Új privát üzeneted érkezett!

Nita ennyi laptetőt! Még a végén jön a harmadik baba :lol:

királylány
 
 


dia...köszi nem!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi, és remélem igy is lesz, csak ez a várakozás....
Vendég
 

 
 

szia Cathy!
Hajrá!!!! :)

Nyuszi!
Hú, még nem voltál mindig hathetes kontrollon? :roll: Bár én is csak úgy voltam, hogy barátnőmre hagytam a két gyereket, plusz még itt volt az Ő kicsi lánya is :oops: :P
Épp egy másik topikban olvastam, hogy megcsinálják az egyik lánynak a hasát, mert neki "szétszakadtak" az izmai. Mutasd meg egy dokinak, persze! Mert az én hasam, olyan, mint Borcsi után, mármint formailag, szóval bízom benne, hogy a nyár végére visszalapul. Csak a csíkok... Nekem körbe a köldököm körül van, olyan, mintha napocska lenne :) :twisted: És kétoldalt van pár rövid csík. Próbáltam volna lefotózni, de a fényképen nem látszik :shock:
Vendég
 


Bence!
Boldog Szülinapot!
:D
Kép

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Sziasztok Csajok!
Bocsi,hogy nem jövök mostanság de nincs semmi fejlemény velünk.A fiúk is sokszor lefoglalják a gépet....
Kolos virgonc,tegnap egész nap nyújtózkodott,befeszített kicsit kellemetlen volt.
Domi nehezen szokott vissza az oviba az ünnepek után,mára javult a helyzet.
A fociedzéseket nagyon szereti,járunk hetente 2x.
Mindenkit puszilok,igyekszek gyakrabban jönni majd. :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 



Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: én is ilyen családot szeretnék... :oops: Nagyon aranyos a fiad, nagyon szépen fejlődik, és tündéri pofa...
Na, haramadikra még sem izzítasz? Hallom másik tipicban, pedig álmodták Neked... :lol:

Duna: hát igen, nekem a fájdalom, ami aggasztó. A kérdés az, ha most nem tom begombolni egyik régi gatáym sem, csak befőttes gumival húzom össze,de egyébként a segge és comja jó, akkor még jó lehet, vagy mit csináljak, mert ha jó lenne nem vennék újat, mert spórolok... Szar lehetett aza beszólás, amit írtál...de ki tudja, lehet, h majd nem is kell ezen aggódj, mert jön a 3.? :lol:
Pici lányod és a kis Attis?
Ha nem gáz, megírod melyi topicban van alány, lehet megkeresném priviben, priviben is küldheted a topic címet.Köszi!

Melinda: mi hír van felétek?

Melischkém jól vagy?


Mucus: látom maradtál a Kolosnál. Szép név nagyon, az én régi koli szobatársam is mindig ezt a nevet emlíettet, amikor a babák nevéről beszéltünk.

Királylány: jobb későn, mint soha! Akkor Melischel nagyjából egyszerre szoríthatunk értetek! :D

Boganna: nálunk az esti altatásos dolog úgy alakul, hogy kb 11-től ordít legrosszabb esetben fél kettőig. Mondjuk nálunk van még, hogy estére begörcsöl a hasa és akkor papaverines görcsoldót adook neki, amiben van nyugatató is... De kb fél 9-kor kel, kaja legközelebb délben, majd 3-kor, 6-kor és 10 kor, de általában minden fél órát tolódik, fürdi 9 után van, de 7-re szeretném átteni, majd próbálkozom. Ez így már barátinak hangzik, de an, hogy egéhezik 2 órán belül, és akkor újra kap 160-6. Ő annyit eszik, van, hogy bepuszilna 200-t is, de védőnő mondta, h ne adjak neki annyit, mert attól is megfájdulhat a hasa. Nagyon nyügi, akaratos babó, de már nem 18 órát sír, én ezzel is meg vagyok elégedve, remélem ez javul, mert muszály lesz készülnöm az államvizsgáimra. Mi táposak vagyunk, sajna, de ez van, de azóta kevesebb a hasfájás.
Én úgy gondolom, hogy az ájszakai evészet az szokatatás kérdése, ha többetsz adsz neki,az sztem nem segít. Ismerőseim úgy csinálják, hogy éjjel vizet adnak neki csak. Volt olyan, aki két hétig szedvedett, mire arra ébredt, hogy a baba reggel fél 7-ig alszik, persze addigra mind ketten ki voltak, de attól kezdve minden ok volt. Remélem tudtam segíteni! Azt az ari kis felsőt, amiről kéopet küldtél hol vettétek Nekem úgy tetszik!

CSajok! Mit szóltok ahhhoz, ha szólunk, ha van vmi jó kis babás dologgal kapcs akció, úgy , mint mikor Nita is megírta, hol vette a cuki mászó micimacit olcsón. Sztem ez tök nagy segítség lenne, mert nem tom Ti hogy vagytok vele, de én azért igyekszem olcsón vásárolni.

MILUPA OPTIMAL START HA, mivel Beni érzékeny rá maradt egy cbontatlan csomagom, tudjátoka dobozban 2 -600 g-os van, na abból nekem maradt egy, ez az amit, ha felírnak akkor 2200 HUF körül van, ha valakinek kell szívesn elküldöm után véttel levélként, sztem nem súlyos. Majd íratok!

A másik gyeden vagy gyesen az okj-s képzések tényleg ingyirt vannak?

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszi köszi a dicséretet!!!!!!
meg fogod találni azt a pasit aki a Benivel együtt szeretni fog titeket:))))))))
sokan mondják hogy lesz/legen 3.-nak kislány....köszönöm nem...nincs rá biztosíték hogy nunis lesz......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: látom nem én vok az egyetlen elvetemült, aki ilyenkor még fent van! :lol: :roll:
Ja, majd meglátjuk.
Hát nunisra tényleg nincs, de majd meglátod! :wink:
Te körmös tanfolyamot okj-et csináltál?

