Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Drága Etna, jaj, annyira sajnálom, képzelem, hogy megijedhettél! :cry: Jobban van már Boti? Lement valamennyira a láza? Tényleg felháborító, ami ebben az országban történik! :( Amikor Alexának 39 fokos láza volt december elején, persze az is péntek estére esett, miért is ne hétköznapra, én akkor a gyerekorvost hívtam fel, de szerencsére nagyon rendes volt, a párom elment a lakására, adott neki receptet erősebb lázcsillapító kúpra, mert a sima nem vitte le neki. Mi is hűtőfürdőztünk meg minden, végül a Nurofen is sokat segített, az levitte neki! Tegyál a csuklóira és a bokáira folyamatosan hideg vizes
borogatást és cserélgesd neki sűrűn! Jobbulást a kis drágának, majd jelentkezz!!!! +++++

Lépegetés még nincs Alexánál, de van, hogy csak 1 kézzel kapaszkodik valamiben, amikor áll vagy kis időre elengedi azt is. Kiváncsi vagyok, mikor indul majd el...
A horoszkóp tök jó ötlet, elkülédöm majd neked az adatokat Lexiről.

Laar: Nagyon-nagyon szépek vagytok, olyan jól néz ki a ház kívülről és belülrő is! Nagyon ízléses! Tetszik benne, hogy tök egyedi, a színvilág és a minták is. Nagyon szuper lesz itt laknotok, az biztos!!!
A Nasivinról tudom, hogy kiszáríthatja az orrnyálkahártyát, azért írtam, hogy jó, mert ha nagyon dúrva nátha van, nem kap levegőt a kicsi, akkor napi 3x használva és nem többször, pár napig csak (!!!) sokat segíthet! Amúgy szerintem a tengervizes orrspray a legjobb (Sterimar Baby), de ha azt nem bírja Mírácska, akkor a sóoldatos orrcsepp is ugyanolyan jó!
A Cebion C-vitamin csepp. Vény nélkül kapható, párszáz forintos tétel, nyugodtan adhatod neki, de kérdeztd meg róla a dokitokat.

Angyalom: Örülök, hopgy minden rendben a kis pocaklakóddal és hogy úgy néz ki, kisfiú. Gratulálok hozzá! Édes kis Eszterkém, úgy sajnálom, biztos nehéz lesz majd neki nélküled a műtétkor, de hamar túl leszel rajta és ő visszakapja az anyukáját. Nagyon szorítok neked, sokat gondolok rád!!!!

Lucám: Akkor hamarosan nálatok is kiderül, mármint a tesókádéknál, hogy ki is lakik a pocakban. Remélem, megmutatja majd magát! Tesómék csütörtökön mennek, már alig várom! Mindjárt nézem a mailjeimet és meghallgatom Tamás legújabb dumáját! :D

Kiru: Szegényem, nem lehet most egyszerű neked, hogy ilyen anyás lett Ákos. Így nem csoda, hogy nem tudsz annyit jönni fórumozni. Alexa mostanában ráállt a napi 2 alvásra, 11-kor alszik egy rövidebbet és 4-kor egy hosszabbat, a kettő között végig fent van és le kell foglalni. Kis örökmozgó, nem áll meg egy pillanatra sem. Ákos miket csinál mostanában?

Arte: Nagyon szépek lesztek ti is, a fürdőszobátok különösen tetszik! Apának is megmutattam. Biztos jó lesz majd ejtőzni abban a nagy kádban. A kandalló is szuper lesz, remélem, egyszer majd nekünk is összejön. Várhatóan mikor költöztök?

Lányok, most megyek is, teszek fel képeket hamarosan. Egyenlőre csak az alsó szintről van és főleg a dobozok látszanak rajta meg még semmi sincs rendesen elrendezve :) , csak le van rakva a földre. Majd csinálok képeket az emeletről is.
Pussz nektek!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Laar: Régebben kérdezted, már 1000 éve meg akartam írni, csak mindig elfelejtettem, szóval a sütőnk márkája: WHIRLPOOL.

Kép

Kép
daniellla

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Az első 2 kép a nappali, de még nincs rendesen berendezve, csak oda vannak téve nagyjából a bútorok. Hiányzik a TV, számítógépasztal, könyvespolc stb.

A harmadik képen a konyha látható, közepén a pocakos húgommal. :)

A 4. az étkező, de egyenlőre csak a dobozok vannak még ott. :D

Az 5. az előszobából befelé fotótva a lakás, az uccsón pedig jó nagy kupiban szintén a földszinti rész látható. :D

Kép

Kép
daniellla

És most dobok még néhány képet Alexáról és a tesóm kisfiáról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Jajj drága Etnám!
Könnybe lábadt a szemem ahogy olvastam a soraidat...Teljes mértékben igazad van..Azt hiszik, h az anyuka ahogy megmérte a gyerek lázát ül fölötte és nem csinál semmit, csak hívja az ügyeletet, és nyavalyog, meg eltúlozza a dolgokat.Szerencsére, egy áldott jó gyerekorvosom van, azt mondta ha bmi baj van, hívjam éjjel nappal, hétvégén is.A gyerekklinikán is dolgozik, és mellette sportorvos is, de én úgy vettem észre nagyon a szívén viseli a kis manók sorsát.
Ti nem tudjátok a gyerekorvost ilyenkor elérni?
Remélem már sokkal jobban van Boti, a fogzás miatt lázasodott be ennyire, vagy nem tudni?

Édes volt a kis vendégágyas sztori, igaza van Vasinak, a kis csávó, hamar csajozni fog, meghódítja a kis csajszíveket:)
Nem akarok indiszkrét lenni, de így h mellettetek alszik Boti, hol és hogyan éltek nemi életet?:)

Daniella!
Nagyon kis hangulatos a lakásotok.A függönyök, lámpácskák nagyon jók:)
Megkérdezem a dokitól ezt a vitamint.

Angyal!
Örülök, h minden rendben a kicsivel.Biztos nagyon nehéz lesz Eszterke nélkül,az a hét.Majd megszakad a szívem a kicsikért, mikor anyájukkal akarnak lenni...de gyorsan eltelik és újra együtt lehettek.Kitartás csajszi

Csajócám alszik, ma nem tudta elviselni, h elbarikádoztam a nappali kijáratát, visított az ajtóban, h ő ki akar menni a konyhába, előszobába, hálóba fürdőbe...megsajnáltam és kiengedtem..bejárta az egész lakást, elkezdte kipakolni a konyhában a borokat a tartóból, a papucsokat széthordta..kis rosszcsont..csak gyógyulna már meg, annyira sajnálom mikor rájön a köhögés és nem tok neki segíteni.
Ma evett egy kis húsi levest répával és krumplival, nem nagyon jött be neki, inkább csak a levet szívta ki, és a többit a szájában gyűjtögette.

Kiru!
Tényleg nagyon ritkán lehet látni téged.Gondoltam, h a kis legény az oka, a lényeg h nincs semmi baj..biztos nehéz h ennyire anyás, gondolom senkivel sem akar maradni.De elmúlik talán.Én csak itthon vok vele, de akkor sem töltök vele minden percet,leteszem, és eljátszik egyedül, ha meg rokonoknál vagyunk akkor meg oda adom másnak, had barátkozzon.

Na megyek kimosott a gép, remélem apa is hamarosan hazaér, Daniella megsütöttem a sütid, kíváncsi leszek ízlik e majd apának.

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Lányok!El is felejtettem amiért igazából felléptem..
február- március környékén elmennénk a kicsikkel egy hosszú hétvégére, tudtok ajánlani valami gyermekbarát helyet, ami nem csak nyáron jó, hanem télen is?
köszike mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

lányok, megint 40 fok volt, hűtőfürdő. mindig alvás után megy fel neki nagyon, kb 20 perceket tud aludni.

petrám, nurofent, valami kórházi erős lázcsillapítós kúpot, fenistil cseppet, cakid, cebion. csak a torka piros. 12 órát ezért vártam, de ezeket mind adtam már neki. a kúpot a szomszédom hozta a bethesdából, ott nővér. ezek még azt sem írnak. a gyerekorvos ki van kapcsolva, még jó,hogy van családbarát gyerekorvosunk, igaz síelt, de elértem.

majd reagálok mindenkinek, köszi az aggódást!

petrám, lucám sajnos minimális egység van a telómon, ezért nem tudtam válaszolni, 8000 ft ment el az ügyelet hívógatásával. én fegyvert fogok fogni az tuti, ez így nem mehet tovább! az orvosok meg rá is játszanak erre az amúgy is szar helyzetre. a szomszédom odaszólt az ügyeletes orvosnak, hogy ismerős gyerek, had vigyünk, azt mondta,h ogy nem ők az ügyeletesek, ez gyerekorvos. én nem ilyen lennék.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

laar, azért, hogy kicsit röhögjek is, van több szobánk, a változatosság gyönyörködtet! nem boti mellett aerobicozunk! :lol: fenyőfa, erkély... na ezek csak viccek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!!

