Új privát üzeneted érkezett!

Beus, Belluska,
nem gond, hogy most csúsztunk egy hónapot. Jó, persze, először nagyon szíven ütött, aztán szokás szerint próbáltam más irányból megközelíteni ezt a dolgot, és fel tudom használni ezt a hónapot még sokmindenre. Szóval most inkább úgy állok hozzá, hogy nyertem 1 hónapot, hogy elintézzek, élvezzek pár dolgot.
Beus, amúgy sem lenne jelentősége, ha most Tanár úr azt mondaná kezdhetek, mert ígyis-úgyis csak a következp ciklusban kezdhetnék, és mivel addigra már mégjobb lesz az IR-em, ezért nem aggódom :lol:

i.kata

Kata!
Laptető! :wink: Nem véletlen,gyűjtögesd csak!!!!! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Beus! ez szuper hír :) drukkolok nagyon!!! Mindenről írj majd!

Gabó! Ügyi vagy, gratulálok :)

Kata! bele kell, hogy férjen egy kis elhajlás :)

Bellus! úgy legyen ahogy mondtad!!! :)

Fitie! szerintem telefonálj, hátha úgy gyorsabban infóhoz jutsz!
sonjus

Katám laptetőő:)
Nagyon jó, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz.
Én érzem, hogy neked ez fog most sikerülni!!!
Ez lesz a 3.?

Sonjus igyekszem mindenről beszámolni,
talán még soha nem vártam ennyire, hogy megjöjjön:)

Többiek merre vagytok?

beus84

Beus,
igen, ez már a 3. lesz. :roll:
Hányadik napon vagy?

i.kata

Katám a 3- mas lesz a te számod.
Ma vagyok a 21. napon.
beus84

Hogy őszinte legyek, nagyon félek a UH-tól, mert nekem voltak cisztáim, és attól félek, hogy nehogy kiújuljon.
Szerintem akkor el sem kezdik a hormon kezelést, vagy nem tudom.
Volt már valaki hasonló cipőbe?

beus84

Katám a 3. napon tényleg hüvelyi UH lesz??? :roll: :roll: :roll:

beus84

Jó reggelt!

Beus,
nekem még nem csináltak 3. napon uh-ot. De ha voltak cisztáid, akkor biztos lesz.
Tudod Beus, meséltem, hogy nekem részben a 2. is sikeres volt. Most megnéztem a tavalyi naptáramat és ha jól alakul az IR-em, akkor napra pontosan ugyanakkor fogok kezdeni, mint tavaly. :lol:

i.kata

Belluska,
Katusnak nagyon boldog szülinapot kívánunk párommal.
Pusziljuk!

Kép

Kép

i.kata

Sziasztok !

Belluska, én is nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok Katának !
wepe

Kata,Wepe!

Nagyon köszönöm Kata nevében is a köszöntést,aranyosak vagytok!!!!
Így,hogy tegnap szabin volt párom most kivételesen nincs zűrzavar az előkészületekben!Igaz tegnap nem aludt Kata délben(mert apuka itthon volt) :?,de remélem most fog aludni!Aztán jöhet a party! :lol: :wink: Majd teszek fel képet este vagy holnap! :D

Puszi mindenkinek! :P

belluska

Belluska!

Katának !!!

Kép

Kép

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Belluska Katának sok boldog szülinapot kívánok én is.

Kata látom, már megint fogyogatsz.Nagyon ügyes vagy!!!
És ha napra pontosan meg fog jönni, akkor mikor kezdesz?
Februárba mész IR-e?

Wape hamarosan itt az idő:):) Nagyon fogok neked szorítani, hogy minél könnyeben meglegyen a Babád.

Mimi, ti hogy vagytok?Pocaklakó mocorog?:D

beus84

Beus,
ha napra pontosan megjön, akkor február 12-én kezdek, az lesz a 3. napom. Az péntek, de akkor szerintem jó lenne azon a héten, mondjuk kedden vagy szerdán elmennem IR kontrollra.

Wepe,
hűű, már tényleg nincs sok hátra :wink: :lol:

i.kata

Belluskám!Kedvenc Katámnak kivánok én is boldog szülinapot!Puszillok mindenkit!

salygabó

Sziasztok!

