Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lanyok...
csak beukkolok es irok hogy elek!
sajnos nincs idöm minden nap 16-orat dolgozom mert megint gondok vannak...na de ez az en problemam,van nektek nelkülem is eleg gondotok:)
Vasikam,latom te kerdeztel engem....hat röviden annyi ....anya jol van megkapta a masodik kemot....jol viseli hala Istennek!
28-an megyek vele Pestre dokihoz mert asszem sikerül haza mennem,legalabb is remelem!
Apaval a Baden-Baden varosban egy gyönyörü 5 csillagos szallodaban töltöttük a napokat es a Szillvesztert!
nagyon szep volt es nagyon elveztük!
sielni is voltunk,es csak egymassal törödtünk!
rank is fert,de aztan itthon jött a fekete leves a lanyok, 2 lany bedobta a törölközöt...en nem ertem valsag van is tt is de senki ne akar dolgozni!
ugyhogy most ket müszakot kell dogoznom,huzom a belem mert apa meg Portugaliaba van!
Vasikam draga most hogy eszembe van.... mar mindig elfelejtettem ne haragudj.....leirhatnad nekem priviben a cimed mert en is segitenek nektek a penzben,mar irtam egyszer de nem jött e-mail!
na mennem kell csajok rohanas van,bocsanat hogy ne irok mindenkinek...puszlom a gyerekeket es mindenkit szeretettel ölelek ,igyekszem jönni de nagyon kivagyok....
sziasztok!
suzi2

Sziasztok!

Ti aztan termeltetek, alig birtam olvasni, es Eszter mindjart fel kel. Sietek nagyon. ELoszoris koszonom mindenkinek aki reagallt az irasomra. ENis pozitivan latom a dolgot, es egyre tobben erositenek meg abban, hogy ez nagyon sokat segit abban, hogy a kiskrapek bent maradjon, es Eszternel is sokat segitett volna, csak ugye epp akkor nyilt meg a mehszaj amig nem voltam dokinal. VEgulis most elorebb hozattam a vizsgallatot. Holnap utan penteken megyek, es akkor meglatjuk mi lesz. Remelem a baboval tovabbra is minden ok.
Tegnap megkaptam enis az oltast. Bevallom mostmar enis feltem. Itt is kitort a panik, es mivel nem tudhatom mi var ram a korhazban ezert beadattam, de most ezert is panikolok, hogy el kezdett fajni a hatam. lehet ettol, vagy csak ugy magatol? Mar tiszta hue vagyok.

Laar, majd kuldj kepeket a butorokrol. Nagyon izgi lehet ez a tervezeses dolog. EZt szerettem enis a legjobban. Miracska tenyleg nagyot nohetett. A ruhakkal mi is igy allunk egy ido utan nyulnak mint a gomba.

LEszam, sajnallom, hogy igy el vagy havazva. Nagyon nehez lehet, es rossz, hogy ilyen keves idotok van egymasra. Remelem ez majd valtozik, es koszonom a zimaidat.

ETnam, este vettem eszre, hogy kerestel. Szerintem a ferjem, vagy Eszter babrallta a telomat, mert nem jelezte a nemfogadott hivast, csak mikor megneztem a listat, akkor lattam. Sajnallom a tejecsket. A tejportol nem volt ilyenje? JO, hogy legalabb a tejtermeket birja. Mert ugye csak fontos hogy azis legyen a kis szervezeteben.

Timi, Isten hozott a csapatban, en nagyon lemaradtam, es meg nem "lattalak". A poharbol ivas nekunk is ilyen nehezen ment, vagyis sok turelem kell hozza, mert ugye o szivni akarja nem tudja hogy kell. Nem proballkoztal elobb a csorossel? DE biztos 2het altt, ha mindig gyakoroljatok menni fog:) CSak mindig abbol adj neki, es rajon a trukkre ugyanugy a szivoszallal is. BEszivsz neki egy kicsit, es megerzi az izt, aztan rajon hogy szivnia kell. remelem tudtam segiteni:)

Daniellam, hogy all a haz? Kiscsaj hogy van? Fogacskakkal hogy alltok? Gratulallok a felallashoz. Nagyon ugyesek vagytok ti is.

Arte, kerlek ne mondj ilyet, hogy mashova kene irnod, belem most te ontottel lelket es erre szukseg van, no meg a csodas kepekre amiket kuldesz a kandallo gyonyoru lett es a fal, nagyon tetszik. Meg miis benne vagyunk az ep[itkezesbe, ugyhogy engem is erdekel. Ha minden jol megy nemsoka megvesszuk a padlot odafentre es akkor ott is lehetunk majd. DE lepcsonk csak masrcius utan lesz, mert addig munkaja van a szakinak, akivel szeretnenk csinallni.

Jajj lanykak ne haragudjatok, de most mennem kell. Jott a ferjecskem ebedelni. Puszi es oleles mindnekinek! Es koszonom a biztatasokat!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!

Suzy!
de jó hallani rólad.Isteni lehetett apáva la szilveszter és a síelés, ezer éve nem síeltem már, mondjuk én a máriakéméndi sípályán síeltem utoljára gyerekkoromban,de már nagyon aprócska koromtól fogva, aztán kinőttem a síléceket, és hó sem esett, szüleimnek meg nem volt pénzük arra, h külföldre küldjenek, most meg sztem kezdhetem előlről a tanulást. Néha én is vágyom rá, h kicsit kettesben legyünk apával, de a manócska miatt ez lehetetlen, de majd talán ha nagyobb lesz, csak kibírjuk valahogy,végülis ez az időszak sem rossz, és nagyon jókat tudunk hármasban játszani már a kicsivel.
Nagyon jó hír, hogy anyud jobban van, és jól bírja a kemót, nem lehet könnyű neki..bele sem merek gondolni, h mindegyikőtöknek milyen nehéz ez az időszak.Imádkozom anyukádért is.
Nem jó ez a sok meló, kicsit próbálj időt szakítani a pihenésre is.Sajnos ez van itt is, hiába van válság, semmi munkalehetőség mégis vannak emberek akik felmondanak, nincs kedvük melózni stb.
Millió puszi neked, remélem hamarosan találsz a lányok helyett másokat, és nem kell ennyit dolgoznod.

Angyal!
Látom azért szakítasz a pihenés, és a lánykád mellett ránk is időt.Bízom benne, h nem lesz semmi baj a kicsiddel, szépen növöget a pocakodban.Azért a vizsgálat után majd írj, h mi volt..Eszter hogy viseli ezt a hideg időt azért szoktatok kimenni ilyenkor is?Ő már tudja h lesz kistesó?
Tegnap megrendeltük a konyhabútor felső részéhez is az anyagot ajtókat, az világos színű lesz, Wenge oldalakkal.Bízom benne hogy jól fog mutatni, megvettük a mosogatótálcát és a csaptelepet is, rozsdamentes Blanco Rondoval mosogatótálcát vettünk nekem nagyon tetszik.Leértékelve vettük a Retz bútorboltban a csappal együtt, sajnos olyan gránit nem volt csak vajszínűben ami tetszet volna.Ma még vissza megyünk nézek a csajnak néhány holmit a szobájába.

puszika mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Vasi: legalább mi melósok tartsunk össze nem? Mi vagyunka három Grácia 8) :wink:

Laar: csak elnézegetem Míráról a képeket és gyönyörű egy kislány. Mindig vacilálok, hogy kire hasonlít, mindig úgy gondolom először h Rád, aztán meg h a párodra, de aztán mégis rád.... De a lényege h csodaszép :D

Na lépek aludni! Jó éjt Mindenkinek!

ui1.: ma viszem ki a fényképezőt és csinálok Nektek képeket, mert a telefonnal készültek nem lettek olyan jók...

ui2.: ti kaptatok már recepteket a recept csere játékba? Én ma kaptam, majd felrakom .

