Köszi,Manócskák!!!
Akkor veszek előbb infacolt.
Na,az éjjel....
Úgy kezdem,h Dénes és Kálmán egész délután kinn voltak az udvaron.2,5 órát játszott,csúszdázott D a hidegben és nagyon élvezte.De nem evett,nem ivott semmit,amikro bejöttek bezabált és megivott egy csomó vizet.Este pisilt is sokat,de nem volt ez szokatlan.
Aztán megfürdettünk,Gergő 8-kor aludt el,D 9-kor.Mi megnéztünk egy helyszínelőket és aludtunk el kb.10-kor.Gergő fél egykor kelt,evett,aludt.Eddig jó.
2.09-éktelen hangon vonyít,szinte visít Lara a lányunk az udvaron.Gyorsan felrázom K-t,h mi lehet a kutya baja??!?!?Kinézett a teraszra,valahová beszorult,de már a kerítésnél keringett és iszonyú mérgesen ugatott nagy mély,hangos öblös hangján.Ami persze felverte a környék összes kutyáját és mind egyszerre rákezdett.Biztosan macska.Nagy nehezen visszaludtunk.Kis idő múlva hallom szomszédom éktelen üvöltését:Fifi azonnal takarodj a helyedre!!!!!!!!!!
3.10-Dénes kiabál.Anya,anya,gyere!!!!Próbáltam nem meghallani,azt hittem,csak álmodik.5 perc után gyanús lett,ráadásul G is nyöszörög.Gyorsan átmegyek D-hez,mi a baj?Elfogyott a vize és pisilnie kell.Na hajrá.Hozok újabb flakon vizet,kihámozom a hálózsákból és hallom,h G nyüsszög.Magamban fohászkodok G-hez,h csak ne kezdjen el sírni,mert akkor D be akar menni hozzá és totál el van cseszve az éjszaka.D pisilt,ivott(biztos a vacsora is sós volt kicsit,ezért vedelt ennyit)visszafeküdt.
Ekkor már fél 4 volt,gondoltam ha már úgyis ébren vagyok kiveszem az addigra visszaszenderedett Gergőt és megszoptatom,mert bal mellem már úgyis készült felrobbanni.Kiveszem,átpelenkázom,megetetem.Nagy böff,alvás...ÉLJEN!!!mehetek aludni...
Nagy kínok közt elalszom 4 körül,mert persze az álom kiment a szememből.
4.20.K-t ébreszti az óra....
6.20.Gergő megéhezett....pedig nem szokott....de persze,ma igen....Murphy:ha az egyik gyerek problémás,akkor aznap mind az lesz...halál kómásan felkelek,telenyomom ismét tejjel.
visszafekszem.
6.45-K hazajött,h kirakja a szemetet,ma jönnek a kukások.
6.55-kukások megjöttek.Üvölt az egyik a másiknak:Józsi vazze,ne maraggyá má le!!!!!!!!
7.45-hozzák a mellettünk lévő iskolába a kölkeiket a szülők,mindenki iszony hangosan csapja be a kocsija ajtaját
és mind a mi házunk előtt parkol.
9 óra.Gyerekek egyszerre ébrednek.Mindenki éhes és nagyon kell pisilnie....még szerencse,hogy ma Dénes egész nap anyósoméknál időzik.Lehet meg is halnék....