Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyok én is :D ,mindig olvasok...

Nyuszi!
Nagyon szépek vagytok!!!(iwiw)
Remélem a pocakod is majd helyre jön..mikor mész dokihoz??

Boganna!
Nagyon szépek vagytok ti is,milyen kis csinike Pancsa a Hello Kitty-s rucikban :wink:

Mucus!
Látom nálatok is zajlik az élet(roma story),jól tetted hogy eljöttetek az ilyenekkel nem érdemes harcolni.... Csak saját magadat stresszelnéd meg a kis Kolost... :?

Melisch!
Ezeken a vékony nőkre gyártott ruhákon én is ki vagyok akadva komolyan... van egy pár kis méret és kész kifújt...
A vaskosabbakra nem is gondolnak :evil:
Mikor mész a 12 hetes uh-ra??

Velünk minden rendben-mostanában épp fogászatra járok 4 lyukas fogat talált a doki-még 2 van amit be kell tömnie és akkor végeztem... :roll:
Ja és pénteken elküldött a nőgyógyászom toxaemiás laborra, csütörtökön lesz eredményem amit be kell mutatnom neki,és ha valamelyik érték nem jó akkor be kell feküdnöm :? ,de remélem erre nem kerül sor... Vérnyomásom jó(gyógyszerrel), vizeletem rendben,annyi hogy ha sokat lóg a lábam akkor dagad a bokám meg vizes lesz,de reggelre leapad....de ez ilyenkor már normális(ezt a doki is mondta)...

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég
 


Boganna!
Írtam privit.
Hű, ilyen könyvet még nem láttam :shock: de tényleg hülyeség ilyennel terhelni a gyerekeket :roll:
Borcsival nem volt ennyi tejem. Pedig még a szentelt kutyaszart is megettem, azért, hogy legyen. Most meg még teát is csak néha iszok, én sem értem. Borcsi három hónapos korától kapott tápszert kiegészítésnek.

Kírus!
Toxoplazmát néznek, vagy még vmi mást is?
reméljük nem kell befeküdnöd!!!!
Kíra nagylány hogy van?
Vendég
 


Nyuszi!
Megnéztem, az egyik könyvem szerint:
A harmadik hónapban hason fekve megemeli mellkasát, fejét hosszú perceken át felemelve is tartja. Hason fekve behajlított lábbal helyezkedik el.
Kezd ütőmozdulatokat is végezni, de ütése valószínűleg messze esik céljától.
Mindkét karjával nyúl a tárgy után, oldalról indítva és teste előtt záródó mozdulattal; a tárgyakat gyakran csukott ököllel érinti. (Attila nem nyúl semmiért, és Borcsa sem nyúlt még ilyenkor)

Negyedik hónap:
Pocakján fekve nyújtott végtagokkal és megfeszített háttal, repülőgépszerű testhelyzetben ringatózhat. Hanyatt fekve egyik oldalról a másikra gördülhet.
Kezét már sokkal célszerűbben használja. Összefűzi ujjait, egyik kezével fogja a másikat. Fogása még ügyetlen.
Kézben tart kezének megfelelő tárgyakat.
Ütése, célzása még pontatlan. A tárgy és a keze között ide oda nézeget, gyakran hibázik, de végül is megragadja a tárgyat. Kezei gyakran a tárgy alatt, mögött vagy előtte találkoznak.

Ezeket találtam. Neked mit mond a házorvos? Voltál már ilyen tornákon, jól emlékszem, ugye, ott mit mondtak?
Vendég
 

 
 

Sziasztok!!!
Nyuszi megvagyunk..beszélünk de nem vagyunk puszipajtások.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Csak beköszönök.
Domi reggelre lázas lett(most per pillanat nincs semmi baja)betelefonáltam az oviba,hogy nem megy már a héten.Kiderült,hogy csak EGY gyerek van a csoportba :shock: sorba telefonáltak a szülők,hogy lázas a gyerekük. :roll:
Én meg hajnal óta szenvedek...vagy majd ki rúgja a hasam oldalát picur vagy ráfekszik :?: egy idegre és nyilaló,szúró fájást érzek ami a bal lábamba is sugárzik lefelé.Szerintetek van ilyen vagy ez valami más?

Dia!
Hol fogsz szülni?Gyarmaton vagy S tarjánba?