Etnám!! Én totálisan kiakadtam azon amit írtál!! A fegyver kicsit túlzás, drágám, de persze, hogy ez már nem állapot ami ebben az országban folyik ezen a területen és persze sok máson is! Én a helyedbe, ahogy az sms-ben is írtam írnék az összes olyan műsornak ahol talán felfigyelhetnek erre a helyzetre. Gondolok, a Naplóra, Fókuszra. Biztos kapnának rá, és talán ha nem is a fejesek de a kisemberek akik ebben az évben újra dönthetnek kicsi hazánk sorsáról észbe kapnak és elküldik ezeket a hadd ne mondjak kiket melegebb éghajlatra!!!!
Mivel takarod Botit alvás közben?? A Kornélkának is akkor szokott felmenni a láza, amikor alszik. Ő gyapjúban alszik és az sajnos láznál nem túl szerencsés, most beszereztem neki egy tini méretű hagyományos paplant is, hogy ha láza lenne azonnal tudjak rajta cserélni. Nagyon sajnálom, szegény Botit, és persze Benneteket is. Nálatok sem lehet egy hét gond mentes! Eszik rendesen? Itasd amennyit csak tudod. Én is úgy vagyok, ahogy Laar, és remélem, hogy a fogacskák is közrejátszanak ebben a magas lázban és semmi komoly nem lesz belőle. A piros torok nálunk is lázzal jár, de ennyire magas még nem volt neki szerencsére.
Mi most a bárányhimlőt várjuk haza. Jan. eleje óta már a 4. gyerek lett himlős. Most telik le a jövő héten a lappangási idő, és szerdán vinnem kellene a Flórát tanácsadásra, amit szerintem most kihagyunk, nehogy bevigyük a babáknak.
Mielőbbi jobbulást kívánok nektek!! Remélem, hogy hamar vége lesz ennek a lázas időszaknak. Írj majd hogy mik a fejlemények, mert mindig olvasom hogy miket írtok, de sajnos alig van időm reagálni. Tegnap egy órát olvastam vissza éjjel, így nem tudtam írni.

Lucám! Nagyon szépen beszél a te kicsi fiad!! Hihetetlen, az én fiam nem beszél így még 2 évesen sem. Le a kalappal! Biztos nagyon sokat mesélsz neki és mondokáztok. Amiket a gépetekkel művel az nem piskóta!! Nem semmi a kissrác!! Nekünk szerencsére el lehet barikádozni a fotellal, mert a Flóra is állandóan egerészne és csapkodja a billentyűket, ha az ölembe veszem.

Laar! Nagyon szép lesz a házikótok, és a környék is nagyon barátságosnak tűnik. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a magyar lilaakác közt láttam volna! :D Jó modern minden nálatok. Míra szobája nagyon tetszik. A ti hálótok is kellemes látvány. Majd mennyivel melegebb lesz, ha belakjátok, ahogy Danielláéké is!! Sajnálom, hogy Mírácska is beteg. Remélem, hogy ti is meggyógyultok mielőbb. Fogatok nem jön?? Nekünk karácsony előtt jött ki az első és akkor ahogy folyt az orra és a váladék a torkára attól köhögött állandóan. Szerintem ha tudod próbálgasd még neki a lándzsás utifűvet, nálunk a Kornélka veszi be fintorogva, Flóra simán lenyeli. Nálunk is néhány nap után lett hatása.
A bababarát helynek én Sárvárt és Kehidakustányt tudnám ajánlani. Márciusban valószinűleg mi is megyünk Kehidára egy hosszú hétvégére!

Daniella! Nagyon szépek vagytok ti is! nálatok is minden tiszta modern. Alexa is nagyon ügyeske. Nem esik sokat? Nálunk is Flóra sokszor megfeledkezik magáról, annyira, hogy lép is egyet, aztán koppan a buksi. Már kék a fejecskéje, a sok koppanástól. Tegnap kijött a második fogacskánk. Alexa nem rámol még a polcról?? Flóra állandóan leszed mindent. A hifinél már tudja, hogy hol kell bekapcsolni a zenét, táncizik is (vagy valami olyasmit művel), és a hangerő szabályzás is nagyon megy neki :lol: A tesódnak szép nagy pocakja van már.
Nálunk a családban csütörtökön született egy baba, az unokaöcsém, Viktorka (becsúszott baba, van egy 16 éves bátyja és egy 7 éves nővérkéje), ma jöhettek haza. Előbb érkezett ő is.
A nevelőapukám lánya febr. 9-re van kiírva, náluk is fiú lesz és Norman lesz a neve. Kiváncsi vagyok, ő mennyire fog sietni. Laar ők Pécsett laknak.

Vasikám! köszönöm, szépen, hogy ennyire figyelsz rám!! Vagyok én minden nap csak sokszor erőm nincs írni. Hihetetlen szinten lefoglalnak a gyerekeim. A Kornélka is egyre inkább követeli magának a figyelmet. Kérdezted, hogy jó testvér-e. Hát nem is tudom... Vannak hülye húzásai!!Múltkor fellökte, az amúgy is kissé labilis kicsi lányt. Még nem szalad, de ahogy nézem, nem sok időm maradt a pihenésre. 1 évesen már biztosan fog. Főleg, hogy ilyen bátor. A Kornél sokkal megfontoltabban kezded mocorogni, ő sokszor feledkezik meg magáról és rengeteget esik. DE nem marad akkor sem nyugton még véletlenül sem egy fél percre!! Hihetetlen mozgékony!! Evés közben is tekereg a székben.

Arte! Köszönöm a képeket!! Nagyon jól néz ki minden! A zuhanyzó nagyon tetszik. Úgye, jól gondolom, hogy a fürdőkád mellett az az íves fal az lesz!!?? Mikor költöztök? Mi még jó 2 évig biztosan nem. Addig nem megy amig nem megyek vissza dolgozni. Most a kerítés lesz idén a porondon. Jövő héten megyünk a kerítés elemeket kifizetni, aztán sorolunk ezerrel a kovácsolt vas elemekre. Apa kicsinyenként összehegeszgeti. 2 éve csinált már egyet, az volt a próba munka most jön az éles!! :lol: Én tervezgetem, hogy milyen elemek legyenek benne, rajzolgatok, számolgatok...

Grácus! Örülök, hogy jól elvagy a munkahelyen és élvezed!!

Timi! Grat a második fogacskához!! Hogy álltok a kajcsikkal??

Suzi! Nagyon örülök, hogy megjöttél és hogy minden jól sikerült!! Remélem, hogy nem lesz szükség a lombikra, de ha mégis, akkor persze teljes vállszéllességgel állok mögötted!! Ha tudsz pihizz sokat! Anyudnak nagyon biztatóak a leletei!! Örülök, hogy jól van és továbbra is gondolok rá!!

Angyalom! ÖRülök, hogy jól van a baba és hogy te is! Sajnálom, hogy egy hétig tálol kell lenned Eszterkétől, de hidd el, meglesz nélküled, csak nehéz lesz megértenie, miért nem vagy vele. Remélem, hogy hamar eltelik majd ez az egy hét! Miért kell amúgy egy hétig bennt lenned?? Úgy látszik kisfiú lesz!? Na még a végén a párodnak jó lesz a megérzése?? :lol: Igaz, neki kell tudni, hogy "mit csinált" ! Vigyázz magadra!!

Bibocska?! Niki?! Nofi?! Szilvi?! Merre jártok?? Csajok legalább életjelet heti egyszer!!

nem tudom, már, hogy kinek akartam még írni... De így is jó "rövidre" sikerültem!! :lol: Na sebaj! VAsi meg vagy elégedve?! ha eszembe jut mit akartam jelentkezem... Csók mindenkinek!!
wpetra
Pusztavám

Kérdeztétek mikorra tervezzük a költözést: elvileg február vége, március elejére. Majd aztán meglátjuk, mert most a beltéri ajtókat várjuk :D

Na megyek vacsizni!

A betegeknek jobbulást!

Pusz

Kép
Kép
arte

Ezt úgy találtam itt a babanet-en, kiváncsi vagyok ha válaszoltok rá mi jön ki belóle:

"Sziasztok!

Nagy Vera vagyok IV. éves szülésznő hallgató. Idén írom a szakdolgozatomat az anya-gyermek kötődés vizsgálatából.Szakdolgozatomban a kötődési stílusokat vizsgálom, kutatásom célja,hogy meghatározzam napjainkban hogyan kötődnek a gyermekek az édesanyjukhoz. Arra szeretnélek kérni titeket,hogy kutatásomat segítsétek a kötődési kérdőív kitöltésével, melyet a következő linken érhettek el:

http://tiny.cc/kfC5b

Kitöltéseiteket előre is köszönöm

Vera"

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok...

Laar, szívem, Gáborod ezek szerint elfelejtette mondani neked, üzentem:

Csajok, megdöglött a gépem, teljesen kiszámíthatatlan, mikor tudok jönni.

Visszaolvasni nem tudtam, a fentiekből kifolyólag. :-)
Jelentem, a karifámat leszedtem, a bokám reccsent egy hatalmasat, és rendbe jött. Tehát egész szép lenne minden, ha nem xarakodna a gépem. Immáron harmadszor telepítem újra, de lassan kezdem azt érezni, hogy az a vírus mélyebben birizgálta meg a szerkentyemet, mint az egészséges lenne.

Na, egyszer majdcsak sikerül helyrepofoznom.

Vasikám, nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben legyen dokinál.