Kép
Kép
arte

Draga Laar!
hat igen nagyon jo volt apikammal!
kell is az neha hogy kettesben legyen az ember a parjaval,bar tudom kicsi baba melett nem egyszerü de majd ez az idö is eljön ugy ahogy irtad :)
sielni en is szertek bar kis kromba nekem is volt aztan egeszen tavalyig semmi!
aztan voltunk a parommal tavaly elöször minta mindig si lett volna a labamon....nagyon szertem en is!
bar nekünk szerencsenk va mert sok sipalya van a környekünkön de ha idönk van Tirolba megyünk mer az nagyon szep es nagy!
köszönöm Anyaert az imaidat es mindannyiotoknak aki gondol anyukamra!
jol van szegenykem ,nagyon erös!
Mar hullik a haja majd ha hazamegyek veszek neki valami csinos parokat ...de nem viseli meg lelkileg ,nagyon erös asszony!
bizunk is a gyogyulasban....az eredmenyei jok ,remelem ez igy is marad!
Nagyon szep Mira baba,nöl mint a kis gomba....en is mikor hazamegyek elajulok mindig a kis Balazson hogy mennyit nö es fejlödik!
mar tisztan beszel,szalad es egyre okosabb!
mindig olyan büszke vagyok ra!
A meloval kapcsolatban ,igyekszem keresni uj embereket mert ez nekem is nagyon sok,bar apa hetfön hazajön es en meg mehetek haza,es neki kell tovabb huzi az igat meg nem talalunk uj megoldast!
Egyepkent nem irtam de egyre többet beszelünk a lombikrol ,egyre jobban erzem hogy hajlik ra ,azt hiszem bar nem akarom elkiabalni ,de szerintem ebben az evben megcsinaljuk,mert multkor is a klinika honlapjat nezegette a neten es kerdezte hogy melyik az a doki aki az ismerösünknek csinalta,most születtek meg az ikrek par hete!
ugyhogy igyekszem nem eröltetni de jo uton haladunk!
na jo hosszu lettem....
vigyazz magadra Laar es a kicsi Miracskara is:)
Angyalkam örülök hogy jol vagytok es en is imadkozom ertetek hogy minden renben legyen!
szerintem jol teted hogy beoltatad magad!
mikor kell a mütetet csinalni?
puszi Eszterkenek es Neked!
Draga többiek mindenkit szertettel ölelek es puszilok!
remelem jol vagytok es a gyerköcök is!
igyekszem de nem mindig sikerül jönnöm!
puszi nektek!
suzi2

arte és akiket érdekel, én ezeket a recepteket kaptam:

Csőben sült brokkoli

A csőtésztát kifőzzük, a brokkolit enyhén sós vizben megfőzzük. A csirkemellet csíkokra vagy kockákra vágjuk,pörkölt szerüen elkészítjük,majd egy kis főzőtejszint adunk hozzá. Egy hőálló tálba összekeverjük a hozzávalókat,majd a tetejére tejfölt és sajtot teszünk. Kb 20 percig vagy amig sajt meg nem pirul sütjük.

Diétás csirkemell
Csirkemelleket vékonyan felszeleteljük,kicsit lazitjuk és hirtelen kb.1-1 perc oldalanként vajon sütjük.
A gombán apróra vágjuk és a sütési vajon átsütjük kb.5 percig kevergetve,hozzáadunk kakukkfüvet,bazsalikomot,pirospaprikát /kb 1 teáskanálnyit/és 1 doboz tejföllel/12 %-os/felönjük.
A sütött csirkemelleket kivajazott jénai,vagy sütótálba rakjuk,sózzuk,borsozzuk és ráöntjük a gombás ragut.
Sütőben kb 180 °-on 20 percig sütjük amig szép barna lesz a teteje ./2 személyre 1 csirkemell ,és kb 30 dkg gomba/
Jó étvágyat!

Csokoládé-varázs:

250 g étcsokoládé, 10 dkg margarin, 75 g porcukor, 3 tojás, 1 vaníliás cukor, 150 g liszt, fél kávéskanál sütőpor, 3 evőkanál kakaópor, csipet só, kb. 75 g porcukor a forgatáshoz.
Gőz felett a csokit és a vajat megolvasztjuk, majd tűzről levéve, belekeverjük a cukrot, a tojást egyenként hozzáadjuk, majd a vaníliás cukrot. A lisztet a sütőport, a kakaót és a sót egy tálba szitáljuk, majd fokozatosan hozzákeverjük a csokis masszához. Amikor sima a massza lefedjük és hűtőszekrénybe tesszük legalább két órára. A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A tepsibe sütőpapírt teszünk. A masszából kiskanállal kiveszünk és kézzel golyókat készítünk, amit megforgatunk porcukorban. 10-12 percig sütjük, amíg érintésre lágyak és ruganyosak lesznek. Néhány percig hűlni hagyjuk, majd légmentes dobozban tároljuk. Kb. 24 db készíthető, attó függően, hogy mekkora golyókat készítünk.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Suzi!
Nagyon örülök, hogy anyukád ilyen jól viseli a megpróbjáltatásokat. HIgyjétek el, minden rendben lesz! Látod anyukám ugyanezen ment keresztül 2004-ben (te jó ég, már hat éve lesz idén!! ), ugyanilyen hősiesen viselte a kemot, a parókát, mindent... és itt van velünk, egészséges, örül az unokájának és a családnak! Imádjuk, nem is tudom mi lenne velünk nélküle. Te édesanyád is így lesz, meglátod! Nagyon-nagyon erősek ők, büszkék lehetünk rájuk! Drukkolok továbbra is, majd néha írj, hogy mi van vele! A lombiknak is örülök, meglátod idén karácsonyra már pocaklakó(i)d lesz(nek) :wink: Puszi és tényleg próbálj meg többet pihizni és persze gyakrabban írni nekünk!

Laar!
KÉpzeld egyszerű csodakenőcsöm van :) Eszembe jutott, hogy mikor tavaly Tamással voltunk a szoptatási világnapon, volt Sudocrem bemutató is, ott mondta a csaj, hogy még herpeszre is jó. Azzal kenem és hát nagyon sokat javult. Hétfőre jött ki, már csak egy kicsi seb van, tökre örülök. Nekem úgy nézem ez jön be.
Tegnap este néztem végig én is Mira képeit iwiw-en, csodaszép kiscsaj. Nagyon ügyes, hogy így elvan, örülhetsz neki tényleg. Az éjszaka hogy telt? Sajnálom, azt a kettőt, amit írtál milyen rossz volt. Sajna erre nem tudok mit írni, csak annyit, hogy Etnának és nekem is volt/van benne részünk bőven... hányszor, de hányszor virrasztottam végig éjszakákat, mikor három-négy órát nem aludt éjjel. sosem tudtam igazán mi a baja, mikor olyan pici volt még a fogai sem jöttek... ez van, majd elmúlik, szerintem erre tényleg nincsen csoda megoldás. Kitartás, remélem ma már jobban aludt!

Puszi csajok, megyek, mert Tamás persze még mindig allergiás a gépre, itt ordít mellettem :roll:

Kép

Kép
luca81

Köszönöm Lucam.....jol esnek szavaid!
Mindig a Te anyukad ,es peldaja van a fejemben es anyanak is anno elmeseltem es nagyon sok eröt az ez nekünk hogy latunk peldakat hogy igen is meg lehet gyogyulni!
szedi rendesen a Culavitet,issza a teat Etnatol issza a Nonit is,tehat mindent amit csak veszek neki!
es bizunk abban hogy egyszer neki is kimodjak ,hogy egeszseges es örülhet meg nagyon sokaig a csaladjanak es unokajanak vagy kesöbb unokainak!
sajnalom a herpeszed...de örülök hogy talatal jo megoldast,nekem is volt karacsonykor es csak szilveszterre mult el ....en csak kentem herpesz kremmel,de hallottam itt egy vendegtöl hogy mikor kezd kijönni azonnl sot kell rarakni mert az kiszivja azonnal a cuccot!
hat nem tudom....talan legközelebb,bar remelem nem kerül ra sor!
de egy evbe 2x tutti kijön,es korabban soha nem volt nekem,most olyan 2 eve hogy elöször kijött!
de nagyon rossz az tutti!
Puszillak draga es Tamast is nagyon szep kis csavo:)
suzi2

megint egy recept, sajnos nincs időm semmit írni, mert bkv sztrájk miatt anyuékat és norbit is én fuvarozom+órákat ülök a dugóban, már kua elegem van. megint jött egy recept, ha valakinek tetszik próbálja ki, én olyan éhes leszek mindegyiktől, küldhetnének inkább kaját helyette :lol:

Diós padlizsánsaláta
2-3 darab nagy padlizsánt sütőben, vagy a gázrózsán meg kell sütni, mikor kihűlt lehúzom a héját és a húsát kis kockákra vágom. Hozzáadok 3-4 szál karikára vágott újhagymát, 3-4 kockára vágott paradicsomot, (negyedekbe vágott koktélparadicsommal még finomabb), egy gerezd fokhagymát, egy maréknyi apróra vágott mentalevelet és petrezselymet, sót, borsot, citromlevet, olivaolajat és finoman összekeverem.
A tetejére jöhet még apróra vágott dió és gránátalma magok. Pirítóskenyérrel is nagyon finom.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Suzi!
Tudom, hogy erőt adnak a soraim, sajnos nekünk annak idején nem volt előttünk ilyen pozitív példa. Sokkal könnyebb így, ha az ember látja a szeme előtt, hogy igen, Ő is meggyógyult és Ő is... én is meg fogok! Sok-sok erőt!! Puszi

Otthonról sajnos megint nem tudtam jönni, mert reggel, miután írtam Nektek, meghalt a monitor. Már rohadtul elegem van, hogy mindig van valami a géppel. Remélem apa meg tudja szerelni, mert nagyon nincs kedvünk most még azt is venni.... Mellékelek Nektek egy cikket, ma jelent meg az újságban, érdekes. Meg tesókám 24 hetes pociját is felteszem Nektek! Puszi, remélem jól van mindenki, és azt is, hogy minél előbb tudok otthonról is jönni.
Kép Kép Kép

Kép

Kép
luca81

Jó a gépünk itthon :) hát azért ennyire nem tartom magam szőkének, de tiszta ciki: délelőtt kicsúszott a monitor zsinórja hátul (persze Tamás megrángatta a mikrofont, azért...) és én hülye, rossz helyre dugtam vissza :oops: eddig úgy tudtam, hogy csak egy helyre lehet bedugni a monitort és apa sem mondta a telefonba, hogy máshova is dughatom :) szóval apa megnézte, átdugta máshova (mivel ezen a gépen 3(!!!) helyre is lehet dugni), így most semmi baja. Holnap jövök, puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

ezt nézzétek meg, milyen undorító emberek vannak:

http://www.rtlhirek.hu/video/80559

ÉN is vettem rózsát...

