Új privát üzeneted érkezett!

Cinderella_Judit,

Teljesen megértelek a látogatási tilalommal kapcsolatban, én is biztosan mániákusan nézegetném az ÁNTSZ honlapját.
Ne aggódj, mire itt lesz az időd, nem lesz tilalom, ez lebegjen a szemed előtt :wink:
Hú, ez a szemüveg dolog Bencédnél tényleg jó hogy kiderült.
Ne okold magad, biztosan észrevetted volna, ha valami jelét látod hogy baj van a szemével.

Jól elaludt a lánykám, még a végén nekem kell keltenem :roll:

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági

Sziasztok!

Már nagyon várom, hogy eleljen ez a három év amig pisimintával kell rohangálni a vesegondozóba! :shock: :shock:
Majdnem másfél órát kellet bohóckodnom, meg szórakoztatni a manókát, hogy végre csöpögtessen egy kis pisit. Állandóan bögyörészte a kuksit és pont az üvegcse kellet neki amibe vártam a pisit! :shock: Az örület a pelenkázón kezdődött. Miután kimerült a teljes játékkészlet és már kettétört ad erekam az ácsorgástól meg a bohóckodástól akkor bevittema szobába és beleültettem a pihenőszékbe. Beindítottam neki a kedvenc meséjét és azzal elvolt egy ideig. A mesének vége ... pisi nuku! :roll: :roll: Mérgemben mondtam neki, hogy csináljon amit akar márpedig én kimegyek a konyhába és főzök magamnak egy kávét. Mire visszaértem az én kis nyuszifülem telepisilte az üvegcsét. Ott szorongatta a kis kezében! :lol: :lol: Állati mázlink volt, hogy nem öntötte ki, vagy ivott bele! :shock: :lol: :lol:

A körházban aztán minden rendben volt. Legközelebb egy hónap múlva kell mennünk megint.
Ami a felragasztós zacsikát illeti, sajnos nekünk nem jött be. Mindig melléfolyik. Már elhasználtunk egy tucatot és soha nem sikerült belepisilni. Lehet csak én vagyok béna, de nekünk valahogy a hagyományos pisivadászat a szenvedélyünk. :twisted:

Drága Annácskám, mit iszol?! A vendégem vagy bármire ... "Évi,a képek alapján nem tűnsz nagyon husinak!Olyan formás csajszi vagy,van rajtad 15 kiló felesleg???Hát komolyan,nem látom! " Ez jól esik, de sajnos én is 170-172cm vagyok és 85kg. :oops: :oops: Nagyon távolinak tűnik a versenysúlyom.

Melinda, az én zuram PS3-on nyomja. Most nem nagyon vagyok képben, hogy konkrétan mit is játszik, de majd megkérdem.
Mindenképp megemlítem neki a férjedék buliját, ha érdekli majd jelzem.

Holnap jön az anyukám!!! Végre valahára lessz egy kis segítségem. Kb. 1hétig marad, utána meg lehet én megyek vele "haza". Otthonról, haza. Ez már csak így van ... Melinda biztosan tudja milyen ez. A 7végén felmegyünk a férjemmel Pestre moziba. Végre kimozdulok egy kicsit. Már nagyon várom.
Ezt csak azért írom, hogy ha netán nem tudnék jönni akkor ne aggódjatok értem. :lol: :lol: Azért igyekszem majd néha helyzetjelenteni.

Most lépek mertfelébredt a kicsi Pocok.

Estére még remélem benézek!
pussz
évi
evangelista72

Sziasztok!
Judit,ne legyen lelkiismeretfurdalásod!Norbival én pont így jártam,sőt,rosszabbul...Elsőbe járt a lelkem,mikor tök sokszor panaszkodott,hogy fáj a feje.Mondom sokat vannak a teremben,zárt ajtó-ablak,nincs levegő,ez elvileg normális reakció.Aztán elkezdte mondogatni,hogy nem látja rendesen a táblát...Még itt sem kapcsoltam,megbeszéltem ofővel,hogy előrébb ülhessen.Aztán mentünk valami receptet íratni Annának dokinénihez,volt egy tök kedves asszisztense,vele beszélgettünk,Norbi unatkozott,elkezdte olvasni azt a látástesztelős táblát,és az alsó 3-at vagy 4-et nem látta.Mondja asszisztensnéni,hogy sötét van,felkapcsolja neki a lámpát rajta.Hát drágám úgy sem tudta elolvasni.Úgyhogy még azon melegébe beszéltem az orvossal,Ő mondta hogy szemészet,még azon a héten elvittük,azóta szemüveges.Neki mínuszos,ez nem javul,csak romlik.Mostanában lesz esedékes a felülvizsgálata megint.Szóval a történetem lényege,hogy Norbinál tök véletlenül derült ki az hogy nem jó a szeme.Sem az apja,sem én nem vagyunk azok,egyedül az apai nagynénjének van szemüvege.Álmomban nem gondoltam volna,hogy szemüveges lesz a gyerekem...Azt látod nem tudom,hogy neki ilyen volt-e a látása kicsinek is,vagy hirtelen romlott.Azon gondolkodom,hogy most maszekba fogom elvinni,és kérem hogy csinálják meg neki a számítógépes vizsgálatot,mert az sztk-ban csak egyszer csinálták meg az elején,azóta csak olvastatják,meg lencséket cserélgetnek neki...De még ennek utánna fogok járni,hogy érdemes-e!

Évi,mit mondtak a kontrollon?Minden okés,ugye?

Timi,sajnálom az ablakot!Tessék keveset aludni,mint Edit,és akkor máris többet tudsz jönni beszélgetni! :lol: Mondom ezt én,aki egy órát aludt a gyerekkel... :lol:

Móni,nagyon ügyes vagy a takarítással,főzéssel!Ez tök jó,hogy Laura Apának üvölt,Téged meg megcsodált! :lol: Arany szíve!"Kijött erre a világra,és nem ugatott,hanem ordított"! :lol: :lol: :lol: Kész vagyok,teljesen! :lol:

Melinda,tudnék olyan képet felrakni magamról,hogy arról aztán mindent mondanátok,csak azt nem hogy szép,és formás vagyok... :lol: Nyaralás alatt készült egy pár olyan kép is,hogy :oops: ...Olllyan hasam van,anyááám!De nem rakom fel ide,egyrészt,mert nem sokkolom a jónépet :twisted: ,másrészt meg nem égetem le magam ennél is jobban... :lol: :lol: :lol:

Jók legyetek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Évi drága,nem bókoltam,de szívesen máskor is!:D Örülök,hogy minden rendben volt a kórházban,hát igen,még párszor fogsz akkor "vadászni"! :lol: Én 170 cm-hez vagyok 77 kg,de az mind hason,fenéken,combon...Cicin persze nem maradt! :lol:
Amúgy az,hogy előre szólsz,hogy nem leszel hétvégén,nem jelenti azt hogy nem fogunk őrült módjára keresni-hiányolni! :lol: :lol: :lol: Rádfér már a kikapcsolódás,jó hogy lesz rá végre lehetőséged!
Megyek,megetetem éhenkórászt,nemsokára Gáborék is itthon lesznek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Melinda merre laksz itt újvárosban?mi itt a régi buszvégállomásnál..
Én a Pazárnál szültem császárral,mind a két gyermekemet.A lányom a 36.hétre érkezett és semmi baja nem volt és rendesen újszülöttnek lett nyilvánitva.46cm és 2610gr.Már 2 éves egészséges..A fiam 38.hétre érkezett..
170cm magas vagyok és 58,5kg...Mind két gyermekemmel 10 kg híztam...pedig édességek mindig voltak az étrendben..:-)
Pisi ügyben én is tudok nyilatkozni,bár 1-szer kellett a lányomnál,hát én is szenvedtem vele..a zacskó nem jött be,én bébikajás üveget tartottam a nuniához és akkor pisilt állva...

Megyek mert fürdés van....

szép estét...
anda-vivibaba

Helló.

Évi persze hogy értem én. Nekünk már így marad, ez az itthon az az otthon. Ügyes volt Pocok , máskor is bízd rá nyugodtan. Megspórolsz másfélórát. Mit csinálnak ilyenkor Gergővel? Használd ki hogy itt van anyud és töltöd fel egy kis +++++ energiával. Rád fér. Moziért irigy irigy.

Timi hát hogy mindig tud a ördög valamit sz…i. Ismerős, de hát ilyen az élet. Nehogy már ne keljen valami után futkosni , aggódni stb stb. Mondtam én hogy tessék jönni olvasgatni minket. A 24 órából azért 5 percet tessék ránk száni.

Móni ez a kép. … annyira megható. „De végül is kijött erre a világra és nem ugatott , hanem ordított a kis drágám.” ez meg egyszerűen oltáriiiiii.

Judit, Anna nehéz hogy az ember ne hibáztassa magát, de mégis ne legyen lelkiismeret furdalásotok, hát nem megtennénk a gyerekekért mindent, nem megóvnánk minden bajtól őket. Az a lényeg hogy lehet segíteni a dolgon és előre kell nézni.

