Sziasztok!
Csak gyor bekukkra van időm...
Dia!!!!! Most látom a vonalzód!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++ Gratula!!!!!!!!!!!!!!!
Látom mindenkivel zajlik az élet. Sajna nincs időm reagálni mindenkinek
,de mindenkit üdvözlök!
Nálunk minden ok! Hol nyűgösebb, hol nem a kisasszonyka
Az éjszakák rendben vannak eddig, akkor még mindig visszaaludt szopi után. délelőtt nyűglődik, de akkor sem mindig. Hason és háton fekve is már fordítja a fejét mind a két irányba, illetve egyik oldalról a másikra, és hason egész hosszan tartja magát a kezeivel. Hihetetlen, hogy fejlődik napról napra
A sebem is rendben van, már csak néha érzem a belső varrataimat, kívülről már minden ok.
Ja, lehet nem is írtam még, de császáros lett pindúr, mert 8 óra vajúdás után (amiből 3 óra egyperces fájás volt) 1 ujjnyit sikerült tágulnom. Van valami gyűrű izom a méhszájamban, ami nem engedett, pedik 4 ujjnyival mentem be.... Állítólag az intenzív, aktív sportolók méhnyaka ilyen.... De ez van. Én mindent megtettem. A végén a doki azt mondta, várhattunk volna még, nem fért volna ki a csípőmön
Ezért volt akkora a pocakom, mert már akkor sem fért máshol.
Tejcsi van, bár most ugrik Zoé éppen fogyasztásban. Remélem tudom követni. Szopinként 80-100 mili körül eszik (nem mérem mindig), van lefejve, lefagyasztva már kb. 400-500 ml. Eddig nem kellett pótolnom, aminek nagyon örülök. Szoptatósteát iszok, mert az egyik mellem kevesebbet termel, de a másik tud még eddig kompenzálni
Pussz mindenkinek! Igyekszem sűrűbben jönni.