Új privát üzeneted érkezett!

jáááj...de jó köszi! :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

heheeeeee laptető :lol: :lol: :lol:

mokibuci

Hello Csajok, hát nem könnyű veletek lépést tartani :D !

Mindenkinek köszi a pocakfájásos nyugtatást :D ! Ma már nem fáj olyan erősen, és nincs bekeményedve, mint tegnap, hála az égnek :) ! Csak akkor érzem kicsit erősebben, ha pl. leülök, felállok, lehajolok. Végre így ma már jobban mozgolódhattam! Amúgy most egy darabig én is minden nap szedni fogom tényleg az erősebb magnéziumot.
Olyan szurkálásokat én is érzek néha alul, elől és hátul is :D . Ma egyszer már fel is szisszentem, úgy nyilalt!

Szegény Mia, nagyon drukkolok, hogy ne ismétlődjön meg az, ami az előző babudnál :oops: !

A baba neme tesztek: :D :D :D
Jókat mosolyogtam azon, amit Edi küldött, az angolt pedig a cérna és tű lógatásnál abbahagytam :) , majd talán később megcsinálom.
A spanyol szerint lányom lesz :roll: . Amúgy jó lenne, ha Edi korábbi terhességéből kiindulva lehetne következtetni, mert én pont így vagyok: nem bírom az édességet, a savanyút meg faltam :D ! Szóval, bárcsak fiam lenne :D !

Edi, bár már szinte mindenki reagált az apa témára, de szerintem is jól döntöttél :wink: ! Így tudtok minden lehetséges jövőbeni konfliktust kizárni a legrövidebb úton! Persze, kíváncsi leszek, hétvégén mit reagál apa :? !
Őszinte leszek: én a múltkor azt tartottam furcsának, hogy a történtek után még a névválasztásba is be akartad vonni :oops: ... gondolom végül nem tetted...

Emma, ha megnyugtat, holnap este megírom, mennyi lett a nyaki redőnk, holnap megyünk újra UH-ra. 11+2 hétnél volt nekünk 1,3 mm, most gondolom jóval nagyobb lesz persze. Amúgy ezeknél a vizsgálatoknál figyelembe veszik a korodat, és a vérlelet eredményét is, és abból állapítanak meg egy lehetséges kockázatot.

Bibar,
ha tudsz, gyere, nagyon várunk :D !!! Drukkoltunk neked nagyon!!!

Ja, pocakfotót én is teszek fel ma, vagy holnap :D ! Bár az enyém még tényleg pici-poci :D .

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Uh, nagyon elmaradoztam, szuper, hogy ilyen iramban tudtok dumcsizni! :lol:

Remélem mindenki jól van és szépen gömbölyödik!!

Sajna visszaolvasni nincs időm, de a pocakképeket átfutottam, formásak.

És azért jöttem, mert az dereng, hogy mostanában lesz/volt a biopszia két anyucinál. Mizujs, remélem ott is minden okés!

Nálunk Levi fogzik, ezért nyüszike, mi apájával 3 hete betegesen, én nagyon köhögök, azzal rémisztgetnek, hogy van akinek megmarad terhesség végéig, ha ugató, száraz és nincs más tünet. Nekem meg pont ez van... :? :shock:

Holnap meg végre több, mint egy hónap után uh egy vadi új géppel, állítólag csúcs. Remélem mindent megmutat Mazsola és egészséges a drágám!

Vigyázzatok Magatokra, puszi

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi, Maki, ha megírod majd...

Kép
emma.zunz

Háló Csajok! Várjuk a pocifotókat! Tudom én is ígértem, de még kb csak úgy nézek ki, m egy jóllakott ovis :) nem igazán szignifikáns a változás, hogy úgy mondjam. Akik tudják már a munkahelyen, mustrálnak, de akár háj is lehet :P

Holnap megyek a 12 hetes nyakiredőre meg vérvételre, utána jelentkezem, kíváncsi vagyok minden OK-e. Voltak kemény napjaim a 3. hónapban, dehát amikor megfogant, akkor toltam csak igazán durván a munkát, bízom benne, ha azt kibírta, ez már csak csuklómozdulat a részéről, és nem viselte meg. Stamnak tűnik egyelőre. Mostanában kezdett keményedni a pocc, de csak ad-hoc jelleggel szedek magnebét.

Most megyek vacsizni, még próbálok jönni.

Meme, merre vagy??

Edi: kisfiad egy tündérke volt, én is megnéztem a linken! a mostani döntéseddel Apát illetően teljesen egyetértek, én ugyanezt tenném!

Kép
Kép
csipetnyusza

Köszönöm annak aki gondolt rám :lol: túl vagyok rajta,nem volt kellemes :cry: :cry: 2-3 hét az eredményig,addig tükön ülök :oops: :oops:
most nem tudok visszaolvasni mert feküdnöm kell,de majd igyekszem pótolni :wink: :wink:

Mamaki ,Sakura
köszi :wink: :wink: :wink: :wink:

bibar

Na, szép jó estét!:)

Köszi a hiányolást!:)

Élek ám, csak nem rég értem haza. Délelőtt itthon volt apa, aztán 3-ra mentem szülésfelkészítő tanfolyamra. Aztán haza sétáltam a jó hidegben, nagyon jól esett.

