Új privát üzeneted érkezett!

Ladiva,
én szívesen küldenék neked pár kilót az enyémekből :lol:

i.kata

Kata, hát most elférne rajtam bőven egy pár kiló, virtuálisan küldjél párat.

Figyeled, laptetőd van. Most már aztán nagyon be kell jönnie!
Vendég

Ladiva,
akkor küldöm fénypostával a kilókat. Mondjuk 4 kiló megfelel? Maradhat? :lol:

Tényleg laptető...rám is férne egy kis szerencse :lol:

i.kata

4 tökéletes lesz! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Sajnálom a rossz eredményeket! Az utóbbi napokban azon gondolkoztam, hogy egyre inkább úgy tűnik, hogy csak annak nincs az IR-rel baja, aki nem megy el vizsgálatra (ahogy Belluska is írta). Fura. :?
Már nagyon sok mindent megbeszéltetek, így én nem nagyon terhellek benneteket az én véleményemmel; Ladiva nagyjából úgyis leírta, amit én szerettem volna írni. :wink: Csak néhány gondolat:

Babszi!
Tényleg nagyon fura, hogy neked a 120 perces értéked magasabb, mint a 60 perces. De ilyenkor mindig az szokott eszembe jutni, hogy egy "normál" terheléses cukorvizsgálatnál a 60 perces értéket nem is nézik. De így is nézve, a 120 percesed a 0 percesnek csaknem a 10x-e (3-4x helyett), s mellé a 0 percesed is magasabb, mint a lombikozóknál szeretnek látni... Nagyon sajnálom!!! :( Ehhez képest tényleg meglepő, hogy neked nem kell várnod, míg Katának, jobb értékekkel, kell. De ez nekem is úgy tűnik, hogy attól is függ, hogy te a Tanár Úrral beszéltél, míg Kata S. dokival... Nem tudom, elég lesz-e a 2x500 mg, nekem S. doki 3x500-at írt fel, alacsonyabb értékekre. Remélem, fel fogod tudni íratni a dokiddal. A dietetikus nem orvos, így ő nem írja fel, de ha mégis ő is kellene neked (s nem diabetológusra gondoltál), akkor S. doki dietetikusának szívesen megadom az elérhetőségét. Vele a SOTE II-n tudsz találkozni.
Én egyébként lehet, hogy a helyedben bemennék az intézetbe S. dokihoz. Ha ott vagy, biztos megkapod a receptet is. :wink:
A laborban az éhgyomri vércukor digitális ellenőrzésének csak az a célja, hogy ha az nagyon nem lenne jó, akkor nem szabad meginnod azt a tömény cukor-oldatot. Nem teljesen pontos, de azért hozzávetőlegesen jó eredményt ad. (De pont a pontatlanság miatt sosem mondják meg, hogy mennyit mérnek...)
Nekem azt mondták a laborban, hogy ha van beutalód, akkor a beutaló orvosnak is elküldik az eredményt.

Kata!
Örülök, hogy csak 1 hónapot kell várnod! :D Reméljük, hogy addigra tovább javulnak az eredményeid – főleg, hogy most már sajnos a férjednek is diétáznia kell. :(
Érdekes, de én egyébként nem látom annyira vészesnek a férjed értékeit. Megint csak azért, mert normál esetben a 60 perces értékeket nem is nézik. A 0 és 120 perces cukra pedig gyönyörű, a 120 perces inzulinja pedig, ha határ feletti is, de kevesebb, mint a 0 percesének a 4x-ese. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy a diabetológus mit fog mondani!

Ladiva!
A te óriási mértékű fogyásod fényében nem annyira meglepő, hogy ennyire más értékeket kaptál, mint mi. De neked a kezdeti értékeid sem voltak vészesek, mindőnk közül messze a legjobb volt, s ha jól emlékszem csak a 120 perces értékeddel volt gond, nem? Viszont most már ez így tényleg nem mehet tovább, vissza kell szedned néhány kilót!!! :x :lol: S nagyon-nagyon várom a lombik-kezdésedet!!! :D

Ancsa!
Nagyon sajnálom, hogy neked sem jók még az értékeid, s csúszik a te lombikod is! Viszont szépen javultak az értékek a 3 hónap alatt, gyönyörűen fogytál is, így a megemelt dózisú gyógyszerrel már biztosan nem lesz gond. :wink: Neked mikor kell megint ellenőrzésre menned, mennyit fog csúszni a lombikod?