Anna akkor a szánkózásból nem lett semmi?

cinderella _ Judit. Próbálj beszélni a dokiddal és a szülésznőddel, hátha becsempészik apát. Beszéld meg jó előre velük. Nekünk nem volt apás csomagunk, azon a héten akartam beszerezni, végül nagyon rendesek voltak és adtak ők egyet. Dávid korababának számit. 6 órát volt inkubátor alatt, velem lehetett volna ha baba- mama szóbába mentem volna. De sajnos a szülésznőre hallgattam aki azt tanácsolta hogy legyünk külön , mert szemmel tartják a csecsemősök és ha gond van akkor ott vannak kéznél. Ennek az lett az ára hogy mindig tele pocival hozták ki. Hiába raktam cicire nem akart enni. Én meg szét idegeskedtem magam hogy a gyerek nem akar enni. Hát persze, a cumisüvegből könnyebben jön a kaja és jobban eltelíti a kicsiket. Szép lassan az a kevés kis tejci is ami volt elapadt.
Egyetlen dolgot találtak nála, egy kis szív zörejt. Azt is a 6 –ik napon. Egy napot vártunk míg megcsinálták az uh –t , hogy kiderüljön mennyire súlyos. Hiába mondtam fent hogy kérdezzenek rá, hívják már fel a gyerekosztályt hogy mikor lesz az uh ,az volt a válasz hogy nyugalom anyuka ha nagy gond lenne akkor az intenzíven lenne a kicsi. Hát köszönöm szépen. Apa már nagyon ideges volt, utána nézet a dolgoknak. Kiderült hogy a csecsemősök hiába várták hogy lentről szóljanak , a gyerekosztályról nem tudtak semmit. Egy órán belül megvolt az uh , három óra múlva már jöttünk haza. Kéthetesen még hallották a szívzörejt, azóta nem. Azt mondták hogy legkésőbb 1 éves koráig kinövi. Szerencsére így lett.

Valaki kegyetlenül rángatja a nadrágom. Megyek adok a kis manónak enni és lefektettem. Dél óta nem alszik.

Jó éjt mindenkinek.
Puszi.

Melinda

Kép
dávidbaba

Jó estét!

Timi! Végre itt voltál, ha csak egy kicsit is! De azért gyere gyakrabban, mert tényleg nem fogod bírni a tempót, annyira felpörögtünk. :lol: Sajnálom a plusz kiadást, de legalább a szerelőt megspóroljátok, nézzük a pozitív oldalát. :wink:
Miket alakít Ágika, hogy nem érsz rá jönni? :P

CJudit! Ezt én sem értem tökre, hogy apuka miért jelent veszélyt a saját gyerekére, mikor, ha minden jól megy, akkor 4 nap múlva már úgyis otthon vagytok, és akkor apuka is ott van. Agyrém az egész! Háááááát, nem lennék a helyedben, tényleg idegörlő lehet!
Egyébként ahol én szültem, ott is az volt, hogy szülés után azonnal még mázasan a Laci kapta meg a babát, lévén én aludtam a császár alatt. DDDDeeee, utána 3 napig csak üvegen keresztül nézhette, mert a folyosóról nem tolhattam ki a látogatóknak. Tiszta vicc, na mindegy. Anyukám is csak egy röpke puszikát nyomhatott a kis arcára, mikor vitték föl az újszülöttosztályra. Úgyhogy a mama még annyit se látta mint az apja, mikor megszületett, mivel egy ember jöhetett be ugyebár.
Sajnálom kicsifiad szemproblémáját, még jó, hogy lehet, hogy javul valamelyest, és hogy észre lett véve. De tényleg milyen furcsa, hogy szegénykém ő így látott, neki ez volt a természetes.

Évi! Hát én akkorát röhögtem, ahogy Pocok elintézte a pisimintát. Mint egy igazi férfi. Nézi a tévét, közben bögyörőzi a kukut, egyszercsak ott a pisike. Édes szívem. Tényleg jó, hogy nem húzott belőle egy slukkot. :P Akkor kárba veszett volna a munkája. :lol:
De jó, hogy jön anyukád!!! Használd ki a bébiszittelést, és sokat dumcsizzatok! De azért gyere ám, várunk!!!! :wink:

Anna! Hát, hogy Norbinak is milyen gond volt/van a kis szemével! Szegénykém. És a sztori, ahogy észrevettétek. Na de tényleg nem gondol ilyesmire az ember. Hát de hogy máshogy derülhetne ki, nemigaz. Ne legyen lelkifurid (tudom, könnyű mondani), nem Te tehetsz róla. Biztos vagyok benne, hogy ettől még nagyon jó anyukájuk vagy!!!!! :wink: :P
Jajjjj, olyan képem nekem is van, ami elmenne a "Sokkoló videók"-ba, a Viasat 3-ra. :roll: De hát ez van, ezt kell szeretni!

Melinda! Nagyon durva a kórházból való hazajöveteletek története. :twisted: Ennyire nem figyelni az emberre! Nem igaz. Te már tök ideg vagy, hogy mi van a gyerekeddel, Ők meg azt se tudják mi folyik egyik osztályon és mi a másikon. De a lényeg az, hogy Dávidnak már semmi de semmi baja.
Mióta gyerekem van azóta tudom, hogy a legfontosabb tényleg, hogy egészséges legyen! De nemcsak Ő, hanem mindenki körülöttem, mert megette a fene az egészet, ha nincs egészség. Nyáron esett meg az eset, hogy el kellett vinnem valami bagatell dolog miatt Larát a doktornénihez. Persze Ő is meghallgatta a kis szívét, látom túl sokáig hallgatózik. Kezdtem ideges lenni, mondom, mi a baj Zsuzsa néni? Azt mondja, hogy hall egy nagyon-nagyon minimális zörejt a szívénél, de ne ijedjek meg (jófej!), mert épphogy hallja, de azért beutal egy UH-ra, hogy tutira menjünk, meg ha később is hallani, akkor tudjuk, hogy ki lett vizsgálva és semmi gond. Hát mondom fasza. Na mindegy, nem esünk pánikba (annyira!!!), felhívtam a kórházi szívuhut. Ez volt augusztus végén, tudtak is volna adni időpontot október végére. Hát mondom ez vicc, addig engem megesz a rosseb, hogy mi van a kislánnyal. Azt tudtam, hogy aki uhuzza a babákat, Neki van maszek rendelője Bánhidán. Mondom, kérem a doktornő maszek számát, és kérek időpontot. Másnapra volt is! :shock: 5000,-Ft-ért, de nem érdekelt! El is mentünk, minden oké a Cicamicával, tényleg van egy nagyon minimális zörej, de kinövi. Lehet, hogy legközelebb már nem is hallani. A poén az, hogy előtte sose volt ilyen gondunk. Na mindegy, hamar megvolt, kifizettem, megnyugodtam. De azért az SZTK-s dolog kicsit vicces szerintem. :twisted:

Mi délután voltunk kint a kertben, szánkózott a csaj, de neki ugyebár a főattrakció, hogy hever a hóban, hason, háton, mindenhogy. Hát hagytam. Itthon vagyunk, ha nagyon vizes bármikor be tudunk menni, hadd élvezze a picikém a havat. De olyan jó ez a kis overáll (pedig tök fiús, meg nem szép, de erre pont jó), hogy mégcsak át sem ázott, pedig egymerő víz volt. Egy órát voltunk kint, még hintázott is, de ebben a sok cuccban beszorult a hintába, alig tudtam kiszedni. :shock: :P Faszán nézhettünk ki, ahogy húzom-vonom a gyereket ki a hintából. Na mindegy, kicsilány élvezte nagyon.

Teszek fel képeket a délutáni eksönről! :roll:

Ezt azért, mert egyszerűen csak gyönyörűűűűű!!!!! :oops:
Kép

Motorozás a hóban! :P

Kép

Így kell hasra vetni magunkat a hóban!

Kép

Hát ezen a szánkón azért nem olyan jó mint a földön! :roll:

Kép

Vannak állatbarát családok! :P

Kép

Alfika, naaaaaaa, hagyjál!

Kép

Hintázós

Kép

És mégegy, még egy fodrászkodás utáni, amire írtam, hogy homályosak lettek! (a fodrász nem volt zárva! :P )

Kép

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

Editkém!

Azt írtad du, hogy még jössz, hol vagy ?????

Kép
larianyu

Sziasztok!

Hú, nagyon pörög ez a topik, nem tudom, hogy fogom tartani a lépést. Napközben nem nagyon tudok gép elé ülni, mert Réka egyből ide akar ülni:)

Köszi mindenkinek az üdvözlést!

Anna! Itthon vagyok, jelenleg Rékával, de elég speciális a helyzetem, mert Bence miatt még 3 évig lehetek majd gyesen. Nem tudom, utána mi lesz, hogy egyáltalán merre fogok tudni dolgozni. Idén kezdi a sulit, és nekem most nem tűnik annyira sima menetnek ez:(
A délelőtt általában Rékával telik, ő még alszik egy órácskát ilyenkor is. A délután a húzósabb, mert Bence ebéd után hazajön az oviból. Szeretem kihasználni, hogy ilyenkor inkább vele játszok, de a Kisasszony néha keresztbe tesz nekünk:)

Melinda! Te kérdezted a korkülönbséget. Nem így terveztük, de sajnos így alakult. Bence valami rejtélyes betegséggel született, bár az is lehet, hogy "csak" oxigénhiányos, mindenesetre sokáig az orvosok nem javasoltál a tesót. Később meg már nem érdekelt a véleményük, elhatároztuk, hogy kell a tesó, és belevágtunk. így lett Rékánk:) Bence még itt született Tatabányán, Réka már pesti csajszi. Bár kicsit ő is megtréfált minket, mert iciri-picirit korábban érkezett. Majd a harmadik gyerekünkkel lesz sínen minden (születés, szoptatás, súly stb. stb.)
Féltékenység van, de sokszor olyan nagy a szerelem közöttük, hogy öröm nézni:) Réka imádja Bencét, mindent elvisel tőle.... egyelőre.

Judit! Szorítok, hogy feloldják a tilalmat, mire eljön a Ti időtök! Abszolút egyet értek Veled: nem feltétlen az apukák viszik/vinnék be a bacikat, vírusokat. Próbálj kizárólag pozitívan hozzáállni, és igen is bent lesz az apuci!
Suli ügyben érdekelne majd a tapasztalatod. Mi is a sárberki suliban gondolkozunk. Neked mi a tapasztalatod a minervával kapcsolatban? Bár nekünk elég speckó a helyzetünk, mert Bencus mozgásával problémák vannak, de nagyon remélem, hogy nem csupán hiú ábránd a normál iskola.

