Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

DÁVID BABÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Gondolom a kis ünnepelt ma kényeztetve lessz!! :lol: Remélem Milinda majd beszámolsz mindenről, hogy is teelet ez a szép nap. Nekünk is hamarosan szülinapunk lessz .. Február 28. Gyorsan repül az idő ...

Hát csajok én nagyon kilógok a sorból ... se mosoagtógép ... se szárító gép ... se automata váltóm ... még szerencs, hogy van mosógépem! :lol: Azért még remélem barátkoztok velem?! 8) :lol:
Valójában a szárítógép meg se fordult a fejemben, a mosogatógépet meg nem tudom hova tenni. Sajnos a tömblakások nem túl nagyok. Bár abban bízok, hogy a tervezett nagy konyhai átalakítás közepedte befigyel egy mosogatógép is valahová. :lol: Férjem is jó ötletnek tartaná, de most valóban nem lenne helye.

A csajozás meg a pasizás gondolom minden babát vonz ... mi is kukucskálunk a csajokra. Tegnap voltunk a kicsikémmel bevásárolni. Mikor a pénztárhoz értünk arra lettem figyelmes, hogy a pénztáros le sem veszi a tekintetét a Gergőről és olyan furán hajlong előttem. Nézem a fiam ... hát az meg kajánul vigyorok és kukucsol a csajszoval. Zabálni valók ezek a pöttömök. Bíztam benne, hogy kevesebbet fizetek, de sajnos nem jött össze! :lol: :twisted:

Apropó fodrász ... Ti mikor vágtatok először a manók hajacskájából? Férjem szerint már vághatnánk belőle, de én valahogy még nem szívesen vágnék. kivi vagyok nállatok hogy alakult.

Topiktali?! ... én benne vagyok! :D

Jók legyetek, ma még jövök szerintem!
pussz!
évi
evangelista72

Szia Évi!

Egy barátság nem a gépek számától meg az automata váltótól függ! :lol: :wink:
Azért, ha javasolhatom, a nagy konyhaátalakításnál a mosogatógépet ne hagyd ki, nem fogod megbánni.
A szárítógép nekem sem jutott eszembe egészen addig, amíg nem kezdett el a párától penészesedni a fagerendás mennyezetem a hálószobában. Mert ott tudtam csak szárítani. Na akkor kellett lépni, és így lett, de nagyon szeretem.
Tök jó lehetett, ahogy kukucskált Gergő a nőcire, az meg hajlongott! :P Érdekes, hogy ők is már tudják, hogy a kisfiúk a nénikre huncutkodnak, a kislányok meg a bácsikra.
Mi Lara első szülinapja után vágattuk le a haját, mert már sehogyse állt. Azóta havonta viszem, mert nagyon nő neki, akárcsak nekem.

Nekünk eddig a mai napunk abszolút nem úgy alakult, ahogy terveztem. Szépen komótosan reggelizünk, mikor kinézek és egy faszi áll a kapuban, hogy jöttek gázórát cserélni. Mondom, oké, de még papír se volt bedobva, aszongya az ürge, jaaaaa, azt nem szoktak bedobni. Mondom fasza. Na mindegy, lecserélték, aláírtam, stb. Larának persze tetszettek a bácsik. :wink:
Ugye ezzel elment vagy fél óra, mondom ki tudja mikor jön a védőnő, most hogy álljak neki a borsóleveshez zöldséget pucolni. Úgyhogy mivel sietni kellett már, változott a mai menü, paradicsomleves lett szilvásgombóccal.
Jött is a védőnő, még főtt a gombóc. Mondtam neki, elnézést, de le kell szűrnöm, addig ő rajzolt a Larával. Nem volt itt sokat, mostmár nem jön márciusig az tuti, mert azt mondta, hogy vár majd minket a kétéves státuszra.
Kicsit szét vagyok ma esve. Mindjárt összeszedem magam. :lol:

Szép napot! Bújósok gyertek elő!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

Sziasztok,

Boldog születésnapot Dávidbabának!

Lányok, nekem sincsen mosogatógépem, se szárítós mosógépem, de mióta Ági megszületett szeretnék mindkettőt!
Amint lehetőség lesz rá, biztosan veszünk!
Ági haját én szoktam vágni, általában csak elől kell, hátul növesztem neki, de érdekes, mert a körmei nagyon gyorsan nőnek, a haja már nem annyira.
nevelés: nekem nagy elveim voltak még amikor lánykám pocakban volt, és ahogy nődögél úgy foszlanak szerteszét :shock:
Két dologban vagyok következetes, az alvásban: nálunk ebéd után alvás /Móni: nekem is egy körül ebédel Ági, és szintén fél 2 körül alszik el/, illetve este fürdés, esti ital után irány az ágy, akármennyire is nem álmos esetleg, a másik pedig az nálam is, hogy amit nem engedek azt máskor sem. Ilyen pl az ágyon való ugrálás, nem szeretem, és nem is engedem, erre mit látok amikor anyósomnál vagyunk? A mama fogja a gyerek kezét, és ugrál az ágyon :evil:
Hát ezt szóvá tettem neki, hogy legyen kedves de ne, mert ezt otthon nem szabad, erre mit volt a válasz? dehát a gyerekek úúgy szeretnek ugrálni az ágyon, áhhhhhh
na, de én sem panaszkodom
Máskülönben sok mindent elnézek, illetve megengedek neki, a férjem már szigorúbb, és ő több mindenben rá is szól, bár ha rajta múlna, akkor a gyerek még 18 évesen se foghatna a kezébe pl fakanalat, mert elesik és megüti magát :roll:

védőnő: én sem szeretem, ha csak úgy jön, bár Ági egy éves kora óta talán egyszer ha volt. Ja, és nekem is mindig akkor jött ha vagy evett, vagy pont raktam volna le aludni.

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági

Sziasztok!
Dávidnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Bocsi hogy csak most jövök,de mennem kell Ro után...Még nem stabil a lelkem csámpizása,és inkább rongyolok utánna... :lol:

Melinda,Edit!
A duzzogós képek annnyira édesek!!!Meg kéne őket zabálni!!!Persze Éviék nem duzzogós képei is nagyon tutik!
Évi,extra nekem is csak a mosogatógép,de az tényleg jó találmány!
A haját Rolcsinak valamikor októberben vágtam először,de inkább csak a hosszából,a fürtik maradtak hátul.Aztán kb. rá egy hónapra vágtam le neki rendesen.Igazándiból csak azért kezdtem el vágni,mert már hosszú volt,és olyan kis mamlasz feje volt a hajától. :oops: Így meg olyan kis formás buksija lett. :lol:
Móni,Te mindig vörös voltál?VAgy ez most egy új szín?El kéne mennem fodrászhoz,és valami világosabb színt kéne alkotni...Annyira őszülök,tök gáz...

Még a kényeztetéshez akartam írni:amikor feljött ez a téma,elgondolkodtam...Imádom a gyerekeimet,igyekszem mindent megadni nekik a lehetőségeinkhez képest.DE...És jöhetnek a kövek érte:
Szerintem én szigorú vagyok hozzájuk.Persze,nem azzal a katonás rendszerrel,de ha mondok-kérek valamit,akkor ne falra hányt borsó legyen....És persze ezt Ők is elvárhatják tőlem.Persze,most nem Rolandról beszélek,hanem a nagyokról.Ők már az a korosztály,akik tudják a szabályokat,tudják hogy mit lehet,mit nem.
Három különböző korcsoport,mindhárom próbálgatja a határait.Szerintem kell egy ésszerű határvonalat húzni,azt be is kell tartani (ez ugye a következetesség).Bár ha meg más szemszögből nézem,akkor szigorúság.Szóval,csak azt akartam ebből kihozni,hogy persze,én is kényeztetem őket,de ugyanakkor szigorú is vagyok,ha kell.Ez így nagyon ellentmondásos???Kicsit zavarosra sikerült,de talán értitek,hogy mit szeretnék mondani...
Isten őrizz,nem akarok ám senkit sem megbántani!!!Csak leírtam,hogy én ilyen vagyok...
Mindenki úgy csinálja ezt a nevelés-dolgot,ahogy az neki-nekik jó és bevállt!!!Ne haragudjatok rám,csak le akartam ezt írni!!!Remélem,tényleg nem bántok meg senkit,nem áll szándékomban!

Délelőtt Rolcsi megkapta az oltást,egész jól viselte!Nemsokára indulunk iskolába-óvodába,ahogy nézem ma is sétálunk!
Szép napot Nektek!
Pussz

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok csajok!

Voltunk ma névadót intézni.Leendő keresztapánk Németországban dolgozik.Tőle függött,hogy lehet-e ezen a hétvégén.Mivel nem megy még vissza,most lesz.Gondoltuk mi.Hát ember tervez, megyek be a 2 gyerekekkel az Anyakönyvi Hivatalba.Jan 30-ig nem lesz esküvő,így névadót sem rendeznek addig.Köszönöm szépen.Jól haladunk.Aztán beötlött vmi!Legyen Környén!Férjuram környei.Bementem a hivatalba ott,és szájhúzás nélkül,sima ügy volt!Kérdezem hogy mennyibe fog kerülni és hol tudom befizetni?Hát ingyenes.Gondoltam a templomira,ha már a keresztszülőknek ez a jó időpont,de nagyon kesze-kusza famili vagyunk vallásügyileg,már aki vallásos...Szóval hétvégén névadó 1-kor.Jázmin alszik egyet előtte,Milán ha a kocsiban szenderít rá,még jobb is lenne.Nem kéne rohangálni utána ott.Anyukám meg tuti vigyáz rá addig.
A kajákat már kigondoltam:franciasali,svéd gombasali,kaszinótoji,sajtkrémes sonkarolád,stefánia,sült csirkecomb és mustáros sült tarja.Sütök sajtos rudat.Hazafele megrendeltem a tortát.Tejszínes gesztenye.Még gondolkozom a rántott husin is.De nem biztos,hogy az is kell még.Amit lehet,megcsinálok előző nap. :D

Évi!Gépek miatt nincs kizárás!!!!!!!!!!
A szárítós mosógép régi nagy álmom volt.Albérletbe költöztünk a férjemmel (még az esküvőnk előtt) és nem volt mosógépünk.Anyukámtól kaptunk egyet ajándékba.Mérges is voltam,mert nem szólt és én szárítósat szerettem volna.De ha már ott volt,köszönjük szépen,nem reklamálunk!Csapágyasra mostam szegény párát.Nem volt érdemes megcsináltatni.No és akkor vettük a szárítósat.Ez akkor volt mikor a Milán született.Addig az ő szobájában teregettünk.És ez volt a legésszerűbb.
Tavasztól őszig én is a teraszon teregetek.Most csak szárítok!Móni!Lehet azért gyűri nekem a ruhákat,mert fél adagokat mosok.Ez is a mániám!Én is belehajtogatom szépen mosás után és vasaláskészre tekerem a gombot.No azért nem kapca!!!!

