Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

:D

köszönöm :)

Évi!
nagyon meglepődtem, hogy írtál ma :)
de nem gond... úgyis megírtam volna pár nap múlva... :)
és nem bántásnak szántam a zugolvasást, mert én folyton ezt csinálom :D

gratulálok az első lépéseitekhez :)


Kacsa!
nem is tudtam hogy te ennyire képben :)
elvileg májusban lesz az uccsó vizsgám, de most minden jel arra utal, hogy kihagyom, mert kb akkor fogok szülni...
egy tantárgy maradt, majd jövőre... az itthon babázáshoz úgysem kérik a diplomámat :)
nem is kaptam privit tőled :( nem ért ide :(
tábla?
persze, köszi...már nem vagyok babonás...így a 12. hét küszöbén a hármakkal :)
valahogy érzem, hogy minden rendben lesz :)
jajjj, tök jól esett hogy olvastam hogy a háttérből figyelted az alakuló helyzetet :) köszi :)

igyekszem jönni rendszeresebben

puszi: eszter

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Eszter!

Akkor jól világgá ment a levelem ... (néztem én is, de nem láttam az elküldöttekben) :shock:

Pont akkortájt leltem Rád, miután megvolt a leszívás, onnantól lestem folyamatosan a híreket, közben meg ugye olvastam a többieket is, úgyhogy már tök profi lettem lombik és BMC ügyben. :D

Na, táblicskut akkor majd frissítek!

kacsa14
 
 


Sziasztok, boldog új évet Mindenkinek!!!

Eszter!
Hát, kénytelen vagyok bevallani, én is zugolvastalak a BMC-s topikban... :oops: :lol: De ez a hír engem is meglepett, kettőnél tartottam! :D Borzasztóan örülök, hogy a sors kárpótol Benneteket a sok-sok évért!

Panka!
Gyönyörűséges a kislányod, tényleg mint egy porcelánbaba. :)

Kacsa!
Akkor most már ehet Timi mindent, rendben van az ekcémája? Nagyon csinos volt a karácsonyi ruciban!!! :)

Mi újra elkezdtük az ovit, kicsit furcsa volt visszatérni a kerékvágásba, reggeli rohanás stb. Ma szánkóztunk, tök jó volt, de sztem nem marad meg ez a hó...

Puszi!

Kép
Kép
norwell
 
 

 
 

Angie!
Szívből kívánom, hogy ez az év minden szempontból kerek legyen Neked!!! :)

Évi!
Gyönyörűek a porontyaid, Eszti nagyon ügyes, hogy már elindult!!! Látod, azért az evés is csak-csak sikeredik. :) Ne aggódj, az esküvői menüsort végigeszi majd a Dóri! ;) :lol:

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

Eszter!
Aszta mindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leesett az állam most hirtelen, hogy olvastam soraidat! Szívből gratulálok, kellemes babák várást kívánok!:D Hát ez tényleg érdekes story, a sors kárpótol a sok évnyi várakozásért:) nagyon örülök Nektek, pihenj sokat!
Hogy vagy egyébként?Vannak/voltak rosszullétek, egyéb tünetek?Gondolom a pocak már most látszik, lassan majd jöhetnek pocakfotók is;) Család mit szólt az ikrekhez?

Évi!
Gratula az első lépésekhez!
Dorcinak meg az evéshez!:)Majd csak rájön, hogy lehet jókat is enni:)
Köszi még egyszer az Emili dicsit.

Ha már ikrek:
Nárciszékról tud vki vmit? :roll:
pankaa
 
 


Sziasztok!

Elveszett buborék jelentkezik :)

Először is mert ez a lényeg:
Eszter! AZTAAAA! Gratulálok ez nem semmi, meg a türelmetek sem, és azt hogy türelem rózsát terem Ti bizonyítjátok a legjobban, mert nálatok egész bokor készülődik :)

Amúgy én is zugolvasok, igaz baromi ritkán, de azt láttam, hogy a múltkor emlegetett valaki, úgyhogy azért mertem beköszönni, mert ezek szerint valaki még emlékszik rám.

Amúgy jól vagyunk, nálunk még nincs tesóprojekt van viszont egy nagyon csibész hároméves Zalánom :)

Mindenkinek azt kívánom, hogy teljesüljön minden amit eltervezett és sok boldogság üljön az arcotokra, mert azt szeretik a gyerekek is.

Üdv, talán egyszer majd még jelentkezem :)[/img]

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar
 
 


Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: :lol: na ez egy nagy zugolvasó üzem :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon köszönöm nektek a gratulációkat :)

majd teszek képet, bár majd kell csinálni újat :)

a hasam természetesen látszik már... ajjajjj... nem is kicsit :)
ma megyek a védőnőhöz, mert az ünnepek miatt eddig nem tudtuk összehozni a kiskönyv készítést. jól be fogom sokkolni szegényt :D
már annak sem örült, hogy újabb kismama, de ha megtudja hogy 3an vannak a Kicsi-Picik, akkor szerintem fel kell mosnom majd :D

rosszullét... folyamatosan 0-24 órában... ha nem eszem 20 percenként, akkor nincs megállás... :? :? :?
de ahogy Pupy szokta mondani, legalább tudjuk hogy minden rendben :D
meg a bika adag progeszteron is tuti közrejátszik...napi 9 utro plusz két ampulla progi injekció :? :? :? de ha minden igaz már nem tart sokáig :D ...már szinte vágom a centit szuri fronton...azért június óta elégé tűpárna lettem és kezdek besokallni, de persze értük bármit :)

család örül, csak aggódnak, és remélik, hogy minden rendben lesz és mindenki sokáig bent marad és egészségesen, a lehetőségekhez képest jó súllyal bújik ki!

eszter

eszter82
Budapest
 
 
 
 


ESZTER!!!!
(én is zugolvasok :wink: csak vártam az sms-t de nem jött :( )
Ez a három engem is meglepett. Szerintem a nagyon ritka esetek közé tartozól, a dokik sem találkoznak ilyennel sűrűn, hogy két beültiből három lesz :lol: :lol: Van itt a bbneten még egy csak a Dévai topikban, akinek hármas ikrei születtek, és nagyon jól megvannak. Neked is azt kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, bent maradjanak a kitűzött ideig a babók. Végre tejlesült a szíved vágya, amit nyáron nálunk a pultnál mondtál, hogy te gyereksereget szeretnél. Ezt te egyből összehoztad! Gratulálok! Poci képet kapunk? Gondolom, három babával azért már látszik valami!

