Új privát üzeneted érkezett!

Mimi!
Ez így igaz:)))) Emlegeti is apa!!!

Megnézem Neked!!!
Vendég

Sziasztok!

Hívott párom,hogy 3 napot megy dolgozni,aztán 3at itthon lesz.Megint lőttek a szánkózásnak. :?

Dolli!Jó nekünk bármelyik nap!Nem volt nagyon világos szőke.Te is nézted a házat?Még jó,hogy nagy,legalább nem veszünk össze rajta. :)

Zsand!Legyen pénteken tali!Csak várjatok meg! :wink: Csajok?????Tali?

Yodinak boldog szülinapot! :wink:

Kép
tierno

Én benne vagyok a péntekben!Persze,ha nem jön közbe semmi...

ZsAndi,köszi!

Szilvi!
Boldog szülinapot a nagy fiatoknak! :lol:

Kutya!
Na ja annak tényleg hatalmas a mozgásigénye.De nem is a mozgásigénnyel van a bibi.Mert a kertünk eléggé nagy de egy ilyen kutymutyt folyamatosan foglalkoztatni kell.
Amúgy a Bella is nagy mozgásigényű volt anno.Volt hogy 20-30km et simán jött a ló mellett :lol:

mimi12

Szijasztok Csajok!

Szupi volt a szánkózás, igaz csak egy órácskát voltunk, mert Fruzsinak pisilnie kellett! :?
Végül le kellett vetkőztetni a hóban, overál és 600 harisnya, gatya volt rajta! :D
Voltunk utána Lidl-be!

Most mindjárt indulunk Bubukáért, már sül a rakott kel! :D

Szilvi! Este beugrok az Avonos cumó árával!
Milyen vót a smink? Szép lettél? Nem bánom, hogy kihagytam, mert egy vasam sincs, csak csorgattam volna a nyálam! :oops:

Lányok én passzolom a pénteket, mert nagyon hónap vége van! :wink: Karácsony után húzos ez a január! :cry:

Judy! De szééééééééééééééép kutyukád van!!!!! :D

YODINAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Marci ezt küldi Yodának! :-))))))
Vendég

Orsi!Attól még jöhetnél.Én se terveztem,hogy költeni fogok.

Kép
tierno

Orsi!
De jó,hogy írod...
én nem mertem írni,naon csehül állunk anyagilag mi is.
Akartam írni,hogy nem lehetne esetleg itt Érden beülni valahová dumcsizni?
ZsAndinak meg rendelünk egy gyrost :lol:

mimi12

Brigi akkor Te viszel mos? :lol:
Vendég

Vendég

qva jóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=e0DFL4RzM0A

Ha addig eladom a szürkét és a feketét, akkor megyek!
Vendég

én meg süket vagyok!!!!!!!!!!!!!! Olyan hangos ez a Lili. :lol: :lol:
Nem hisztiből síkit vagy nyafiból csak egyszerűen, így kommunikál velem :? Délután veszek egy füldugót mert már semmit nem hallok! :oops: :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Engem meg kiütött a nátha :? Már tegnap reggel úgy keltem fel hogy iszonyúan fájt a torkom és dőlt belőlem a takony, de mivel délután jöttek anyósék és sógorék szülinapozni össze kellett szednem magam. Ma már nyugodtan lehetek beteg, sőt reggel annyira nem tudtam felkelni hogy elaludtam és manó nem ment oviba :oops:

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,akkor neked viszünk páleszt.Van itthon jó fincsi mézes :lol:

mimi12

Én meg úgy hátbaverem Andikát, hogy kiugrik belőle a betegség kézenfogva a takonnyal! :lol:
Vendég

Tehát akkor van két csórin, egy süketünk és egy taknyosunk!

Csináljunk Kripli bulit! :lol:
Vendég

Orsi :lol: :lol:
annyira lökött vagy,itt vonyítok a gép előtt :lol:

A Gyuri és a Szabi elmentek szánkózni.A Szabi úgy jött be,hogy ki kellett előtte csavarni belőle a vizet :lol:
Na néhány kép

Nekünk is van ám szánhúzó kutyánk bibibi :lol:
Kép

Hóangyalkánk is van ám :lol:
Kép

És a Szülinapról az én sütésű tortám

Kép

És Regi húgommal
Kép

No és a legjobb.A húgom példát akart mutatni a gyerekeknek ,hogy kell meg kóstolni a tortát.Én meg mögötte álltam,és rásegítettem :lol:
Kép

mimi12

Szaszok!

Köszönöm Yodi nevében is, most épp kint bohóckodnak Zigivel a hóban :lol:

Mimi, igen, le kell kötni a kutyát, foglalkozni vele.... na majd Szabi, megtaníthatja egy két trükkre! :lol: De jók a képek! Tök jó a torta!!! Olyan szép így behavazva a táj!!!
Mennyire hasonlít rád a hugod!!! :shock: :D

Orsi, egy fityigbe sem kelült most! A következő rendelésemmel hozzák... jó volt! Kipróbálgatuk a dolgokat, elmondta a tavasz-nyár-ősz-tél típusokat.... sminkeltük....még tombola is volt, bár én nem vettem :wink:
Emlékszem erre a képre :wink: nagyon cukik voltak!!!!

