Új privát üzeneted érkezett!

Bmass, meghívnak vendégségbe és te főzzél, mossál, takarítsál?! Kép
Jó, hogy nem ottalvós a buli, mert akkor adnak pár deszkát és szöget, hogy rakd össze az ágyad!
Kép Kép

maccs01

Sziasztok!

köszönöm az aggódást! jobban vagyok! hétvégén már csak hőemelkedésem volt! holnap du megyek babakukucsra, ami miatt most egy kicsit stresszes vagyok... :shock:

Bmass fúúúúúúúj!!!!!!!!! :shock: az ember nem is gondolná, hogy a XXI. században ilyen még van... :? :? :?

Évi fekvés!!! pihi!! no stressz!!! :arrow: ez Csillagra is vonatkozik!!!!

na jó, megyek dódozni!!! :?

puszi!

Kép
gtunde75

Zsófi, merre vagy?! Jól vagy? Minden oké?

Láttam az iwiwen a képeket a kisfiadról, iszonyat szép szemei vannak, akkora Casanova lesz az a gyerek, csak győzd kapkodni a fejed :D

Kép
xtina75

Jó reggelt :)
Maccs,ezeket a kis figurákat honnan szedted? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!

jún. 19, ikrek! Ha rák lennék, szépen kisunnyognák a konyhából hátramenetben, ha meg hal, alighanem már régen tepsiben végeztem volna. :)

Maccs!

Lehet, hogy van benne valami, de kalapácsot még sose láttam náluk. Tiszta szerencse!
Nem elvetemültek amúgy, tényleg a maguk módján segítökészek. Pl. a barátnöm csak elöremenetben tud olyan parkolóba beállni, ami 3 autónak is elég, ezért nem használják a garázst, amiben a mi autónk állhat ingyenesen. Van azért ennek is buktatója, mert a srác milliószor áll ki az autónkkal minden apróság miatt, ha molyol valamit a garázsban, nem pakol el maga után, összekarcolja az autót ebböl kifolyólag, a gyerekek buliznak a kocsiban, stb. Mindennek vannak elönyei, de hátrányai is szép számban. Nem is fog sokáig ott maradni az autó, ha a párom ma levizsgáztatja, kiparkolunk vele mégérvényesen. Meg is könnyebbülök.
Aztán szoktunk kapni tölük gyerekruhát ill cipöt is szép számban. Megköszönöm szépen, hiszen ha a lány nem lenne baromi lusta, egy részét, ami nem szakadt vagy foltos, jól el is tudná adni, de nem teszi csak a nagyon márkásokkal. A cipöket sajnos mellözni kell, hiába csak pár hónapot hordják a gyerekei, úgy néznek ki, mintha a kutya szájából vették volna ki öket, de nem is vagyunk messze a valóságtól, mert a kutyájuk tényleg foglalkozik velük, mert hozzáfér. A cipök kint vannak a teraszon, kitéve a kutyának és az idöjárás viszontagságainak. De sebaj, ha tönkremegy, anyuci szalad a boltba és vesz újat, ahogy a ruhákkal is ugyanez megy. Volt olyan eset, hogy de. vett a gyerekeknek pár cuccot, du. meg egy részét szétrágta a kutya. Én a kutyát nagyon megneveltem volna, álmában se mert volna ilyet az életben többet csinálni, de ö csak legyintett rá és kidobta a cuccokat.
Volt olyan is, hogy egy közös sétából hazatérve az fogadott minket a lakásban, hogy a kutya kitombolta magát. Öregem azt a pusztítást! A macskájuknak sincs meg minden kereke, az meg menetrendszerint lepisili az alvó gyereket, de legalább a matracot. A lány egyébként asztmás és allergiás a szörre...
A konyhai szerepem onnan indult, hogy mint vendég megkérdezed, hogy segíthetsz-e valamit, aztán késöbb már a fözésre is meghívnak és közösen csináljátok, aztán most már ott tartunk, hogy megmutatják mi van ill. mi is viszünk ezt-azt magunkkal, aztán találj ki valamit. Nem bánom, mert akkor nem kell monoglutamátban úszó kaját ennünk és mindannyian szeretik a föztömet ill. a sütijeimet. Azt is tudom, hogy akkor tiszta edényben föztem, amit nem a macska nyalt ki és a tányérok is tiszták. Szóval van elönye is. :) Én meg a birka türelem szobra vagyok, az alkalmazkodóképesség megtestesítöje, nemde? :)
Egyébként csak rendet szoktam csinálni csinálni a gyerekei után, ha már nem bírom cérnával. Nem szoktak semmit elpakolni, minden ott marad, ahová éppen ledobták. Tegnap a párom se bírta ki, rendberakta a könyvespolcukat. :)
Rajtuk kívül mások nem keresik a társaságunk ennyire. Ma mondjuk jó dolgom van, mert átjön a k-német barátnöm a nem egészen normális kisfiával ill. talán egy magyar lány, akit évek óta füzök, hogy találkozzunk. Ö mindig akkor keres csak, ha valami kínja van és én vagyok neki a megoldás a tapasztalataimmal. Talán valami tanácsadó szolgáltatót kéne nyitnom, mert sokaknak én vagyok a fül és a száj. :)