Most megyek, vigyázzatok magatokra, puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Etnám!
Annyira aggódtam én is, azért hívtalak délelőtt, de aztán már dél lett, délután meg elfelejtettem, mentünk mamihoz szülinapozni. A telefon amúgy ciki volt, nem tudom ki vette fel, de én azt hittem, hogy a Norbi. Később gondolkodtam, lehet apukád volt. Elnézést tőle, mert simán letegeztem! :oops:
Remélem Boti már jobban van, felháborodtam az írásodon nagyon. Azért itt ilyen nincs. Ha a gyerek beteg, fogom beviszem az ügyeletre és már nézik is. Hihetetlen, hogy Pesten így működnek a dolgok. Szegény kis Drágaság, azért később mégiscsak elbágyadt a láztól. (mert mikor beszéltünk még azt mondtad, hogy nem látszik rajta semmi) Bízom benne, hogy hamar rendbe jön, a kúp azért hatásos szokott lenni. Hűtőfürdőhöz nekem nincs szivem, emlékszem még amikor engem tettek bele, vacogtam, majdnem megfagytam. Nekem régebben nagyon sokszor volt gennyes mandulagyulladásom 40 fokos lázzal, aztán kivették, azóta a torkom szokott fájni... Gyógyuljatok meg minél előbb, nagyon rossz betegnek látni a gyereket, főleg hogy nem tudunk rajta segíteni :( Millió gyógyító puszi a Drágának!
Kifolytak a könnyeim a sztorin, mikor Boti csendben zokogott. Hát elhiszem, hogy Te is elsírtad magad. Nem tudom az új ágyhoz majd mit szól, de pl. egyik ismerősömék úgy oldották meg, hogy a gyerek ágyát odatették a saját franciaágyuk mellé, azzal a felével, ahol le tudna szállni. A másik felén keret van, tehát ha le akar menni, átmászik az anyukán éjjel, mindenképpen észreveszik. És mégsem kell szoronkodni az ágyban, mert azért a mi franciák is bazi nagy kettőnkek, de ha Tamás itt van, hát alig tudunk aludni, mert állandóan keresztben van. amúgy az autós ágy tuti bejönne neki, hamarosan mi is nézünk valamit, mert a kiságy rácsa már meg van hajolva kicsit, nehéz neki a 12 kg :roll:Puszi

Petrám!
Köszi a bókot, igen valóban nagyon ügyesen dumál az én kis hercegem. Nagyon sokan el vannak ájulva tőle és tényleg meg lehet érteni, amit mond. Így felvéve más, de ha a valóságban többször elismétli, általában megérti mindenki. A legjobb duma még ki is maradt: apa lába szőrös :D nagyon édes.
Sajna még nem volt időm átbogarásznia könyvet azügyben, amiről beszéltünk, de igyekszem. Puszi

Kiru!
Ákos tényleg nagyon helyes csávó, mindig Tamásomat látom benne. Ő is ugyanolyan nagy, husis baba, édesek nagyon. Az anyás korszak előbb-utóbb elmúlik, csak bírd kivárni a végét! :) Igyekszem Neked is lefotózni az oldalakat ezzel kapcsolatban. Könnyebb dolgom lesz, mert erre külön fejezet van :) Puszi

Daniella!
Szép lesz nagyon a ház, kezd egyre otthonosabb lenni. gonodlom mennyire örültök neki és várjátok, hogy mehessetek már. Alexa helyes nagyon azzal a kis sráccal. Puszi Nektek is!

Laar!
nektek is nagyon szépen alakul a házatok! A tapéták nagyon tutik, hangulatos lesz az egész. Mi is megyünk Sárvárra megint márcus 11-14-ig. Nagyon tetszik nekünk az a hely, tavaly megszerettük, a fürdő nagyon jó, Tamás imádta. Remélem idén sem lesz másképp, bár most többen megyünk (anyukám, mamim, tesómék) De ettől csak jobb lesz az egész. Kehida is jó, ahogy Petra írja.

Angyalom!
Nagyon fogok én is drukkolni Neked. Elhiszem mennyire fáj a szived a kis Eszter miatt, de tényleg nem értem én sem, hogy miért kell ott lenni egy hetet? Etnának pár nap volt az egész, ha jól emlékszem. Mindegy, tényleg az a lényeg, hogy a Manóval minden rendben legyen. Szorítunk nagyon és minden rendben lesz! PUszi Nektek!

Arte!
Köszi, hogy feltetted ide a fotókat, szépen alakultok Ti is, hatalmas léptekben készül a ház :) Tök jó lehet ez, tervezgetni, majd látni hogyan szépül az egész... mindjárt töltöm a kérdőívet is, amit idelinkeltél.

Niki merre vagy?? Pár sort írjál magatokról!!!
tényleg Szilvi is nagyon eltűnt, ezer éve nem ír nekünk :(

Na puszi csajok, megyek lassan feküdni! Most jobb éjszakánk volt végre, megint aludt végig Tamás. Pont jókor, mert már kezdtem kipurcanni. Egy hétig ötször kelt éjjel, és hajnal öt után már nem akart aludnI :evil: kész voltam tőle. Remélem most már nyugi lesz. A fogai kijöttek, ahogy néztem, bár mindig jön egy-egy...

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Sárváron melyik szálloda?Melyikben voltatok?

Drága Nofikám, sajnálom..az én hibám, teljesen kiment a fejemből..

Etnám!
Mielőbbi gyógyulást Botinak, csak viccnek szántam a kérdést, örülök, h kicsit mosolyogtál.Mitől lett Botinak ilyen magas láza?
Nem jön még a fogunk, egy sem..

Ma már jobban volt a kiscsaj, igaz még oskat aludt, de sokkal jobban nézett ki sokat mosolygott és játszott velünk, és beájult a vacsi közben (fél 9kor)uh még a köptetőt sem tudtam odaadni neki..azóta is alszik, remélem marad a helyzet reggelig.

Én úgy néz ki meggyógyultam, tegnap a disznóvágás meg a lakásban az "50fok"helyre tett, egész na ki sem dugtam szinte az orrom, csak belet mosni, 2x15percre, aztán irány a konyha..uh egész nap el sem mozdultam onnan, főztem mosogattam stb..majdnem hőgutát kaptam, mert apum aki kint jól átfagyott, ragaszkodott a fűtéshez, meg a kandallóban tüzeléshez, nekem még rájött a sütés főzés melege uh elvoltam..de úgy néz ki h nem volt olyan rossz:)
Apa sajnos beteg, az orra el van dugulva, ki sem tudja fújni,a torka sincs rendben, fuldoklik, itatok meg etetek vele minden nyavalyát, de mindig ellenkezik..pedig csak jót akarok neki.

Daniella!Ízlett neki a süti, mondjuk én is diósra csináltam.

Na ágyba dugom apár aztán én is megyek, mert holnap meló neki.

A kisc sajt viszem a dokihoz, azért nézze meg meg hallgassa meg, lehet h a szemészetre is kérek beutalót, mert már másodszorra gyulladt be és váladékozott a szeme és nem tom mi okozza.
Már szépen meggyógyult neki, csak könnyezik kicsit.

Timi!!
Merre jártok, egész hétvégén nem hallottam rólatok!Remélem minden rendben van..
puszika majd írj..hiányoztok.

na lépek csajok..sziasztok, jó éjt, nyugodalmas éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Most aztán van mit olvasni, kicsit lemaradtam..

Laar: olyan szép a házatok, kiváló az ízlésetek, egy lakberendező hozzátok képest smafu! Mennyi munkátok van benne, szívből gratulálok!! Remélem gyakran mehetünk hozzátok vendégségbe, ilyen kellemes környezetbe! Mírácska bízom benne gyógyulgat, jövőhéten akármi is lesz, mostmár találkozunk, a lányok már tuti sokat nőttek, és ismét tanulhatnak egymástól, bejárhatják a lakást kézenfogva! No és szívesen segítek pakolászni, vagy míg pakolsz, játszom a gyerekekkel!!

Vasika: Megy a meló? Több műszakban dolgozol? Kíváncsi leszek mi lesz a dokinál, szorítok, hogy sikeres legyen és örömmel telve gyere el a rendelőből!!

Arte : Ti is szépen csinosítgatjátok szerelmi fészketeket, aztán jöhet a költözködés, majd a gyerekzsivaly!! Úgy szeretnék én is családi házba költözni…ti is építettétek?

Kiru: örömmel olvasom, hogy Ákoska is ugyanúgy anyás, mint az én kicsikém!! Hát igen, megvan ennek az előnye és a hátránya is. Én most beletörődtem, élvezem, hogy csüng rajtam, nyúz, kapaszkodik, elvégre ha nagyobb lesz, biztos nem fog ennyire ragaszkodni már. Nyugi, nálam is szalad a lakás, éppen csak a minimum takarítás van, és nálam is a főzés van 1 helyen, amikor alszik. Már jönnek a felső fogak? Szép teljesítmény, katonásan viseli? Szopi közben harapott már meg? Vilcsi kb. 2 napja egyre kevesebbet szopizik, próbálom erőltetni, de mintha már nem ízlene neki, vagy nem tudom. Lehet a menszeszem is meg fog jönni, ezt érezheti?!

Etnám: borzalommal töltve olvasom Boti lázát, és a körülményeket…én nem is értem ez az egészségügy, miről beszélek, hol van itt egészségügyi, no és persze ellátás, háááát, felháborító. Erős fiacskád van, kibírja, egy igazi hős!! Gondolom mindent kipróbáltál, és mennyire aggódhattál, naygon sajnálom hogy ez történt!! Mi lehetett vajon a magas láz oka? Remélem hamar rendbe jön, és gyorsan elfelejtitek ezt a kálváriát, bár kétlem…adj hírt, hogy vagytok!!

Daniella : mit is mondhatnék, gyönyörű a ti házatok is!! Megőrülök, annyira jó nektek!!És már a költözés fázisában jártok! Klassz nagyon!! Akkor hamarosan már ott is éltek? Kíváncsi leszek a kiscsaj hamar megszokja-e az új környezetet? Hugicád pocija aranyos, hirtelen felmerült bennem, milyen jó lenne ismét kismama lenni! Alexa milyen ügyesen álldogál. Lassan el fog indulni…aztán szaladgálhatsz utána! Szereti a gyerekeket ő is, látszik rajta!

Angyalka: egy hét Eszterke nélkül…anyát próbáló feledat lesz! Jajj, a szívem szakad meg, ha belegondolom magam ebbe a helyzetbe! Kívánom, hogy gyorsan teljen az idő! Gondolom bemehet hozzád babócád, és akkor kicsit könnyebb lesz!