Pisi téma ismerős, bár hála égnek már régen volt. Hú, de baromira utáltam, pedig ugye a fütykössel egyszerűbb a dolog. Nekünk egyszer 24 órás pisit kellett vinni vizsgálatra, és keveselték:( Talán nekünk kellett volna kipótolni, nemtom, hát mit csináljak, ha ennyit produkált a gyerek???

Mi is szánkóztunk egyet délután. Bár Réka jót durmolt közben a babakocsiban:)
Móni! Nagyon jók a képek:) Irigy-irigy a házért, kertért.

Hú, lányok, én nem tudom, hogy fogom bírni ezt a tempót.... Azért próbálkozom felvenni a lépést Veletek.

Judit
jucis

Melinda: Hát jó kis sztori ez a kórházas... összehangolt csapat dolgozik ott úgy látom... :roll:
Az a baj, hogy a nőgyógyász-főorvos, a Molnár elég nagy rendet tart az osztályon talán túl nagyot is. Épp most mesélte egy barátnőm, aki bent feküdt most pár napot koraszülés-gyanúval, hogy minden doki döntését felülbírálja. Szóval ha a fogadott orvos azt mondja hogy indítjuk a szülést, ő megvétózza, mindent felülbírál, a dokik haptákban állnak, láthatóan borzasztóan félnek tőle. Oké, ő a főorvos, de tény, hogy nagyon a kezében tartja a gyeplőt.
Az a baj, hogy az az apás szülés dolog tökre nem a saját dokimon múlik, tudom, hogy ő megengedné. De nyilván ha odakerülünk és még él a tiltás, nem fog szembeszállni a főnökével, nem fogja miattam kirúgatni magát...
Na, hagyom is a témát, mert tudom, hogy egy idő után unalmas, és nem is szándékozom megőrülni a következő 5-6 hétben emiatt. Lesz ahogy lesz, már rábízom magam a sorsra, persze titokban bízok...

Móni: Szerencsére Bence nem élte meg tragédiaként a szemüveget, én picit féltem, hogy nem fogják-e csúfolni, de nem volt semmi gond, megszokta, és nagyon ügyesen tud rá vigyázni. Ügyi nagyfiú. :)
Gyönyörű Lara lányod, és én is nagyon-nagyon irigy vagyok ám a kert miatt. Mi is tervezünk kertes házba költözni (tervezni még ingyen van :lol: ). Talán pár év múlva meg is valósul belőle valami...

JucisJudit :): Mi tavaly költöztünk ide, sokat filóztam az iskola témán, aztán végül a kézenfekvő mellett döntöttünk, így kerültünk ide a sárberkibe. A minerva azért tetszik, mert bontott csoportban tanulnak, ez nálunk azt jelenti, hogy 12-12 fő. És hát azért jóval előnyösebb így, főleg ha olyan az ember gyereke mint az enyém is, hogy szüksége van egy kis egyéni odafigyelésre. Bence nagyon okos, értelmes, de hajlamos elveszni a tömegben, neki éreznie kell azt, hogy csak külön rá is oda van figyelve (szép magyarosan). :)
Cserébe alapítványi díjat fizetünk, ami havi 6.000 Ft. Ebben van benne a bontott órák többletköltsége, illetve van még azért egy-két extra szakkör: furulya, néptánc, foci (válaszhatóak, nem kötelező egyik sem), ezekért nem kell külön fizetni, benne van a havi díjban. Ja, meg pl. külön mikulásra nem szedtek pénzt, azt is ebből oldották meg. Szóval annyira azért nem vészes anyagilag, nem összehasonlítható más alapítványi sulikkal.
Amitől félek az a költözés, merthogy egy éve ígérgetik, hogy felújítják teljesen a sulit, és addig (kb. fél évre) át kell cuccolniuk a Hermannba. Karácsonyra ígérték, de azóta néma csend van róla, nem tudom lesz-e belőle egyáltalán valami...

Na, jó hosszúra nyúltam ismét. :)
Szép estét, jó éjszakát mindenkinek!

Judit

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Jó reggelt.

Pici fiam mellettem játszik, remélem hogy nyugisan végig tudom írni ezt a pár sort. Tegnap miután elküldtem az utolsó hsz.-t rápillantottam és látom hogy Juditnak azt írtam hogy a gyerek hat órát volt inkubátor alatt. Ég a képem rendesen. :( Szóval 6 órát volt inkubátorban kék fény alatt. Ja és Évi töltődj fel.
Dávid ép azon dolgozik hogy kinyissa a szekrényajtót, igen ám de az rugós, ahogy elengedi záródik vissza. Szemel tartom azért nehogy becsípje az ujját.

Móni nagyon jók a képek és nagyon jó lett a frizurátok is. Nekem is el kell jutnom a fodrihoz, de már megint játszom a gondolattal hogy megnövesztem a hajam. Ez kb 2 évente eljátszom. Az első kép tényleg gyönyörűűűűűű. Látszik hogy Lara nagyon élvezte szánkozást. Nem szép overáll? Nem baj az a lényeg hogy jó meleg legyen és ne ázón át.
Igen , igen páromnak van egy nagy lánya. A férjem és közöttem 12 év korkülönbség van, de ezt soha egy pillanatra sem volt probléma közöttünk. Valóban letagadhatna egy pár évet, ő ezt annak tudja be hogy fiatal felesége van, megfiatalítja. Végül is minden férfi egy nagyra nőt gyerek. :D
Mi finom lesz ma nálatok?

Jucis sajnálom hogy gondok voltak Bencével és emiatt sokat kellett várnotok Rékára. Biztosan sikerül majd egy normális iskolába járnia Bencének. Dávid is mindig ide akar ülni ha itt vagyok, ha felveszem egy kézzel írok, bénán de ő nagyon élvezi a dolgot. Én már kevésbé azt amikor rácsap a billentyűzetre. Gyere amikor csak tudsz. Terveztek egy harmadik babát is?

Judit valóban a főorvos parancsnok módjára viselkedik, volt „ szerencsém” hozzá. :evil:

Most megyek , valaki unatkozik és mindjárt rákezd a hisztire… :roll:
Puszi.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok!

Andrea,van Neked szíved???Frissen szült 2 gyerekes Anyukaként borzolod a kedélyeket az 58 kilóddal??? :lol: Ha már csak a hatvanvalamennyit elérném... Kegyetlen némber vagy ám,tudod?!? :lol: :lol: :lol: Most nézem,hogy nemsokára mész a 6 hetes kontrollra!Hogy eltelt ez az első pár hét...Képekkel még mindig nem sikerült megküzdened?Napirendetek kialakult már?

Melinda,nem voltunk kinn szánkózni,majd talán ma...Nem semmi,milyen káosz volt Dávid születése után...Ha párod nem jár utánna,még lehet hogy most is az uh-ra várnátok...De jó,hogy szerencsére semmi komoly baj nem volt,és hogy kinőtte a szívzörejt!

Móni,ez a nem semmi...Hogy sztk-alapon hónapok,maszekba meg már másnap van időpont...De én is így vagyok vele,hogy nem idegeskedném végig,inkább fizetek!De azért szívjanak gázt... :evil:
A képeken Lara egyszerűen gyönyörű!Nagyon jól áll neki ez a rózsaszín sapi!A fodrászkodás utáni kép meg nem is homályos!Na jó,egy picit! 8) De nagyon csini a frizurátok!!!Az overáll szerintem meg nem is csúnya,na jó,nem tök csajos,de szerintem nem is kimondottan fiús...A lényeg,hogy meleg,és nem ázik át!

JucisJudit!Az,hogy tulajdonképpen mi történt Bencével,már nem is fog kiderülni?Csak tippelgetnek a dokik?Ez olyan gáz...Rékával a terhesség alatt volt valami extra kivizsgálás(genetikai,ilyesmi)?De jó,terveztek még egy babát?Féltékenység nálunk is megvan,Norbi az Annára,Anna Rolandra,Roland meg mindenkire,még Gáborra is! :lol:

CJudit!Igen,a Molnár fődoki tényleg erősen tartja a gyeplőt!Tudnék mesélni,de kisregény lenne belőle!Erről az iskolaköltöztetésről már én is hallottam,egyik ismerősünk mesélt róla.Azt mondjuk nem értem,és Ő sem,hogy miért nem a nyári szünet alatt csinálják meg az átalakításokat...

Megyek,nekiugrok az ebédnek,meg összerántom kicsit a lakást!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Jó reggelt!

Réka alszik, úgyhogy kihasználom az időt. Nagyon korán felkel állandóan, és így fél 9 felé kidől, de ahogy most az órára nézek, lassan ébredni fog. pedig én úgy tudnék aludni reggelente:)

Én ma megyek fodrászhoz, már nagyon várom, mert ramaty a fejem a lenövéstől, és nagyon zavar. Viszont vágatni nem fogok, kicsit vissza szeretném növeszteni, elég volt a rövidebb fazonból.

Melinda!
Nem tervezünk harmadikat, csak én szoktam viccelni,mert ahogy a szüléseimet és a gyerekeimet néztem, javuló tendenciát mutatunk,és talán akkor a 3. olyan lenne, ahogy a nagy könyvben meg van írva:) Bár a hüvelyi szülésről már így is úgy is lcsúsztam, mert mindkét gyerek császáros lett. Sajnos:(

Judit!
Nekem a legutolsó infom a suliról, hogy júniusban hamarabb fejezik be a tanévet, és az első félévet töltik majd a Hermannban. Csak legyen meg tényleg ez a felújítás, mert szörnyű milyen állapotban van az iskola. Bár nem csak ez:(
Bencusék a Dózsa suliba járnak át úszni. Én odajártam,és mikor egyszer elmentem vele, akkor olyan érzésem volt, mintha visszaléptem volna az időben.
Köszi az infot a minerváról. Nagyjából ezeket tudtam én is. Ha a délutáni foglalkozásokra nem megy a gyerek, akkor hazajöhet? Vagy akkor nincs értelme a minervás létnek?
Bár Bencusnak is pont ez a kislétszám kellene, hogy ne vesszen el a többiek között, mert az értelmével nincs probléma, de azért csak nagyobb odafigyelést igényel mint a kortársai.