Mennem kell tusolni és szörteleníteni. Nem szeretek özike lábakkal a fürkészhez menni. Remélem a bozótvágó késem még elég éles! :)

Puszi: Barbi
Vendég

Barbi,ikrek....hát nem azt tippeltem volna :)
Lepisili a gyerekeket????? Beszarás :shock: és allergiás a szőrre,hát azért valahogy elvan a kutya macskával :)
Ma mész dokihoz? drukk!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Nem bírtam tovább nélkületek.
Tegnap csináltam betonfőzeléket pörkölttel...és kókuszkockát...
Mire végeztem szét akart szakadni a hasam :( Oldalt szúrt megint...
Lepihentem reggelre jobb lett.Ma megyek a v.nőcihez (11-reÍ)...kíváncsi vagyok mit érek el.Nagyon félek és tudom nem élném túl a rossz híreket...hiszen már hallottam 6 hetesen babó szívhangját... :(
A pihenés nem igen megy 2 gyerek mellett...Igaz nagyobbak már,de nem egyszerű...állandóan nyúzzák egymást én meg csak idegeskedek :(
Legjobb lenne a kórházban :( csúnya ilyet írni...de ott nem idegesítenének ennyire :(
Tegnap este tusolásnál olyan nehezek voltak a melleim...(kb 4-5 kilósnak tűnt darabja) :D
Lányom is megtartogatta... :D azt mondta :
-Anyu ez marha nagy és nehéz :)
Éjjel sokszor felkelek pisilni...ez normális?
Ilyenkor alig tudok visszaaludni a hányingertől :S
De a derekam folyamat fáj :(
Remélem minden rendben lesz,mert nagyon fosok... :( (bocsi a csúnya szavakért)
Ellenben nagyon jó felpolsolt lábbal aludni :)Nem volt olyan szörnyű az éjszaka(zsibbadás miatt)
A gyomrom is állandóan nyom-vagy mit csinál...és ez a hányinger....!
De ugye ezek azért jó jelek???....akkor talán mégis itt van még velem babó!?
Jajj csajok-nagyon félek!
Ha nem küld el ultrahangra vagy nem tanácsolja hogy nézzessem meg magam...én nem tudom mit teszek vele...
Esküszöm megnyugodnék ha látnám-hallanám :)
Akkor 2 hétig minden happy lenne ismét...aztán úgyis jönne a 12. hetes uh.
megint marha sokat dumáltam :(
---------------------------------------------------------------------
Barbi!
Ez aztán tényleg abszurd!!! le a kalappal előtted!!Most már tuti hogy egy f...a csaj vagy és ritka az ilyen!!!
Igen vannak ilyen "barátnők" is....Vagy megszokjuk őket...vagy... :(
----------------------------------------------------------------------
Tündi!
Jó hallani hogy jobban vagy!!!
Legalább te! :)
Vigyázz magadra!
Holnap babakukucs?de jó neked!
-----------------------------------------------------------------------
Évi!
Remélem sokat pihensz te is!!! Nem erőltetni magad!!!Sajnos 30-on felül már máshogy működik a szervezetünk! :(
------------------------------------------------------------------------
Na lassan befejezem a monológomat...nem foglalom itt a falat :)
Egyébként mondtam már??????????????? :

