Új privát üzeneted érkezett!

Vaóóó Uxi!!!! Ez azért már naooooon jó hír!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

szegény uxi, ideje volt már h végre vmi bíztatót is mondjanak! Kívánom, hogy a mai nap akkor a ti napotok legyen! Sok erőt ahhoz aminek jönnie kell és nagyon boldog babázát így előre is! Aztán ne felejts el üzenni mert tűkön ülünk. Már kisbabával álmodtam az éjjel. 8) Remélem a tiéddel, h megérkezett!!! 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Uxi, drukk-drukk!!!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Uxi!

Mega drukk!!!

Hívtam, a dokim és megvan a szövettani eredmény..ugyanazt mutatta ki mint az előző,egy gyulladással járó bacit.Azt modja a dokim hogy az első műtét alkalmával minden kitisztítottak és mégis megint ez okozta a bajt,nagyon valószínű, hogy apa hordozza a bacit és ő adja nekem át mindig..szal holnap megy urológiára apa,lesz vizelet vizsgálat meg váladék tenyésztés...utána szedjük mindketten a gyogyit.Pont jó az időzítés mert egy mensit amúgyis ki akartam várni,az meg kb.január vége felé lesz,szal a kövi pé-re meg pont túl leszünknk a gyogyikon is.
:wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

De jó, akkor legalább megvan a "tettes", és tudják kezelni.
Akkor majd mindketten kaptok gyógyszert?

KépKépKépKépKép
uxi

Nálunk sehol semmi. A gyerek bebetonozódott.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi
Drukkhegyek! :D

Panny
Legalább megvan a probléma. Hajrá novemberi bébi! :wink:

Velünk semmi különös. Állítólag jön anyósom februárban. :D Legalább kiszabadulok a konyhából. Főzni azt nem nagyon szeretek. Ha csak én lennék, pizzán, szendvicsen és salátán élnék. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Uxi 5 perces "rendes" fájásokról tudósított a másik fórumon. Remélhetőleg ez már az igazi és úton vannak a szülészet felé. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Uxi: nagyon szoritok!!!
s.orsi

Hírek Uxiékról:
"Ma 3.08-kor megszületett Kisfiunk Tóth Sámuel Ábel, 3340 gr, 51 cm. Mindenki Jól van."

Itt is hatalmas gratula a legifjabb családtaghoz! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ohóóóóóóóóóó!!!! Mire érkezem!!!!

HATALMAS GRATULAAAAAAAA A MÉGSEM BEBETONOZÓDOTT KISKÖLÖKNEK, ÉS PERSZE UXIÉKNAK IS!!!!

És persze NEKIK IS SOK-SOK VAGON TEJCSIT!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK UXI!!!!

Kép

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Gratulalunk UXI!
s.orsi

Uxi, gratulálok!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Panni, örülök, hogy megvan a baj okozója, szólj ha kezdhetünk drukkolni! :wink:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica
Mi van veletek? Milyen 3 gyerekkel az élet? Tesók sokat segítenek? :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

És gondolom mostanában pókica körömreszeléssel meg hajfestéssel múlatja az idejét!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

póki sztem mostanában örül ha klotyóra egyedül megy. Én is kérdeztem h mizu de nem jött válasz, dehát fanetta nemsokára te is megtudod milyen is a 3 gyerek együtt, élőben, olykor visítva...dejó lesz neked :wink: ...én is.....reményhal. Uxi is élesben gyakorol. 8)

dr_nono

Nono:nono!!!! (ujjal fenyegető szmájli!!!!) Mintha egy kis úgykellneked is kicsendülne a hangsúlyodból. Várj csak amíg újra esni fog a hó!!! Akkor gyere ki a hóra ecsém, és majd elintézzük!!!!! 8) :lol: 8) :D Bár mostanában kezdek kissé lajhárosan mozogni (nem is tom, mi lesz még 2 hónapig!!! lehet, hogy kimegyek a piacra, és vásárolok a köv. gyedből egy rabszolgát :lol: :lol: ), és kétszer is meggondolom, mielőtt felállnék valahonnan, de erre azért tartalékolok energiát!!!!!!