Kép
nyuszifül16
 
 


Egyébként Nagymamám is így járt, szeretett volna lányt, de lett 3fia...így én, mint egyetlen lányunoka Tőle kaptam a legtöbb szeretetet életemben, nagyon szeretm őt, csak sajnos most már nagy beteg... :cry: De remélem még sokáig velünk marad!!!

Kép
nyuszifül16
 
 


Sziasztok!

Dius köszönöm szépen! El is hiszem, hogy nem akaródzott Dominak oviba menni. Mi így voltunk szünet előtt. Olyan sokat volt beteg, hogy többet volt otthon, mint oviban. Gondoltam, hogy majd most januártól lesz ám ordítás. De nem. Kopp-kopp.
Nekem tetszik a Kolos név. Örülök, hogy jól vagytok.

Nyuszi igen, majdnem egyszerre. És köszönöm, hogy szorítasz. Jól fog jönni. :)

királylány
 
 


Nyuszi igen OKJ-s..de a vizsgám még hiányzik...:(
Dia tetszik az alsó vonalzód!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Királylánynál van vonalzó: HURRÁ!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nyuszifül16
 
 


Kistörpe tegnap írta hogy megszületett Bálint 3050 grammal 49 cm-rel.........2 óra alatt!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Caty jó, hogy ismét itt vagy és beindul a projekt nálatok, remélem minden ok lesz és a doki sem talál bibit :wink:

Nita Kistörpe ide SOHA nem irt, szerintem töröld ki a fenti üzenetet, ez valahogy nem illik ide, nem jó összekeverni a topikokat. Szerintem tartsuk tiszteletben ki kit ismer és nem kell felesleges információkkal tölteni az oldalt. A másik topikban pedig lassan sokat megfordulnak és idővel ott megismerhetik Kistörpét, ha akar persze jöhet ide is de csak így, ez a hír nem tartozik ide! Mindenki saját maga dönti el melyik topik tagja szeretne lenni. Bocsi de ezt meg kellett írnom, már volt rá példa, hogy ilyen üzenetet írtál akkor nem is ismertem az akiről írtál

Többieknek puszi!

Kép
Kép
melisch
 
 


Nita: és támogatják gyes alatt?

Kistörpének sok boldogságot kívánok!

Melisch: úgy látom dúlnak benned a hormonok. :) Én nem tudom, hogy ki hova ír, de annyian megfordultak itt tavaly óta, hogy akik alig jöttek, volt hogy rájuk sem ismertem. Én úgy gondolom, hogy ez nem a magánüggyel kapcsolatos diszkréció megsértése! :lol: Végülis, gratulálunk neki szívből és kész, ha bele olvas látja, ha nem nem. Szerintem ezért senki nem haragszik meg, ha meg zavar valakit, hogy írnak róla itt is, miközben nem tartozik ide, és szól, akkor ez egy priviben megoldható.
Ha meg pl. látok vkit és nem tom, hogy ki, és érdekel, akkor megkérdezem. Sztem ezek a topicok nem zártak, ha vki zártan szeretne írni, az ált. átköltözik az anyatanyára.
Egyébként pl. én is írtam már a 2010-es topicba, persze megkérdeztem, pedig nem is nagyon tartozhatnék oda, mert nem tervünk újabb babót!Meg mindig azt mondtuk, hogy ez egy ilyen barátságos topic, mindenkit befogadunk, soha nem néztünk ki senkit, holott nem egy helyen olvastam, hogy a régiek az újakat nem tudják beintegrálni, mert ők már összeszokatak!
Ha meg új infók jönnek az meg csak jó, mert ahogy telik az idő, néhányan szépen eltűnnek, és sok topic egy idő után befullad!l
Szóval sztem jó, hogy megírtad, hogy Téged zavar, de nekem picit keménynek tűnt, ahogy írtál, nekem nem esett volna jól... :roll:
CSak ennyi, nem szerettelek volna megbánti, felidegesíteni pedig végképp nem.
Remélem jól vagytok,látom jövő héten mész vérvételre. És milyen érzés? Férjed? Mesélj, hogy reagál? Olyan kíváncsi vagyok! :lol: 8)
És mit érzel kissrác, vagy csajszi lesz? Név ötletek? Ja, a gatyák miatt meg ne aggódj, egyél annyit amennyi jól esik, majd lemegy szülés után.


MA Beni egész nap nyügi volt! Eladludt persze 7-kor, azóta nyomja. Most majd felkeltem kajálni félhomályba. Holnap jönnek szegedi unokatesómék, rendet kellene kicsit vágni, no meg selejtezem ki a pici rucikat, ne foglalják a helyet.
Jaj, olyan jó lenne még egy babó, pont azon gondolkodtam, de majd egyszer, ha boldog családom lesz, és tuti biztos helye a kicsinek.

Akkor MILUPA OPITIMAL START HA bontatlan csomag senkinek nem kell ingyirt? :lol: Ha , nem akkor beviszem a dokinak, hogy adja oda valakinek.

Kép
nyuszifül16
 
 


Csak egy megjegyzés és itt sem vagyok:
Kistörpe régen ide is járt :wink:
És gratulálok neki :!: :!:

Remélem mindenki jó van, puszi :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Kedves Kistörpe!!

Akár írtál ide bármikor is,akár nem,még így ismeretlenül is gratulálok a kisbabádhoz!!

(A primitív,ostoba hozzászólásokkal pedig ne foglalkozz)

Elnézést azoktól akiket esetleg megzavart a hozzászólásom!
Vendég
 


Betty: de jó, hogy újra látni Téged is! NA, mizújs? Hogy haladtok! Érzem én, hogy lesz ott Babó!!!++++++++++++++++++++++++ Nagyon drukkolok!
HA van időd, mesélj egy kicsit!

