Jó reggelt!
Leszakad a derekam. Anyuuuuuuuuuuuuuu!
Hú, asszem még hozzá kell szoknom, hogy nem csak a lányomat hívják Rékának!
Orsi! Nem semmi indulatok a csajjal szemben!
Én BA-val vagyok negatívban elfogult, de hozzáteszem, nem ismerem a szakmai életét, csak nem igazán szimpi.
Rékával nincs bajom, bár nincs is meg tőle az összes dvd, van asszem 2 meg a pocakos, az nekem untig elég, ezért nem veszem észre, hogy fejlődik-é vagy sem szakmailag.
A liba maga szintén nem szimpi, én azért szeretem, mert közben szidom, hogy ne csak dumáljon, hanem tornázzon ő is!
Szóval én jól elvagyok vele. Viszont BA-t is kifogom próbálni ezek után, hogy tudjam, mi a különbség.
Pláne, hogy Anditól kaptam múltkor egyet.
Judy! De cuki kutyu!
És milyen szép a kis Blanka kuckója!
Rácsvédő még nekem is kéne… meg egy csomó minden… jáj!
Szilvi! Neked jól is áll a rózsaszín! Úgyhogy csak nyugodtan!
Hogy alakul Lili bölcsibe menése?
Bálintnak esetleg olyasmi öltözet kéne farsangra, amihez nem kell nagyon öltözni, nincsenek hú de nagy kiegészítői, amit egy ruhával ki lehet fejezni. Nem tudom, sejted-e, hogy mire gondolok.
Pl: kéményseprő (ha nem akarja, nem kell fölvenni a kalapot meg a kefe sem kell a kezébe, ha kedvet kap a többiektől, akkor igen.
) vagy jaj, most nem nagyon jut eszembe semmi. Focista (ehhez sem kellenek kiegészítők, nem érzi magát idegenül)
Yodikának boldog szülit!
Kapott ünnepi csontot?
Hólapátolás… Nálunk sem jobb a helyzet, a járdáról két évig én takarítottam, most meglátszik, hogy nem tehetem, mert senki nem veszi kezébe azt a hülye hólapátot. Jah, múltkori nagy hóban párom lapátolna a saját nagykapunk előtt a havat, erre egyik (a beszólós) csaj jött haza, és mondta, hogy a másik előtt is el kéne lapátolni, mert el fog akadni és tönkremegy megint! Hát B+ Párom visszafogta magát. Minimum egy légyszi, azon kívül, hogy azt a kaput mi nem használjuk és a miénk elől sem takarítja el helyettünk senki. Tavaly én megcsináltam azt is, ha már kezemben volt a lapát. Most szívás van.
Jah, és ez az a kedves lakó, aki a saját ablaka előtt nem képes kihúzni a parlagfüvet, amikor meg mi lenyírtuk az egész udvaron, még csak egy kösz Te hülyét sem kaptunk. Hát ennyi!
Minden szombaton reménykedünk a lottó ötösben!
Zsand! Na hogy tetszett Dorinának az uszi?
Második trimeszteres pörgés?
Brigi! Áh, nem néztem, csak gondoltam lecsapok rá, ennyi pénzért ingyen van!
Lini! Kitartás! Leszokik Lili a kiabálós kommunikációról ám!
Hú, Te szegény! Szomszédok!
Na föl kellett menned este? Most látom, hogy igen.
Nem tudopm, mit lehet ilyenkor tenni. Esetleg napközben meg kéne próbálni elcsípni őket…
Andi! Jobbulást! Olvasgatom a tesós könyvet! Jó gondolatok vannak benne!
Mimi! Nagyon jó kis buli lehetett, végignéztem a fotókat!
Mekkora már Szabi! És Regi az alvós kendős képen! Nagyon cuki!
Dehogy vagy Te öreg a tanuláshoz!
Nekem két sulim maradt félbe, amit ma már nagyon sajnálok, és vágyom rá, hogy egyszer meglegyen, de most fontosabbak a gyerekek, és nem szeretnék még egyszer félbehagyni sulit, mert az az önbecsülésemet a béka seneke alá kotorná. Úgyhogy még jegelve van a téma. Mondjuk le a kalappal, aki gyerkők mellett tanul, én egyelőre nem tudom elképzelni.
Kriszti! Ne legyen lelkifurid, az anyukák élete valóban nagy fordulat, a babák születése előttihez képest, de mindenki belerázódik és megtalálja azt az életformát, ami neki és a babának is jó. A téli időszak valóban nem kedvez a hangulatnak, de jön a jó idő, beindul a jövés menés, mi mindig rengeteget csavarogtunk Gézuval, és imádja is, akkor már nem leszel annyira megkötve. És beindulnak majd a játszóteres bandázások is!
Szívzörej nekünk is volt, születéstől, de még kardiológiára sem küldtek el, mert mondta a doki, hogy úgyis kinövi.
Mei taim nekem is van, én nagyon szeretem, bár ahogy a honlapon láttam, az enyém már egy „elavult” típus, már olyan kiegészítők meg mittomén mik vannak hozzá.
Mimi! Ha erre jártok, ugorjatok be, odaadom én is szívesen kipróbálni, mi majd csak olyan 3 hótól fogjuk valszeg használni, asszem Gézunak is akkor kezdtük.
Kriszti! 10 hetesen még asszem nem is lehet használni, bár lehet, hogy az újabb variációkra mások az ajánlások.
Szilvi! Án is windowsosra szavazok!
Mia! Én agresszív vagyok, ha bunkók az emberek, ne tudd meg,hogy csinálok magamnak helyet!
De már nem költöznék vissza Pestre! Olyan szürke szegény város!
Persze napsütésben imádom a belvárosi, Dunaparti részt, a zöld övezeteket, de ott lakni már nem szeretnék, pláne, hogy itt ilyen csapat van!
Nálunk volt tegnap Mariann (védőnéni)!
Pont szerdán készültem lemenni hozzá… megelőzött!
Orsi! Gézu naponta többször leveteti a lábamról a zoknit, hogy megnézhesse, milyen szép a lábam! Van, hogy így ébred!
Hajni?
Edina?
Gabi?
Anett?
Tessék jönni mesélni!
Leszakad a derekaaaaaaaaaaam!
Jah, ezt már írtam!
Dolli