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok!

Úgy látom mindenkinél zajlik az élet!
Nálunk most van egy kis nyugi, végre :o
Vilcsinek kibújt a 2. foga, így már jobbak az éjszakáink, csak kétszer kelünk, jobban is eszik, és minden étkezés után fogacskát"mosunk", nagyon élvezi :lol:
Már álldogál, ha mellette játszom, kapaszkodik fel rám, és húzza magát, egy szinttel feljebb látja a nagyvilágot, pipiskedik- lábújjhegyen ácsororg, nagyon édes, úgy birom :lol:
Viszont nagyon anyás lett, nem tudok tőle csinálni semmit, mert folyton láb alatt van. Hiába kötöm le fakanállal, vagy edényekkel, mert ugye a játékaival játszani nem szeret, pár perc múlva már a lábomon csüng, húzogatja a nadrágom, kéretőzik az ölembe...ami persze nagyon jól esik, de nem haladok a munkával.

Remélem mindenki jobban van, gyógyulgat, Arte csinosítgatja a házukat, mint Laarék.- Gyógyulgass, már úgy hiányoztok, olyan jó lenne már találkozni...

Angyal: köszönöm a tanácsod...Veled vagyok én is, csak nyugi, a picikéd még jól érzi magát a pocidban!

Egyébként mióta ismeritek egymást, és már sokszor találkoztatok?

Szép estét, és jó munkát a dolgozóknak! Nemsoká hétvége!!

Puszi kicsiknek és nagyoknak!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!

A helyzet rosszabodott, kicsikém köhög is,folyik az orra, meg megint begyulladt a szeme estére, remélem nem lesz kötőhártya gyulladása, mindenesetre csepegtettem a szemébe abból amit múltkor is felírt neki a doki.
Az éjszakánk nem telt megint vmi jól, fél 4 kor adtam neki kúpot, de nem használt nyűgösködött reggelig.
A lándzsás utifű nem használ és utálja is, köpi kifelé.Most kenem a mellkasát, hátát mentolos kenőccsel, remélem használ kicsit.

Sztetek ennyi idős korban lehet már adni hagymateát neki?És ha igen mennyit?Nem szívesen gyógyszerezem szegényemet.

Lázunk nincs szerencsére.

Tegnap kapott egy hintakutyát, ami ugat is, fából van és a feje plüss..nagyon imádja..nagyon hamar belejött hogyan kell hintázni rajta, majd küldök képet.

Timi!
Ti is nagyon hiányoztok,remélem mihamarabb meggyógyulunk és talizhatunk..játszhatnak a csajszik egymással..

Köszönjük a dicséreteket.

Arte!
Én sem tom kire hasonlít:)

puszi mindenkinek..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Timi!
Úgy nézem ezen az anyás korszakon minden átesünk, kinél hosszabb, kinél rövidebb ideig tart. Én az előző kategóriába tartozom, Tamásom iszonyat anyás, és voltak olyan hónapok, mikor semmit (szó szerint SEMMIT) nem tudtam csinálni mellette, mert ha nem játszottam vele a szobában, akkor ordított. Kész voltam nagyon, mikor aludt, akkor tudtam gyorsan mindent megcsinálni, de akkoriban baromi keveset aludt napközben.
Másik kérdésed: mióta ismerjük egymást... vannak, akik már nagyon régóta "tagok", a legrégebbi Etna és én, mi 2007-ben kezdtünk irogatni a Nőiportálra. (legalábbis én, hogy Etna mikor, azt nem is tudom pontosan). Aztán egyre többen lettünk ott, szépen sorban jöttek a lányok, Petra, Swidi, Suzi, és a többiek, nem tudom ki mikor... így lettünk szép nagy csapat (vagy inkább egy nagy család? :)) Találkozni sajna még soha nem találkoztunk, viszont vannak olyan szerencsések, akik igen: Kiru-Petra, Kiru-Vasi, Petra-Vasi, Etna-Vasi, hirtelen nem jut eszembe több, meg különbenis már késő van :D A lányok majd megírják. Én még senkivel nem taliztam, de reméljük tavasszal összejön a nagy fórumos tali!!! Pusszantás, megyek alukálni végre!

laar!
Nektek is jobbulást!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

E-mail-ben küldöm az ígért képeket, mert igen le kellett volna kicsinyíteni őket, h ide felrakhassam. Aki nem kapja meg síkítson és orvosoloma problémát :D

Timi: majd a tavaszi nagy talin végre mindenki megismer mindenkit! Legalábbis remélem! Én Lucát láttam még novemberbe Győrbe, de nem voltam benne biztos, hogy ő az így nem mentem oda hozzá. De mint kiderült ő volt az! :D De majd pótolunk mindent :D

Pusszantás:

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Laar, a wenge nagyon bejott mostanaban, nekem is tetszik. A vilagos szin nagyon passzol hozza. Biztos klassz lesz. Eszter nem banja hogy hideg van, de igy ritkabban vagyunk kint, mert mindig leulne a homokba, meg szedi a saros kavicsokat. NEhez eset. A hoban voltunk kint, de most nem igazan sokat. Azert a levegozes megvan minden nap, csak nem ugy, mint a joidoben.
TEsot tudja, hogy jon, es persze az o hasaban van a kisteso. DE sokszor odajon hozzam, es megsimogatja a hasam, es mondja hejte baba. Szoval nagyon edes. de szerintem fogalma nincs rola, hogy ez mit jelent:) Remelem MIrscka jobban van, serintem mehet a hagyma tea, csak csinalld gyengere. JObb a natur dolog ez teny, de most a nagy virusok kozepette, lehet jo lenne, ha latna a dokineni.

Reggelre Eszterem is belazasodott tegnap, nagyon kiakadtam, meg nem fordult elo a 1,5ev alatt. A dokino nem latott semmit, csak pici torokpirt, en a fogat gyanusitom, bar eddig meg nem volt vele ilyen, ugy latszik jon a buvos 13. Egesz nap volt laza 3szor. Mindig csak a kupp segitett, a nurofen nem. MOst hetfoig szedi a gyogyszereket, ilyen folyekony mind, es finomak is de semmikepp nem akarja bevenni hiaba keverem barmibe megerzi. Nagyon rafinallt, ugyhogy egyenesen szaajba nyomo, azta amennyi megy annyi, mara mar nem volt laza sem nem kohog nem csorog az orra. Nem tudom mi lehetett.
EN delutan megyek dokihoz, aztan este, ha tudok, jovok.

Suzy, draga, jo, hogy jottel. Sajnallom, hogy meg ennel is tobbet kell dolgoznod. Orulok, hogy jol ereztetek magatokat apaval. Ratok is fert. EN helyetted is buszke vagyok az anyukadra, tenyleg egy igazi harcos, es nagyon jo hogy igy all hozza. Biztosan minden rendben lesz. Gondolom a babatema most pihen akkor. HIsz ido sincs ra. A mutetrol meg nem tudok smemit, ma ha megyek mindne kiderul, remelem a baba tovabbra is jol van.

Timi, en 2007szeptembere ota vagyok a csapatban, Etna volt koztunk az elso, aztan Lucara es Suzyra emlekszem a legregebbrol, aztan Petra, Laar, Lesza, Kiru, bocs ha rossz a sorrend. EN meg sajnos nem talallkoztam senkivel, d eremelem egyszer osszejon.

MOst megyek, mert mindjart ebred hercegnom. Oleles mindenkinek! Imadkozzatok ertunk delutan, es gondoljatok rank!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!Beszéltema dokinkkal, sajnos már nem rendel ma, de mondta vegyünk acc 10at, és reggel délben este kapjon egy felet, meg 2x fél caci muc, nasivin orrcsepp, ha láza van akkor kúp, meg akkor is ha nagyon nyugtalan, mehet neki a hagymatea napi 3x, és leírom, hogy kell csinálni, mert sok mindent olvastam a neten...