Andi, jobbulást! Megfáztál?
sylph

Andi hívtalak!

Ildikónéni hívott, holnap lesz úszás! :wink:
Esze csörizz rám, most én is ledöglök egy picit!

Mimi! Na Te sem vagy komplett az is biztos! :lol: :lol: :lol:
Én is belenyomtam volna a hugi fejét a habba! nagyon szééép a torta, ügyike vagy!
Jóóóók a havas képek!

Mentem hunyok egyet és Miával fogok álmodni, ahogy szőke hajjal és jelmezben jön hozzám és bemutatja a jógamozdulatait! :lol:

Mia! Mikor mehetünk az itt a kérdés! :lol:
De nem akarunk zavarni! Szerdán a barátosnémhoz megyek, holnap meg nagytakarítanom kéne! :roll:
Vendég

Orsi!Ok,viszlek. :) A második kocsiban találkozunk,foglalok Neked helyet. :wink: Na,szerinted miért mondtam,hogy nem fogok költeni? :?

Mimi!Akartam is kérdezni,hogy ki az a nő,mert annnnnyira hasonlít Rád!!!! :shock:

Andi!Jobbulást!

Kép
tierno

Szasztok!

Orsi, ráér a lóvé! Azért külön nem kell kocsibaülni.... találkozunk mi még! :lol:

Lini, nézd mit találtam Neked!
http://www.noilapozo.hu/20090420/tipusm ... ei_szerint

http://janetteria.blogspot.com/2008/11/ ... veten.html

http://www.kisalfold.hu/traccsparty/mel ... d/2089233/
sylph

Még mindig esik :shock:
Minek??? Tudom vannak akik imádják, de akkor is, most már ne essen! :evil:

Rávettem magam és ementem ma az anyag boltba, erre pont hétfőn zárva van! :evil: :evil:

Szilvi: rózsaszín borszívó :shock: , te leszel dr. Szöszi.
Orsinak lili kell, mert ő meg Levendula Orsi :lol:

Andi: gyógyulgass!

Mimi: tök jól nézz ki a tortád! :shock:

Brigi: azóta azon agyalok, milyen leszek szőkén és még mindig nem tudlak elképzelni!

Hajni: ikrem, MERRE?????????????, :cry:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini, sajnálom az anyagboltot! :cry:
Nem tudom, most valahogy rákattantam a rózsaszínre, pedig régen nem tetszett.. :wink: változik az ember....
Megnézted a linkeket? Találtál valami okosat?
sylph

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés :D
Sűrű napok vannak mögöttünk, csak jöttünk-mentünk folyton :D
Visszaolvasni nem volt időm még :(

Pénteken a kardiológián minden rendben volt, a szívzörejre azt mondták, hogy kb a csecsemők 60%ánál jelentkezik, de kinövik. Fél év múlva vissza kell menni kontrollra.

Utána bementünk a munkahelyemre. Olyan aranyosak voltak a kollégák. Szájról-szájra terjedt a hír, hogy ott vagyunk és egymásnak adták a kilincset :D

Szombaton háznézőben voltunk Etyeken, de negatív :( Nem nyerte meg a tetszésünket, úgyhogy folyt.köv. Utána meg vásárolgattunk délután.
Tegnap meg apuéknál voltunk, mert mehetnékem volt :D

Csajos talit terveztek? Az a baj, hogy én annyira hulla vagyok már estére, hogy használhatatlan vagyok :D Nem tudom miért, de álomkórban szenvedek. Szerintem most pótolom be az elmúlt két hónap kialvatlanságát :D

Jaj, csajok. Hagy panaszkodjak egy kicsit. Annyira depis hangulat van rajtam (bár már jobb a helyzet, mióta rájöttem mi a bajom :) ) Kövezzetek meg, de rá kellett döbbenjek, hogy hiányzik a régi életem... A nyüzsgés, az emberek, a munka... Persze imádom MArcit és jó vele, de úgy hiányzik valami. Jó, nyilván meg kell tanuljam ebben a helyzetben is jól érezni magam, de valahogy most nem érzem jól magam a bőrömben... :( Ha van tippetek, akkor szóljatok, hogy mit tegyek :D
Na, azért eltemetni nem fogom magam, csak ki kellett írjam magamból ezt is, mint mindent :D

Na, most megyek még tornázom kicsit, mert MArci kint elaludt és nem ébredt fel arra, hogy behoztam :D Kihasználom a helyzetet :D Persze mindezt vasalás helyett :D:D:D

Pussz!

Mangora

Kép
mangora

Tényleg ,Hajni!!!Merre vagy???

