Sziasztok Lányok!!
Etnám!! Én totálisan kiakadtam azon amit írtál!! A fegyver kicsit túlzás, drágám, de persze, hogy ez már nem állapot ami ebben az országban folyik ezen a területen és persze sok máson is! Én a helyedbe, ahogy az sms-ben is írtam írnék az összes olyan műsornak ahol talán felfigyelhetnek erre a helyzetre. Gondolok, a Naplóra, Fókuszra. Biztos kapnának rá, és talán ha nem is a fejesek de a kisemberek akik ebben az évben újra dönthetnek kicsi hazánk sorsáról észbe kapnak és elküldik ezeket a hadd ne mondjak kiket melegebb éghajlatra!!!!
Mivel takarod Botit alvás közben?? A Kornélkának is akkor szokott felmenni a láza, amikor alszik. Ő gyapjúban alszik és az sajnos láznál nem túl szerencsés, most beszereztem neki egy tini méretű hagyományos paplant is, hogy ha láza lenne azonnal tudjak rajta cserélni. Nagyon sajnálom, szegény Botit, és persze Benneteket is. Nálatok sem lehet egy hét gond mentes! Eszik rendesen? Itasd amennyit csak tudod. Én is úgy vagyok, ahogy Laar, és remélem, hogy a fogacskák is közrejátszanak ebben a magas lázban és semmi komoly nem lesz belőle. A piros torok nálunk is lázzal jár, de ennyire magas még nem volt neki szerencsére.
Mi most a bárányhimlőt várjuk haza. Jan. eleje óta már a 4. gyerek lett himlős. Most telik le a jövő héten a lappangási idő, és szerdán vinnem kellene a Flórát tanácsadásra, amit szerintem most kihagyunk, nehogy bevigyük a babáknak.
Mielőbbi jobbulást kívánok nektek!! Remélem, hogy hamar vége lesz ennek a lázas időszaknak. Írj majd hogy mik a fejlemények, mert mindig olvasom hogy miket írtok, de sajnos alig van időm reagálni. Tegnap egy órát olvastam vissza éjjel, így nem tudtam írni.
Lucám! Nagyon szépen beszél a te kicsi fiad!! Hihetetlen, az én fiam nem beszél így még 2 évesen sem. Le a kalappal! Biztos nagyon sokat mesélsz neki és mondokáztok. Amiket a gépetekkel művel az nem piskóta!! Nem semmi a kissrác!! Nekünk szerencsére el lehet barikádozni a fotellal, mert a Flóra is állandóan egerészne és csapkodja a billentyűket, ha az ölembe veszem.
Laar! Nagyon szép lesz a házikótok, és a környék is nagyon barátságosnak tűnik. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a magyar lilaakác közt láttam volna!
Jó modern minden nálatok. Míra szobája nagyon tetszik. A ti hálótok is kellemes látvány. Majd mennyivel melegebb lesz, ha belakjátok, ahogy Danielláéké is!! Sajnálom, hogy Mírácska is beteg. Remélem, hogy ti is meggyógyultok mielőbb. Fogatok nem jön?? Nekünk karácsony előtt jött ki az első és akkor ahogy folyt az orra és a váladék a torkára attól köhögött állandóan. Szerintem ha tudod próbálgasd még neki a lándzsás utifűvet, nálunk a Kornélka veszi be fintorogva, Flóra simán lenyeli. Nálunk is néhány nap után lett hatása.
A bababarát helynek én Sárvárt és Kehidakustányt tudnám ajánlani. Márciusban valószinűleg mi is megyünk Kehidára egy hosszú hétvégére!