Ja és még valami Nono: valamikor majd kölcsönadhatom a 3 kölkömet, egy délutánra -csak, hogy ne irigykedj, és a gyakorlatból se gyere ki nagyon :lol: :lol: :lol:

Nálunk semmi újdonság, mindenki csinálja a dolgát: ovi, bölcsi, meló, a legkisebb megállás nélkül boxol-ugrál, vagy valami nagyon érezhetőt csinálgat, csak nekem nincs ugye semmi dolgom 8) 8) 8) .
Közben készülök a holnap 4 éves NAGYLÁNYOM szülinapi zsúrjára.

És hát mostanában már nem tudom annyira dobálni a kölköket -ha mégis megteszem, akkor utána nagyon érzem, úgy hogy asszem leszokunk lassan erről (na meg arról i, hogy ők ugráljanak rajtam -valamiért ez sem esik olyan nagyon jól).

Azt tudjuk, hogy Pókica meg Uxi a körömlakkozással és frizurával van elfoglalva, ezért nem jönnek. És a többiek???

Kép Kép Kép
fanetta

Uxi Nagy-Nagy Gratula!!!!!!!

Nagyon szép neveket adtatok a legkisebb jövevénynek!!

Képzeljétek tegnap Olivér belekakilt a wc-ve..ne tudjátok meg milyen örömújjongásba kezdtünk apával....mintha legalábbis 10milliót nyertünk volna a lottón :lol: :lol: ..gyorsan körbetelefonáltuk a rokonságot és mindenki újjongott :lol: ...szó szerint beszarás hogy hogy tud egy felnőtt,komoly ember egy kis kakinak örülni :lol: :lol: :lol: ..agyondícsértük a kölköt aki szemmel láthatóan büszke volt magára :wink: ..persze azóta se fordult ez elő de legalább már szól amikor a folyamat kellős közepén tart(a baj csak az hogy ekkor már nincs szívem félbeszakítani őt :lol: :lol: :roll: )

Holnap megyek a dokimhoz tenyésztésre,apa meg szerdán az övéhez.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Uxi! Hatalmas nagy nagy gartuláció!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Fanetta
Lesz nagy vendégsereg a lányod szülinapi zsúrján? Milyen tortája lesz? Itt olyan vacak torták és sütik vannak... Jól néznek ki, de azon túl semmi. Inkább sütök én, magyar szájíz szerint. :wink:

Panny
Olivér nagyon ügyes! Nálunk a pelusba megy a kaki és remény sincs rá, hogy hamarosan a w.c vagy bili lesza landolási hely. :roll: Pisilni pisil bilibe, de nem szól, hogy kell, csak ráültetem. :roll: Majdcsak szobatiszta lesz ő is....
A tenyésztésekhez a legjobbakat! :)

Az éjszaka nem sokat aludtam, Bercinak fájt a foga. :roll: Kedd reggelre van időpontunk, addig valahogy ki kellene húzni. Még jó, hogy napközben elvan, de éjszaka felébred a fogfájásra. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi: van esetleg valami nem túl édes tortakrém ötleted?

Kép Kép Kép
fanetta

Berci szülinapjára tejszínes túrótortát csináltam, nagyon finom. Mindjárt előkeresem a receptet...remélem megtalálom... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Barackos-Epres Túrótorta

Hozzávalók:
-2 db piskótalap
-6 dl tejszín
-50 dkg túró
-10 dkg porcukor
-20 dkg olvasztott zselé
-35 dkg eper (akármilyen gyümölcs, befőtt is jó)
-35 dkg őszibarack befőtt

Töltelék:
A túrót áttörjül és hozzákeverjük a porcukrot. A 6 dl tejszínből habot verünk és hozzákeverjük a túróhoz. Hozzákeverünk 1 dl (10 dkg) olvasztott zselét, 15 dkg kockára vágott epret és ugyanannyi kockára vágott barackbefőttet.

