Új privát üzeneted érkezett!

Fókamóka
Azt szerettem volna kérdezni, hogy hol voltál 4D-n? mert nagyon szép éles kép, az enyém olyan kis homályos lett, oda nem megyek megint.... Olyat szeretnék, ahol a képeket CD-re írják :D:D:D:D
Vendég

Edi
de jó hogy ilyen buli van a pocakban :lol: :lol: :lol: örülök hogy ilyen boldog vagy :lol: :lol: én a brendonban voltam annó,nagyon jó,most is oda megyek :wink:

Niki
köszi,már jól vagyok :wink: :wink:

Pocak
örülök hogy jobb,nem semmi mekkorát nő már hetente a baba :lol: :lol: nyúzza csak az anyucikat :lol: :lol:

bibar

Bibar
Brendonban???? :shock: Ott is van 4D ???? na gyorsan meg is kukkolom :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy jobban vagy :wink:
Vendég

Hellóóó csajok!!

Fóka: Gratula a kis puncishoz!! Pinky lettél a táblán!:)

Edi: Átírtalak! Rosszul emlékszem, hogy kisfiad lesz? Mert én már bekékítettelek ám!:) De szólj, és akkor kifehérítelek! :D

Poci: persze hogy felteszem a táblicskut!:)

Ja! Akartam írni, hogy a táblicskuval kapcsolatban, ha van változás, csak elfelejtettem javítani, akkor bocsi, szóljatok, és javítom!

Velünk minden oké! Tegnap MINTHA!!! éreztem volna a babót, de nem pezsgett, meg lekésedett..hanem olyan volt mintha belerúgott volna, egyet lüktetett volna a pocakom alul. Lehet hogy a belem volt? Vagy tényleg a babó? Nem vagyok benne biztos, mert azt olvastam, hogy aki túlsúlyos, azok később érzik a babót. Mi meg még 16 hetesek sem vagyunk, és hát súly az van..túl sok! Ugyhogy csak reménykedem:)
Forgóm kezd alakulni! Apa egész hétvégén jó mentolos krémmel fél órákat masszírozta, aztán sztem az használt, vagy a kálcium.. nem tudom:) De a lényeg, hogy már nem úgy vánszorgok, hanem haladok is:) És reggel fel tudok simán kelni. Picit érzem még,de már nem vészes!:)
Már csak egy hét, és látjuka a -edi után szabadon- manóseggűt:)

Mindenkinek szép napot!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme annyira tetszik a tábla!!!Dejó!!! És már jópáran tudják a nemét is!De jó nekik!!!! Izgi!!!! 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Meme
dede jól tudod, csak azért nem írtam még át, mert megvárom, míg látom azt a fütyit... de ne javítsd ki, hagyjad csak így :D:D:D:D max. javítunk, ha mégsem, de bízom benne, hogy nem változik :P:P:P

Juhuuu nagyon örülök, hogy jobban vagy :D:D:D Apa csodakeze :P

Hááát, elvileg lehet akár a baba is, de ezt így nehéz megmondani, előbb utóbb gyakrabban fogod érezni, akkor az a manóseggű tuti :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Hát jelentem, nekem megint előjött a hányinger :roll: pedig már hetek óta nem volt, ez hogy lehet? szenvedek, mint a kutya...

Edi: nagyon örülök, hogy jól sikerült a találka, és úgy tűnik, kezd észhez térni az exed. Remélem lehet még ebből jó kapcsolat a bébike érdekében. És hát hogy már így érzed a babát?? :D Nem semmi, én talán néha éreztem az utóbbi napokban, én is főleg este, hogy van valami mászkálás odabent :D

Hmeme: tuti azt érezted, ha úgy gondolod, hogy olyan volt, mintha, akkor az biztosan az volt :D szuper, hogy a forgód ilyen jól alakul :D

Fókamóka, gratulálok! És tényleg nagyon szépek a képek :)

Pocak: sajnálom, hogy így megfájdul a hasad a járkálástól :roll: Biztos nyúlnak a szalagok, idővel remélem jobb lesz! Mi pénteken autóztunk a szüleimhez, 240 km-re, na, közben irtóra begörcsölt a hasam, már itt, Pesten, a hülye bukkanóktól és villamossínektől teljesen bekeményedett és egész úton szörnyen fájt. Én nagyon megijedtem, remélem semmi gond nem lesz emiatt.