Én mára már megfőztem. Na, nem vittem túlzásba, mert krumplifőzelék lesz ma, de legalább gyorsan kész lettem vele.

Szép napot!
Judit
jucis

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, már 2. napja 7-kor fent vagyok, a kisded meg 8-kor kel! :shock: De egyenlőre nincs ezzel baj, ennyi alvás is elég nekem. :P De hogy ez az Edit lány tényleg fertőz, nem gondoltam! :P :roll:
Ma husileves lesz (vasárnapi maradék), túrós csuszával. Mostanában nem úgy csinálom a túrós tésztát, hogy csak kifőzöm a tésztát és ráteszem a túrót tejfölt, hanem kifőzöm, összekeverem a túróval, közben pirítok szalonnát, annak a zsírját meg a pörcöket ráöntöm, ezzel is összekeverem és be a sütőbe. Éppen csak annyira, hogy egy picit a tetején a tészta megpiriljon (pár perc tényleg), majd tálaláskor megy rá a tejföl. Mi a szalonna ellenére még cukrot is rakunk rá! :oops: Lehet, hogy valakinek ez gusztustalan, de mi így szeretjük. Még az is lehet, hogy mindenki így csinálja, csak nekem ez most újdonság, de így sokkal finomabb szerintem. Régen alig tudtam enni a túrós tésztából, most meg zabálom, szó szerint, mert így "sütve" tök finom.

Köszönöm a picilányom dícséretét. Az overállt csak azért emeltem ki, mert ezen kívül van még 2 overálunk, ami tényleg édi, meg van 3-4 bélelt gatyónk is, dehát a kertbe nyilván nem a szépeket fogom ráadni.

Molnár fődokihoz én nem tudok hozzászólni, mert nem ismerem. De úgy látszik, hogy mindenhol megvannak a "kiskirályok" a kórházakban. Amikor én szültem a főorvos szabin volt, és egy másik dokker helyettesítette. És nem akarta engedni, hogy engem a dokim megcsászározzon, mert szerinte semmi indukciója nem volt. (185/90-es vérnyomás, az tényleg picsa). De a dokim addig járta a köröket, amíg végülis másnap megcsászározhatott. De előző este beszéltem a Lacival telefonon, teljesen odavolt, hogyha bármi bajunk lesz a hülye fődoki miatt, Ő megöli. De nem lett, csak annyi, hogy még éppen jókor lett kivéve Lara, mert a dokim szerint a méhem már szar állapotban volt a toxémiától. Hát ennyit a főokosokról. És a poén az, hogy az én dokim az orvostudomány kandidátusa, tanít az egyetemen, tehát nem kispiskóta, de sajna az Ő keze is kötve volt addig, amíg ez a kis...., na nem mondom mi engedélyt nem adott rá. Bejött reggel vizitre, azt mondja, hogy van? Mondom, két napja nem tudják levinni a vérnyomásomat. Azt mondja, van-e fejfájás, mondom van. (nem volt!) De akkor már úgy tele volt a tököm az infúziós állványból, hogy már nem érdekelt semmi, csak szedjék ki belőlem a gyereket. Aztán így levihettek a vajúdóba, mert engedélyet adott rá, Őurasága. :twisted:
De kiscicám is érezte, hogy valami nem okés, mert utolsó éjjel annyit rúgdosott, mint összesen a 9 hónapban. Már tök aggódtam, hogy valami biztos van vele is, bár a szívhang, minden jó volt. A zárójelentésről tudtam meg, hogy a nyakán volt a köldökzsinór. Mondta a Laci is, hogy először tök lila volt a feje, utána már szép rózsaszín lett, így lett az apgarunk 9/10-es. Na erről ennyit.

Jucus! Aztán szép legyél ám a fodri után! Kérünk képet! Jó is egy kicsit szépítkezni, mindig balzsam a lelkemnek! :P
A sárberki suliról én is ezt hallottam, mert a sógornőmék is ott laknak, és neki is most megy a kislány elsőbe szeptemberben, de többek között ezért a költözésért sem akarja odavinni a gyereket. Meg vannak egyéb okai is. Hát mindenki maga tudja. De egyébként az alapítványi összeg tényleg nem sok, és jól hangzik a módszer. Nekem nem sok választásom van itt falun, ugyebár egy iskola van, de nagyon jó, még Oroszlányból is járnak át ide gyerekek. Remélem így is marad. Meg azért a falusi kisközösségnek is megvannak az előnyei.

Most ennyi voltam, mert egy cicanő itt kiabál, hogy anya-anya! Imádom!

Kép
larianyu

Sziasztok!
Anna:bocsi nem akartalak megbántani benneteket...csak azért irtam le,mert én ilyen alkat vagyok,pedig híznék egy 5-10kg...jobban érezném magam.De csak a lábamra meg a karomra...
Én most decemberben voltam 17 napot a kórházban és elég rémes volt,abból a szempontból,hogy a főorvos dönt tényleg mindenben..Nálam egyszer azt mondta minden rendben van utána meg hogy akkor mehetek szülni,mert talán a mütét közben is lehet baj...Hozzá teszem mert magas volt a vérnyomásom és gyógyszerekkel tömtek...

Judit:Ne izgulj ha bekerülsz a kórházba,ha a szülésnél nem lehet ott a férjed,azért látogatni bemehet,az én férjem is volt bent szinte minden nap,így a tilalom alatt...

A képekkel még küzdök,elöbb-utobb csak rájövök hogy kell feltölteni.. :lol:

Igen most voltunk az 1 hónapos vizsgálaton a dokinál,minden rendben van a manókámmal,már 4,19kg és 56cm...és oltári erős,mondta a dokinő is,hogy jó nagy erő van benne...Ma megyek a fülészetre vele,én meg majd jövöhét után megyek a nőgyógyászhoz kontrollra....

sziasztok...
anda-vivibaba

Halihó!
Andrea,csak vicceltem,nehogy megsértődj!Ha lehetne,azért szívesen adnék ám át némi plusz kilót!!! :lol:
Na megyek a dolgomra!
Hali!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia Anna!

dehogy sértödtem...jöhetnek a kilók.. :lol:
anda-vivibaba

Andi ha elaszik a manó akkor neki ugrok megint a képfeltöréses cuccnak. Most látom hogy megadtad a mail címedet is, oda küldöm majd.

Melinda

Kép
dávidbaba

képfeltöltés....................... már kész vagyok.

Melinda

Kép
dávidbaba

Szia Andi.

Gyorsan össze hoztam megint. Lehet hogy egy kicsit túl részletes, bocsi érte.
Már el is küldtem az e-mail címedre. Légy szíves majd jelezd ha megkaptad.
Remélem hamarosan a te babáidban is gyönyörködhetünk.

Melinda

Kép
dávidbaba

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!Mádfél órát írtam és megint beléptetett ez a szar és nincs sehol a kisregényem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!!!!!!!!!!!

KépKép
nagyedit

Szia Edit!

Tudom, hogy már unjátok, dddeeeee, mielőtt rányomsz az elküldre, jelöld ki a szöveget, Ctrl C, és akkor, ha újra beléptet, akkor belépsz, Ctrl V-vel visszamásolod a szöveget és mehet. Ha túl sokáig írsz, akkor mindig kiléptet!
Bocsi, hogy belepoff, csak segíteni akarok! :roll:

Pedig már nagyon vártam, hogy írj! :wink:

Na megyek, lefektetem a csimotámat!

Kép
larianyu

Akkor előről.Tuti vmi kimarad.Inkább részletekben fogom írni!

Andi!Kilókat adok én is!Többször is!De ne feledjük,még mielőtt irigykedünk,hogy az ő férje nincs mindig vele :( .Neki több feladata van.És én akkor is odaülök a vacsihoz,ha nem vagyok éhes :oops: .

Ez az iskolaválasztás biztos nehéz.Senki nem lehet elég okos benne.(Sajnos.)

Nekem 3 éves korom óta van szemüvegem.Pont nem rég kérdeztem anyukámat,hogy jött rá,hogy kell.Senki nem volt szemüveges.Ő magától vitt el a szemészetre.És kb 10 éves koromig romlott,majd 18 éves koromtól beállt egy dioptriára.Azóta nem változott.Még tv-t sem nézek szemüveg nélkül! :lol:

Évi!Nagyon nagy lehetett a Gergő a pisivel!!!! :lol: :lol: :lol: Biztos azt gondolta."Mit szerencsétlenkedik ez az anya!Menjen a konyhába,majd én elintézem magam!"Igazi férfi,mi?
Örülök,hogy mehetsz haza!Én is várnám a helyedben.A maminak meg hála,kikapcsolódhattok az apával!!!! 8)

Móni!Olyan szép,életvidám,egészséges gyereked van!!!!Azért a hintázásra jól kipirosodott a pofija!!!És az újszülött képen milyen csöpp!!!!Egyem meg!
A túrós csuszát szigorúan úgy kell enni!!!!A másik "csak" túrós tészta.És én is teszek rá cukrot!Aki megbotránkozik,tegye.Én úgy szeretem!!!!!!!