Petrám : már hiányoltalak!! Jól elvannak a gyerkőcök?! Flóra jön-megy? Kornélka nem játszik vele el, hogy kicsit több időd legyen? Nálatok is megvan a 2. fogacska, úgy tünik, egyezünk! A szopizás most kissé leáldozóban van, de erőltetem, több- kevesebb sikerrel, sajnos mindig akad valami érdekesebb dolog, és otthagyja, hiába rakom vissza újból mellre, kettőt ismét szopik, aztán megint húzza magát el…A zöldség nem megy annyira, a brokkoli van most terítéken, az is csak gyümölccsel! Lehet erre is meg kell érnie a gyereknek, mikor mit szeretne enni? Hát remélem nem gyümölcsön fog élni élete végéig?! Bár a husit szereti! Minden nap adom neki a zöldséget, kitartóan, egyszer majdcsak megeszi, gyümi nélkül.

Huhh, most aztán olvashattok ti is!
Rólunk pár szó: képzeljétek, Vilcsi apával fürdött az este. Nagyon mókás volt, gondoltam hogy rá fog mozdulni az úszó bólyára, persze apa: ááá, nem-nem. Erre hallom, hogy mondja a gyereknek, hogy Vilcsi, nem szabad, hagyd békén, mire bemegyek, és látom Vilcsi küzd, hogy megkaparintsa apa szerszámát, apa küzd, hogy ez ne történjen meg. Olyan jót derültem…mondom, hadd fogja meg, elvégre lány!!aztán csak picit megvizsgálta, mire apa letakarta egy törölközővel. Kíváncsi leszek, holnap is együtt fürdenek-e?

Cuppantás mindenkinek!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

jo reggelt lanyok!
Draga Etna...hat nagyon felhaboritott engem is amit irtal!
nem semmi mik mennek otthon!
remelem lement mar Botinak a laza es jbban van!
kitartast es sok eröt kivanok,es Botikanak mihamarabbi gyogyulast!
Petram draga ,vegre irtal,mar hianyoztal nekünk!
köszönöm a biztato szavakat,jol esnek!
puszikalom a gyerekeket!
remelem elkerül benneteket a himlö,bar ugy tudom jobb ha kiskorban atesnek rajta a kölykök!
Kirukam dragam,nagyon szep a kis legenyed:)
örülök hogy jol vagytok,neked is köszönöm anyert az imakat!
Laar draga...hal Istennek hogy Mira baba is jobban van es hogy teged is meggyogyitott a disznovagas:)
puszi nektek!
Luca dragam,nagyon aranyos Tamas ahogy gagyog!
mintha a kis Bazsit hallanam!
nagyon aranyos! remelem szülinap jol sikereült es jol ereztetek magatokat! hugikad jol van?
Vasikam,Te mikor keszülsz dokihoz?
gondolok rad nagyon sokat:)
Arte draga biztos örömmel tölt el hogy latjatok mar az epitkezes veget es hogy tavaszra költözhettek!
aztan remelem,es kivaom hogy a golya üljön oda a hazteöre es mihamarabb jöjjön a kis örökös:)
Timi,mi meg nem ismerjük egymast nagyon,de jot nevettem a fürdös sztorin,nagyon aranyos a kislanyod:)
Daniellam remelem jol telt a hetvegetek!
puszillak beneteket!
Angyalkam hogy vagy? ugye minden ok!??
imadkozom erted hogy minden renben legyen!
Kis hercegnö remelem nem beteg!
Nofikam,sajnalom hogy szarakszik a geped,azert gyere amikor csak tudsz...varunk! puszillak!
Na mennem kell lanyok,most dolgzom,azatan apikam este tizkor megerkezik vegre!
mar nagyon varom,megint hosszu volt ez a ket het!
aztan meg csütörtökön en indulok haza Anyukamekhoz,ugyhogy nem fogjuk egymas tarsasagat sokaig elvezni!
nem is csoda hogy nem leszek babas :o
meg van egy csomo dolgom de igyekszem minden befejezni...
puszi nektek,azert meg kesöbb benezek!
suzi2

Timi!
:D még mindig nevetek... ez a fürdős sztori... :D nagyon király. Ennél talán csak az volt jobb, mikor unokatesóm (öt éves) kishugát hazavitték a kórházból, meglátta pelenkázás közben és azt mondta: "Anya baj van a tesóval: neki ott lyuk van, vissza kell vinni" azóta tudja, hogy a fiúknak van kukacuk, a lányoknak pedig más van. :D Helyesek nagyon ilyenkor.

Suzim!
Jó utat kívánok csütörtökre, vigyázz nagyon magadra! Arrafelé már nincs hó? Hallottuk milyen katasztrofális hóhelyzet volt. Itt most megint esik, de az úton nem marad meg. Szóval jó utat, bátorítsd anyukádat, és vigyázz rá nagyon! A parókáról pedig annyit, hogy nagyon tuti a választék, senki meg nem mondja, hogy nem igazi haja van, ha az eredetihez hasonlót választotok. Puszi Nektek

Etnám hogy vagytok? Írj pár sort!!

Kép

Kép
luca81

Etna! Nem is tudom mit írjak erre :( Remélem Boti hamar helyre jön!
Köszi a horoszkópot. Elég ellentmondásos dolgok vannak benne, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle :)

Daniella! Ákos meg ráállt a napi 1 alvásra. Ebéd után, 1-2 körül alszik 2 órát kb. de ez is összevissza van. Valamikor alszik délben 1-ig, akkor eszik, és akkor este 6 felé alszik még egyet, így meg persze, hogy 8-kor nem tudom letenni aludni! Ha ülök a földön mellette, akkor próbál felfelé kapaszkodni, de a jumperoo miatt, egyfolytában ugrabugrál :) Ha a játszószőnyegen hasal, akkor is úgy járnak a kis lábacskái! Ölben ha ül, akkor is mindenfelé tekereg. Néha ülni akar, a következő pillanatban ölelgetni, a következőben újságot tépkedni... Már egyre nehezebb megtartani a kis súlyos popókáját!
A képeid nagyon tetszenek :) A tesódnak jó nagy pocija van már! Hányadik héten van? Ez ugyanaz a tesód akinek a kisfiú van?

Laar! Örülök, hogy jobban van a kis csajszi! Sárvár tényleg jó. Mi is a wolf hotelben voltunk.

Petra! Te is elég ritkán írsz mostanában! Biztos nagyon szép lesz a kovácsolt vas kerítés!

Timi! Elég jól viseli. Írtad, hogy szép teljesítmény. Hát, Lexi babának 4,5 hósan jött ki az első, Botinak meg azt hiszem 3,5 hósan, vannak itt gyors fogzású babák! Etnáék jól megkínlódtam az összes fogacskával! Már nem harap annyira, de az elején nagyon nagyokat harapott. Volt, hogy véreztem is, aztán ahogy tekergette a fejét, a az is tiszta vér lett. Jött az apja és elképzelni sem tudta mi történt! Amikor nekem megvan, akkor Ákos is rosszabbul szopik, ez lehet az oka, de csak első 1-2 nap, aztán megint rendesen eszik! Te miket adsz már enni Violettának?

Suzi! Biztos sokat számít anyukádnak, hogy ennyit foglalkozol vele, és sokat jársz haza, biztos sok erőt ad neki!

Most mennem kell, megint nyekereg a főnök!

Puszika!

Arte, még neked akartam valamit írni, de elfelejtettem mit
:roll: Na, ha eszembe jut, jövök még!

kiru84

Sziasztok Lányok!!

Akkora pelyhekben esik a hó!!! Úúúúúgy imádom! De a tavaszt már nagyon várom, hogy újra zsonghassak!!! Apának örömére!!! :lol:

Lucám! Ha nem túl nagy gond ki szemezni azt a részt, csak akkor keresd! Most oldodni látszik a gond, mert minden nap min. 1 órát leülök vele és játszunk, legozunk, vagy társasozunk, vagy éppen mesét olvasok neki. Úgy látszik, hogy ez kielégíti a vágyát, és a Flórával sem dilis már annyira. Most a szeretetével kínozza!! ahogy puszilgatja, majd megfolytja szegényt... Tamás örült a hónak? Kornélka nagyon! Már a hóember építésen morfondírozott oviba menet és állandóan megjátszotta, hogy elesett, hogy belefeküdhessen. :D Tiszta víz volt a lábaszára és a pullóver újja is... Pedig overált adtam rá!!

Timi!! Én annyira nagyon nevettem a sztorin!!! Bár számomra ez nem nagy újdonság, de ahogy előadtad, az valami fenomenális volt!! Nálunk a mai napig, ha apa és fia együtt fürdenek a Kornélka az apja izé-bigyóját akarja megnézni, pedig neki is ugyan olyan van!! Szóval... Még fiúknál is újdonság!! :D Szerintem átfog Vilcsi állni a zöldségekre, csak elég kitartónak kell lenni és több félét kostoltatni vele, hogy kiderüljön mik izlenek neki. A szopizás nálunk is így zajlik este fürdés után azért szoktam próbálkozni, hogy mellre teszem, de nem sokszor szopizik. Tegnap előtt pl nagyon sokáig cicizett, de tegnap nem akarozott neki, csak kb. 5 percig, de abból is sok volt a játék. Egyébként anno a Kornélkánál nekem is ezt mondta a védőnő, hogy lehet, hogy a mensit érzi és ezért nem eszik rendesen. A Flóránál semmi ilyet nem vettem észre. Szülés után jó sokáig véreztem aztán miután elmúlt rá négy hétre napra pontosan 16.-án megjött minden hónapban.... Így is ment egyészen novemberig, aztán azóta már nem olyan pontos. Most is várom, de még se híre se hamva...

Suzikám!! Hát igen elég keveset vagytok apával együtt, de reméljük idén végre állja a szavát és többet lesz veled otthon és ki tudja!! Lehet, hogy az első alkalom sikeres lesz!! Nagyon vigyázz magadra, ha jössz majd, mert még mindig idióták a sofőrök erre felé!! :D

Arte! Én is kitöltöttem a kérdőívet!