Az egyik lapot tortaformába tesszük, rákenjük a krém felét. Rátesszük a másik lapot, arra a massza másik felét. 1 órára hűtőbe tesszük, a torta tetejét gyümölccsel és zselével díszítjük.

A végeredmény: Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

fanetta: ez csak egy irigykedős hsz volt rosszindulat nem volt benne....hidd el nem bánnám ha nekem visítana 3...najó ne visítsanak csak legyenek. 8) Szval irigykedem de előbb utóbb eljön az én időm is, türelem, babát terem! :D
Ócsó cseléd engem is érdekelne!
Verekedni én is tok amúgy de a terhesek kivételek! Ha meglesz a törpici lerendezzük, addig meg nem szekállak, nem akarlak előbb kórházba küldeni mint a szülés kiírt időpontja! :wink: :lol:

egcsi: nyammmm, ez tetszik, fincsi lehet(ett)
Sajnálom a fogfájást, lánykámnak is külön bérlete van a fogorvoshoz úhogy tudom milyen éjszakázni.

panny: ismerem a vidámcar esetét, mi is imádtuk ha a kolbásza klotyóba ment! :lol:

dr_nono

Sziasztok!

Délután hazjöttünk.
Úgy néz ki minden rendben van, kivéve, hogy a szülés vége túl gyors volt,emiatt nem kaptam meg a streptococcus maitt az antibiotikumot. Pedig többször szóltunk, mindig csak azt mondták, majd kitolás előtt egy óvával :evil: .
Hát, nem volt meg az idő, kétujjnyi méhszájnál jöttek a tolók, meg a baba is, a további tágulás valószínű pár perc alatt lezajlott, akitolás kb 3 fájásnyi volt...

Samu sajnos elkapta, most megelőzésként antibiotikum kúrán van, de állítólag ezt nem nagyon lehet kiirtani, lesz pár izgalmas évünk. :x :evil: Majd meglátjuk, mit mond a gyerekorvosunk.

Basszus, a másik két gyereknél is pozitív voltam, ott egy hetes gyógyszerkúra volt, meg szülés közben négyóránként intravénásan is, itt nem tudom, miért volt más a protokoll, többször szóltam a dokinak hetekkel szülés előtt, biztos nem kellene-e szednem gyógyszert?

KépKépKépKépKép
uxi

Amúgy a szülés könnyű volt, bár mind ilyen lett volna, s gyakolatilag sértetlen is a maradtam. Majd valamikor megírom a történetet.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi
Üdv itthon, azaz otthon! :D Reméljük nem lesz semmi baja Samunak...azért ez elég gáz. :? várjuk a beszámolót és képet. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok Lányok,

csatlakoznék a csapathoz, ha nem bánjátok. Én is háromgyermekes anyuka vagyok:
Zsófia 2003.11.19. 3100 g 51 cm
Mátyás 2006.04.21. 4040 g 53 cm
Mihály 2009.02.04. 4360 g 57 cm

a paramétereket csak azért írtam le, mert amikor először beleolvastam a fórumotokba pont erről beszélgettetek.

Fűzöm apa fejét egy negyedik bébiért, de nem valószínű, hogy sikerül meggyőznöm.
cukorka

Cukorka, üdv a csapatban! :) A fiaid szép nagy súllyal születtek. Negyedikre esélyed lenne egy óriásbébire ahogy a tendenciát figyelem. :D Mondd a férjednek, hogy nyári gyerek még nincs, jusson már egy minden évszakra. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi:naon guftán néz kiiiii az a tortacsek!!!!!!!!
Én ezúttal a könnyebb megoldást választottam: és Fanni nagyon fincsi tortát választott ki magának (na meg nekünk is).
De azért elmentettem a te variációdat is!!! talán jövő hónapban, Nimi szülinapján megpróbálom.
Bár tegnap este a pocakfájás közben megfogadtam picurnak, hgy ezentúl jobban kímélem magam, csak ne legyen semmi baja 8)

Üdv Cukorka!!!!! Negyedik bébi!!!!! Bevállalós csajszi vagy, hallod-e????