Imádlak benneteket!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,remélem sikerül elérned hogy lásson orvos. A mellfeszülés,sok pisilés,hányinger,gyomorizé normális,és terhességi jel,te is tudod.
Ne hagyd magad lerázni,3 vetélés után,ha úgy érzed vmi nincs rendben.
Írj hogy mire jutottál,drukkolok

evilany

Betonfőzelék?Hmmm :lol: az milyen?
Én ma székelykáposztát főzök.
Meg beviszem a tp lapom a melóhelyre,de nem sok kedvem van hozzá.De muszáj,mert vmi adópapírt meg alá kell írni.
Elkezdek egy új blogot a babavárásról.

evilany

Betonfőzelék? : felesborsó főzelék
Úgy összeáll mit a beton :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na lassan megyek készülni...még póstára is kell menjek a cégnek visszaküldeni az adózásos papírt....csomagot feladni...aztán jöjjön aminek jönnie kell :)megyek a nőcihez :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

majd jelentkezem!!!!
Pusssssszantás
vigyázz magadra és pihenj!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Csak gyors kukk.

Csillag szorítok!

Tündi örülök, hogy jobban vagy!

Évi neked is szigorú fekvés!

Most dolgozok egy kicsitaztán megpróbálok reagálni a többieknek is.

Barbi bakker :shock: ! Megérdemelnéd a türelem oscar-ját! Nem
semmi....

királylány

Nem megy a vonalzóm :shock: :roll:

királylány

Na azért! :lol:

királylány

Sziasztok!

Barbi. Anyám. Én is ikrek vagyok (jún11.) nekem is birka türelmem van, nálunk is vannak próbálkozások, de Te... Elismerésem. :shock:
Nem is akarom ragozni, de azt hiszem, ha készül kiborulni a bilim, csak RÁN fogok gondolni, és újra lenyugszom.

Nem irigyellek, távol itthonról, soksok babával, férjuraddal... No és a barátnőd...
Hát, én nagyon szeretem az állatokat, de ha a macskám összehugyozná a gyereket... Akkora sallert kapna, az fix! :evil:
A szaros Wc-ről ne is beszéáljünk.
Hát igen, pénzért észt nem lehet venni.
Azért fura, hogy vannak még ilyenek. Nagyanyám falusi parasztasszony volt, de a tapaszott falú, döngölt padlójú háza mindig ragyogott!!! Ááá, nem is értem az ilyet.
Nálam a fürdő-WC, a konyha és általában a padló kényes téma, azokat MINDIG felnyalom Domestossal vagy Flóraszepttel.
Lehet, hogy néha nem ragyog MINDEN, de a föld meg a fentiek mindig tiszta.
:evil:

Csillag. Csak erőszakosan!!!

Nekem már kerekedik a pocakom. Bendét az 5. hónapig nem nagyon vették észre, most meg már közel akkora pocim van.
:-)
Terhesgatyó rulez! :wink: :roll:

szilvás76

Maccs,

OK, majd egyeztessunk :) Laura kezd jobban lenni, de most 1-2 hetig nem merek sehova menni vele, amig teljesen tul nem lesz rajta + egy kicsit visszaerosodik.