Daniella! Nagyon szépek vagytok ti is! nálatok is minden tiszta modern. Alexa is nagyon ügyeske. Nem esik sokat? Nálunk is Flóra sokszor megfeledkezik magáról, annyira, hogy lép is egyet, aztán koppan a buksi. Már kék a fejecskéje, a sok koppanástól. Tegnap kijött a második fogacskánk. Alexa nem rámol még a polcról?? Flóra állandóan leszed mindent. A hifinél már tudja, hogy hol kell bekapcsolni a zenét, táncizik is (vagy valami olyasmit művel), és a hangerő szabályzás is nagyon megy neki
A tesódnak szép nagy pocakja van már.
Nálunk a családban csütörtökön született egy baba, az unokaöcsém, Viktorka (becsúszott baba, van egy 16 éves bátyja és egy 7 éves nővérkéje), ma jöhettek haza. Előbb érkezett ő is.
A nevelőapukám lánya febr. 9-re van kiírva, náluk is fiú lesz és Norman lesz a neve. Kiváncsi vagyok, ő mennyire fog sietni. Laar ők Pécsett laknak.
Vasikám! köszönöm, szépen, hogy ennyire figyelsz rám!! Vagyok én minden nap csak sokszor erőm nincs írni. Hihetetlen szinten lefoglalnak a gyerekeim. A Kornélka is egyre inkább követeli magának a figyelmet. Kérdezted, hogy jó testvér-e. Hát nem is tudom... Vannak hülye húzásai!!Múltkor fellökte, az amúgy is kissé labilis kicsi lányt. Még nem szalad, de ahogy nézem, nem sok időm maradt a pihenésre. 1 évesen már biztosan fog. Főleg, hogy ilyen bátor. A Kornél sokkal megfontoltabban kezded mocorogni, ő sokszor feledkezik meg magáról és rengeteget esik. DE nem marad akkor sem nyugton még véletlenül sem egy fél percre!! Hihetetlen mozgékony!! Evés közben is tekereg a székben.
Arte! Köszönöm a képeket!! Nagyon jól néz ki minden! A zuhanyzó nagyon tetszik. Úgye, jól gondolom, hogy a fürdőkád mellett az az íves fal az lesz!!?? Mikor költöztök? Mi még jó 2 évig biztosan nem. Addig nem megy amig nem megyek vissza dolgozni. Most a kerítés lesz idén a porondon. Jövő héten megyünk a kerítés elemeket kifizetni, aztán sorolunk ezerrel a kovácsolt vas elemekre. Apa kicsinyenként összehegeszgeti. 2 éve csinált már egyet, az volt a próba munka most jön az éles!!
Én tervezgetem, hogy milyen elemek legyenek benne, rajzolgatok, számolgatok...
Grácus! Örülök, hogy jól elvagy a munkahelyen és élvezed!!
Timi! Grat a második fogacskához!! Hogy álltok a kajcsikkal??
Suzi! Nagyon örülök, hogy megjöttél és hogy minden jól sikerült!! Remélem, hogy nem lesz szükség a lombikra, de ha mégis, akkor persze teljes vállszéllességgel állok mögötted!! Ha tudsz pihizz sokat! Anyudnak nagyon biztatóak a leletei!! Örülök, hogy jól van és továbbra is gondolok rá!!
Angyalom! ÖRülök, hogy jól van a baba és hogy te is! Sajnálom, hogy egy hétig tálol kell lenned Eszterkétől, de hidd el, meglesz nélküled, csak nehéz lesz megértenie, miért nem vagy vele. Remélem, hogy hamar eltelik majd ez az egy hét! Miért kell amúgy egy hétig bennt lenned?? Úgy látszik kisfiú lesz!? Na még a végén a párodnak jó lesz a megérzése??
Igaz, neki kell tudni, hogy "mit csinált" ! Vigyázz magadra!!
Bibocska?! Niki?! Nofi?! Szilvi?! Merre jártok?? Csajok legalább életjelet heti egyszer!!
nem tudom, már, hogy kinek akartam még írni... De így is jó "rövidre" sikerültem!!
Na sebaj! VAsi meg vagy elégedve?! ha eszembe jut mit akartam jelentkezem... Csók mindenkinek!!