Megint itt, sajnos még nem sikerült visszaolvasnom, de nagyon igyekszem! :D

Rólunk:
Hétfőn voltam nőgyógyásznál, a méhszáj változatlanul meg van rövidülve, a baba feje már lentről :oops: érezhető. Azt mondta a dokibácsi, hogy olyan, mintha már szülni készülnék. Remélem azért még odabent marad egy darabig... :? További ágynyugalmat rendelt el, amit próbálok betartani, (de mivel nekiálltam a babruhákat kimosni és kivasalni + a többi babakelengyét rendezgetni, hogy minden rendben legyen, ha esetleg Babóca előbb érkezne) nem igazán megy. Azért amennyit tudok pihenek...
Szerdán voltam belgyógyásznál, éhgyomri cukor:4,1, reggel utáni: 6,0, vizelet aceton:++, súlyom: 71 kg (ez a kiindulás óta + 6,5 kg)
Azt mondta minden marad a régiben, annyi változtatással, hogy éjjelre (hajnal 2 körül) kaptam még + 15 g CH-t. Mivel még mindig fél 2-2 körül fekszem le, reggelre nagyon éhes lesz a szervezetem, azért van a vizeletemben aceton. Azt hiszem nagyon jól fog jönni még az a kis hamika... :lol:

Utána voltam UH-on is:
Vizsgálatkor a magzat fejvégű fekvésben.
BPD: 86 mm (két halánték közötti rész)
HC: 298 mm (fej kerülete)
AC: 291 mm (has kerülete)
FL: 66 mm (combcsont)
Jó életjelenségek. Négyüregű szív. Ép vesék. Jó gyomor- és hólyagtelődés. A magzatvíz mennyisége átlagos. Placenta az uterus hátsó falán tapad.
A becsült súly: 2200 gr.

Ezek szerint Babóca szépen fejlődik és nagyon jól érzi magát odabent, mert szinte egész nap mocorog, jókat szoktunk játszani, jobb oldalon mindig kidugja a lábacskáját, én meg próbálom megfogni, de ritkán sikerül, mert nagyon fürge. Mire rátapintok, már vissza is húzta... :P :P :P

Remélem mindenki jól van, tényleg igyekszem visszaolvasni és hozzászólni a történésekhez!!! :)

Szép estét mindenkinek!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Lányok!
Köszönjük a köszöntést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Minnie!
Amennyit csak tudsz pihenjél!!!!!!!!!!!!De megértelek,hogy mindent rendben akarsz tudni a kicsi lány dolgai körül otthon!Csak óvatosan!
Amúgy örülök,hogy ilyen szépen növekszik a drága és jól érzi magát!!!!Sok simi neki! :P

Kép
Kép
Kép

Nagyon jól érezte magát a kisasszony! :lol:
És hát rengeteg ajándékot kapott,holnap lesz mivel foglalkozni! :wink:

belluska

Minnie,
tényleg pihizzél minél többet, mert jobb lenne, ha még bent maradna a pici lány. :wink:

Belluska,
micsoda szpséges tortája volt Katának :lol: Gondolom nagyon tetszett neki :lol:

i.kata

Kata!
Igen,csak mivel nekünk a Tiramisu a kedvenc tortánk,így az eléggé szétesős sajnos,de azért fini volt!

Még a régi fényképezőnkkel is készítettünk képet Katusról a bulin,arról is teszek fel párat!
Kép
Kép Kép Kép

belluska

Jajj de tüneményes Katus ebben a kis ruciban! Na és ahogy pózol a képhez :lol:

Hmm, tiramisu...azt most meg tudnám enni. :oops:

i.kata

Én is kérnék tiramisu tortát,hmmmmm

salygabó

Gabó,Kata!

Küldöm így az éteren keresztül a sütiket! :wink:
Van még kekszszalámi és túrós-kávés házi torta! :wink:

Jó éjt! :P

belluska

Sziasztok !