Mindenkit puszilok!
hbzs

Bocsi, ahhoz képest, hogy csak néhány gondolatnak szántam, jó hosszúra sikeredtem... :? :lol:
hbzs

Hbzs,
köszi a véleményedet!
Szerintem nem véletlenül nézik a 60 perceset sem újabban. Biztos megterheli a szervezetet, hogy ilyen mértékben megemelkedik az inzulinszint, gondold el, milyen munka van a szervezetben, hogy letornázza ezeket az értékeket :roll: Amúgy a cukra is magas volt a 60 percesnél, mert az meg 9 fölött volt.

i.kata

Kata!
Igen, láttam, hogy a cukra is jó magas lett 60 perc után, de újabb 60 perc elteltével szépen visszament! :D Egyébként azt hiszem ő a tipikus IR-es: óriásira felmegy az inzulinszintje, hogy fel tudja dolgozni a szervezetébe került cukrot, de aztán szépen meg is oldja a feladatot! :wink: Nála, azt hiszem, a cukorbetegség kialakulásának megelőzésén van az óriási hangsúly... - S ilyen szempontból "hálás lehet" neked, hogy ez még most kiderült, amikor még nem késő, a cukorbetegség még nem alakult ki! :roll:
hbzs

Sziasztok lányok!

Most olvasgattam vissza mindenki hozzászólását, eddig a munkahelyen voltam, meg igen, IGEN Hbzsuszi, bementem saját kútfőből is az intézetbe. Arra gondoltam reggel, hogy én bizony nem fogok csatát vívni a házidokival gyógyszerekről, meg nem vagyok elégedett az eredményekkel, hátha mást mondanak bent, ha ott van előttük a papír. Mert én beleélhetem megint magam a februárba, de mondjuk utána azt mondják majd, hogy felelőtlen voltam. Bőven itt olvasgattam a hozzászólásokat, és mint írtam korábban, elbizonytalanodtam rendesen. Na szóval, felkerestem Sipos dokit. Ő bizony szörnyülködött egy jó nagyot a leleten, és hogy egyáltalán nem javasolja az indulást. Valószínűleg Katát említette, hogy épp most volt a napokban nála egy nagyon kedves páciense, aki már negyven körülivel bír, de neki sem javasolta az indulást, amíg nem tökéletes...
Diéta, mellé 3X850!!!!!!es tablettákat írt fel, és azt mondta (baromira meg is ijesztett vele), hogy nagyon nehéz lesz a tablettákat szedni, mert hányni fogok és hasmenésem lesz és minden émelygés...de bírni kellene, 10 naponta emelni az adagot, és 3 hónap múlva majd kontrollra menni ugyanoda. És majd akkor meglátjuk, hogy 3 havi csúszás lesz, vagy 6 havi... Állítólag ledobok még 10 kilót (üzeni a férjemnek, hogy új ruhatárra beruházhat majd), és akkor jobban garantálhatja a sikert. És hogy ki ne felejtsem, napi 30 perc szobabicikli. Kaptam receptet, ki is váltottam 3 havi adag gyogyót - METFOGAMMA 850-es, nem a másik, a Meckformint vagy mi az. Nem tudom, hogy az intézetben véletlen adták ezt, vagy tényleg erről beszélt, mert T úr másik gyogyót mondott. Be vagyok tojva a gyogyótól, de este kapom az elsőt, majd párom tartja a fejem, ha kell. A tájékoztató is ijesztő, de mindegy. Attól is félek, hogy minden hormon felborul majd a szervezetben, akkor aztán hogy raknak majd össze engem? Lelkileg kivagyok, de mégis megnyugodtam, mert nem egy "kierőltetett" lombik lesz. Azt mondta S. doki, hogy elképzelhető, hogy ez volt a gond a 16 hetes babóval is, ami nagyon szörnyű érzés, hogy ezt valóban meg lehetett volna előzni. És azt is mondta, hogy bárhonnan néz, nem vagyok egy IR típus ennyi kilóval, ilyen testalkattal, mint az enyém, de nem vagyok ám könnyű típus, nem vagyok vékony ám, nem ezért mondta. Ezek voltak ma a történések, kiváncsi vagyok, mit szóltok, de félreértés ne essék, egyik dokinak sem erőltettem a februárt, nehogy azt higgyétek T úr azért döntött így. S. doki azt is mondta, hogyha akarom, nem fogadom el a véleményét, és belefoghatunk, de ilyet nem tennék, hisz' ki vagyok én orvosi diploma és szakmai gyakorlat nélkül, hogy merjem egyáltalán megvétózni a döntését? Abban biztos vagyok, hogy jól döntöttem, hogy ma beszaladtam hozzájuk.
Az ő dietetikusának elérhetőségét elkérném, mert felírt nekem egy keresztnevet és egy kissé olvashatatlan számot - összehasonlítanám, ha lehet.
Köszönök minden bátorítást és hozzászólást!!!
babszi