Hagymatea köhögésre:
a hagyma héját (amit a kukába dobnánk) összetörjük, leforrázzuk, hagyjuk állni 5 percig, leszűrjük és lehet adni neki napi 3x

remélem hamar helyrejövünk, mert nem kell neki a kaja sem, csak a táp..

sziasztok, puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Zsuzsa
Elég jól bírom az éjszakázást nem is voltam álmos meg napközben is tudtam aludni! És te, hogy bírod és jobban vagy már?? Te is szimpi vagy nekem!!! :lol:

Arte
Egy műszakban vagyunk tök jó :wink:

Etna
Köszi a recepteket jól hangzanak! :wink:

Luca
Aranyos tesód pocija.

Angyalom
Imátkozok értetek rendben lesz minden!

Suzi
Imátkozok Anyudért!

Remélem mindenki jól van!

Én jól vagyok még 2 éjszaka lesz túlóra és jelenkeztem rá :lol: ezt már túl élem! :lol: :lol:

Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok Lányok!

Egy picit eltűntem, de jól vagyunk, csak annyi a meló a házban, hogy csak na, sokat vagyunk ott. Oda van már pakolva minden, ma kész lettek a függönyök az alsó szintre+Alexa szobájába, azoknak a karnisait is ma fúrta fel apa egy asztalos barátjával. Az előszoba fogas is fel lett téve, összerakták Alexa szoba bútorát, egyre inkább otthon formája van a házunknak, ez olyan jó érzés!

Grácus: Gratulálok a férjed tesójáéknak a kis Biankához, nagyon szép neve van! Gondolom, azután a szörnyű dolog után most még nagyobb ajándék nekik a kis csöppség érkezése.

Laar: Ahogy írtad, hogy Míra mennyire szeret utazni a bevásárlókocsi ülésében...na, hát Alexa ugyanez! :D Ha megyünk bevásárolni, mindig beleültetjük oda, kapaszkodik aranyosan és nézelődik, vigyorog mindenkire, szerintem órákig el tudna így lenni, meg tudnám zabálni! Imád vásárolni velünk! :D
Remélem, Míra már jobban van! A calcimusc és a Nasivin nagyon jók, ezeket nekünk is szokta mondani a dokinénink. Adod neki a Cebion cseppeket is? Én így a télen minden nap adom neki megelőzésképp, napi 7 cseppet.

Etna: Nem semmi, hogy milyen környéken laktok és hogy milyen emberekkel találkozol, brrrr! :( Nem irigyellek! :( Mi szerencsére itt vidéken nyugis, kertvárosi részen élünk, el sem tudom képzelni, hogy ilyen esetek megtörténjenek, mint amikről írtál. Remélem, sikerül majd elköltöznötök onnan. BKV sztrájk miatt együttérzésem, elég idegesítő lehet. Na többek között ezért sem bánom, hogy nem vagyok pesti. Boti hogy van?

Luca: Örülök, hogy jól sikerült a süti és hogy ízlett a párodnak is! Próbáld majd ki a körtés kevert sütit is (lehet más gyümölccsel is), az talán még egyszerűbb és isteni finom az is! Nagyon aranyos pocakja van a tesókádnak! Húgom hasa szerintem nagyon nagy, de hát a 2.-kal általában hamarabb és jobban meglátszik. Húgom hétfőn már 27 hetes lesz, nagyon megy az idő! 21-én mennek 4d-re, végre megtudjuk, hogy kiscsaj vagy kiscsávó lapul-e a pocakban!
A link, amit betettél, nagyon dúrva, undorítóak az emberek, hogy ilyesmivel visszaélnek és kihasználják mások jóhiszeműségét. :cry: Sajnos sok hasonló esetről hallottam már, én többek között ezért sem adok pénzt az ilyeneknek.
Herpeszed elmúlt már? Remélem, igen! Nekem még sosem volt szerencsére, én aftás vagyok. Állítólag valaki vagy herpeszes, vagy aftás. Na, az afta sem jobb, talán csak annyival, hogy az kívülről nem látszik, de az is baromi fájdalmas! :(

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla

folyt.

Vasikáé: Együttérzésem az éjszakázásért, utálatos egy dolog! Én is dolgoztam anno a mekiben éjszaka, bár nem túl sokat szerencsére! Azért az ember bioritmusa mégsem erre van beállítva. Kitartást! Nappal ilyenkor meddig alszol? Emlékszem, én 1-nél tovább sosem tudtam. Pedig jó lett volna!
Dokihoz mikor mentek pontosan? Nagyon sokat gondolok rád emiatt!

Timi: Gratu a 2. fogacskához! Remélem, most már jobb éjszakák következnek! Ahogy írták is a lányok, olyan igazi nagy tali még nem volt itt a fórumon, néhányan találkoztak csak egymással, illetve 2008. évvégén volt egy kisebb tali Pécsen, azon Laar, Niki, Felhőtáncos és én voltunk ott. Én 2008. tavasza óta vagyok itt a fórumon, illetve akkor még a Női Portálon, engem Petra hívott át a Nők Lapjáról, szóval nem sokkal utána jöttem át. Arra emlékszem, hogy utánam valamivel szinte egyidőben jött Kiru és Lesza.

Suzikám: Úgy örülök, hogy tudtál jönni fórumozni, már nagyon hiányoztál!!!! Szuper, hogy Anyud jól viseli a kemót, imádkozom érte! Nagyon helyes, hogy ezeket a táplálék kiegészítőket és immunrendszer javítókat is szedi, biztosan meg fog gyógyulni! Nagyon jó az is, hogy a család így mellette áll lelkileg és támogatjátok! Gondolom, am kis Balázska is nagyon sok örömet okoz neki! Ő mennyi idős is most?
Szóval a lombikban gondolkodtok? Voltál már kivizsgáláson emiatt? Csak azért kérdem, mert te már estél spontán teherbe, ugye? Nem lehet, hogy természetesen is sikerülne? Nagyon szorítok, hogy mielőbb beköltözzön a babóka a pocidba!!!!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat apával szilveszterkor! A síelés szuper dolog, én is imádom. Mondjuk én felnőtt fejjel tanultam meg (2001-ben), de imádom és azóta minden évben mentünk, kivéve tavaly, amikor terhes voltam. Ausztriában és Olaszországban voltunk többször is, Caprun az egyik kedvenc helyünk. Biztos Tirolban is szuper pályák vannak. Alexát is meg akarjuk tanítani minél előbb síelni. Milliószor puszillak!!!!

Angyalom: Örülök, hogy jól vagy! Remélem, Eszterke is meggyógyult! Tényleg most volt először lázas? Szerencsések vagytok! Alexa már többször is volt sajnos. Pedig még mindig szopizik, úgy látszik, mégsem véd meg mindentől az anyatej.
Házunkról már írtam az előző hsz-em legelején, szépen alakítgatjuk, sokat vagyunk ott mostanában.
Alexának 7 fogacskája van már egy jó ideje, ahogy nézegettem a kis szájában, most nem is készül áttörni egyenlőre másik fog, nincs duzzadt íny sem.
Jól tetted, hogy beoltattad magad, főleg így kismamaként. A húgom is megkapta várandóssan és a kisfia is 2 évesen, nem lett tőle semmi bajuk!
Vigyázz magatokra nagyon! A műtét miatt imádkozom, minden rendben lesz, meglátod!

Lányok, most búcsúzom, akiket kihagytam, azoknak is millió pussz, jók legyetek, vigyázzatok a picurkákra!!!!