Egyetértek azzal, amit a Kengururól írtatok, én sem szeretem, mindig csalódom a bodykban.

Mi holnap megyünk dokihoz, ha lehet, kérek drukkokat, hogy minden rendben legyen és kiderüljön a két lábikó közötti rejtély :D

Kép

Kép
bébike4

Kütyefüle, látom, mi napra pontosan egyformán állunk :D Neked mikor volt az utolsó mensid? nekem október 7.

Kép

Kép
bébike4

Nekem 2008. júli. 19. most hagyok egy kis időt...... :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle :D :D Na, akkor ebből nem tudunk kiindulni :D :D

Lányok, hogy lehet bekerülni a táblázatba ? :oops:

Kép

Kép
bébike4

Bébike, hát nem,mert nekem Riki előtt volt meg utoljára, szülés után nem jött meg. Én a napot tudom belőni, hogy Riki mikor foganhatott, mert túl sok alkalma nem volt rá.És ez egyezik az uh-s méretekkel, szóval meglehetősen pontos most a korom, 1-2 nap diferencia lehet.Én a legutolsó nappal számolok. :)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi
igen a brendonban is van,és még 1000 ft a brendon kártyádra is jóváirnak ha ott csináltatod :wink: :wink: legalábbis annó igy volt :wink:

Bébike
drukk holnapra :wink: :wink:

Niki
hááát igy elég nehéz kiszámolni :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar, szerintem meg pontosabb, mint a mensiből.Rikinél legalábbis, a mensis számítás és az én számításom között egy hét volt. Szóval lehet, nem is hordtam túl. És a dokik 28 napos ciklussal számolnak, nekem 35 napos volt. Szóval ez most hozzávetőlegesen biztos. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
mondjuk ha tudod mikor fogant valószinű,akkor igy jó :wink: :wink: ja nekem is ilyen brutál ciklusaim voltak,jaj de jó hogy most egy ideig nem jön meg :lol: :lol:

bibar

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:16-kor.
Vendég

Sziasztok!

Pocaknak szeretnék segíteni, remélem ezt kerested:

http://www.modaitalia.hu/meret.php
jenny29
Mór

Sziasztok, én is itt vagyok :D !

Edi, Bibar
Szívesen fogadom a tanácsokat, hiszen tuti, hogy nektek nagyobb tapasztalatotok van a babarucikkal is kapcsolatban :D ! Amúgy a KG-ban, a bodykat nézegetve, tapogatva én sem voltam meggyőzve az anyagát illetően, egyedül a plüss rucik tetszettek, de az meg horror :shock: !
Egyébként érdekes volt az üzletben (igaz, vasárnap este zárás előtt volt), mert iszonyat nagy választék, de vevő meg sehol!
Szóval megnézzük majd mindenképp a H&M és Cherokee rucikat is, köszi a tanácsot!

Edi,
Amúgy tényleg szuper áron vetted a Next-es bodykat!
Már mi is úgy vagyunk vele, hogy a néven szólítás miatt is (meg hát a rucik, és a szoba hangulata miatt is) baromi kíváncsiak vagyunk babóka nemére! Hááát, a nevekkel még nem nagyon állunk sehogy :oops: . Szombaton beszéltem pont a férjemmel erről, hogy lassan már jó lenne egy fiú és egy lány nevet is megcéloznunk.
Én már sok időt töltöttem a nevek nézegetésével (össze is szedtem párat), de még ő nem ült le, és gondolta át a neveket, csak néha egy-egy nevet vaktában elkiált, hogy ez neki tetszene :) . Én direkt nem fogom neki előre megmutatni az általam választottakat (egyedül a Csengét tudja, hogy nagyon tetszik nekem), hogy ne befolyásoljam vele. Aztán majd egyszer csak összeír ő is párat, és reménykedem, hogy lesz benne közös kedvenc! (Évekkel ezelőtt is így csináltuk, volt is közös, de most nem biztos, hogy azokat szeretnénk újra :? .)