Kiru! Igen, alig tudok írni. Sokszor mondanivalóm sincs. És amióta a Flóra mászik azóta jobb szemmel tartani, mert különben baj lehet. Tegnap magára rántotta a Kornélka asztalkáját. Mondanom sem kell, hogy a Kornélka vackait is mindig össze kell szednem, nehogy aztán megegye őket. Sajnos, Kornélka még nem elég nagy, hogy tudjon vele szépen játszani. Flóra is a játékoknál szivesen elbogarászik, de persze, hogy mindent rombol még.

Nofikám!! Sajnálom, a gépedet!! Remélem, sikerül orvosolni a dolgot... És mielőbb újra jössz vidítani a jónépet! :D

Etnám! Szívem! Remélem, ma már jobban vagytok!! Hogy telt az éjszaka?? Az új ágy szerintem nagyon érdekes lesz majd Botinak, és akkor majd könnyebben szokik át oda. Nekik ez egy nagy lépés! Még mindig emlékszem, hogy a Kornélka mennyire örült az övének!! Mikor raktuk össze, már akkor benne állt a közepében és várta, hogy kész legyen. Meglepően jól is aludt benne! Remélem, hogy nálatok is jó hatással lesz majd az éjszakai alvásra!! Puszi és írj, ha tudsz, hogy tudjuk, hogy vagytok!!

Na drágáim! Én most elköszönök! Jók legyetek!! Puszi mindenkinek!!
wpetra
Pusztavám

Lucám! Eddig úgy fest a dolog, hogy mi is akkor megyünk wellnesselni amikor ti (ha addig megjön az üd.csekk). És a szálláshelyeket keresve asszem mi is maradunk Sárvárnál! Kehidán sajnos nagyon drágák a szállások, és hotel is csak egy van, a panziók elég húzósak. Lehet, hogy mindennap összefutunk majd?! :)

Laar! Ti mikor készültök wellnesselni?!
wpetra
Pusztavám

köszönöm a törődést csajok, imádlak Titeket!

éjjel megint magas láz, de nem volt szívem felkelteni, mert jól aludt. fenistil cseppektől persze. 39,4 volt a láza kúp és nurofen után. állandóan lestem, de nem vittem fürdeni. reggelre láztalan lett, de nagyon nagyon nyűgös és semmit nem eszik és nem iszik!!! ez a szarabbik dolog, lázas és nem iszik, mondja, hogy nem és elfordul, még túró rudit sem kér. 10 ig aludt és déltől megint alszik, tiszta frászban vagyok, ennyit egy év alatt nem aludt. a gyerekorvos azt mondta van 3 napos vírus, persze reggel láztalan volt, mikor hívtam, ezért nem is hívtam ki, most meg rendel, de a nagy hóban nem viszem ki, az utak megint járhatatlanok. ma van a 3. nap, most már elég :twisted:

majd jövök, de vasalok, meg teszek-veszek, mert 2 napja csak botiztam és még áll a karifa.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Mírácska jobban van, de nem akarom elkiabálni, még 3 napig köptető aztán abba kell hagyni, szerencsére a tüdeje is tiszta..

Apa sajna mára rosszabbul lett, de éppen h hazaért már rohant a házhoz, köhög és szúr a mellkasa, remélem nincs tüdőgyulladása.Adtam neki acc-t hátha segít kicsit.Remélem igyekszik haza és ki sem engedem bújni az ágyból..én úgy nétzki helyre jöttem..

Etna!
Ilyenkor a kicsik sokat alszanak, a bnőm kisfia is sokat aludt, de vmi kis folyadékot próbálj bele erőltetni egy kis meleg levest hátha elfogad..

a karifa meg a unka ráér csak a kicsi gyógyuljon meg...

Petra!
Február vége március eleje környékén szeretnénk menni valahová.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Petrám!
Mit olvasok :) Tiszta király lenne.. nekünk már tuti az időpont, visszaigazolták, úgyhogy márc. 11-14-ig Sárváron lazítunk 8) Melyik szállást választjátok? mi azért megyünk ekkor, mert tesóm férjének (azaz a sóginak, csak ezt fura leírni) így csak két nap szabit kell kivenni, meg apának is persze, és anyának is, csak a sógi nagyon tartigálja a szabikat arra az időre, mire meglesz már a baba. Szóval csüt-pénteket kiveszik, vasárnap 14-én megjövünk és még lesz egy nap itthon a 15-e! Tiszta hawai lesz! MÁr alig várjuk :)
PUszi

Etnám!
Írtam mailt, várom a választ :)

Kép

Kép
luca81

Ha már mindenki Sárvárra jön pihenni akár talizhatunk itt is :D Nekem lenne a legközelebb :D

Etna annyira sajnállak! Ha tudnám pár gondodat átvenném, h kicsit lazíthass!

Remélem holnap megjönneka beltéri ajtók, mert ha nem akkor a kőműveseknek 4 hétig a nyomukat sem látjuk, mert elmennek máshová dolgozni
:shock: :cry: :shock: :? :? :?

Kép
Kép
arte

Bocs úgy elküldtem h el sem köszöntem!

Jó éjt mindenkinek :D

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Etna!
Hogy van a kis Boti...ugye javul már az állapota.Ez a fránya betegség...küldök sok sok gyógyító puszikát neki..

Most megyek csajok, romokban a lakás..és főznöm is kellene vmit..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Csajok!
Etna most hívott, hogy Botival tegnap megint el kellett rohanni, nem ment le a láza semmitől. Végre megállapították, hogy torokgyulladása van szegénynek. Nem eszik, nem iszik, annyira fáj neki a kis torka. Antibiotikumot kapott, reméljük most már tényleg javul a kis Drága.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Csajócák!

Laar: A mi gyerekorvosunk is ilyen, mint a tiétek, bármikor lehet hívni és mindig segít. Nagyon aranyos, kedves nő, marha nagy szerencsénk van vele! Apa mondta, hogy az ilyen még tényleg hivatásának tekinti a gyógyítást. Sajna egyre kevesebb van belőlük. :( Nálunk is volt disznóvágás a 7végén, jobban mondva a párom nagynénjééknél. Mi nem voltunk, csak apa. Vidéken élnek. Apa hozott haza jó sok finomságot.

Etna: Jobban van már Boti? Mi újság veletek?

Zsuzsám: Nagyon el vagy tűnve!!! :( :( Hogy vagy? Mikor mentek dokihoz? Adj magadról életjelet! Még mindig éjszakázol?

Bibócska is régen volt már...

Petra: Igen, Alexa is sokat esik, neki is vannak kis foltocskák a testén itt-ott. Mindenhol feláll, felmászik a lépcsőkre, figyelünk rá, de pillanatok alatt megvan a baj. Mondják, hogy ha elindul, akkor még nagyobb esésekre lehet számítani. Ő is pakol a polcokról, összegyűri az újságokat, mindenre kiváncsi. Nem lehet magára hagyni. Természetesen a játékai érdeklik a legkevésbé, minden más sokkal izgalmasabb, főleg a tiltott dolgok.
Flóra hogy áll a darabos kajcsikkal? Miket eszik a darabosakból? Hányszor eszik naponta rendes kajcsit? Reggelije mi szokott lenni? Vannak nála nemszeretem kaják? Vizecskét issza?
A kovácsoltvas kerítés biztosan gyönyörű lesz!

Timi: Hát, én majdnem behaltam a fürdős sztoridon, úgy nevettem! :D :D Nem semmi volt, hallod-e? Alexa is szokott apával fürdeni a nagy kádban, de apa ilyenkor felvesz egy fürdőgatyát pont ezért, asszem ő szégyellősebb ilyen téren, legalábbis a gyerek előtt. Amúgy élvezi Vilcsi a nagy kádban fürdést? Alexa nagyon! Babuszira mentek majd végülis?
Amúgy én is nagyon lennék már újra kismama, főleg, amikor pocakosokat látok. Ti terveztek 2. babát? Kb. mikor? Mi év végefelé szeretnénk újból nekilátni a babaprojectnek.

Kiru: Tesóm 27 hetes volt hétfőn. Csütörtökön derül ki, hogy kisfiú vagy kislány lakik-e a pocakban. Igen, neki van a kisfia is, aki már 2 éves és 3 hónapos. Ő van a képeken Alexával. Imádják egymást. A kisebbik húgomnál még nincs baba, ő csak 20 éves, még egyetemista.
Ákos ráállt a napi 1 alvásra? Nem semmi! Alexánál ez a 2 most így jól jön ki, mert a 2. alvásból fél 6 körül szokott ébredni és így este 9-kor le tudom tenni aludni.
Fogacskátok mennyi van most? Ákos milyen kajcsikat eszik már? Engem is érdekel.

Luca: Tesókád is keményedik? :( Szegény. Az én tesómnak szerencséje van, ő most és az előző terhességénél sem keményedett. Viszont én ugye hozzátok hasonlóan a 17. héttől végig. Remélem, a 2. babánál nem fogok.
Szerettem volna már kérdezni tőled, csak mindig elfelejtem, hogy Tamás hogy vészelte át a 15 hós (MMR) oltást? Volt utána magas láza vagy bármi? Kicsit félek ettől a szuritól, bár nekünk még odébb van.
Köszi szépen, hogy átküldted Tamás dumáit! Nagyon kis ügyes, főleg, hogy még másfél éves sincs és ráadásul fiú, akik állítólag később kezdenek el beszélni. Nagyon hamar mondani fogja a magáét, meglátod!