Melinda!Hogy a férjeden nem látszik meg a lánya,vállald csk magadra!Nehogymá' a genetikára fogd!!! :D

Nálunk apa csak a vajúdásra jött be.Beöltöztette a szülésznő reggel.Egész nap ott volt velem.A szülés részről ki akart menni.De a doki beállította a sarokba mellém.Nem bírt kimenni.Azt mondta nem szép látvány,de különleges élmény.Ott pityergett,mikor a kisfiúnk felsírt.Aznap a doki estére várta.Elment a magánrendelésére.És azt meg be kellett zárnia,mert én már szültem.Nekem anyukám is bent volt aznap a kórházban.Nem hívta senki,csak ideges volt és bejött. :shock: Mikor jött ki a Milán egy tolófájást vissza kellett tartanom,utána jó nagyot nyomni.Egy tolófájásra jött ki!!! :shock: Muterom meghallotta,hogy ordítok,mit neki idegeneknekbelépnitilostábla,berohant,Ott volt a köldökzsinóron a gyerek,a doki meg mutatta neki jókedvűen az unokáját!Közben....Muterom amíg a folyosóról bejött a szülőszobában,anyósomat tárcsázta,hogy hallja meg ő is ahogy sír az unokája!!!!Nem semmi az anyám!!!!De hát imádom!!!
Jázminnál szólt neki a doki,hogy hajnalra meglesz a baba úgy néz ki.(Nekem nem mondták haha)1-kor,mikor már varrtak,hív muterom,hogy mi újság.A doki mondta vegyem fel,mert akkor nem arra figyelek,mit csinál ő.Mondom neki,most hímeznek... :? Erre ő:miért nem szóltál,hogy megvan a Jázmin.
Az első szülés után nem volt kérdés,hogy az uram bejöjjön-e vagy sem.Ott volt a helye.

Nekünk is örökölt overállunk van.Piros-kék és nem ázik át.Most lett rövid a Milánnak.Elhoztuk a mamától a másikat.Az ilyen manóruha jellegű,kockás.Felesleges most venni neki erre a másfél hónapra!A Jázminnak is elég szűk a 74-es.Pedig ruhákban akkora kell neki.Így most a Milán tavalyijában van.Nem baj,ha nem rózsaszín.
A szép ruhákat régebben én is csak ritkán adtam rájuk.De úgy vagyok vele,hogy mindig játszósban voltak,a szépeket meg alig vették fel mire kinőtték.Hadd használják el a szépet!Az övék!

Majd még jövök!!!Csak pakolnom kell!!!
Edit

KépKép
nagyedit

Jaaaaaa!

Tegnap délután nem volt tesómnak kocsija.Őt vittem dolgozni Koppánymonostorról Tatára.Utána a Milánt anyukám elvitte,én meg a Jázival szánkóztam.Már sötét volt,de élvezte nagyon!!!! :lol: Utána mire összeszedtük a MIlánt,meg hazaértünk,már nem kapcsoltam be a gépet.tegnap korán (3-kor :shock: ) keltem.Vasaltam,mert csütörtöktől nem vasaltam semmit,meg felmostam hajnalban :lol: .
Megyek összeszedem a játékokat,meg mosok.

Ja még vmi!Tegnapelőtt szárítanék,nem indul a gép!!! :shock: Tegnap volt a szerelő.Megcsinálta potom pénzért,mert ismerős.Jó,jogy nem kellet újat venni!

Na még jövök.Ma nem készülök sehova.Mondjuk tegnap sem készültem! :lol:

Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Hát öcsém, Edit, eldobom az agyam rajtad! 3-kor vasalsz, meg felmosol! :shock: Csúcs egy nő vagy! :P
Jaj, egyébként dagad a májam, na nem a piától :P , hanem picilányom dícséretétől. Valóban egy kis életrevaló csajszi, immááádommmm! Most éppen szunyál.
A ruhákról amit írtál, teljesen egyetértek veled. Csak a kertbe tényleg nem akarok ráadni szépet, fölösleges, mert mint látod, csúszik, mászik, no meg ez az overáll az, ami nem ázik át. A többi az meleg, de átázna, annak meg megint semmi értelme, hogy megfázzon. Igen, a hintázásra már pirospozsgás lett a Cica, de még kint akart maradni. Mire bejöttünk már a keze is jégcsap volt a kesztyűben. Még sírt is, mert gondolom fájhatott neki, édesemnek. Egyébként imád kint lenni, főleg tavasztól őszig rengeteget vagyunk levegőn. Van olyan az ismeretségi körömben, hogy családi házban laknak és a gyerek tök falfehér, meg fekete karikák vannak a szeme alatt mert ki sem viszik a levegőre. Na, az ilyet kurvára nem értem. Akkor minek a kert, nem?

Én éppen most zabálom magam betegre túróscszuszából! Ba....tt finom lett! :roll: Pedig már két tányér palóclevest is megettem, mert még pont ennyi volt a hűtőben belőle.
Ha felkelt a nőci, felmegyünk a patikába. Úgy tervezem, hogy odáig tolom babakocsiba, visszafelé motorozik. Remélem megfelel ez majd így neki, mert nem szeretnék ezzel a batár babakocsival futni utána. :P Mert van, amikor elunja a motorozást, viszont a kocsiba már nem akar visszaülni, és összevissza sasszézik. :lol:
Szerintem mára ennyi levegő elég is lesz, főleg az idegrendszeremnek! :roll: :P Mert ez a picilány tud aztán alakítani.

Na, majd még jövök! Írjatok!!!!!!!

Kép
larianyu

Sziasztok,

Jucis,
Sajnálom, hogy Bencéddel gondok voltak, és örülök, hogy Rékád mégis lett nektek :)
Ez egy kis erőt ad nekem, mert Ágim elött volt egy terhességem, ami rosszul végződött, és végig izgultam a terhességem Ágival, de szerencsére vele minden rendben volt, ennek ellenére nekem sem javasolnak még egy terhességet, de bevallom, titkos vágyam még egy gyerkőc, pár év múlva lehet belevágok, még mostanában nem, még túl friss az utolsó két terhességem élménye.

Cjudit,
Képzeld, nekem a Molnár volt a fogadott orvosom, pontosan azért választottuk, mert Ágira nagyon nagyon oda kellett figyelni, és azt akartuk, ha netalántán gyorsan közbe kell avatkozni, akkor olyan dokim legyen, aki azonnal lép, és más orvos véleménye nem szül közbe. Hááát mit ne mondjak így is meginogtam többször vele kapcsolatban, de muszáj volt kitartanunk mellette. Az osztályon valóban minden orvos tart tőle, és hát van egy stílusa is, m ég én is tapasztaltam, pedig a kismamája voltam, de hát ez van, az Ágiért mindent elviseltem.Én is feküdtem benn a terhességem alatt, mert fehérköpenyes hipertóniám van, és mgfigyelésen voltam benn pár napot, tapasztaltam ekkor is a főorvos modorát, de hála égnek amikor szükség volt rá, mindig számíthattam rá, és végül amikor császárra került sor, akkor se halogatta az időmet.

Móni,
Nagyon jók a képek Laráról, az első képen nagyon szép, és teljesen úgy néz ki mint te.
NAgyon hasonlít rád, meg kell mondjam
Imádom a túrós csuszát, úgy ahogy te csinálod

Anna,
Mit főzöl ma?
Menjetek ki szánkózni aztán :)
Mi tegnap voltunk kinn, igaz már sötét volt, de Ági így is nagyon élvezte.

Edit,
akkor szerencsétek volt a szárítóval, hogy sikerült megcsináltatni,
micsoda hajnali bagoly vagy, hallod e :D
tessék pihenni is, felmosás helyett :)

Melinda,
Rendes kisfiad van, hogy azért eljátszik melletted :)

Na, megyek eszem valamit, míg alszik a kiscsaj
puszi

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági

Sziasztok!

Jucis: Az első évben ajánlatos, hogy délután is ott maradjon, mert ún. iskolaotthon jellegű módszerrel tanulnak, megcsinálják a leckét is a saját tanítónénijükkel, nincs külön napközis nevelő, hanem ugyanazzal oldják meg, aki feladta. Esetleg másodiktól már hazajöhet ebéd után, vagy előtt, attól függ igényeltek-e majd menzát.
Erről a felújításról már annyi mindent mondtak, hogy hiszem ha látom. Állítólag azért nem lehetett nyáron megoldani, mert egyrészt nem elég rá a nyár (állítólag min. fél év), másrészt meg magyarázott valami az igazgató arról, hogy ekkora kapják meg a pénzt, mert szavaz az önkormányzat stb.... szóval itt is főleg a pénzről szól az egész. De most meg olyan csend van, mintha sosem került volna ez szóba, szóval én még simán azt is el tudom képzelni, hogy az egészből semmi nem lesz.
Amúgy tényleg ráfér a sulira a tatarozás, borzasztóan le van pukkanva.

Most azon filózok, vajon a látogatási tilalom ellenére él-e még az a lehetőség, hogy fizetés ellenében egyágyas szobát adnak a szülészeten, ahol apa is ott maradhat? Szerintetek? A dokim ezt tudhatja? Mert holnap megyek hozzá, akkor rákérdezek!

Judit

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Sziasztok!

most csak képet próbálok küldeni remélem sikerül..majd jövök. Kép családom
anda-vivibaba

Sziasztok!
Edit!Háromkor keltél?Aztaaa!Nem semmi!És milyen sok mindent megcsináltál!Le a kalappal előtted!Azt elárulod,hogy + vagy - a dioptriád?Jó kis programotok kerekedett tegnap délutánra!

Lányok,én nem szeretem a túrós csuszát... :cry: Még a túróstésztát hébehóba megeszem,de azt sem nagyon szeressem...

Timi,nem mentünk ki szánkózni,helyette elmentünk befizetni a csekkeket,meg gyógyszertárba.Reggelente sétálunk suliba-oviba,úgyhogy azért vagyunk kinn is.