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Mucus ideget nyom...bökdösd meg hátha arrébb megy!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Sokat termeltetek ma :lol:

Kirus nekem is holnap kell menni vizsgálatokra, nem tudom mi lesz de a doki nekem is mondta a toxoplazmát. Nem mondta azért konkrétan mit akar, meglátjuk holnap. 12. uh meg úgy néz ki 31.-én lesz vasárnap, mert éppen ügyeletes a dokim. Így nem kell munkaidőben lógni, hétvégére elutazunk anyukámékhoz és hétfőn jöhetünk vissza. Az itteni dokim, meg azt mondta akkor hozzá nem kell menjek 12. héten, csak vigyek uh képet lássa ő is.

Mucus Dominak gyógyulást és szerintem is bökdösd kicsit odébb Kolost ne ficánkoljon annyit.

Sajnos most csak ennyire telik tőlem fáradt vagyok sok a meló, bár mértékkel fogyasztom, mert reggel sokáig alszom :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch hihetetlen hogy mindjárt 12hetes leszel......... :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nekem mondod, de végre jobban érzem magam és ez csodás érzés. Ugye ez normális, hogy a 2. trimeszter elején ismét jobban érezzük magunkat. Nem fáj állandó jelleggel enyhén a hasam, nem vagyok annyira álmos és kedvetlen sem :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


teljesen normális...ilyenkor a kismamák boldogok és kivirúltak........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Duna!
Nem Toxoplasma vizsgálat amin voltam!!! Hanem toxaemia( terhességi mérgezés)-de nem vagyok megijedve mert nincs erre utaló jelem, csak a dokim ilyen félős-elővigyázatos....De persze majd holnap meglesz az eredmény és akkor kiderül minden oké-e...
Toxoplasma nem kell mert 2 kutyánk van azok is kint a boxban,és
nem szoktam még csak érintkezni sem velük :D ...

Kíra nagyon jól van,élvezi ezt az egész helyzetet,tegnap este ő akarta bekenni a hasam(olyan édesen csinálta :D ),nagyon várja hogy megszülessen már a tesó!!!

Melisch!
Teljesen jól reagál a szervezeted,ilyenkor a 12.hét táján fel lélegezhet a kismama-jobb a hangulata és a tünetek is enyhülnek :wink:
De jó lesz akkor vasárnap láthatod a kis bébit, megy a drukk az uh-hoz,minden rendben lesz!!! :wink:

Nita!
Fiúk jól vannak?? Máté szokott féltékeny lenni Barnira??

Mucus!
Dominak jobbulást!!!
Hát bizti van ilyen bár én nem éreztem még szerencsére :roll: .de szerintem is probálj meg felkelni járni egyet vagy arrébb imádkozni kicsit :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Dius szerintem ideget nyom. Nekem a vége felé volt ilyen, alig bírtam menni. Itt szeretnék szülni ha nem lesz semmi oka, hogy ne tegyem. Ha mégis akkor viszont Pesten, az I. klinikán annál a dokinál akinél Bence is született. St-ben nem.

Duna hát parázs viták vannak a gyerek elhelyezésével kapcsolatban. Úgy néz ki, hogy egyelőre egyszobában lesznek. Én szívem szerint külön tenném őket, de ahhoz kicsit költségesebb átalakítás kellene ami nemcsak anyagilag lenne megterhelő, hanem fizikailag is. Falat bontani... :roll: Én nem bánnám, de Gábor hallani sem akar róla. Viszont így ki kell rakjuk a nagyszekrényt meg az állópolcot, hogy beférjen a kiságy meg a pelenkázó. A baj csak az, hogy nemrég vettünk Bencének egy ágyat és nagyon sok helyet foglal. Szívem szerint azt cserélném le, de apa hajthatatlan. Így megállapodtunk abban, hogy tapétázunk meg a beépített szekrényt csináltatjuk meg és majd meglátjuk hogyan férnek el az ágyak. Aztán attól is függ mi lesz, hogy milyen baba lesz a kistesó...