Kép

Kép
daniellla

Daniella!
Örülök, hogy végre írtál, már tényleg nagyon régen adtál hírt magatokról. Szuper, hogy így alakul a házatok, tavasszal mehettek simán. A herpeszről, meg aftáról annyit, hogy nekem sajnos mindegyik van... bár ahogy írtam, herpeszem több, mint két éve nem volt, afta viszont gyakrabban előjön, de hamar elmúlik. igaz abban a pár napban baromira fáj. Érdekes amúgy, mert tesómnak sem volt még soha herpesze, úgyhogy ez valami alkati dolog is lehet. Amúgy képzeld tesókámnak is elkezdett keményedni a pocija, pont úgy, mint nekem... 20 hetesen már érezte, most 24 hetesen már sokszor van neki is, múlt este egy órában 3-szor! tökre ugyanúgy, mint nekem volt: pár másodperc keménység, gombóc, aztán kienged. Másnap ment is egyszerre dokihoz, megnézte, minden rendben, méhszáj 3000-es, 3*1 magneB6 és neki is Halidor, mint nekem anno... ez családi vonás, úgy látszik... hugomék jövő pénteken mennek 4D-re, két embert vihetnek, úgyhogy anyukám és anyósa is elmennek. Szerintem ott meglátják mi lesz, ha úgy fekszik. Viszont ha nem, akkor már tényleg csak szülésnél fog kiderülni, mert akkor már csak azért sem kérdezik meg. (úgy is így tervezik :D - én biztos nem bírnám a helyükben) Kíváncsi vagyok tesódéknál mi lesz. Puszi

Laar!
Szegény Mirácska, remélem minél előbb meggyógyul. Olyan rossz betegnek látni őket. De szerencsére ők erősek és pikk-pakk túl vannak egy ilyen betegségen! Jobbulást!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Még mindig fent van a kis csaj, dumál az ágyában, az étvágya nem volt ma vmi jó..de azért igyekeztem neki, ha mást nem tápszert adni, meg sok folyadékot.
Mintha most estére jobban lenn, de nem akarom elkiabálni.
Acc10-at mondott a doki, h vegyek és harmadoljam el, de a gyógyszertárban lebeszéltek róla,így Rhinathiol köptető szirupot vettem helyette, ezt legalább megissza..
Sajnos a szeme is begyulladt tegnap és váladékozik, még múltkor kaptunk rá cseppet most is azt használom, és mintha javulna az is, meg kamillával mosom neki.Érdekes, h mindig csak a bal szeme:(

Daniella!
Akkor lassan költöztök is?
Mi is ma vettünk függönyt a konyhába meg kis karnisféleséget is, apa fel is tette azt mondta csini.
A Nasivin orrcseppet és nem szeretem, meg állítólag tönkreteszi az orrnyálkahártyát, ilyen kis korban még jobb a sós oldat, uh mivel a sprayt nem engedi a Míra, vettem Otrivin Baby 1x használatos orrcseppet, születése óta ezt használjuk és bevált.Szerencsére nagyon folyik az orra, játék közben csak úgy csurog uh nem is nagyon van szükségünk ilyesmire.Mire a napnak vége lett, már engedte szívni az orrát, nem félt tőle, szegényemnek ma rengetegszer szívtam uh gondolom nem volt nehéz neki.
Megjöttek ma a bútorlapok a szabászatból már csak össze kell rakni, meg jövő héten megjönnek az ajtók is.Apa tiszta pipa, mert elcseszték a lapokat nagyobbak mint amiket rendeltünk:(Többet nem rendelünk tőlük az tuti.Tegnap beszerelték a sütőt, ma a mosogatót is, küldök néhány képet is már a lakásról.

Holnap disznóvágás, mondtam anyának, h betegek vunk, de sajnos csak ketten lennénk csajok és nincs ki segítsen neki belet mosni így mennem kell, addig öcsém vigyáz a kicsire.

Az én torkom sem javul, meg az orrom is nagyon folyik, ma a gyógyszertáros adott Tantum verdét, h szopogassam, hátha jobb mint a Mebucain Mint.Elszopogattam egyet, annyira elzsibbasztotta a nyelvem és a szám, h semmit nem éreztem..nem tom miért nem ezt használják a fogorvosnál, jobb mint a Lidocain inekció...:)Borzasztóan megijedtem, uh fel is hívtam őket, h normális e, azt mondták igen, minden esetre estére nem veszek be mert még a végén megfulladok.

Na megyek, holnap korán kelünk, még gyorsan rakok be pár képet.
Arte, nem kaptam meg a képeket:(
Küld légyszi az ari_gabor(kukac)hotmail.com címre.

puszi nektek, jó éjt.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép

Ezt a hintakutyát bvettem neki, imádja és nagyon tudja hajtani:) Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép
Hálószoba-bézs, és ez a lilás tapéta van, ezen a falon meg a bejáratnál van még egy ilyen virágmintás csík..
Kép
gyerekszoba-alul zöld, felül felhőcskés, a parketta körte színű
Kép
Közlekedő - a szobák között beépített lámpával, a zárt a hálószoba ajtónk a nyitott a fürdő
Kép
A nappali-sajnos csak ilyen félkész kép van, sajna a fehér tapétának nem látszik a mintája..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép
a konyha bejárata és az étkező az étkezőasztallal:)
Kép
a nappali parkettája és az összeillesztés a kandalló alatti lapokkal:) Kép
a háló kicsit közelebbről Kép
a lakópark bejárata a bal oldali kis épület a kapu mellett egy kisbolt
Kép
az út felénk a bordó autóval szembeni lakás a mienk
Kép
a terasz és a háló bejárata és ablaka bal oldalt a nappali bejárata és ablaka

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép
a lakópark belülről Kép
a lakás bejárata és a konyha ablak Kép
a lakás bejárata, bal oldalt a Míra szobájának ablaka, egy kis kertecske, jobb oldalt a bejárati ajtó és a konyha ablak, meg félig a szomszéd ablaka Kép
a bejárat fölötti lambéria Kép
a zöld terület a hátsó terasz előtt, csak még egy kicsit gazos:)
Kép
a sütőm:)
Kép
a konyhabútor félkészen

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép
a wc és a világítás
Kép
a nappali világítás
Kép
a fürdő világítás+ a tükörnél csak az nem látszik
Kép
a terasznál a teljes zöld terület

sajnos a fürdőről a wcről és a nappaliról nincs frissebb képem, de igyekszem elkobozni apósomtól és elküldeni..

puszika mindenkinek szép álmokat, holnap korán kelek:(

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Daniella!

Nem tom mi az a Cebion csepp, nem ismerem, nektek a doki ajánlotta?Mesélnél róla?!

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

GYors leszek, mert ma angyalkam ugy hallom koran kelt. TEgnap delutan voltam dokinal. A babaval minden rendben. EL volt ragadtatva a doki, hogy mennyit mozog. Vigyorogva mondta, hogy kisfiunak nez ki, de majd legkozelebb biztosra megmondja. Hetfon kell bemennem a korhazba, akkor majd elvegzik a vizsgallatokat, es kenetet vesznek. Ha minden ok, es nincs fertozes vagy ilyenek, akkor szerdan remelhetoleg meg is mut, igy egesz heten bent leszek. Nem tudom, hogy fogjuk kibirni, felboritottam az egesz csalad eletet, de foleg Eszteret.
Tegnap este lefekveskor ott maradtam kicsit mellette, mert odahivott, aztan ahogy kiakartam jonni elkezdett zokogni, visszamentem, es mondtam, hogy maradok kicsit veled, mert ugyis egy hetig nem latlak majd, erre elkezdett megjobban zokogni, es szoritott magahoz, hat megszakadt a szivem. Remelem gyorsan eltelik, es minden rendben lesz.

Laar, nagyon szep lett a lakas. Sok boldogsagot hozza! Biztosan Miracska is elvezni fogja hogy jatszhat kint. Majd lehet sajat homokozoja is? Azt Eszter is nagyon szerette nyaron. Remelem hamar meggyogyultok, es elmulik ez a franya betegseg. Nagyon kellemetlenul erzi magat. A hagyma teat tenyleg igy kell. Biztos hogy sokat fog segiteni.

Daniella, majd szivesen neznek kepeket is a hazikorol. Alexa mit szol hozza? Mar olyan nagy ois. Nemsoka 1eves lesz, ugy eltelik az ido. Mar jo sok fogacskatok van, akkor szinte mindnet meg tud enni. De lehet, hogy meg egy darabig nem jon masik. Szokott ez igy lenni. eszter unokatesojanak is fel eve nem jott uj fog.

Etnam, jol vagytok?