CJudit!Szerintem a dokid tudhatja ezt a fizetős szobát,kérdezz rá!Kiváncsi vagyok,hogy erre mit fog mondani!Ha van rá lehetőség,azért írass a kórházban (vagy ahol fizetni kell)velük valami olyan papírt,amibe benne van,hogy a tilalom ellenére is bemehet a párod!Nehogy aztán mégsem mehet be!Vagy csak én vagyok ilyen paranoiás?!? :oops: :lol:

Roland akkorát esett az ágyról,hogy megállt a szívem egy pillanatra...Teregettem a ruhákat,Ő meg a saját ágyáról ugrott egy fejest... :cry: Szerencsére semmi komoly,lett egy jó nagy puklija,most kettő van egymás mellett.Egy oldalt,ez a mostani,egy tök középen a homlokán,mert mindig mindent fejelget,ha mérges azért,ha játszik azért...Ezt már akartam Tőletek kérdezni,hogy ez amúgy normális?Volt másnál is ilyen?Azért jövőhéten beugrok tanácsadásra,és megkérdem a dokinénit,hogy ezt miért csinálja.
Azért ha van valami ötletetek,segítsetek,jó?Köszi!

Holnap délelőtt nem leszek,jön át egy barátnőm a kislányával,de délután mindenképp jövök!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Anna!Nekem mínuszos a szemüvegem és cilinderes.

Judit!Nem is hülye ötlet megkérdezni a dokit,hogy apa bemehet-e az egyágyasba.Még reménykedjünk,hogy oldják fel a zárlatot.Ha meh nem,az a pár nap nem a világ vége.Hamar kijöttök!!!És akkor együtt lehettek.

Anna!Nálunk is leesett múltkor a Jázmin az ágyról.Felmászott egyedül! :shock: Volt ám bújás-sírás-rívás.Egyik este a Milánt felöltöztetem fürdés után,Jázmin beteszem a kompba,egyszer csak mászik át hozzánk a hálóba.Kijött a kompból :shock: !El is csomagoltuk.Kész balesetveszély egy egyéves!!!Mondjuk a Jázin még nem jött ki ilyen jóság,mint a Rón.Mondjuk egyik fiú,másik lány.Milánon is volt. :lol:

Jucis!Remélem szép lettél!!!!Én holnap megyek festetni.De már viszket a fejem :twisted: !Hajat kéne mosnom,de majd holnap...a fodrász!

Na még benézek szerintem később!!!!
Edit

KépKép
nagyedit

Kép én és a gyerekek
anda-vivibaba

Köszi Melinda már sikerülnek a képek felrakása....jó volt a segítséged... :oops:
anda-vivibaba

Edit: Igazából nem is az zavar, hogy nem jöhet be meglátogatni minket, mert ahogy mondod pár nap nem a világ. Inkább az a része zavar, hogy a kisfia születésénél nem lehet jelen, amikor ez minden vágya... ez a fizetős szoba csak mint mentőötlet jutott eszembe, hátha ezzel kivédhetó ez a tilalom. :(

Holnap talán okosabbak leszünk...

Jóéjt mindenkinek!

Judit

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Judit!

Remélem,meg fogják engedni,hogy ott legyen apa a legelső pillanatoktól!
Lakott itt a lépcsőházban egy csaj,az ő férjének is megengedték két éve,hogy bent legyen.Akkor is tilalom volt.
Nyafogd ki!!!!!!Neked az lenne a legjobb,akkor lennél igazán nyugodt,...stb.Mert gondolom ez így is van.
DRUKKOLOK NEKTEK!!!!!És annak is,hogy minden rendben legyen holnap a dokinál!!

Edit

KépKép
nagyedit

Judit!

És ha visztek orvosi igazolást,hogy az apuka teljesen egészséges.Semmi nátha,semmi tüsszögés és h1n1....?

Lehet hülyeség :oops: :oops: :oops: ...

KépKép
nagyedit

Helló.

Judit tessék kikönyörögni és ahogy Edit írta beszerezni egy orvosi igazolást, egyáltalán nem hülyeség. Szorítok én is nektek. :D

Andi örülök hogy tudtam segíteni. Nagyon helyesek vagytok. Milyen picurka Márk, el se hiszem hogy valamikor Dávid is volt olyan pindurka. Olyan jó nézni ilyen kis csöppségeket, olyan kis törékenyek,az ember kedvet kap még egyhez. Vivien meg nagyon kis komoly a képeken
:oops: , biztosan szeret a kisöcsi körül ügyeskedni. :D

Anna nálunk szerencsére nem volt még ágyról bukás, egyszer majdnem de sikerült elkapnom. Rendesen oda vertem magam mert ép 2 méterrel az ágytól tettem le a haptapit a földre mikor a szemem sarkából láttam hogy mi készülődik és utána vetettem magam. :roll: Dávid az ágytámlánkat szereti fejelgetni, olyankor elveszem onnan és elterelem a figyelmét. Hogy miért csinálják , nem tudom és mivel nálunk ritkán fordul elő nem is foglalkoztam vele. Kíváncsi vagyok hogy mit mond neked erre a doki. :?

Timi sajnálom hogy az első terhességgel gondok voltak. :( A dokik miért nem javasolnak még egy babát? Bocsi ha indiszkrét vagyok. Dávid szerencsére néha olyan 15-20 perceket elvan egyedül is , persze ott kell lennem , látnia kell. Olyankor kirámol minden , megvizsgál mindent és utána már kellek én. Kicsi drágaságom azt imádja ha bohóckodunk neki és ha táncolok vele. Ez már egy kész aerobikot is kitesz, olyan nehéz már. :twisted:

Edit, te drága. Ma mikor kelsz fel vajon. ? Váltjuk egymást.? Nekem olyan már volt hogy este 11-kor palacsintát sütöttem, meg olyan is hogy a párom elment éjszakára én meg megnéztem egy 6 órás filmet reggel 4-ig és a gyerek ½ 7-kor ugrasztott. DE HOGY VASALJAK , na olyan nem volt és szerintem nem is lesz. A felmosáshoz meg csak annyit fűznék hozzá hogy legalább nem lett össze járva. :twisted: :twisted: :twisted:

Móni mi írtunk de te nem jöttél. :D

Évi azért gyere egy kicsit te is. :D

Képzeljétek este ½ 8 –kor csörög a vezetékes telefon, persze hogy Dávid alig 15 perce aludt el. Felmérést akartak csinálni , szerencsére a férjem vette fel mert ha én akkor elküldöm őket a pi…ba a felmérésükkel együtt. Este ilyen hülyeséggel hívogatni az embert. Persze a kicsi rögtön mint egy szimatot fogó kiskutya négykézláb az ágyban és nyújtogatja a kis fejét hogy most mi van.
ááááááááááá nem voltam tiszta ideg. Olyan nehezen aludt el, délben aludt 11-től ½ 1 –ig, délután már semmit, próbáltam négy után elaltatni de nem akart elaludni. Hatkor már minden baja volt de akkor már én húztam a időt 7 óráig amíg megitta a tejcijét. Szegénykém a karomba aludt el nagy nehezen ¼ 10 –kor .
Tanulságot levontam , vezetékes telefon kikapcsolni estére.

Megpróbálom eltenni magam, egy ideig biztos csak forgolódni fogok az ágyba. Vasalni nem fogok az tuti mert kivasaltam este tízkor. :twisted: :wink:

Nektek meg szép álmokat.

Melinda

Kép
dávidbaba

sziasztok!

az én kislányom is szeret az ágyon ugrálni,már lassan nem lesz benne rugó.Mikor kicsi volt ő akkor esett le az ágyról hál égnek nem lett semmi baja,ma már jobban figyelek rá...Főleg a fiamra,őt nem hagyom már az ágyon,nem is tudnám mert lánykám mindig meg akarja fogni,és azt hiszi hogy rendes baba.De babusgatja,segít pelust cserélni és nyugtatja ha sír.Mindig a cumit a szájába akarja rakni azt félek hogy ugy benyomja hogy megfullad szegény fiam... :lol:
lánykám 8 után 9 fele szokott általában kelni,délután ha nem sétálunk akkor olyan 2-3 körül alszik,de volt már hogy 5-kor aludt el,de olyan is volt hogy nem is aludt.Este azért 9-10 fele már alszunk.
Hozzánk dudálni szoktak mikor alszanak a gyerekek,én már elküldtem őket a fenébe,mert az ujság kihordók szoktak dudálni,azt mondtam nekik hogy azért van az ajtón a kisablak hogy oda tudják bedobni a lapokat.Azóta még nem dudáltak...

szép napot mindenkinek
Kép Márk mostanában Kép Vivien mostanság
anda-vivibaba

Sziasztok!!!

Én nem keltem ma egyáltalán korán.8-kor.Azt sem vettem észre,hogy a párom lement dolgozni... :lol:

Andi!Szép családod van.Azok a szemek Vivikének!!!!!Márk milyen nyugodtnak tűnik.Biztos az is... :lol:

Igazat adok Melindának,hogy miért mondanak olyanokat az orvosok,hogy ne legyen második baba!!!!Nem értem....

Semmi kedvem nem volt ma főzni.De muszáj.Borsófőzelék lett fasírttal.Gyerekek tegnapi meggylevest ettek.Kicsicica madához vette a kanalat :shock: .Moshattam a bodyt. :twisted: Meggy!!!! :twisted: Borsót nem kértek.Majd délután.

Móni,Évi!Rég voltatok!!!Juditok!Sok lesz a visszaolvasnivaló!Timi legalább olvass minket közben!!!!

Szép napot,az idő is szép!
Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Most tettem le a seggem. Ebéd kész, már hűl a levesem. :lol: Borsólevest csináltam resztelt csirkemájjal, kukoricás rizzsel.
Laura kérte, hogy fektessem le, erre most rendbont. Kimostam az ágyneműjét délelőtt, és most az előbb húztam fel. Erre odajön, hogy tenti, tenti, mondom neki, szeretnél lefeküdni? És bólogatott. Na, én le is tettem, eddig csönd volt, de most tombizik. Remélem azért elalszik. Egyébként egy körül akartam lefektetni, de ő negyed 1-kor döntött helyettem. :P Hát mindegy végülis, éhes nem lehet, mert nasizott, majd alvás után kap enni, ha már így alakult. Remélem azért bealszik.
Ma délelőtt szarakodott a tévéadás, hol elment, hol visszajött. Beszóltam a szolgáltatónak, azóta jó az adás, :lol: , de már mikor a nővel beszéltem már visszajött. Tiszta égő. Mondtam is a nőnek, hogy bocsi, de már van is adás, azt mondja, nem baj, inkább jelentsem be, mert ki tudja miért fordult elő, inkább ellenőrzik. Mondom, de ugye nem kell ezért fizetnem, nemám itt telefonálgatok, aztán még ki is fizettetik velem. :lol: Azt mondja nem. Na, mondom, akkor király.