Niki!!!!
De jó, hogy előkerültél a buborékból :lol: Hogyne emlékeznénk rád! Mikor megláttam, hogy tied az uccsó bejegyzés, azt hittem, hogy tesóhírrel jössz. Kapunk képet is a nagyfiadról? Ovizik már? Akkor fogsz gyakrabban jönni? Jó lenne!!

Norwell!
Te is jó régen jártál erre! Az ovi-újrakezdés mindig nehézkes, Szilárd is nagyon sírt kedden, de csak 5 percig. Utána vidámabb volt, mint eddig bármikor. Hármaska mikor van tervbe véve! Köszönöm a jókívánságaidat!

Panka!
De szép a kis Emili! Olyan igazi kis hercegnős, és nagylányos! Gondolom, a szája is egyre jobban beindul! Ha kitavaszodik, és lesz szabadnapom, elsétálunk felétek. Most örülök, ha este hétre hazavergődünk Szilárddal. Sötétben megyek-jövök. A házcsinosítgatás olyan jó dolog (csak ne kerülne annyi pénzbe).

Evés: Szilárd most tart ott, hogy talán három étel van, amit magától megeszik. A többit beleveszekedjük, de abból is csak pár falatot. De én hiszem, hogy ezeknél a piciknél minden időszakos, és ahogy Éviéknél is, egyszer nálunk is eljön a csoda, és megszeret több ételt. Azt hiszem, az apját örökölte, mert ahogy anyósom mondja, ő sem evett meg mást a sóskafőzeléknél és húslevesnél.

Velünk annyi hülyeség történik az utóbbi két napban, hogy csak nézek :roll: :roll: . Tavaly szuperül indult az év, januárban pozitív teszt, a többit már nem is folytatom :( Remélem, ez a rossz évindítás azt jelenti, hogy az idei jól fog végződni. Igaz, az lh tesztjeim már 5 napja (ma 16. nap) tök negatívok, így lehet, hogy ez a hónap ugrik. De ez még bele is fér a sok hülyeségbe.....

Syry!
HSG után mindenképp nézzél be, légyszi!!!
Vendég
 


Eszter!
Talán mintha mondtad volna, hogy mindkét oldalról vannak ikrek a családban. Akkor erre még számítani is lehetett?
Vendég
 


De jó, hogy így beindult a topic!!! :D

Norwell!

Azért mindent még nem ehet Timi, paradicsom, trópusi/dli/citrusfélék, dió/mogyoró/mandulafélék, aprómagvasok, szója maradnak még, de a tej és tojás annyira alap élelmiszer, hogy bolti termékeknél szinte kikerülhetetlen. Szóval már ezzel a 2vel is olyan, mintha egy új világba léptünk volna be. Bátran merek Timinek idegen (nagyik, éttermi, bolti) kaját adni és olyan jó érzés látni, ahogy felfedezi az ízeket! Utazásnál is nagy könnyebbség, hogy nem bébikajával felrakodva kell útra kelni, hanem helyben is találunk neki ennivalót, ha más nem hetekig ellene szerintem egy adag kenyérrel, sajttal, zöldséggel összezárva is.

Hú, a "régi" kerékvágásba nekünk is nehéz volt visszatérni, Timi napokig nagyon hiányolta Apát.

Eszter!

Jó sok progit nyomnak Beléd! Hú, bele sem merek gondolni, hogy hány sok száz szurit nyomhattál magadba.

Tényleg, végül kiderült vmi, hogy mi lehet a "baj", miért nem sikerült spontán? Mert erről ugye aztán már nem nagyon írtál. Csak kíváncsiságból kérdezem, hisze az eredmények tükrében végülis mindegy is, a fő, hogy pocakban vannak a babók!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a nagy faluból, és várakozáson felül jó híreket kaptam :) Több, mint valószínű, hogy ősszel végre meglesz a plasztikai műtétem, és megint emberi formájú lesz a hasam. És nemcsak, hogy elvállalta a doki, de szerinte nagyon szépen meg lehet csinálni, és hab a tortán, hogy több, mint valószínű, hogy mehet tb támogatással is! Remélem nem jön közbe semmi... Nagyon tropa lett az ikerterhességtől, a hasizmaim jó 5 centire elszakadtak egymástól, hatalmas hasfali tágulatom lett :cry: Mintha mindenórás terhes lennék, és se tornával, se fogyókúrával nem tűnik el. Meg a bőröm is lóg, mint egy szatyor :cry: Na, ezt a szörnyet tünteti el a dokim :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Hát Évi, erre tényleg nem gondolt szerintem senki! Kívánom, hogy úgy sikerüljön a műtét, ahogy megálmodtad!!!

kacsa14
 
 


Wow, Évi, ez nekem sem jutott eszembe... :) Izgulni fogok Érted!!! :)

Kép
Kép
norwell
 
 


Eszter
Aztamindenit!!!!! Szívből gratulálok és gondtalan babás hónapokat kívánok!