Évi!Jázminkánk is január 28-án lesz egy éves!!!!!!!!!!!!Tök jóóóóóóóóó!!MIlán már mondogatja,hogy lesz tortája Huginak,és rózsaszín!Pont egyidősek Gergővel!
Nálunk a Milán hosszú hajjal született.Nem is hullott ki.Azt a haját lenyírtunk géppel 3 hónapos korában.Utána 14 hónaposan.Akkor már hosszú volt és göndör.Csak a frufru és a fülénél lett levágva,ne lógjon a szemébe.Utána kb 3 havonta ugyanígy.Most Karácsonykor lett ilyen rövid.Furi is a mai napig,és apa mérges is miatta.Nekem tetszenek a hosszú hajú kisfiúk!De Milán már 2 éves.Nem baba már.És a haja is ilyen kócos göndör,nem igazán loknis.

Móni!Nálam már tök sokan csodálkoztak a mosogatógép és a fazék esetén.Akkor nem is vagyok egyedül a dologgal!!!! :wink: Mosogasson a franc,ha elmossa helyettem!!!! :lol:
Automata kocsim nincs,sajna.De vezettem és tényleg csak a kényelmet szolgálja!!!!!Nincs is saját kocsim.:-(Apa cégessel jár,így ha kell használom az egyszem autónkat!Mikor terhes lettem,volt 3 autónk.Férjem kis Renault 5-ösét adtuk el először,azt hamar megvették.Semmi baja nem volt,sokat nem evett,olcsó kis masina.Majd az enyém is elment.Sportkocsik nem kelendők,de eladtuk.Volt egy Ford Mondeónk,kombi.Az maradt.Mikor a Jázminnal terhes lettem,vettünk a fehér Mondeo helyett egy újabbat.Ugyanúgy kombi,csak fekete.Imádom!!!!!!!!Nekem is a nagy autók tetszenek.Pedig alig látszok ki belőlük!(Még jó hogy előre lehet húzni az ülést!)

A mi ebédünk krumplifőzi fasírttal.Tegnap csirkeragu és diós tészta.

Na lépek felmosni!
Pusszancs

KépKép
nagyedit

Csirkeragu leves,ha nem értettétek volna. :oops:

Timi!Nálunk is megvolt ez az esti fürdés utáni kakaó,oszt irány az ágy.Esetleg egy kis diavetítőzés közben.8-fél 9-kor már aludt.Pár hónapja,dec eleje körül kb nem hajlandó aludni.Mindent próbáltunk már.Visszavinni,melléfeküdni,úgy tettünk mintha mi is aludnánk...De semmi nem vált be.Az is lehet a délutáni alvásból kéne felkeltenem.de utána nyügis és zizzent.Az se jobb.Ha erőszakosak vagyunk vele és mindig bevisszük az ágyba,visít.Persze ezzel biztos azt hiszi,hogy ha valamit el akar érni,elég egyet visítania!
Nehéz megmondani mi a jó és a helyes.És mindenkinék szerintem a saját gyereknél a legnehezebb okosnak lenni.

Na tényleg húzok felmosni!!!!!!
Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok!
Timi,a Mamák(pláne ha anyós)már csak ilyenek.Enyém anyós azt mondja,hogy ha nála vannak a gyerekek,az Ő szabályai szerint játszanak.Persze ha szólok valamiért(nem ehet-ihat valamit pl. betegség miatt) azt mindig betartja.A gyerekek meg azért tudják ám,hogy amit ott lehet,otthon nem...Bár Norbit egyszer-kétszer "helyre kellett rázni",de komolyabb küzdelmünk sosem volt a gyerekekkel.Az viszont biztos,hogy idegesítő,hogy ha szól az ember lánya,és már csak azért sem úgy csinálja Mama...

Edit,nagyon ügyes vagy a névadó intézésével!A kaja is nagyon jó lesz!Kész lakoma!Ügyes vagy nagyon!Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de a "névadószülő" az nem ugyanaz a keresztszülővel ,nem?VAgy én tudom rosszul?Norbinak is göndörfürti haja volt,egy évesen vágattam le neki.Akkor olyan édes volt vele!Bár a strandon lekislányozták(amíg a pelus le nem került róla...),de gyönyörű volt...Aztán sokáig ilyen kis felnyírt haja volt,most meg ilyen egyenhosszú.De már jönnek az ilyenolyan frizurakivánságok,úgyhogy jajj nekem...Bár talán nagyon szélsőséges ízlése nem lesz,múltkor mutattam neki két punk srácot,hogy milyen király a hajuk,és lefujjogta! :lol:
Írtál egy nagy és örök igazságot:mindenkinek a saját gyerekénél a legnehezebb okosnak lenni....Hát ja! 8)
Lányok,hogy tudom kiszámolni,hogy mennyi szabim jött már össze?Van erre valami kalkulátor?Merre találom?Lassan el kell kezdenem ezzel foglalkozni,mert nagyon megy az idő!
A mai kajánk kelkáposzta főzelék volt.Sütöttem hozzá virslit.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia Melinda!

Köszi hogy hiányoltál...Sajna nem sok idöm van irogatni...Meg olyan sokat irtatok,hogy nem tudom átolvasni...Most is csak nagyjából kukkantottam be...Látom vannak uj emberkék,üdv nekik...Még meg kell szoknom a két gyerköcöt...a képekkel nem vagyok kibékülve,már próbálkoztam feltölteni,de nem sikerül...majd elöbb v. utobb csak sikerülni fog. :lol:
Próbálok majd sürübben itt lenni és felzárkózni hozzátok..röviden elmondja valaki,most mi a téma?
köszike...sziasztok
anda-vivibaba

Sziasztok!

De jó is ez a mai nap ... nem csinálok semmit. :oops: A pocok is viszonylag nyugodt és eljátszogat magában. Bár eddig ott ültem mellette és játszottunk. Vacsit ma nem főzök, maradt tegnapról spagetti torta. Mivel én most csak szir-szart eszek mindig marad rengeteg kaja. Egyszerűen nem tudok egy főre főzni. Szegény zuram most több napig kényszerül ugynazt enni. :shock:

Edit az én Pockom Februári. Elnézted a hónapot. :lol: Sebaj, attól még majdnem egy idősek. :P Ti szerveztek valami komoly szülinapi partyt?!
Én szeretnék valamiféle családi össznépit szervezni, még tervezgetem, hogy is legyen. Elég macerás megoldani, hogy mindenki eljőjön többszáz kilóméterről. Meg aztán azt se tudom én főzzek vagy menjünk el valahová enni, esetleg rendeljem a kaját.

A barátnőm kisfia egy nappal fiatalabb a pocoknál. Szombaton megbeszéltük, hogy a kishaveroknak tartunk egy közös szülinapot. Érdekesen alakult a munkahelyemen. Négyen szinte egyszerre estünk teherbe és biztos lessz mit megdumcsizni. :lol: Sütünk nekik finom répatortát és összejövünk egy kicsit eszmecserélünk. Még szerencs, hogy a papák is ismerik egymást és ők se fognak unatkozni.

Léptem tisztába tenni a fiam, mert oltári bűz van! :lol: :shock:
pussz
évi
evangelista72

Halihó

Edit, Anna
Tök jókat írtok az alvásról, nevelésről, köszönöm ám :)
Nekem nagyon sokat segít hogy leírtátok a véleményeteket, olyan jóó
Az alvással néha én is küzdök ám Ágival, és ki tudja még a jövőben hogyan változik nála ha megnő, de remélem bírok majd vele.
Andi,
Elhiszem, hogy nehéz a két kicsivel, ráadásul most a párod sincs itthon ugye?
Azért néha nézz be hozzánk, jó témák vannak,

Mennem kell, Ági nagyon csöndben van...

Kép
tinaági

Sziasztok!
Andrea,gyere ám,ha van egy szussz időd!Hogy mi most a téma:GYereknevelés-következetesség,kinek milyen műszaki cikkei vannak( :lol: :lol: :lol: ),közelgő szülinapok-névadók-keresztelők,fodrászkodás...Most asszem ennyi,nyugodtan mazsolázz! :lol: De bármiről írhatsz ám,amiről csak szeretnél!!!
Párod már kiment?Vagy még itthon van?
Aztaaa,mindjárt lesz megint egy szülinaposunk!Évi,akkor két szülinapot fogtok tartani?Egyet Pesten,egyet itthon?

Melinda,hogy telt a mai nap?Gyere és mesélj!

Megyek,indul (kicsit korábban)az esti hercehurca!
Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Jól pörögtetek délután! Mennyi jó kis téma!
Timi! Mintha magamat olvastam volna. Nekem is az alvás a heppem. Ebéd után alvászat és este is a tejci után irány az ágy. Úgyhogy ebben nálam sincs pardon. És képzeld a kanapén ugrálást sem engedem, ha másért nem az ő testi épségét féltem, amúgy sincs pénzem új kanapéra. :lol: A kényeztetés nálunk a puszilkodás, szeretgetés, ilyesmi. Azért sok mindent én sem engedek meg. De azért nincs katonáskodás sem. :lol: Meg ugye mint írtam bizonyos dolgokat rá kell hagynom, mert még csak két éves, még van amire nem érett meg. :lol:

Anna! Hát mondtam én, hogy mostmár nem lesz nyugtod Rolandtól!
De csak menj utána szorgalmasan, majd nemsokára már ügyi lesz és nem kell ennyire félteni. Laura úgy tud esni mint egy kaszkadőr, a fejét sose teszi le. Az ijedtség után mindig jót nevetünk rajta. :P Egyszer egy céges bulin a férjeméknél, még nyáron volt, megkérdezték, hogy hogy-hogy nem sír a Lara mikor elesik. Erre azt mondja a Laci, minden nap befújjuk a testét Lidocainnal. :roll: :lol:
Ügyes volt Rolcsi az oltással, hát hiába, katonadolog.
Én a szabit a munkaügyes csajtól kérdeztem meg. Szerintem Te is tedd ezt, ez a legegyszerűbb, nekik tudni kell.

Edit! Leveszem a sapkeszt, olyan ügyin megszervezted a névadót. Ez tök jó, hogy még ingyenes is, hááááát, ilyet. Na, meg a kaják! Te csinálod a hidegtálat? Mondjuk az a legjobb, hogy tényleg a zömét előző nap meg tudod csinálni. Szerintem rántott husi már nem is kell :wink: ! A torta is fincsi lesz, húúúúú, most amúgy is éhes vagyok! Majd kérünk képeket, sokat!!!!!
Lehet, hogy az a különbség a gyűrődéseink között, már ami a ruhákat illeti, hogy nekem külön szárítógépem van. Amikor vettük, körbejártuk a témát, és ez a legjobb megoldás. Mert egész más a felépítése egy mosógépnek mint egy szárítógépnek, ezért jobb, ha külön van, hatékonyabb. Nekünk egymás tetején van, úgyhogy még nagyobb helyet se foglal.

Évi! Ez az igazi lazítás! Spagettitorta, hmmmm, nem is hangzik rosszul. Én nem főztem Lara szülinapján, nálunk csak torta volt. Jó tudom, neked más a helyzeted, mert ha ideérnek a rokonok többszáz kilométerről, akkor azért illik adni nekik valamit. :wink: Ezért is volt emeletes tortánk, hogy abból lehessen dézsmálni. Milyen tortája lesz Pocoknak? És mit kap? Van már döntés?
A kolléganős party meg tök jó lesz szerintem. Mindegyikük pesti? Ott fogjátok tartani?