Babszi,
nagyon jól tetted, hogy bementél. Azt hiszem én is éppen reggel írtam, de akkor azt már nem is olvastad :lol:
Biztos én voltam akkor, mert én meg tegnap voltam nála és én súly szempontból tipikus vagyok, mert sok a túlsúlyom sajnos. Én is a 850-es Metfogammát szedtem eddig, tegnap óta az 1000-est. Nekem volt enyhe émelygésem, de sosem hánytam tőle. Jó, mondjuk ez pont azért is lehet, mert én duci vagyok. Mindegy amúgy melyik, metfoigamma, merkformin, meforal....mind ugyanaz, legalábbis ugyanaz a hatóanyaguk. Én amúgy viszonylag gyorsan hozzászoktam, már ami az émelygést illeti, de hasmenés az még mindig van, hetente legalább 2-3 alkalommal. Én nem jöttem rá, milyen kaja nem jön ki a gyógyszerrel, sokan mondják a tejet. Nekem akkor is volt hasmenésem, amikor nem ittam napokig tejet.

Szerintem ha betratod a tanácsait, és még a dietetikussal is beszélsz, akkor elég lesz a 3 hónap. Szerencsére most nem lesznek nagy ünnepek sem, mármint pl. karácsony, amikor etetik az embert, így könnyebb lesz betartani a diétát.
Kitartás, menni fog ez Neked!!! :wink:
Na, azt hiszem mindjárt előhúzom a taposó gépet :oops:

i.kata

Lánykák!
Kívánom,hogy mindannyian fel tudjátok venni "harcot" ezzel az IR dologgal,csak olvaslak és olvaslak benneteket és szinte hihetetlen,hogy ennyien jártok ebben a cipőben!Annyira szorítok nektek a minél korábbi kezdésekért!De a vég cél a fontos és így talán "közösen" menni fog mindenkinek!Jó,hogy így megtudjátok beszélni egymás között a dolgokat,még ha a diétával magatok kell megküzdjetek is!Nagyon drukkolok értetek!

Babszi!
Biztos,hogy jó döntést hoztál azzal,hogy bementél felkeresni Sipos doktort!Legyen jobb az érték inkább és a biztosabbra menjetek!
Kitartás!!!!!!!!

phpBB: Kép
belluska

Babszi!
Nagyon örülök, hogy bementél az intézetbe. S akkor sajnos jól gondoltam, hogy a 2x500mg nem lesz elég... :? A szervezeted fokozatos hozzászoktatása nagyon fontos, de nekem sem volt nagyon nehéz - az első néhány hét után (mire eléred a maximális napi adagot) hozzá is szoksz. De azért az jó, hogy most pont hétvége következik, így nem lesz gond, hogy WC-t találj, ha valami adódna... :lol: Nekem a legeleje és az emelések környéke volt a nehéz, de csak 1-2 napig. De az nagyon fontos, hogy a dietetikus által az egyes étkezésekre megadott CH-mennyiség nem a maximum, hanem annyit meg is kell enned!!!
Ahogy már Kata is írta, az mindegy, hogy milyen elnevezésű gyógyszert írnak fel neked, mert mindegyiknek ugyanaz a hatóanyaga: a metformin. Az enyémnek pl. Meforal a neve.
A dietetikus elérhetőségét priviben átküldöm.
Na, azt hiszem, én is felkeresem a szobabiciklit... :lol:
hbzs