Panda
Nagyon jó ez az összeállítás Emiliről. :)

Évi
Plasztika lett volna az egyik tippem, de nem mertem beírni. :oops:
Sok sikert a műtéthez, szebb leszel, mint jánykorodban. :lol:
Gratulálok Eszti első lépéseihez! Nagyon ügyes!
Vendég
 


Sziasztok!
tegnap olvasgattam hogy mik történnek mostanában a topikban. akartam is írni, de már nem volt erőm. majd ma, gondoltam...

nem is sejtettem, hogy ilyen hírek jönnek, Eszter, mármint a lombikot tudtam (bár én nem olvastam a lombikos, bmc-s topikot, de tudtam, hogy belevágtok.) HÁT EZ SZUPER!!!!!!!!!! (mint Kacsa, én is felolvastam a páromnak.) Ha tegnap derült ki hogy hárman csücsülnek a pocidban, akkor még neked is szokni kell a gondolatot! Nagyon-nagyon örülök nektek! Kívánom, hogy minden rendben legyen és bírják minél tovább odabent a babócák! (és te is a megpróbáltatásokat. :wink: )

Évi
a háttérben én is tippelgettem. de ez eszmben se jutott. (pedig unokatesóm nemrég esett át egy ilyen műtéten, ő is 3 gyerekes, csak neki egyesével jöttek és nagy korkülönbséggel. neki is tb támogatás volt és minden rendben volt, jól sikerült a műtét, csini lett és komplikáció sem volt. :lol: ) ha túl vagy rajta kérünk majd ilyen volt, ilyen lett fotót. :wink:

Angie
köszi az érdeklődést. nálam/nálunk semmi változás. 30. napon vagyok, menzi még sehol. de már tegnap óta enyhe jelek vannak, hogy lesz hamarosan. ha megjön, hívom a dokit és megbeszéljük az időpontot. (a barátnőm épp ma esett át hasonlón az én dokimnál, csak nála nem hsg volt, hanem hiszteroszkópia. nála egyértelmű hogy lombik lesz, és most megnézik a méh állapotát, hogy nincs -e mióma stb.- ő már 42 éves, írt sms-t hogy minden ok.)

Mátét beirattuk az oviba, befizettük az első ebédet, a jele lombos fa lesz. Vegyes csoportba lesz, kicsi az ovi, 2 csoport van összesen. Egyenlőre csak ebédig lesz, mert még alvás közben nem szobatiszta. 3 egymást követő nap csak a délutáni alvás idejére levettük a pelust, estire nem, de minden alkalommal bepisilt. (decemberben is volt egy próbálkozás, meg most is.) Napközben már több mint fél éve szobatiszta, csak még nem ágytiszta. úgy látszik neki ez több időbe telik.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Évi!
Hát ez álmomban sem gondoltam volna, pedig emlékszem, hogy amikor egyszer Jucával nálatok voltunk, és még csak Dórci volt, már akkor mondogattad, hogy milyen csúnya lett a hasad, és hogy mennyire szeretnél megszabadulni tőle. Gondolom, hogy azóta az ikrektől még jobban megviselődött. De lényeg, hogy meg lehet csinálni. Ez az izomszétszakadás eléd durva lehet. Fáj is? Akkor gondolom ezért is támogatja a tb, mert nem szépészeti beavatkozás, hanem egészségügyileg is indokolt. Van már időpont, hogy kb mikor csinálják? Az izmokkal mit tudnak csinálni?
Te türelmetlen a gyerekekkel???!!! Én ezt el nem hiszem rólad. Azt igen, hogy néha te is elfáradsz, és olyankor kevesebb, de ez nem fordulhat olyan nagyon gyakran elő. Én nem ilyennek ismerlek!!!

Syry!
Jaj de jó, hogy jelentkeztél. Hátha mégsem jön meg! De ha igen, akkor is hinnünk kell. A HSG után nagyon sokan azonnal teherbe esnek. Cs.Heni is úgy esett teherbe Alexivel, és még sokan mások. Hátha ez majd segít.
Máténak gratula az ovihoz. A szobatisztasággal kapcsolatban lenne egy tanácsom. Tudom, hogy kevés időtök van, te is dolgozol, de ha azt szeretnéd, hogy "ágytiszta" legyen, akkor kitartónak kell lenned. Ezek a picik (néhány kivételével) nem úgy lesznek szobatiszták, hogy leveszem a pelus alvásra, és már be sem pisil. Szilárd már 2 éves korától szobatiszta, és bár ő kezdeményezte, hogy bilibe akar pisilni, mégis nem úgy ment, hogy levettük, és kész. Kb 1-1,5 hó alatt lett nappalra megbízhatóan szobatiszta. Te utazásnál feladod rá a pelust? Mert az elején én feladtam, és nem mindig tudta eldönteni, hogy mikor pisilhet és mikor nem. Aztán valaki mondta, hogy vegyem le az autóban is, tegyek alá nylont, és vigyek sok váltóruhát magammal, hogy cserélgetni tudjam. Így is tettem, de az autóban sosem pisilt be. Alvásnál pedig ő is hetekig minden nap bepisilt. Vettem légáteresztős gumilepedőt, és hát minden nap mostuk a pizsamákat. A nappali alvásnál viszonylag gyorsan megtanulta visszatartani (talán 1-2 hét), viszont az éjszakához én kellettem. Úgy kezdődött, hogy beraktam a bilit a szobájába, és éjfélkor felvettem sötétben pisilni. Sokszor szerintem fel sem ébredt, aztán még egyszer 4-5 között. Egy hét múlva eltoltam ezeket az időpontokat egy óvaval, egy másik hét múlva még egy órával, és szépen addig tologattam, amíg hozzászokott, hogy csak reggel pisil. Ez is kb 1-1,5 hónap volt, és ma már kibírja este 9-től reggel 7-7,30-ig is akár. Még én sem tudom ilyen sokáig visszatartani. És már balesetek sincsenek egy jó hónapja. Ha gondolod, és van időd/energiád, próbáld ki, mert ez tényleg nem egyik napról a másikra megy (legalábbis nem az átlagnál). (Úgy-e nem haragszol, hogy osztom neked az észt?)
Vendég
 


sziasztok.