Timi! Ha Ági csöndben van, az nem jó jel. Előbb Lara is elvolt a szobájában, hát hozta is ki a Sterimáros flakont és dugdosta az orrába! :P Aztán a miénkbe! :shock:

Melinda! Gyere mesélni!

Mi voltunk délután sétálni, de asszem többet nem megyek vele itt a faluban, csak ki a kertbe. :roll: Ez a nőszemély olyat alakított már megint, hogy behaltam. Egy darabig ugyebár motorozott, aztán sétált, aztán pofával lefelé lecsúszott a csúszdán, aztán már nem volt energiája menni. Egy darabig cipeltem, meg a motrot is, de hát csúszik is ez a szar overáll, meg nehéz is a nő, ezért letettem. Na, más sem kellett az én kislányomnak, lehasalt a betonra, és nem jött tovább. Mondom Neki, szia Laura, itthagytalak, megy az anya. Semmi. Fekszik tovább. Pont jöttek a járdán, kénytelen voltam összeszedni. Aztán cipeltem a hónom alatt egy darabig, mert úgy jobban bírom, kurva jól nézhettünk ki. Na mindegy, nagy nehezen hazaértünk. De nem volt kispiskóta. Még kint az udvaron cicázott, aztán bejöttünk, de szarrá fagytam. Szerintem ma nagyon hideg volt, legalábbis így lötyögni. Na, ennyi történt velünk délután.

Holnap már remélem nem zavarja meg senki a délelőttünket, mert rizses husit akarok csinálni, meg borsólevest. Ma ugye fennforgás volt.

Megyek, vacsizok, aztán fürdetés, Cicafektetés. Majd még benézek, hogy írtatok-e.

Puszik

Kép
larianyu

Sziasztok!!!

Csak egy rövid hsz. jöttem : Köszönjük a köszöntéseket ! :D :D :D

Holnap jövők és mesélek… :wink:

Jó éjt mindenkinek.

Puszi .

Melinda

Kép
dávidbaba

Jó reggelt!

Akit érdekel:
A Lidl-ben holnaptól a plüss rugdalódzó 50-92 méretig 1,199 Ft , hosszú ujjú body 50-104 méretig 3db 1499Ft
harisnyanadrág 62-92 méretig 499 Ft
illetve a tescoban péntektől a hosszú ujju bodyk 700 Ft/2db

Edit,
A déditek merre lakik kertvárosban?
Csak mert mi is kertvárosiak vagyunk, szintén közel a Művházhoz lakunk.
Most mennem kell, csak ezeken az akciókon megakadt tegnap a szemem.

Kép
tinaági

Jó reggelt!

Timi köszi a jó tippeket, szerintem ma benézek a Lidl-be. Már mindenképp esedékes a hosszúujjú body vásárlás. Ezt most akkor kiahsználom. Még 1x köszi.

Anna,
igen valószinűleg két szülinapot tartunk. Bár egyenlőre ami biztos az a Pesti "buli". A többiek mind Pesten laknak, ígyí mi megyünk hozzájuk. A másik nagyszülős összeröffenés még nem letisztázott. Az is lehet, hogy meglátogatjuk inkább mi a nagyszülőket. Helybe megy a kis ünnepelt, cserébe nem mi főzünk nekik hanem fordítva! :lol: :lol: Nem is hangzik rosszul ... szerintem mindenki örülne ennek a kombinációnak.

Edit,
tényleg nem semmi ahogy pik-pak megszervezted a névadót. Roppant ügyes és rátermett csaj vagy! Ráadásul Te főzöl ... apám nem semmi a menüd! Hol rendeltél tortát?

Móni,
szívesen megnéztelek volna tegnap ahogy küzdesz Larával. :twisted: Nem semmi amit rendezett. :lol: hihetetlen milyen akaratosak és közben aranyosak is egyszerre. Nem is lehet rájuk haragudni. az én Pockom "szerencsére" még nem a saját lábán jár ... ezért könnyebben manőverezek vele. Kiváncsi leszek milyen lessz ha már önállóan közlekedik.

Melinda remélem emlékezetesre sikeredett a tegnapi nap és hamarosan megtudjuk a részleteket is!

Most megyek mert a fiam lebontja a lakást!
Pussz
évi
evangelista72

Sziasztok!

A párom február végén megy ki misszióba,most csak itt melózik Tatán,de csak 2-3 hetet,és utána addig itthon lesz amig nem megy ki.De közben ha lesz fusi meló,mert szokott segíteni költöztetni,akkor megy oda.Legalább lesz költöpénzünk.. :lol:
Nekem se ártana elmenni fodrászhoz,meg a lánykámnak is ki kéne igazitani a hajacskáját...mi általában délelött sétálunk meg intézem a dolgokat,délután alvás van a nagy lánynak igy nem tudok menni,mert akkor már hidegebb van...Mert van hogy 1-kor már elalszik,de van hogy 4-5 óra fele...Most próbálom leszoktatni a pelusról,pisilni már pisil a bilibe,de a kaka az valahogy nem akar menni.Remélem sikerül szeptemberig szobatisztának lenni,mert szeretném oviba vinni...
Na most ennyire futotta...
Megyek boltba meg levegőzni egy kicsit...
szép napot....benézek majd késöbb...
anda-vivibaba

Sziasztok!

Timi köszi az infot.

Évi, ne ma menj a Lidl-be, mert holnaptól lesz az akció! :lol:

Puszi

Kép
larianyu

Sziasztok Mindenki!

Évi!Tiszta gáz vagyok mi? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Jaja.Csak a 28-at néztem!Elnézést,hogy a trónörökös öregíteni mertem!!!

Tegnap este bedugult a bal fülem,és azóta úgy van.Néha kidugul már másodpercre.Ötlet?

Bővült a lista a menün.Szoktunk májas kockát.Az olyan,mint a fasírt,csak zsemle helyett darált sertésmáj kell bele,meg majoranna.Zsírozott tepsiben kell egyben megsütni a tetejére előtte zsemlemorzsát szórni.Hidegen fel kell kockázni.Na ez is lesz.Tényleg nem kell rántott husi.

A dédink a Tárna utcában lakik.Anyukám meg a fő úton.Majdnem szemben a Művházzal.Ti merre laktok?
Mi is megyünk szeptemberben oviba.Majd április végén figyeld,mikor van a beíratás.Bár a kertvárosi oviban nincs túljelentkezés.Mi ide a Ságváriba fogunk járni.Nekünk a szobatisztaság ki van pipálva!Augusztus egytől nincs pelus.Biztos nálatok is hamar menni fog. :D

Móni!A hazacipelős dolog nekem is ismerős.Viszem a hónom alatt a gyereket meg a motrot,ásik kézzel a babakocsit tolom.A Milán visít,de azt hiszem engem már annyira nem zavar.Régen én is azt mondtam az ilyenekre,hogy neveletlen :D .Gondolom azért kaptam ilyen szituációkat most :twisted: !

A tortát Kossuth kertben rendeltem.Egyik ismerősöm felesége cukrász.De az első szülinapit a jeneiben fogom Szőlősön.Rózsaszín,csiricsárét választott az apa.

Móni!Még a tegnapi időjárásról!Még délelőtt is le volt fagyva a kocsiablak.Még jó hogy a kordnadrág alá felvettem egy vastag pamutharisnyát.(mint a gyerekek,de legalább hasznos volt!) :lol:

Erre a férjnélkül dologra csak annyit,hogy nekem tavalyelőtt a férjem Ausztriában dolgozott.Akkor voltam a Jázminnal terhes.Milánnal ketten voltunk itthon.Főznöm alig kellett.(Sokszor kaptunk kaját a mamáktól.Nem sok kellett kettőnknek.)Én nem éreztem nehezebbnek,mint mikor itthon volt.Akkor sokkal nagyobb volt a felfordulás,mikor hazajött.Annyi viszont hiányzott,hogy felnőttek nem voltak körülöttem,és szinte bezombultam.

Milánnak az első szülinapja egyszer meg lett tartva anyukáméknál,egyszer anyósoméknál,majd volt itthon egy olyan zsúr,amire csak gyerekek jöttek.A mamás szülinapokra a mamák készültek, a babazsúrra meg én csináltam itthon sonkás melegszendvicseket.Előre összeállítottam,be hűtőbe,a reszelt sajt is külön,aztán mikor tettem be a sütőbe,csak a sajtot szórtam rá.Utána volt torta.A második szülinapja kétszer volt tartva.Egyszer átjöttek a mamák-papák,egyszer megint gyerekes party.A mamás-papáson sült csülök volt krumplival és káposztával,a babapartyn megint melegszendvics.Jázminnak azt hiszem csak egy zsúrja lesz.Mamás-papás.

Aki nagyon vallásos,az megkülönbözteti a keresztszülőt a névadószülőtől.Én nem.Szerintem is ugyanaz.

Szerintetek mit lehet venni egy keresztelőre?Nyakláncuk,karkötőjük van.Tavaly a Milán kapott nyakláncot.A pénzből amit kaptunk,vettünk két gyerekágyat.Ugyanolyat.A Jázminé még nincs összerakva.Ő még kiságyban alszik.Maradandót szeretnék,de semmi ötletem nincs.
Na meg ott lesz az első szülinap.Azt is mindenki kérdezgeti mit vegyenek neki.Fogalmam sincs.Nálatok mik voltak,lesznek?Most volt Karácsony,erre megint ajándék-ötleteket várok,mi? :roll:

Ma lazázok kaja terén.Van még főzi és fasírt :) .Mosnok csk,meg majd vasalok.Meg összírom,mi kell a boltból!PÉNZTÁRCÁBA!!!Ugye Móni?
Tegnap 6-kor elmentem az irattárca nélkül a Tescoba.Abban volt a csekk,amit be akartam fizetni,a pénz is.Be szerettem volna vásárolni.A pénztárca nálam volt.Csekély 2000Ft-tal.Vettem egy csini cipőt a keresztelőre a Jázminnak.Gondolom mennyire fogjuk kihasználni :? .

Na befejezem.Írjatok!!!
Puszi mindenkinek!

KépKép
nagyedit

Sziaszotok!

Kicsilány ma negyed 10-ig nyomta a szunyát, így még most fől csak az ebéd. De nem baj, kb. 2-kor fogom tudni lerakni.
Borsóleves, rizses husi, grízes tészta.

Edit! Fülbedugulással vigyázz! Nekem 32 évig nem volt gond soha a fülemmel. Azóta már kétszer voltam a fülészeten, meg magán fül, orr, gégésznél. Először bedugult, elmúlt, két nap múlva újra. Na, mentem a fülészetre, mert rohadtul idegesített. Kimosták. Jó lett, semmi gyulladás nem volt.
Másodszor már nem úsztam meg ennyivel. Bedugult, fájt. Arcüreg, középfül, arcideg gyulladásom lett. Kb. másfél hónapig volt bedugulva, háááát, iszonyat szar volt. Két menet antibikától múlt el a gyulladás, meg attól, hogy elmentem magánba, mert itt Tbányán....... Na mindegy, szóval, ha nem dugul ki szerintem menjél dokihoz. A kimosás abszolút nem fáj, és utána tök érdekesen hall az ember.

A rózsaszín torta csiricsáré? :roll: Szerintem nem. Nekem bejött. :wink:

Én is szoktam harisnyát venni a gatya alá. Hát ez van, inkább mint hogy fázzak.