Melisch a második trimesztert mondják a nyugalom időszakának, mert már nem kínoznak a rosszullétek, több energiád van. Én is élvezem, hogy jobban vagyok. :lol:

királylány
 
 


Na jól elkiabáltam ma megint kábább vagyok :evil: Igaz az álmosság a legfőbb bajom. MA reggel 9 órára a kórházba kellett lennem. Fél 8 után keltem máskor meg 9-10 között. Végül majdnem hasztalan mentem. Vittem az eddigi leleteim, vv eredményeket és amit ő meg akart nézetni majdnem mind megvolt, bár 2008-ban csinálták de minek fizessek megint ha egyszer megvan az eredmény. Ilyen citomegavirus (valami hasonló nevű akármi), kimutatták már lekaptam és immunitás kialakult rá, himlős voltam, toxoplazma eredményt is mutattam. Azt mondta ha vittem volna múlt héten nem is hívott volna. Na de a körülmények.....siralmasak. Elküldtek vv-re végül vércsoport meghatározás, rH és szifiliszt kért. Voltak még páran előttem a folyóson ahol nagy volt a mozgás, semmi rendezettség. Bent is ültek. Erre a férjem besokallt és elvitt a magánlaborba, nem volt égbekiáltó összeg bár ott még többen voltak :lol: :lol: de melegben le lehetett ülni na és az eredményt este megkapom emailben nem kell ő holnap megint menjen értünk. Kicsit én is féltem, mert ugye a kórházban ki tudja ki szúr, a laborba azonban értenek már hozzá csak azt csinálják egész nap. Végül ezért a három szarért 2 kémcső vért csapoltak le. Mikor láttam mennyit szívnak le örültem, hogy ott voltam és nem a kórházban.

Ma ismét rám vár a sok munka :cry: pedig úgy aludnék, de az irodában nincs ágyunk. Azt hiszem előbb lelépek, ha befejezem a munkám.

Musus Domi, hogy van?

Királylány akkor te is aktívabb vagy már? De jó!

Lakás rendezés nekünk van 2 hatalmas szobánk 4x5m de most az a bibi, hogy az egyik szobát kicsit ebédlőnek használtuk ha vendég volt. Ott van a nagy asztal. Na ha régi tervek szerint oda költöztetem a hálót ki kell pakoljam az asztal és nincs fogalmam sem, hogy akkor hova pakolom. Tehát vendég nálunk ne jöjjön, mert nincs hol együnk :oops: Igy majd ki kell valamit eszelnünk, hogy minden jó legyen. Na de majd a nyáron addig van idő. Elférnénk egy szobában de gondolom akkor csak kínlódnánk a külön szobába való szoktatással.

Kép
Kép
melisch
 
 


Dius Dominak jobbulást! Mit szedett össze szegénykém?

Melisch igen, kicsit mintha energikusabb lennék. Van energiám esténként a házimunkához. Ez jó, mert eddig ahogy beléptem a lakásba mentem volna aludni. Most kibírom akár 21.30-ig is. :lol:

királylány
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszi,már jobb a mai napom.Úgy látszik tényleg ideget nyomot és nem valami más gond van. :wink: Domi köszöni jól van.Tegnap is így volt,hogy napközben semmi baja csak köhögés elvétve és éjjelre lázasodik be.Szóval az éjjel volt láza aztán lehúztam,reggel 5kor megint volt azt lehúztam és azóta semmi.
Holnap utaznánk haza mert Starjánba kell vinni az autót szervizelni(ott fele árból megússzuk mint itt).De most azon filózok mi menjünk e vagy csak apa. :roll:

Toxoplazma:Egy másik topikban egy csaj toxoplazmózist(azt hiszem jól írtam :oops: )kapott.se cica,se kutya a háznál.Kiderült,hogy vagy hústól vagy tojástól kapta el esetleg kolbász,szalámi félétől. :? Ezt vizsgálják valamikor vagy ez csak kivételes esetbe nézik???

Hétfőn megyek terheléses vércukor vérvételre.

Nálunk egyenlőre úgy lesz,hogy picur és én a hálóba leszünk(pici a szoba)Domi és az apja a Domi szobájába.Aztán később a fiúk együtt lesznek.

Dia!
Bence várja már a tesót?Mit szólt hozzá?Tudjátok már a nemét?Mikorra vagy kiírva?

Jelenleg zserbót sütök este jönnek picur leendő keresztszülei. :D A mai ebéd borsófőzelék,vagdalt,tükörtojás.holnapra madártejet és rakott kruplit rendeltem Édesanyától. :wink: Szép napot Mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Dius várja már, bár nem központi téma nála. Nem emlegeti állandóan. A nemét még nem tudjuk, én még nem is szeretném tudni. Júli 31-re vagyok kiírva.

királylány
 
 


Sziasztok!

Csak gyor bekukkra van időm...

Dia!!!!! Most látom a vonalzód!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++ Gratula!!!!!!!!!!!!!!!

Látom mindenkivel zajlik az élet. Sajna nincs időm reagálni mindenkinek :oops: ,de mindenkit üdvözlök!