Eszter most olvastam a jo hirt.tiszta szivbol gratulalok es boldog problemamentes pocakodast kivanok neked :)

Kép
monyo83
 
 


Monyo!
Te mindjárt szülsz!!! Hogy vagy? De jó, hogy hamarosan te is anyuka leszel. VÉGRE!!!
Vendég
 


Sziasztok!
csak egy gyors bejelentkezés. átjárhatósági csütörtökön lesz. (előtte holnap- vagy bkv sztrájktól függően :twisted: szerdán vérvétel.)

Angie
köszi a reagálást a szobatisztaságra. majd írok még ezzel kapcsolatban, csak nem most, mert most rengeteg a meló.

Monyó
tényleg már nemsokára itt az idő. :lol: hogy birod az utolsó heteket?

Kép

Kép
syrynx
 
 


Eszter,

Sok szeretettel gratulalok, ez aztan a meglepetes! Nagyon örülök nektek, vigyazzatok nagyon magatokra! :P

Evi,

Nagyon örülök a plasztikai mütetnek, el tudom kepzelni ez mennyire fontos neked! Egyszer nem is olyan reg olvastam erröl a temarol.
A ket kislanyod pedig nagyon ügyes! Gratula Esztikenek az elsö lepesekhez es nagyon örülök, hogy Dorcika eszeget-kostolgat ujabb eteleket. Tudom mennyire nagy öröm ez, en is odaig vagyok amikor sikerül etetnem a dedet.. :lol:

Niki,

De jo volt olvasni rolatok! Nem tennel egy-ket kepet Zalanrol? :P

Syry,

Szoritok neked nagyon a hsg-hez! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Évi!
Na én pont erre gondoltam! :twisted: :lol: :wink:
Szupi, hogy a TB támogatja, végre vmi hasznosat is tesznek az emberrel! :wink:

Syry!
Én csak annyit jegyeznék meg Angie hsz-val kapcsolatban, hogy az éjszakai vizelet visszatartást egy hormon szabályozza.Így ha az még nem termelődik addig csak kudarc lesz, és ez csak rontja a helyzetet.
Az ájszakai pelust akkor szokták levenni, ha az több éjszakán át is száraz marad reggelre!Én nem erőltetném a helyedben, az oviban nem követelmény az éjszakai ágytisztaság, csak hogy nappal, ill. a délutáni alvásnál száraz legyen.A délutáni alvás előtt jó, ha csak keveset iszik, és pisil lefekvés előtt.Általában azt az 1-2 órát kibírják.De Emili maga mondta, hogy nem kell pelus, és tényleg csak kevés balaeset volt, olyankor vagy sokat ivott, vagy nem pisilt előtte, vagy nagyon mélyen bealudt.Szerintem éjjelre is száraz lenne, ha nem inna, de nem így van, ezért én nem forszírozom a témát.
Meg ugye ami beválik vkinek, az nem biztos hogy másnak is jó lesz.Szilárdnál talán csak meg kellett adni a kezdő lökést, vagyis csak Angie határozott kitartása kellett, mert már termelődött benne ez a hormon, csak kényelmesebb volt éjszaka apelusba pisilni :wink: De az ébresztgetést sem javasolják a szakemberek, mert ha nem magától érzi, hogy pisilnie kell, akkor nincs értelme.
Szóval én sem akarom osztani az észt, de pont nemrég olvastam ebben a témában :wink:

Monyó, Jucmuc!
Ti majdnem egy napra vagytok kiírva???Csak most tűnt fel:)
Na hátha egy napon lehet majd gratulálni 8)
pankaa
 
 


Panka!
Biztos igazad van, de amint tudjuk, minden eset más. Én úgy gondolom, hogy mivel minden hormon az agy irányításával termelődik, így az agyon keresztül meg is lehet tanítani ezt a szabályozó hormont rendesen működni. Mi ezt tettük. Szilárd egyébként legtöbbször észre sem vette, hogy felvettem pisilni. Nem kapcsoltam villanyt, és azért is bilibe pisilt éjjel, hogy ne kelljen kimászkálni a vécére. Mondjuk, Szilárd nagyon stabil alvó, és nem volt gond a visszaaltatásával. Én is csak úgy indítottam, hogy kipróbálom, aztán meglátjuk, és működött. A szemét ki sem nyitotta, én nem szóltam hozzá, ő sem hozzám, így nem tört meg az éjszaka. Direkt nem vettem fel éjjel 1 óra előtt, mert tudtam, hogy 1-kor szokott kijönni a mélyalvásból, megkeresi a cumiját és visszaalszik.
Egyébként régen, amikor nem volt még ez a nedvszívó pelenka, a gyerekek sokkal hamarabb leszoktak a pelusról, mert zavarta őket a pisi. És ha ezt a hormont vesszük alapul, akkor ugyanúgy stimulálva lett az agy a pisis pelenka érzésével (külső körülmények által), mint ahogy én is stimuláltam és rávezettem ezt a hormont, hogy működésbe lépjen. Persze, egy idő után magától is odaérik az agy, de én ezt nem akartam megvárni, főleg, hogy nem látom, hogy bármilyen kárt is tettem volna ezzel benne, sőt! Azt látom Szilárdon, hogy sokkal jobban érzi magát pelus nélkül. Ez rajtunk szülőkön múlik, hogy mihez van kitartásunk, és hogyan vélekedünk dolgokról. Én meg vagyok győződve, hogy nem ártottam ezzel Szilárdnak.
(Bocsi Panka, eszem ágában sem áll vitázni, nem is azért írtam, hanem mert úgy éreztem, hogy ez még hozzátartozott a tapasztalataimhoz. Úgyis mindenki a maga belátása szerint cselekszik :wink: )