A keresztelőre mi is kaptunk nyakláncot, fülbevalót (pedig már volt), pénzt. Én a pénzből etetőszéket vettem, de gondolom az nektek nem aktuális.
Lara első szülinapjára ő takarítószettet, felmosószettet kapott, bevásárlókocsit, nyáron tologatta is, dupló legót, homokozójátékokat. Tök egyszerű ajándékok, de én ezeket kértem, mert ezek érdekelték. A nyuszitól kismotort, játszóteret kapott, majd rakok róla képet. Előtte Karácsonyra tanulókutyát, tanuló laptopot az egér miatt, mert mindig a mi egerünket rágta. :lol:
Valóban nehéz, hogy kitől mit kérjen az ember.
Én a mostani szülinapjára futóbiciklit szeretnék neki, meg majd nyárra dömpert, jó nagyot. Imádja az autókat, abba meg lehet jó sok homokot pakolni :lol: . De még az is lehet, hogy markoló lesz belőle, mert az is tetszik neki. Itt a kertben ezek tök jó játékok szerintem. Játszósátor is tervbe van, mert mostanában szeret így ki, be mászkálni pl. anyuéknál az utazóágyból, kukuccsol ki belőle, belepakolja a plüssöket, szóval szerintem a játszósátorban is ellenne. Na, majd beosztjuk.
Igen, a bevásárlós papírt a pénztárcába kell rakni. :P Csak a pénztárcádat majd vidd magaddal! :P

Dobok egy képet a Cica játszóteréről, aztán elhalkulok! Azóta már van rajta csúszda is.

Kép

Kép
larianyu

Szia Móni!

Nagyon kircsi a játszótok.És jó ötlet,hogy árnyékban van a homokozó.Anyukáméknál is rönkhinta van a kölköknek.Nagyon szépek ezek.
Nekünk is futóbringa van a tervben.Barátnőm főnökasszonya kisfiának van.És megkérdezték nem e venném át.Jó állapotban van és így nem kérdés.De ez is úgy derült ki,hogy mondtam nekik,hogy a Milánnak azt hoz a nyuszi.Unokatesóinknak van.Arról még nem ért le a lába ősszel.Így most tavasszal lesz esedékes.Drága dolog,de megéri.Mozgáskoordinációt fejleszti.Meg nálunk két gyerek is van.
A homokozós dömperek nálunk is sláger.Van is egy tiszta itt a lakásban is.Jázmin is szereti,Milán is.Sose szerettem homokozni,reméltem,hogy az én gyerekeim nem fognak.Aztán szinte az egész nyarat a homokozóban töltjük.És jó is az :lol: .
Egyszer már nekem is mosták ki.nem fájt,de nem kellemes :( !

Na megyek olvasni egy kicsit!
Pusza!
Edit

KépKép
nagyedit

Lányok!

Nagyon el vagytok veszve! Gyertek elő!

Kép
larianyu

Sziasztok.

Kis nyugisra sikeredett a tegnapi napunk, de nagyon jó volt.

Hétfő éjjel apával nosztalgiáztunk: 22:30-kor most folyt el a magzatvíz, 23:15-kor már bent vagyunk a korházban, 1-kor már kezdődtek a fájások…. és közben puszilgattuk a kis drágaságunkat aki köztünk aludt éjjel. Ha jól emlékszem valamikor 3 óra körük aludtunk el. Reggel a párom poénkódot hogy ez most könnyű szülés volt, végig aludtuk. :D :D
Délelőtt sétáltunk egy jót, beszereztünk egy két dolgot. Délután megvártuk a keresztszülőket amíg haza érnek munkából és így online követhették az eseményeket. Kezdetben nagy érdeklődéssel figyelte a tortát aztán lassan az egyik újacska landolt a torába aztán az egyik keze, akkor gondoltam na most már elég lesz, azon nyomban két kis apró kezecske a fél tortát lerombolta. Nagyon édes pofi volt. :D
Építőkockának is sikere volt, egyenlőre tanulmányozza őket és rombolja előszeretettel amit építünk neki. Ja és persze megvettük neki a mesekönyvet is amit már egy ideje kinéztem . Mikor haza értünk elkezdtem mesélni neki és mutatni a képeket,reszketet bele a kis drágaság annyira szereti. 8 előtt már kiütötte magát. Tudtunk apával egy nyugisat vacsorázni és végre én is megnéztem egy filmet elejétől a végéig nem csak részletekben.

Hát ennyi volt ….. most megpróbálok vissza olvasni, van mit.

Még jövök.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dávidbaba 2010.03.01 20:55-kor.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok,

Edit,
Mi az Almafa utcában lakunk, ez a végállomás elötti megálló, és a régi spár környékén van, na ezt jól leírtam, nem tudom így rémlik e neked.
Móni,
csatolok képet neked a játszósátrunkról
kérdezted régebben a székeket asztallal hol vettük, nos, nem az Ikeában hanem a Müllerben, nagyon szeretem könnyen lemoshatóm ami nem utolsó szempont a filctollas időszakban :wink:
jajaj mennem kell, Ági ébredezik
gyorsan a kép:
ja, még valami: mi az a futóbicikli????Vagyis milyen? Kép A kupit ne nézzétek :)

Kép
tinaági

Újra itt. :)

Évi jó kis bulija lesz a Pocoknak. Gondolom a főnökötök kevésbe örült a babarohamnak. :twisted: Én 3 barátnőmmel vagyok úgy hogy pár hónap van a kicsik között. Én kezdtem a sort és aztán sorba jöttek a többi gólyahírek is. Én a nagyszülőkhöz utazós megoldást választanám. Milyen kis kényelmes vagyok mi ??? Én imádok haza utazni, mindig úgy elvagyok kényeztetve. Bár sokszor fáradtabban jöttem vissza a sok ide oda látogatásoktól és a ki be csomagolástól, csak azért hogy ne legyen sértődés hogy nem voltunk valakinél. Tavaly változott a helyzet az mondtam aki látni akar minket anyukámnál megtalál.
Móni nem semmi ez a járdán fekvéses story. :shock: Ajajaj mi vár rám. A játszotok meg nagyon szuper, hiába a családi háznak nincsen párja. :wink:
Mai menü paradicsomleves, májas- véres hurka lesütve párolt vöröskáposztával és krumplival.
Ma főznöm kellett a délelőtt. A tegnap lusta voltam és a maradékokat ettük meg. Dávid is bolti kaját evett, na ez is ritkán van. 90 % -ban én készítem neki. Örültem mikor mondta ma a védőnő hogy adhatok már neki abból amit mi eszünk. Hurááááááááá nem kell külön pancsolni, csak a fekete borsót mellőzzem még az ételéből

Harisnya a nadrág alá, nekem kötelező különben szép piros foltok jelenek meg rajtam, allergia a hidegre. Hát lestem egyet mikor a doktornő közölte velem. A cégünknél is volt egyszer allergia vizsgálat, mikor említettem nekik szinte hülyének néztek. Hát nem voltam szép látvány mikor a tó hideg vízéből úszás után kimásztam és tiszta piros folt voltam és rendesen bedagadva. :?

Edit le a kalappal így megszervezni ilyen rövid idő alatt a névadót. Nekünk a keresztelő márciusban volt, kb. 9 személy volt jelen. Mi sütöttünk főztünk és nem volt egyszerű, de annál nagyobb volt öröm mert együtt volt a család.Mi pénzt kaptunk, félretettem és mikor tényleg szüksége volt valamire ( mi az etetőszéket vettük meg) akkor hozzá nyúltam. Májas kockát megjegyeztem magamnak, majd kipróbálom.

Timi hol van a kupi??? Akár hogy meresztem a szemeimet nem látom. :shock: Én köszönöm a Lidl infót, körülnézek majd én is. Én sem tudom hogy mi a futóbicikli, na de majd megtudjuk. :D

Mennem kell a kis manóm felébredt.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok!

Melinda! Nagyon romantikusra sikeredett az első szülinap. Főleg az előestéje. Én sajnos nem tudok ilyen szépen emlékezni a szülésemre, lassan majdcsak megemésztem. Sokáig egy rossz álomnak fogtam fel, mostmár enyhül a dolog. :cry: De a végeredmény mindenért kárpótol! :lol:
Tök jó poént mondott reggel a férjed, itt röhögök! :lol:
Csak nehogy úgy járjatok mint a középiskolai osztálytársam/barátnőm. Ők úgy megünnepelték a kisfiuk első szülinapját, hogy 9 hónap múlva kopogtatott Kata baba. Ezt ő mesélte telefonba nevetve, hogy ilyen jól sikeredett az ünneplés :lol:
Nagyon csini vagy a képen, és hát a kis ünnepelt meg zabálnivaló. Mégegyszer az Isten éltesse sokáig!
Ez tök jó megoldás, hogy ha keresnek a rokonok, ott vagy anyukádnál. Igazad van. Nekem is a nagyszülőkhöz menős verziója tetszik Évinek. Hát nehogymá' ne! Hadd örüljenek, meg hadd kényeztessék őket! :wink:
Szerencséd van, hogy Dávid már azt ehet, amit Ti. Én, ha akartam volna se tudtam volna azzal etetni egy évesen a Larát mert még egy darab fogunk nem volt. :shock: A szülinapja után egy héttel jött ki az első foga. :lol: Néha még most is bolti üvegest eszik, ha nem ízlik neki amit magunknak csináltam, vagy ha nem főzök, rohanás van, ilyesmi. De szereti, a bolognai spagetti a kedvence. Mikor pici baba volt és elkezdtük a hozzátápit az alma-sütőtök volt a favorit. Istenem, de régen volt.
Mi is etetőszéket vettünk a keresztelős pénzből. :P
Pedig volt egy etetőszékünk, de az a sima fa, amiből asztalt lehet kisszékkel csinálni. Az van most anyunál. De azért vettem neki már 5 hósan etetőszéket, mert egyik reggel kitaláltam, hogy én márpedig rétest akarok sütni végre. De hova tegyem addig a gyereket. Ő járókában nem maradt el, akkor még nem kompozott (utána a komppal bármit el tudtam intézni), és ugyebár a rétes azért nem két perc. Na, jött az isteni szikra, hogy veszek etetőszéket, ami nem olyan merev mint ami van, mert abban még nem tudott megülni, hanem dönthető, stb. Na, ezzel a lendülettel el is mentem a Móciba, volt egy darab olyan etetőszék ami nekem megfelelt árban is mindenhogy, akciós is volt éppen, ráadásul a nő azt mondta, hogy kék-fekete mintás, mondom nem baj, erre kihozta és piros-fekete mintás volt. :P Tök örültem neki! Éssss, a hétvégén meg is csináltam a rétest, picilány ült az etetőszékben, játszott a fakanállal, tésztaszűrővel, én meg csináltam a rétest. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett a sztori, de ez olyan jó kis emlék, hogy így lett az etetőszék. :lol:
Ilyen allergiáról még én sem hallottam. Nekem a naptól jönnek ki apró pöttyök a hátamra. Horvátországban úgy néztem ki mint egy leprás, ne tudjátok meg. Rögtön második nap, hát király volt. Apa fogkrémmel kenegette, hogy leszáradjanak. De nagyon ciki volt a kemping zuhanyzójában a ramaty hátammal. Na mindegy, azóta viszek cink rázót, ha nyaralni megyünk.

