Sziasztok, én is itt vagyok
!
Edi, Bibar
Szívesen fogadom a tanácsokat, hiszen tuti, hogy nektek nagyobb tapasztalatotok van a babarucikkal is kapcsolatban
! Amúgy a KG-ban, a bodykat nézegetve, tapogatva én sem voltam meggyőzve az anyagát illetően, egyedül a plüss rucik tetszettek, de az meg horror
!
Egyébként érdekes volt az üzletben (igaz, vasárnap este zárás előtt volt), mert iszonyat nagy választék, de vevő meg sehol!
Szóval megnézzük majd mindenképp a H&M és Cherokee rucikat is, köszi a tanácsot!
Edi,
Amúgy tényleg szuper áron vetted a Next-es bodykat!
Már mi is úgy vagyunk vele, hogy a néven szólítás miatt is (meg hát a rucik, és a szoba hangulata miatt is) baromi kíváncsiak vagyunk babóka nemére! Hááát, a nevekkel még nem nagyon állunk sehogy
. Szombaton beszéltem pont a férjemmel erről, hogy lassan már jó lenne egy fiú és egy lány nevet is megcéloznunk.
Én már sok időt töltöttem a nevek nézegetésével (össze is szedtem párat), de még ő nem ült le, és gondolta át a neveket, csak néha egy-egy nevet vaktában elkiált, hogy ez neki tetszene
. Én direkt nem fogom neki előre megmutatni az általam választottakat (egyedül a Csengét tudja, hogy nagyon tetszik nekem), hogy ne befolyásoljam vele. Aztán majd egyszer csak összeír ő is párat, és reménykedem, hogy lesz benne közös kedvenc! (Évekkel ezelőtt is így csináltuk, volt is közös, de most nem biztos, hogy azokat szeretnénk újra
.)
Lehet, hogy ismeritek, de ezen a linken tudtok neveket keresni, értelmezni stb., hátha segítség nektek is:
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/bab ... L=M&NEM=fiú&vezeteknev=&kedvenc_nevek=&keresztnev_valasztott=&valasztott_datum=13&keresztnev=&kedvenc_nevek=#
UH: ahogy egyre jobban nő a babónk, egyre kevésbé fogják rányomni az UH-t a pocakra, mert egyre jobban kiemelkedik a méhünkkel együtt.
Én meg azt akartam még írni, hogy a vizsgálat előtt mondtam az asszisztensnek, hogy elszaladnék még pipilni, mert nagyon kell. Ő nyugtatott, hogy csak hasi UH lesz. Még jó hogy pipiltem, mert a nyomástól tuti bepipiltem volna
!
Edi, én is szerelmes vagyok a kis pöttömkénkbe
! Már vagy 6x visszanéztem a DVD-t, és nem tudok vele betelni, tegnap pl. a DVD-n aludtam el
!
A babakocsi kár, hogy nem jött be neked élőben, mert képen tényleg szupernek tűnt!
Képzeljétek, már 2 este én is úgy éreztem mintha kis rugdosódás lenne a pocakomban, remélem, már én is Őt érzem
!!!
Meme, nekem is olyan belerúgós érzés volt!
Nagyon örülök, hogy apa terápiája javított a helyzeteden
!
Pocak,
Én tegnap 3 azonos méretű, de más fazonú kismama melltartót is felpróbáltam, 2 szörnyű volt, 1 pedig tökéletes. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én nem mernék neten rendelni melltartót, szerintem tök rizikós a méret, még ha tudod is! Sajnos én sem hiszem, hogy tudok ebben segíteni amúgy, bocs...ja és persze lebeszélni sem akarlak róla, csak az én gondolatmenetemet írtam le neked!
Reméljük, hamarosan túl leszel a pocakfájós időszakodon, csak nem lesz ez végig így
! Drukkolok nagyon!
Tényleg nem semmi, hogy már 17 hetesek vagytok! 3 hét és félidő, ez szuper
!!!
Bibar,
Te egy hős vagy, szegénykém
!!! Akkor sajnos lesz mit bepótolnod súlyban...
Soha többé ne térjen vissza ez a dolog nálad
!
Nagyon örülök, hogy jobban vagy
!
Bébike,
Drukkolok, hogy holnap már te is színeződj a táblában, és hogy minden OK legyen
!
Niki,
Aranyos a dátumod
!
Lányok,
egy buta kérdésem lenne: Jól tudom, hogy amíg szoptat valaki, addig tuti nem jön meg neki?