Jucmuc!
Te jó ég, már te is lassan szülsz! Nagyon izgi! Hogy érzed magad? Bent fog maradni a leányzó szerinted a végéig? Remélem, lesz híradózás :)
Vendég
 


Sziasztok.

igen,eljott az en idom is.

a szokasos terhes problemakon mint nem alvas,gorcsolgetes balnasag kivul nincs semmi problemam.minden rendben van.

A doki szerint nem varjuk meg februart.Minden szerdan jarok ctg re,legutobb volt mehszajvizsgalat is,egy ujnyira vagyok nyitva.

nem mondom hogy teljes mertekben fel vagyok keszulve a szulesre de nagyon kivancsi vagyok a lanyomra,szeretnem mar latni.

Jucus te hogy allsz?

syry drukkolok az atjarhatosagihoz.

angi teged szoktalak olvasni masik topikokban,kivanom hogy minnel hamarabb sikeruljon a tesobaba.

evi gyonyoruek a gyerekeid.

Kép
monyo83
 
 


Angie!
Az túlzás, hogy jövök gyakrabban, mert eddig sem álltam túl jól ami az időt illeti, de azért majd megpróbálok néha életjelet adni.
Kistesó még nincs ennek több akadálya van jelenleg, de mi amúgy is 4-5 éves korkülönbséget terveztünk.
Zalán már ovis, de megjárta a bölcsit is, így a beilleszkedéssel már nem votl gond.

Jucmuc!
Véghajrában kitartás.

képet meg a kedvetekért:
Kép

Évi!
Gyönyörűek a gyerekek. A hab a tortán meg hogy a hasad is szép lesz.

A fonalat alig bírom felvenni és lehet ha sikeülne is elveszíteném kb két nap alatt, úgyhogy mindenkinek azt kívánom, hogy teljesüljön az amit magának és családjának kívánt erre az évre.
Üdv, Niki

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar
 
 


Niki!
Nagyon szép kisfiad van. Olyan kis higgadt, nem látok vadócságot benne. Vagy tévedek?
Itt nincs fonal, alig-alig írunk már ide. Ezért is nehéz itt bármiről is lemaradni :wink: Azért gyere, mégha ritkán is, mert mindenkire kíváncsiak vagyunk (vagyok).

Monyo!
Aranyos vagy és köszönöm!!! Kitől tudjuk meg, ha megérkezett a hercegnő? A PCO-s topikba írod meg? Mert akkor kukkolom őket a jó hírért! Szüléssel ne törődj, minden rendben lesz, és ki fogod bírni!!!
Vendég
 


Angie,

Nem tudom bent marad-e vegig en nem bannam ha egy-ket hettel elöbb erkezne. Iszom a teat es remelek... :lol: Küldök majd sms-t szüles utan, remelem most nem lesz gond. Söt, ha tudok majd telcsizek. :P

Monyo,

Itt vigyorgok, mert amit irtal terhes problekakent detto ugyanez nalam...tenyleg nagyon nehez mar igy a vege fele...alig birok barmit is csinalni, öt perc utan le kell ülnöm.
Hamarosan kezedben tarthatod Noemit, minden rendben lesz, ügyesek lesztek! :P

Niki,

Köszi! Zalan gyönyörü nagyfiuva cseperedett! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Eszter
Hát okoztál meglepetést :) :lol: itt is gratulálok még egyszer. Akkor azt hiszem én megyek majd hozzátok :)

Monyo, Jucmuc
Nektek is kitartást nemsokára babáztok :) nagyon szép szülést kívánok nektek.

Angie, Syry
Tényleg babákban gazdag új évet. Sajnálom, h mélypont van, de remélem ebben az évben ti is babásodtok és elmúlik az a sok rossz érzés.

Angie
Rám is mindig szilveszterkor jön rám a rossz hangulat, ha az év olyan volt az ember olyankor az ember mindig számot vet.

Bocs mennem kell megjött a lányom... :)

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a támogatást, nem is reméltem, hogy mindenki ilyen egyöntetűen mellém áll műtét ügyben :oops: Tényleg megkeseríti az életemet ez a rondaság, de már csak őszig!

Angia!

Olyan drága vagy, de kicsit sokat feltételezel rólam, meg a türelmemről... Közel sem vagyok olyan türelmes, mint szeretnék. :oops:

Syry!

Akkor holnap hsg? Nagy drukk, és feltétlenül jelentkezz, ha túl vagy rajta!

Monyó!

Neked is közeleg a nagy nap, nagyon fogok drukkolni!

Niki!

Micsoda komoly nagyfiú lett Zalán! Ügyes az ovival :)
Tényleg nem nagy itt a pörgés, úgyszólván lehetetlen bármiről is lemaradni :) Gyere csak, amikor tudsz :)

Jucmuc!

Befordult már a kisnő? Döntöttetek a nevét illetően? Drukkolok neked is!

Fleur!

