Ágiknak boldog névnapot!
Madaran
Olvasok,de mire ide is válaszolnék felkel a Regi.
Bár a mamanetes társaság behalni látszik,vagyis nem a társaság,hanem maga a mamanet
Így már csak itt dumcsizok az Érdi csajokkal,de velük annyira intenzíven,hogy néha csak kapkodom a fejem.Hála égnek nagyon jó társaság jött össze itt Érden a babanetes topikban.Rendszeresen talizunk progikat csinálunk..
Na akkor ,hogy ne legyek szótlan..
A Regi is mára hőemcsis lett.Most alukál,nem adtam még neki semmit,de 38alatt nem is szeretnék...de majd meglátom,hogyan alakul a nap további része.
Tuti vírus mert hétfőn a Szabinak volt majd 39 a láza másnapra meg semmi baja nem volt,csak enyhe taknyosság,tegnap a párom taknyolt ma már én is.
Oszt hétvégén megtartottuk a Szabi szülinapját.2felvonásos volt szombat,vasárnap mert nem fértünk volna el annyian a kecóban
Az írásom alatt a www-re klikkelve van egy rahedli kép.Nem teszegetek be egyenként képeket,ott meg lehet nézni ömlesztve az összeset
Aztán a Regivel kell mennünk koraiba mert neki is van enyhe izomtónús elosztási zavara és kicsit féloldalas is.
Kedden voltunk neurológusnál.Hála égnek semmi helyrehozhatatlan,és nem is vészes a dolog.Valószínű itthoni fejlesztéssel korrigálható a dolog.
Most első blikkre kaptunk feladatokat és a nő azt mondta,hogy egyenlőre úgy látja,hogy a mászással kúszással korrigálni fogja önmagát a Regi..
De kell a kezén mászatni,mintha talicskázna,csak a hasa alatt kell fogni,jobbra balra görgetni a kezét lábát össze fogva,lejtős helyen fejjel lefele mászásra ösztönözni.Szóval semmi kivitelezhetetlen...ja és a tenyerét masszírozni stimulálni..pl fogkefével rücskös labdával.
Rilla!
Persze,hogy megduplázta a Regi a súlyát.Most kb 6,500körül lehet és 2900-el született..
Én nem aggódok,viszont szembe kellett állnom nekem is a begyöpösödött nézettel.
Sajnos a védőnőnk az egyetlen aki nem akad ki rajta de neki 4gyereke van.
Az összes többi szaki rázta a fejét,hogy a heti 10dkg az kevés.Én meg mindig mondom,hogy miért lenne kevés???
Amúgy is!!!Mi még sokat kendőzünk és legalább nem 9kilót kell cipelnem
Mellsleg kiszámoltam,ha havi kb fél kilót hízik a Regi akkor 1évesen 9-10kiló lesz az meg teljesen átlag..