Ti meddig szeditek az Elevitet? Nekem meg 5 szem van - azt beszedem, de szerintem utana abbahagyom. Folytatom a MagneB6-ot, meg majd lassan vasat.

Kellemes napot mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Szilvás,család meggyógyult?

evilany

Szilvas, nekem is kezd latszani - talan hamarabb, mint Lauraval. Vettunk is bandazs ovet tegnap, mert mar nem tudom begombolni a nadragjaimat - csak a regiek egy kicsit meg nagyon, mert most 5 kg-val konnyebb vagyok.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska!

Jobbulást Laurának! Mi esszük a Flavon lekvárt, majd az ovi leteszteli, hogy ennek ellenére mennyit lesznek betegek a gyerekek. Én várom a csodát!

Tünde! Örülök, hogy jobban vagy!

Csillag, védőnő mit tud tenni UH érdekében? Tudomásom szerint csak doki adhat rá beutalót, amennyiben sztk-ba mész. Védőnő csak javasolja, de ennyi, az meg kit érdekel? Ha menni akarsz, akkor huss!
Nálunk legalábbis ez a rendszer.
Remélem, hogy minden rendben van veletek, drukkolok!

Nálunk is készült már betonfőzelék :) Mikor kevés levet hagytam rántásnál, vagy túl sok rántást raktam bele. Meg sem tudjuk enni, csak pajszerrel :):):)

Barbi, én ezt a családot nem nevezném barátaimnak. Ők kihasználnak. Nekem össz-vissz 2 barátom van és rengeteg kedves ismerősöm. Utóbbiak barátból minősültek vissza ismerőssé, mert alig tartjuk a kapcsolatot sajnos, ami az én saram is.

Évi, te meg pihenj, nem kell lótni-futni. Csak nyugis séta, ha muszáj menned valahova, de bármikor csüccs le kicsit, ha elfáradsz!
Netről szedtem emoticonokat, az url-címet kell ide, a szövegbe beilleszteni és nem melléklet feltöltéssel, hanem simán oda nyomod, amelyik mondat után szeretnéd.
http://www.freesmileys.org/emoticons.php

Este jövök, puszik!

maccs01

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, nem nagyon voltam otthon.
Mentünk ide-oda és közben voltunk egy jó kis bababoltban is.
Nagyon közel van a budaörsi Brendonhoz, de sokkal jobb és olcsóbb is, ha valakit érdekel http://www.bababolt.echt.hu/.
Most nincs annyi munkám, így visszaolvasok.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na. Családon átvonult a torokgyulladás, most én vagyok soron. :evil: :evil: :evil:
Úgyhogy elkezdtem a homeopátia + narancs kombót... úgy tűnik, segített. Lázam nem lett, csak köhögök, meg folyik az orrom.

Remélem, itt megáll a dolog.

Mazska. Az Elevitről leálltam 2 hete. Femibiont kaptam helyette, ettől nem vagyok éhes, nem émelygek... A Femibiont is csak addig szándékozom szedni, amig elfogy ezzel a levéllel, utána semmi plusz bogyó. Esetenként magneb6, ha kell.
Ha majd a vérkép mutatja (és a dokim mondja!!!), vas, de amúgy semmi!
Igyekszem sok gyünit, zöldséget enni. slussz.
A gatyóim lent is nyomtak, ahol a cippzár végetér. Ezért én feladtam a szenfedést, előtúrtam a terhesgatyót, abban nyomom már 3. napja. Félretettem az "úristen, már kell a gatya" gondolatot, és felszabadultam. :-)

szilvás76

Sziasztok juj mire megint végigolvastam mindent még a szemem is megfájdult de sebaj megérte volt ahol mosolyogtam és volt ahol azt hittem lefordulok a székről is .

has szúrás :nekem néha bele nyilall és elmúlik hála égnek pikk-pakk , inkább keményedik sokat és olyankor ugy érzem nem kapok levegőt megfulladok .

