Új privát üzeneted érkezett!

Hát lányok, nézzetek hülyének, de nekem nem hiányzik, hogy a látogatók egész nap az ágyam körül üljenek :oops: a szobatársam látogatói meg pláne nem :oops:
Ezt Lillával még máshogy gondoltam, de kiderült, nem egy hülye rendszer ez.
Engem a saját látogatóim lefárasztottak :wink:
Kaját tudnak behozni, hiszen Te kimehetsz az üvegajtó 1 lépés.

Ja és én feküdtem bent látogatási tilalomkor is, te lemehetsz az előtérbe (cuccot-kaját) simán oda tudják adni. EZt mondjuk egy babafürdetés alatt simán megoldod. Éhenhalni nem fogsz.
javascript:emoticon(':wink:')

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi! Én teljesen egyetértek veled látogatói ügyben és az engem is zavart, mikor valakinél egész nap ott volt valami rokon. Én Adélnál ki is jelentettem, hogy nem jöhet senki, sértődjön meg, nem érdekel. Apa, Adél most is jöhet, de másra nem vágyom. Anyósomék feljöttek, de talán fél órát voltak ott a folyósón. Hogy viseled az utolsó heteket? Lillu várja már a tesót?

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Ildi, Gabi teljesen igazatok van...tényleg nem jó, ha átjáróház az a három nap.
Nálam szerencsére épp akkor vezették be a tilalmat az influenza miatt...úgyhogy megúsztuk. Volt egy-két "csakazértis bejöhet" kismama...de a nővérek úgy vágták ki, hogy csak úgy nyekkent.

Sértődés nálunk sem volt belőle szerencsére...a nagyszülők eljöhettek hazamenetel után egy rövid látogatásra...de utána 6 hetes koráig nem jött senki. Így is van nagynéni aki még nem látta...de három gyerekük van...és valaki mindig beteg...úgyhogy ők egyelőre nem is jöhetnek.

Irigylem a pocakotokat...néha hiányzik :D

Timi
Kép
vt72

Hát engem sem zavarna, ha nem engednék be a látogatókat. Mondjuk, ha több mint három napot kell bentelnni (pl. koraszülés miatt), akkor lehet, hogy hiányozna valaki, de ahhoz meg le lehet menni a váróba, ha jön látogató.
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az infókat látogatás szempontjából, én csak a férjemet várom, hogy bejöjjön, főleg ha valami hiányzik otthonról akkor az nálam legyen.
Én uzsokiban szültem négy éve, vagyis császároztak és kő keményen bent tartottak 6 napot, a 7. napon engedtek haza, ezért meg is lepődtem, hogy azt írjátok hogy a császárosokat 3 nap után hazaengedik, bár úgy lenne :)
Van valaki aki febr. végére van kiírva? Én febr. 26, de mivel császár lesz így tuti 2-3 héttel korábban már élvezni fogom a kórház jó kosztját :))))

Kép
timie

Timie,
én február 17-re vagyok kiírva, cukor mizéria miatt sokkal később nem szülhetek, de szándékszom a februárt kivárni :wink: :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Igen, Lilla nagyon várja már Lénit. Mindent együtt készítünk elő. Igazi kislány, múltkor a barátainknál meglátta, hogyan kell szopizni, azóta az összes baba szopizik. :wink:
A féltékenységet majd meglátjuk, naív nem vagyok, számítok rá. Kivi vagyok, hogy boldogul ezzel a problémával Lilla majd.
Mindenesetre Léni kötheti a gatyát, mert a kétévesem aktívan részt akar venni a babaápolásban és azért még van mit finomítani a mozdulatokon :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
akkor szerintem kb egy időben fogunk szülni, mert én is cukros vagyok és a 40. hétig úgyse hagynak egybe :D
Én Turi doktornőnél fogok szülni, TE?

Kép
timie

Lenne még egy kérdésem: akinek kislánya született annak a kórházban volt rá lehetősége hogy fülbe valót tetessen a gyermeke fülébe? Csinálnak ilyet valahol? Ha igen tudtok segíteni, hogy kit kell keresni?