Jut eszembe!
Szilvi!
Tudsz varrni nekem egy mei-tai-t?Azt hiszem van Krisztának is és Dollinak is mintaként.
Én tök jól elvagyok a kendővel,de sz-tem a párom ezzel jobban el lenne,sokkal könnyebb felkötözni,no meg vásárlásnál ez talán praktikusabb,gyorsabban felköthető.

mimi12

ugrott a torna, gyermekem felébredt és süvölt :(

Mangora

Kép
mangora

Mimi, igen nekünk van és szívesen kölcsön adom mintának, ha kell (úgysem használom :( )

Mangora

Kép
mangora

Ja most olvastam bele a zárt fórumunkba.Igen vissza kaptuk a lét :wink:

mimi12

mennyiért vetted?Nem adod el?De lehet csak kölcsön kérem kipróbálni ha lehet.

mimi12

Kipróbálásra is szívesen odaadom, csak egyeztessünk, mert már másnak is odaígértem, hozzájuk valószínűleg a jövő héten visszük át :)
Amúgy 10e-ért vettem újonnan, nem tudom mennyiért lehetne eladni, még nem néztem utána, de ha ismerősnek adom, akkor akciós lesz :D

Mangora

Kép
mangora

Szasztok!

Mangora, ezért nem kövez meg senki, (Te kuka! :wink: )hisz 180fokot vett az életed, ebbe is bele kell jönni :wink: Meghát a tél is, bezártság.... Tarts ki, a tavasz meg a nyár már könnyebb lesz, lehet csavizni sokat!
Megkaptam a méled (mioldalunkkal kapcsolatban) többeknek volt problémája a felmenetellel..... ezért is csináltam meg a másikat....

TÉNYLEG LÁNYOK! Akkor mi legyen a zártoldalunkkal? Melyik maradjon meg? Többeknek tetszett a windows-os.... meg könnyebb is fellépni... válasszatok!
Beszélgettünk Orsival, és ha gondoljátok, szerkesztem ezt az oldalt! Áttelepíthetem a fotókat is, felrakom a táblinkat, a térkép linkünket, hogy minden egy helyen legyen! Ti is tölthettek majd fel akár recepteket is.... ez nem arra lesz, hogy ott csacsogjunk, max panaszkodni megyünk fel :wink: és ott mindent megtalálunk ami rólunk szól, velünk történt....
És milyen jó lesz majd 10év múlva visszanézegetni?!.... :wink: Hmmm? :lol:

Mimi, mei tai-t még nem csináltam... meg kell néznem, hogy tudjak bármit is mondani....
De jó, hogy megadták a pénzt!
sylph

Mangora!Én semmiképp nem kövezlek meg!Mégcsak 10 hete szültél!Sajna nekem a mai napig szokott ilyen érzésem lenni.Így télen különösen.De hidd el,ha jó idő lesz,tényleg jobb lesz,mert csavaroghattok sokat!Lehet kerti partyzni,játszóterezni,stb.Én már nagyon várom!

Mimi!Jaj,de jó nektek,hogy visszakaptátok! :) Mi már szerintem sose fogjuk :(

Szilvi!Nekem tetszik az ötlet! :wink: Én az MSNesre szavazom.Az a windows-os? :oops:

Kép
tierno

Hajni!!!!!!!

Kép
tierno

Brigi, igen a windows-os! (Nekem is az tetszik :wink: )
sylph

Szilvi, Brigi, köszi a megerősítést, hogy csak a tél miatt depizem :) Bár igazából imádom a telet, főleg a havat :D Ma délután is kint voltunk, Marci aludt a teraszon én meg havat lapátoltam :)

Szilvi, én is a windowsosra szavazok és a mindent egy helyen az szuper ötlet!

Szilvi, kép a maiteiről: Kép

Persze gondolom ez kevés még neked, de ha fotóról is meg tudod vizslatni, akkor mondd hogy hogyan fotózzam le :)

Mangora

Kép
mangora

Kriszti
ez olyan furi. mert egy idő után tényleg hiányzik a nyüzsgés. én 5 évet voltam itthon 2002-2007. próbáltam nem befordulni, jártunk ide-oda, babamamaklub, stv, szereztem egy másoddiplomát agyhalál ellen.
aztán visszamentem melózni, de két gyerek mellett meg taposómalom. szóval megint hiányozni kezdett a nyugi és a babázás. lehet nekem semmi se jó :lol: :lol:
most megpróbálom majd kiélvezni minden pillanatát, mert utána tudom mi vár rám és nem lesz többet ilyen :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Brigi!!!!!!!!!! Bakker neked van egy vonatod????? :shock:
nem is mondtad, már csak azon gondolkodom, hogy fogsz beparkolni az utcánkba! :roll: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Lko7QGSk ... re=related
ha jön velünk Pákó akkor megyek Veled vonattal! :lol:

Én több mint 7 éve vagyok itthon de IMÁDOM! :lol:
Igazi született feleség vagyok! :wink:

Kriszti, ne aggódj idővel belerázódsz, vagy nem, de akkor majd visszamész dolgozni! :wink: Szerintem nincs ezzel baj!
De ha jön a jóidő akkor tényleg nagyon kircsiiiiiii, megyünk battára strandolni! :wink:
Megnézted a picasás képeket?
Vendég

Vendég

Kriszti!
Csak azért próbálnám ki 1x,hogy egyel talán kell e ilyen nekünk?Nekem szimpi lenne(.A kenguru egyébként állítólag kényelmetlen a babának.) de ha nem kényelmes akkor nem is kell.