Timi! Köszönöm kicsilányom dícséretét. A harmadik babával kapcsolatban pedig azt kívánom tiszta szívemből, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Remélem az orvosok majd segítenek dönteni, ha eljön az ideje.
Én sem tudok dönteni tesókérdésben. Nagyon sok az ellenérv. Pedig néha már úgy érzem, hogy kész lennék rá, de néha még nem, úgyhogy bizonytalan vagyok, vagy mégsem? :lol: Egyenlőre kerek az életem Laurával. Csak azért megindulnak az ösztönök néha. De hát ez nem olyan egyszerű menet.

Anna! Tessék szeretni a túróscsuszát! :P Na jó, nem baj, ha nem, attól még szeretünk! :wink:
Szegény Rolcsi fejest ugrott. Istenem, hogy megijedhettetek mind a ketten. Remélem minden oké a kicsikével azóta is.
Arra, hogy miért veri be a fejét, ha mérges, nincs ötletem. Ez nem túl jó, de hát lehet, hogy ő így vezeti le a feszültséget. Hát pasi a lelkem. Laura nem csinált ilyet, ő szimplán hisztizik, ha nem tetszik neki a rendszer. Meg tudjátok, lefekszik, letérdel az utcán, de az nem hiszti, azt csak úgy csinálja. Hát ki így, ki úgy. Azért egy kérdést megér szerintem. Egyébként hallottam már ilyet.

Edit! Hogy a bánatba mászott ki Jázi a kompból? Jó, mondjuk ezeknek a kiscicáknak nincs akadály, az igaz. Szegénykém ő is leborult az ágyról, elhiszem, hogy utána bújt, arany szíve. Lara is tud borulni, de ő mondom, olyan, mint egy kaszkadőr, a fejét mindig felemeli, hogy azt nem üsse be, haláli egy nő. :P Persze esett már ő is le az étkezőpadról, a kanapéról, de ez mostanában volt, hogy már izeg, mozog, nincs megállása. Babakorában sose esett le sehonnan, hála Istennek. Tegnap nekifutott a bárszéknek. Na most Ő nem egy sírós, ha megüti magát, de azért tegnap ordított rendesen. Mindez persze már este volt, mikor már kelekótya a kicsibaba. Édesem úgy hüppögött, a kis bukóját ütötte meg. Hát előfordul az ilyesmi.
Egyébiránt, gratulálok a 8 órási keléshez! :P Ez már igen.
Biztos, hogy komoly oka van, ha az orvos ezt javasolja következő baba ügyben. :roll:

Jucus! Milyen lett a frizkód? Hozzál képet!!!!!

Cjudit! Sikerült nyomozkodnod, hogy a fizetős szoba hogy működik, bemehet-e apa?

Melinda! Itt vagyok, nnnaaaa! :roll: Este filmet néztem, azért nem írtam már. Jó volt. Ezt is kell néha. :P
Hogy Dávid is fejelgeti az ágytámlát? Haláli férfinép. Elképzeltem a vetődésedet a gyerekért. Hát elhiszem, hogy megijedtél.
Én már régóta leveszem a vezetékes telót, ha alszik Lara. Na, este mondjuk nem, de én pont az ilyenek miatt cseréltem még kb. 3-4 éve telefonszámot, és titkosíttattam, mert mindennaposak voltak ezek a "zaklatások". Mivel elmondtam a Matávnál, hogy ezért szeretnék cseréltetni, ingyen cseréltek nekem számot, rendesek voltak.

Nos, további szép napot!

Kép
larianyu

Szia Móni!

Az én leányom mindenre felmászik.A kompnál meglestem később a manőverét!!!Ahogy benne van a lába,kiemeli az egyiket,és az ülőke részen betámaszt,és kinyomja a kis valagát,ráhasal a komp elejére és kiforgatja az alsótestét! :shock: :shock: :shock: Nem tudom mi lesz belőle!Tuti ez is kaszkadőr lesz.
Azt már megfigyeltem,hogy a Milánt nagyon utánozza.És ki tudják szűrni a rosszaságot!(Azt főleg utánozza!) :lol:

Milán mostanában babázik :shock: !De csak titokban.Még apa előtt is szégyenli.Van a Jázminnak babaszobába való bútora.Dobozban van még,mert hát ugye úgysem kell még.Milán kibontatta és tuszkolta volna bele a babát a 10cm-es etetőszékbe. :lol: A Lego figura nem volt jó,de icicpici babánk nincs (még).Annyit röhögtem rajta.

A kukoricás rizs a Milán egyik kedvence!!!!!És sok kukoricát kér bele!!!! :lol: Gondolom Larika is csípi!!!

ÍRJATOK!!!!!!

Edit

KépKép
nagyedit

Edit!

Haláli egy nőcid van. Tök édi lehet, ahogy mászik ki, viszont veszélytelennek nem mondható.
Lara a Biát utánozza, és tényleg a hülyeséget, rosszaságot rögtön eltanulja. Pedig a Bia alapvetően egy tök jó gyerek, de ha ketten vannak, ne tudd meg mit művelnek. De tök édik.
Édes kicsi Milán, hogyhogy ilyenkor már van szégyenérzet? Pedig nem baj, ha babázik, miért lenne baj, nem? Egyémlányom meg traktort tologat, és akkó mi van?
A Lara olyan szinten szereti a kukoricát, hogy már nem lehet elővenni előtte a dobozt, mert hisztit csinál, hogy ő kér. Ma is adtam neki belőle egy kistányérba. Imádja! Na de utána a kaki! :shock: Na mindegy, nem baj, ezért vagyunk! :P

Megyek, ébred, megvolt a másfél óra, kis óraművem felébredt. Most akkor eszik ebédet! :lol:

Csácsá

Kép
larianyu

Sziasztok!

Fél 4-re megyünk a dokihoz, szorítsatok, hogy pozitív töltettel térjek haza és hogy minden rendben legyen a bébibogyóval! :)

Este jövök!

Judit

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Sziasztok!

Nálunk is borsófözelék volt sajttaltöltött hússal..lányom is szereti a kukoricát meg én is...minden nap tudnánk enni...
Este melegszendvicset csinálok...Most nálam is alszanak a gyerekek,de szerintem Márkó nemsokára kér enni,lassan letelik a 3 óra,vége a pihenésnek...Vivike meg remélem csak 5 fele kel fel.. :lol:

Addig is szép napot
anda-vivibaba

Sziasztok!

Melinda,nem semmi meddig éjszakáztál tegnap!Rájöttem!!!Edittől elkaptad a vírust :lol: ,most Te éjszakázol-kelsz korán,Edit meg korán fekszik,későn kel... :lol: Na jól van,csak viccelek ám!A telefont én a délutáni alvásnál szoktam kihúzni,mert MINDIG akkor hív valaki,mikor Ro(és vele én is... :oops: ) alszik!

Andrea,gyönyörűek a gyerekek!!!Megérte kivárni a képeket! :wink: Édes lehet Vivien,ahogy tutujgatja a kistesót!Arany szíve,azért tényleg oda kell rá figyelni,nehogy akaratlanul is bántsa öcsikét!

Edit,jól továbbfertőzted Melindát,Te meg húzod a lóbőrt!!! :lol: Figyeled,milyen összeesküvés-elméletet gyártottam???A Grimm testvérek hozzám képest kutyafülék! :lol: Jázmin kimászik a kompból???Aztaaa!!!Az tény,hogy a rosszaságot tanulják,nem is tanulják hanem ragad rájuk elsőnek!Milán babázik,édesem!Roland is babázik!Mondjuk,Ő még nem szégyenli,mint Milus...De gondolom úgyis mondjátok neki,hogy nyugodtan játszhat vele,nincs abban semmi!

CJudit,mesélj,mi volt orvosnál?

Móni, a kukoricás rizst Ro kétpofára eszi,Anna meg csak a kukoricát eszi ki belőle...Norbi meg nem is szereti annyira.
Milyen filmet néztél este?
Akiről hallottál hogy fejelget(gondolom gyerekről),Ő feszültséglevezetésnek csinálta?

JJudit,képek a fodrászkodás után?
Tök jó,hogy izzítok mindenkit képek miatt,és már ezer éve nem raktam fel! :lol: De igyekszem majd... 8)

Délelőtt volt barátnőm,nemsokára megy Ő is vissza dolgozni...Repül az idő!
Rolcsival minden rendben,szerencsére semmi baja nem lett az eséstől.

Lányok,most néztem meg a Hercegnő és a béká-t.Meg kell hogy mondjam,nem vagyok egy pityergős típus,de ennél pityeregtem... :oops: Szóval pityergősöknek nem ajánlom!Nem egy szokványos mese szerintem...Vagy csak túlérzékeny vagyok.

Jól elment az idő ma is...Megyek estiprogramozni!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok lányok.

Ma pörgős napom volt. Konyha ablakot mostam, főztem, takarítottam. Délután kimentünk a manóval sétálni. Szerencsére ő ma elég nyugis volt, sőt szépen egy hang nélkül végig nézte hogy készítem az ebédjét. Ez nagyon ritka, mert általában végig kiabálja a kis türelmetlen. :D

Móni már mi is gondolkodunk a telefonszám cserén. Dávid mikor álmos akkor olyan kis bújós, mikor lefekszünk az ágyra a kis kezeivel simogatja a kezeimet. Kis drágaságom, imádom. Nálunk délelőtt nem volt telefon és internet sem. Sajnos egyre gyakrabban fordul elő , hogy mit tudnak mindig csinálni….
Egyáltalán nem égő hogy szoltál a szolgáltatónak, ha már elkérnek jó kis pénzt a szolgáltatásért akkor az a minimum a részükről hogy utána néznek ha valami nem mükszik.