Uxi: Nimi is átbújt a szterptós szülőcsatornán (nem volt idő 2 antibigyóra a szülés előtt mert hamar kibújt a kölök), neki is kenetet vettek, de szerencsére negatív lett.

Várjuk a szüléstörténetet!!!!! meg képeket!! Meg hogy jelentkezz, ha ráérsz.

Á, Nono: csak szívatni próbáltalak!!! És SIKERÜLT IS!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Panny: valóban ez is egy mérföldkőnek számít!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta
Boldog Szülcsinapot a csajszinak!
Milyen torta volt? Képek? 8)
A torta tényleg fincsi, lehet, hogy megcsinálom szülinapomra. Ha nem leszek túl lusta. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

előrebocsátom nem vagyok rasszista és sztem a szőke nős viccek sem jobbak de ezen könnyesre röhögtem magam:
:lol:

hátha nektek is bejön:

Vonatbaleset történt. A szerelvény kisiklott és egy parasztházban kötött ki. A riporterek megkérdezik Józsi bá'-t (szemtanú), hogy mi történt.
A válasz:
- Le a sínről, át a szántáson, bé a tanyába.
Megkérdezik Pista bá-t is, ő is ezt meséli:
- Le a sínről, át a szántáson, bé a tanyába.
Végül megkérdezik a masinisztát:
- Mi történt?
- Ott feküdt a síneken egy cigány.
- És hogyhogy nem ütötte el?
- Én ütöttem volna, de az le a sínről, át a szántáson, be a tanyába...

dr_nono

fanetta: nem vagyok sértődős! És bejött, de legközelebb nem hagyom magam!!!! :wink: Nekem is van a tarsolyomban ezaz, :lol:

dr_nono

hemej: nagyon sok erőt a következő napokhoz/hetekhez. Remélem egy kicsit enyhülni fog a fájdalmad bár azt hiszem ez sosem múlhat el teljesen. Borzasztóan sajnálom...16 hetesen már olyan nagy baba de még olyan csepp az élethez. Sok erőt. :cry:
dr_nono

sziasztok!

Uxi gratulálok, Sok boldogsgot kívánok!!

Cukorka nálunk is ugyanez a helyzet, én szeretnék negyedik babát, párom viszont mereven elzárkózik előle. De nem adom fel ;) pár év múlva még szívesen szülnék :)

Egcsi nagyon jól nézz ki a torta!

Kép
Kép
Kép
kristy

Nono!

Mi történt Hemej-el?

Itt nem írt róla,ugye?...te hol olvastad?
Nagyon sajnálom!!!!!!! :( :(

Üdv.Cukorka!!
Én rá tudtam apát dumálni a 4.babára!!!Épp rajta vagyunk az ügyön!! :wink: A 3.babára sokkal nehezebb volt őt rávenni..ez már ment mint a karikacsapás :lol: :lol:

Apánál minden ok,volt mindeféle szűrésen..úgyhogy ekezdtük szedni az atom erős antibiotikumot ami minden bacit kiöl és jöhet végre négyeske!! :wink:

Uxi!

Érdekes hogy nem kaptál az utcsó hetekben antibiotikumot...ahol én szültem ott is az a protkoll hogy gyogyi az utcsó hetekben és szülés alatt is vénásan gyogyi a baba védelme miatt :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Uxi, szívből gratulálok, sok tejcsit, sok erőt és sok segítséget kívánok Nektek a következő 1 évre! :wink:

No itt Győrben nem is nézik, hogy van-e az anyukában baci, nemhogy megelőzésképpen gyógyit adnának. :o

Jó régen nem írtam, az ünnepek elteltek nálunk is, de itt valami vadabb baci volt, mert az influ után nekem arcüreggyuszim, majd mellhártyagyuszim lett, most már talán jól vagyok. :? És persze a gyerekek is betegek voltak szokás szerint karácsonykor, már meg sem lepődtem. :D

Fanetta, boldog szülinapot Fanninak!