Most jöttük haza.Elsétáltunk Krisztiék felé és jól megnéztem hol laknak :lol:
Kriszta! :lol: Ti laktok hátul?Mert ha igen,akkor lehet a párodat láttuk haza menni?Egy kombival(Opel?)

mimi12

Sziasztok!

tiszta boldog vagyok! kivasaltam MINDENT, még a rejtett tartalékaimat is!!!! Apa kiment délután a gyerkőccel szánkózni én pedig beizzítottam a vasalót, nem volt sok, de annyira belejöttem, hogy előszedtem a tartalékokat is és mindennel végeztem mikor bejött apácska, hogy én nem mennék e kicsit a levegőre!!

Aszt hiszem kezdek teljes üzemmódba működni!!!
A lakás rendbe, a munkámmal is elkészültem, szóval most kerek a világ!!!

Kriszta!
Megértelek, hogy depis a hangulatod, hisz alig vagy túl az élet egyik legnagyobb csodáján, de a csodának köszönhetően a teljesítő képességed a felére csökkent (én ezt szoktam mondani) sokat veszítettél a szabadságodból. Persze ez olyan édes teher, szerintem ezt minden anyuka átéli. Na, meg ez a szürkeség is megviseli az embert ami az elmúlt napokat jellemezte. Mindjárt itt a tavasz, addigra Marci is nagyobbacska lesz és szinte egész nap kint lesztek!!
Gyere nyugodtan és panaszkodj
Sikerült a kozmetikus?

Csajok!!!
Akor tegyük át februárra a találkozót? Hogy legyen???

Nem megy valaki holnap az Sztk-ba a védőnőhöz, mert nekem délelőtt mennem kell:(( gondoltam ücsöröghetnénk együtt!!!

Hajni!!!!!! GYERE ELŐ!!! hol kujtorogsz???

jó éjt mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Brigi: nem rossz az izlesed haz teren… en is megkuksiztam, rogton hatrra is doltem a szekkel egyutt…. Foleg az aran, hehehehe. Ugy latom tetszik tobbunknek ez a haz……. Talan ha osszedobnank ra a piiiiiiiiiiiiizt megvehetnenk egyutt. JO nagy csalad elne akkor benne, klassz bulikat rendeznenk!!!! ;)

Orsi: Hajam nem lesz mas szinu mint az eredeti mert akkor szanaszet torik. Frizu sem kell mert en nem vagyok hajlando 7 ezerert egy elfuseralt hajat kapni. Mindig ugy jarok ha 5 evente raszanom magam egy fodraszra. A vegen otthon kell megigazitanom mert keptelenek a ket oldalat egyformara csinalni. (Nem veszik eszre hogy egyik fulem feljebb van mint a masik, bar ez nem mentseg arra hogy az egyik oldalon ha lepcsosre vagjak akkor 30 cm egy hajtincs, a masikon meg 20……. Pfffffffff. Inkabb vagom magamnak. De a lepcsoset nem szeretem mert kevesebbnek latszik a hajam.. igy hat marad ez ami van. Jah, ha igy haladunk akkor kopi leszek, avval meg nem lesz gond! :D:D:D:D:D (reggel-este egy klotyonyi hajat fesulok le a fejemrol…. Klassz…

Az epitkezest mar nagyon varom tuti izgi lesz. Majd akkor gyere te is (ti is) es egyutt csapolunk a melosoknak, vagy odaallunk a lanyaiddal egyutt mint pom-pom lanyok es valami jo kis koreografiara nyomatjuk a drukkolast :D:D:D
(azert is varom mar hogy kesz legyen a haz, mert apa gyorsabban belemenne a kutya dologba… en nem akarok varni 3 evet !!!! Hianyzik a kutya az otthonombol nagyon!
HADA: Blaha es Keleti kozott a bal oldalon, az egyik sarkon. (Ez a felnotteknek, a masik pedig vele szemben van szinte.) Egy ceg, mindket uzlet oriasi! Minden szepen vallfan, tisztan rendesen. :D Jae s gyonyoru melltartokat lehet kapni es agynemuk is vannak teljesen ujak. :D

Dolli: Orulok hogy minden siman ment az orvosnal es a tomegkozlekedesen! Emlexem mennyit lokdostek engem a villamoson amikor meg a belvarosban laktunk. (Meg hanyszor leloktek (!!!) a buszrol. Aki nem elegge brutalis azt egyszeruen elsodorjak egy ovatlan pillanatban! Na hat ezert (is) imadok itt lakni! Itt nyugi van. :D
Foto: Jah en vagyok a szokeseg, a kutyi miatt tettem fel tulajdonkeppen, o volt az elso uszkarom, meg kisebb volt mint a feher (Fibi).