Nálunk minden ok! Hol nyűgösebb, hol nem a kisasszonyka :D Az éjszakák rendben vannak eddig, akkor még mindig visszaaludt szopi után. délelőtt nyűglődik, de akkor sem mindig. Hason és háton fekve is már fordítja a fejét mind a két irányba, illetve egyik oldalról a másikra, és hason egész hosszan tartja magát a kezeivel. Hihetetlen, hogy fejlődik napról napra :lol:
A sebem is rendben van, már csak néha érzem a belső varrataimat, kívülről már minden ok.

Ja, lehet nem is írtam még, de császáros lett pindúr, mert 8 óra vajúdás után (amiből 3 óra egyperces fájás volt) 1 ujjnyit sikerült tágulnom. Van valami gyűrű izom a méhszájamban, ami nem engedett, pedik 4 ujjnyival mentem be.... Állítólag az intenzív, aktív sportolók méhnyaka ilyen.... De ez van. Én mindent megtettem. A végén a doki azt mondta, várhattunk volna még, nem fért volna ki a csípőmön :cry: Ezért volt akkora a pocakom, mert már akkor sem fért máshol.

Tejcsi van, bár most ugrik Zoé éppen fogyasztásban. Remélem tudom követni. Szopinként 80-100 mili körül eszik (nem mérem mindig), van lefejve, lefagyasztva már kb. 400-500 ml. Eddig nem kellett pótolnom, aminek nagyon örülök. Szoptatósteát iszok, mert az egyik mellem kevesebbet termel, de a másik tud még eddig kompenzálni 8)

Pussz mindenkinek! Igyekszem sűrűbben jönni. :oops:

Kép
kicsi80
 
 


Jajj Kicsi! De jó, hogy jöttél! Láttam ám a képet iwiw-en. Gyönyörű a csajszi. Apa már most készítheti a puskát. :lol: Nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen jól eszik és szopizik.
Köszönöm :D

királylány
 
 


Sziasztok!!!!!
Kirus köszi jól vagyunk.....hála égnek egyáltalán nem féltékeny Barnira Máté-sőttt imádja!!!!!!!!!
de tartok hogy később ha már Barni nagyobb lesz irigykedni fog a játékira Máté...... :?
Mucus kérlek.... :cry: :cry: :cry: :cry: küldj zserbót!!!!!!!!!!a kedvenc süteményem!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok, csak olvastam, d emost nincs időm reagálni sorry, mert itt van Apa...ráadásul tök fája fejem két napja, majd elpusztulok...Mindegy. Holnap megyünk 2 hósoltásra...remélem minden ok lesz. Apa holnap megy vissza, szal olti utáni éjszaka az enyém... indegy, ha fejfás múlik nem para.. Mentem, és holnap este vagy holnap után reagálok.
Addig is sok puszó mindenkinek!

JA, és FULL SZUPI CSAPAT VAGYUNK, HOGY MINDENKI ILYEN SZORGALMASAN ÍROGAT! :lol:

Kép
nyuszifül16
 
 


Sziasztok!
Nita!
Zserbót küldöm fénypostán. :D

Úgy néz ki mégis megyünk holnap haza mert Domi túl jól van most készülök lecsapni mert nagyon rossz. :wink: ersze azért bizti belázasodik az éjjel majd mert tegnap is így volt. :?

Mindenkit puszilok!

Kicsi!
Tennél fel képet Zoéról?Gratula a szopihoz!

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Mucus inkább rosszalkodjon......az jó jel.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kicsi szia ismét itt!!
Én ma nem írok többet, irtó hányinger gyötör, nem érzem jól magam :cry: ledőlök tv-t nézni.

Puszi nektek!

Kép
Kép
melisch
 
 


sziasztok lányok:)

jöttem picit trécselni:D

sajnos én sem szolgálhatok jó hirekkel,legalábbis baba űgyben.
ma már 40 napnál tartok,mé jelét sem látom annak hogy meg akarna jönni.bár 1 hónapja iszom a cickafark,palástfű teát..

plusszban a Mastodynon cseppet is..jővőhónapbn meg go a dokihóz,már be vagyok jelentkezve.

KépKép
bettike83
 
 


Hello Betty: Hogy iszod a teát? Milyen arányben, mert pé-ig az egyiket lehet, aztána másikat, a sorrendet én sem tudom, pedig ittam én is.
A gyógynövény kis túlzással olyan, mitn az enyhe gyógyszer, szóval nézd mega a sorrendet! :lol:
Voltál már dokinál? Asszem a palaást füvet kell, ah meg akarod hozni... A másik, még régebben olvastam, hogy a nagyon erős kamillatea és fürdő is meghozza...szal itt nem a filteresre gondolok, hanem azokra zacskósra, amiben virágzat van...nem sokba kerül olyat vegyél...