Hogy alakulnak a napjaitok? Könnyebb már kicsit Lillával? Előbb-utóbb jobb lesz, és mikor már visítva kergetőznek négykézláb azt fogjátok gondolni, hogy a tesó a legjobb dolog, amit adhattatok neki...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Eszter gratulálok!

nekem is van hírem:
Kép

4+2 azt hiszem.

tjuca
 
 


Ja és Évi, drukkolok, hogy nagyon gyorsan felépülj, ez azért kemény menet lesz. :wink:

tjuca
 
 


Juca!
De jó, gratulálok!!! Akkor hajrá kisfiú!
Már épp gondoltam rád, de nagyon ritkán jársz már erre. De majd most! Úgy-e??!!

Évi!
Szerintem te maximalista vagy magaddal szemben. Én TUDOM hogy te nagyon türelmes vagy!

Virág!
Köszönöm!
Vendég
 


Eszter!

egyből nagycsalád, ezt nevezem.

tjuca
 
 


Sziasztok!

Én is ezer és egy éve nem voltam már, illetve csak zúgolvastam :oops: :oops: :oops: , de ennyi szuper hírre nem lehet nem reagálni :wink:

Szóval Juca, Eszter, nagyon-nagyon gratulálok, boldog pocakosodást kívánok nektek!

Angie :) Syry :) Szívből kívánom, hogy ti is mihamarabb csatlakozzatok a pocakosok táborához :)

Pankaa :) Emili csodaszép a képeken :)

Évi :) Ezt aztán sosem találtam volna ki, előbb tippeltem volna egy újabb költözésre, mint erre. Mindenesetre klassz, hogy belevágsz és hogy még a TB is támogatja! Egyébként péntek du megyünk fel :wink:

Jucmuc :) Monyó :) Drukk a finishez! :D

Kacsa :) Timi is nagyon édes kislány, látszik mennyire örült az ajándékoknak :)

Fleur :) Nem emlékszem, írtam-e Dani születésekor vagy csak akartam, így inkább mégegyszer gratulálok a nagyfiúhoz... Remélem a tesóféltékenység is megoldódik hamarosan.

Velünk minden rendben, Kristóf ördögfióka ovizik, Flóra tündér meg természetesen itthon van velem :) Lekopogom, a decemberi H1N1 óta nem voltunk betegek, azt is szerencsésen megúsztuk.

Pussz mindenkinek! (Dobok 1-2 képet, hogy ne felejtsetek el teljesen... :wink: )

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika
 
 


Juca!
Ezt a meglepit!Gratulálok!:)

Angie!
Persze, étem mit írsz, én sem vitázni akartam, csak én is leyírtam, a a véleményem.Persze,minden gyereknél más módszer válik be, és a szülő általában tudja, hogy nekik mi a megfelelő.
Csak azért ez is hozzá tartozik a dolgokhoz, nem csupán szoktatás kérdése.
De ugye ami nem árt Szilárdnak, az azért más babának nem biztos hogy beválik.De ezt majd mindenki eldönti maga :wink:

Timka!
De gyönyörűek a lurkók!!!!Nagyon hasonlítanak is egymásra!:)
pankaa
 
 


Juca!
Basszusbasszus, de örülök!!!!!!!!!!!! :D :D :D Amikor egy blogbejegyzésedben írtad, hogy á, Ti megálltok kettőnél, az jutott eszembe, hogy nem eszik olyan forrón azt a bizonyost... ;) :D Hú, el sem tudom mondani, hogy megdobbant a szívem!!! :oops: :lol: Doki?

Timika!
Jaj, de szépségesek ezek a gyerkőcök!!! Flóra szeme nagyon hasonlít Kristófra, a haja pedig... :lol:

Most nézem, Jucmuc és Monyó egy nap különbséggel... :) Töttyó, hogy hamarosan megint új babáink leszek! :D (Izémizé, ilyenkor aztán odavagyok ám rendesen... :oops: )

Kép
Kép
norwell
 
 


Syry
Nagyon szorítok a hsg-hez!!!!
De furcsa, Máté oviba megy... Biztos tetszeni fog neki.

Monyo
Mostmár a célegyenesben, hamarosan kezedben lesz a kislányod! Gyors, könnyű szülést kívánok!

Jucmuc
Neked is drukkolok, hogy úgy alakuljon minden, ahogy szeretnéd!

Niki
Gyönyörű fiad van!!!!

Juca
Gratulálok!!!!

Timika
Hogy milyen tünemény egy lányod van! Hasonlítanak egymásra Kristóffal.

Nálunk csendesen telnek a napok, Levit nem lehet utolérni, úgy rohan. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert vár már Apa a TV előtt, Timiká-nak hoztam egy képet 2007. karácsonyáról ... a kis druszájának is olyat hozott a Jézuska, ami most az ő lánya kezében volt. :lol:

Kép

Gyönyörű mindkét gyerek! Flórának azok a hatalmas kék szemei és a kis turcsi orra, zabálnivaló!

Juca!

Gratulálok!

kacsa14
 
 


Hát azt hiszem a legjobbkor néztem be újra hozzátok ezt a zebraesőt! Ahogy a fiam mondaná: Huper (szuper)

Juca!
Gratulálok és neked is problémamentes pocakosodást kívánok.


Remélem leszmégleszmég...

Ja és köszi a Zalán bókokat, amúgy nem ilyen nyugis mint a képen, de csibészség nélkül nem is lenne igazi gyerkőc.

