Any, hogy álltok az alb.kereséssel?Van vmi jó?
Szerintem a gellért lakóparkban sok "gáz" család lakik...
Winchi, jaj, nosztalgiáztam, pár éve voltam Pécsett, lenyűgöző volt, nekem nagy élmény, mint nyáron Szeged!!!
Lara,és ezt a kapaszkodó reflexet, hogy kell megszüntetni??Vagy mit kell csinálni majd?
Érdekes h a laza izületek gondok okozhatnak, én mai napig(na jó most nem), de mindkét lábam bokánál nyakba tudom akasztani..mindig ezzel kápráztattam el a tornatanárom, ha fel akart küldeni a kötélre, amit úútáltam..
Gégéé, hol tetszik lenni??????
Hettuli, Bende Ti is írjatok ám!
Ancsi, képzeld egy ismerősőmnél tök véletlenül rádakadtam iwiwen és csak akkor esett le ,hogy honnan vagy ismerős, amikor megláttam a kislánykád nevét...
Betti, hja, nálunk meg afrika kupa van....
El kellett volna mennem a házidokihoz, de akkora hó maradt az utcán, nem mertem sétálni..amilyen szerencsétlen vagyok, elesnék.
Reggel annyira bosszankodtam, Katinka képzeld úgy elmerültem Az idők végezetéig-ben, ohgy lemaradtam egy teszvesz aukcióról, pedig azért keltem korán, dupláját is megadtam volna a cuccért, de mire felocsúdtam a könyvből, már vége volt...hp Tünci...
Volt végülis találkozó hétfőn?
Jaffa is eltűnt, Bende mondta ,h betegeskednek.
Tegnap néztem műsort a családi napközi kontra bölcsi témáról.Van vki, aki a csal.napköziben gondolkodik eselteg???
Mancsa, igen, örülnék, ha kikeresed a méreteket..jó ,tudom,h hülyeség hasonlítgatni, dehát ilyen lüke anyuci vagyok.
Úgy csinálgatnék már apróságokat, de még nem szabad elbízni magamat, még sok hét kell.De ugyanakkor most érzem a hatását a három hónapja tartó fekvésnek, ma minden csontom fáj,nyögök, mint egy öregasszony..és tudom, hogy kellene mozogni, de még mindig nem merek.
uh képet már nem is kértem, mert az utolsó kettőre is már csak a buksija fért rá, erre meg már az sem.4d-re sajnos nem jutottunk el, így is már olyan kínos mindig kérni vkit, hogy autóztasson.Pedig megnyugtató lett volna, ha körüljárják alaposan, mert azért valljuk meg, elég felületesek a kórházi kötelező uh-k..
Fürtöske, üdv itt, gyere sokat!!!Szép Kishercegetek van!Fél családom palotai.
Csináltam pocakfotót, mindjárt megnézem, h sikerült.
Betti, Te is tegyél újat!
Beze, vmi hírek pocakosodás ügyben?
Kriszti, basszus, sarokba állítja más gyerekét vki..anyám, mik vannak..én meg attól félek, ohgy itt nem lehet majd ismerkedni, amikor elviszi az ember a babát a játszótérre, pedig tök jó van, a csajok a megmondhatói, h tök üres mindig...
Vki más kisetó projekttel??????Betti akár egy hónap múlva már szülhet is,kell a kismami utánpótlás is..
Bocsi, most kicsit sok lettem.Kivételesen nem háborog a gyomrom, gyorsan kihasználom.