Timi! Curva jó a játszósátratok. Szereti Ágika? Ő is ki-be pakol belőle. Hol vettétek és mennyibe került? Komolyan elkezdett érdekelni a téma. :wink:
A mi asztalunk, székünk nem lemosható, de kértem rá tesómtól Karácsonyra ún. könyöklőt. Az olyan anyagból van mint a tányéralátét, csak ugyebár nagyobb, majdnem akkora mint az asztal és az védi. Disney-s tündérek vannak rajta. A Bia biztos tudná a nevüket, én még nem vagyok ilyen vérprofi. :P A kisszékre meg a sógornőm varrt kispárnát, ugyanolyan anyagból mint a sötétítő függönye. De sajna már csak egy székre való anyag maradt, ezért még majd vennem kell az Itáliában, remélem lesz még ilyen Maja méhecskés anyag.
Basszus már én is keresem a kupit egy ideje, de nem találom! :lol: :shock: Szuper a kisasszony birodalma.

A futóbicikli olyan, hogy nincs rajta pedál. Tökre bicikli formájú, csak pedál nélkül. Ugyanúgy a lábával hajtja mint a kismotrot, csak kétkerekű. Nagyon szupi szerintem. Itt a faluban láttam egy kisfiúnak és az anyukája csak szuperlativuszokban beszélt róla. Fejleszti az egyensúlyérzéket. 14 E Ft a Decathlonban, 2-5 éves korig jó, a honlapján meg tudjátok nézni a gyermekbicikliknél. Na a kis örökmozgómnak ilyet szeretnék. Bár egyik kollégám már mondott ellenvéleményt is, de hát ez mindennel így van.

Voltunk kint du, de csak a kertben. Csúszdázott a Cica meg hintázott. Futkosott ezerrel, egy órát voltunk kint, de ennyi bőven elég volt.
Holnap asszem én is a Lidl-ben kezdek. Aztán délután masszázs.

Gyerekek! Lányom megint a lavórban! :P

Sziasztok!

Kép
larianyu

Sziasztok csajszik!

Ki van dugítva a fülem!!!!!!!!!!!! :D Apa jött haza fél 6-kor.Én meg bementem az ügyeletre.Nem kérdezték miért most jöttem és még várnom sem kellett!!! :lol: Kimosták mind a kettőt.Régen versenyszerűen úsztam,és egyszer csak begyulladt mindig.Bármilyen úszósapkával próbálkoztunk,nem volt jó egyik se.(Az előtt évekig semmi baja nem volt a fülemnek.)Akkor abba is hagytam az úszást.De egy kiadós strandolás után tuti a fül-orr gégésznél kötök ki. :(

Nekem is tetszik Ágika játszósátra.Mi egy kicsit vettünk a Pennybe.Zöld,békás és 2000Ft volt.Húsvét előtt,így azt hozta a dédi nyuszija.Most meg dugdosom,ne kelljen összerakni,mert nálunk nem fér el.Balcsira hordtuk neki,de ott nem mászott bele,a lakásban előszeretettel használja :? .
Timi biztos arról a kupiról beszélt,hogy nem szín szerint vannak a játékok a sátorban csoportosítva. :lol:

Na jó éjt nektek!!!!
Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok Lányok!

Itt vergődök 5 óra óta. A Zuram elment dolgozni én meg azóta nem tudok visszaaludni. Elfelejtette becsukni a kutyát, az meg ugatott, úgyhogy kénytelen voltam kivánszorogni, de azóta se jön álom a hasamra.

Edit! Örülök, hogy kidugítottak! :lol: Akkor mostmár füleid tiszták, szemeid ragyognak! :P

Anna! Hívom a tornyot, tornyom a hívót! Jelentkezz! Ugye minden rendben?!!! :roll:

Ma megyek vásárolni, meg maszirgára. Már várom megmondom őszintén. Két hete nem voltam, és jelentkeztek az elvonási tünetek. :shock:
Remélem kapok neki bodyt a Lidl-ben, mert nagyon fel vagyok ajzva, a képen nagyon édik. Én már vettem ott bodykat és elégedett vagyok velük. A múltkor cicásakat árultak, ezen most, ha jól látom zsiráf van meg őzike. Mármint a rózsaszínen meg a vajszínűn. Na, majd kiderül.

Szép Napot Mindenkinek!

Puszik

Kép
larianyu

Sziasztok!
Móni,köszi,minden rendben,csak olyan semmilyen volt a hangulatom,tegnap küzdeni kellett gyerekekkel,besokalltam... :oops: Rolcsinak üvöltési ingere volt,Norbi meg felváltva duzzogott és flegmázott...Kicsit sok volt a jóból.Anna kímélt,szerencsére! :lol:
Nem semmi,milyen korán keltél,babám!De cserébe kapsz masszírt! :lol: Nagyon jó a játszótok!A kutty a képen a nevezetes Alfi?

Edit,az ismerősöd,aki a tortát csinálja,vállal idegeneket is?Ha igen,adnál elérhetőséget?Még nem sürgős,de Annának szeretnék majd valami szépet süttetni!Móniék rózsaszín csodája a lenne kiindulópont.A füled akkor most nincs begyulladva?Vagy igen?Kimosták,de gyógyit nem kaptál rá,ugye?Keresztelő-ajándék ötletem sajna nincs...

Melinda,nagyon jól sikerült az első szülinapja Dávidnak!Tortában tapicskolás... :lol: kihagyhatatlan!Építőkockát Ro karira kapott,de a kis mániákus ahogy kipakolja,egyből rakodja is vissz!(Istenke tartsa meg a jó szokását!!! :lol: )A képek nagyon tutik!

Timi,lehet hogy már írtad,de hol vettétek a játszósátrat?Amúgy én sem látok kupit!Ha csak nem tényleg Editnek van igaza,és az a kupi,hogy nem stokiban,szín szerint vannak a játékok! :lol:

Ma még bankba kell menni,meg ebédet kell főzni(paprikáskrumpli lesz),és vasalni kell.Délután meg ha minden jól megy,jön át barátném.A hangulatom még mindig nem az igazi,kissé harapós,hogy finoman fejezzem ki magam... :oops:
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok lányok,

Nagyon nehezen keltem ma fel, este későig filmet néztünk, de olyan izgalmas volt, muszáj volt végignézni 
A játszósátrat az interneten rendeltem a gyerekjatek.hu-n
12,000 volt postaköltséggel együtt.
Ági nagyon szereti, és én is mert leköti hosszabb időre, és tudom csinálni a dolgom.
Na, jóó lehet ami benne volt a képben szobarészlet, nem volt kupis, de amúúúgy,
Bár a gyerekszobában soha nincs nagy rend, csak miután elpakolok kb 2 percig

Móni,
Sajnálom, hogy nem tudtál visszaaludni, de a masszírozás biztosan kárpótol majd, irigyellek, olyan jó lesz neked 
Mi is elnézünk ma a Lidl-be, kellene harisnyanadrág is meg body is, remélem lesz még mire megyünk, én csak akkor tudok menni, ha apa hazajött.
A futóbicikli tényleg jónak tűnik nekem is, nyárra lehet beszerzünk egyet mi is, addigra úgy is tudod majd mondani Larának mennyire tetszik majd.

Anna,
Neked meg a tegnapi rossz napodat sajnálom
Én is harapós vagyok ilyenkor
Jó hogy jön a barátnőd, ő majd felvidít

Edit,
Jó, hogy nem volt akkor baja a fülednek, és a mosással meg is oldódott a dugulás.

Ezt jó előre megírtam, mert megint szakadozott az internet, közben beszéltem a szolgáltatóval is, mondták hogy csinálják, csinálják……
Közben megjártam a Lidl-t is, vettem bodykat, meg harisnyákat
Majd leszek még, pusza

Kép
tinaági

Hello

Az lemaradt, hogy kedves apósomnak hála tudtam megjárni a boltot, pont ráért, így kihasználtam.
Na, mostmár megyek ebédeltetni
Voltunk kinn is elég sokat, tűrhető az idő

Kép
tinaági

Sziasztok!

Írtam egy csomót,aztán eltűnt!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reggel bolttal kezdődött a napon.Na nem olyan korán,mint a Móninak.Ezek az apukák ezek az apukák...Ejej!

Persze nagy ramaty,kipakolással végeztem.(félig-meddig),a porszívó a gyerekszoba közepén,mert orrszívás volt (takonykórosak a lurkók) és a Jázi előszeretettel játszik vele...Csöngetnek!!!VÉDŐNŐ :twisted: !Imádnivaló,hogy jött,mi?Egy éves státusz.Két hét múlva lesz egy éves...Na mindegy...

Hát Anna!Nem irigyellek Norbi miatt.Elkezdődött a tinédzserkor.Ha kinövi,folytatódik ez az egész Annával.De át kell esni rajta...mindegyikünknek! :?

A csajnak elkérem a telszámát és leírom a címét,meg mennyi volt a torta priviben.Oks?

Timi!Nekem a kis asztalotok is tetszik.Igazi csajos őrület.Nővéreméknek olyan van,csak az kék.De ez a rózsaszín sokkal jobb!!!!!!!!

A keresztelős pénzből lehet kapnak a gyerekek játéktárolót az ágy alá.Meg ágyneműhuzatot néztem az Ikeában,a lányos rózsaszín szíves,a fiús autós.Én ilyen nagy Ikea fan vagyok.berendezéseink nagy része onnan van.Imádom!

Móni!A külön szárító tudom sokkal jobb!!!!De tudod,mi tömbben lakunk :? .Helyhiány.A mosógép meg a konyhapult alatt van.De majd ha lesz kertesünk!!!Ott mindenünk el fog férni!!!!Remélem!Meg azt is,hogy lesz kertes. :D

Évi!Én is a nagyihoz utazós verzióra szavazok!Sokkal jobb döntés!!!!

Dávid nagyon ari a tortával.Ahogy ismerkedik vel,tapizza!!!Meg lehet zabálni!!!!!!

Móni!A lavóros képeteken a férjem annyit röhögött!!!!Elképesztő milyen nagy bohóc ez a Larika!Szórakoztatja a családot,mi?

A fülemre nem kaptam semmit.Nem volt begyulladva.Pedig amiket írt a Móni az ő fülével kapcsolatban!!Nem szeretnék olyan "nyalánkságokat",köszönöm!!!!
Milánéknak,hogy folyik az orruk,a doki írt rá fülcseppet,hogy azt csöpögtessek az orrukba.És jóóóó!!!Annak idején az anyatejet is kellett csöpögtetnem.Az is jó volt.Csak az ugyebár nincs.4 hónapig szopizott a kiscsaj. :? Milán 6 hós koráig.És a hozzátáplálás mellett 8 hónapos koráig volt lefagyasztva tejem.Jázminnál nem fejtem olyan intenzíven,mert tuti sokáig lesz tejci.Aztán nem lett.Istenem,kapott tápszert.Nála az is gond volt,hogy iszonyat mennyiségeket evett!!!Már a kórházban 100 grammokat szopizott.Istenem,ha éhes,hadd egyen!!!Szeret most is kajálni!! :lol: Ő volt az egyetlen,aki a születési súlyát meghaladta,mikor kiengedtek!