Milyennicsmeg: olyan ismerős vagy, Te is jártál itt régebben nem? Olyan ismerős az avatarod :lol: Gratulálok a kisbabádhoz, de jó, újabb babás! Nem szeretnél néha mesélni itt egy picit!
Kellenek az új emberek! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De tényleg!
És kisfiú vagy kislány? Nevek?

Húúú, este Beni nem akart elaludni, szenvedtünk, de aztán csak gügyögött a sötétben...most persze durmul...
Délután jönnek unokateómék, már nagyon várom őket. Tesóm kersztanyukájának a lánya, aki nagyon sok baba cuccal segített nekünk. Most végre én is készítettem össze egy-két dolgot a csemetéinek. Vettem szép meséskönyveket...
Aprópó mesekönyvek...barmoi nehéz szépet találni, annyira csúnya színes összevissza illusztrációk vannak manapság. Mikor még én voltam pici sokkal szebbek voltak. :roll:
Többiekkel mizu?

Angie: tegnap gondoltam Rád, miért tűntél el? Minden ok?

Kép
nyuszifül16
 
 


Dia!
Ezt nem hiszem el!!!Te kis hamis! :wink
Gratulálok!!!!!!!: :D :D :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Lehet a hormonok dulnak bennem, de lassan annyira szétesett ez a topik, hogy sokáig semmi mozgás nem volt erre. Engem nagyon bántott az a felismerés, hogy ennyire nem ismerjük egymást. Kistörpére nem emlékszem itt, de ha lesz időm megnézem. Ha az ember nem is tudja ki tartozik ebbe a topikba akkor hamarosan tényleg vége lesz. Ujjak erre már nem jönnek, a 2009-es év lejárt és ha nem tartunk össze vagy nem figyelünk oda egymásra akkor ismét elhall az ismét ébredező topik.
Nem a hir zavart hanem az, hogy ezzel annyira rádöbbentem, hogy mennyire nem tartunk össze, nem gondolunk a régi aktívabb tagokra és így persze, hogy nem jönnek és egyre kevesebben vagyunk. Imádlak benneteket én nagyon szomorú látni milyen kevesen vagyunk :cry: Persze van téma amihez én sem tudok hozzászólni de ha majd kell tudom itt vissza olvashatok.

Nita nincs veled bajom csupán kiborultam, bocsi annyira szeretném ha itt megint olyan jó kis traccspartik lennének. Ezt meg csak akkor tudok megoldani ha odafigyelünk a másikra és tudjuk kivel mi van.

Így is sokan elmentek innen és csak akkor jönnek ha éppen a torkomnak kell esni lásd milyen akivel régebben vitám volt és azóta ezek szerint páran figyelik az írásomat és ha tudnak lecsapnak mint a hiénák (kaptam éppen nem barátságos pü-t ezen témával kapcsolatban a "régi" vitatársaktól). Na ezt most leírtam, nem dugom a fejem a homokba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na majd még jövők valamikor sikerült egy ideig engem elzavarni de most nem fogok azért elmenni, mert leírtam a véleményem és bánatomat. Ha bugyis érzem valahol valami nem tetszik elmegyek én magamtól de nem mert egyesek úgy akarják!!!!!!
Nita még egyszer ne haragudj nem személyesen veled volt gondom vagy az üzenettel!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch, igaz én nem írok olyan gyakran, de folyamatosan olvaslak benneteket és így "ismeretlenül" is a szívemhez nőttetek, mégha ti nem is nagyon tartotok engem számon, hisz tényleg nem gyakran írok! Ne legyen rossz kedved, a topic menni fog, hisz együtt éltük át életünk egyik legfontosabb eseményét! Ezeket a pillanatokat, amikhez már mindannyian hozzátartozunk, már nem veheti el tőlünk senki! Én legalábbis biztos, hogy soha nem foglak benneteket elfelejteni!!!!!!
Személy szerint nagyon szeretlek téged :oops:
Puszi!

Kép
adiadi
 
 


Melisch: szerintem ezzel sokan így vagyunk, elmagyaráztad, hogy mit akartál, lehet kapkodtál, de elsőre nem gondoltunk volna erre annak alapján, amit írtál. De tisztáztuk a dolgokat, az nem jó, ha az ember magában tartogatja a félelmeit, dühét...stb. Szóval nyugesz, ha meg valaki esetleg hibázik és elnézést kér, az egy nagyon korrekt dolog!
Szóval Te most babára figyelj, olyanokat meg ne gondolj, hogy innen bárki is el akar üldözni.
HA hülye voltam anno , pl. április, volt, hogy én is kaptam még Bogannától, vagy lyly is volt, hogy megmondta a tutit, de igazuk volt némely dolgokat illetően. Szal nyugi.
És gyere többet! Ha meg össze akarjuk tartani a topicot, csinálhatnánk egy tuti táblcsikut! Én full béna vagyok az ilyesmihez, de ha vmit egy laikus is tud csinálni osszátok rám, no meg ha vannak régi nevek priviben megkershetjük őket, hogy leaglább néhány szóra ugorjanak be. Sztem így kellene kezdeni! Na, mit szóltok!????

Adiadi: dehogy felejtettünk el! Hogy vagy! Nem Neked mondta a doki uh-n, hogy az elsőt várod? És jól lepadlózott, amikor mondtad, hogy a 3.? Nekem ez az uccsó infóm!
Jaj, nyügi van, rohantam fürdetni!

Elmaradozók!!!! :lol: Legalább néhány sorra ugorjatok be, hogy mi van, főleg akik inszemesek. Annyi mindent hallani erről, hogy mennek ezek a dolgok? Pénzt tudtatok összeszedni rá? MIndenkivel minden ok?