Kép
timie

Timie: már nem csinálják meg ezt a kórházban, régen a Szabolcsban megcsinálták. Amikor én voltam benn, akkor a szobatársamnak született a 2. kislánya és ő is szerette volna, de nem lehetett. Nálunk a gyerekorvosunk csinálta meg, nem lyukasztotta, hanem lőtte, mikor Adél 4 hónapos volt, de itt a védőnénik is csinálnak fülbelövést és több kozmetikus vállal lyukasztást.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

angie, bizony, mindkét lányom az ÁEK-ben született, csak Zsófi idejében még a Szabolcs utcában volt a szülészet :)
Vendég

Pandi!
Ja, én is ott szültem Sziszkót. Ki az orvosod?
Vendég

Gabi: köszönöm a válaszodat, hát akkor sajnos ezen nem leszek egyből túl. Akkor majd keresek valakit aki vállal fülbelövést :(

Kép
timie

Timie,
szerintem a csecsemősök csinálták régebben, gondolom most is múlhat azon ki van bent.
Mi Lillánál gyerekorvossal lövettünk 5 hósan fülcsit, most is ilyen terveim vannak :wink:

Én Szabó Györgyhöz járok terhesgondozásra, határértéken volt a cukrom, bár a diabetologiát nem úsztam meg, meg a diétát sem, de reménykedem nem fog gondot okozni... na persze így túlhordásról sok szó nem lehet, de én bízok benne, hogy Léni februári gyerek lesz.

KépKép

KépKép
beneildi

Hm, nem tudom ki csinálta és hol, de mikor én szültem, jött valaki és beszólt a szobába, hogy aki akar, az most mehet fülbelövetni a babának. De én nem akartam, úgyhogy számomra nem derült ki ki csinálta és hova kellett menni.

Kép

Kép
sz.veronika

Nálunk semmi ilyesmi nem volt novemberben...igaz, a mi szobánkba végig csak fiúk voltak...de a lányokon sem láttam fülbevalót.

Timi
Kép
vt72

Köszönöm a válaszokat akkor majd érdeklődöm, hogy van e ilyen lehetőség vagy nincs.

Kép
timie

Sziasztok!
Olyan jó ez a sok kép, amit hoztatok! Tegnap este megnéztem Mindenkit! :lol: Még a Páromnak is megmutattam. :lol: Annyira szépek!

Susy: Petihez is időközben hozzánőt a cumi (és mindkét féle van nekünk is. :lol: )

Ti nem féltek a fülszúrástól? Én szerintem majd csak kicsit később szúratok /lövetek ha lány lesz, mert nekem elrontották a kórházban. Nem tudom, hogy azért, mert benézte a nővér, vagy csak, ahogy nőtem, úgy "mászott" el a lyuk a fülbevaló miatt, de teljesen asszimetrikusan van a lyuk a fülemben, ráadásul az egyik görbe, és karikafülbevalót nem is tudok hordani, mert nagyon látszik. Viszont már benőni sem fog, így kénytelen vagyok ezzel élni, de én a kislányomét nem szeretném, ha így eltolnák.

Hozzám csak Peti nagyszülei és nagynénii jöttek látogatni, és nagyon szeretem őket, de bevallom, zavartak. (kicsit örülök is, hogy most annyira az ország másik felében leszek, így nem jön senki látogatni, még az én szüleimet is lebeszélem), mert Peti egész nap rajtam lógott volna, ők meg ott voltak egy órát kb. beszélgetni, és szegény sírt, hogy éhes, de mégsem hagyhattam volna ott őket egy órára. Mindig egyszer bementem szoptatni, de ott néztek be, hogy de cuki, én meg zavarban voltam. És olyan édesek voltak, hoztak egy csomót enni, amit aztán szépen hazavittem, mert nekem elég volt a kórházi menü (még azt sem ettem meg), a sok gyümi fele meg így is megromlott, a többi kajáról nem is beszélve.

Kép

Kép
nikuc

Angie!

