Sziasztok!
Bocs, hogy panaszkodni jövök megint, de kiakasztott a gyerekorvos! Semmire nem ad értelmes választ. A hasfájást már meg sem említettük, mivel multkor sem tudott mást mondani mint espumisan, infacol. A papaverines oldat fel sem merült, a gripe watert is a netről néztem és okosodtam ki vele kapcsolatban. Most a nem kakil a gyerek volt a legfőbb téma, de szinte elengedte a füle mellett, illetve "anyatejes babánál ez normális" válasz jött. Hiába mondtam, hogy 3 naponta is csak laevolacra kakilt és tegnap már arra sem, hiába lázmérőztem, semmi eredmény. Végül úgy kellett kérdeznem, hogy MEDDIG MARADHAT ÍGY, HOGY HÉTFŐN KAKILT UTOLJÁRA???!!! (laevolacra) Válasz: ha holnapra sem kakil vigyem be és kap beöntést! Jött a szokásos szöveg is, nézzem milyen szépen elvan náluk, hogy szereti azt a pózt stb.
Arra sem tudott mit mondani, hogy 24 órából összesen 10 órát ha alszik. "Hát az nem jó" Mit lehet tenni? "Semmit"
A kiakasztó beszólások csak folytatódtak: Fel szoktam venni? Többet kellene vele foglalkozni nappal! Mégis mit gondol, mit csinálok egész nap???!!!!! Tévézek a gyereket meg hagyom ordítnai???
Ringatom, tornáztatom, masszírozom, simogatom.
Aztán megállapította, hogy erőlködik, próbál nyomni... mondom egész reggel és délelőtt így kínylódott, erről beszélek, hogy nem tud kakilni és szenved!
Másik kedvenc kérdésem: Nem eszek sok szárazat? Eszem sok főzeléket meg gyümölcsöt? Persze, eszek kelkáposztafőzeléket, fehérbabot, zöldbabot, zöldborsót, lencsét, sárgaborsót, karfiolt. Ha-ha-ha! Banánt ami fog, narancsot ami citrus... Örülük, ha délután 4-kor be tudok kapni egy szelet kenyeret, mert addig egy percem sincs tőle. 3 napja akarok spenótot csinálni főtt krumplival, de nem jutok hozzá!
Még valami: ott volt a karomban arccal felém babó és láttam, hogy mindjárt sír, már görbült a szája, húzta össze a szemét és elkezdtem ringatni. Erre a kérdés: most minek rázza a gyereket ha nyugodtan van?!
HÁT KÖSZI!
Egyébként elég passzív a nő (idős), ült az íróasztal mögött amíg az asszisztense fogta, tornásztatta ő csak egyszer jött oda, megnézte a kutacsát, köldökét és kész. Az asszisztensre is kiakadtam mikor önelégülten mondta, hogy milyen nyugodtan van nála, jön hozzánk masszírozni.
Lehet, hogy jószándékból mondta, de én úgy éreztem, nem nézi ki belőlem, hogy én is masszírozom, tornásztatom stb. ugyhogy meg is mondtam neki, hogy van aki masszírozza, nem az a gond...
Ja, 54 cm-nek mérték (53-mal született) és 3900 grammnak (3060 volt hazajövetelnél, 3350 gr két hete) ha ebből levonom a beleragadt kakit, a bodyt, a pelust...
Szóval rendesen kiakadtam attól, hogy azt gondolják nem törődök a gyerekkel, majdnem bőgtem.
Elérték, hogy szar anyának érzem magam... Azt hiszem keresek másik orvost!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillag25 2010.01.15 00:40-kor.