Hbzs,
szerinted az baj, ha gyorsabban emelem az adagomat? Nekem semmi gondot nem okozott most ez a 150 g-mal nagyobb adag, így ma már reggel és délben is azt vettem be és úgy tervezem, hogy akkor már este is ezt szedném. Szerinted?

i.kata

Kata!
Ez a hozzászoktatás a te érdekedben van. Tehát szerintem, ha bírod, nem baj, ha gyorsabban emelsz - főleg, hogy a te szervezeted már nagyon jól ismeri (sajnos) a gyógyszert. :roll: Elvégre, amikor elkezdtük szedni a gyógyszert, egyből minimum 500 mg-mal bombáztuk a szervezetünket, most meg te összesen csak napi 450 mg-mal emelsz, azt is 3 részletben. De ha mégis lenne valami rendkívüli, inkább egy-egy adagból még a kisebb dózisút vedd be. De nem akarod előbb beszedni a még meglévő 850 mg-osaidat, s csak utána áttérni az ezresekre? Sok van még belőle? (Sajnos ez az áttérés nem olyan, mintha 500-ról 1000-re menne valaki, s ezért eleinte 2x500-at venne be, hogy fogyjanak el... :? )
hbzs

Hbzs,
sajnos még sok van belőle, mert utoljára 120 db-ot kaptam, aminek még kb. a fele megvan. És mivel 1 hónap haladékot kaptam, és nem is viselt meg az emelés, ezért inkább "sietnék". Vagyis ez nem jó szó, de biztos érted mit akarok mondani :lol:

i.kata

Kata!
Persze, értem! :wink: Remélhetőleg, amikor a baba már a pocakodban lesz, az addigra már elért jó értékek fenntartásához már a kisebb dózis is elég lesz, így azokat sem kell majd kidobnod... :D
hbzs

Kata, neked volt valami érezhető hatása a gyógyszernek, amikor először bevetted? Tudom a hasmenést, ... az mikor jelentkezett? Nekem csak mozgatja a gyomrom, de semmi különös - amilyen félve vettem be, nem történt semmi.
babszi

Sziasztok,üdv az előkerülteknek is! :lol: Itt vagyok én is(nyugi drága Belluskám,nincs baj!)Félévi vizsgáim lesznek nemsokára,főleg arra gyurok.Az angol nehéz(Nem kaptam kölcsön kis Katát,hogy besegitsen,irgum-burgum Belluskám!)arra sokat gyakorlok,igy kicsit nehezebb az időbeosztás!Ma megérkezett a babakocsink is,kiváncsi lennék a véleményetekre: Wampol Rider Piros- Szürke (száma: 873071208) Nekem nagyon tetszik,élőben is nagyon szép,sőt!Lánynevünk is született,mert idáig mindenképp Károly és Embi volt :lol: Most Karolina....Károlyom lányositva :lol: Nemsokára nekem is mennem kell ilyen cukros vizsgálatra...Már előre tartok tőle :roll:

salygabó

Wampol Rider Piros- Szürke

salygabó

Nem tudom beilleszteni,még próbálkozom... Kép

salygabó

Kép Kép

salygabó

Gabó!
Megnyugodtam! :wink: :lol:
Fantasztikus a lányzó neve!Annak idején nekünk is közte volt a lehetséges nevek között!De apánál nem sok minden rúghatott labdába a Katán kívül! :wink: :lol:
Szuper a babakocsija a hercegnőnek! :P
Jó tanulást :? ,puszi,simi!

belluska

Babszi,
a hasmenésen és egy kis émelygésen kívül semmi mást nem éreztem. A hasam rakoncátlankodik most is az emelt adagtól. Bugyog állandóan és ráadásul jó hangosan :lol: Nincs se émelygésed, semmid a pocidon kívül? Mert az tök jó szerintem, nem fog megviselni.