Kép
nyuszifül16
 
 


FOGAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIkor jön és hogy néz ki, ha kezdődika fogzás!
Olyan pirosas az ínye, és olyan hisztis a Manó, hogy majd megbolondulunk, de sokkal jobb, mint a tejcukorérzékenység!!! Szal infókat előre is köszike mindenkinek!

Kép
nyuszifül16
 
 


Nita!
Nagyon édes Barni!!! :lol:

Nyuszi!
Neeeeem lesz harmadik!!!! :) Legalábbis öt évig tuti nem. Így sem férünk el ebben a lakásban :roll: Fejenként 10 négyzetméter jut... :wink: (és ha nem lenne a 9 hónap terhesség, amit én már csak teljes parának élek meg, akkor talán belevágnánk még egy Babába. a nevek már megvannak :lol: : Nimród, Julianna :lol: :lol: )
Borcsa és Attila tündérek! Attila legkésőbb kilenckor elalszik, Borcsi is nemsokkal utána. És Attila egyszer kel kettő körül éjjel, aztán reggel hét körül. Visszaalszik kilencig, aztán együtt alszanak délben, fürdés előtt is alszik még majdnem egy órát. Ha ébren van folyamatosan gügyög, hümmög, haőzik, boxol a fellógatott állatokkal. És már 7 kilo. Egy szavam sincs! :wink: Borcsi pedig szédületes! Nagyon bújós. A napunk 90 %-ban itt van mellettem. Hogy lesz ebből ovi ősztől?!? Remélem a nyáron egy kicsit elszakad tőlem!

Mucus!
Elkezdtetek már készülődni? Pakolászni?

Királylány!
Olvastam a blogodat! :wink: Szóval Neked is ekkora meglepetés lett!!! :)

Kistörpének gratulálok!!!

Adiadi!
Gyere gyakrabban, aha tudsz! Sokszor eszembe jutsz. (bár én is néha jövök, néha nem jutok idáig) :oops:

Az akciók szerintem is jó ötlet, bár én sose jutok el boltba... :shock: Fodrászhoz viszont igen! Most már szuper jó a hajam. Két hete levágattam, bedaueroltattam, most pedig melírozták!!! :wink:
Vendég
 


Ja igen, a fogak. Borcsinak hét hónaposan jött ki alul az első foga. A felső fogainál emlékszem, hogy nagyon piros volt, be volt dagadva, olyan volt, mint két cseresznyemag az ínye. Amikor az alsó jött, akkor egy kis fehér vonalkát láttam ott, ahol később kibújt a foga. de Attila is nagyon nyáladzik már most. Mi Dentinox-szal kentük, az jó volt átmenetileg. csak azt nem tudom, hány hónapos kortól lehet használni.
Vendég
 


Nézegetünk házakat, és beleszerettünk egybe Halásztelken van :lol:
De még most hiába :( Három év múlva kellett volna ezt megtalálni :roll:
Vendég
 


Sziasztok!
No,benéztem egy kicsit.Szégyellem magam amiért nem jövök gyakran ennek több oka is van.Elsősorban Domi lefoglal aztán ritkán szabad a gép no és egy kis lustaság is van benne. :wink:
Duna!
Még nem kezdtünk el készülődni(még korai)de rucit már vettem egy párat Kolosnak.Úgy gondolom március,április elég lesz mindent elrendezni.

Amúgy jól vagyunk.Az elmúlt három napban volt egy nagyobb has keményedés,fájdogálás de sokat pihentem és kapkodtam be a Magne B6-ot. :D

Van egy sztorim:
A múlt hét végén itt voltak az Unokabátyámék vendégségbe,gondoltuk elmegyünk a gyerekekkel egy játszóházba.El is mentünk,semmi különös nem történt az első 4 órában.Az apák figyeltek a gyerekekre mi csajok meg pletyka lapokat olvasgattunk,dumcsiztunk,forrócsokit kortyolgattunk.Egyszer arra lettem figyelmes,hogy Domi sír(de Tamás figyelte az eseményeket az elejétől)így hozzá mentem,hogy mi történt.Kiderült,hogy egy kisfiú szembevágta majd lerángatta egy bicigliről mondván az az övé.Több ilyen járgány is volt ott és szabad volt ez is.Odamentem Domihoz és mondtam Neki,hogy jöjjön keresünk egy másik kerékpárt és hadja a kisfiút,pukkadjon meg a bringával.No ebből olyan csetepaté lett.Jött az anyja(kisebbségi :evil: )és rendesen letámadott,hogy hogy merem minősíteni az Ő gyerekét! :shock: Mondtam Neki,hogy a viselkedését azzal,hogy pukkadjon meg a biciglivel még csak nem is minősítettem és nem óhajtok vele erről vitatkozni(azzal ott hagytam).Aztán mondta a férjemnek a magaét majd hívta a pereputtyát telefonon és elkezdett fenyegetőzni,hogy mindjárt kimegyünk és elintézzük. :shock: :x :evil: Mivel ugye picurt nézetem a hasamba és akkor már remegtem az idegtől jobbnak láttuk ha eljövünk amíg balhé nem lesz.Eddig semlegesen éreztem a a CIGÁNYOK iránt de ettől a naptól kezdve SZÍVBŐL GYŰLÖLÖM ŐKET!!!!!!!Bocsi lányok ha valaki érzelmeibe gázoltam de mélységesen felháborít,hogy úgy viselkednek mint az állatok!meggyőződésem,hogy egy normális szülővel megtudtunk volna ezt beszélni de ez a nő csak ordított és fenyegetőzött az első mondata óta még csak esély se volt nyugodtan beszélgetni. :roll: :(

Remélem nem offolom le a topikot ezzel a történettel. :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Nita!
Valószínű,hogy fogzik Barni. :wink: Vegyél gélt fogzásra és dörzsöld be vele!Dominak 5 hónaposan jött ki kettő pár nap differenciával. :)

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Sziasztok!!!!!
Melisch bocsi csak itthon áll a bál és azt se tudtam hova írok.!!!!!
édes vagy dehogy haragszom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyuszi nem tudom hogy támogatják e......
a táblázat jó ölet!!!!
Duna......HALÁSZTELKEN VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!gyertek várlak titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mucus teljesen igazad van!!!!!!!!!!!
van fogzásra Dologélünk..ha nem jó használjuk a bevált dentinoxot:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nem fogjátok elhinni de ezt a levelet már hamadszorra kezdem el.
Pedig olyan sokat írtam.