Noemi: Nekem tetszik a kutyi amit kineztetek kintre. Tenyleg okos fajta es olyan szep szemei vannak. :D A roved szoru kutya hatranyairol lakasban, tudnek meselni….15 evig vizslank volt….

Judy: AHam, az a feluljaro engem is erdekel!!! Kivancsi vagyok hogy tenyleg ingyenes less-e az Autopalya…. Mert mar sok mindent igertek, de az ingyenes dolgok valahogy sosem valosultak meg :S

Jaaaaaaaaaaaaaaaaj a kutyid nagyon eeeeeeeeeeeeeeeeeeediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :D Biztos jol meg lehet szeretgeni olyan vastag bundija van. :D

Szilvi: Hehe fenykoromban keszult az a foto, 2000-ben…. Akkor meg “egyben” voltam elegge. :D Viszont most van egy Patrikom aki itt vigyorog mellettem es tolja a kakit kifele eppen. (Szeme kiguvvadva es nagyon nyooooomja.) :) Amikor azt a kepet csinaltak rolam, meg ugy hittem hogy sosem lehet gyermekem, igy vettem a kutyit…… De ez igy most sokkal job. :D:D:D:D

Yodinak boldog szulinapot kivanunk Patrikkal! Sok simit es puszit kuldunk. (Patrik mar tud adni joooooo nyalas puszikat!) :D:D:D:D

zsAndi: Apa es a palyinka :D:D:D:D Hat nem lehetett egyszeru napja! De neked sem ha 5-kor csorgott hogy engedd be.:D:D:D
Ebek es arak: Nezegettem a Neten, ha kell torzskonyv akkor 150 korul van az orias uszi. Konyv nelkul akar 35-ert is lehet kapni. De hat kerem, ott az a kis gomboc, oszt ki tudja mi less belole 1 ev mulva??? Nem akarok ugy jarni hogy tacsko volt az anyja sutyiban aztan kiderul, porszivot nevelgetek…. :D:D:D

Lini: Fuldugo vicc nelkul nagyon jo! Amikor a fiam a hasfajastol uvoltott es nem halkult le sehogy sem, en bizony betettem a fuldugot!!! (Bar en fuldugova indulok mindenhova… nyaralni, kornyazba, stb.) :D
Az egyik legjobb talalmany!!!

Andi: JObbulast kivanok neked !!!!!! Le a takonnyal !!!!

Orsi: KRIPLI BULI :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Noemi: Szanhuzo kutyi edi! Szabi meg milyen aranyos mint angyalka! :D Torta nagyon incsiklandozn nez ki!!!!! Bizti fincsi volt! (az en szulinapom juliusban less!!!!!!) Es nagyon szeretem a tortat, hehehe. ;););)
Jeeeeeeeeeeeeee, mennyire hasonlit hugod rad!!!Azt hittem eloszor hogy te vagy, cask a haj nem stimmelt.:D Regi nagyon szep!!!
Tortas kep: Aaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D

Orsi: Hat akkor gyertek csutortokon. :D:D:D Ha van idotok! :D:D:D En nagyon szivesen latlak benneteket!!! :D
(En ma “megusztam” a takaritast a menzeszem keresztul huzott minden aktivitast….)

(Gyerek telebukta az agynemut, valtani kell. :D )

Most eddig jutottam, FOLYT KOV (remelem meg a mai napon….)

sünciboglya

Szilvi: még nem néztem meg csak kimentettem. Este átböngészem.

Ezt a kö……., bunkó, szomszédot kinyírom! Ilyenkor mos, a gyerekei üvöltenek és úgy dübögnek, hogy majd beszakad a plafon!!!!!!!!! Lili meg persze felébredt az ajtó csapkodásra. Visszaaltattam, de ha megint felébresztik felmegyek!
Illetve, ha 9:30g nem hagyják abba lehet akkor is felmegyek! Áááááááááá

Lini
Kép
kicsi lini

felmentem 3szor bekopogtam, de ki sem nyitották az ajtót!!!! :evil: :evil: :evil:
Mit lehet ilyenkor csinálni?

Lini
Kép
kicsi lini

FOLYT KOV:

Kriszti: teljesen ertheto hogy estere hulla vagy, nalam ugyan ez a helyzet. Egyszeruen szeretek agyban lenni 9-kor. (Az igaz hogy meg 11-kor etetek egyet, de az mar “semmi”) :)
Viszont semmi penzert nem maszkalnek mindennaposan el este. (Bezzeg regen!!! Mindig este 7-kor ebredtem fel igazan agyilag es lett mehetnekem… sosem gondoltam volna hogy ez megvaltozik majd….

