Jó estét!
Timi! Végre itt voltál, ha csak egy kicsit is! De azért gyere gyakrabban, mert tényleg nem fogod bírni a tempót, annyira felpörögtünk.
Sajnálom a plusz kiadást, de legalább a szerelőt megspóroljátok, nézzük a pozitív oldalát.
Miket alakít Ágika, hogy nem érsz rá jönni?
CJudit! Ezt én sem értem tökre, hogy apuka miért jelent veszélyt a saját gyerekére, mikor, ha minden jól megy, akkor 4 nap múlva már úgyis otthon vagytok, és akkor apuka is ott van. Agyrém az egész! Háááááát, nem lennék a helyedben, tényleg idegörlő lehet!
Egyébként ahol én szültem, ott is az volt, hogy szülés után azonnal még mázasan a Laci kapta meg a babát, lévén én aludtam a császár alatt. DDDDeeee, utána 3 napig csak üvegen keresztül nézhette, mert a folyosóról nem tolhattam ki a látogatóknak. Tiszta vicc, na mindegy. Anyukám is csak egy röpke puszikát nyomhatott a kis arcára, mikor vitték föl az újszülöttosztályra. Úgyhogy a mama még annyit se látta mint az apja, mikor megszületett, mivel egy ember jöhetett be ugyebár.
Sajnálom kicsifiad szemproblémáját, még jó, hogy lehet, hogy javul valamelyest, és hogy észre lett véve. De tényleg milyen furcsa, hogy szegénykém ő így látott, neki ez volt a természetes.
Évi! Hát én akkorát röhögtem, ahogy Pocok elintézte a pisimintát. Mint egy igazi férfi. Nézi a tévét, közben bögyörőzi a kukut, egyszercsak ott a pisike. Édes szívem. Tényleg jó, hogy nem húzott belőle egy slukkot.
Akkor kárba veszett volna a munkája.
De jó, hogy jön anyukád!!! Használd ki a bébiszittelést, és sokat dumcsizzatok! De azért gyere ám, várunk!!!!
Anna! Hát, hogy Norbinak is milyen gond volt/van a kis szemével! Szegénykém. És a sztori, ahogy észrevettétek. Na de tényleg nem gondol ilyesmire az ember. Hát de hogy máshogy derülhetne ki, nemigaz. Ne legyen lelkifurid (tudom, könnyű mondani), nem Te tehetsz róla. Biztos vagyok benne, hogy ettől még nagyon jó anyukájuk vagy!!!!!
Jajjjj, olyan képem nekem is van, ami elmenne a "Sokkoló videók"-ba, a Viasat 3-ra.
De hát ez van, ezt kell szeretni!
Melinda! Nagyon durva a kórházból való hazajöveteletek története.
Ennyire nem figyelni az emberre! Nem igaz. Te már tök ideg vagy, hogy mi van a gyerekeddel, Ők meg azt se tudják mi folyik egyik osztályon és mi a másikon. De a lényeg az, hogy Dávidnak már semmi de semmi baja.
Mióta gyerekem van azóta tudom, hogy a legfontosabb tényleg, hogy egészséges legyen! De nemcsak Ő, hanem mindenki körülöttem, mert megette a fene az egészet, ha nincs egészség. Nyáron esett meg az eset, hogy el kellett vinnem valami bagatell dolog miatt Larát a doktornénihez. Persze Ő is meghallgatta a kis szívét, látom túl sokáig hallgatózik. Kezdtem ideges lenni, mondom, mi a baj Zsuzsa néni? Azt mondja, hogy hall egy nagyon-nagyon minimális zörejt a szívénél, de ne ijedjek meg (jófej!), mert épphogy hallja, de azért beutal egy UH-ra, hogy tutira menjünk, meg ha később is hallani, akkor tudjuk, hogy ki lett vizsgálva és semmi gond. Hát mondom fasza. Na mindegy, nem esünk pánikba (annyira!!!), felhívtam a kórházi szívuhut. Ez volt augusztus végén, tudtak is volna adni időpontot október végére. Hát mondom ez vicc, addig engem megesz a rosseb, hogy mi van a kislánnyal. Azt tudtam, hogy aki uhuzza a babákat, Neki van maszek rendelője Bánhidán. Mondom, kérem a doktornő maszek számát, és kérek időpontot. Másnapra volt is!
5000,-Ft-ért, de nem érdekelt! El is mentünk, minden oké a Cicamicával, tényleg van egy nagyon minimális zörej, de kinövi. Lehet, hogy legközelebb már nem is hallani. A poén az, hogy előtte sose volt ilyen gondunk. Na mindegy, hamar megvolt, kifizettem, megnyugodtam. De azért az SZTK-s dolog kicsit vicces szerintem.
Mi délután voltunk kint a kertben, szánkózott a csaj, de neki ugyebár a főattrakció, hogy hever a hóban, hason, háton, mindenhogy. Hát hagytam. Itthon vagyunk, ha nagyon vizes bármikor be tudunk menni, hadd élvezze a picikém a havat. De olyan jó ez a kis overáll (pedig tök fiús, meg nem szép, de erre pont jó), hogy mégcsak át sem ázott, pedig egymerő víz volt. Egy órát voltunk kint, még hintázott is, de ebben a sok cuccban beszorult a hintába, alig tudtam kiszedni.
Faszán nézhettünk ki, ahogy húzom-vonom a gyereket ki a hintából. Na mindegy, kicsilány élvezte nagyon.
Teszek fel képeket a délutáni eksönről!
Ezt azért, mert egyszerűen csak gyönyörűűűűű!!!!!
Motorozás a hóban!
Így kell hasra vetni magunkat a hóban!
Hát ezen a szánkón azért nem olyan jó mint a földön!
Vannak állatbarát családok!
Alfika, naaaaaaa, hagyjál!
Hintázós
És mégegy, még egy fodrászkodás utáni, amire írtam, hogy homályosak lettek! (a fodrász nem volt zárva!
)