NAh kijott a lanykam a szobajabol, ugy elvezem, hogy zsakban kislattyog. megyek. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

sziasztok lányok!
hát alszunk végre. szerintem a pelenka volt a hibás. egy éjjel 2x tisztába teszem és így simán alszik. most mondjuk fogzik, én ku--a nem értem, minden nap máshol púpos az ínye. de hasmenése van, nem eszik, lehet, hogy 6 foga jönne egyszerre? képzeljétek felállítottuk az utazó ágyat, mert egyenlőre még nem vettük meg az autós ágyát, anyagi gondok miatt, nagyon tetszik neki, egész nap ott akar lenni, de aludni nem akar ott. :roll: angyalom, én tegnap este fakadtam sírva, mert boti lekapcsoltuk a villanyt és az utazó ágyban volt, éreztem, hogy nem stimmel valami, halkan folytak a könnyei és ahogy fölé hajoltam, rögtön kapaszkodott a nyakamba, kivettem és éreztem, hogy hogy dobog a kicsi szíve a félelemtől, meg gyorsabban is vette a levegőt, hüppögött is, magunk mellé tettük és gyorsan lefeküdt a párnára, eljátszotta,hogy alszik. én úgy sírtam, ilyen kis hős, hogy félt és halkan sírt. norbi is mondta,hogy a szíve szakad meg, tehát megint nem vagyok elég erős, hogy átszoktassam, de én nem teszem ki ennek még egyszer botit. imádom,hogy velünk alszik, ő is és ez így lesz 40 éves koráig :lol:

most is ott fekszik és nézi a mesét, lehet, hogy napközben megpróbálom, hogy ott aludjon, mikor világos van. aztán meglátom.tegnap megint sütöttem tortát, bocicsokisat apám névnapjára, meg vettem neki limonchellot vagy, hogy írják, gondoltam majd én eliszogatom, de nagyon rácsesztem, olyan rossz, ne vegyetek, ez most egy divatos pia, nagyon fini lenne a citrom íz benne, de keserű, aki az unikumot és jégert szereti, annak lehet,hogy ízlene.

angyalom!
nagyon szorítok értetek és gratulálok a kispöcsöshöz. remélem jó rossz gyerek lesz!!!!!!! eszterke túl jó, kell egy kisördög :twisted: megértem, hogy nehezen váltok el, én mikor 3 hós volt, az epeműtétemnél majd megbolondultam, pedig csak 1 éjszaka volt. de abból jó, hogy gyors gyógyulásra ösztönöz. gondolj a kispöcsösre.

daniella!
jó, hogy jöttél, majd te is raksz fel képeket a házról? alexa hol tart? lépeget vagy még a biztonságra törekszik? a környék a lakásnál nem vészes, ez csak a posta és környéke, csarnok, na ott sok náció be van zsúfolva. én is kertvárosból jöttem, gondolhatod milyen jó megszokni. én nem tudom.

kiru!
mi újság? rég írtál, áki csak nem lefoglal? :wink: láttam az új képeket iwiwen, azt hittem, hogy levágattad a hajad, erre anyud van a képen ugye? nagyon hasonlítotok. áki nagyon szép krapek, mehetnek csajozni. kritériumok azért lesznek bőven.

lesza!
jobban van már áki? szép nagy fiú lett, mozgásban hol tatotok? kúszik, mászik,stb?

vasi!
remélem jobban vagy! fertőtleníts, egy jó mézes kihozza még a szemedet is, de főleg a bacikat. reggel, délben este, aztán még többet vigyorizol, fel sem tűnik senkinek, nem úgy, mint vasin, rajta egyből látszik.

timi!
grat a második fogacskához. már csak 6-8 van egy éves szülinapig. :roll:

laar!
lehet, hogy a fogzás is közre játszik a nemalvás és nemevéshez, ne csodálkozz, ha lassan kijön az első kettő. én kenném neki dentinoxal 3x, az nem árt, de tud tőle aludni. boti is csak tápit eszik, abból adj neki pépet, az laktató, de nem fog éhen halni, folyadék az menjen. nagyon szép a házatok, gratulálok. tapéták abból a boltból valók, amit én is néztem? amit felraktál ide egyszer. hagymateát köszi, én sem adtam még rinatiolon kívül más köptetőt botinak, de csak egyszer.

bibócska!
merre jársz, mekkora lali baba? nagyon erősítünk fiús mamák, még a végén fölénybe kerülünk.

suzy!
nagyon drukkolunk anyudért, vigyázz magadra is, sok embernek van rád szüksége, de gondolj néha magadra is. több pihenés kéne, gondolom megint jól belefogysz a több műszakba. itt sajnos éhhalál szélén állnak eberek, éhbérét dolgoznak 15-16 órákat, lassan kína kettő leszünk, mindenki itt fog dolgoztatni ingyen, mi meg tűrjük. én kimennék dolgozni hozzád, de nem tudok németül, meg nem is étek hozzá, esetleg wc-s néninek? vagy ott kint nincs? bevezetném, otthonkát majd veszek a piacon, jó darabokat árulnak.

lucám!
nem én voltam az első, hanem suzy, mert én még tőle kérdeztem valamit párkapcsolati probléma terén, akkor volt neki a méhen kívülije sajnos. tényleg a keményedés, swidinek meg, hogy drukkoltunk, hogy elérje a 10. hetet a vérzés miatt. nagyon megy az idő, angyal eszerkével kb ugyanennyi idős lehettél, mikor vérezgettél, nem? jó visszagondolni, persze nem ezekre, hanem,hogy milyen rég drukkoltunk egymásért és most azóta mennyi kölök van :lol: tesód is csini kismama, ez is családi hagyomány

grácus!
gratula, hogy bírtad az éjszakázást.

mennem kell lányok, bocsi, akit kihagytam, de viszem norbit dolgozni, rohadt bkv!
jó, hogy bírtad az éjszakázást!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

jo reggelt lanyok!
Draga Angyalom,örülök hogy jol van a kis Pocaklako:)
imadkozom ertetek hogy minden renben legyen es hogy mihamarabb tullegyetek a müteten!
Eszterket nagyon sajnalom,hogy nehezen viseli ha nem vagy mellette,de hat meg olyan pici,de majd ott lesz a csalad es te is hamar hazaersz majd!
el is hiszem hogy nehez ahogy zokogott a kis draga!
De a pici erdekeben muszaly atelni ezeket a napokat!
Kitartast nektek es sok eröt kivanok!
Eszter jobban van mar?
Daniella dragam, a Bazsi 1 eves es het honapos,nagyon kis okos szep baba...olyan büszke vagyok ra...imadom!
Mar alig varm hogy megint megöleljem...
Igen jol emlekszel,nekem volt mostmar 2es fel eve volt az a mehen kivüli terhessegem,azert gondolkodunk a lombikon,mert hat azota latod nem jön össze,igaz apa is sokat van tavol!
Meg nem vizsgalodtunk sajna el sem indultunk,mert ugye eleg bizonytalan volt apikam,en meg nem akartam eröltetni....de mostansag sokat beszelünk rola es szerintem valamikor nekiugrunk!
en nagyon szertnem,es szerintem ö is csak ugye a ferfiak,meg a vizsgalatok stb...
de jo uton haladunk es mar ez örömmel tölt el!
nagyon örülök hogy szepen haladtok a hazzal!
biztos nagyon gyönyörü lesz!
kivanom hogy mihamarabb elvezzetek harman a szep csaladi eleteteket!
a sielessel kapcsolatban ,en is sok ici pici kis emberket latok ...olyan edesek ahogy az apukajuk vagy az anyukajuk tanitja öket!
meg menni alig tudnak de sielnek....edik!
szerintem Alexanak is tetszeni fog ha egyszer eljön az idö es megprobalja!
szertettel ölellek bennetket!
Laar draga.....remelem jobban van Mira baba!
nagyon sajnalom,mihamarbbi gyogulast nektek!
Nektek is nagyon gyönyörü lesz a hazikotok es a lakopark is nagyon szep,bizti nagyon jo lesz ott lakni!
Nekünk is ilyen lepcsös köves teraszunk van,en mindig beültetem nyaron viragokkal a lyukakat es nagyon jol nez ki!
igaz mindig gazolni kell...de megeri es az idömböl is kiteleik!
meg örömmel tölt el mindig hogy milyen szep!
te is biztos szertnei fogod!
vigyazz magatokra es gyogyulast kivanok mihamarabb!
Na mennem kell lanyok,mar igy is sokat ültem!
Köszönöm szivböl anyukamet az imakat,olyan jol esik mikor tudom hogy sokat gondoltok rank!
köszönöm nektek!
na majd meg benezek most rohannom kell !
mindenkienk puszi:)
suzi2

szia Etna draga .....
:lol:
jol megröhögtettel az otthonkaval :lol:
nem is rossz ötlet ,talan be kene vezetni!
asszem az nem lenne rossz ötlet ha kijönel hozzank dolgozni ....ellenenk mint a befött szerintem!
de komolyra forditva a szot...
edes kis Boti...el is hiszem hogy megfajdul a szived erte ,de lassan muszaly megszoknia mi is igy csinaltuk a parom lanyaval,aztan 7 evesen is könnyek aran volt hajlando a szobajaban aludni!
De a hugom meg latod a Balazsal tök könnyen megoldotta es mar 3 honapja külön alszik minden gond nelkül!
Vettem neki az ikeaba egy szep gombas lampacskat,kek feher szine van,es az vilagit neki!
Mindig azt mondja este hogy "anya szep"
az aszt jelenti hogy bekapcsoljuk a szepet....ugy hivja a lampacskajat!
probaljatok szerintem meg a Botinak is valamilyen mesefigurat es talan akkor nem erzi magat egyedül es ha halvanyan vilagit nem fog felni! egyem a kis szivet...olyan edesek ezek a kölkök:)
A fogzassal kapcsolatban,a Balazsnak is 3-4 jött egyszerre,az anyukam is el volt ajulva 6 gyerekes anyakent hogy ilyen van!
de talan mi le voltunk maradva egy kicsit :lol:
de legalabb mostmar jobban alszik a kis Draga!
na tenyleg megyek.....
legy erös Etnam B oti ügyes okos fiu es idövel minden renben lesz!
az otthonkat meg kapd fel legyszi es repülj ide hozzam mert mar nagyon faradt vagyok :wink:
suzi2

lányok!

van egy barátnőm, aki asztrológiát tanul, szívesen kielemzi a gyerkőcöket, aki szeretné küldje el nekem a születési év, hó, nap, óra, perc és a helyiség nevét, ahol szült és elküldöm majd nektek, neki jó gyakorlás, nekünk meg érdekes olvasni való. persze ingyenes, boti horoszkópja tisztára egyedi, csupa bak, egy vízöntő van benne a vénuszban. nem lesz egy lelkis, de akarta az van. meg persze zseni jegy a bak :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok, csajszikák!