Kép

Kép
daniellla

Daniella!
Tamást eddig egyik oltás sem viselte meg különösebben (leszámítva a here duzzanatát, ami szerintem attól volt, bár dokik nem ismerik el...) láza soha nem volt. Mindig csak engem visel meg lelkileg, majdnem megszakad a szivem, annyira sír szegényem. Ráadásul 15 hósan kettőt kapott, járt még egy a pneumococcus elleniből is. Nem mindegyik gyerek sír ennyire, de Tamás már a folyosón elkezd ordítani, meg sem lehet békíteni sajnos, amíg ki nem lépünk az épület ajtaján. Nem tudom ez fog-e valaha változni. Pedig nagyon sokat mesélek neki a doktorbácsiról, eljátszuk, hogy beteg a maci, doktorbácsi meggyógyítja..stb.. ehhez mondjuk még lehet kicsi, de próbálom "kiverni" belőle az orvostól való félelmet. Mondjuk volt része bőven orvosokban ezalatt a másfél év alatt sajnos. Két hét múlva 18 hós szuri, már most összeszorul a gyomrom. Pedig biztos nem fáj ám nekik, csak az egész helyzet riasztja meg őket, ahogy lefogják...stb. :( Tegnap tesómmal voltunk fogászaton, jött egy hat éves kislány az anyukájával. Helyes, mosolygós kislány volt, nagyon barátságos. Anyuka mondat, hogy kijött két maradandó foga is hátul a tejfogak mögött (két első), úgy, hogy a tejfog még nem is mozog. Bementek, nagyon bátor kislány volt. Gondoltam, hogy kihúzzák neki. Így is lett, hatalmas sírás (de csak kb. fél percig)... engem pedig egyszerre levert a víz, remegett kezem-lábam, pedig nem is ismertem őket, annyira sajnáltam. Belegondoltam, ha majd Tamással ilyen helyzetbe kerülök, hát nem tudom hogy élem túl. Na oké, elég lesz belőlem, megyek, mert Tamás már nem bírja, hogy "anya számítózik." :D Puszi Nektek

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Szorítok a kis Botiért4Remélem hamar rendbejön, én mégiscsak kiváltottam az acc-t a kislánynak, negyed zacsival kell adni neki naponta 3x és úgy veszem észre h sokkal többet köhög és jön fel a váladék, a Rinathiolnál nem nagyon köhögött.
De nagyon jó kedve van, jól alszik, sokat jáztszik..és bohóckodik sokat..imádom:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Utolért a bárányhimlő minket, így most 1-1,5 hétig megint nem nagyon lesz időm jelentkezni, mert két gyerekes leszek a nap 24 órájában!!

Elvittem reggel oviba 2 db pöttyel. Mondtam az ovónőknek, hogy nézzék meg az-e egyáltalán, mert én már rég voltam barihimlős, így nem tudom, hogy néz ki, az oviban pedig minden évben van ilyen. Megnézték, hát igen, ez az lesz... Mondták. Mondtam nekik, hogy ma még ott hagynám had lássa a bábszínházt (gondoltam, nem ő az első gyerek aki himlős lett, egy gyerek ide vagy oda, egy nap nem a világ!!! hát tévedtem!!) Mondtam, hogy nem volt láza meg semmi. Mondták, jó, majd ha lesz valami szólnak, hogy hozzam el. Hát lányok, éppen, hogy haza értem, és levettem a vízes nadrágom telefonáltak, hogy menjek, mert a gyereknek 38°-os láza van. Gyorsan szóltam az egyik rokon néninek, hogy jöjjön vigyázni a Manókára, amig elmegyek a tesóért. Mire felértem, 20 perc volt, mert zúztam mint állat, a gyerekem fel volt öltöztetve és az udvaron vártak a dajkával. Ha 38°-os láza van a gyereknek miért viszik ki az udvarra 20 percre, mikor tudják, hogy nincs autóm gyalog megyek?! Van beteg szoba különítették volna el!! Még a bábszínházről is lemaradt!!! :S Haza értünk, levetkőztettem és megmértem a lázát! Még a 37-et sem érte el, nem hogy a 38-at!! Láttam én rajta, hogy nem lázas, akkor bágyadt és kedvtelen szokott lenni. Most pedig elemében volt mint általában. Reggel, sem éreztem hogy meleg lenne a keze, vagy a teste. Hát csajok én annyira, de annyira pipa lettem, hogy az el sem tudom mondani!! Nem igaz, hogy nem nézhette volna végig a bábelőadást mielőtt haza küldik, főleg, hogy ki is volt fizetve. Kezd egyre jobban a bögyömbe lenni az ovónéni... Jaj, és még azt is mondta nekem a telefonba, hogy reggel én is biztos láttam rajta, hogy láza, hisz még gyógyszert is adtam neki. (Hozzáteszem, hogy igen adok neki minden reggel kap cseppeket, a BÉrest és a Cebiont!!) Szóval még meg is gyanusított, hogy direkt viszem az oviba betegen!! Ki vagyok lazulva teljesen!!!

Olyan is volt már, többször is saját fülemmel hallottam, hogy nem olyan hangsúllyal szólt rá a gyerekemre ahogyan a másikakra szokott hasonló esetben. Vagy engem nem bír, vagy a gyerekemet... Pedig állítása szerint semmi baj nincs a gyerekkel!!

Most aztán jól kipanaszkodtam magam! Bocsi csajok, hogy mindig mindent rátok zúdítok, de hát ti vagytok a barinőim... Remélem, nem haragszotok meg érte!!

Daniella! Flóránál is vannak persze nem szeretem kajcsik, nagyon sok is van belőle. Nagyon kevés dolgot eszik meg. Répa, krumpli, és brokkoli, sütőtök. A paradicsomost múltkor megette, most nem. A borsót soha nem ette csak immel-ámmal. A vízet nem nagyon issza, igaz már régóta nem is próbáltam nála. Ő most a hipp és milupa babateákat issza. Gyümiben a banánt szereti és a körtét. A barackbefőttet nem eszi. A mandarin izlett neki, de abból nem merek neki sokat adni, mert az elég savas, nehogy kimarja a gyomrát. Darabost nagyon még nem kapott mert még csak két fogacskája van, de amiket eddig kapott kenyérbél, kelt tészta, kifli, duci, ropi (ezzel saját magát szolgálta ki a kis aranyos!!) nagyon ügyesen eszi. Néha már a kajcsiját sem pépesítem agyon, hogy legyen benne darabos is. Szerintem százszor ügyesebben eszik darabos kajcsit mint anno a Kornélka. Ő azonnal fulldoklani kezdett, ha darabost kapott és ugy ment a torkára. A Flóra viszont addig forgatja, amig jó nem lesz neki és nem fulldoklik egyáltalán...
És Alexánál is mennek a darabos kajcsik?? Adsz már neki tejterméket?? Túró vagy joghurtot?? Nálunk szerencsésen be lett vezetve a tej is. Szerencsére semmilyen tünet nem jelentkezett hogy allergiás lenne rá. Pedig napi szinten kapja. Kérdezted az étrendünket. Reggelire krémtúró, ebéd előtt 10 órainak kap valami darabosat (kenyeret, sajttal, májkrémmel, szalámit még nem próbáltunk) ebédre valami főzelék, délután gyümölcs, keksszel, és este kapja a tehéntejből (3,6-os tsz tejet veszek, ezt higítom felesben vízzel) tejbegrízt (gríz helyett kapja most a DM-es 3 gabonás pépet), és éjjel még kétszer általában cicizik ( 2-kor és 5-kor) néha csak egyszer... Minden evés után kap inni teácskát! Mi egy nap kb 2x alszunk reggel, amig megfordulunk az oviból, és ha ez nem több mint 2 óra akkor még alszik egyet ebéd után is, de ő ilyenkor estére már nagyon fáradt. Kb. fél 7-kor vacsizik aztán fürcsi, és általában 8-kor már alszik...

Mára ennyi voltam!! A betegeknek jobbulást kívánok! Kicsiknek puszi, pocaklakóknak simit és a mamiknak kitartást!! Sziasztok!!
wpetra
Pusztavám

Az előbb elfelejtettem!! A Kornélka új beceneve : Judó Judi! (Túró Rudit hívta így nem rég!!) Most ő a kis Piros Pöttyös! :lol:
wpetra
Pusztavám

petrám!
jobbulást kornélkának, örülök, hogy nem viseli meg.

lányok úgy félek, nem javul az antibiotikum mellett sem, egész nap nyűgös csak én kellek neki és nem eszik semmit de semmit. a teát főzelékes cumiból adom neki, mert arra is bágyadt, hogy igya. ül az ölemben és érzem,hogy tiszta láz. 38,5 megint, kataflám csepp, kúp, antibiotikum mellett. jaj csak nehogy kórház legyen, ott nem lehetek mellette éjszaka, mi lehet ez?
imádkozzatok értünk!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Petra!
Jobbulást Nektek is, most akkor valószínű, hogy a Flóra is elkapja a bárányhimlőt? Az csak pöttyökkel jár? vagy lázzal és egyéb mással is? Nem ismerem, de ha bekerülünk a bölcsibe, úgyis átesünk rajta. Ez az ovis sztori nem semmi. Nem tudok tanácsot adni, mert gondolom nincs másik óvoda. Itt nálunk van három is, max. átvinném máshova a gyereket. Vagy esetleg másik csoportba nem lehet áttenni? Szerintem ha reggel nem mondod a pöttyöket az óvónőnek, észre sem veszik, simán maradhatott volna egész nap. Nyugodtan írd le az ilyen nyűgjeidet is, senkit nem untatsz vele és egyszer mind eljutunk eddig, hátha tanulunk valami okosságot ovi terén :) Puszi Nektek és kitartás!

Etnám!
Szomorúan olvasom soraid. Nem igaz, hogy még mindig nem javul... biztos, hogy a torka miatt van? Bár ha nem eszik-iszik, akkor valószínű az fáj neki annyira. Jajj de rossz lehet most Neked, a szíved szakad meg a kis Drágáért. Mi az, hogy éjjel nem lehet a kórházban vele lenni? Győrben minden kisgyerek mellett ott volt az anyuka, mikor Tamással bent voltunk. Még a 6-7 évesekkel is. Egy ilyen picit nem lehet anyuka nélkül kórházban tartani, szerintem biztos ott lehetne lenni vele. De remélem erre nem kerül sor, nagyon-nagyon drukkolok Nektek és imádkozom értetek!!! Írj majd néha, hogy tudjuk mi van! Bízom benne most már tényleg jobb híreket hozol majd! Millió puszi Nektek és tessék a gyógyulás útjára lépni!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!!