Lehet, hogy ismeritek, de ezen a linken tudtok neveket keresni, értelmezni stb., hátha segítség nektek is:

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/bab ... L=M&NEM=fiú&vezeteknev=&kedvenc_nevek=&keresztnev_valasztott=&valasztott_datum=13&keresztnev=&kedvenc_nevek=#

UH: ahogy egyre jobban nő a babónk, egyre kevésbé fogják rányomni az UH-t a pocakra, mert egyre jobban kiemelkedik a méhünkkel együtt.
Én meg azt akartam még írni, hogy a vizsgálat előtt mondtam az asszisztensnek, hogy elszaladnék még pipilni, mert nagyon kell. Ő nyugtatott, hogy csak hasi UH lesz. Még jó hogy pipiltem, mert a nyomástól tuti bepipiltem volna :D !
Edi, én is szerelmes vagyok a kis pöttömkénkbe :D ! Már vagy 6x visszanéztem a DVD-t, és nem tudok vele betelni, tegnap pl. a DVD-n aludtam el :D !
A babakocsi kár, hogy nem jött be neked élőben, mert képen tényleg szupernek tűnt!

Képzeljétek, már 2 este én is úgy éreztem mintha kis rugdosódás lenne a pocakomban, remélem, már én is Őt érzem :D !!!

Meme, nekem is olyan belerúgós érzés volt!
Nagyon örülök, hogy apa terápiája javított a helyzeteden :D !

Pocak,
Én tegnap 3 azonos méretű, de más fazonú kismama melltartót is felpróbáltam, 2 szörnyű volt, 1 pedig tökéletes. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én nem mernék neten rendelni melltartót, szerintem tök rizikós a méret, még ha tudod is! Sajnos én sem hiszem, hogy tudok ebben segíteni amúgy, bocs...ja és persze lebeszélni sem akarlak róla, csak az én gondolatmenetemet írtam le neked!
Reméljük, hamarosan túl leszel a pocakfájós időszakodon, csak nem lesz ez végig így :oops: ! Drukkolok nagyon!
Tényleg nem semmi, hogy már 17 hetesek vagytok! 3 hét és félidő, ez szuper :D !!!

Bibar,
Te egy hős vagy, szegénykém :oops: !!! Akkor sajnos lesz mit bepótolnod súlyban...
Soha többé ne térjen vissza ez a dolog nálad :evil: !
Nagyon örülök, hogy jobban vagy :D !

Bébike,
Drukkolok, hogy holnap már te is színeződj a táblában, és hogy minden OK legyen :D !

Niki,
Aranyos a dátumod :lol: !

Lányok,
egy buta kérdésem lenne: Jól tudom, hogy amíg szoptat valaki, addig tuti nem jön meg neki?

Anikó

Kép
mamaki73

Jenny29: koszi szepen, igen pontosan ezt kerestem, na akkor ma melltarto vasarlas lesz... asszem. Koszonom meg egyszer :) :) :)

Niki: szerintem nagyon jo, hogy rendezkedsz, keszited a helyet a kicsinek. Hiszen anno Luna mondta nekunk, hogy kezdodik a feszekrakasi es takaritasi korszak..en meg annyira nem latom azert, de biztos eljon nalam is...keson ero tipus vagyok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Meme: csodaszep a tablicsku..gratula :lol: :lol:

bebike: akkor nem semmi utad lehetett a hetvegen, holnapra pedig termeszetesen mennek a nagy drukkok. :D :D :D :D

Edi: akkor majd varjuk a fotokat. :) :) :)
pocaklako

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:17-kor.
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok.
Olvasó üzemmódban már régen vagyok, de most írnék is!
Remélem sikerült a vonalzókkal ügyeskednem! A II-e nőin fogok szülni július 3-án.
Edi hogy rendeltél a next-es oldalról? Én úgy láttam, hogy nem szállítanak Magyarországra!

Annamari

Kép
Kép
ganami

Edi,
értem...köszi!
Bárcsak már napközben is érezném én is :D ! De ami késik nem múlik :D !
Jó étvágyat az ebédhez! Én is megyek, eszem.

Annamari,
üdv., itt nálunk! Gratulálok a bébitekhez :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Ganami: udv a csapatban. :lol:

Mamaki: hat nem is tudom, hogy mit csinaljak..itt horrorisztikus arai vannak, es csak szopisat talaltam a neten is, nekem pedig mostanra kellene..na mindegy majd meg keresgelek.

Csajok nalatok a babak a nap folyaman mikor szoktak altalaban jelezni, vagy valtozo? Nalunk inkabb delutan es este.