Belluska, Kata tündéri a ruhájában :D

Minnie, szépen fejlődik a babátok ! :)

Beus, köszi a drukkot! A hétvégén rám fért, mert kicsit kezdek parázni, de ma már jobb :wink:

Mindenkinek szép napot !
wepe

Én is elkezdtem parázni csajok... :roll: Ma voltam terhesrendelésen,és holnap megyek vércukorra.Vettek rákszűrést,és azt mondta a doki,hogy a külső méhszájam nyitva van,és Embi már fejjel furakszik.Rámparancsolt,hogy pihi,és vmi csodapirula,hogy ne nyiljak tovább.Belluskám,neked a Katával nem volt ilyen bajod anno?Mert látod Minniék babája is kifelé tekinget,a miénk is :oops: Ezenkivűl úgy leb....-ott a hizás miatt,hogy hazafelé már éppencsak röfögnöm kellett volna... :cry: 16 kg-nál tartok,de ez igy volt a csajoknál is,lement szépen utána.Pedig hidjétek el,nem zabálok.....Annyira kiváncsi lennék,hogy Krisztinek hogy telik a terhesége....Sokat gondolok rá is.Olyan pánikhangulatom van... :oops: :cry: :roll: :lol:

salygabó

Wepe!
:D Csak semmi pánik,de tudom az ember tart az ismeretlentől! :?
A második császárra már én is vigyorogva és aggodalom mentesen készültem! :D

Gabó!
A kilókkal ne foglalkozz,majd lemegy szépen!
De viszont ha pihenned kell,akkor fogadj szót!Nekem nem volt ilyen szerencsére,sőt még a túlhordás időszakában is csak szűk egy ujjnyira voltam kitágulva,Sipos doki mondta is hogy ezek a gyerekek nagyon jól érzik magukat! :D De viszont Katám két hónappal szülés előtt is már iszonyú lefelé nyomulásba kezdett,de ettől függetlenül rendületlenül kitartott odabent!Maguktól nem tudom mikor akartak volna kibújni,talán 5 kilósan! :shock: :lol:
Nem lesz semmi gond,csak fogadj szót!És pihenj,parancs kiadva drága Gabókám! :lol:

belluska

Sziasztok!
Két tétel közt jöttem kicsit olvasgatni :)

Wepe, Gabó, Minnie kitartás és tényleg pihenjetek amennyit csak tudtok!

Bellus! nagyon szép kislányod van, Isten éltesse!!!

Kata! Te már mindjárt -10 kg-nál tartasz, aztaaa de ügyes vagy :)

Beus! akkor hajrá mensi és hess ciszták!

Megyek okosodni!
Mindenkinek minden jót!
sonjus

Sziasztok lányok.

Wape nyugi, minden rendbe lesz:)

Gabó szerintem se foglalkozz nagyon a súlyoddal, mert az úgyis le fog menni, ha meglesz a baba.azért remélem még veled akar maradni minimum jó pár hetet.

Belluska csodálatos Kata, a kedvenc képem ahol a kis szoknyáját fogja:)

Sonjus köszönöm a jó kívánságokat.Mikor vizsgázol?

Én most egy kicsit elvagyok keseredve.
Már megint felhívtam azokat az EZO Tv jósokat, és azt mondták, hogy nem látnak babát, csak év végére.
Sajnálom de ettől megint kiborultam,és a síró roham is rám jött.
Többet nem hívom fel őket:(. Ráadásul a 24. ciklus napon vagyok, és szurkál a hasam, már 2 napja. Nagyon félek hogy a ciszta már megint ott van.
beus84

Beus! ne telefonálj ilyen helyekre, mert csak a pénzed veszted!!! ne foglalkozz ilyenekkel, kitartás és előre nézz!
nekem jövőhét kedden van az államvizsga és be vagyok sz..va :)
sonjus

Sonjus, köszi a biztatást.MAXIMÁLISAN igazad van.
Biztos fog sikerülni, mert sokat tanulsz, és készülsz.
Jövőhéten sokat gondolok majd rád, ez bejött a húgomnak is mikor ő is állam vizsgázott:D
beus84

Köszi Beus rámfér :)
Bevallom régen én is elmentem 1 évben 1x jósnőhöz, aki minden évben azt mondta, hogy kisbabánk lesz abban az évben, de nem lett. Ezzel az erővel neked meg hiába mondták hogy nem látják, ugyanakkora eséllyel LEHET!!! :)
sonjus

Sziasztok!