Üdv, Niki

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar
 
 


persze nem megy nálunk minden úgy, mint ahogy az máshol menne, de azért megy. nos előző hónapot kihagytuk az influenzaoltások miatt, most meg csomó van a mellemben. nagyon megnyugodtam mikor negatív lett a teszt. aztán csak nem akartam rendesen menstruálni, mert azért véreztem...

a csomó atipikus, de most úgy néz ki valami jóféle. jövő csütörtökön lesz mintavétel, mammográfia természetesen elmaradt.

http://photos.kovacs-telekes.org/Csalad/2009

itt rengeteg kép van rólunk, de főleg a lányokról.

nem ígérem, hogy tudok rendszeresen jönni, de néha benézek. :wink:

tjuca
 
 


Syry!
Gondolok rád, hogy jól átvészeld a HSG-t és minden rendben legyen!!! Gyere, ha túl vagy rajta!!!

Juca!
Nagyon remélem, hogy a csomó nem okoz majd gondot! Az nagyon nem lenne jó! Akkor ezek szerint tervezett baba. Én nagyon-nagyon-nagoyn drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, és a szívetek szerint alakuljon minden!!
Én személy szerint nagyon örülnék, ha tudnál jönni gyakrabban. Blogod olvasására nem nagyon van időm, mert örülök, ha a munkámmal kapcsolatos olvasni valóimnak a végére érek. A blogolvasás meg olyan (szerintem) hogy vagy rendszeresen olvasod, és képben vagy, vagy nem olvasod, mert úgysem teljes úgy a kép. A képeket mindenképp megkukkolom!!
Mesélsz a lányokról egy kicsit. Kinga hogy szereti az ovit. És a hugica miket csinál már?

Niki!
Akkor jó, mert az én higgadt Szilárdomból is egy hatalmas nagy csibész lett, és ez így van rendjén! Megpróbáljuk a zebraesőt fenntartani, Syry, én, netalántán még Norwell is kedvet kap, ja és hátha te is :) Egyébként visszamentél már dolgozni?

Norwell!
Ha olvadozol és dobog a szíved a zebrás tesztek láttán, akkor gyorsan neked is kell egyet produkálnod! Szerintem nektek nagyon hamar menne. Na? Nem gondolod meg magad?

Maci!
És még kell is futnod utána jó sokáig. Én öltöztetni alig bírom. Hatszor kifut a szobából, elbújik, de ha el is csípem, folyton izeg-mozog. Néha kivagyok tőle. Kivétel a reggel, akkor még lassított üzemmódban van :)

Kacsa!
Téged apa a TV előtt vár? Engem az ágyban szokott, de nagyon :lol: :lol:

Pankaa!
Ahány gyerek, annyi féle bánásmód! Maradhatunk ennyiben :wink: :wink:

Timika!
Kristóf szemei most is hódítóak. Lánykád pedig egy igazi hercegnő! Nagyon édesek együtt. Jópofa a Flóra pihenőszéke. Milyen márkájú? Gyere te is gyakrabban!

Eszter!
Hogy vagy??? Pupyval mi van? Olyan régen beszéltem veletek!

De jó volt ilyen sok embernek írni! Rágen kellett már ilyen sokatokhoz szólnom. Ez jó...............
Vendég
 


Juca!
Belenézten a fótókba. Hihetetlenül hasonlít Kata mosolya a Kingáéhoz. És te milyen jól nézel ki rövid hajjal!
Vendég
 


Juca
De jó :) szívből gratulálok és remélem a csomóval meg a babával is minden rendben lesz.
És nagyon jók a krumpli nyomdázós képek :) nekem is adtál egy jó ötletet, h ezt én is kipróbálom a csajszival.
Nagyon szépek a lányok.

És hogy fellendült a topik :) már követni sem tudom :)

csak össze vissza reagálok

Évi tök jó, h vállalod műtétet, az ilyen esetekben mondom, h szuper, hogy van már ilyesmi.
Remélem a TB is támogatja majd. Mikor tudod meg??

Zalán is csodaszép és Flórának a haja :) hát olyan jót vigyorogtam rajta. Nagyon édes. Kis huncut arcocskája van, gondolom az is :)

Évi
Már alig várom, hogy az enyéim is sikítva kergessék egymást :) de már volt több olyan pillanat mikor éreztem, h megérte. Az kőceid meg csodaszépek és mekkorát nőttek :)
És nem is falu város :lol: kikéri magának :) én is mindig lefaluzom amúgy.

Syry
Ma van a nagy nap. Szóval +++++++++++++++++++

Fiam milyen jól eldumálgat magában :lol: annyira más egy kisfiú..keményen próbálkozik elcsábítani. Olyan szerelmi vallomásokat tud gagyogni, h hihetetlen és még csábosan vigyorog is hozzá :lol:

Azt hiszem Évi te kérdezted, h mi a helyzet velünk. Nos volt egy mély pontos nap, akkora már tiszta depi voltam Lilla viselkedése és a fáradtság miatt, amikor is szinte egész nap ment a hiszti és estére nagyon összekaptunk a csajjal. Annyira, h kiabáltam vele (nem kicsit...) és a végén tusolás lett. Persze nem voltam durva vele meg langyos vízzel, de úgy tűnik ez az eset kicsit helyre tette.
Nem mondom azt, h sohasem hisztizik, de visszasüllyedtünk a normálisnak mondható szintre. Ha fáradt akkor nagyon féltékeny tud lenni a Danira, de ez talán normálisnak mondható. Főleg mivel a pasival is főleg este kell foglalkozni, mert addigra ő is nyűgösebb.
Tegnap meg apa is későn jött és állandóan el akart vonszolni Dani mellől. Próbáltam neki elmagyarázni, h most Daninak is szüksége van rám. Hát kicsit morci volt és egy kicsit piszkálta is, de nem hagytam. Amúgy nem bántja....

