Vanda, na többet én sem kérdezek
Már épp gyógyultnak kiáltottad ki magatokat. Erre
Tornát köszi!!!
Kaja téma: hát lehet, hogy tényleg az a titka az átaludt éjszakáknak, hogy napközben többet kell enni ????
Elkezdtem vacsiztatni a lányokat szilárddal. Főzit kapnak fél7, 7 körül, majd fürdés után még tápi, amennyi jól esik. Tegnap túl sok esett jól, aztán jött az ordítva hasfájás című műsor. Majd az átaludt éjszaka. Míra részéről. Tegnap fél8-kor, ma fél7-kor kelt. Remélem tartja ezt a jó szokását. Emma kevésbé jó fej, szokás szerint éjszaka éli ki a rosszcsont énjét. Fél3, 3-kor felkel, dumál, majd mikor már hangos sírásba csap át kénytelen vagyok kimenekíteni a szobából. Onnantól velem alszik reggel 6-ig. Akkor kap reggelit, nem nagy mennyiséget kér
Erről hogy tudom leszoktatni???
Volt védőnő nálunk hétfőn, Míra 500g-ot, Emma 300-at hízott 1 hónap alatt. Ők sem eszik meg az előírt mennyiséget, de hát sosem tették. A súlyuk mégis megy.
Jut eszembe; az előírt tápszer mennyiség 500ml 1 éves korig szilárd kaja mellett. Na nekem ezt messze nem eszik meg, max ha éjszaka is etetem őket (amit nem akarok ugyebár). Kaja mellé kapnak vizet folyadékpótlásnak, oszt ennyi. Jó ez így? Vagy mi ilyenkor a teendő?
Tigris apu, nagyon ügyesek a csajaid! Csak így tovább, várunk minden infót rólatok!!!
Móni, remélem tud segíteni a Rana által adott sok-sok infó. Így olvasva az epilepsziádat, értem már, miért aggódsz ennyire. Nem semmi, mikre kell még Neked figyelned pluszban. De kitartás, menni fog!!!
Rana
Mi az hogy jogosan vagy sok???!!? Én nem ismerem apát, de küldök néhány virtuális dádát!
Én sokszor nem tudom, mi tévő lennék a tanácsaitok nélkül. És minél több infót kapsz, annál biztosabb, hogy megtalálod a magadnak megfelelőt.
Timi, hogy ezek a csajok milyen gyönyörűek!!!
Nem csoda, hogy megbámulták őket. Neked meg csak mértékkel dagadjon a melled a büszkeségtől, mert aztán tej is meg büszkeség is... nem fog minden elférni
(bocs
)
Zsófi, engem sem zavar. Sajnos körülöttem már a második ember nem volt olyan szerencsés, mint ti
Így örülök, hogy a rossz tapasztalatok mellett a két virgoncod nem sínylette meg az érzéketlen csecsemősöket.
Basszus, mennem kell, mert ezek eladják a házat, annyit dumálnak a dédnagyanyjuknak
Olyan édes kis delfin hangjuk van