Etna, tök jót nevettem megint. Imádlak hogy ilyen kelekótya vagy. :lol: A szívem szakadt meg ahogy olvastam a Boti vendégágyas történetét. El van kényeztetve a csávókám rendesen. Na, de 40 éves koráig? :lol: Azt te csak szeretnéd. Szerintem már nagyon korán a csajokkal fog aludni.
Suzikám, köszönöm a felajánlást, már előző hsz-ban is olvastam csak gondoltam hátha elfelejted a nagy izgalmakban. Borzasztóan megható hogy ilyen nagylelkűek vagytok de egyenlőre nem is lombikozok és most neked is szükséged lesz rá ha belevágsz. Nagyon örültem hogy végre jelentkeztél és meséltél. Anyukádért természetesen imádkozok és nagyon jó hogy alakul. A kemót nem irigylem de ha szükség van rá akkor nem lehet mit tenni. Csak legyen minden rendben. A zurad hozzáállásának is nagyon örültem hiszen már épp itt volt az ideje. Kicsit nehezebben fogadja az új dolgokat, de nem baj ha szeret. Én csak most olvasom hogy neked is volt méhen kívüli terhességed. Gondolom a petevezetőid el vannak záródva, ezért nem sikerül a babásodás. Szerintem első sorban te kellene kivizsgáltatnod magad. Egy ilyen vizsgálaton mindenképp át kell esned és ha tényleg el vagy dugaszolva akkor a párodat nem kell vizsgálniuk. Szerintem megér egy próbát. De, bocs ha fölöslegesen kotyogok bele. :oops:
Laar, tök aranyos Mírácska abban a hintaszékben. Nagyon klassz hogy biztonságban van benne mert nem eshet ki. A házatok nagyon szép és a lakópark eddig nekem nagyon idegen volt, de ez tetszik. Amit eddig láttam olyan .... nem túl barátságos. Ez szimpi. Kicsit zsúfoltabb mintha saját udvarodban lennél, de barátságos. Főleg akkor lesz klassz ha barátságos emberkékkel lesztek körülvéve. Mírácskának jobbulást kívánok. Remélem hamar túl lesztek ezen a csúnya megfázáson. Még magamat is sajnálom hát még egy ilyen tündéri kis csöppséget.
Daniella, nagyon aranyos vagy. Hát, tényleg nem volt egy leányálom ez a hét mert most valahogy nehezen bírtam. Egy óra tájban felébredtem minden nap. Ez borzasztó mert álmos vagyok és mégsem tudok aludni. De, már túl vagyok rajta és anyagilag ez éri meg a legjobban. Egyébként jobban vagyok csak még köhögök. Asszem én is főzök hagyma teát mert nekem eddig az segített a legjobban. Tök jó hogy nálatok is alakul a ház. Már a függönyöknél tartotok? :D Kircsi!!! Majd dobj te is fotókat.
Grácus, jó hogy ilyen jól bírod az éjszakázást. Én is mindig bírtam csak ez a hét nem tom miért volt ilyen nehéz. Nem minden nap, de a legtöbb nagyon nehéz volt. Pusszantalak drága és kitartást ma éjjel.
Arte, csütörtökön ígérted a képeket és akárhogyan számolom már szombat van. Bocsi, de én tényleg kíváncsi vagyok.
Angyal, annyira örülök hogy minden rendben van a babával. Ne aggódj Eszterke miatt, kicsit megszokta hogy vele vagy állandóan de ki fogja bírni. És bizti minden rendben lesz. Tök jó hogy mocorog ezerrel a "picifiad". Egyébként örülnétek ha fiatok születne? Továbbra is nagyon sokat gondolok rád és imádkozom hogy minden rendben legyen veletek.
Luca, tök szép pocija van a tesódnak. A cikket nagyon köszönjük. Nem semmi. Annyira sajnálom hogy lerázott az asszisztens. :?
Kiru, merre vagy? Mi van veletek? Valamit írhatnál nagy ritkán. Hiányzol.
Petra, te is nagyon rég voltál. Hiányzol ám, néha kukkolj már meg minket.
Nofi, mi újság csajszi? Leszedted már a karifát? Dolgozol ezerrel? Igaz hogy most nem jönnek ünnepek de azért a vidámságodra nagy szükségünk van. Írj valamit magadról, léccike.
Timi, tegnap értem rá jobban és megnéztem az iwiw-en a fotóitokat. Nagyon aranyos a kiscsaj és te is nagyon szép menyasszony voltál és csodaszép kismama. Nagyon nagy élvezet volt őket nézegetni.
Szilvi?Tina?Niki?Swidi? , miért nem jelentkeztek néha? Én megértem hogy rengeteg dolgotok van és hogy nem sok írni valótok van de azért néha napján kuksizzatok ti is be hozzánk és legalább néhány sort magatokról illetve egy-két fotót dobjatok nekünk. Swidi, rajtad a fórum szeme. Még két hét és meg tudod írni mikor jössz, így mi is megtudjuk mikor talizunk. HIHIHIHIHIH, tök izgi. :lol:
Lesza, a ti fotóitokat is megnéztem és nagyon tetszett. Nagyon cuki Ákoska. Dolgozol? Mikor és hol sikerült munkába állni? Ákoska bírja a bölcsit? Írj te is pár sort.
Rólam csak annyit hogy szerdán doki, már alig várom. Mindenkit puszilok és ölelek. Vigyázzatok magatokra és a picurokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: a freemailedre küldtem, de ezek szerint nem kaptad meg... van másik e-mail címed is? Légyszi add meg! Pusz

Kép
Kép
arte

Igen, van. Azért csináltam mert a freemail nem mindig fogadja a leveleket. birli.zsuzsanna@gmail.com

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna: csak azt akarom megkérdezni, h a barátnőd felnőtteknek is csinál elemzést?

Laar: már kétszer elküldtem a megadott címre a képeket, de mindig vmi hibaüzenetet dob vissza....

Kép
Kép
arte

Arte, köszönöm szépen. Megnéztem őket és nagyon tetszik. Annyira rohamosan haladtok hogy csak na. Nagyon ügyik vagytok. Igazából minden nagyon klassz. A csempe, a fürdőszoba és a kandalló is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Arte!
Én sem kaptam képeket!! Kérek szépen!

Kép

Kép
luca81

Felrakok pár képet, mert nem megy el mindenkinek az e-mail. Most van dőm vele szórakozni, mert álmos az nem vagyok....

Háztartási:

Kép

Fürdőkád:

Kép

Zuhany:

Kép

Kétbetüs kitérő :D

Kép

Kandalló a nappaliba:

Kép

Konyhapult:

Kép

Konyha csempézése:

Kép

Konyha csempéje közelebbről:

Kép

Szóval tömören, röviden ennyi :lol: 8)

Pusszantás :D

Kép
Kép
arte

Csajok most küldtem át a legújabb dumánkat, a héten veszegettem fel, összevágtam, remélem megkaptátok. Ha valaki nem, szóljon küldöm újra, mert most freemailről küldtem.
Puszi, most rohanok, ezer dolgom van, feketeerdő tortát kell sütnöm délutánra mami szülinapjára, majd jövök bővebben is, reagálok mindenkinek. A ház-képek szuperek (laar, arte) nagyon tetszik.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Na vége a disznóvágásnak, jó későn értünk haza a kis csaj nagyon sokat aludt anuyméknál , ilyen nem mostanában volt, h egyhuzamban lehúzott 2,5 órát.
A betegség nem javul, de legalább a szeme meggyógyult, szegényem eléggé köhög, gondolom a köptető is hozzájárul.
Éjjel viszont gyönyörűen aludt, nem ébredt fel egyszer sem, pedig rengeteget aludt napközben.
Tegnap reggelre apa is beteg lett, uh mind a hárman taknyosak vunk, a torkunk nekünk szerencsére nem fáj, de már ez a orfolyás is elmúlhatna igazán.
Köszönöm a dicséreteket, majd még küldök képet ha lesz.