Képeljétek Pancsa babám ma 3 hónapos és az volt az ajándéka hogy átaludta az éjszakát ese 8-kor vacsi majd fél 9-kor már aludt is, és rweggel fél 7-ig durmolt is. Jó lenne ha ez már így maadna.

Melisch szerintem kaild le ezeket a priviket. Nem is értem hogy lehetnek ilyenek hiszen olyan sokára jöt össze a kis babód és képesek ilyen hülyeségekkel felidegesíteni. Szóval meg van róluk a véleményem. Szerintem te nem akatad megbántani Nitát, és ezt ő sem vette magára. SZóval ez max. kettőtök dolga nem artozik a rosszakaróidra. És ne is hagyd magad elüldőzni.:-)

Nyuszi én anno nem akartalak megbántani. Csak mivel te leírtad ide a pároddal lévő dolgokat gondoltam kíváncsi vagy a mi véleményünkre is. Beninek valószínű jön a foga. Nekünk a Dentinox bevált Levinél. Az ínye piroskás, és egy fehér csíkot látsz rajta. Már nálunk is lassan aktuális lesz ez a téma. :oops:

Mucus, ne is mond én sem bírom őket, de ezzel vagyunk egy páran. Szörnyű hogy ők el tudnak minket űldözni egy ilyen helyről. ( melyik játszóházról van szó mert szerdán készülünk mi is a Városligetibe, az Állatkert mellé). Levi is olyan típus hogy azt hiszi minden az övé, de éppen ezért én mindig a sarkánál vagyok hogy ha ilyen előfordúl gyorsan közbe lépjek és keresek neki másikat.
Hétvégén a Tescoban voltunk és épp elfogtak két c. asszonyt ( össz foguk 3-mal egyenlő). Éppen egy rúd sonkát akartak ellopni, és még ők voltak felháborodva. Üvőltöztek és mindenkit elátkoztak akik csak rájuk nézett. Szóval szönyűűűűűűűűűű!!!

Kép
Kép
boganna07
 
 


Duna milyen szép méretek, nem semmi. Panna most 6,37 és ő sem egy kis soványka. Mennyivel születet a kis lurkó?

Melinda majd írd meg mi volt a dokinál. Nem hinném hogy baj hogy ennyit alszik, nem? Vagy hallottál valamit. Ha tehetném én is aludnék:-)) Lehet helyetted is pihen.

Királylány én még nem is gratuláltam. Nagyon örülök hogy sikerült. Mit szeretnétek, vagy hülye kérdés.?

Kép
Kép
boganna07
 
 


Mucus: hát igen, sajnos vannak normálisok, és abnormálisok is közöttük, Te a rosszabat fogtad ki. Az az igaság, hogy én ismerek rendeseket is,az ellenkezőjét is sajnos. Az baj, hogy álaltában a rosszabb indultúból van több. Amikor bent voltunk rotával, a másik kórteremben voltak kisebbségiek, az egyik nagyon fiatal anyuka nagyons sépen törődött a kislányával, végig vele volt, sőt az apuka is nagyon szépen bánt a kislánnyal, de a másik nő meg be sem jött meglátogatni a 7 hónapos babáját...aki még nem fordult át sem, a nővérek dédelgették. Ezt jól meg tudtam figyelni az üvegablakon kersztül.
Nagyon helyesen jártál el, rájuk kell hagyni, mert neked volt hozzá eszed és inteligenciád a másik félnek meg nem! Jó őket elkerülni inkább, kár hogy így viselkednek.
Te csak a babóval törődj most, ne ilyen bunkókkel, bocsánat! Az a baj, hogynem tudom mennyi a rendes, de az ilyenek legéetik a saját etnikumukat...

Boganna: nem volt gáz, amiben igezd volt, abban igazad volt,én nsértődtemmeg egyáltalán. Nem azért említtem Melischnek, hanem, mert ha vki mond valamit, amit lát,nem kell túlságosan az ember szívére venni, főleg, haalapvan. Ha valaki számít az e,enek, és kedveli, na annak a véleményére érdemes adni-nekem ilyen a topic is- a többire tenni kell. De, ha valaki fontos az embernek, és úgy mondanak rosszat az elgondolkodtató, ha nem fontos személy mondja, akkor sz.rni kell rá.
Egyébként én nem írtam privit! Én sztem szelíden megfogalmaztam, mitn később kiderült, hogy akkor két értelmű volt az üzenet,de nekem elősre furcsának tűnt, ezért nyugisan elmondat a véleményem, nyíltan, és én úgy gondolm, hogy ezzel Melisch-t nem bántottam meg. Vagy bántó volt, amit írtam? Mert szerintem nem. Melisch, ha itt jól érzed magad, nem hiszem, hogy innen bárki is elüldözne! Most a hormonok is dúlnak, lehet túlérzékeny és heves vagy, ne fordulj be, inkább gyere és mesélj!

Kép
nyuszifül16
 
 


Na sziasztok!

Boganna köszönöm! Látod milyen rendes lányod van? :lol: Remélem beáll az alvása.

Melinda nekem Bence vashiányos volt, azért aludt sokat kicsinek, de azóta is jó az alvókája. Tőlünk örökölte. Nem hinném, hogy baj lenne, hogy ennyit alszik.

Nyuszi ha nagyon nem bírsz Benivel akkor este egy germicid kúpot vagy panadol baby-t adj neki. Abban van fájdalomcsillapító is. Nekem bevált.