Etnám: elszorul a szívem, ahogy olvasom soraid, sok-sok pozítiv energiát küldök, hogy minél hamarabb meggyógyuljon Boti, neked pedig kitartás!!

Suzi : borzasztó, amin édesanyád átmegy, büszke lehet rád, hogy mellette vagy, és támogatod! Kitartás nektek is!!Egyébként Laar meghívásásra érkezetm a csapatba, és nagyon örülök, hogy itt lehetek, és sok lelkierőt jelent számomra, hogy fordulhatok hozzátok, ha probláma van, és van kikkel megosztanom mindennapjaimat..

Petrám : pöttyösek lettetek? Jobb azon túl lenni, csak el ne kaparja a gyerkőc, mert az később nyomot hagy, bár gondolom, mostmár jobb kencék vannak a vakarás ellen, mint a mi időnkben...az óvónénik meg le vannak tojva, tudod hogy van ez, nekik is meg vannak a kedvenceik :x azért hagyhatták volna, hogy az előadást végignézze, azon már nem múlt semmi sem!

Voltunk ma baba-mama tornán, és Vilcsi úgy meghúzta az egyik kislány haját, annyira sajnáltam, itthon is csinálja...Nálatok volt ilyen hajhúzós mánia, és hogyan szoktassam le róla? Üssek a kezére, mert a "nem szabad" hatástalan
:?

Most csak ennyit, puszi mindenkinek!!

tokotimi

Sziasztok!

Etna
Botinak jobbulást. Remélem ma már jobban van!!

Petra
Kornélkának jobbulást nem semmi amit az ovónéni művelt!!
Remélem Flórácska nem kapja el!!

Timi
Hát Én olyan jót nevetem a fürdős sztorin!!!!! :lol: :lol:

Daniella
Zsuzsa délutános hétfő este találkoztunk és pár szót váltottunk ma megy a dokihoz. Nagyon drukkolok neki és remélem csupa jó hírrel jön majd!!

Zsuzsa drukk ezerrel!!++++++++++++++++++++++++++++

Remélem mindenki jól van a betegeknek jobbulást!
Velem semmi különös. Dolgozok ezerrel alig van időm!

Most csak ennyi voltam!

Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok!

Petra
Teljes mértékben megértelek, nem tom miért kell kivételezni a gyerekkel, meg milyen dolog az, h haza küldik láztalanul..Az tuti , hogy beszólnék az óvónőnek, meg ha láza volt sztük akkor minek vitték ki a hidegbe, nem normálisak tényleg.Meg két pöttyel sztem simán maradhatott volna, akkor szokták hazaküldeni mikor már tiszta pötty.

Jobbulást a Kornélkának, elfogja kapni a kicsi is?

Drága Etna!
Elhiszem, h aggódsz a kicsi miatt, mit mond arra a doki, h nem javul az állapota?Próbálj meg egy erősebb lázcsillapítót, vagy a másikból adjál neki gyakrabban .A Germicid lázcsillapító kúpot használod?Imádkozom a kicsiért, reméljük nem lesz kórház belőle és hamarosan jobban lesz.

Apa nagyon beteg, itthon van, remélem nem h1n1, .A tegnapi hírekben volt, h egy ffi meghalt h1n1-ben és be volt oltva:(
Aggódom.

puszika nektek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Tegnep olyan sokáig olvastalak benneteket, hogy nem volt energiám írni, de így se értem végig.

Ügymben még semmi. Fellebbeztünk, várjuk a választ. Nekem most kijutott 3 hét "magány" hétköznapokra. Apa már megint tanulni van. Kettesben vagyunk Danival. Tegnap voltunk védönönél oltáson. Kettö helyett egyet kaptunk, mert a Prevenar egyszerüen nem jött meg. 7640 gramm és 68 cm a mi kis óriásbébink.

Vasi : Küldöm a képeket. Remélem nem sokalltok be tölünk.

Igyekszem gyakrabban jönni, de így most elég nehéz.

Puszi mindenkinek!!!

Kép Imádom a TV-t.

Kép Rámeröltetik a sapit, pedig utálom. (De már le tudom venni :) )

Kép Mindig összemaszatolnak!!!

Kép Egy zenei karrier kezdete.

Kép Fincsi az ujjam! Kép

Kép Szeretek játszani!

Kép Itt nagyon jó!!!

Kép Egy ideje így találnak reggelente. :) Kép Kép

Kép

Kép
tina84

Sziasztok!

Tina milyen nagy már ez a fiúcska!!!

Vasi mindenképp írj hogy mi volt a dokinál!

Pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok, csajszik!

Ne haragudjatok, de semmi időm nem volt. Tegnap már elkezdtem olvasni és írni de telefonált egy barátnőm hogy bejött Fehérvárra telefont venni kísérjem el és utána nálam elvoltunk. A héten délutános vagyok de hétfőn egész délelőtt takarítottam mostam és főztem. Tegnap barátnőztem, ma ismét itt volt de most ráértek írni nektek mert szabit vettem ki a nagy nap miatt.
Etnám, borzasztóan el vagyok szomorodva Boti betegsége miatt. Teljesen letört engem is. Ne aggódj, minden rendben lesz csak sokat borogasd hideg vizes törcsivel vagy lepedővel. Az tutira leviszi a lázát és a közérzete is jobb lesz. Az antibiotikumok hatására pedig néhány nap múlva majd a torok gyulladás is helyre jön. Remélem már kicsit jobban van. Imádkozom értetek. Puszi a nagyfiúnak.
Tina, nagyon örülök hogy jelentkeztél. A képekből sosem elég, bármennyit és bármikor tehetsz fel nekünk. Nagyon szépen köszönjük. Dani csodaszép. Azok a szemek... :wink: Imádom. Sajnálom hogy nem haladtatok a csúnya üggyel kapcsolatba. Szorítok hogy valami jó is legyen már.
Petra, ezt a himlőt úri betegségnek hívják mert egy-két napig láz és utána semmi csak kicsit viszket. Hát, lesz bajod a fiatalemberrel mert vakarózni fog, de kenjed sokszor hátha nem vakarja el a pöttyöket. Jobbulást nektek.
Laar, tök örültem amikor olvastam hogy jobban van már Mírácska. Szupi.
Kedves többiek, most csak ennyi, várom Vasit és este majd írom a fejleményeket. Hatra megyek a dokihoz. Nagyon izgulok.
Puszilok mindenkit.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

jpbban vagyunk, bár nagyon nyűgös, éjjel sokat fent volt, sírt, gondolom fáj a hasa az antibiotikumtól, ma láztalan. adom a normaflórt, remélem helyre hozza, mert híg a kakija is. én sem bíro maz atibiotikumot. cumisüvegből eszik mindent pépesítek, túró rudit is.

rohanok ,mert pörköltet adok nekitésztáva, azt hajlandó csak megenni.

csók mindenkinek, köszönjük a törődést.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Csajok, csak gyorsan írok, voltunk tanácsadáson, Ákos 8780g, nagyon keveset hízott, a sok bukás miatt. Kaptunk valami sűrítőt, remélem használ. Szegényem az anyatejen kívül, mindent visszabukik, még órákkal később is. Remélem most javul a helyzet!

Tina! Milyen nagyfiú Dani, nagyon helyes :)

Etna! Örülök, hogy Boti jobban van!

Most mennem kell, puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!

Etna, nagyon örülök hogy már nem lázas a kis huncut. Remélem azóta is javult már az állapota. Továbbra is jobbulást.
Kiru, én még ilyet nem is hallottam. Remélem minden rendbe jön a sűrítővel. És mibe teszed a sűrítőt? Elképzelésem sincs.

No, a doki borzasztóan aranyos. Már tegeződünk és ahogy gondoltam, jövő hónap közepén kell visszamennem hozzá. Akkor nem kell időpontot kérnem csak oda kell mennem és elmondja a dolgokat. Az a helyzet hogy elsejétől Siófokon fog dolgozni és még nem sokat tud mondani. Erre számítottam. Most ismét izgulhatok, de remélem nem hiába. Mára ennyi, majd még jövök.
Picuroknak jobbulást. Anyukák vigyázzatok magatokra ne fázzatok meg. Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Apa szegény szenved, ahogy köhög iszonyat fáj a mellkasa, alig van hangja, voltunk dokinál kapott antibiotikumot, köhögésre gyógyszert meg a szokásos,a héten itthon marad, remélem hamar helyrejön.

Tina!
Mekkorát nőtt már a kisfiad, hihetetlen, pedig még csak nemrég született, gyönyörű nagyon.

Etna!
Örülök, h jobban van Boti, és már eszik kicsit, hamar helyrejön meglásd.A Normaflore-t add neki mindig az antibiotikum mellé.., elvileg hatni fog, nehogy szegénynek tönkre tegye a gyomrát teljesen.

Én megint küszködök a székrekedéssel és az aranyérrel, majd megőrülök annyira fáj..ennek sosem lesz vége?:(Egyszer minden tökéletes már azt hittem el is tűnt, aztán megint nem normális a székletem és teljesen kikezdi, utána megint hetekig kezelhetem h helyrejöjjön..aztán kezdődik az egész elölről..:(
Jah, nem is mondtam..ezzel kapcsolatban.A bnőmnek nagyon súlyos már, most tályogot műtöttek nála és nézték az aranyerét is, de mondták, h nem javasolják a műtétet mert sokkal rosszabb lehet:(uh ezzel kell együtt élnie.
Háát ez van ez a sorsunk.

