na röviden az út ki-vissza (kint minden oké volt, arról azért nem írok
)
péntek 4.30 ébresztő gyors pancsi öltözés, gyerekem bármikor ébresztem mosolyogva kel fel, egyszerűen ez egy csoda,
6.30-kor indultnk szépen haladtunk minden oké volt, nagy távolságok esetén a cél mindig az h addig megyünk amíg Marci fel nem ébred, szóval Ausztriában álltunk meg először, coffeeshop, kávéztünk, Marci bevágott egy desszertet, (de kár is volt) ja meg peluscsere, ugyanis úgy összepisilte magát h komplett új szettet kellett ráadni.
na szóval autóba beülünk, irány tovább, én még elől ültem apa mellett, szóval megyünk vagy 10 percet gyerek sugárban kihányt mindent, na ezt azért fehér kárpitnál nem részletezném, satufék, kihúzódunk, leállósáv, kiugrok, megtöröl, irány tovább következő kiállóig, persze -7 fok outside.
oké gyerek pulcsi, naci, harinnya, lekap, másik ráad, ezt félig pléd alatt, utána ülést kitöröl, kibélel alul-felül mert masszív hányás mindehol, apa öklendez mert nem bírja ezt a szagot, innentől én hátul ültem, gyerek tök jól van, beburkol 3 zsemlét, teázik minden oké.
tényleg szépen haladtunk, apa fáradt, én átveszem a vezetést, 3 km-t nem vezettem, baleset, 2 órát álltunk a pályán, azt hittem felrobbanok. Oké addig apa gyerekkel hátul játszott. Majd vezettem talán 150 km-t.
vasárnap 5.30-kor ébredtünk, 6.30-kor indultunk, szakadó esőben, persze éjszaka havazott, úgyhogy ez nagyon lesokkolt minket. Én tökre megdöbbentem hogy reggel 8-kor még tök sötét van kint, jó persze nyugatra voltunk eléggé, de akkor is.
szóval az esős havas úton apa vezetett, majd 200 km után átvettem a vezetést, nem hazudok 10 km-t nem vezettem és belerohantunk a hóba, megszüntek a sávok, azt láttuk h középen hol a választó, és ennyi, mindenki libasorban és jöttünk 30-40-50-60 attól függ, akkora pelyhekben esett, álomszép volt, minden gyönyörű fehér és tényleg mintha a mesében lettünk volna. Megálltunk többször pihenni, Marcit mindenhol imádták, annyi kávéhoz, kapcsihoz járó kekszet kapott a csajoktól az autópálya melletti kávézókban. Majdnem Bécsig jöttünk így, aztán elállt, majd Bábolna környékén újra szakadó hóban jöttünk, de látom hétfő reggelre ide is megérkezett.
azt tudom h az egyik haverunk is kint volt frankfurtban, ő 12-kor indult haza, és bécsig gyönyörű vizes úton jött, gondolom addigra letakarították mindenhol a havat, ellenben ő itthon alig tudott menni a nagy éjszakai havazás miatt.
de itthon vagyunk, épen és ez a lényeg