Judy: tetszett hogy agyhalal ellen “bedobtal” egy masoddiplomat. :D:D:D:D En meg az alpveto dolgokat is nehezkesen ertem meg amirol olvasok es egyik fulemen be, masikon ki….. (Parom is most jar egyetemre, amit o tanul egyszeruen latinul van nekem.) Bar a foldrajzot most atkuldettem vele mert az nagyon erdekes! Mar ez ez az asvanytan resze!
En is akarok kesobb suliba menni, majd ha Patrik 2 eves korul lesz de semmikeppen sem egyetem, ahoz en mar oreg vagyok agyilag. (gyopos!) :D Hat evvan. :D Majd felvarratom az egesz testemet, fejemmel egyutt, hogy legalabb szep legyek. :D Massal ugy sem tudnek hoditani, meg a gyogyosok kozott sem! :D

Orsi: Ha jobban belegondolok, en nem dolgoztam 2001-tol 2004-ig. Aztan egy ev itthon es 2005-2009-ig szinten semmi……. (na jo, a szemelyi gondozas, de az nem melo! Egy heten egyszer kitakaritottam es bevasaroltam, az nem “rendes” melo.) De nekem ne mis hianyzik a 9 ora kornyadozas egy irodaban!!! Asszem belezoldulnek! Ebben az orszagban meg nem igazan divat a fel munkaido. :( Ezert szerettem nagyon Canada-t. :D (Jah, ott lettem igazi hoooooot lusta amcsi tipusu feleseg ;))

Lini: van egy nagyon jo modszerem, hogy lehet “kizarni” a zajokat a gyerekszobabol. Vegyetek egy legtisztitot! (Asszem 4500 ft volt, valamelyik nagy aruhazban.) Nem eleg hogy kitisztitja a levegot, ionizal, a port kiszuri, de meg van egy kellemes, allando hangja ami nyugtatja a gyereket (engem is!) es teljesen kiszuri a zavaro zajokat. Nalunk mar ritual, este kapcsolom be amikor Patrikot leteszem, igy az altatas is konnyu mert tudja hogy ez most ejszakai alvaszat less. :D
Nyaron ennek a ventillatoros verzioja megy emellett. AKkor a legtisztito cask egy orat megy, a ventilator egesz ejjel ugy, hogy a fal fele van forditva igy nincs legorveny. :D Tudni kell hogy nekunk egy jo nagy bazi teljesitmenyu a ventilator, jo hangos, de nem zavaro, mintha szel fujna. :D

A szomszednak szerintem irj egy kedves levelet (tenyleg kedveset!!!) hogy ti kis gyermekkel vagytok alattuk es nagyon nehez igy ha ok dugorognek. En minden tarsashazban irogattam mindenkinek. :D Altalaban sikeresen…..
Na volt olyan is hogy a bulizokra kihivtam a rendorseget….asszem az otodik alkalommal meguntak es nem volt tobb buli…. (kicsit radikalis vagyok annak erdekeben hogy csond legyen korulottem.) :D

Na megyek aludni! Puszka lanyok es legyetek jooooooooook; :D

sünciboglya

Orsi!Holnap felhívom Pákót. :wink:
Nem kell mindennap tornázni,csak mindennap??? :shock:
Az a paródia fáááájt!Nem is tudtam végig nézni.

vers:
Én vagyok a pókember,
megmentek én sok embert.
harcolok a bűn ellen,
hálóvető a fegyverem.

Egyszer egy pók megcsípett,
képességekre tettem szert
hálót lövök karomból,
a házak oldalára tapadok
legyőzöm az ellenfelet,
őrködöm én New York felett.

Zsand!Mikor csinálsz vonalzót?Mi ez a turbó mód?

Mia!Na?Akkor összedobjuk a pénzt,így hó végén? :wink:

Lini!
[quote]a írta:zóta azon agyalok, milyen leszek szőkén és még mindig nem tudlak elképzelni!

ezt hogy érted?Te vagy én?Gondolom én,mivel te már szőke vagy.Van kép rólam,majd mutatok.
Mekkora tuskók. :evil: Nem hallották a zajban,hogy kopogsz?Lehet,hogy a levél jó ötlet lenne.

Babás tali mikor lesz?Lesz egyáltalán?Jó lenne Dorcinak játszópajti.

Jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok, jó reggelt!

