Sziasztok!
Piroska, BOLDOG NÉVNAPOT! Gyere gyakrabban, ne csak a másik topicba írogass!
Madaran, gratula az átforduláshoz és a fogacskákhoz! Micsoda dömping, dőzsölhetsz az újdonságokban!
Irdab, sajnálom, hogy így jártatok!
Tényleg az a legnagyobb szerencse, hogy a babakocsi megmaradt, azért az nagyobb érvágás lett volna nektek! Biztos a többi cuccot pl. egy hátizsákban ki tudta csempészni, de a bbkocsit nem tudta!
Mesélj már a Ringatóról, voltatok már?
Ja, és szerintem se erőltesd a kajákat, pihentesd egy kicsit a témát, aztán próbáld újból!
Oui, jobbulást Zorának! Remélem, Mira nem fogja elkapni!!!
Jimbone, nov. közepe óta nem volt oviban Áron???
Akkor biztos elszokott már tőle! Majd mesélj, hogy bírta!?
Dbea, nyugi, normális, hogy néha kevesebbet híznak a babák. Betti is legutóbb csak 80g-ot hízott egy hét alatt, de volt már olyan is, hogy csak 50-et!
Sajnálom, hogy Marci most ilyen "lustácska", és ezzel így megkínoz Téged! Borogass rendületlenül, nehogy begyulladjon!!!
Kovisziszka, grat a kis akrobatához!
Nagyon aranyos lehet ezekkel a mutatványaival.
Angelita, jajjjjajjjj, ez az ülés!
Kívánom, hogy sikerüljön egy másikra kicserélni!!!
A vízzel kapcsolatban pedig nem lehet, hogy valahol szivárog a víz? Nekünk is volt olyan, hogy a kazántól pár centire valahogy szétjött egy cső, és a melegvíz (!!!) ömlött. Nézzetek körül, nehogy Ti is így járjatok! Persze jó esetben tényleg csak a vízórával van baj.
És lányok, nem fogjátok kitalálni: Betti megint elaludt a torna előtt! Már nem is tudom, sírjak vagy nevessek!?
Rendben, megadom magam, nem fogom erőltetni ezt a tornát. Viszont beterveztem holnapra egy Ringatót (ez nem nálunk van, hanem a szomszéd városban), elvileg apa is tud jönni (
), 9:30-tól van, addig még tuti nem fog elaludni a picikém! Leaglábbis remélem!
És elérkezett a mi hetünk: pénteken megtörténik az almakóstoló! Arra gondoltam, hogy addig odaadom Bettinek a kanalat, amivel majd próbálom etetni, hogy ismerkedjen vele, esetleg magától be is vegye a szájába. Szerintetek ez teljesen agyament ötlet és értelmetlen???