Nita mi van már megint, hogy áll a bál?

Duna hát igen. Majdnem leestem az uh-s ágyról. :shock: Gondolhatod hogy néztem a szonográfusra mikor közölte 8 hetes a magzat.
Költözés na ja, ha annyi pénze lenne az embernek, mint amennyi nincs...
Mi 62 négyzetméteren élünk és vita van, hová tegyük majd a tesót... :shock: Lehet befogom a szám? Bence szobájában nagy helyet foglal a szekrény. Valószínű, hogy a beépített szekrényt fogjuk szétszedni és a helyére másikat csináltatunk. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Még van idő ezen gondolkozni.

Dius ne is mondd a kisebbséget. Csak azt nem értem miért ők a kisebbség? Én is ismerek nagyon rendeseket, de valljuk be, hogy ez a ritkább. Nem is írom a véleményemet inkább....Minősíthetetlen a viselkedésük. Te meg okos voltál.

Melisch kapsz egy pü-t.

királylány
 
 


Mucus én a rendőröket hívtam volna..........
Dia a pénz miatt vesztünk össze.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyuszifül, nem téged minősítettelek, mert te la
legalább nyíltan elmondtad a véleményed ami szerintem nem is volt sértő. De szerintem már túl beszéltük. Csak azért írtam le a véleményemet, mert nem szeretném hogy Melisch emiatt elmenjen innen:-))

Kép
Kép
boganna07
 
 


Melisch nem megy sehova innen. Nyuszi nem te voltál a mumus, hanem akik priviben írtak neki. De nem mindegy? Aki ide nem írogatott azt miért bántja Melisch hsz-e? Gondolok itt azokra akiktől privit kapott. De nem tudom mit kell ezen kiakadni, mert volt itt már olyan aki csak jött, lenyomta mi van vele, a többiek meg marhára nem érdekelték. Kistörpe a másikba írt többet, de oda sem sűrűn. Itt a mondat vége. Pont.
Na jöhet a hideg meg a meleg. Viselem. :lol: És ez nem Bogannának meg Nyuszinak szólt! :lol:

királylány
 
 


Dia....pont van nálam hideg............. :) :) :) víz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


NEM TŰNTEM EL!!!!!!
Tegnap délután elmentünk kicsit mise után plázába, nyami fagyit enni :lol: aztán szétnéztem az üzletekben és kiakadtam tele vannak szar cuccokkal ki a fene vesz fel ilyet? Nem tudom de minden üzletben vékony nyári cuccok vannak akcióban, sehol egy normális pulóver, nadrág. Amit láttam olyan kicsi szűkek, hogy csak az anorexiások férnek bele, ami meg nagyobb annak meg rossz a szabása. Max téli kabátok vannak jó árban. Erre kicsit más áru van mint felétek az üzletben és az akció is csak papíron van, mert akkor is tűrhető csak az ára. Múltkor vettem leárazva egy vastag kötött mellényt (rövid ujjú de hosszú betakarja a seggem) majdnem 4.000 ft-ért szerintem ez nem éppen olcsó. Ha én is külföldön járok akciók idején ott érdemesebb vásárolni mint itt tuti. Ja itt még csak 1 éve vezették be ezeket az akciókat. Amúgy cipős boltokban szoktak jó árleszállítások lenni, de most nem találtam semmi szépet.
Na aztán hazaérve a változatosság kedvéért férjem nettezni akart :shock: nem szokott de most keresett valamit, hagytam. Cserébe enyém volt a távirányító és azt néztem amit akartam egész este. Most már ő a tulajdonos és megint valami akciófilm megy :evil: Ma meg nyomtam a melót ezerrel. Mire hazaértem férjecskémnek mesélhetni való kedve volt. Na ezt nem szabad kihagyni 3 hónaponta van 1 ilyen napja. Ilyenkor elmondja magától milyen gondolatai vannak, min töpreng más napokon és megtudtam az idei évi terveket. (cégnél).

Fátylat a múltra, nem firtassuk a témát és köszi, hogy szerettek én is titeket és ígérem megfontolom ezentúl mit, hogyan tálalok :wink:

Látom vannak "régi" új arcok is. Adiadi azta már 28. héten jársz, lányok mit szolnak a kistesóhoz, gondolom nagyon várják.

Duna, Boganna ha a kicsit engednek gyertek ti is néha erre persze a képeket is szívesen látom. Én most szívesen olvasom a mindennapi gondjaitokat is hiszen majd nekem is lesznek kérdéseim, ajaj főleg első baba :lol: aztán majd jó lesz visszakeresni kinek mit ajánlottatok, vagy ha sietek majd kérdezek.

Mucus nem semmi story vannak dilis emberek és megértem, hogy inkább elmentél a picit féltve. Mi mikor mentünk anyumékhoz az ünnepek előtt elkaptuk a jó havas utat. Férjem előzz, szemből jönnek igy 1 autót előzött csak és visszahúzott. A hátánál jövő meg jobb! oldalról akart megelőzni bennünket országúton míg mi szabályosan a bal oldalról tértünk vissza előzés után. Persze majdnem nekünk jött, megelőzött és azután km-eket játszott velünk gyorsult, mi utána erre ő hirtelen fék. Előzni nem engedett, mert akkor nagyon megtaposta. Férjem próbált kihúzni, taposta az idióta is nagyon és mikor szemből jött lefékezett, alig tudtunk vissza húzni a hátához. Én nagyon féltem és féltettem a babát ha ütközésre kerülne a sor. Már elővettem a telefonom és akartam hívni az 112-t, hogy segítséget kérjünk reszkettem úgy életem. De férjem azt mondta minden rendben lesz ő gyorsan reagál a fékezésére és közeledett egy város ott aztán végre más irányba ment. De én már a telefonon kamerával vettem, ha neki megyünk legyen bizonyíték, hogy szándékosan ok nélkül fékezett. Ez nem volt c.... és mégis disznó volt. Nem tudom miért ilyenek az emberek.

