sziasztok lányok!
hát alszunk végre. szerintem a pelenka volt a hibás. egy éjjel 2x tisztába teszem és így simán alszik. most mondjuk fogzik, én ku--a nem értem, minden nap máshol púpos az ínye. de hasmenése van, nem eszik, lehet, hogy 6 foga jönne egyszerre? képzeljétek felállítottuk az utazó ágyat, mert egyenlőre még nem vettük meg az autós ágyát, anyagi gondok miatt, nagyon tetszik neki, egész nap ott akar lenni, de aludni nem akar ott.
angyalom, én tegnap este fakadtam sírva, mert boti lekapcsoltuk a villanyt és az utazó ágyban volt, éreztem, hogy nem stimmel valami, halkan folytak a könnyei és ahogy fölé hajoltam, rögtön kapaszkodott a nyakamba, kivettem és éreztem, hogy hogy dobog a kicsi szíve a félelemtől, meg gyorsabban is vette a levegőt, hüppögött is, magunk mellé tettük és gyorsan lefeküdt a párnára, eljátszotta,hogy alszik. én úgy sírtam, ilyen kis hős, hogy félt és halkan sírt. norbi is mondta,hogy a szíve szakad meg, tehát megint nem vagyok elég erős, hogy átszoktassam, de én nem teszem ki ennek még egyszer botit. imádom,hogy velünk alszik, ő is és ez így lesz 40 éves koráig
most is ott fekszik és nézi a mesét, lehet, hogy napközben megpróbálom, hogy ott aludjon, mikor világos van. aztán meglátom.tegnap megint sütöttem tortát, bocicsokisat apám névnapjára, meg vettem neki limonchellot vagy, hogy írják, gondoltam majd én eliszogatom, de nagyon rácsesztem, olyan rossz, ne vegyetek, ez most egy divatos pia, nagyon fini lenne a citrom íz benne, de keserű, aki az unikumot és jégert szereti, annak lehet,hogy ízlene.
angyalom!
nagyon szorítok értetek és gratulálok a kispöcsöshöz. remélem jó rossz gyerek lesz!!!!!!! eszterke túl jó, kell egy kisördög
megértem, hogy nehezen váltok el, én mikor 3 hós volt, az epeműtétemnél majd megbolondultam, pedig csak 1 éjszaka volt. de abból jó, hogy gyors gyógyulásra ösztönöz. gondolj a kispöcsösre.
daniella!
jó, hogy jöttél, majd te is raksz fel képeket a házról? alexa hol tart? lépeget vagy még a biztonságra törekszik? a környék a lakásnál nem vészes, ez csak a posta és környéke, csarnok, na ott sok náció be van zsúfolva. én is kertvárosból jöttem, gondolhatod milyen jó megszokni. én nem tudom.
kiru!
mi újság? rég írtál, áki csak nem lefoglal?
láttam az új képeket iwiwen, azt hittem, hogy levágattad a hajad, erre anyud van a képen ugye? nagyon hasonlítotok. áki nagyon szép krapek, mehetnek csajozni. kritériumok azért lesznek bőven.
lesza!
jobban van már áki? szép nagy fiú lett, mozgásban hol tatotok? kúszik, mászik,stb?
vasi!
remélem jobban vagy! fertőtleníts, egy jó mézes kihozza még a szemedet is, de főleg a bacikat. reggel, délben este, aztán még többet vigyorizol, fel sem tűnik senkinek, nem úgy, mint vasin, rajta egyből látszik.
timi!
grat a második fogacskához. már csak 6-8 van egy éves szülinapig.
laar!
lehet, hogy a fogzás is közre játszik a nemalvás és nemevéshez, ne csodálkozz, ha lassan kijön az első kettő. én kenném neki dentinoxal 3x, az nem árt, de tud tőle aludni. boti is csak tápit eszik, abból adj neki pépet, az laktató, de nem fog éhen halni, folyadék az menjen. nagyon szép a házatok, gratulálok. tapéták abból a boltból valók, amit én is néztem? amit felraktál ide egyszer. hagymateát köszi, én sem adtam még rinatiolon kívül más köptetőt botinak, de csak egyszer.
bibócska!
merre jársz, mekkora lali baba? nagyon erősítünk fiús mamák, még a végén fölénybe kerülünk.
suzy!
nagyon drukkolunk anyudért, vigyázz magadra is, sok embernek van rád szüksége, de gondolj néha magadra is. több pihenés kéne, gondolom megint jól belefogysz a több műszakba. itt sajnos éhhalál szélén állnak eberek, éhbérét dolgoznak 15-16 órákat, lassan kína kettő leszünk, mindenki itt fog dolgoztatni ingyen, mi meg tűrjük. én kimennék dolgozni hozzád, de nem tudok németül, meg nem is étek hozzá, esetleg wc-s néninek? vagy ott kint nincs? bevezetném, otthonkát majd veszek a piacon, jó darabokat árulnak.
lucám!
nem én voltam az első, hanem suzy, mert én még tőle kérdeztem valamit párkapcsolati probléma terén, akkor volt neki a méhen kívülije sajnos. tényleg a keményedés, swidinek meg, hogy drukkoltunk, hogy elérje a 10. hetet a vérzés miatt. nagyon megy az idő, angyal eszerkével kb ugyanennyi idős lehettél, mikor vérezgettél, nem? jó visszagondolni, persze nem ezekre, hanem,hogy milyen rég drukkoltunk egymásért és most azóta mennyi kölök van
tesód is csini kismama, ez is családi hagyomány
grácus!
gratula, hogy bírtad az éjszakázást.
mennem kell lányok, bocsi, akit kihagytam, de viszem norbit dolgozni, rohadt bkv!
jó, hogy bírtad az éjszakázást!