Sziasztok!
Megint itt, sajnos még nem sikerült visszaolvasnom, de nagyon igyekszem!
Rólunk:
Hétfőn voltam nőgyógyásznál, a méhszáj változatlanul meg van rövidülve, a baba feje már lentről
érezhető. Azt mondta a dokibácsi, hogy olyan, mintha már szülni készülnék. Remélem azért még odabent marad egy darabig...
További ágynyugalmat rendelt el, amit próbálok betartani, (de mivel nekiálltam a babruhákat kimosni és kivasalni + a többi babakelengyét rendezgetni, hogy minden rendben legyen, ha esetleg Babóca előbb érkezne) nem igazán megy. Azért amennyit tudok pihenek...
Szerdán voltam belgyógyásznál, éhgyomri cukor:4,1, reggel utáni: 6,0, vizelet aceton:++, súlyom: 71 kg (ez a kiindulás óta + 6,5 kg)
Azt mondta minden marad a régiben, annyi változtatással, hogy éjjelre (hajnal 2 körül) kaptam még + 15 g CH-t. Mivel még mindig fél 2-2 körül fekszem le, reggelre nagyon éhes lesz a szervezetem, azért van a vizeletemben aceton. Azt hiszem nagyon jól fog jönni még az a kis hamika...
Utána voltam UH-on is:
Vizsgálatkor a magzat fejvégű fekvésben.
BPD: 86 mm (két halánték közötti rész)
HC: 298 mm (fej kerülete)
AC: 291 mm (has kerülete)
FL: 66 mm (combcsont)
Jó életjelenségek. Négyüregű szív. Ép vesék. Jó gyomor- és hólyagtelődés. A magzatvíz mennyisége átlagos. Placenta az uterus hátsó falán tapad.
A becsült súly: 2200 gr.
Ezek szerint Babóca szépen fejlődik és nagyon jól érzi magát odabent, mert szinte egész nap mocorog, jókat szoktunk játszani, jobb oldalon mindig kidugja a lábacskáját, én meg próbálom megfogni, de ritkán sikerül, mert nagyon fürge. Mire rátapintok, már vissza is húzta...
Remélem mindenki jól van, tényleg igyekszem visszaolvasni és hozzászólni a történésekhez!!!
Szép estét mindenkinek!!!