Edi: Szaralakok kotródjanak!!!:) Döntésed jogos, és vitathatatlan:)
Bálint egy tünemény! megkukkoltam én is!!! És kívánom a legjobbakat!!

Poci: Örülök, hogy minden OK!! Remélem így is marad! De ha mégsem, akkor a következőhöz előre is jobbulást!:D Tudod miér mondom?! :wink:
Ja! a felkelés ma már egész jól ment. Lassan rájövök, hogy hogy juthatok el a wc-ig a legkevesebb jobboldalterheléssel, és fájdalommal. Apa azt mondta reggel, amikor szenvedtem fel magam az ágyból, hogy ugy nézek ki, mint egy seggberúgott büdösbogár :D

Na, hiretelen ennyi jutott eszembe.

Ja! 16 hetes vizsgálat. Nem tudom, hogy kinél hogy van, de nálam van kötelező UH. Meg vér meg pisi. Nekem most lesz genetikai uh. Meg AFP.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na Csajok, itt a pocakfotom. Osszehasonlitva az elozoekkel, szinte nem is latszik a valtozas. Mindegy, szoval a kep mai, de a 11 hetesen is kb. ilyen volt. Kép 16+3
pocaklako

aaa
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:42-kor.
Vendég

Csajok, en ma kerdeztem ra a dokinomnel az AFP-re, nalam olyat nem is csinalnak. Megvolt a 16. heti uh, es ennyi. Majd a 21. hetire (febr. 18. kell vinnem megint a toxo eredmenyet). Nalam asszem mar nem vizsgaljak jobban, hogy van-e valami koros szindroma, remelem eleg ennyi, csak a 12. hetinel neztek meg verbol, nyakiredobol es orrcsontbol.
pocaklako

Edi: az en hasam olyan kis nyamvadt a tiedhez kepest, persze fenekben en vezetek, csak ugy ott nincs baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Pocak
Idén Magyarországon is befogják szüntetni az AFP-t. Mondta a dokim, mert felesleges vizsgálat szerintük.
Vendég

Ja akkor nem izgulok foloslegesen. Annyit mondott a doki, hogy most mar olyan jol meg tudjak nezni a 12. hetin, hogy nincs szukseg ujabbra.
Nagyon szep kerek a pocid Edi!!! :lol:
pocaklako

Poci, edi: szép pocakok!! Irigykedek nagyon!!
Nekem a hájacskámon kívül semmi sem látszik.:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hat Meme, ne irigykedj, nezd mar meg milyen formatlan kis csucsos ize...
pocaklako

Azt olvastam erről az afp-ről, hogy 10-ből 6szor rossz eredményt ad...

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hú Edi ez tényleg méretes! Szuper! Ahhoz képest, hogy elvileg egyidősek vagyunk, nekem ehhez képest semmi sincs :) Én is azt hallottam, h beszüntetik az AFP-t, mer sokszor félrevezető.

Poci, úgy nézem Ti is szépen alakultok! ;)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.01.14 18:24-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Az enyém meg nem csúcsos, hanem hurkás..:) Ugyhogy sztem igenis szép az a poci, amit magad előtt tólsz!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nem lehet valahova petíciót beadni, hogy vegyék le az a nyamvadt helló babát, mert már engem is kezd frusztrálni!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: koszi azert :oops:
Meg azt szerettem volna toletek kerdezni, hogy otthon van olyan, hogy morfologiai uh? Amin a baba minden egyes szervet kulon nezik? Ez nekem febr. vegre-marc elejere esedekes.
pocaklako

Jajjjj!! Poci!! 10000000 millió bocsika!!! Elfeljtettem amit ígértem tegnap este!!:(((

Meme

Kép
hmeme
Németország

Semmi baj, Meme...majd ha lesz idod :D
pocaklako

Poci: ment a drótposta!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Pocak
Szép pocakod van. Szerintem igenis szép kis kisfiús pocak:)
Az elsővel nekem is hasonló méretű volt a pocim és kis hegyes volt:)
Most kerek dinnye pocakom van...

Nekem óriási van, sokan mondják... valószínű mert a második azért.

Igen, az Afp sokszor rossz eredményt adott, így beszüntetik itt is, mert felesleges. Mondjuk én nem bánom.