Szóval már alakulunk és kezdem magunkat családnak érezni. A cumit amúgy visszaadtuk neki a pszichológus ismerősünk véleményére adva, de a várt hatás elmaradt. Számára is...néha el el kéri, de már nem adja neki azt az élményt mint korábban.
Amúgy meg rengeteget foglalkozom vele, amikor nincs bölcsiben. Együtt mosogatunk, főzünk, rajzolunk, játszunk, gyöngyözünk...meg miegymás.

Kép

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Virág!
Kemény dolog ez a féltékenység. Talán, ha ismét teherbe esek, és ki is hordom, akkor már Szilárd elég érett lesz hozzá, hogy ezeket a féltékenységi hisztiket kihagyja. Kitartás!!!
Vendég
 


Juca
gratulálok!!!!!!! :lol:
őszintén szólva csak kicsit lepődtem meg. valahogy sejtettem hogy lesz harmadik nálatok. (blogot már jó ideje nem olvastam. de majd a képeket megnézem.)

Timika
csudahelyes a lányod! Kristóf nagyott nőtt és látom imádja a hugit!

Akkor a hsg: MINDEN RENDBEN. mindkét oldalon átjárható a petevezeték. :lol: :lol: nagy kő esett le a szivemről. (picit fájt a katéter felhelyezése, de kibírható volt. ahogy a doki mondta a beavatkozás közben: mindent a cél érdekében. :lol: ) A szülészeten kaptam ágyat, két másik pocakos anyukával. (35-38 hetesek voltak.) tök jó volt, újra átéltem kicsit azt a hangulatot, mikor Máté született a kórházban. Reggel láttam az ujszülötteket is, kb. 10 -en "álltak sorban" a kis gurulós kocsival. olyan kis drága csomagok voltak, jól bebugyolálva, sapival. egyikük nagyon követelőzött.

A doki azt mondta, ezt a hónapot most ajánlatos kihagyni, mert röntgennel világították meg a hasam és ez esetleg károsíthatja az éppen érő petesejt genetikai állományát. :evil: hát erre nem számítottam. de mindjárt itt a február és akkor újult erővel vágunk bele. :lol: :lol:

köszi mindenkinek a drukkokat. ideértek :wink:

Mártiról tudtok valamit? a Februáriak után ő következik asszem. :oops: :lol:

Angie
akkor ti már próbálkoztok újra, vagy majd csak később? :roll:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syry!
Igen, mi már próbálkozunk. Ez volt a második éles hónap! Nem reménykedek gyors teherbeesésre. Nekem ez nem szokásom :evil:
Azért az jó hír, hogy mindkét petevezetőd átjárható. A ciklusodban egyébként hol tartasz? Nagyon kíváncsi vagyok, mert nagyon sok nőtől azt hallom, hogy a HSG után rögtön teherbe estek (biztos, mert jól kitágulnak a petevezetékek, és minden kipucolódik belőle, még ha átjárható is volt). Drukkolok nagyon, magammal együtt!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Juca!

Azta, hatalmas gratula nektek! Én se hittem ám el a "kettőnélmegállunk" szöveget :twisted:
Tudom, hogy nem lesz fáklyás menet, de végigcsinálom...

Timika!

Olyan szépek gyerekek! Imádom Flóra drága kis tüsi haját :)

Fleur!

Örülök, hogy alakultok! Már csak jobb lesz!

Syry!

Gratula, de tudtam én, hogy semmi baj nem lehet! Nekem nem modták annó, hogy ki kellene hagyni az aktuális ciklust, pedig 2 hsg-m is volt. Persze érthető, jobb a békesség, inkább várjatok.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Boldog szülinapot Neked mára!
Az ikreknek pedig holnapra (ugye holnapra?)!

kacsa14
 
 


Juca,

Gratulalok, ez aztan a meglepetes! Biztos nagyon boldogok vagytok! :P

Evi,

Nagyon sok boldogsagot kivanok szülinapod lakalmabol! :P
Befordult mar a kis buksija, Sofia lesz a neve.
A keresztelön Sofia Linda mert mindkettö nagyon tetszik.

Timika,

Gyönyörüek a gyerekek! Es mennyire hasonlitanak egymasra... :P

Syry,

De jo! Orülök, hogy minden rendben a vezetökkel! Tudom, hogy fajdalmas de olyan jo amikor rögtön mondjak, hogy atjarhato... :P
Ferjednel vegeztek spermigrammat? Akkor is ha van mar egy baba erdemes lenne csinaltatni egyet. Mert az sajnos valtozhat negativ es pozitiv iranyba is több ev utan. Tapasztalatbol tudom.

Fleur,

Orülök, hogy lassan-lassan alakulnak a dolgok Lillaval is. :P Biztos nem könnyü..mar nem sok kell, hogy megtudjam en is :lol:

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jucmuc
Nagyon szép neve lesz a kislányodnak!

Angie
A kabátnál nekem is rohangálnom kell, a többi ruhával még bírok.

Fleur
Örülök, hogy javul a helyzet Lillával.

Syry
Gratulálok a jó eredményhez!

Évi
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!
Vendég
 


Angie
Hát remélem, úgy legyen.

Sry
Szuper!!! :lol:

Évi
Boldog szülinapot!
És a Eszternek és Ádámnak is :) volt nagy buli??

Azért hiszti meccsek még mindig vannak, de ezt már inkább a dac korszaknak tudom be. A cumit meg ma este is elkérte és le is rakta az ágyába ennyi.
Így utólag már örülök azóta annyit énekel és mondókázik nagyon kis okos. Annyi dalt és mondókát tud már, hogy csak lesek :)
Meg szerep játszik is. Kis plüss állatokkal én meg csak hallgatom, ahogy csacsog és vigyorgok.
Ezeket azért írtam gyorsan le, mert mostanában mindig csak rosszakat írtam róla, de azért ez is ő :)

KépKép
KépKép
fleur
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?