Gabó,
nekem is tetszik a nevetek is és a babakocsi is nagyon csini. Nekem is a pirosak tetszenek, de mostanában nagyon bejönnek a narancs-feketék és a türkisz színűek is, ja és nálam örök favorit a zöld, de nem a baba zöld, hanem inkább a lime/libafos zöld :lol:

i.kata

Gabó!
Nagyon szép a babakocsitok, és a Karolina név is nagyon tetszik! :wink: :D
Drukk a vizsgákhoz!!! :D
hbzs

Sziasztok!!!

Kicsit eltűntem, de ismét itt vagyok, csak mostanában besűrűsödtek a programok egy kicsit.

Visszaolvasok és jövök ismét!

Minnie :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata! Kutakodtam a temaban a neten, es mindenhol azt irjak, hogy az IR bizony PCOS :(

pl :
http://www.pco-szindroma.hu/index2.html innen vettem le:

A PCOS egyelőre nem gyógyítható, de a tünetek visszafordíthatóak, és az állapotromlás megakadályozható az éveken át alkalmazott megfelelő kezeléssel.

Fontos tisztázni, hogy az alapkezelés minden PCOS-ban szenvedő számára ugyanaz, függetlenül a konkrét panaszaiktól!

Egyeseknek a fokozott szőrnövekedés, másoknak a meddőség okozza a fő gondot: de nem magát a tünetet kell kezelni, hanem az alapbetegséget.

Az alapkezelés az inzulin rezisztencia visszaszorítására irányul. Három összetevője miatt hármas alapkezelésnek nevezik. Kettő az életmódra vonatkozik, a harmadik összetevő a gyógyszer.

:( Nem kell minden tunetnek meglennie, de ha IRes vagy, akkor PCOS vagy :(:(:( Viszont ez a lap sok olyan infot tartalmaz, amit a doki is elmondott, es amiben ti is nagy segitseggel voltatok iranyomban!!! Nagyon koszonom, hogy segitetek!!!!!
babszi

Sziasztok!

Minnie!
Remélem a besűrűsödött programok nem azt jelentik,hogy nem pihensz sokat,mert muszáj!Nagyon kell vigyáznod magatokra!
Sok simi!

Mindenkit sokszor ölelek!Szép hetet! :P

belluska

Babszi,
köszi az infót! Én mostmár nem "élem bele magam" ebbe a pcos-ba, elég nekem az IR is :lol: Nem akarom magam betegnek érezni :lol:

i.kata

Sziasztok, csak bekkukkantottam hozzátok, hátha van már újabb kismami...
Katám, és minden IR-es lány aki szomorkodik a halasztás miatt! Csak bíztatni szeretnélek benneteket, hogy ne bánjátok a későbbi kezdést, mert az IR-t mindenképpen kezelni kell, és aztán tuti a siker! Itt vagyok én élő példa: 2 évig! szedtem a Met minden féle változatát, aztán 2 havi Avandamet után sikerült az 5-ik lombik (úgy emlékszem 25 fölött volt egy picivel a 60perces inzulinom- 2 év gyógyszeres kezelés után)
Tudom milyen nehéz most nektek, de higyjétek el, sokkal nagyobb eséllyel indultok, ha kivárjátok a Met hatását!
Nagyon drukkolok nektek!!!
Pusz, Tücsi

KépKép
házitücsi

Tücsi,
köszi a bíztatást!
Hogy érzed magad? Remélem sokat pihensz!
Puszi

i.kata

Sziasztok!