Egcsi, olyan ismerős vagy nekem, nem T.bányára jártál eü suliba, vagy nem Győrben dolgoztál véletlenül?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Panny:El ment a babám múl hétten Uh doki közöte hogy nincs szívhang.Hetfön meg kellet szülnöm.........

Egyenlöre el köszönök töletek de azzért olvasni fogok ha nem gond talán néha irní is fogok.Szeretnék még 3 gyermekes anyuka lenni...........
hemej

Hemej, nagyon sajnálom így ismeretlenül is!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

hemej drága, csak sok sok erőt tudok kívánni és hogy minél előbb összejöjjön a 4. baba. Remélem ha felejteni nem is de egy kicsit enyhíteni tudja majd a fájdalmadat! Sok erőt!

panny: "sos élet a kisbabánk halála után" topikban akadtam rá hemejre. Van ott vki akit nagyon megkedveltem és ezért olvasgatom néha. hát így.

dr_nono

Zita
Székesfehérvárra járta eü-be és Győrben csak egy hetet voltam gyakorlaton a fősulimmal. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hemej, nagyon sajnálom, nehéz lehet túlélni ... , reméljük a következő bébivel minden rendben lesz.

Panny, Kristy: magam sem tudom, hogy mennyire komoly ez a 4. baba nálam. Most talán azért akarom annyira, mert a legkisebb is febr. 4-én már 1 éves lesz, és megint nem lesz nagyon pici a háznál.
Engem a korom "sürget", 36 voltam október 1-jén.
Meg bár mindhárom gyermekkel első próbálkozásra terhes lettem, a negyediket csak kb. 38 éves korom felé tudnám megszülni, mert engem olyannyira véd a szopi, hogy 18 -21 hónap mire szülés után megjön először egyáltalán.
Anélkül meg a lányom után sem tudtam teherbe esni, megjött az első mensi aztán a köv. hónapban már jött is Matyi, Matyi után 21 hónappal megjött az első mensi aztán már jött is Misi.
Misi még csak 1 éves, legalább fél év mire újra megjön (ha a továbbiakban is úgy működöm mint eddig.

Meg aztán Zsó ősszel iskolába megy, addigra a kicsi is már másfél éves lesz, nem egy ici-pici baba, akit inkább nem visz sehova az ember, mert félti. Zsóra is jobban oda tudok már figyelni egy nagyobb gyerkőc mellett.

Nagyon szeretnék már kimozdulni is, én egy (lánykoromban) jövős-menős voltam, most meg mindent a gyerkőcöknek rendelek alá.
Én inkább nem megyek el egy programra, ha az a gyerekek alvásideje, hogy ők ne zökkenjenek ki a kerékvágásból.
Vannak olyan családok, hogy születik egy pici és már 1 hónaposan, sőt kisebbeket is láttam, viszik mindenfelé, mi nem, mi mindig a gyerkőc kényelmét néztük elsősorban.

Ebből szeretnék már egy kicsit kiszabadulni, jönni, menni, hétvégén utazgatni, hosszú hétvégéket csinálni.

Közben pedig elszomorít, hogy akkor már nem lesz több gyermekem???

Úgy érzem, megöregedtem, már nem szülhetek többet.

Utazgatni később is tudok, szülni csak most.

De közben keveset foglalkozom a nagyobbakkal, annyira eltelít a kicsi, tele vagyok lelkiismeret furdalással, amikor azt mondom, hogy mostmár tegyetek be egy DVD-t, mert ekkora ricsajban az életben nem fogom a kicsit elaltatni.

Szóval nagyon vegyesek az érzelmeim.