Melinda!Én a Jázinak már régóta adok a mi kajáninkból.Persze nem a nehezekből.De már rég a mi főzelékeinket és a leveseinket eszi.Két foga volt csak alul,mikor már összemorzsolta a kis ínyével.Most négy foga van,és semmit nem pürésítek!Milánnak ilyenkor 16volt.Most már neki kint van mind a 20.

Na megyek,mert lenne dolgom.Megsütöm a sajtos rudat,és bepácolom a tarját.Hogy mit fogunk enni nem tudom!A Jázmin gyors üvegeset.Nálunk is a bolognai a nyerő,régen meg a sütőtök csirhehússal.Milán meg azt hiszem szendvicset kap :oops: .

Sziasztok!!!!!

KépKép
nagyedit

Sziasztok lányok.

Holnaptól a Tescoban is lesz akciós body, meg egy két apróság…

Hát nagyon egy ramaty egy éjszakánk volt. Dávid megint köztünk landolt és állandóan forgolódott, szerintem nem telt el 5 perc és már fordult is a másik oldalára. :( :cry: Most meg álmos vagyok , hisztis vagyok és nagyon padlón. Bár ez már a tegnap délután kezdődött és egy ilyen frankó éjszaka után a helyett hogy aludnák a manóval , itt esz a fene a gép előtt. :D

Timi ügyes voltál a bevásárlással. Lidl-be végül nem jutottam el és szerintem ki is hagyom már. A múltkor is mikor mentem délután már semmit sem találtam amit szerettem volna. Rendes apósodtól hogy vigyázott Ágira. :)

Anna tinédzserkor, ajaj valamikor mik is voltunk timnik és nem könnyítettük meg a szüleink életét. Úgy-e erre szokták mondani „kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond”. Jót fog tenni egy kis baráti beszélgetés. Én is mindig meg könnyebbülök ha kitudom pakolni ami a szívemet nyomja.

Móni egyre gyakoribbak a korán kelések ….. Megfertőzött Edit?? :D :D Masszázsért irigy irigy. 8)

Edit hát nem semmi a védőnőtök. Nekünk szerencsénk van nagyon rendes. Egy év alatt talán 4-5 volt nálunk , még a legelején. Nyáron volt egy meglepi látogatás reggel 9-kor szólt a kaputelefon, nem díjaztam mert egy vacak éjszaka után örültem hogy reggel még tudok piheni. Most is abba maradtunk hogy majd áprilisban talizunk mikor viszem Dávidot oltásra és tanácsadásra. Ha addig van valami kérdésem majd megkeresem.
Dávidnak 8 foga van és már én is egy jó ideje nem pürésítek, csak össze töröm a villával. Eddig mindent megevett amit kínáltam neki. Remélem megmarad ilyen kis jó evőnek és nem lesz válogatós mint az anya. :twisted:
Jó sütés főzést neked, közeledik a nagy nap.

Évi merre vagy??? Minden ok veletek? :oops:

Andi a képfeltöltéssel ha gondolod nagyon szívesen segíttek . Gondolom hogy nem lesz egyszerű ha elmegy apa, de kitartás. Olyan hamar telnek a napok, majd észre se fogjátok venni és itthon lesz. :)

További szép napot.

Melinda

Kép
dávidbaba

Szia Melinda!

Köszike elfogadom a segítséget,mert most is próbáltam feltölteni kisebb képet de az se sikerült...
Na mindegy...Mi szombaton megyünk a tescóba,remélem lesznek még kisrucik,mert vennék én is rugikat a manókáknak...
Hát igen nehéz lesz nélküle,de remélem hamar eltelik az a 6 hónap és újra együtt lehetünk...

megint sokat irtatok...Nálunk is névadó volt,mert a szülök nem voltak megkeresztelve,mondjuk én se vagyok,igy nekünk ez is megfelelt...

Most röviden ennyi...
anda-vivibaba

Sziasztok Lányok!

Na, nem kell ám sajnálni engem annyira. Fél 7-kor újra elaludtam és 9-ig nyomtam. De akkor aztán szarul aludtam, de mindegy, legalább pihentem még valamennyit.
Aztán reggeli után nyomultunk a Lidl-be. Kár, hogy senkivel nem taliztam. Lehetett volna ott tartani egy topiktalit. :P Vettem bodyt a kicsilánynak, de rózsaszín már nem volt, úgyhogy drapposat kapott, meg kéket, de szerintem a kék is édi, jó lesz az farmernacihoz. Úgyhogy kistafírungoltuk a leányzót. Mondjuk tényleg ezeregy ruhája van, de bodyból soha nem elég. Én harisnyát nem vettem most, mert Karácsonyra is kapott 3-at a mamától, meg a múltkor is vettem a Lidl-ben, meg még nyáron dózsakertben egy boltban volt végkiárusítás, ott vettem a bordás Top harisnyákat 290,-ért. Vettem nagyobb méretet is, ennyiért vicces volt, ígyhát most harink is van.

Annám! Igen a képen az Alfikutty van. De édes szívem, az előző oldalon már volt egy Alfikép, kb. az oldal felső egyharmadában. :wink: Hát azt meg se nézted? :roll: :P
Sajnálom a kibukásodat. Nehéz lehet a kiskamaszkor, de majd lesz benne részünk. :shock: Ro meg kis csibész, hogy Ő sem hagy nyugton. De nyugi bébi, minden rendbejön. :wink:

Timi! Csapj az asztalra a szolgáltatónál. Mostmár aztán elég! Hát nehogymá ne tudjál netezni, ha fizeted! :twisted:
A gyerekszobában nálunk is akkor van rend, ha én összepakolok, kiporszívózok, aztán kezdődik elölről az egész. Az a király, ha valami kis építőkockára vagy ilyesmire rálép az ember lánya. Na az aztán a jó érzés.

Edit! Védőnő no comment. És mi a pi...t státuszozott otthon, nálunk be kell vinni a bébit leméri elölről-hátulról, stb. Most otthon mit akart státuszozni, na mindegy.
Jaaaaaa, ha a mosógép a konyhapult alatt van, akkor tényleg hülyén nézne ki, ha ráraknád a szárítót! :shock: :P
Örülök, hogy jól szórakoztok kicsilányomon. Ilyenkor én is meg tudnám zabálni, de mondjuk mikor elveti magát a betonon, azt azért már annyira nem csípem.
Jó készülődést a névadóra. De azért gyere ám! :wink:

Évi! Gyere!!!!!!

Jajjjjj, csajok, újjászülettem a maszin. Utána mentem még postára, meg vettem még Maja méhecskés anyagot párnának. Mindjárt indulunk haza a mamától, mert otthon még vár rám a kipakolás a bevásárlásból. Aztán valami jó kis vacsi kéne, de hogy mi? Majd még megálmodom.
Kislányom megtanult két szemmel kacsintani. Haláli, egyszerre csukja be a két szemét. :P Jajj, de imádom.

Kép
larianyu

Sziasztok!

Na itt!!!Kész a sajtos rúd,egész nap ment a mosógép,meg szárított.A Barátok közt alatt ki is vasalok!

Halljátok!Barátnőm megkért,hogy vigyázzak a kisfiára.Nem tudja megoldani.Úgyhogy jön fel már reggel Dávidka és itt lesz fél 2-ig.Egy szerencséje van a kiskölyöknek:imádom és a Milán is.Legalább Milán is ellesz és készülhet a franciasali és a kaszinótojás nyugodtan.Bár nem tudom mit csinál a Dávid,amíg a lusta gyerekeim nem kelnek fel.Kénytelen lesz velem beérni!Mondjuk barátnőm nem sértődött volna meg,ha nemet mondok,de nem tudtam.Én is számíthatok rá :D .
6 éves a Dávid,sok gond nincs vele.

Amúgy a védőnőnk nem egy sárkány.Csak ez a be nem jelentkezés... :? Én nem szoktam soha bevinni a gyerekeket a rendelőbe.Van itthon mérlegünk és hozza a papírokat a védőnő,amit ki kell tölteni.Az az egy szerencséje van a nőnek,hogy csak 2-3 havonta jön.Két hét múlva lesz Jázika 1 éves,nem gondoltam,hogy ide eszi a penész.

Móni!Vacsiötletek: melegszendvics,lecsó,rántotta,tükörtojás,héjában sült krumpli(imádjuk!) szalámival,virsli...Ennyi jutott most eszembe!De nálunk a fasírtos zsemle is nyerő!
A kacsintás jó lehet!!!!!!A hülyeség az megy,látom :lol: :lol: ! Remélem nem sértődsz meg rajta :oops: !)

Még erről az apuka távol van dologról annyit,hogy ez nekik sokkal sokkal rosszabb.Nekik a gyerekek sincsenek ott :cry: !!!

Úristeeeen!!!!!!!!Gyerekeim még alszanak és már 6 óra!!!Lassan megint feküdniük kéne!!!Megyek ébresztőzni!

Sziasztok csajok!Évi!Merre vagy?

KépKép
nagyedit

Sziasztok!
Timi,szerinted érdemes még holnap elmenni a Lidl-be?Rendes volt Apósod,hogy segített,hogy be tudj bevásárolni!Köszi a játszósátras infót,megnézem!

Edit,az nem jó,ha náthásak a manók!Reméljük,hamar kijönnek belőle!Igen,a tinikor...Azon szoktunk mélázni Gáborral,hogy Norbi (talán :lol: ) befejezi,mire Anna kezdi a kamaszkort,de Anna még benne lesz,mire Rolcsi elkezdi...Szép kilátásaink vannak... :lol: De (most még) nem vagyunk ám nekikeseredve... :lol: Majd egy pár év múlva! :twisted: :lol: Köszi,várom akkor az infót a tortáról!Milánnak is ilyen jó evőkéje volt,mint Jázminnak?Kitartást a főzőcskézéshez,bár amilyen talpraesett menyecske vagy,meg sem kottyan ez Neked! :wink: Most olvasom,hogy már kész is vagy a sajtosrúddal!És még bébiszitterkedsz is holnap,le a kalappal előtted!A nagyfiúnak meg Milán is örülni fog,ha jól el tudnak játszani,Te is jobban haladsz a munkával! :wink: Jó sokáig alszanak csemeték!Írd majd meg légyszi,hogy este mikor tudtad letenni őket,ha nem gond!A héjában sült krumlihoz kell valami extra?Vagy csak bedobod a tepsibe,aztán sütőbe,és kész?Még sosem csináltam... :oops:

Melinda,sajnálom,hogy cudar éjszakátok volt!Van tipped,mitől lehet?Fogacska a ludas?Remélem,ma éjjel ki fogod tudni aludni magad!

Móni,jól van naaaa!Akkor nem sajnálunk!!! :twisted: Annyira... :P Alfikuttyért elnézést kérek,de nem vettem észre...Pedig minden képet megnézek,de csak most szúrta ki a szemem! :lol: Téged is kérdezlek,hogy szerinted holnap érdemes még elmenni lidl-be?Voltak fiús bodyk is?Örülök,hogy feldobódtál a masszírtól!Laura édi lehet,ahogy két szemmel kacsint!Anna már tud ugyan egy szemmel,de csak az egyikkel! :lol: A másikkal valamiért nem megy neki...Annyira édesek ilyenkor... :lol:

Évi,minden okés?Merre jársz?