csillagfény : a sztori ugyan az én 11 évig éltem együtt a volt férjemmel és 2 gyereket szültem neki csak a nők és a haverok számítottak nála most megkapta igy járt :(

higénia : : ááááá amiket irtatok wc na az nagyon ledöbbentett és a cicás sztorikról huuuuuu azt hittem leesek a székről rémületemben szeretem az állatokat de a lakáson kívül (kivéve a yorksikat azok zabálni valók ) nekünk is van 2 kutyus amerikai steffordshirek és mikor párom beengedi őket akkor szoktam sikítani :)

Pihenés: nálam kicsit necces mert reggel 7 kelek nagy fiam elindítom a suliba oviba viszem a csöppségem, haza jövök nekiállok takaritani főzni közben gépezek is :) éa mire elkészülök 3 óra elmúlott mehetek újra az oviba közben megjön apa is és együtt indulunk az útnak ami kb 30 perces séta oda vissza . és amikor mindenki itthovan hazaért nekiállok a fiukkal tanulni inkább a kicsivel mert a nagy önálló akkor eszek eszünk azt gépeznek mert nálunk szabály amennyit tanulunk annyit gépezünk na akkor van kb 1,5 órám pihenni aztán azt veszem már észre este van fürdés vacsi és mire ágyba jutok kb 11 óra igy telik minden napom :( de nem bánom mert sokat nevetünk és a családommal vagyok

Lányok ahogy olvastam hogy féltek elkezdtem én is félni a vetéléstől a para ragályos lett.

Csajok hétvégén jött párom ex elvitte a kanapét amiért annyit kavart beállított miniszoknyába feketére festette a haját elöl 2 vörös csíkkal meg csizma volt rajta és egy hapsival jött akire vigyorgott meg viháncolt neki mint azok a tizenéves lányok akik keletik magukat csak a hülye nem látta közük van egymáshoz remélem megszabadultunk tőle egy életre most már . :x
Vendég

Vanilla.
Akartam is írni, hogy a sztorid... Hát horror.
Ilyenkor gondolom azt, hogy az én bajaim eltörpülnek az ilyen dolgok mellett.
Másnak meg az enyémek horrorok, de ez van.

A felhők mögül mindig ki kell, hogy süssön a Nap!

szilvás76

Visszaolvastam. :D
Csillag, én éjjel kb. 3x megyek ki pisilni. Alig tudok aludni, néha már feszít.
Viszont már nekem is lehet látni a hasam, viszont a nadrágok leesnek rólam, mivel még mindig 48,5 vagyok. Remélem ez nem gond, hogy én eddig fogytam és nem híztam.

Most gondolkoztam el, hogy mikor közöljem a munkahelyen. Eddig még nem tudják. :D
Majd beindul a pletyka hadjárat itt nálunk, mivel egy helyen (cégnél) dolgozunk a férjemmel (7 éve). Az esküvőt is sikerült csöndben megúszni, mivel ha egy valakit meghívtam volna az én osztályomról, akkor a többi 20-30 munkatársat is meg kellett volna a férjeméről. Tehát így "titokba" tartottuk egy ideig, nem akartunk céges bulit. :D :D
De szerintem kb. 2 hét múlva elmondom, majd a köv. uh után. Aztán még az is kérdés, hogy meddig dolgozom. (nem akarok végig, nyáron bejárni nem szeretnék)
Ti meddig fogtok dolgozni?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="maccs01"]M írta:maccs01azska!

Csillag, védőnő mit tud tenni UH érdekében? Tudomásom szerint csak doki adhat rá beutalót, amennyiben sztk-ba mész. Védőnő csak javasolja, de ennyi, az meg kit érdekel? Ha menni akarsz, akkor huss!
Nálunk legalábbis ez a rendszer.
Remélem, hogy minden rendben van veletek, drukkolok!!