Arte, nagyon szép lesz a kis kuckótok, látom ti is tele vtok jobbnál jobb ötletekkel, ha saját maga építi az ember a házat akor meg is lehet valósítani őket!
Nagyon jól haladtok.

A héten nekilátunk pakolni, h ne mindent egyszerre kelljen, valszeg január végén már az új lakásban leszünk.

Na megyek teszek veszek, apa meg lelépett a házhoz, h mihamarabb meglegyen a bútor.

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

jo reggelt lanyok!
Arte ,ti is nagyon szepen haladtok :)
nagyon tetszik a kandalotok es a fürdö is nagyon gyönyörü,meg minden!
ügyik vagytok:)
Vasikam draga!
de en szertnem ha tenyleg oda kerültök hogy elfogadnadd a segitsegem!
Sokat nem tudok mert anyanak sokat kell segitenem,mert apa is elveszitette a munkahelyet karacsony elött,de valamennyi mindig van a tarsolyomban :D ugyhogy ha oda kerül a sor hogy nekilattok varom az e-mailedet....ez parancs :lol:
A mienket ugyis apa rendezi :lol:
amikor volt a mehen kivüli terhessegem,elveszitettem a jobb oldali petefeszkemet a bal oldalon pedig hala Istennek volt annyi eszük hogy megcsinaltak a petevezetek atjarhatosagot!
ugyhogy elvileg azzal nincs gond....bar mar 2 es fel eve volt ,lehet hogy azota megint elzarodtam!
nem tudom....most varom apa lepeset mint ahogy mar irtam,remelem ebben az evben sikerül!
mert mar a kicsi szivem nagyon faj egy babara,de gondolom ezt nem kell neked ecsetelnem!
Meg nam vagyok anya es mar lassan öreglany leszek!
na mennem kell ...egyepkent ne gondolj olyanra hogy feleslegesen "kotyogsz" nekem,en szivesen olvasok minden egyes sort amit irtok!
puszi neked es mindannyitoknak!
szeretettel ölelem a gyerekeket ,remelem mindanyian egeszsegesek!
Angyalkam simi a kis hercegnek!
meg kesöb benezek!
puszi csajok!
suzi2

Luca, megkaptam Tamás dumcsijáról a felvételt. Hát, hallod, zabálni való. Igaz, a felét sem értettem, de annak a gyermeknek aki nagyon hamar kezd el beszélni csak az anyja érti a szavát. Azt értettem hogy megy porszívózni anya szobájába és a kisszobába vagy valami ilyesmi. Meg az ajándékot és a manót is kivettem. Nagyon édes kis hangja van.
Laar, annyira nem fer hogy mindhárman betegek vagytok. Nálunk is nagyon rossz volt hogy mindketten taknyosak voltunk. Az a rossz hogy úgy érzem sosem múlik el teljesen. Jobbulást nektek.
Arte, tényleg nagyon szupi a házatok. A zuhanyzó nagyon tetszik. De, ezt mondhatom a kandalló melletti falra is mert annyira ötletes hogy ugyanúgy ki van rakva. Szóval, nagyon tetszik az egész. Már lelki szemeimmel látom a végeredményt, de azért fotókat akkor is kérek. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Suzi Drága, köszönöm szépen a felajánlást, majd akkor írni fogok, megígérem. Természetesen megértem az anyasági vágyad. Nekem itt van a két csodálatos lányom és mégis majd megőrülök egy babáért. De hát ezen nincs mit csodálkozni hiszen rák vagyok, dúlnak bennem az anyaság ösztönök. :wink:
A jobb petefészkedet nagyon sajnálom, de anélkül is simán lehetnél babás. A petevezető állítólag igen hamar elzárulhat, érdemes lenne előbb azt megnézetni és utána elindulni a pároddal vizsgálatokra. Már nagyon izgulok értetek. Annyi csajért izgultam már és képzeld, némelyik már szült, van aki ikreket és némelyek még kismamák de már nemsokára szülnek. Szóval, ezt kívánom neked is mert tényleg fantasztikus érzés anyának lenni. :D
Pusza neked is és mindenkinek. Kellemes vasárnapot kívánok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok! Semmi időm sincs Ákos mellett. Borzalmasan anyás lett. Tegnap napközben, csak 1 órát aludt. Gondolhatjátok, hogy néz ki a lakás :( Amikor alszik, akkor főzök elsősorban, és a takarítás utána jön/jönne.
Nemigen tudtam visszaolvasni, csak 1-2 mondatra reagálok most!

Arte, Laar! Nagyon tetszenek mindkettőtök ház képei, nagyon szépen alakultok!
Laar! Sajnálom a betegségeiteket, jobbulást kívánok mindhármótoknak! Míra nagyon cuki a hintában :) meg úgy általában mindenhol!

Luca! Nagyon aranyos pocija van a tesókádnak :)

Timi! Gratulálok a 2. fogacskához!

Angyalom, jobbulást kívánok Eszterkének, és sok-sok erőt kívánok nektek ahhoz az 1 héthez, rengeteg idő lesz :(

Daniellla! Örülök, hogy ilyen szépen haladtok a házzal :) Biztos nagyon jó lesz :) Majd kérünk képeket!

Etna! Igen, ő anyukám Ákossal a képen :) Mondtam neki, hogy azt hitted én vagyok a képen. Elkezdett nevetni, mondta, hogy most hízik a mája, legalább 5 kg-t, csak ne csúszna le mindig a fenekére :D Igazi kis hős Boti, szegény drága.

Vasikáé! Köszönöm, nagyon aranyos vagy :) Igyekszem néha olvasni titeket, de nemigen hagy már válaszolni Ákos. Most lent van a dédimamánál, de már hallom, hogy reklamál, lassan mennem is kell!

Suzi drága, de jó, hogy előkerültél! Látom, most már gyakrabban jössz, remélem ez így is marad! Sokat imádkozom értetek is, hogy a baba összejöjjön, és anyukádért is!

Niki nagyon régen írt nekünk! Niki! Olvasol minket? Hogy van az a szépszemű kis hercegnő?

Aki kimaradt, ne haragudjatok, de mennem kell!
Puszi mindenkinek!

kiru84

Luca! Megkaptam az emailt, nagyon szépen beszél Tamás :) Nagyon édes hangja van :) Köszönöm szépen!

kiru84

Úgy látom, régebben írtam, mint gondoltam. Nagyon köszönöm a jókívánságokat a keresztanyámnak, már jobban van szerencsére!

Grácus! Az hiszem nagyon lemaradtam, vagy csak elfelejtettem, gratulálok a munkához, örülök, hogy sikerült!

Zsuzsám! Ákosnak jön a 2 felső foga, de szerintem még kell pár hét nekik. Most már nem harap, csak nagyon ritkán. Reggel szopik, délben főzeléket kap, uzsonnára gyümölcsöt, és este megint szopik. Tejem van még szerencsére bőven, néha nagyon tud feszíteni, úgyhogy uzsonna után még szopik egy kicsit. Ebéd után már nem. Olyan napirendje van Ákosnak, hogy kimarad a tízórai. Éjjel már csak 2-3x kel. A dédije mondta, szokta nézni reggelente a csak csajok-at, és abban mondta a védőnő, hogy ekkora gyereknek már napi min 2x valami más is kell a szopáson kívül. Lehet hogy ezért alszik jobban este.

Most már tényleg mennem kell!
Puszi

kiru84

lányok!

botinak 40 fokos láza volt minden csillapítás után, az ügyelet nem jött ki, ez magyarország, rohadt anyjukat. telefonon utasítgattak, hogy mit csináljak. nurofen, kúp és priznic, hűtőfürdő után 39,7! egész éjjel. este 10-től folyamatosan nyögött és nem bírta kinyitni a szemét, nagyon nagyon meg voltam ijedve. tudjátok mikorra értek ki millió fenyegetőzés és ordítás után nagy nehezen? délre!!! este 10-től. egyfolytában anyuka nagyon sokat kell várni, 7 kerületet kell elláttni, mondom beviszem, hova menjek? arról szó sem lehet, ilyen magas lázzal ne vigye utcára, akkor mint csináljak?... ilyen beszélgetések voltak, aztán elsorolták mindazt, amit már csináltam, beteshda, heim pál, révész utca, mind, mind elhajtott a francba.
rohadjon meg mindenki, aki idáig juttatta ezt az országot, az ő gyerekeik biztos nincsenek ilyen helyzetben! miért nincs több ügyelet? ki dönti el, hogy kinek a gyerekéhez mennek ki, ha a 40 fokos lázra azt mondják van súlyosabb, bele sem merek gondolni, hogy az a kicsi milyen állapotban lehet, ha ilyen bagatel a mi helyzetünk.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?