Köszi, de benézek, ott is hiányoznak a lányok, bár Fleur-ral tartjuk a kapcsolatot! Bár annyi időt tölthetnék a gép előtt, amennyit szeretnék!

Timie!

Hm, én is akkortájt szülök, csak már ugye nem ebben a kórházban! Itt azért engedik haza nagyon hamar a kismamákat császár után, mert az az igazság, hogy kell az ágy! Nagy a túlterheltsége a kórháznak, rengeteg a pathológiás eset, így aztán epítenek haza mindenkit, ahogy lehet! Régebben-alig pár éve- a MÁV kórház idején ez még nem így volt! A nőcvérem pont egy hetet volt ben egy komlikációk nélküli császár után!
Azért a nem ennyire túlterhelt kórházakban még ma is úgy megy, hogy 1-2 nappal később engedik ki a császárosokat, mint a spontán szülőket!

Márti
borossné becz márta

Fleur? Akinek Lillája és Danija van? Ő topictársam :)
Vendég

Panndi!

Bizony! Ők is itt laknak Miklóson, ha sikerül, szoktunk talizni! Topictárs? Ja, persze, hosz Lilla is 2007.szeptemberi, mint Zsófid, igaz?
Hiába, kicsi a világ!
Angievel konkrétan ez a 3. topic, ahol összefutunk!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Lányok segítsetek nekem!
Nagyon elvagyok keseredve Kristóf alvása miatt. hetek óta este elalvás után 1 órával már fel van, és kezdjük előről, vissza viszem, mert kijön hálózsákba a szobából és altatom. Mikor már úgy gondolom, hogy alszik, és pp az ajtóba vagyok, el kezd sírni és vissza az egész. Tegnap este 2 órát birkóztam vele, mire ki tudtam jönni. Aztán 2 óra múlva megint fel volt. Oda mentem és vele aludtam, ez így is szokott lenni, és én nem bánom, ha éjjel felkel, de ami a rossz az az, hogy egy nyugodt estnék sincs tőle. Apa rengeteget dolgozik, este épp csak haza ér fürdetésre, mire azt várnám, hogy beszéljünk, lehetetlen, mert kezdem előről. Már azt se tudom milyen apával aludni. Kiborító, mert nekem is szükségem lenne rá, hogy legalább este nyugodtan legyek kettesben apával, vagy csak egy nyugodt órácskát olvassak vagy valami, de ez ne megy. Gondoltam rá, hogy hagyom sírni, beteszem az ágyába, onnan nem tud kijönni, de sajnálom, féltem a kis lelkét. Nem tudom mi lehet a megoldás. Van valakinek valami ötlete?

Márti
Ma küldöm a dolgokat priviben. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Susy...sajnálom Kristófot és Téged is persze. Én naívan azt gondoltam, hogy ilyen alvásproblémák csak az első pár hónapban vannak...de ezek szerint akkor ez hosszútávon bármikor előfordulhat.

Sajnos tanácsot, ötletet nem tudok Neked adni...hisz még csak két hónapos a fiam...de nálunk már most probléma, hogy nem szeret a saját ágyában aludni...én meg nem alszom jól, ha velünk alszik...így tegnap este elkezdtem megpróbálni a leteszem-sír-felveszem-megnyugtatom-leteszem körforgásos módszert...1,5 óra után elaludt az este...és igaz, kétszer felkelt enni, de mindkétszer fél órán belül a saját ágyában aludt újra. Tudom, hogy ez csak egy éjszaka volt...és lesznek majd rosszabbak is...de megpróbálok kitartó lenni és remélem lesz eredménye is.

Én már régen ébredtem ilyen kipihenten és régen aludtam ilyen nyugodtan.

Lehet, hogy Kristóf valamitől fél? Esetleg a kistestvér okoz nála valami gondot? Ezek csak felvetések, hiszen semmi ilyen tapasztalatom nincsen.