Arról nem is beszélve, hogy imádtam terhes lenni, de az összes terhességemet végigparáztam mindenféle vélt betegség miatt (és még nem is ismerem az összeset :D ).

Szóval ennyi dióhéjban, lehet, hogy tombolnak a hormonjaim.

Már arra is gondoltam, hogy azt mondom apának adjunk magunknak egy fél évet, hogy így mensi és védekezés nélkül összejön-e a baba, mert akkor ő még nagyon idekívánkozik hozzánk. De ezzel az ötlettel még nem áltam elő.

Remélem nem vagyok túl problémás csaj számotokra, de bár szeretem az uramat, a pasik nem mindig látnak bele a dolgok mélyebb lelki rétegeibe, jó volt most így ezt veletek megosztani.
cukorka

Cukorka
Ha minden a terveim szerint halad, akkor én is majdnem 38 leszek, mire Hármaskát szülöm. 8)
A pasik tényleg nem értik ezt a biológiai óra-női lélek dolgot, de hát pasik. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Cukorka, megértem amit írsz, bennem is volt iylen érzés, hogy többet nem lesz pici babám, és kicsit szomorú voltam, de én tudom, hogy nem akarok többet. Nekem a nagy 4,5 éves, a kicsi 1, jó sűrű éveink voltak, és élvezem, hogy végre kimozdulhatok, és várjuk a tavaszt, hogy mehessünk a gyerekekkel (is) erre-arra. Sőt én azt is várom, hogy Julcsika totyogjon, hogy legalább amíg az autótól elmegyünk az oviig, ne kelljen a babakocsit ki-be cincálni a csomagtartóba.

Uxi, hogy telnek a napjaitok?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Cukorka!

Az az iagzsűág hogy én is jövős- menős voltam és vok most is...én nem hinném hogy azzal a gyerekeknek tettünk rosszat hogy vittük egész kis koruktól mindenhova...mi is már egy hós koruktól vittük magunkkal ha épp olyan helyre mentünk....csak azért nem maradhattak ki a nagyok bármiből mert épp kistesójuk született....vagy mentek a nagyihoz...és ezzel nem lett az ő kénylemük alárendelve ..sőt sokkal alkalmazkodóbbak lettek és bárhol elaludnak a mai napig is mindegyik..sok olyat hallok hogy a gyerek csakis otthon a saját ágyában hajlandó aludni..na ezt végképp nem akartam mert úgy tényleg"rabságként"élheti meg a szülő a gyereket...sztem az nagyon nem lenne jó nekünk...így nekünk sem kell feláldozni mindent..természetes hogy vannak dolgok amiket nem lehet már gyerekkel megtenni..de ezeket én nem is tartom áldozatnak...mi ugyanúgy eljárunk havi 1x-2x moziba,színházba vagy a barátainkhoz mint amikor még nem voltak gyerekeink...nyaralni is mindig elmegyünk együtt a családdal és ha összejön akkor ketten is egy pár napot..persze ehhez elengedhetetlen egy jó nagyszülő akire az ember 100% biztonsággal rá meri bízni a gyerkőcöket..szerencse hogy nekünk van ilyen,az anyukámék.
Nekem is most kezdte Márk a sulit és meg tudom oldani a kicsik mellett is hogy sokat foglalkozzam vele....és valahogy mindig összejön hogy a Krizsire is jut idő...ő ki is követeli,tipikus középső gyerek :lol: Olikára meg jut napközben idő...szal klappol a doolog.Ezért sem félek hogy mi lesz ha 4 gyerkőcünk lesz..úgyérzem van benne már elég ruitn és logisztikai készség :wink: h meg fogom tudni oladni azt h midnekire jusson idő mint eddig is.

Hemej!

Nagyon sok erőt kívánok neked!!!!!És kérlek ne add fel!!
Nagy ölelés!!És írj ha van már hozzá lelki erőd!!

Nono!

