Vizierobik
Jo volt...bent meg nem is ereztem annyira aztan amikor kimasztam mintha olom sulyuak lettek volna a testreszeim
Jonak jo lenne csak tele van nyugdijas nenivel 70-esekkel az egesz medence a tanito neni szinten van vgy 70 na es akkor ott vgyok en
hat igy mar nem olyan fun...de a testemnek jo es amig nem talalok teniszoktatast addig megyek vizierobikra
Alitolag pentekenkent is van egy masik tanarral az olyan 45-os de penteken megyek jogara az tecc a ketto egyutt meg sok
Lombik
Csajok nem tudom hazatudok-e menni.Ez nekem eleg stresszes most amugy is....szeretnek menni de nem tudom mi lesz ugyhogy majd ha minden tutti akkor ugyis szolok addig legyszi ne kerdezzetek mert nem szeretnem ezen torni a kobakom egesz februarig
Otthon szeretnem csinaltatni,februarban most meg fogigatlot szedek...ha nem mennek haza majd abbahagyom
Koszonom,hogy megertetek
Beze
Koszi ari vgy de mint irtam fogigatlot szedem a 18-as FSH-nal amit 3.cn neztek nem hinnem,hogy sok esely lenne spontan ezert a dokival ugy dontottunk hogy menjen a gyogyo
De en neked azert drukkolok
Dorka
Jokai bableves recept johet a receptes topikunkba
Ugyi vgy talan enis megprobalom
Japanban a hazassag szent altalaban...de mire oda kerul a sor...tobbieknek mar irtam...pl a csaladnak csak akkor van bemutatas ha mar komoly a kapcsi eljegyzes vg hazassag
Ugyhogy en ngyon orultem mikor Tavaly elott belettem mutatva mert ez nagy dolog!Anyjaek azt hittek paromrol,hogy esewtleg homo mert sosem mutatott be senkit es lannyal nem is lattak
O egy vaskalapos ember...se nem akart barinot se hazassag semmi...aztan jottem en...es mar 3eve leszunk egyutt.Nekem azt hozta fel,hogy az anyjaek is allandoan veszekedtek es sosem ertette miert
es o nem akarja ezt...ezert nem vonzodhat tan a hazassaghoz.Aztan az anyja is mondta nekem sajnos az o peldajukbol alakuloan ngyon hazassag ellenes a kicsi fia de o tudja,hogy ha nem is vesz el akkor is mennyire szeret engem.(ez is ngy szo egy szulotol) Aztan szerinte a hazassag is milyen egy nagy baromsag,felhajtass es penzkoltes semmi jo nincs benne
Merthogy ugye megkell tervezni szalvetatol a viragig meg minden egyeb es ez milyen leterhelo es ez csakis a noknek jo mert a ferfiak tuti nem elvezik...szal ez mar az o japan keveredese az amerikaival...mert o csak egyszer akar nosulni de azt viszont huzza ameddig lehet
Nem tudom...komoly dolog a hazassag szerinte...egy eletre szol nem lehet csak ugy elkapkodni
en viszont ugy gondolom csak idot akar nyerni mindenesetre....meg mindig nem ertem
Na lapozzunk...
Nem volt meg korai a teszt?Vgy nem jo a vonalzid?
Kitty
Nem nem olyan rosszak
nekem ez az eredmeny sokkal jobban hangzik,mint amikor lombiknal azt mondjak 1%-om van szerintem ez tobb,mint 1
Orulok,hogy jobban vgy...komolyan mondom fasz@ egy csaj vgy!!!!En nem tudnek ilyen eros lenni nem gyozlek csodalni teged ezert!
Pendivel nem taliztal azota?
Noci
Azt mondtad Pendi majd jon!Hol van?
Na vazze es tuti,hogy allergia az a sok kicsi potty?
Ez a para szoba becsapos
En nekem mar olvasni is csak sok amiken keresztul mentek.....szerintem egy gyermekvallalasnak nem igy kene mennie normal esetben...
Annyira sajnalom
Talan majd a kovinel minden siman megy
Ha valamiben segiteni tudok akkor irjal nyugodtan privit!!!!Barmiben
szek meg telleg ngyon jo ez olyan kenyelmes mindig is akartam egy ilyet
Utolso butort pakoltuk ossze vasarnap...ne is mond....most epp a parasitokkal visz a sirba
hogy hol ezt merik hol azt 50-70kozottinek kene lennie es max 30ig mennek fel mar vettunk 3mat...azt allandoan utan toltogetni meg figyelni meg cserelgeti egyiket hol ide hol oda teszi becsukja az ejtot
kikeszit vele
Meg a festmeny hianyzik amit ugye en fogok majd megfesteni
es egy ujsagtarto
Bridget fele milanoi olyan,hogy nem csak husi...es raontok egy pariszoszt is...a teszta meg nem az a hosszu hanem masmilyen azt belekutyulom mikor megfott a husihoz es rakok bele mozzarella sajtot es a basil levelet ngyon fini van kepem is majd megmutatom
A frankfurti meg olyan amit japoban is mindig csinaltam,hagyma felvag,kaposzta felvag,szalonna felkatonaz,virsli felvag,1liter viz bele leveskocka...ezeket belerakom megfozom max 20perc
kis piros paprika es kesz...gyors es ngyon fini
csak aztan a pukikkal vigyazni kell