Ha a többieknek jó a péntek menjetek nyugodtan én kihagyom most!Nem azt mondom, hogy nem lenne rá pénzem, de nagyjából többszörösen átléptem a képzeletbeli havi keretet amit még nyugodt szívvel magamra költök! :wink:
Úgy meg tutira nem mennék, hogy nem költök! :lol: Nem azért megy el a z ember hogy csak sóvárogjon!
Illteve még 1 hónap se telt el az utcsó tali óta! :wink:

Tegnap tök jó köredzést csináltam. Szobacanga, stepp, ugrókötelezés 10-10-10 perc közte hasizom, gugolások, kitörések, twister.
Áááááá dőlt rólam a víz! :D Utána szaunáztam, van egy tök jó bőrfeszesítő krémem, azzal bekentem magam, aztán tekercselés!
Komolyan mondom, újjá születtem! :lol:

Ma viszik Fruzsikát először úszásra! Annyira izgulok!
Jövőhéttől már én is megyek kísérőnek, segíteni hajatszárítani, öltöztetni stb.

Judy! Te már összepakoltad a sítárborba a cuccokat? Jaaaaaaaaj az is itt van már mindjárt!

Mia! Csütörtökön Nektek hány órától jó? Max 12:20-ig érek rá, rohanok a nagyokért, 13h-ra vendégem van!
Ha nem a csüt. esetleg a péntek? Mert azon agyalok, hogy már délben meg kéne etetnem Bogit itthon, hogy ha hazaérünk oviból, már nem lesz időm, Bubunak berakom a mikróba és megoldja magának! :wink:

Brigi én többször felajánlottam a babás talit, ha lesz rá érdeklődés szóljtok! :wink:
Mondjuk egy február 5. péntek????
Vendég

ÓÓÓÓÓ laptető!, úúúgy szerettem a kiskutyás laptetőt! :cry:
Vendég

Orsi
dehogy pakoltam össze :lol: :lol: csak fejben gondoltam végig, hogy van-e mindene.
Sőt még azt se tudom milyen táskába tegyem...és lehet hogy mégis veszek neki még1 overaltt.
Tegnap volt nekik megbeszélés :lol: :lol: marha büszke volt rá....és ott mondták hogy délelőtt-délután is mennek majd szánkózni, ezért kell a vízhatlan cucc.
mondta hogy voltak 1/a-sok is a megbeszélésen :wink: :wink:

Zsand:
összesen kétszer voltam lent a támadónőnél :roll: :roll: és nem is nagyon akaródzik többször menni. két hete elmentem, erre szabin volt :roll: :roll: viszont múlt héten felhívott hogy a héten meglátogatna.....úgyhogy várom....mondjuk nem ártana felporszívozni.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

[quote="juti"]
írta:
jutiösszesen kétszer voltam lent a támadónőnél :roll: :roll: .

Apa kapusnőnek hívja! :lol: :lol: :lol:

Akkor megnyugodtam, hogy Te sem pakoltál még!
Magamat ismerve csütörtök este 9-kor! :wink:
Én azért gondoltam, hogy egyszerűbb az overáll, mert nem lóg ki a dereka és könnyebb belebújni is!
Amúgy is megvettem volna most a jövő évre! Andiéktól jött az ötlet, hogy leárazáskor meg kell venni a következő évre! Egy overállnál már lényeges az árkülönbség!

Na megyek mert romokban a ház! :cry: Ma mindent kell vasalnom, mosnom, takarítanom stb.... főzni nem kell! :D Ez is valami! :wink:

Andika jobban vagy????????????? Kép
Vendég

Jó reggelt!

Leszakad a derekam. Anyuuuuuuuuuuuuuu! :(

Hú, asszem még hozzá kell szoknom, hogy nem csak a lányomat hívják Rékának! :lol:

Orsi! Nem semmi indulatok a csajjal szemben! :lol: Én BA-val vagyok negatívban elfogult, de hozzáteszem, nem ismerem a szakmai életét, csak nem igazán szimpi. :oops: Rékával nincs bajom, bár nincs is meg tőle az összes dvd, van asszem 2 meg a pocakos, az nekem untig elég, ezért nem veszem észre, hogy fejlődik-é vagy sem szakmailag. :) A liba maga szintén nem szimpi, én azért szeretem, mert közben szidom, hogy ne csak dumáljon, hanem tornázzon ő is! :lol: Szóval én jól elvagyok vele. Viszont BA-t is kifogom próbálni ezek után, hogy tudjam, mi a különbség. :D Pláne, hogy Anditól kaptam múltkor egyet.

Judy! De cuki kutyu! :D És milyen szép a kis Blanka kuckója! :D Rácsvédő még nekem is kéne… meg egy csomó minden… jáj! :D