Nyuszi köszi jól vagyunk. Fogalmam sincs fiú vagy lány lesz. Családi vélemények is megoszlanak, szerintem lány lesz. Inkább lányként emlegetjük itthon is bár párom ma azt mondja inkább Lajoska legyen, aki jól ért a mechanikához és nem egy hisztis, kényes Juliska, aki olyan pontos munka terén mint én :oops: és a 1+1=2 és soha nem 4. Igen tesómék nevezték így vagy úgy a babót. Persze nem ezeket a neveket akarjuk, áh dehogy lesznek ezen nevek hivatalos papírokon! De vagy Lajoska vagy Juliska néven vannak említve. Tesóm szilveszter után célzott is rá, hogy reméli ő lesz a keresztapja. Na ná ha rajtam múlik. Imádja már most. Szilveszterkor azt mondta nehogy inni merjek, mert ha biztosan tudná Lajoska lesz azt berugaszthatom, mert benne van a vérében, ha Juliska lesz annak nem szabad inni. Így biztos ami biztos alapon nem ihatok :lol: Ha valami rosszat teszek, mindig azt mondja na megint Juliska gonoszkodik bennem és nagyon élvezi, hogy többes számban beszél hozzánk. Tehát láthatod nagy az öröm itthon. Ja anya kérdezte hétvégén, nő már a pocakom. Mondom igen, na az jó mert apád már alig várja, hogy lássa a pocakod. Na jó az övével majd csak 7-8 hónaposan fogok vetekedni :roll:

Na megint hoztam a "rövid" formám. Most nem írok többet, mert egy egész oldal hosszú lesz ez a beírás.

Ja Nita sajnos a pénz minden családban csak vitát okoz, mindegy, hogy sok van vagy épp semmi, mindig csak bajt csinál. De majdcsak kialakul :wink:

A héten rengeteg a dolgom a munkába de ha addig nincs táblácskák és sikerül én megpróbálom (bár még soha nem csináltam), de azért majd kell segítség, hogy próbáljunk mindenkit beleírni és akkor jó lenne ha azok is írnának pár szót akik nem járnak gyakran erre. Ne legyen túl sok információ inkább hosszú legyen, hogy bárki aki szeretne rajta lenni elférjen :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Örülök hogy minden ok.

Hoztam néhány képet. Kép
Kép Beeeeeeeeeeeee!
Kép Én kis építészem!
Kép Jó tesók
Kép Puszi!
Kép Apával
Kép Anyával
Kép Kettecskén!

Kép
Kép
boganna07
 
 


Jaj olyan ennivalók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


jaj Boganna gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Melisch majd hozol pici képet?? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyuszi, ha rám gondoltál, köszi a hiányolást.
Szégyellem, hogy elmaradtam kicsit, de Bencével gondok vannak.
jobban mondva széklet gondok.
Szegénynek nagyon kemény, 3-4 naponta van(volt) és ezzel küzdünk most, kísérletezgetünk étrend változtatással, székletlazítókkal.
Mindig maga alatt van szegény, sokat foglalkozok vele, ezért van kevesebb időm.

DE JÖVÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi mindenkinek, pocakosok vigyázzanak magukra, meg mindenki vigyázzon.

Boganna, szuper helyesek a gyerkőcök! :wink:
Nekem Dani kis lusti, nem szeret hasalni, de látom Pancsa szépen kiemeli magát. Mondjuk idősebb is egy kicsit.
azért én erőltetem ezt a hasalás dolgot. :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!
Szupi Melisch, hogy minden ok! Pociképet igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boganna: gyönyőrű a családod, és ilyen helyes gyerekeket! Azt figyeltem, hogy Levi inkább apja, Pancsa csajszi meg full Ta! De hát ez mindig szubjektív! :lol:
Ezeket a gyönyörű babarucikat hol veszed???? Már kérdeztem múlkot is!

Angie: kitartás, hát tök gáz, hogy nem rendeződött neki. Nekem gasztrós doki mondta, hogy forever livingtől az aloevera gél jó szokott lenni, pár nap után. Csak maraha drága 7.000 körül van, mondta, hogy adjak Beninek 4 hónapos korától, mert nem árt, hanem jó, ha ilyen rossz az emésztése...
Ja, és sztem adj neki normaflórt, mert azzal tuti nem ártasz, de ahoz is kell egy hét mire hat, mi az folyamatosan szedjük egy hónapja, doki mondta, hogy nagyon jó a bélflórának.
Majd írj, ha van időd, hogy mizu!
Ja, és majd Daniról is mesélj, még jó, hogy ő ilyen nyugis!!!

Nita: felétek mizújs, szent a béke?

Melinda: van baba vagy nincs? Hova tűnesz mostanában?
Betty?IVF? Lehet hülyeséget írtam? :oops:
Kirus????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duna?

Na,mentem , mert jön Attila, itt oltári nagy a kupi , de tényleg, nincs kedvem takarítani meg smemihez sem. Asszem van egy kis depresszióm... :cry: Semmihez nincs kedvem mostanában, még sétálni sem szeretek kimenni Benivel. Hiányzik a suli, a barátok stb...

Csajok mikortól kell fogni, vagy a felfüggesztett csörgőt lökdösni, mert 3és fél hósak vagyunk, de még nem csinálja...????? :roll: De lehet ez normális!
Na, mentem majd igyekszem jönni.