Timi
Kép
vt72

Márti, tényleg kicsi a világ :)

angie: Zilahi Gábor az orvosom, mindkét lány nála született :)

susy: kitartás! Nem tudok segíteni, mert Zsófinál bár voltak olyan időszakok, hogy nehezen aludt el, de azért fél óra alatt mindig elaludt, most mág szerencsére egyedül alszik el. Fruzsi meg egy angyal, itthon leteszem és elalszik egyedül. (Na a máshol alvás nála igen problémás, a múltkor este nyolc helyett fél egykor dőlt ki, mert hiába vittem a lepedőjét, alvósbabáját, textilpelenkáját, nem tudott elaludni idegen helyen. Ő nem szereti, ha ringatjuk, így ringatni sem lehetett. Szóval ordított a kezemben a tök fáradt és álmos gyerek, jó móka volt...)
Vendég

Sziasztok!

Csak egy pillanatra beugrottam. Anyukám ma reggel eltávozott közülünk. eléggé ki vagyok, de remélem Ákos nem akarja ezért előbb meglátni a napvilágot. Holnap intézzük a temetést. Ha tudok, jövök.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Gabi részvétem :(
Kitartást Neked és vigyázz Magadra nagyon!

Timi
Kép
vt72

Gabi, részvétem :(
Szorítok, hogy Ákos baba még benn maradjon sokáig!
Vendég

Gabi!
Őszinte részvétem anyukád miatt :cry: :cry:

Pandi!
Nem hallottam még a dokidról, pedig a Szabolcsban elég sok dokit ismerek névről. Van egy pár fiatal orvos, akinek nem tudom a nevét? Talán ők :roll:
Ja, és igen, az a Fleur!

Márti!
Hát igen, és ebbe az tanyát bele sem számoltad :wink: És azt is kihagytad, hogy személyesen is ismerjük egymást :lol: :wink:

Szép napot mindenkinek!!! :D :D :D
Vendég

Angie, ő BM-es doki volt :) Csak akkor épp a Szabolcs utcában volt már az ÁEK szülészete.
Vendég

sziasztok, Gabi nagyon sajnálom....
Angie még korábban kérdezted: nekem is Szigeti doktornő az orvosom, 34. hétben vagyok, elvileg február 23-ra vagyok kiírva...

Andi
bordasa

Bordasa!
Hú, akkor pár hét, és szülsz. Első baba? Majd mindenképp kérek beszámolót a dr.nőről. Nála még egészidős babát nem szültem, így kíváncsi vagyok, hogy hogy leszel megelégedve vele.

Pandi!
Ja értem, akkor biztos azért :)
Vendég

ez az húúú... nekem is húúúúúú mert parázok már rendesen....előbb néztem meg egy szülés videót, és jó bőgtem, annyira rideg volt, ahogy bántak a babával, amikor megszületett, szegényke olyan védtelen volt....na mind1 biztos a hormonok...
mindenképp beszámolok....
ja és igen első baba

Andi
bordasa

Akkor majd mindjár megkeresem az én szüléstörténetemet, és bemásolom neked a linkjét, hogy olvasgasd, hátha megnyugszol tőle. Nekem Szilárd volt az első szülésem, és fantasztikusra sikerült. De mondjuk én nem is paráztam, mert nem volt rá időm, a 35. héten jött a fiam. Lehet, hogy később sem paráztam volna, mert nem vagyok az a típus, de akkor is reménykedhetsz, mert van könnyű szülés is :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.18 10:57-kor.
Vendég

Bordasa ne félj....nekem is nagyon jó élmény volt a szülésem...pedig a vége császármetszés lett.
Megkeresem én is...hátha kicsit segít :)

