Ytong! Na jó így értem, hogy befeküdtél. Azt hittem biztos vagy abban, hogy nem magas a vérnyomásod, és más panaszod nincs.
Tenát megrendeltem, plusz rendeltem hálós bugyit is a patikában, valakitől hallottam hogy az nagyon jól szellőzik, könnyebben gyógyul. (talán itt említette valaki).
Móki! Az ismerősöm aki tavaly szült a Söfiben pont ma mondta, hogy nem adtak akkoriban kórházi betétet. Ez azóta változott?
Hicudzsi! A spinál után képes voltál a babát szoptatni mozdulatlanul, vagy a mozdulatlanul mellett felülni fel lehet, csak mászkálni nem?
Ed! Köszönöm, igyekezni fogok. Nem ugrok a kútba, ha nem sikerül.
Pzita! Mi is ott voltunk a szülőszobán délelőtt, nagyon nézelődtem melyik kismama lehet Lexie. De mindenkinek akkora pocakja volt és mindenki felszerelkezett egy Apával is.
Amikor mi ott voltunk 3 szülés és egy császár ment egyszerre. Jó kis fenn forgás volt.
Lexienek! Nagyon nagy gratula,
kicsit irigy vagyok ám, hogy túl van rajta. Úgy babáznék már.
Erről jut eszembe sorsot döntöttem. Nem engedem semmiképp sem megindítani. Úgy tűnik a gyerek akkora méreteket öltött, hogy a vége mindenképpen császár lesz. A benntartása (sok fekvés, magnézium, vastabletta) olyan jól sikerült, hogy már egyáltalán nem akar kijönni. Noha az előtejem már teljesen fehér és sűrű lett, úgy gondolom, hogy a babának mégiscsak bent a legjobb. Hetente kétszer megyünk a kórházba, így biztonságban érzem magunk, noha még most is lusta és alig mozog. Bár nagy huncut a kis manó, mert amint megindulunk a szülőszoba felé örült ficánkolásba kezd így mindig tökéletes ctg-t produkál.
A megindításnak ugye az lett volna az értelme, hogy természetes úton tudjam megszülni, amire nagyon vágytam/vágyok. Úgy tűnik erről lecsúsztunk, a császárral kezdek megbarátkozni.
Szép az élet és pont.
))