Hova lett mindenki???? A BKV sztrájk miatt azért még működik a net mindenkinél, nem??? :roll:

Ma voltam még novemberi letekért, és kiderült, hogy enyhe veleszületett trombózis hajlamom van.

i.kata

Tücsi!
Pihenj sokat,vigyázni magatokra! :P

Kata!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Megjöttem!Nekem úgy bekavart a sztrájk! :wink: :lol:
Na tessék,még ez is!De ezzel csak némely esetben kell komolyabban foglalkozni gondolom!Én most nagyon szorítok neked,hogy egy hónap múlva mehessen a kezdés!++++++++++

belluska

Belluska,
hát ez most azt jelenti, hogy elvileg a stimutól kezdenem kell magam szúrni naponta egészen a szülésig, vagy a szülés után 6 hétig. Nem félek a tűtől, de azért 9-10 hónapnyi szuri egyhuzamban nem kevés. :roll: De nem baj, a lényeg hogy kiderült.

Voltunk párommal diabetológusnál és nem írt neki bogyókat, viszont rendesen diétáznia kell velem és mozognia is. Mondtam neki, hogy az 1000mg Metfogammától durva hasmenésem van, és felírt nekem egy másik bogyót, de az csak 750 mg-os. Most nem tudom mit csináljak. Ebből állítólag ez a legnagyobb adag, és este kell bevenni beőle 3 tablettát és fokozatosan feti ki a hatását. Azt mondta ez az adag megegyezik a jelenlegi adagommal, de hogyan, ha ez csak 750-es???

i.kata

Kata!
Bocsi,ezt nem gondoltam,hogy ennyi szúrást jelent! :( De jó,hogy kiderült akkor!
Nem jó,hogy párodnak is van ilyen gondja,de együtt könnyebb lesz talán a diéta és lehet együtt mozogni! :wink:
Hát ha másikféle tablettát írtak,akkor az biztos nagyobb hatásfokú,így abból elég annyi!Gondolom! :roll:
Már majdnem 9kg :shock: ,szuper Kata,gratulálok!

belluska

Bellusa,
már ez az elmúlt 1 hét is sokkal jobb volt, hogy párom is diétázik. Most nagyon jól jött nekem (még ha ez furán is hangzik) az ő rossz eredménye, mert tényleg sok segítség most nekem, ha ő nem nassolgat mellettem. :oops:

i.kata

Babszi,
ma hallottam pár új, hasznos dolgot, holnap megírom priviben, ok?

i.kata

Tücsi!

2 év, nem semmi!!!!! Nagyon nagyon hosszúúú. Ilyen lassan jött rendbe az IR-ed?
De lassan ott vagy, hogy mozdul a kicsi... :) És nem olyan sok, és tudjátok milyen nemű lesz! Azért a te töréneted is a mi szemünkben olyan csodás, csak megélni nem volt könnyű!
Én az előzményeket csak itt csipegettem fel morzsákból, de annyira veled tudtam örülni a sikernek, hogy csuda!
babszi

Minnie!

Na mizujs? Nem jöttél????? :(
Simi!
Az iwiwes képeken sokkal nagyobbnak tűnik a pocid,olyan szépek vagytok!!!!!! :P

Gabó!
Melyik nap mész cukorterheléses vizsgálatra?
Puszillak!Simi a kis Karolinának! :P

Mindenkinek puszi!

belluska

Hahó lányok!
ritkán tudok jönni, mert meló is van és tanulnom is kell de azért olvasgatok :) Érdekes ez az IR. Gondolom még annyira nem ismert ez a probléma, hogy tudják rá a tuti megoldást, de azért furi, hogy Tanár úr is mást mond és Sipos doki is :shock: És az is döbbenet, hogy -10kg lemegy és az eredmény még mindig nem jó! Aztán nehogy az legyen a gond, hogy valaki túl sovány lett!!!

Kata, örülök, hogy könnyebb diétáznod! Én is keményen rajta vagyok :) Gratulálok a -8,8-hoz :) A trombózisos dolog nem kellemes, de lehet, hogy ez a szuri babához segít, szóval...amit lehet, az ember megtesz :)

Ölelés mindenkinek
sonjus

Sziasztok

bocs hogy kicsit eltűntem, valahogy nem tudok visszazökkenni a rendes kerékvágásba így az ünnepek után. Olyan jó volt amíg 2 hétig itthon volt a férjem, családlátogatások, sok nyüzsi, most meg visszatértek a hétköznapok, itthon vagyunk ketten Petivel és valahogy nem tudom felvenni a ritmust.