Ő a körzeti védőnőm a dokinál is.
Egyébként most értem haza és 12 körül tudja felhívni a dokit a problémáimmal...elintézi a mai vizsgálatot és uh-t(ha minden igaz).A vérnyomásom magas volt...147/100
Azt mondta hogy ő is akkor nyugodna meg ha a doki ma megnézne.
A szúrkálás a méh növekedése miatt lehet...és állítólag van akinek fél éjszakán át szúr...de mondta hogy mivel VESZÉLYEZTETETT terhes vagyok így minden aggodalomra ad okot :(
Na eddig ennyi...vároma hívását.
Egyébként tök normális nőci.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!!!

Betonfőzelék???? Székelykáposzta???? nyami!!! el se tudom dönteni kihez menjek ebédelni!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

na jó, akkor előkapom a kefíremet és a kiflit... :( :lol: :lol:

Csillag! várunk a ahírekkel! többieknek szép napot!!!

megyek vissza dódozni, csak bekukkantottam!!!

Pusza!!!!

Kép
gtunde75

Szia Kriszti, végre valami lépés a dolgodban.
Biztos Téged is megnyugtat, ha látod, hogy minden oké, vagy ha tudod, mire figyelj... :-)
Veled vagyok! :-)
A vérnyomid nem az idegeskedéstől ment vajon fel? Én folyamatosan mértem, mindig 100/60x körül volt (kóma - hegyek) a dokinál meg 135/90 körül.
Fehér köpeny... :-)

szilvás76

Szilvi! Én is ezt kérdeztem a nőcitől...azt mondta ez is lehetséges...előtte 4-én jó volt: 115/75
Majd kiderül.Köszi hogy szúrkoltok értünk!!!
Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Még a kiskönyvem elejét is áthúzta pirossal-ami a veszélyeztetett terhességet jelzi :(
de így majd mindenki tudni fogja mi a helyzet....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

tűkön ülök
várom a hívását
remélem elintézi és ha kell taxiba ülök és röpülök a dokihoz
jajjj....csak lennék már túl rajta és tudnám mi van ...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vanilla!
Reméljük most már nyugtotok lesz!!!
Kívánom tiszta szívemből!!!
Nyugi,ne idegeskedj!!!!
Nem lesz semmi bajod...ezért nem jó hogy rosszakat írunk,mert a másik pszichésen "megbetegszik".Ne hari a panaszaimért!!!
Mindenkitől sorry-bocsika!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ledölök amíg nem csörög a telefon...puszi mindenkinek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kriszti!
Az hogy veszélyeztetett vagy, ne akasszon ki! Jobban KELL, hogy figyeljenek rád!
De ez nem jelenti azt, hogy biztos zűr lesz!!!
nagyon szurkolok, hogy ma megmozizhasd a Babócádat!
És ne idegeskedj, inkább gyere, dumcsizzunk! :-)
Nem lesz semmi baj!!! :-)

szilvás76

oksa, ez még jobb!!! :-) Pihenj, keress vmi gagyi filmet :-)

szilvás76

jaj nyugi lányok mindenkiné minden okés lesz no para .

mondjuk a vérnyomásom nekem jó de apukám temetésén volt 220 -is nem is csoda ami ott volt az csak egy rossz vicc volt egy félreértés a temetkezési vállalat részéről áá de nem írók ilyesmi dolgokat inkább ebédelek mert éhen halok ma rizsapöri van pulyka húsiból és fini vegyes savanyúsággá és az én kedvesem az este főzött nekem citromos alma kompótot :)
Vendég

most hívott a védőnő.
sajnos mára nincs már idő uh-ra. de 15:00-ra kell mennem a dokihoz,ő megvizsgál és ha valami gázt érez...rögtön felküld ambulanciára a klinikára uh-ra.jajj remélem minden ok...nem tudok feküdni...no para a v.t miatt-sőt így mindnki aki megnézi tudni fogja mi a tényállás

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

utánna megírom mi volt...próbálok nyugizni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

14:00kor indulok...csak az a baj hogy egyedül megyek :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ilyen előzményekkel érthető ha parázol. De mi nagyon szorítunk neked. Itt izgulok érted/veled, várom az eredményt.