Kép
nyuszifül16
 
 


nyuszi

14 napig cickát,azóta pedig palástfű teát iszom,mai napig.

KépKép
bettike83
 
 


Igen, de akkor a palást , az , ami összehúzza améhszájat, hogy ne lökődjön ki a babó. Sztem b.zi erős kamiilateát próbál meg három napig, lehet a székelted is lazább lesz, mert van még egy ilyen jótékony hatása is :lol:

Kép
nyuszifül16
 
 


sziasztok!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello Nita! Na, látom Te is ébren voltál még az este...

Mi szívunk, mint a torkos borz. Ugye tegnmap előtt megkapta az oltásokat Beni, mi kértük a prevenart is, ami fülgyulladás, agyhártya- és tüdőgyuszi ellen van, nem rég tették ingyenessé, tehát, ha be szeretnétek adatni, kérdezzétek mega házi dokikat.
Szóval tegnap még csak nyügi volt, ma reggelre alig kapott levegő, reggeli hőja 37,5, ami estére tuti 38-ig felkúszik. de az orrát fél óránkánt szívhatom. Most épp eladludt a nyagyágyban, de ha felébred majd figyelem, és ha nem jobb, vagy rosszabb, délután ügyelet.
Azért vicces mik vannak, ezekben a hülye oltátsokban, hogy ennyire ágynak döntik a babákat, pedig mi még bérescseppet és cebion is nyomatjuk orvosi javaslatra, a amagnéziumról és az e vitaminról nem is beszélve.
Valakinél volt hasonló oltás után?

Kép
nyuszifül16
 
 


Ja, Nita: nagyon menők a vonalzóid!!!! Hol lehet ezeket csinálni?

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszi nekünk nem volt semmi oltások után...egyik gyereknél se!!!
ezeket a vonalzókat a mamanet.hu-n lehet elkészíteni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: köszi!
Akkor úgy néz ki, csak az én Manóm ilyen szuper érzékeny! F.sza! MOst alszik, de nagyon tele van az órra, ma 5X szívtam le!

Ki mit főz?
Nálunk túrógombóc bableves lesz...

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszi sajnálom, hogy Beni megint nincs jól :cry: :cry: jobbulást. Gondolom nagyon ritkán fordul elő ilyen mellékhatás tényleg minden ráragad szegény pici fiadra.

Én megvagyok bár szívem nagyon szomorú.... :cry: :cry: :cry: Öcsém január 3.-án nekünk is bejelentette ami szüleim már kicsivel előbb tudtak...barátnőjével elhatározták az idén kiköltöznek végleg Németországba tavasszal. Ennyire konkrétan nekem sosem mondta, hogy el akar menni. Mint utólag elmesélte már a tavaly májusban amikor ott voltak beadták a papírokat, amik megérkeztek, megkapták a munkavállalási engedélyt és ha személyesen mennek pár heten belül a letelepedést is megkapják. Barátnője 1. unokatestvéréjék hívták őket és ott is fognak ideglenesen lakni. Munkát is tudnak szerezni öcsémnek a barátnője meg az ő két kicsi gyermekére kell vigyázón és még ha akar szereznek neki bébiszitter állást.

Azonban a sors úgy hozta, hogy barátnője elveszítette most az állását így nem várnak tavaszig, február végén elmennek. Sokat szomorkodom és sírok, mert nehezen válok meg tőle. Ő itt lakik egy városban velem, egy irodában dolgoztunk így nap mint nap együtt voltunk, imádom és most majd egy évben 1-szer ha látom. Anyukámmal is beszéltem neki is nagyon nehéz de bátori tanom kell, nem szabad öcsém lássa, hogy minket bánt. Menjen és teremtsenek új és szebb jövőt maguknak mint itt. Tudja nem lesz könnyű de valahogy ott mégis jobban tudják a rokonaink a megélhetésüket biztosítani.
Egyedül sem lesz, bár apukám testvére kicsit messze lakik majd tőle de ott lesz támasznak, anyukám két 1. unokatestvére azonban nagyon közel van hozzájuk és az egyik fiú keresztapja is na meg nagyon jól egyezzünk a fiukkal. Ahova meg mennek ott a srác 2-3 unokatestvérünk apai ágon csak mivel ők már a 90-es évek elején kiköltöztek nem igazán tartottuk a rokonságot. Tehát nem lesznek idegenek között mégis anya nehezen látja be. Ha ők úgy érzik jobban tudnak ott érvényesülni nem kell megállítani őket, fiatalok most menjenek és építsenek szebb jövőt maguknak. ...csak nehéz elengedni nekem is.