Szilvi! Neked jól is áll a rózsaszín! Úgyhogy csak nyugodtan! :wink: Hogy alakul Lili bölcsibe menése?
Bálintnak esetleg olyasmi öltözet kéne farsangra, amihez nem kell nagyon öltözni, nincsenek hú de nagy kiegészítői, amit egy ruhával ki lehet fejezni. Nem tudom, sejted-e, hogy mire gondolok. :oops: Pl: kéményseprő (ha nem akarja, nem kell fölvenni a kalapot meg a kefe sem kell a kezébe, ha kedvet kap a többiektől, akkor igen. :) ) vagy jaj, most nem nagyon jut eszembe semmi. Focista (ehhez sem kellenek kiegészítők, nem érzi magát idegenül)
Yodikának boldog szülit! :D Kapott ünnepi csontot? :D
Hólapátolás… Nálunk sem jobb a helyzet, a járdáról két évig én takarítottam, most meglátszik, hogy nem tehetem, mert senki nem veszi kezébe azt a hülye hólapátot. Jah, múltkori nagy hóban párom lapátolna a saját nagykapunk előtt a havat, erre egyik (a beszólós) csaj jött haza, és mondta, hogy a másik előtt is el kéne lapátolni, mert el fog akadni és tönkremegy megint! Hát B+ Párom visszafogta magát. Minimum egy légyszi, azon kívül, hogy azt a kaput mi nem használjuk és a miénk elől sem takarítja el helyettünk senki. Tavaly én megcsináltam azt is, ha már kezemben volt a lapát. Most szívás van. :D Jah, és ez az a kedves lakó, aki a saját ablaka előtt nem képes kihúzni a parlagfüvet, amikor meg mi lenyírtuk az egész udvaron, még csak egy kösz Te hülyét sem kaptunk. Hát ennyi! :) Minden szombaton reménykedünk a lottó ötösben! :)

Zsand! Na hogy tetszett Dorinának az uszi? :)
Második trimeszteres pörgés? :D

Brigi! Áh, nem néztem, csak gondoltam lecsapok rá, ennyi pénzért ingyen van! :wink:

Lini! Kitartás! Leszokik Lili a kiabálós kommunikációról ám! :)
Hú, Te szegény! Szomszédok! :( Na föl kellett menned este? Most látom, hogy igen. :( Nem tudopm, mit lehet ilyenkor tenni. Esetleg napközben meg kéne próbálni elcsípni őket…

Andi! Jobbulást! Olvasgatom a tesós könyvet! Jó gondolatok vannak benne! :D

Mimi! Nagyon jó kis buli lehetett, végignéztem a fotókat! :D Mekkora már Szabi! És Regi az alvós kendős képen! Nagyon cuki! :D
Dehogy vagy Te öreg a tanuláshoz! :D Nekem két sulim maradt félbe, amit ma már nagyon sajnálok, és vágyom rá, hogy egyszer meglegyen, de most fontosabbak a gyerekek, és nem szeretnék még egyszer félbehagyni sulit, mert az az önbecsülésemet a béka seneke alá kotorná. Úgyhogy még jegelve van a téma. Mondjuk le a kalappal, aki gyerkők mellett tanul, én egyelőre nem tudom elképzelni. :oops:

Kriszti! Ne legyen lelkifurid, az anyukák élete valóban nagy fordulat, a babák születése előttihez képest, de mindenki belerázódik és megtalálja azt az életformát, ami neki és a babának is jó. A téli időszak valóban nem kedvez a hangulatnak, de jön a jó idő, beindul a jövés menés, mi mindig rengeteget csavarogtunk Gézuval, és imádja is, akkor már nem leszel annyira megkötve. És beindulnak majd a játszóteres bandázások is! :)
Szívzörej nekünk is volt, születéstől, de még kardiológiára sem küldtek el, mert mondta a doki, hogy úgyis kinövi.

Mei taim nekem is van, én nagyon szeretem, bár ahogy a honlapon láttam, az enyém már egy „elavult” típus, már olyan kiegészítők meg mittomén mik vannak hozzá. :)
Mimi! Ha erre jártok, ugorjatok be, odaadom én is szívesen kipróbálni, mi majd csak olyan 3 hótól fogjuk valszeg használni, asszem Gézunak is akkor kezdtük.
Kriszti! 10 hetesen még asszem nem is lehet használni, bár lehet, hogy az újabb variációkra mások az ajánlások. :roll:

Szilvi! Án is windowsosra szavazok! :D

Mia! Én agresszív vagyok, ha bunkók az emberek, ne tudd meg,hogy csinálok magamnak helyet! :lol: :oops:
De már nem költöznék vissza Pestre! Olyan szürke szegény város! :( Persze napsütésben imádom a belvárosi, Dunaparti részt, a zöld övezeteket, de ott lakni már nem szeretnék, pláne, hogy itt ilyen csapat van! :D

Nálunk volt tegnap Mariann (védőnéni)! :D Pont szerdán készültem lemenni hozzá… megelőzött! :D

Orsi! Gézu naponta többször leveteti a lábamról a zoknit, hogy megnézhesse, milyen szép a lábam! Van, hogy így ébred! :lol:

Hajni?
Edina?
Gabi?
Anett?

Tessék jönni mesélni! :D

Leszakad a derekaaaaaaaaaaam! :( Jah, ezt már írtam! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Ja, Brigi! Akkor csütörtök? De így, hogy nem megyünk védőnénihez, szerdán is jöhettek! :D

Orsi! Nekünk jó lesz a febr 5, ha beférünk majd valaki kocsijába. :D Aztán rá két hétre úgyis szülök! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?