:D :D :D :D :D
pocaklako

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:18-kor.
Vendég

Pocak
Nálam éppen most is buli van... Annyira vicces, azon a ponton ahol bulizik, keményebb lesz a pocakom, és érezhetően rugkapál...
Teljesen változó, ilyen intenzíven ma érzem elsőnek.... Lefekvésnél szokott még bulizni... de majd most figyelem jobban :D:D:D

Melltartó ügyileg... Jössz haza ebben a hónapban nem???? Majd veszel itthon, itt nem olyan horror drága :D
Nekem Dorina van, ami szopis ugyan, de az a fajta amin nem is látszik, hogy az. 3200.-ért vettem, vagy van valami Milly vagy mi, az meg kismama melltartó, merevítő , és varrás nélkül, és 1490.-ért vettem.... Szóval itt jó árban vannak.
e-bay????
Vagy pl. ha találsz itthon jó árban, kiküldöm ám Neked:D:D:D
Vendég

Mamaki!Nem így van.Nagyon sokaknak megjön már szopi alatt is. Nekem meg még napi egy szopival sem akart.De elmúlni sem a szülés után.8 hétig non stop, majd egy tisztító küret, majd hormonok, és végül elmúlt. Hát nem vártam, hogy újra meglegyen.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Köszi Edi!

Hát én fiút szeretnék, Apa lányt, Ani a nagylányom is fiút. A 16. heti Uh-n azt mondta a dokim, hogy vagy lány vagy nem látszik. Szóval nézegetem a rózsaszín ruhákat!
Nálam kaja után, este van nagy buli. Határozottan rugdos, nem finomkodik :) .
ÉN már sajnos nem dolgozom, mert a 9. hét környékén volt egy hematómám amiből véreztem, így egyből ágybaparancsolt az orvos. Most már egész jól vagyok, a vérömleny felszívodott, viszont sokat keényedik a pocakom. Igaz a nagylányommal is így volt, úgy látszik ez hajlam kérédse. Próbálok nem parázni, sokat pihenni.
Ja, és hogy még izgalmasabb legyen inzulinrezisztenciám van, ami mostanra terhességi cukorbetegségbe fordult, szóval diétáznom is kell.
Ha bárkinek ilyen jellegű diétás tanácsra lesz szüksége, én állok rendelkezésre :? .
Annamari

Kép
Kép
ganami

sziasztok,
visszaolvastam, sok mindenről írtatok..
nálam az ezért is necces a szülés időpontja, (a doki minden alkalomkor vakarja a fejét :D ) mert nekem sem jött meg..Martin 16 hós koráig szopott, a végén reggel-este, és semmi..most meg már ugye babát várok..szóval már jó ideje nem volt mensi (mondjuk én ennek örülök ;)

szia ganami, én is a SOTE II. fogok szülni :) ki a dokid? a fiamat is ott hoztam a világra :)

na lépek takarítani..
pusz,

¤mia¤
Vendég

Mamaki
szuper hogy már te is érzed :lol: :lol: :lol: tényleg megjöhet szopi alatt is,van akinek nincs szerncséje ezzel,és korán megjön.
nekem Olivérrel csak akkor jött meg mikor abbahagytam a szopit,addig megkimélt :wink:

Ganami
üdv a csapatban :wink: :wink:

Edi
ne mááár :lol: :lol: :lol: ennyire érzed már???13 hetesen??atyaég,ez egy csoda :lol: :lol: :lol: szerencséd van :wink: :wink:

Pocak
napszaktól függetlenül,ki mennyire lusti baba :wink: :wink: Olivérnél mindig hami után volt nagy rugdalózás :lol: :lol:

bibar

Annamari, szegénykém!!!Akkor ez nagyon nehéz így neked!!!!!!
Mia!!!Azta!!!!! Akkor jó sokáig húzta a dolog nálad!!!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Én nyolc hónapig szoptattam, azalatt nekem sem jött meg, majd mikor abbahagytuk, rá két hétre zutty :)

Annamari, szia! Én is inzulinrezisztenciával kínlódom, érdekelnének a tapasztalataid. Hogy-hogy már ilyen korán terhességi cukorbetegség lett belőle? ÉS gyógyszert szedsz vagy inzulinra van szükség? hogy bírod a diétát? Én szedem a Merckformint, de már le akarnak állítani róla..