Írtam az intézetbe már másfél hete hogy hogyan tudok sorszámot kérni, illetve más kérdéseim is voltak, de sajna nem kaptam még választ :( lehet hogy ma megint írok, de most közvetlenül Sipos dokinak és Tanár Úrnak.

Remélem mindenki jól van, a BKV sztrájk ellenére szép napot mindenkinek!

Jah, Katám
az unokahúgomnak tavaly volt mélyvénás trombózisa (25! éves) nagy szerencséje volt, mert napokig mászkált vele, azt hitte hogy izomhúzódás. Fél évig kellett naponta injekcióznia magát, de szerencsére teljesen rendbe jött. Nagyon jó hogy kiderült nálad és tudsz ellene tenni, mert irtó veszélyes, főleg ha nem tud róla az ember.

puszi!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok.
Bocsi, hogy így eltűntem.
Ma beszéltem a Sipi dokival, mert megjött az IR eredményem, és azt mondta hogy kezdhetünk.
Hát most ez a boldogság, hogy igáig is eljutottunk, beragyogja a szívem.

Azt mondta hogy a ciklus 3. napján menjek UH-ra.
Szerintetek, hogy lesz tovább? Milyen kezelések jönnek, és mikor?

Puszi mindenkinek!!!
beus84

Fitie!
Hát sajnos nálunk is gond az átállás az ünnepek miatt! :D
Pepével mizujs?Nem nyűgös a fogacskák miatt?Gondolom már nincs hőemelkedése ugye?Puszi neki!

Beus!
Istenem de jóóóóóóóóóóóóóóó!Annyira örülök,hogy kezdhetsz!
Nagyon ügyi voltál,hogy rendbe jöttek az értékeid!Sokszor ölellek!

Sonjus!
Kitartás!Sikerülni fog neked is!Nehéz lehet még most ez a tanulás dolog is! :roll: Puszi!

belluska

köszönöm Belluska.

Sőt, mindenkinek , mert ti is nagyon közre játszottatok abba, hogy helyre került az IR.

beus84

Sziasztok!

Beus,
gartulálok! Mennyi lett az IR eredményed?

Fitie,
Nem semmi a történet, amit leírtál. Ha tényleg csak annyira fájt neki, mint egy izomláz, én tuti dokihoz sem mentem volna vele. Szerencésje volt.

Sonjus,
húúú, most én is nagyon szigorú vagyok magamhoz, nincs kilengés (na jó, csak 1x volt, de az már muszáj volt). Sajnos néha elfog valami cukor utáni sóvárgás, és egy falat édességet muszáj ennem, és utána megnyugszom. Ez mondjuk heti 1 alkalom. Remélem ennyi még belefér. :oops:

i.kata

Katám.

GLUKOZ 5.14 mmol/l 4.20 6.20
INZULIN 7.92 mU/L 2.60 24.90
: 07:02 60 perces ( 3/2010.01.13)
----
GLUKOZ 6.99 mmol/l + 4.20 6.20
INZULIN 145.30 mU/L ++ 2.60 24.90
: 07:02 120 perces ( 4/2010.01.13)
----
GLUKOZ 3.99 mmol/l - 4.20 6.20
INZULIN 14.65 mU/L 2.60 24.90

2010. JANUAR 13. 12:18

A 0 percesre azt mondta a Sipos doki, hogy határ eset.
A 60 percesen csak hallgatott.
A 120 percesen pedig röhögött,hogy ő még ilyet nem látott.
Azt mondta hogy a 0 és a 120 perces a lényeg, mert nagyon szépen vissza süllyed az érték.
Hát ha meg is nézitek valóba vicces, mert a 120 percesnél, még a cukrom is leesik.

Nagyon remélem hogy ezekkel az értékekkel, lesz esélyem is.