Kép
nyuszifül16
 
 


Ja, és a foggakkal kapcsi tanácsokat, nagyon ksözönöm!!!!! :lol:

Kép
nyuszifül16
 
 


Mucus!
Cigányokat én is nagyon úúútálom!!!!! És rohadtul visszaélnek a pozitív diszkriminációval!!! Húú, tudnám ragozni, de a végén kitiltanánk a fórumról :twisted:

nita!
Mennénk mi, csak ahhoz el kéne adni ezt a lakást, és még hitel is kéne. (már van egy hitelünk 20 évre, szinte ennek a lakásnak a teljes ára...) Három év múlva meg lehet, lenne annyi pénzünk, hogy legalább hitelt nem kéne felvenni. de már többször majdnem felhívtam az ingatlankereskedőt, hogy elmegyünk megnézni. :wink: De csak tovább fájna a szívünk... :? Bennem már három éve folyamatos fészekrakó ösztön van :) Rengetegszer átpakoltam már a lakást, szobákat, szekrényeket, mindent :lol: :lol:

Boganna!
tök jó, hogy átaludta az éjszakát!!!!
Attila 3940gr-mal született.
Olyan szépek vagytok! Férjemnek van az iwiwen képe Borcsiról, Ő is tornyot épített, és ez van aláírva: kicsi építészem :) Levi sokat autózik? Nálunk most hetekig kirakó mánia volt, most Anna és Peti, Boribon, Kippkopp olvasás megy egész nap:)

Királylány!
Mi úgy férünk el, hogy mi kint alszunk a kanapén a nappaliban, a gyerekek pedig bent a szobában. Van egy kiságy, Borcsinak heverő, polcos szekrény, ruhás szekrény, számítógépes asztal, sátor, és még a szoba közepén lehet játszani. a járóka a nappaliban van szintén. Akkor Ti is egy szobába teszitek a gyerekeket?

Melisch!
Remélem, tudok majd segíteni! :wink:

Angie!
Bence hova kakil? bilibe? Wc-be? Nekünk sokáig azért volt gond, mert a wc-re ültettem rá, és ezért az éjszakai pelusba kakilt Borcsi. De most megint visszatértünk a bilire (csak már unom mosni) :lol: és oda sikerül szinte mindig. Vagy pelusba sem akar kakilni?

Nyuszi!
Megkaptad a privimet?
Láttam a karácsonyos képeket! Nagyon csini vagy!!!! 8)
Vendég
 


Nyuszi!
van egy jó könyv, én azt csinálom még mindig Borcsival, és újrakezdtem Attilával is. Címe: Anya, taníts engem!
Ez napról napra ír feladatkat a babáknak már újszülött kortól. Én nagyon szeretem ezt a könyvet. Írok még róla a délután, de most megyek etetni!
Vendég
 


Jaj Nyuszi bocsi. Tényleg kérdezted már. Én imádom a H&M-es babaruhákat, és szerintem nem is olyan vészesen drágák. És szinte minden 3 havonta vannak nagy leértékelések. Annyira kis vagány cucokat lehet ott kapni. De nekem a Tescos cucok is bejönnek, csak az anyaguk nem olyan időtálló, de arra a pár hétre vagy hónapra elég is, mert hiszen úgy nőnek mint a gomba.:-) Az a "Mum love Dad=Me"-is rugit a Zara-ba vettem. Van már nekik is ilyen csecsemős cuccai, na de azok tényleg elég drágák, de ott is ki lehet fogni nagy leárazásokat. Nyugi nem vagytok még lemaradva, de sokat foglalkozz vele, adj a kezébe minél többször valami könnyebb dolgot, és ha rákap akkor csak figyelj hogy mit hova teszel le:-). Viszont ha úgy érzed le van maradva szólj a dokidnak és ő megmondja mit kll tenned. Minden baba más, ki előbb ki később kezdi a dolgokat. De szerintem a mozgásra mindenképpen oda kell figyelni, mert ugye ezek mind az agy fejlődéssel vannak párhuzamba. És ha valami kimarad az nem jó.

Duna, igen Levi nagyon sokat autózik szinte egész nap csak az megy. Néha már csak írányít minket hogy mit hova toljunk meg melyik autó kivel miről beszélgessen. Nagy kedvenc nálunk a Verdák című mesefilm. Na onnan már szinte az összes kocsit megkapta picibe. És tudod ebben a mesében az autók beszélgetnek így nekünk is így kell tennünk. Én is sokat olvasok Levinek, Pancsa és nagy szemekkel néz rám ilyenkor, de hamar megunja még. Viszont Levinek egy könyvtár nem lenne elég. De sajna nem vagyok megelégedve a mostani mesekönyvekkel. Annyira gyagya mesék vannak. pl. az egyik mese arról szólt hogy az anya és az apa leülnek este beszélgetni és arra jutnak hogy nincs elégg pénzük a hét gyermek etetésére ezért beviszik az erdőbe őket, és otthagyják őket, majd jön a gyerekevő szörnyeteg. Na erről ennyit. Szörnyűűűűűűűűűűűűű. Mostantól ha kapunk mesekönyvet vagy venni akarok akkor inkább előre kiolvassom, és utána kezdek el belőle mesélni.

Angie, Levi még pelusos sajna. Egyzserűen nem bírom rávenni se a wc szűkítőre, se a bilire. Megmutattam neki hogy miylen szuper, még a végén le is húzzuk. Na ezzel azt értem el hogy egyfolytában le akarja húzni a wc-ét. Volt hogy 5-ször egymás után, de ugye se pisi, se kaki nem került a wc-be. Szegény Beni ez a szorulásos gond nem egy jó dolog. Én is az voltam világ életembe, de képzeljétek el engem a szoptatós tea rakott helyre.:-))) Vicces mi.?

Na jó sokat írtam, és már mennem is kell!
Puszi!

Kép
Kép
boganna07
 
 


Ja Duna még neked akartam írni hogy, Panna is 3900 grammal született. Gratula, akkor neked jó sok tejcsid lehet irigy mirigy:-)
Megírod priviben a neved, és akkor meg tudlak lesni az iwiwen titeket.

Kép
Kép
boganna07
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?