Megkérdezhetem h kit szeresz olavsni abból a topicból?Akár priviben is...én is olvasgatom néha..sőt még az elején írtam is oda 1x-2x.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
Jó neked, hogy van nagyszülői segítség... Mi csak ketten vagyunk apjukkal és néha, végszükség esetén a bébisintér. Nagyszülők egy évben egyszer jönnek vagy egyszer sem, muszáj mindent magunknak megoldani. Nem panaszkodom, én soha nem voltam mászkálós, ez most egy ilyen időszak, néhány év múlva már "szabadabban" mozgok, azt kivárom. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

panny: tünci28 aki nagyon megszerettem. Volt más is akit ledveltem de elmentek sajnos zárt topikba.

Hát ha már érzések akkor én is leírom. Mostanában eléggé készen vagyok de foggalmam sincs mitől. Éjjel bár felkelnek a gyerekek kb 3x de máskor nem jelentett problémát mostanában viszont igen. alszom mint a bunda, kb 7-8 órát, reggel nem kelt apa korán elintéz mindent, 7:20kor kelek a lánykámmal de délben már alig várom h a fiam kidőljön mert totál kész vagyok és mire leér a párnára a fejem már alszom. Ha kicsit kitolódott az alvás akkor órát kell húznom h ne késsek el a lányomtól az oviból. Vagy a fiam ébreszt. este időben alszok...szintén mint akit lelőttek...kb mint a kora terhességben de nem vagyok terhes, most múlt el, elég intenzív volt és még közben is teszteltem h itt vmi nem okés de nem utód kopogtat. Szerencsére. Nagyon bezárva érzem magam, nincs segítségem, nagymamák nem jelentkeznek a vigyázásra csak akkor ha baj van. Pl betegség, de akkor is inkább apa oldja meg helyettem amit nekem kéne. Nem jututnk el sehova csak közösen és olyan jó lenne néha egyedül ill apával elmenni ide oda. A Twilightot néztük meg nemrég, 12x foglaltam jegyet mire 13x ra végül sikerült elmenni. Még a házassági évfordulónkat is baromi nehéz volt összehozni h megünnepelhessük. Évek óta nem tettük....nekem bevallom mostanában sokk....lehet h a betegség is mert október óta ez az első hét h nem betegek de még karikor is lázasak voltak és utánuk mindig én jövök szilveszterre 39 ffokkal küzdöttem. Lehet h a sok betegség, lehet h simán idegi alapon de ha arra gondolok jöjjön a haramidk megrémülök h jöjjön csak ne most....még ne....most nem vagyok ré készen. Persze nicns nagyobb kecó így esélyünk sincs 3kára de most épp a nem akarok időszakom van.....nem hittem h jöhet ilyen....ha meglátok egy pici babát arra gondolok dejó az anyukának de ha eszembe jut h azért ez nem csak egy szép kis édes csomag hanem munkát adó hangos csomag is akkor megrémülök. Na elég a rinyából...bocs csajok, ha már mindenki ennyit írt belőlem is kikivánkozott.

Panny: irigyellek nagyon h ennyi segítséged van. Jó lenne. Jövő héttől bölcsibe megy a fiam. Lehet kövezni...nem bírom. Heti 3 de. Ha szereti 5 de. evvan...én a nagy böcsli ellenes idáig süllyedtem.

dr_nono

Ráadásul (csak nem bírom abbahagyni) nekem a lánykám védekezés mellett jött a suli alatt, így míg mások buliztak én tanultam és pelust cseréltem. nem bánom nem erről van szó de néha rámtör a kimaradtam valamiből és mindjárt 30 leszek érzés. Nem is tudom, tudom van előnye annak is ha vki korán szül meg annak is később......úgy vágyom emberek közé, dolgozni szépen felöltözni ed közben meg ha arra gondolok h ilyen fáradtan kellene megmozdulni .......na mindegy. kusssss nono....sokk vagyok.

dr_nono

őőő, visszaolvasva elég depis.....azért ennyire nem szörnyű (mindig) 8) ...téli depi, vagymi.

dr_nono

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?