Úgy nagy vonalakba elmondod, hogy mire számítsak, mármint, hogy a ciklus 3. napján Uh és hogy utána mi jön. hányadik nap hormon kezel, meg ilyesmik.
beus84

Beus,
tényleg furfangos egy inzulin szintet produkáltál:-)
Nekem egyedül a 60 percesem magasabb a tiédnél, mondjuk az sokkal, mert nekem 44 volt. De a 60 percesednek meg szinte pont a fele volt az enyém. :roll: Nem baj, ha te ezzel kezdhettél, akkor tuti én is kezdhetek a következő ciklusban.

Hát, nem tudom mit írjak. Semmit nem mondott, hogy milyen stimut fogsz kapni? Vagyis milyen protokollod lesz?
Ha abból indulok ki, hogy rám azt mondta az IR miatt, hogy PCOS, és annál jobb a short és az antagonista, akkor szerintem arra számíthatsz, hogy amikor legközelebb mész 3. nap, akkor már kapod is a recepteket. Ha igazam lesz, akkor onnantól kb. 2 hét múlva már a pocidban is lesznek a babák. :wink:
Bővebben: Ha tényleg akkor kezdtek, akkor már aznap megkapod a stimus recepteket. Elmondják az adagolást, mikor add be, meg mindent. Elmondják, mikor kell menned legközelebb (ha jól emlékszem, akkor kb. 5-7 nap múlva mész megint), a köv. alkalommal uh, esetleg vv. és ha szükséges, akkor kapsz egy másik fajta szurit is, ami majd kordában tartja a tücsőidet, nehogy idő előtt megérjenek. Lehet többször fogsz menni uh-ra, általában 2 naponta, aztán remélhetőleg 14. nap körül lesz a leszívás.
Ha már a leszívás napja közeledik, akkor FOLYT.KÖV. :wink:

i.kata

Sziasztok!Beus,tök jó,hogy kezdhetsz,látod eljött a te időd is!Örülök nagyon,most akkor neked drukkolunk!Én ma túlestem az angol irásbekin,szóbelin,ez a félév kész!Annyira izgultam,Embike végig pörgött bennem....nem birta a stresszt :roll: Katám!Nagyon jó,hogy ilyen erős vagy...büszke vagyok rád!Minne,Wepe hogy vagytok?Hbzs?Szia kicsi Belluskám is! :lol:

salygabó

Gabó,
gratulálok! Nagyon ügyi vagy! :lol: Embike volt a kabalád :lol:
Én??? Erős??? Dehogy!

i.kata

Kata. köszönöm a részletes tájékoztatást.
Úgy látom, ez igazán gyorsan fog menni, hál istennek, már 7 után történik is valami.
még annyit hogy a 3 napon milyen UH fog csinálni?
Kitartás Katám, én sem értem, hogy mért nem kezdhetsz, pedig amikor megjött az IR-em nem is gondoltam, hogy kezdhetek.
Én a helyedbe,a tanár úrral is beszélnék, hátha elnézőbb lenne.

Gabó
Nagyon ügyes vagy, biztos embike súgott belülről:)

Tudom, hogy mindannyian velem vagytok, és együtt is maradunk, nagyon jó kis csapat lettünk, és 2010 lesz mindannyiunk éve:):)

Ölelek mindenkit!!!!!
beus84

Sziasztok!

Gabókám!
Nagy gratula!!!!!!!!Ügyik vagytok Karolinával,jó kis csapat vagytok! :wink: :lol:
Szóval mikor is mész cukor vizsgálatra?????Pusza! :P

Beus!
Bizony,már hamarosan beköltöznek a babók a pocidba!

Kata!
Hát lehet,hogy Tanár úr elnézőbb lenne,de azért én szerintem Sipos doktor is szabad utat fog adni egy hónap múlva!És nem hinném,hogy direkt eltolja valakinél a lombik időpontokat!Jó lesz az meglátod,bízzál benne(és nem azért írom ezt mert elfogult vagyok vele kapcsolatosan)!Ezen a kis várakozáson már szerintem nem múlik,de persze tudom nehéz!

Zsuzska!
Puszi Bencusnak!

Baby,Tündi!
Mizujs a kicsikkel?Már biztos nagyot nőttek!Gyertek írjatok nekünk!

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?