Nita: én is ilyen családot szeretnék...
Nagyon aranyos a fiad, nagyon szépen fejlődik, és tündéri pofa...
Na, haramadikra még sem izzítasz? Hallom másik tipicban, pedig álmodták Neked...
Duna: hát igen, nekem a fájdalom, ami aggasztó. A kérdés az, ha most nem tom begombolni egyik régi gatáym sem, csak befőttes gumival húzom össze,de egyébként a segge és comja jó, akkor még jó lehet, vagy mit csináljak, mert ha jó lenne nem vennék újat, mert spórolok... Szar lehetett aza beszólás, amit írtál...de ki tudja, lehet, h majd nem is kell ezen aggódj, mert jön a 3.?
Pici lányod és a kis Attis?
Ha nem gáz, megírod melyi topicban van alány, lehet megkeresném priviben, priviben is küldheted a topic címet.Köszi!
Melinda: mi hír van felétek?
Melischkém jól vagy?
Mucus: látom maradtál a Kolosnál. Szép név nagyon, az én régi koli szobatársam is mindig ezt a nevet emlíettet, amikor a babák nevéről beszéltünk.
Királylány: jobb későn, mint soha! Akkor Melischel nagyjából egyszerre szoríthatunk értetek!
Boganna: nálunk az esti altatásos dolog úgy alakul, hogy kb 11-től ordít legrosszabb esetben fél kettőig. Mondjuk nálunk van még, hogy estére begörcsöl a hasa és akkor papaverines görcsoldót adook neki, amiben van nyugatató is... De kb fél 9-kor kel, kaja legközelebb délben, majd 3-kor, 6-kor és 10 kor, de általában minden fél órát tolódik, fürdi 9 után van, de 7-re szeretném átteni, majd próbálkozom. Ez így már barátinak hangzik, de an, hogy egéhezik 2 órán belül, és akkor újra kap 160-6. Ő annyit eszik, van, hogy bepuszilna 200-t is, de védőnő mondta, h ne adjak neki annyit, mert attól is megfájdulhat a hasa. Nagyon nyügi, akaratos babó, de már nem 18 órát sír, én ezzel is meg vagyok elégedve, remélem ez javul, mert muszály lesz készülnöm az államvizsgáimra. Mi táposak vagyunk, sajna, de ez van, de azóta kevesebb a hasfájás.
Én úgy gondolom, hogy az ájszakai evészet az szokatatás kérdése, ha többetsz adsz neki,az sztem nem segít. Ismerőseim úgy csinálják, hogy éjjel vizet adnak neki csak. Volt olyan, aki két hétig szedvedett, mire arra ébredt, hogy a baba reggel fél 7-ig alszik, persze addigra mind ketten ki voltak, de attól kezdve minden ok volt. Remélem tudtam segíteni! Azt az ari kis felsőt, amiről kéopet küldtél hol vettétek Nekem úgy tetszik!
CSajok! Mit szóltok ahhhoz, ha szólunk, ha van vmi jó kis babás dologgal kapcs akció, úgy , mint mikor Nita is megírta, hol vette a cuki mászó micimacit olcsón. Sztem ez tök nagy segítség lenne, mert nem tom Ti hogy vagytok vele, de én azért igyekszem olcsón vásárolni.
MILUPA OPTIMAL START HA, mivel Beni érzékeny rá maradt egy cbontatlan csomagom, tudjátoka dobozban 2 -600 g-os van, na abból nekem maradt egy, ez az amit, ha felírnak akkor 2200 HUF körül van, ha valakinek kell szívesn elküldöm után véttel levélként, sztem nem súlyos. Majd íratok!
A másik gyeden vagy gyesen az okj-s képzések tényleg ingyirt vannak?