Volt barátnőm,de sajna túl sokat nem tudtunk beszélgetni...Meg hát ugye 4 gyerek mellett egy mondatot is alig tudtunk befejezni.Fel voltak pörögve a csemeték,na.Majd legközelebb! 8)

Lányok,nekem akkor mákom van a védőnőkkel?Amikor a költözés előtti védőnénink volt,áldottam a sorsom,hogy Őt kaptam.A nevét nem tudom,hogy kiírhatom-e,így inkább nem teszem...Sosem jött váratlanul,mindig felhívott,hogy mikor jönne,nekem jó-e az az időpont.És nem kellett fél délelőtt otthon várni!Komolyan küzdöttem érte,mikor költöztünk!!! :lol: De ez van.Nem is olyan rég hívtam fel valamiért telefonon,mert a mostani védőnéninek nem tudom az elérhetőségét,és ez asszem péntek délután volt.Ez annyira jó érzés,hogy bár már nem hozzá tartozunk,de felhívhatom(persze annyira csipcsup dolgokkal nem zavarom),komolyan,életem eddigi egyetlen normális védőnője!!!Hihetetlenül hálás vagyok érte!A mostanival sincs különösebb gondom,mióta itt vagyunk egyszer jött,Ő is hívott,hogy mikor jönne,jó-e nekem...Szóval nincs semmi gáz vele....De az IGAZI védőnő számomra az előző védőnő!Viszont amikor dózsakertben laktunk,Annával ollllyan védőnőt fogtam ki...Anyáááám!Magától értetődően beírta apának Norbi apját pl....Meg hogy kutya-macska ne legyen,mondja ezt családlátogatáskor,a lakásban úgy,hogy NINCS kutya-macska.MINDIG akkor jött,mikor Gábor éjjeles volt,és MINDIG kiabált,és most sajna nem túlzok.Szóval,volt nekem is a jóból,de hálistennek kaptam ízelítőt abból,hogy hogyan is kéne-lehetne ezt csinálni...Amúgy a státuszt nálunk is itthon csinálták meg,Anna 5 és Ro egy évesét is.A mérést (magasság-súly) meg a rendelőben.
Na,ezt a témát jóóóóól kiveséztem!Bocsi! :lol:
Megyek,mert nem sikerült befejeznem a vasalást!
Meg amúgy is annyit szövegeltem... :oops:
Ma már nem valószínű,hogy jövök...
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Na sziasztok!

A Jázmin már 8-kor aludt :shock: !Ekkora egy lusta nőszemély!!!!Mi is mindjárt fekszünk.milán is kénytelen lesz aludni! :twisted:

Anna!Én a hajában sült krumplit megmosom és a sütőben a rácsra teszem rá és kb 50percig sütöm.Ha beleböksz egy villát,látod hogy megsült-e.Vajjal és szalámival imádom!!!(Pedig nem vagyok krumplis!)Ja!Rossz leszedni a héját,de megéri.Vagy félbevágod és kikaparod a belsejét.Szerintem Móni is mondja el,ő hog szokta,mert ő nagyon finomakat főz,ahogy látom. :lol: (És ő minden nap főz! :shock: )

Unokatesómékhoz is Dózsakertbe egy szörnyella járt.Állandóan az ajtóra írt neki levelet,hogy már megint nincs itthon.Nyáron 40 fokban el mert menni a szüleihez a kertes ház udvarába hűsölni a gyerekekkel.Miért nincs itthon...hahaha!

Na lépek,mert alvás van!!!!!!

KépKép
nagyedit

Melinda,Móni!Nyugodt éjszakát nektek.Meg persze mindenkinek!!!!

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Anna! Írtam privit. Nem tudom, hogy érdemes-e menned még a Lidl-be, mert amikor mi voltunk már csak kb. 6 csomag body volt, abból is jópár 50-56-os. Mi az újvárosiban voltunk, nem tudom, hogy középsőn mi a helyzet. Persze volt fiús is, írtam, hogy mi is kéket meg drappot kaptunk.
Alfikuttyért nem hari (mármint, hogy nem vetted észre, pedig igencsak jó pasi :lol: ), majd jól megharaptatlak vele! :P Ááááááá, nem bánt ám, csak néha morog.
Egyébként, ha nekem azzal jött volna a védőnő, hogy nem lehet kutya a lakásban, asszem azon nyomban mondok is le a védőnői szolgáltatásról. Mert ugyebár azt is lehet írásban. De nem, az enyim védőnő is normi, csak hát egész délelőtt várjuk, de soha egyetlen rossz szót nem szólt a kutyira, mondjuk tette volna :twisted: . Sőt a kezdet kezdetén mondta is, amivel én is egyetértek, hogy oltott, féreghajtott, tisztántartott kutya ellen semmi kifogása. A szőrt meg porszívózom. Ennyi. Alfika mindig is szobakutyi volt, tehát érdekes lett volna, ha Laura érkeztével őt kirakjuk. Most is nagyon szeretik egymást. Majd rakok képet, hogy milyen viszonyban is vannak! :wink:
Amúgy az fasza lehetett, hogy ordibált a védőnyanyesz mikor a Gábor aludt. Jófej.

Edit! Holnapra jó bébiszatyorkodást! Meg kajcsikészítést, de hát ügyi csaj vagy Te.
Nem haragszom, hogy írtad, hogy a hülyeség az megy. Megy hát, elvégre deriválni majd ráérek még megtanítani, most csak kacsintani tanítom! :wink: Amúgy fejben már számol százig. :wink: :P
Köszi a vacsiötleteket, végül rántotta lett apa módra. Imádjuk. Apa igényesen csinálja meg, nem csak úgy kutyafuttában. Na meg tálalni is szereti szépen. Finom, na. Úgyhogy jól bezabáltam. Megint.

Közben míg kicsinyítettem a képeket, írt Edit. Mi héjában sült krumplit még csak kint csináltunk, grillhusihoz. Azt úgy csináljuk, hogy betekerjük alufóliába, belerakja apa a hamuba és úgy sül meg, isteni.
Köszönöm a jókívánságokat az éjszakára vonatkozóan. Nem semmi Jázi az alvással. Ügyes kislány. :lol:
Még azt akartam Neked írni, hogy én is IKEA fun vagyok. Imádom!

Na, akkor dobok kutyás képet, lehet, hogy a kutyát nem érdekli :P , de én csak tőőőőőtöm a képeket!

Játék közben, még 4 hónaposan

Kép

Ágyneműhúzás közben, szintén 4 hósan (kicsit feltartottak a munkában, de nem baj)

Kép

Kép
larianyu

Sziasztok Lányok!

Sehol Senki? Velem fekszetek, velem keltek! :lol:
Ma el kell sétálnunk a Takszövbe, de asszem viszek babakocsit, hogy elkerüljem a járdánfekvős történetet. :shock:
Még az is lehet, hogy ma nem főzök, mert még vannak maradékok, megesszük azt.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy ma semmi különös nem lesz, szerintem itthon leszünk és teszünk, veszünk.

Még elfelejtettem egyszer Editnek írni, mikor írtad, hogy csapágyasra küldted a régi mosógépedet, jót röhögtem. Én is pont így jártam, Laci 3-szor cserélt benne csapágyat, mert más baja nem volt, megorvosoltuk. Felleltünk Pesten a legolcsóbb, és ár-érték arányban legjobb csapágyat bele, és kb. másfél évente cserélte. Így bírt ki a mosógép 8 és fél évet. Aztán félidős terhes voltam, mikor egyszercsak megállt mosás közben. Cipeltem át a szomszédba a vizes ruhát kicentrizni (muszáj volt valahogy megoldanom), mert egyedül voltam itthon. Aztán másnap mentem a Média Marktba mosógépet venni.

Na, lányok szép napot, aki még bepróbálkozik a Lidl-vel sok szerencsét, majd még benézek, de íííírjatooooook!

Kép
larianyu

Sziasztok!

Nem is nehéz 3 kölökkel.mondjuk apával sokszor eljátszunk a gondolattal.Nem áll tőlünk messze a nagycsaládosok élete....De mostanában nem vállalnék be még egy bébit.Majd pár év múlva.No meg fel is kell nevelni őket!!!!

A stefánia vagdalt sül,a franciasalinak is nekiesek,csak gndoltam írok pár sort! 8) Más nem ,Móni te tuti olvasod!!!!JÓL IS TESZED!!!!!!!

Később még jövök!!!!!!!!!!

KépKép
nagyedit

Sziasztok.

Edit azért még olvasunk szerintem egy páran … :twisted: . és lélekben veled vagyunk. :D Három gyerek és a készülődés … Rendes tőled hogy bevállaltad a barátnőd fiád , na ilyen helyzetekben derül ki hogy ki az igaz barát.

Móni kell is néha egy kis lazítás, csak otthon tenni venni. 8)

Dávidnak estére lett egy kis hőemelkedése, nappal nagyon nyűgi volt. Több mint valószínű a fogacska a ludas mert ki se vette a tegnap a kezét a szájából, de még a rágókákat sem fogatta el. Ráharapott és azzal a lendülettel el is dogba sírva. Nem engedi hogy bekukkantsak a szájába. Estére adtam neki egy kis Panadolt, reggel 8-ig aludtunk csak 2x kelt fel, adtam egy kis vizet neki és aludt is vissza. Most itt rángatja a nadrágom és magyaráz, közben zenére riszálja a kis fenekét. Megzabálom. Ma ahogy látom nyugisabb napunk lesz. :D

Később még jövök én is.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok Lányok!

Bocsi a tegnapi felelőtlen kimaradásért! Nem vagyok nagyon hülye ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Reggel írtam nektek egy giga hozzászólást. Rányomok, hogy "mehet" .... hát nem elszált az egész megint! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Olyan ideges lettem, hogy kocsisokat megszégyenítő módon káromokodni kezdtem! Szegény gyerek csak nézett nagy boci szemeivel mi a baja anyának. Ki is kapcsoltam a gépet azonnal a picsába és büntetésből egész nap nem jöttem a közelébe! :twisted:
Tudom...tudom ... már megmondtátok hogyan védekezhetek ez ellen és biztos gondoljátok ez a nő bolond ... de ez van ... lehet tényleg bolond vagyok! :oops: :lol:

Nagyon sokat írtatok megint. Olvasok már vagy fél órája. :shock:
Edit nagyon ügyes vagy ám, hogy három gyerek mellet még a kaja is halad! Le a kalappal előtted!

Melinda, örülök hogy jól sikerült a szülinap! Annak kevésbé, hogy a fogacskája kínozza Dávid babát. szerencsére ezek a fogfájós időszakok rövid ideig tartanak.
Szép tortátok volt. Saját készítés?! Nagyon édi volt Dávid mikor a kis kezével állag ellenőrzést tartott. :lol: :lol:

Móni, nagyon szeretem a képeid. Lara nagyon édes volt pici babának is. Tök édik a kutyás képek.
Nagyon tetszik ám a játszóteretek is. Nagyon szeretnék egy kertes házikót. Világ életemben kertes házban laktam, csak mióta Tbányára költöztünk élünk tömblakésban. Elejében nagyon fura volt, de most már megszoktam.