"Délután fél egykor kezdődtek a fájások... fél kettőkor hívtam a férjecskémet, hogy a mai délutáni programját mondja le és jöjjön haza egyenesen... negyed háromkor már itthon is volt. Fél háromkor hívtam az orvosom, aki azt mondta, hogy még várjunk, mivel közel lakunk a kórházhoz. Hívjuk akkor, ha rendszeresek az ötperces fájások. Ez úgy fél5 felé jött el... akkor elindultunk a kórházba... ott egyből ctg-re tettek... akorra két percesek voltak a fájások...az ügyeletes megvizsgált és közölte, hogy jó 3,5 ujjnyira vagyok kitágulva és felejtsem el az érzéstelenítést...úgyhogy fájtam tovább. Nem volt túl kellemes...sőt, egész nagyon tudott fájni... de mivel mindegyiknek vége lett, így könnyebb volt viselni. Beültem egy kád forró vízbe először úgy fél órára...aztán szóltak, hogy jönne a doki burkot repeszteni, menjek fel az ágyra... na ez kicsit nehéz volt :)))) még jó, hogy ott volt a férjem :D
Doki megállapította, hogy már nincs magzatvíz... valószínűleg kifolyt a kádba... de még "csak" 4 újjnyinál tartok és tolófájás nincs, visszamehetek a kádba pancsolni :)) Ez nekem tetszett nagyon...majd úgy 7 óra felé újabb vizsgálatnál megállapították, hogy eltűnt a méhszáj...és lassan de biztosan még tolófájásaim is lettek. Szerencsére a beöntést megúsztam, mert indulás előtt voltam háromszor wc-n :)))

Sajnos ez már nehezebben ment... lehet, hogy a gyors fájások miatt... de eléggé elfáradtam már és nem mindig tudtam elég erősen nyomni... a Kishercegről meg megállapították, hogy valamelyik végtagja nem egészen könnyíti meg, hogy beinduljon a szülőcsatornába... így fél 8-kor mondta a doki, hogy akkor kiveszi. Örültem neki...éreztem, hogy már nem lenne erőm arra, hogy kinyomjam.

Gyorsan aláírattak pár papírt... még most sem tudom mit írtam alá...és mentünk a szomszéd szobába... és 20.21kor már megvolt életem második pasija :))) Aztán pár perc mutatás... de ez alapján én nem tudnám megállapítani, hogy tényleg ő van-e most itthon... de csak nem cserélték el :))) Apja boldog arca... hajnalig őrző... vízszintes fekvés 8 óra."

Timi
Kép
vt72

Bordasa!
Itt a link:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=#1523088
A Fogamzás alatt a Babaprojekt előtt állók ide nevű topikban a 795. oldal :wink: :wink:
Még annyit, hogy én egyik szülésemnél sem vajúdtam. Hirtelen indult a tágulás, de akkor olyan gyorsan, hogy fél óra alatt túl voltam mindenen. Pedig a másodiknál felkészítettek, hogy mivel a természet ellen fognak beavatkozni, számíthatok esetleg erős fájdalmakra, hosszú, és fájdalmas vajúdásra. Hát akkor is elmaradt!
Vendég

angie, ez szép volt :)

Nekem mindkét szülés szép élmény maradt, pedig mindkettő nagyon más volt :) Zsófit indították, és így sem nagyon igyekezett kifelé, Fruzsi meg rakétasebességgel száguldott erre a világra :lol:
Vendég

Na akkor én is :)

Zsófi: 6-kor már túl voltam a beöntésen, hétkor mentem fel a szülőszobára, ott CTG-re tettek. 9-kor kaptam az oxycotint, és rá nem sokkal burkot repesztett a dokim. Hétfőn már egy ujjnyira nyitva voltam, de sajnos ez az állapot sokáig stagnált. A burokrepesztés fájt, mivel fájásom nem volt, még nagyon sokáig. Egy óra körül még csak bő egy ujjnyira voltam nyitva, szóval szinte semmit sem haladtunk :( Csak feküdni tudtam az infúzió és a CTG miatt, de amikor szóltam, rögtön leszedtek mindenről, és mehettem WC-re, zuhanyozni. Délután 3-kor tartottunk két ujjnyinál, akkor kérdezték meg harmadszor, hogy kérek-e EDA-t. Én még mindig gondolkodtam, bár nagyon erősek lettek a fájások, aztán a dokim mondta, hogy szerinte ne gondolkodjak annyit, mert ha császár lesz belőle, akkor úgysem kérdezik, hogy kérek-e, csak adják. Így hát kértem. Nem bántam meg, mert volt másfél jó órám 4 körül még mindig nem volt semmi előrehaladás, a dokim azt mondta, várjunk még azért, hátha... 5 előtt szóltam, hogy kiment a fájdalomcsillapító hatása, nagyon fáj, adtak újabb adagot, de nem hatott, sőt, egyre jobban fájt minden. 1/4 6-kor szóltam, hogy nagyon kell pisilnem és kakilnom, megvizsgált a szülésznő, és csak annyit mondott: "Mindjárt anyuka lesz!" Rögtön szólt a dokimnak, aki kb két percen belül ott termett, és elkezdődött a szülés. Az EDA hatását már kicsit sem éreztem, nagyon fájt, és nagyon fáradt voltam, de 17:55-kor kicsusszant Zsófi :) A végére eléggé elveszítettem a fejem, nem nagyon emlékszem rá, hogy mi történt, csak arra a pillanatra, hogy véresen és magzatmázosan a hasamon szuszogott a kislányom!
A doki és a szülésznő végig nagyon rendesek voltak, nem is vizsgált meg más, és ők is mindent megtettek, hogy nekünk jó legyen. A dokim a végén annyira higgadtan kezelte a helyzetet, nagyon jól kezelte azt, hogy én már magamon kívül vagyok. Örökre hálás leszek neki, hogy várt, és nem császározott meg.