Szilvi jobbulást! Túróstészta megvolt? Van még, tudok küldeni. Holnap dolgozik a zuram. :lol:

Vanilla nem semmi ami veletek is történik :shock:

Jajj. Minél inkább rendet akarok rakni, annál nagyobb kupi van. Ki érti ezt? :roll:

királylány

Nyugi!!!
Az a fontos, hogy doki néni rád pillant, aztán meg úgyis eljutsz az UH-ra :-)

Kérd meg szépen, vagy mondd el a félelmedet, és kitalál majd valami indokot, hogy rádkukkantsanak!
:-))))))

v.t re NE IS GONDOLJ, kérlek!!!!! Ígérd meg!
Tessék a szépen fejlődő Babszemecskére gondolni! Pozitív gondolkodás! Nem szabad a rosszat bevonzani!
Igérd meg!!!

szilvás76

Köszi Dia aranyos vagy.Csak ez a visszalévő 2 óra hogy elinduljak....ááááááááááááh :)
Na de lesz valahogy...
:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi!
Ígérem...de piszok nehéz nem gondolni rá :(
Most már én is hangosan mondogatom,hogy :
Nem lesz semmi baj,egészségesen fog a baba 2010 augusztusában megszületni :)
De legbelül...ott a félsz...
Na de remélem ma megnyugtatnak!!!!
Ajánlom a dokinak...különben fenékbe billentem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na még másfél óra...bekapcsolom a tv-t :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag de mi gondolatban veled leszünk!

királylány

Kriszti.

Visszaolvastam, a kérdésedre a válasz:

- A részmunkaidőben foglalkoztatott munkavállaló teljes jogú biztosított, tehát az általános szabályok szerint illetik meg a természetbeni és a pénzbeli ellátások.

- A fentiek alól a szolgálati idő jelent kivételt. /Aki pl. a minimálbér feléért dolgozik, az 1 év alatt csak 183 napnyi szolgálati időt szerez, míg ha valaki részmunkaidőben is megkeresné a minimálbért, teljes szolgálati időt szerezne. Tehát ebben az esetben nem a munkaidő, hanem a bér az arányosítás alapja./

- egy következő babánál részmunkaidős foglalkoztatás esetén is egy nap egy napnyi biztosítási időnek felel meg.

- A biztosításhoz kötött ellátásoknál – pl. táppénz, tgyás, gyed – viszont a számítás alapja a részmunkaidős bér lesz, ami az esetek többségében igen-igen „karcsú”.

szilvás76

:D Édes tőled Dia!!!
Sokat számít...de tényleg...köszönöm hogy vagytok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nyugodj meg mi veled vagyunk ha nem testileg de lelkileg igen és nagyon szorítunk neked nem kel parázni megy a drukk meg a hajrá mindenki ma érted izgul (remélem nem kapok ki mert a többiek nevében beszélek) mi mind szeretünk és tényleg próbálj megnyugodni .Meg kicsit lazítani hallgass zenét vagy csak nézz tv-t igaz könnyű beszélni a lényeg ne stresszelj mert nem tesz jót és mi mind veled vagyunk és fogjuk a kezed
Vendég

Köszi Szilvi!
Ez van...nem a pénz miatt szülünk...szerintem...ha nem kapnék semmi sem...akkor is kellene a babó :D
Köszönöm az utánnajárást!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vanilla! Édes pofa vagy te is.Sokat jelentenek a szavaitok főleg ilyenkor...imádlak benneteket!!!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D :D :D :D :D :D Ez már túl nyálas volt :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?