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch oda kint tényleg csak jobb életük lehet!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mleisch: hidd el, ez a legjobb nekik. Jól és boldogan fognak élni, tisztességes keresettel, és legalább a pénz nem ad okot vitára. H nem érzik jól magukat, biztos hazjönnek, és milyen jó, ha a Picitek is majd külföldra mehet az unokatesókhoz. Interneten meg tarthatjátok a kapcsolatot.


Nita: írtam privit... :cry:

Kép
nyuszifül16
 
 


Kírus!
mi lett az eredmény? minden oké,ugye? :wink:

Lyly?
Olvasol még minket? Írj egy pár sort magatokról :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Duna!
Köszi a kép hozzászolást :wink:
Van pár eltérés az eredménynél,de azt mondta a védőnő szerinte nem vészes..persze aznap elmentem megkerestem a dokimat hogy megmutassam neki( ö mondta) erre közölte hogy neki sürgösen a műtőbe kell mennie,ugyhogy majd jöjjünk vissza másnap.. hát nem mentem ..mert éppen elegem volt hogy potyára bebuszoztam és szét is fagytam... ugyhogy ha elöbb nem majd február 10.-én megyek hozzá magánba akkor majd megmutatom neki...
Vendég
 


sziasztok!

mi a véleményetek az ovulációs mikroszkopról?
érdemes beszerezni egyet?

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!
Csak Bettikének most: nem. Felesleges pénzkidpbás. Inkább ovulációs tesztet esthajnalcsillagtól.

királylány
 
 


Betti!
Nekem volt mikroszkópom, és rendesen mutatott mindent, azt is ha nem voltam termékeny, és azt is, amikor igen. De én is inkább tesztet vennék!!! Ha akarod elküldöm neked postán a mikroszkópot!

Kírus!
Érdekes a doki... :roll: na de reméljük, nincs semmi baj!!!!
Vendég
 


dunakavics

hogy gondoltad ezt a postai elküldést,?

KépKép
bettike83
 
 


Kirus nem lesz semmi gond ezek a tesztek sem 100%-ig megbízhatók pl az én dokim nem is nagyon ajánlotta szerinte uh-n sokkal több mindent lát.

Látom nem nagyon van témátok, remélem mindenki jól van. Puszi mindenkinek :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!
legyen már TAVASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!!!
Úgy ahogy írod!!!!!!!!!!!!!!! Én sem bánnám ha már az lenne :lol:

Melisch!
De jó nemsokára láthatod a csöppségedet :wink: :wink:
Vendég
 


Betti!
Írd meg priviben a címed, elküldöm. Belefér egy kisborítékba. szerintem elmegy simán.
Vendég
 


Sziasztok!
Megjöttünk,jó volt otthon nagyon.Kész lett a kocsi is harmad annyiért mint itt Pesten.
Domi még köhög de láza már szombat óta nincs(kopkop) de még nem vittem oviba.Ma hatan voltak a csoportjában.
Koli tegnap lusta volt így éjjel már azt álmodtam elveszítettem :oops: :( ,reggel leizzadva ébredtem és a hasam kerestem(de meg volt :D ).Tiszta zizi vagyok.
Reggel terheléses vérvételen voltam,tömeg volt a labornál. :?
Kaja:Tegnap tésztát főztem csirke pörivel így ma tökfőzeléket főztem és ki mit kér azt eszik a pörihez. :)
Mindenkit puszilok. :wink: Dius

Dia!
Hol a vonalzód??????? :wink:
Melisch!
Mindjárt 12 hetes leszel. :shock: :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Betty!
Én használtam a PG 53 mikroszkópot Dominál is és Kolosnál is.
Nekem bevált,szerettem.

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Dius levettem mert nem ment csak akkor ha minden nap frissítettem. Meguntam.

királylány
 
 


Mucus haladsz te is szépen.....midjárt 27 hetes vagy!!!!!!!! :shock: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kirus

te hogy vagy?

lányok a kismamik nem tesznek fel pocakfotókat? :) :) kiváncsiak lennénk már milyen szépne gömbölyödtök :)

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?