Edi, hihetetlen, hogy 13 hetesen ilyen erősen érzed :D nagyon erős kis vasgyúró lesz ez a gyerkőc!

Kép

Kép
bébike4

aaa
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:20-kor.
Vendég

Niki: :) húzta volna tovább is, de a kistesó miatt nem lehetett..nekem is keményedéseim voltak az előző terhesség alatt, ezért a doki letiltott a szoptatásról..meg már nem is esett jól..érzékeny volt a mellem..
volt is harc..de a vártnál hamarabb megbékélt :) rendes fiam van ;)

hééé..most nézem..nem semmi..ilyen kicsi korkülönbség lesz a 2 gyerek között? és még nekem mondja a doki, h jó hamar belehúztunk :lol: :lol: nem semmi :)

Annamari: na majd lehet, h jelentkezem nálad, ha elakadok vmivel, mert nálam is terhességi cukor van a láthatáron..a fiamnál is előjött..szóval nagy eséllyel indulok..

¤mia¤
Vendég

Mia!Nem mondta,sőt még én kérdeztem rá, hogy mivel csaszis voltam nem gond-e, de azt mondta dehogy gond!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

[quote="hmeme"][ írta:hmemeimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1263803927.0794.jpg[/img]

sziasztok,

nevek: Felícia Mercedes/Kirill Zsolt

nálunk egyenlőre ennyi a változás:)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Bébi!
Merckformint szedtem 2X500-at a 10. hétig (persze már baba előtt is), aztán a 12. hétig 2X250-et. A 12. héten volt cukor terhelés 2 órás értékem 11,4 lett :( . MOst még csak diétázom, remélem nem is lesz inzulin, de sajnos a kor, meg a többedik (második) terhesség csak ronthat rajta. Én a mensmentisbe jártam, ott ez a protokol.

Mia!
Én a Valent doktornál fogok szülni. Akkor neked a jó Ambrus doktor már ismerős. :?
Fú, majd lesz egy csomó krédésem a klinikával kapcsolatban.

Lányok, nálatok terhességi agylágyulás még nincs? Reggel bekészítettem egy mosást és elfelejtettem bedugni a mosógépet, az előbb esett csak le, hogy így nem fog működni.
A legviccesebb ilyen sztori, egy ismerősömmel esett meg, aki miután a teli kocsi élelmiszert kifizette a Tescóban, egy szerűen otthagyta a pénztárnál. A biztonsági őr futott utána, hogy nincs-e rá szüksége.
Én most már vezetés közben is annyira koncentrálok, hogy el ne felejtsek bekanyarodni.... Hiába máshol jár az eszem!

Annamari

Kép
Kép
ganami

lányok, nálam ma visszatért a fejfájás....
ma hajnali fél 2-kor keltem, és nem tudtam visszaaludni, tegnap 3-kor. meddig megy ez még vajon, mert irtó fáradt vok....plusz stresszelem magam a nulla (0) Rh negatív (-)-on....
....éééés én is feledékeny vok:)....de a kismamatornát nem felejtettem, az jó volt:)

Mercy

mercedes79
Győr

Annamari : a Valent dokit ismerem, a fiam genetikai UH-ját ő csinálta anno..jó doki nagyon.
Ambrust ne is emlegesd..az egy majom..annyira utálom, h már most gondolkozom, h hová kellene járnom, h ne találkozzak vele többet..képzeld, volt olyan, h 2 órát vártam rá, kijön a rendelőjéből, rámnéz, megkérdezi, h ugye én nem ő rá várok? mondom, h de, erre ő, h hát ennek nem örülök..szerinted?? egy tuskó, aki annyira el van szállva magától..brrr..meg is fogom kérdezni a Melczer dokimat, h kit javasol..én hozzá nem vagyok hajlandó többet..

na majd kérdezz bátran, ha tudok, segítek..

a feledékenység..hú az gáz..engem Apa nem hagyott Martinnal vezetni..volt, h annyira bedühödtem az autópályán, h leszorítottam egy autót..tiszta agresszív lettem :lol: :lol:
és ha megyek vhová, mindig felírom, h miért is..simán elfelejtem..