Edit én ismerek olyan pasit aki mikor kisfiú volt kötőt és hímzett. Ha egyszer Milának a babázás jön be … Van nem egy kislány aki viszont kocsival játszik. Kis drága apától szégyelli, gondolom apát nem látta babázni még. :twisted:

Judit mi újság?? Mi volt a dokinál? :oops:

Andi Márkkal betartjátok a 3 óránkénti evést? Mi nappal betartottuk a 3-3 óránkénti evést, éjjel nem. Akkor evet mikor felébredt. Nem volt szívem felébreszteni, meg aztán nekem is jól esett piheni. Hihetetlen hogy rövid idő alatt mennyit tudnak változni a kicsik. Nagyon aranyosak a kicsik és valóban nagyon szép szemei vannak Vivienek. Ha lányom lenne Vivienek hívnák. :wink:

Anna, Évi, Timi, Jucis hol vagytok?

Jó éjt mindenkinek, már nem valószínű hogy jövők. Na majd holnap.
Puszi.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok!

Na, újra itt. Ma du igazából semmihez nem volt kedvem, még ki sem mentünk, egész du bent játszottunk. Valahogy ma nem volt hangulatom kimenni, olyan nyirkos volt az idő, a nap ugyan sütött, de én fáztam. Még bent is, nem tom mi volt, pedig ugyanolyan idő volt bent, mint szokott, de mégis.

Jópofák ezek a kismanók, hogy mindegyik szinte szereti a kukoricát. :P Mondjuk finom is! :wink:

Anna! Este a TV2-n volt egy film, azt néztük. Ritka pillanat, hogy nem valami buzi sorozat van, na, azokat utálom, egyedül a Dr. House-t szoktam nézni. Tehát kihasználva, hogy végre egy film, megnéztem. Nem tudom a címét, jó volt, de a vége el volt kapkodva szerintem, pedig végigkínlódtam, fél 12-ig. FBI ügynök fiát elrabolták és ő ment a gyilkos után..... Jó volt. Ma azt hiszem műkorcsolyát fogunk nézni, mert már herótunk van a Barátok közt-től, már nem tudnak ott is mit kitalálni, csak a hülyeség megy benne, na a CSI-ról és társairól már nem is beszélek.
Akit hallottam, hogy beveri a kisfiú a fejét, igen, ő feszültséglevezetésnek csinálta, illetve ő így hívta fel magára a figyelmet.
Hála Istennek, hgoy Ro-nak semmi baja az eséstől!!!!
Nem ismerem a Hercegnő és a békát, ez mesefilm? A címéből ez adódik, rajzfilm, illetve ilyen animációs? Nem baj az, ha az ember pityereg egy kicsit. Én konkrétan a Love Story-t végigordítottam. :roll: De komolyan, az olyan fájdalmat váltott ki belőlem. Hát ez van!

Melinda! Hát le a kalappal előtted, hogy az éjszakai bagolykodás után még ennyit melóztál is ma! Ki is kell használni, ha az emberre rátör az ihlet! :P Még a végén ma éjjel már vasalni is fogsz! :wink:
Tényleg, már akartam mesélni, hogy végre kipróbáltam vasárnap a szipiszupi új vasalómat, amit apától kaptam karira. Hááááát, király kis szerkezet. Már attól tartottam, hogy rászokom. :oops: :roll: :P Tényleg jó, naaaa.
Én nappal sokszor nem tudtam tartani a 3 órát, mert Lara üvöltött, hogy éhes. Ezért inkább 2-2,5 óránként evett, nem is keveset. Akkor lett jobb a helyzet, amikor kibrusztoltam neki a sűrűbb tápot, akkor már kibírta a 3 órát. De én azt hittem, hogy sosem jön el az idő, mikor 4 óránként fog enni. Aztán eljött. Kb. 8 hónapos korában. Érdekes mert éjjel még a híg táppal is 3 óránként kelt. De azt csak 7 hétig. :P Utána aludt végig. Olyan kis okos baba volt. És most is az! :roll: :P

Eltűntek, gyertek elő!

Kép
larianyu

Sziasztok!!!

Na megjöttem a fodrásztól.Be is süttettem a hajam.Nem mintha készülnék vhova.De ha már fodrásznál voltam,legalább látsszon!Bár szívesen elmennék hétvégén vhova.Milánt még nem vittük soha a Camponába.Lehet rászedem apát,ha nem dolgozik,menjünk el.Jázmint is biztos érdekli.

Móni!Még a kertes házzal kapcsolatos véleményedre annyit:ha nekünk az lenne,én is tavasztó őszig kint lennék.(Legfeljebb bográcsban főne az ebéd!!!! :D )Én sem értem azokat,akik bent ülnek egész nap,és kertes házban laknak.(Sógornőm is ilyen :? )

Kár volt anyámnak mondania,hogy szerinte fogytam.A mérlegen ez nem látszott. :? Erre ma ráállok és híztam 2kg-ot.Mondjuk ettem is rendes kislány módjára.

Judit!Mi volt az orvosnál?Jó hírekkel szolgált a doki?

Írjatok!!!!!!!!
Edit

KépKép
nagyedit

Szépjóestét!

Na, hát sokkal okosabb nem lettem. Dokim továbbra is bőszen reménykedik abban, hogy pár héten belül feloldják a tilalmat. Beszélgettünk a szülésről, mondta, hogy ha gondolom nyugodtan vigyek zene cd-t, van lehetőség hallgatni, én meg mondtam, hogy én a férjemet szeretném bevinni a zsebemben. Erre csak nevetett. :) Nem tiltakozott, hogy hát ő nem tud mit tenni, most vagy rámhagyta, vagy hallgatólagosan tudomásul vette, hogy én harcolni fogok ezért.

Elsejétől járnom kell NST-re a kórházba, akkor majd jobban tűzközelben leszek, ha addigra sem oldják fel, akkor majd rákérdezek mindenféle lehetősége. Hátha addig feloldják, és okafogyott lesz a problémám. Bár így lenne!

Bébivel minden rendben, a méretei teljesen megfelelnek az ilyenkor elvárhatónak, becsült súlya most 2506 gramm.

Van a veséjében egy tágulat, már 19 hetes kora óta, most picit nőtt, de azt mondja ne aggódjak emiatt. Hát, nem örülök neki, de hiszek neki, ha azt mondja nincs ok aggodalomra, akkor így is van. Legalábbis NAGYON remélem.

Borzasztó fáradt vagyok, egyáltalán nem tudok már aludni, éjjel (mit éjjel, hajnalban!) még negyed 5-kor sem aludtam, csak forgolódtam. Utána aludtam el, és fél 7-kor már keltem Bencéhez. Nincs egy kényelmes pozíció, és fél óránként pisilek. Hát ez van, már csak pár hét... ezzel bíztatom magam. Utána meg majd egészen másért nem alszom. :)

Bencéék megkapták a félévi értékelést, majd holnap írok róla, most megyek, hátha a hullafáradtságnak köszönhetően sikerül aludnom valamennyit.

Holnap még visszaolvasok, hogy miket írtatok ma.

Jóéjt!

Judit

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Szia Edit!

Hát ja, sokat vagyunk kint és gyakran fő bográcsban az ebéd. :P Imádunk szalonnát sütni (jó parasztlány módjára), kint wokban thai kaját csinálni, isteni. Apa nagy mestere a bográcskajáknak. Sokat grillezünk is nyaranta, és ez nem volt másképp akkor sem, mikor ketten voltunk, kettőnknek is simán grilleztünk, és tök jókat dumáltunk esténként. Na, nem minden este, de sokszor.
Egy kisgyereknek szerintem paradicsom egy kert, szabadon lehet, mégis zárt kapuk mögött. Kicsicica annyira élvezte nyáron a medencézést is, hogy nem igaz! Igaz, Ő egy vérbeli vizicsibe.
Szeretünk itt lakni, igaz még hátravan egy garázsépítés meg egy tetőcsere is, pár éven belül. De minden nehézség ellenére jó itt.

És milyen lett hajad? Esetleg egy fotót róla? És igazad van, egyél csak, az legalább meglátszik rajtunk! :wink: :roll:

És mivel én ugyembár képmániás vagyok, megmutatom a "paraszti" léttel megfertőzött lányomat, aki imád a fűnyírón utazni. :P (ez a kép még tavaly áprilisi, azért ilyen kicsi a Lara!)

Kép

Ilyenkor imádom még a kertet (háttérben családom tagjai sziesztáznak, a medencében a Zuram, Lara nincs a képen, Ő bent aludt a hűvös szobában!)

Kép

Kép
larianyu

Jó reggelt!!!

Judit!Bízz az orvosodban!Ha azt mondja nem gond az a tágulat,akkor higgy neki!!!!

Móni!IRIGY VAGYOK!Olyan jó nektek!Mi is mindig csnáltunk olyan dolgokat a férjemmel,amit általában nagy társaságban szoktak.Ha jól esett kettőtöknek grillezni!!!! :lol: :lol: :lol: Én csak anyukáméknál szoktam kint főzni.Nyaranta mi is úgy szoktuk.Le a gyerekekkel a mamához,anya főz mire a mamáék hazajönnek,gyerekek a hűvös szobában alszanak.Persze mielőtt beviszem meg kell fürdetni,mert csupa kosz.
A tető miatt ne aggódj!Nem cseréljük le helyetted!! :lol: Majd meglesz!!!
Majd még jövök!Megyünk ma zenebölibe.Gyerekeket fel kell keltenem!!!!

Szép napot!
Edit

KépKép
nagyedit

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?