Gabó,
sajnálom, hogy a doki rádijesztett. A kilókkal szerintem se foglalkozz, most az a legkevesebb. Viszont tényleg pihizzél!!!
Én amúgy nem is értem ezt, tesómnak amikor észrevették, hogy kinyílt a méhszáj, akkor nagyon durvaíágynyugalomra ítélte a doki. Ő tényleg csak akkor kelt fel, ha mosdóba, meg enni, vagy dokihoz ment. Még ruhát is mi vettünk neki anyuval, hogy legyen miben dokihoz mennie.

Sonjus,
kitartás, sima ügy lesz az az államvizsga :wink: Én nem tudom miért, de olyan nyugodte egy vizsga előtt és vizsgán sem voltam, mint az államvizsgán. Gondolj arra, ha már ideáig eljutottál, akkor nem lesz gond. Gyakorlatilag ismétled a tételeket :wink:

Beus,
jajj, te nő! Ne tessék ilyen helyekre telefonálni!!!!! Ezeknek semmi alapjuk nincsen. Még ha személyesen találkoznál egy jóssal, akkor az még hagyján, de telefonon... Inkább menj el egy asztrológushoz, annak van valami alapja :wink: Én decemberben voltam :wink:

i.kata

Lányok!
Köszönöm a Katuska dicséreteket!

Beus!
Ne foglalkozz ilyen telefonálós dolgokkal,minden megy úgy is a maga útján és hamarosan kezdesz,nem is szabad csak pozitív gondolatokkal foglalkozni most!
Igaz anyum egyéb családi problémák miatt felhívott egy ilyen telefonálós műsort és meglepő módon mintha mindent tudott volna anyuról és a problémákról,sőt még számomra is meglepő dolgokat mondott,de én nem hiszek a telefonálós jóslásban!
Szerintem te is bízd magad a sorsra,lesz kisbabád ez lebegjen a szemed előtt!Puszillak!

Sonjus!
Tuti sikerülni fog az államvizsgád,nagyon szorítok majd érted!

Kata!
És az asztrológus jókat mondott 2010-re?Remélem igen!
Az asztrológiában viszont nagyon hiszek!

Hbzs!
Most már aztán tessék jönni és írni nekünk!Hogy vagy?

belluska

Belluska,
vegyesen mondott dolgokat. Babával kapcsolatban azt mondta, hogy van esély babára. Még amiket mondott: építkezés, bár ebben kezdek kételkedni, hogy idén elkezdjük; sikerek, eredmények a munkában; anyukámnak lesz valami betegsége; konfliktusom lehet egy munka miatt egy baráttal. Nagyjából ezek voltak az éves előrejelzései.

i.kata

Kata!
Értem,hát elég vegyes,de reméljük a babázás megoldódik 2010-re!
És hát reméljük anyudra jósolt dolog nem lesz igaz!
Én már alig várom a kezdést és annyi mindent teszel érte,hogy tuti sikerrel kell járjatok!

belluska

Sonjus!
Születésnapod alkalmából szeretettel köszöntelek téged!
Nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Kép

belluska

Belluska, hogy te miket tudsz :) köszönöm szépen, nagyon figyelmes vagy :oops:
sonjus

Sziasztok !

Sonjus, BOLDOG SZÜLINAPOT ! :)

Beus, Te nemsokára kezdesz ? Írjál ám !
wepe

Belluska, nem tudtál aludni ? most néztem mikor írtál utoljára :shock:
wepe

Wepe!
Nem sajnos,de amúgy is sokszor ilyenkor kerülök ágyba!Fáj nagyon a lábam,ha fekszek, ha nem,nem tudom mi lehet és csak a bal vádlim,de nagyon!Ha nem múlik még lehet elmegyek orvoshoz is!

Sonjus!
:lol:

belluska

Sziasztok lányok.
BOLDOG SZÜLINAPOT SONJUS:D:D

Köszönöm lányok, hogy így biztatok, ha bele gondolok, akkor tényleg érdekes így telefonon keresztül az egész jóslás.

Amúgy hogyha bele gondolok, akkor tök általános dolgokat mondanak a jósnők, betegséget, anyagi nehézséget, babát , konfliktust, nehéz döntést,.... ezek a dolgok egy ember életébe teljesen természetes dolog, mindegyikkel előbb vagy utóbb úgyis találkozunk az életben.