Fruzsi:
2009. május 5-én amikor felébredtem gyanús folyást észleltem. Olyan volt, mintha szivárogna a magzatvíz. Nem voltam benne biztos, hogy az, meg délelőtt el is állt. Kitakarítottam, mostam kettőt, kimostam pár konyhaszekrényt, főztem, mert úgy volt, hogy délután megyek Zsófival az IKEA-ba. A magzatvíz dolog azért nem hagyott nyugodni, néha jött pár csepp vízszerű anyag, de feleslegesen nem akartam kórházba menni. Háromkor felhívtam a dokimat, hogy nem tudom, ez magzatvíz-e, mit csináljunk. Mivel nagyon kevés volt, abban maradtunk, másnap reggel megnézi. Meg is nyugodtam :) 50 perc múlva elment egy nagyobb darab nyákdugó, és rá nyolc percre elkezdett fájni a hasam. Még ez sem volt egyértelmű jel, napok (hetek, hónapok…) óta fájdogált a hasam. A fájások 10 percesek lettek, és egyre keményebbek voltak. Hát vicces volt Zsófival kettesben vajúdni :lol: Közben ő uzsonnázott, Boribont olvastunk, leszedtük a ruhákat, elpakoltuk, bepakoltuk a hiányzó cuccokat a táskába, lezuhanyoztam, hajat mostam. Ötkor indult haza a férjem a dugóban, mi addig itthon vajúdgattunk :) Hazaért, a fájások továbbra is csak 10 percesek voltak, el sem akartam még indulni. Végül hét után elindultunk, a kocsival meg kellett állni a fájásoknál, már nagyon fájt. A kórházban 19:50-kor csengettünk a szülőszobán. CTG-re tettek, ami semmi fájást nem mutatott, megvizsgált az ügyeletes doki, már bő három ujjnyira tágultam. Szóltak a dokimnak, idő már nem volt semmire, se beöntésre, se EDA-ra, csak szülni :wink: Gyorsan kaptam antibiotikumot a strepto miatt, majd ráültem a labdára, de kb két perc múlva ott volt a dokim :) (Ez volt 20:35-kor.) Labdáról le, megvizsgált, és felgyorsultak a dolgok. Burkot repesztett, fájások folyamatosak lettek, jöttek a tolófájások is, és 21:00-kor kibújt Fruzsi 3730 gramal és 55 centivel :) A doki csak viccelődött, hogy én csak erre jártam kipottyantani egy babát, olyan gyorsan történt minden. Volt megint belső sérülésem is és gátmetszés is, de rögtön a szülés után tudtam ülni, Fruzsi már szopott a szülőszobán, és minden annyira simán ment, hogy én csak csodálkozom, hogy ezt így is lehet :)
Nagyon szép élmény maradt, megbeszéltük a dokimmal, hogy a többi szülésem is ilyen lesz :)
Vendég

Pandi!
Ez igen! Mindkétszer szuper voltál!!!