Anna, a Lidl-be mi sem jutottunk el ... lehet később az esélytelenk nyugalmával benézünk a Pocokkal. Ha elfogyott akkor így jártunk.

tegnap nagyon finomat főztem. Kínait.
Narancsos mézes-mázas oldalast, zöldséges sült tésztával. Persze én csak megkóstoltam, de apa szerint istenien sikerült. Ha valaki szereti a kínait elküldöm a receptet. Ez biztos nem okoz csalódást.

most lépek ... még szeretnék elmosogatni mielőtt felébred a Pocok!
Később remélem még benézek!
pussz
évi
evangelista72

Pici fiam szundizik.

Móni látom Alfi nagyon vigyázz a Laurára. De aranyos. :D Régóta megvan a kutyusotok? Nem volt féltékeny Laurára?

Melinda

Kép
dávidbaba

Andrea ment privi. Leírtam a képfeltöltést hogy én hogy csinálom,csatoltam 1-2 képet is. Remélem segíteni fog. :)

Évi, te kis elveszet bárány…. Nekem megfordult a fejemben hogy valami ilyesmi van a hátérben. Le is játszódott lelki szemeim előtt a jelenete amint szétvered a gépet. :twisted: :twisted: :twisted: De jó hogy minden ok veletek. Kinai nekem jöhet.

Ennyit a hosszú szundiról…. megyek mert megint megcélozta a virágot.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok!!!!

Este Milán ahogy kikapcsoltam a gépet,közénk feküdt.10 óra előtt vittem át a szobájába.Hamar elaludt.Ma reggel 7:15-kor jött barátnőm.És a Dáviddal felkeltettük a fiatalembert!!!!Gyerekek!!!!Ilyet még nem láttam.Kisfiam kipattant az ágyból a játszótárs láttán!Nem volt semmi lusti,semmi nyújtózkodás.Csak lestünk apával :shock: !

Hát Móni szép nem lett volna a kutyával,ha kirakjátok a gyerek miatt.Akkor miféle gazdi lennél,te????!!!!!!Én nagyon félek a kutyáktól.Nem is szeretem őket.De visszatérve Anna védőnőjére,mindenki saját maga tudja,hogy mit csinál.Erről senkinek nincs joga véleményt alkotni!!!!!!!!Nekünk otthon mindig volt kutyánk.Attól is féltem,pedig sosem bántottak.De mikor suliból hazamentem,mindig megetettem és megitattam.Az volt az első.Tesóm is nagy kutyafan.Mikor volt kutyija és a diplomamunkáját csinálta mindig elvittük neki sétálni.Azzal,hogy bent van,csak magatoknak csináltok pluszmunkát,nem nekem :lol: .És a Milán imádja a kuttyikat.Ha megyünk az utcán,mindig meg kell simogatni őket.Megengedem,mert nem akarom,hogy olyan legyen,mint az anyja,hogy még a legkisebb padlócirkálótól is tele a bugyija!!!!Félek is,hogy egyszer egy kutyát szeretne,mert tudom,hogy meg fogom engedni neki :lol: .

Annyira rossz lehet Dávidkának,hogy nő a foga.Biztos mindenre érzékeny szegénykémnek!

Évi!Én is gyakran így járok,mint te.Eltűnik az irományom!!!! :twisted: :twisted: :twisted: És én sem mentek semmit közben.Tudod,az okos ember más hibájából tanul...No azok nem mi vagyunk ebben a témában :oops: :oops: :oops: !!!!Marad a bosszankodás és gépkikapcs!!!!

Jaaa!Lejárt a bébicsőszködésem.Jöttek a Dávidért.De a korai kelés jót tett a Milánnak.Mert már alszik :arrow: korábban kel fel :arrow: este korábban fog ágyba kerülni :lol: !Ámen!

Na de Mónika!!!!!Most dícsértelek,hogy Te mindig főzöl!!!!Erre pont ma nem!!!! :roll: Naaa?Kiraboltátok a takarékszövetkezetet?

Drukkolok a body miatt mindenkinek!!!!!Csak jut belőle!

Na megyek.A franciasalinak nem álltam neki,de a svéd gombasali készen van.Csak erre a pár sorra ugrottam be!

Pusszantás Mindenkinek!!!!!
Edit

KépKép
nagyedit

Kép Az első fodrászos kép!

KépKép
nagyedit

Sziasztok Csajok!

Jó sokat írtatok! Változott a mai napunk, mert kiderült, hogy jön a mamához a "Kanka" (Bianka), így eljöttünk bandázni, hogy az uncsitesók együtt legyenek! De még ezidáig nem értek ide az apjával az oviból. Hát mostmár talán befutnak, mert így nem tudják eléggé kitombolni magukat a csajok.
A takszövöt elintéztük, de nem raboltuk ki! :P

Edit!
Kíváncsi leszek, hogy majd később bevállatok-e mégegy babát. Biztos jó lehet a nagycsaládos lét is, de nekem azért nem hiányzik, mert akkor bizony még tetőteret is kéne beépítenünk. :roll: Igazándiból jelenleg pont így elég a házunk, ahogy van, már mégegy tesó is neccesen férne el, de azért Őt még el tudnánk helyezni. :lol: És hát tök igaz, hogy egyszer el kell őket indítani az életbe és az nem két fillér, főleg már 3 esetleg több gyereknél! Na mindegy, ki így, ki úgy. :wink:
Jófej lehet a kisfiad, ahogy kipattant az ágyból. Hát ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy én, aki mániákus ebéd utáni alváspárti vagyok, ma kénytelen voltam kivételt tenni. Báááár, Lara aludt 10 percet. :shock: De ennyi, se több, se kevesebb, mert már nagyon várja a Biankát. Úgyhogy ő is a játszótárs hírére teljesen megtáltosodott, no alvás. Szerintem már este 8-kor kidől. Remélem addig nem lesz hiszti, mert akkor megrágom. :twisted:
Ügyes voltál a bébicsőszködéssel, fasza csaj vagy, nnnaaa. Nem is beszélve a kajcsikról, amiket előállítasz. Nagyon ügyi vagy.
Hát bizony van ilyen, hogy rosszalkodom és nem főzök. :wink: Na de majd holnap.... Palócleves lesz meggyes mákos rétessel, vasárnapra meg husileves lesz sóban sült csirkével. Nyami.
Nagyon cuki Jázmin a képen. Milyen kis göndör fürtjei vannak! Édi nagyon! :P
A kutyiktól nem kell félni. De akkor ezek szerint nem nálunk lesz a topiktali :wink: , ha félsz a kutyáktól. Mert nekünk Alfin kívül még van egy Áfonyánk is. Ő kint lakik. Pedig nálunk elférnénk a kertben, majdnem 2000 m2. :lol:

Melinda! Sajnálom Dávid baba nyűgijét. Biztos a fogacska gyötri. Nurofent nem próbáltad még? Nekünk hatásosabb mint a Panadol, bár írtad, hogy végülis egész jó éjszakátok volt. Én is adok neki esténként Nurofent, megelőzve a fájdalmat, mert még mindig nincs kint a szemfoga. :twisted:
Édesek, ahogy rázzák a seggüket a zenére, meg kell őket zabálni.
Alfikutya 13 éves lesz februárban, 6 hetes korától van velünk. Kicsi öreg mókusom. Elég nagy lelki trauma volt neki Laura érkezése, de ügyesen átlendült rajta. Hát addig Ő volt a világ közepe, most meg már csak a második közepe. :lol: Mikor hazavittük Larát a kórházból "hozott" neki a kisbaba egy játékot. Ráadásul sípolóst, ami a kedvence. Mióta megvan Lara állandóan a nyomában van, ha a gyerek egyet nyekken, Alfi már ugat, hogy hallom-e. Nináá, hogy hallom, de úgy ugat, hogy a gyereksírás mellé az még király. Azóta sajnos kisebb figyelem kerül rá, de azért próbáljuk nem elhanyagolni szeretetileg.

Évi! Ejnye-ejnye, így elküldeni a hozzászólást a messze távolba! :roll: Jól kicsesztél a géppel, hogy nem mentél a közelébe! :P Mi meg itt aggódunk!
Köszönöm a képek dícséretét. Háááát, ha még nem unjátok, akkor majd rakok még. :oops: A kertesházas álmotok meg váljon valóra, azt kívánom. Tényleg jobb mint a tömb. Én tömbben nőttem fel és csak a férjem unszolására költöztünk. De nem bánom.
Engem nagyon érdekel a recept, imádom a kínait. Légyszi küldd el!

Na, jók legyetek!

Kép
larianyu

Sziasztok!

Évi!A recept nekem is kell!!!!!Fini lehet!!!

Mónika!!!A képen a fiam van az első hajvágásakor!! :twisted: Gondoltam,aláírom,hogy ha nem pasis cuccban lenne,simán elmenne lánynak.Aztán eszembe jutott,hogy mindenkinek kisgyereke van,csak meg tudtok különböztetni egy fiút meg egy lányt :? !Sokszor én azzal vagyok gondban,hogy ki ennyi idős lehet.Mármint gyerekeknél.Pedig van kettőm.(Felnőtteknél sem tudom eldönteni,mert nem szoktam ilyesmivel foglalkozni :) )
Én kertesben nőttem fel.Szeretek tömbben lakni,de a cuccaink nem férnek.Meg hát a kertes az igazi,naaaaaa.Az olyan nagy udvarral,mint ami nektek megadatott!(Férjed vmit tudhat!)

Na megyek,Jázika felkelt!!!!

Ui:franciasali kész,májas kész,a sajtkrém lassan tölthető....
Pusza

KépKép
nagyedit

Újra itt.

Évi nem saját készítésű a torta, készen vettük csak egy pár marcipánt és gyertyát vettünk rá. Oroszkrém torta nagyon finom és imádjuk. Nem az a nagyon édes torták közé tartozik. Lassan olyan kötelező süti lesz minden fontos alkalmakkor a családban. Ilyen volt az egyik torta az esküvőnkön, aztán a keresztelőn, most pedig Dávid első szülinapján.

Móni töltögesd fel a képeket, olyan jó nézni a pindurikat. Alfi kutyus akkor egy remek bébiőr. :D
Nekem is volt már egy jó pár kutyusom, kedvencem az óriás snaucer volt. Olyan vigaszdíj volt a szüleimtől. Imádtam. Mindenhova magunkkal vittük és nagyon utálta a kinti népzenét. Mindig olyan cirkuszt csinált mikor ment a tv-ben hogy csak na. Mi jót szórakoztunk rajta hogy a kutya hogy rohangál ide – oda ugatva amíg el nem hallgat. Hiába, volt ízlése. Én a macskákkal vagyok úgy hogy köszi inkább ne…

Edit milyen ügyesen ül Jázmin a széken. :D
Dávid első találkozása a fodrásznál kb. októberben volt. Előtte volt hogy mi is itthon próbálkoztunk de annyira forgatta a kis fejét hogy lássa hogy mi zúg a feje felett , hogy nem jártunk túl nagy sikerrel. Hát a fodrásznál is nem volt egy leányálom, de azért csak össze hoztuk.

Anna mára te vettél ki szabadnapot? :D

Jó pihenést. Ma már nem valószínű hogy jövök. Apa végzet a délutános műszakkal , este bevetésen lesz. :roll: :D :D

Puszi.

Melinda

Kép
dávidbaba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?