Juca
De jó
szívből gratulálok és remélem a csomóval meg a babával is minden rendben lesz.
És nagyon jók a krumpli nyomdázós képek
nekem is adtál egy jó ötletet, h ezt én is kipróbálom a csajszival.
Nagyon szépek a lányok.
És hogy fellendült a topik
már követni sem tudom
csak össze vissza reagálok
Évi tök jó, h vállalod műtétet, az ilyen esetekben mondom, h szuper, hogy van már ilyesmi.
Remélem a TB is támogatja majd. Mikor tudod meg??
Zalán is csodaszép és Flórának a haja
hát olyan jót vigyorogtam rajta. Nagyon édes. Kis huncut arcocskája van, gondolom az is
Évi
Már alig várom, hogy az enyéim is sikítva kergessék egymást
de már volt több olyan pillanat mikor éreztem, h megérte. Az kőceid meg csodaszépek és mekkorát nőttek
És nem is falu város
kikéri magának
én is mindig lefaluzom amúgy.
Syry
Ma van a nagy nap. Szóval +++++++++++++++++++
Fiam milyen jól eldumálgat magában
annyira más egy kisfiú..keményen próbálkozik elcsábítani. Olyan szerelmi vallomásokat tud gagyogni, h hihetetlen és még csábosan vigyorog is hozzá
Azt hiszem Évi te kérdezted, h mi a helyzet velünk. Nos volt egy mély pontos nap, akkora már tiszta depi voltam Lilla viselkedése és a fáradtság miatt, amikor is szinte egész nap ment a hiszti és estére nagyon összekaptunk a csajjal. Annyira, h kiabáltam vele (nem kicsit...) és a végén tusolás lett. Persze nem voltam durva vele meg langyos vízzel, de úgy tűnik ez az eset kicsit helyre tette.
Nem mondom azt, h sohasem hisztizik, de visszasüllyedtünk a normálisnak mondható szintre. Ha fáradt akkor nagyon féltékeny tud lenni a Danira, de ez talán normálisnak mondható. Főleg mivel a pasival is főleg este kell foglalkozni, mert addigra ő is nyűgösebb.
Tegnap meg apa is későn jött és állandóan el akart vonszolni Dani mellől. Próbáltam neki elmagyarázni, h most Daninak is szüksége van rám. Hát kicsit morci volt és egy kicsit piszkálta is, de nem hagytam. Amúgy nem bántja....
Szóval már alakulunk és kezdem magunkat családnak érezni. A cumit amúgy visszaadtuk neki a pszichológus ismerősünk véleményére adva, de a várt hatás elmaradt. Számára is...néha el el kéri, de már nem adja neki azt az élményt mint korábban.
Amúgy meg rengeteget foglalkozom vele, amikor nincs bölcsiben. Együtt mosogatunk, főzünk, rajzolunk, játszunk, gyöngyözünk...meg miegymás.