¤mia¤
Vendég

Merci
szegény :cry: lehet hogy neked is front mint nekem volt :oops: remélem hamar elmúlik :oops: :oops: de már én is untam...
neked van erőd a kismamatornához,de ügyi vagy :lol: :lol:

Ganami
nálam még nem jelentkezett :lol: :lol: de majd érkezikj az tuti :wink: Olivérnél nálam is volt terhességi cukor,remélem most nem lesz,annó diétáznom kellett,annyira utáltam :oops: :oops:

bibar

Annamari, én is a Mensmentisbe járok :) Sajnálom a magas értéket, remélem a diéta segít! Ilyen cukorérték mellett vajon miért nem lehet tovább szedni a Mercf-.t? :roll: vagy az első harmad után már nem javasolt?
Egyébként nekem is volt egy hematómám, a hetedik héttől, nagyon hasonlóan alakul eddig a terhességünk
:)

Mercedes, hú, ez nem hangzik jól, sajnálom :cry: nekem is fájdogál a fejem, de szerencsére nem ilyen vészes.

Mamaki, ki a dokid a Szent Imrében? én ott szültem Benit, dr. Bálint Balázsnál, nagyon szerettem a kórházat :)

Kép

Kép
bébike4

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:21-kor.
Vendég

Bébike
Dr. Bálint Balázs egy angyal állítólag.... a keresztlányom nála született, én is mentem volna hozzá, de azt hallottam, ha már terhes vagy nem vállal..... :S
Vendég

Edi, szóval meghozta a döntést :? Az ügyvédje nem hozta meg a kedvét a felelősséghez :roll: Botinak pedig szuper apukája lesz majd, meglátod, aki kárpótol ezért! :D
Igen, Bálint B. tündéri doki, és engem anno úgy vállalt, hogy hét hetesen hívtam fel, de tény, hogy nagyon "sztárdoki", rengetegen járnak hozzá, ami azért hátány is, mert nagoyn nehéz elérni és mindig nagyon elfoglalt. Én most azért nem hozzá mentem, mert az előzmények, az inzulinmizéria és egyéb dolgok miatt már egy másik dokihoz kezdtem járni, akitől nem akarok megválni. Akkor végülis kihez jársz?

Lányok, lehet, hogy már nem tudok jönni, drukkoltok holnapra? És tudom, hogy hülyén hangzik, de én most azt szeretném megbeszélni a dokival, hogy nem engedne-e vissza részmunkaidőben dolgozni :oops: . Én szeretem a melómat, nem is túl stresszes, irodai munka és a kollégákkal is nagyon jó a viszonyom, és visszavárnának részmunkaidőben. Beni így is, úgy is bölcsiben van és én most teljesen jól érzem magam, nem lenne megterhelő, ha még vagy két hónapig bejárogatnék. :oops: Remélem ezért nem néztek hülyének, de itthon így egyedül már kezdem unni magam kicsit :oops:

Kép

Kép
bébike4

edi: ....ez nem semmi...hát zavakat nem találok...

bébi: én is unom magam....de az influenzamizéria, meg a fejfájásaim, meg a fáradékonyságom miatt, jah, meg kéne gyakszit tartanom a hidegben...én nem mennék vissza

bibar: kikapcsol a mamitorna...emberek között vagyok, nem megerőltető, talán megtanulok lélegezni, nyomni, meg kitudaja mit, mire itt az ideje:)

Mercy

mercedes79
Győr

A feledékenység még nálam sincs.Majd jön, nem félek tőle.Rikinél is volt, meg béna voltam.3 lépcsőn kellett volna felmennem és megbotlottam még azon is. :oops: :lol: :lol:
Bébike!!Dehogy nézünk!!!Ha jól esik, és szereted!!!!!Én is sírva jöttem el a 36. héten.Akkor már tuszkoltak, hogy örülnek, hogy vagyok meg minden, de nem fárasztó már nagyon?Pihizni kéne....
Ha jól vagy és bírod, biztos engedni fogja.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi Neked akartam még, hogy nem semi alak!!!De biztos lesz apukája!!!Egy ilyen talpraesett csajszi nem marad egyedül!!!! :wink: :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

jah, kb 1 hete néha azt érzem, mintha szurkálna a pocim...az mi lehet????

Mercy

mercedes79
Győr

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:22-kor.
Vendég

edi: nem nézhetnénk meg magunknak ezt a nemistudom milyen felelőtlent???

Mercy

mercedes79
Győr

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:22-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?