Kiru!
Nekünk mindig van egy időszak mikor sokat bukunk, kb egy hét, aztán minden újra a régi, aztán egy idő után megint.Én is aggódtam, de mivel nem rendszeres és a súlya a kicsinek szépen gyarapodik, nem kaptunk semmit.

Timim!
Hiányoztok!Sajnálom, h elmaradt a mai tali, de nem szeretném, ha elkapnátok tőlünk a betegséget.Remélem hamar meggyógyulunk és mindent bepótolunk.És ne keseredj el, nem költözünk olyan messze, és ígérem, gyakran látogatunk majd benneteket.
Mi volt tanácsadáson?

Na megyek fürcsi ,aztán apával megnézünk egy filmet.Remélem mindenki jól van.

puszika, jó éjt.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Most kölcsöngépről írok, ahogy gyorsan átfutottam az írásaitokat, csak pár dologra tudok most reagálni. sajnálom, hogy Boti és Kornél betegek. Meg Laar Gábora.

Jobbulást mindenkinek, Etnám, Botit én elvinném a Madarászba, és addig nem mennék el onnan, amíg nem kezelik rendesen. Etnám, csapj az asztalra.!!!!

Petrám, szegénykém, reméljük gyorsan lezajlik a bárányhimlő, és nyoma sem marad.

Laar, vidd el Gábort vérvételre, hogy az esetleges hini-t ki tudják mutatni. Egyébként ne engedd felkelni, mert nagyon kemény tud lenni a vírus.

Tina, nagyon édes Dani baba, szép kisbaba. :-)

Nálunk semmi extra nincs, megettem két napja 8 paprikát (paprikaleves, majd sült zöldség formájában), és az epémet olyannyira gallyra tettem, hogy csak ma vagyok képes egyáltalán embernek érezni magam. Eddig nem volt hasonló problémám.

Jajj, Arte, nekem a rokonaim élnek Sárváron, minden nyáron le szoktam menni hozzájuk. Imádom Sárvárt.

Már nem tudom ki kérdezte, most nem hőmérőzök, nem ovumikizek, teljesen leálltam az ünnepekre. Ha legközelebb lesz mikim, utána folytatom. Ma vagyok az 53. napon. De ez tudjátok, nálam nem nagy szám. :roll:

Most megyek, remélem tudok hamarosan jönni saját szerkezetről.
Puszilok mindenkit: Nofi :-)

nofertiri

jó reggelt lányok!

úgy néz ki,hogy boti láztalan! hála az égnek, ez jó kemény menet volt. képzeljétek tegnap 5 órát aludt napközben egyhuzamban. már ébresztgetni akartam. este már eszegetett is, remélem az is megoldódik. levegőztetni kell, azt mondta a drnő, hogy rövid időre vigyem le, neki is és nekem is jót fog tenni. már tegnap is volt lent, de csak fél órát. ma is annyira viszem le, erre ku.a hideg van :twisted:

tina!
nagyon nagyot nőtt a kispasi, gratulálok, jelen pillanatban tisza apja! de majd legközelebb megnézzük. boti is tiszt apja volt születésekor és most már látom benne magamat is, napról napra változnak. tök édi!

kiru!
szerintem az anyatej után sok baba bukik meg kell szoknia mindent a kis gyomrának. fiúk amúgy is bukósak. botinál is volt időszak, mikor nem hízott, de az a sok mozgástól volt, nálatok nem ez lehet? azért így is szép súlya van, bukást kinövi hamar.

nofi!
sajnos madarászba nem mehetünk, bethesdába tartozunk és már nem így működnek a dolgok! de jobb is, hogy inkább itthon tartottam, így kemény menet árán, de helyrejött.

laar!
normafloret adom neki, de így is kemény az antibiotikum, még nekünk is. jobbulást az uradnak, biztos nem h1n1, szerintem a nagy hajtásban kimerült a szervezete és így könnyebb a megfázás, meg jobban ki is üti az embert. sok sok vitamint egyen, meg ő is a normafloret. jobbulást neki

petrám!
hogy van a kis judo judi? flórát elkülöníted vagy együtt letudod a kettő judó judit. ovis sztori lényege az volt szerintem, hogy már reggel nem akarták, hogy bevidd, csak nem merték mondani, ezért találták ki,hogy lázas.

timi!
hogy álltok a kilókkal, hízik vilcsi? alvás? baba-mama torna tök jó lehet

lucám!
tmás dumája tündéri volt, én mindent megértettem! kis dumagép lesz.

volt valakinek antibiotikum után pöttyös a gyerkőce? az mitől múlik el.

danilla!
köszönöm az sms-t nagyon aranyos vagy, szép lesz nagyon a házatok, vagyis már most szép. alexa szokott veletek kimenni? kíváncsi vagyok, hogy hogy fogja megszokni az új szobáját.

megyek, mert felkelt a főnök!

lesza, bibócska, niki, nagyon rég írtatok, jól vagytok?

bocsi, akit kihagytam, csók mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló Csajok!

Csak néhány szót!
Etnám nagyon örülök, hogy túl vagytok a sok megrázkódtatáson, és javul Boti állapot, sokat kell pihennie biztosan kimerült szegénykém!

Tegnap voltunk tanácsadáson: Vilcsi 7990 gr, és 71 cm, most jó sokat nőtt, meg is lepődtem, majd 1 kg hízott, hála nektek, és hasznos evési tanácsaitoknak, mivel ugye megváltoztattam az étrendjét! Köszönöm!! :)
Sajnos elvesztettük a tároló kulcsunkat, és sehol sincs, már 2 napja kutatunk, és idegeskedünk, ki ne pakoljanak bennünket!Sürgősen fel kell heggesztenünk egy hevederzárat, mert rendes zárat csak ajtócserével együtt lehetne megoldani, ami igen költéséges lenne, így most hajtjuk a lakatosokat!
Remélem még este leszek, addigis csókacsalád!!

tokotimi

Ja és Tina: milyen szép nagy baba Danika, jó erős legény, jól van tartva :lol:

tokotimi

Sziasztok Csajok!

Köszönjük az érdeklődést! Jól vagyunk, legalábbis jobban. Az nap, hogy a Kornélon kijöttek a pöttyök alig aludtunk éjjel, de nem a Kornél miatt, hanem a nagysasszony miatt, ő is beteg lett. Nádhás. És szerintem a foga is akkor tört át rendesen, mert másnap reggelre már teljesen látszodtak a recécskék, előtte, pedig csak fehérlet. Éjjel már szerencsére jól aludt, hajnali 5-kor kellett kicsit az orrába fujni, hogy kapjon levegőt. Aztán aludt reggel 8-ig. Most is alszik a kis aranyos. Mindjárt teszek is fel nektek képet, hogy hogyan aludt el.
A Kornélka pöttyei nem szaporodtak, talán 1-2 vel van több. A viszketésre sem panaszkodik, csak néha, néha. Hamar átvészeli szerintem. A Flórán is ki fog jönni, mert állandóan puszilgatja, szóval biztosan megkapja ő is. Nem baj, talán ő sem viseli majd rosszul. Remélem. Két két múlva jön majd ki. 14 nap a lappangási idő, így nem egyszerre tudom le, hanem lesz közte egy kis szünet. De remélem, hogy a Kornélka a farsangra már mehet az oviba. Még a páromon is várható, hogy kijöjjön, mert ő gyereknek nem esett át rajta. Tegnap már mondta, hogy viszket mindene :D De szerintem ez még nem az... Hát kiváncsi vagyok... Őt biztosan jobban megviseli majd. De legalább velem lesz egy hétig! :) Ma hozzák a kerítés elemeinek!! :) Aztán hamarosan csinálják is!! Már nagyon várom. A kovácsolt vas kerítés az pedig majd nyáron ahogy lesz apának ideje csinálgatja majd.

Timi! Gratula a hízáshoz!! Nálunk nem sok volt 3 hét alatt. Tegnap vittem volna mérni, de mivel a Kornél beteg lett nem vittem.

Etna! annyira örülök, hogy már jobban vagytok! Látod,csak használt az a francos antibiotikum!! Remélem az étvágya is helyre jön, és a kisörödög is visszabújik! :wink:

Laar! jobbulást nektek!! Remélem, hogy semmi komoly a párodnál, és tényleg csak a kimerültség miatt lett ennyire beteg!! Míra jól van?!

Suzi! Jó utat haza!! Remélem, hogy nagyon vigyázol magadra! Ha hazaértél írjál!! Anyudnak pedig remélem, nem lesz nagyon megterhelő a kezelés!!

Lucám! Végül, kimentetek a boltba? Örült Tamás a hónak?

Tina! Nagyon szép Danika! És tényleg Óriásbébi!! :D De legalább jól van!! Sajnálom a dolgot! Kiváncsi vagyok lesz-e benne valami érdemleges változás!!

Lesza! Ha Ákos enged írjál!! (Tegnap beszéltünk és írta, hogy olvas, de nincs ideje írni!)

Bibócska! Nagyon eltüntél!! Tessék szépen jelentkezni, mert aggódik a csapat!!

Angyalom! Remélem, minden rendben van veletek és hamarosan otthon leszel!! Írj majd amint tudsz!!

Zsuzsám! Sajnálom, hogy újra várni kell! De reméljük lesz legközelebb valami fejlemény, és örülhetünk, majd pedig izgulhatunk, hogy minden jól menjen. BAta doki tényleg nagyon kedves, nekem az összes fontos UH-t ő csinálta a Flóránál, mert az én dokim általában a műtőben volt. Vajon, az én dokibácsimmal mi lehet!?

Na drágáim! Mára ennyi voltam! Megyek, az ebédemhez, amig Flóra alszik, mert ha itthon van a Kornél, délre kell az ebéd... Jók legyetek!! Puszi!
Mindjárt küldöm a képet!
wpetra
Pusztavám

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?