Belluska hogy van a lábad?
Katám mikor mész IR-re?
beus84

Wepe! Köszöntem szépen! Hű, neked már csak 4 hét van :)

Beus! Neked is köszi!
Egyébként meg ne aggódj a jós miatt, az ember néha keres valami kapaszkodót.
Azt tanácsolom, csak úgy hallgasson meg mindenki egy jóst, mint valami érdekességet, aztán majd meglátja, hogy mi jön be belőle! Így nem kerül annyira a hatása alá. 1x mindent ki kell próbálni ;)

jaj, a tanulás helyett, már megint a net-en lógok, mindent kitalálok, csak ne kelljen tételeket bújni :shock: :lol: na léptem...
sonjus

Belluska! ne halogasd azt a dokit, inkább menj el!!!
sonjus

Belluskám,te tényleg mindenre oda tudsz figyelni,honann van ennyi energiád? :lol: Melletted tuti nem lehet unatkozni :lol: És köszi,hogy hivtál,jó volt hallani a hangod,örültem neked nagyon! :lol: Sonjus,boldogságost neked! Kép

salygabó

Sonjus,Beus!
Fáj a lábam,de ígérem ha pár nap múlva nem múlik elmegyek megnézetni! :wink:

Gabó!
Most viszem altatni a csibész gyermekeimet,így most fogom feltölteni magam energiával! :lol: :wink:
Hát általában nem unatkoznak mellettem kis család tagjaim!Állandó mozgásban vagyunk! :lol: Meg szeretek beszélni is....,szóval ez van! :lol: :lol: :lol: 8) De szerintem te is hasonló vagy! :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!

Belluska Katáját,és Sonjust is Isten Éltesse!!!!!! :D :D
Kép

Belluska!
Mi lehet a lábaddal?Jobbulást kívánok!!!

Sonjus!
Drukkolok nagyon a vizsgádhoz!

Gabó!
Vigyázz nagyon magatokra! :(

Beu!
Én is sokszor nézem a jós Tv-t!De ha másként gondlkodsz,akkor igaz is lehet!Most SIKERÜL,és év végén már a karotokban tarthatjátok a babá(i)tokat!!!! :wink: :wink:
Azt írod hogy megint hívtad őket!Eddig mást mondtak?
Láttam az utoljára feltett képedet az iwiw-en,nagyon csinos vagy rajta!Mennyit fogytál?

Kata!
Csak pislogok!Nagyon ügyes vagy a fogyással!Mondtam én hogy utólérsz!!! :wink:

Minnie,Wepe!
Nagyon fogy az idő! :shock: Hamarosan babáztok! :D

Ma én is elkeseredtem! :cry: Tegnap voltam levetetni a kontrollt!Ezen múlik a kezdésünk!A cukor eredményem meglett mára,az inzulin majd csak kedden!Én már nem értek semmit!Eddig a cukrom rendben volt!Most meg mióta szedem a Metet csak romlik!Valamit rosszul csinálok??? :cry:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, hát én nem ástam magam bele ebbe a cukros-IR témába, egy dietikus nem tudna segíteni, szt itt többeknek segített, nem ?

Ancsa, Sonjus, igen-igen lassan itt az idő, de most no para :)

Belluska, az a pár nap ugye a héten lesz, hogy elmész orvoshoz ?! Figyelni fogok ám! Nehogy valami komolyabb baj legyen, irgum-burgum lesz!!!!

Gabó, remélem, sokat pihensz!
wepe

Sziasztok,

Sonjus,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Nem csoda, hogy nem tudsz a tanulásra figyelni, amikor ma Te vagy az ünnepelt :lol: :wink:
Kép

Belluska,
jobbulást a lábadnak! Tegnap este eszemben volt Sonjus szülinapja és gondoltam is rád, hogy tuti felköszöntöd éjfél után. :lol:

Ancsa,
nekem is romlott a cukrom :evil: Nem lehet, hogy túlzásba visszük a diétát???

Beus,
én szerintem kb. 2 hét múlva megyek. Megpróbálom minél tovább kitolni, hogy minél jobb legyen az eredményem is :lol:

i.kata

Már hiányolom HBZS-t! :lol: Remélem nincs semmi baj!Szia Kata!Mit csináltál az elmúlt napokban,hol jártál?Ma túl vagyok a töri vizsgán,holnap matek...A félévim még simán meglesz,no de az évvégim?!Jó éjt nektek!

salygabó

Sonjus!

Kép

Minnie Kép

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?