SZülni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Angie, én is :) És lehetőleg még idén :lol:
Vendég

De jók ezek a szüléstörténetek! Én már nagyon ráhangolódtam a témára! :wink: Jövő héten pedig találkozunk a szülésznőmmel és átbeszélünk mindent (telefonon azért mégsem lehetett)!

Gabi!

Nagyon sajnálom!!! Borzasztó nehéz lehet ezt most feldolgozni, de bízom benne, hogy Ákos baba és Adél segít majd ebben! És kitartást Ákosnak a biztonságos pocakban!

Márti
borossné becz márta

Angie!

Hát bizony!
Nagyon kicsi a világ!!!

Márti
borossné becz márta

Gabi,
őszinte részvétem, sok erőt kívánunk Neked, meg azt, hogy Ákos szépen-rendben fejlődjön a pociban.

KépKép

KépKép
beneildi

Gabi!
Vigyázz magadra, és a kicsi lányodra!
Ez egy nagyon fájdalmas időszak tudom, én is elvesztettem anyukámat!
De a kisfiadnak fontos vagy, és fontos, hogy még sokáig a testeddel vigyázz rá!

Andi

KépKép
wertzuz

sziasztok
köszi a történeteket, tudom, hogy nekem is jó lesz....igazából nagyon várom már...
ma elmentem a dmbe megvenni a szükséges dolgokat, jó nagy zsákkal jöttem haza, majd megszakadtam, de úgy voltam vele, h ha már ott vagyok megveszek mindent, amit írtak a kórház listára.. bár tena betét nem volt, ezért vettem super méretű másfélét, gondolom mind1...

Andi
bordasa

Gabi,

őszinte részvétem! Mélyen átérzem a fájdalmadat, meríts sok erőt a gyermekeidből és a családodból. Remélem, hogy a kisfiad rendben benn marad a pocakban, amíg biztonságosan meg nem érkezhet.

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok !

Veronika

utólag boldog névnapot !!!
Más sem nagyon hitte el, hogy így volt pedig tényleg :) :)
Én az első nap nagyon vágytam a kajára, akkor már 2 napja nem ettem, de a többi nap ugyan úgy voltam vele, mint te... nem nagyon kívántam semmit. Az egyik szobatársam nekem is cifra volt. Hangos tuc-tuc zene volt a csengőhangja és persze non-stop szólt a telefonja. Némítani ? Azt minek ? De nekem még azzal is szerencsém volt, hogy volt nála notebook és rengeteg filmet végig tudtunk nézni :)

Gabi

Részvétem ! El sem tudom képzelni, hogy mit érezhetsz :(
Próbálj Ákos babára gondolni, milyen nagy kaland lesz kislány után egy kisfiú ! Annyira sajnálom ... :(

Pandi

Vágysz már egy kisfiúra ? Vagy csak az a fontos, hogy egészséges legyen ?!!!!

Csodaszépek a gyerkőcök :)

Kép

NIKI
nini.n

Nem ragaszkodom kisfiúhoz, mindenünk annyira csajos már, hogy picit zavarban is lennék, ha betoppanna egy kisfiú :) De persze örülnénk, csak jöjjön már valaki :)
Vendég

Lányok, lenne nekem is egy kérdésem azokhoz akik cukor gonddal szültek. Az, hogy velem mi lesz az ok, meg nem is érdekel egy-két plusz szúrás... de leírnátok nekem, a babával miket néztek nektek? tőle hányszor vettek vért, ilyesmit?

Panndi, drukkolunk nagyon a kistesóhoz, szerintem gyorsan itt lesz :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

ildi, én sajna nem tudok segíteni. Amúgy jól vagy Lénivel?

Kép
Kép
szalamandra

Gabi
Részvétem, nagyon nehéz lehet most nektek! :(

Panndi
Azért köszi, hogy legalább válaszoltál, még ha segíteni nem is tudtál.
Rajtad kívül mindenki más elsiklott a kérdés fölött, mint máskor is.

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?