Meme,eljön még az idő mikor óriási nagy pocid lesz neked is, ééés látszani is fog ám :D:D:D:D
Vendég

Mi megbeszéltük apával, hogy akármi lesz az afp eredmény...nem szúratok amniót. Ha 12 hetesen nem látszott hogy baj van..akkor most már ne csesztessenek minket. Tudom, hogy elvileg az afp arra lenne hivatott, hogy kimutassa, ha fedetlen testfelület van a picin. Tehát: nyílt gerinc, vagy bárhol hiányzik a bőrfelület, ahol nem kéne. DE! azt is írták, hogy annyi minden befolyásolja az eredményt. Nálam pl. sanszos, hogy magas lesz az érték, mivel túlsúlyos vagyok...és mert dohányoztam, meg mert IR-em van...és még sorolhatnám. egy csomó dolog fel volt tüntetve. Magyarul, szinte akkor van jó eredményeg, ha eddig burokban éltél. Azért meg nem akarom veszélyeztetni a gyerekem életét, mert van ESETLEG, sacc 30-40% esély arra hogy baj van. Bármi baja is lesz, az én gyermekem lesz. És hacsak nem olyan baja van, ami az élettel összeegyeztethetetlen..hát inkább nem vállalom az amniót. Lehet hogy én vagyok agyas, vagy ostoba..de amikor már ennyiszer láttam, ott van, mozog, ver a kicsi szíve...ha tényleg nincs akkora baj, hogy életképtelen, ki bírná lelkileg, hogy elveteti. Most 16-18 hetesen?? Én egyet már elveszítettem, és nem vagyok ezzel egyedül sajnos...mégegyet nem kockáztatok!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Teljes mértékben egyetértek veled. Én sem mennék semmilyen vizsgálatra, ha nem jó az AFP. Én is úgy érzem és úgy vagyok vele, hogy az uh-n ki kell mutatni, ha baja van. Nem viccből akarják beszüntetni az AFP-t.
Vendég

na Edi:
küldjed nekem a szaralak képét :D :D

mokibuci

Moki
Akartam küldeni, de mint kiderült, leszedtem a gépemről az összes képet, mikor berágtam rá... :twisted: Majd elő kell kotornom a memóriakártyám, azon vannak képek... ha megvan, küldöm....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.14 19:40-kor.
Vendég

okéoké :D

na akkor én megyek is alukálni :oops:

szijjjjjjasztok :D :D

mokibuci

sziasztok,

na, voltam kismamatornán...ééés naaagyon tetszett:)

a lényege(merthát én azt hittem majd rendesen tornázunk..és nem):
- erősíti a mell és hátizmot, hogy feszes maradjon, ill. ne legyen gond a növő pocak miatti súllyal
- aztán a gáttájék teljeskörű tornáztatása....ami még őszinte leszek nem volt egyszerű, mert néha nem tudtam megkülönböztetni éppen mit is akarok tornáztatni
-jajj, nem is tudom még mi volt, de jó volt...

azért mert jó volt, megyek rendszeresen,úúúgy heti 2-3szor

- jah, meg a levegővétel, annak beosztása, és a tolóakármik összekötése a levegővétellel
szal értitek:)

fiú lány tesztek:
- a spanyol szerint fiú
- az angol szerint: 47 % lány, 52 % fiú

na most ilyenkor mi vaaan????
:D :D :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Moki
Okéoké... fogom majd küldeni, csak vegyem rá magam, hogy nézegessem.... grrrrr
Vendég

Igen, akiket kerdeztem, szinte mindnek rossz eredmenyt hozott az AFP, amit utana UH-val ujravizsgaltak....szoval nem sok ertelme van, csak Magyarorszagon bevett szokas meg, de mar itt se sokaig.

Kép
Kép
csipetnyusza

Én ma voltam szülésfelkészítésen:) Jó volt. Ma mondjuk egy filmet néztünk a méhen belüli fejlődésről. Minden héten csütörtökön van. Jövő héten a táplálkozás, sport lesz a téma. Aztán lesznek gyakorlati dolgok is (azt várom már nagyon), pl: fürcsiztetés, pelusozás...stb. Aztán ha vége ennek a tanfolyamnak, akkor indul kismamatorna, ha lesz elég jelentkező. Én megyek!!!:) Addigra már éppen jól fog esni (6-7 hét múlva), hogy kicsit megmozgassam magam.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nyusza
Nekem mondjuk jó volt az eredményem anno 1,1mom volt. De attól függetlenül sokaknak rossz eredményt adott....
Vendég

Sziasztok!

Bibar: ha túl vagy ezen a pár napon, gyere mesélj nekünk, mi volt. Ment a drukk ezerrel!

Edi: megnéztem a kisfiad, gyönyörűséges volt valóban újszülöttnek is!!
Kíváncsi leszek, mi lesz szombaton. Őszíntén örülök a döntésednek, mert így bármikor változtathatsz rajta, ha apa végre apaként tudna létezni. De én tuti, hogy nem lennék ennyire kimért vele kapcsolatban. Nekem már ott kinyílt volna a bicska a zsebemben, mikor a szülésre akart jönni, miután lelépett. Egy bilit a fejére húztam volna az első alkalommal, ahogy találkoztam volna vele, az egészen biztos! :twisted:
Pocikád pedig tényleg jól gömbölyödik. Szép nagy babóca lesz Botika is. :D

És az öszes pocakfotó nagyon édi!! Jól van lányok, így tovább, gömbölyödjünk csak!!

Poci: a Te pocid is szépen nő!! Én látom!!
De aki második, vagy többedik babáját várja, azoknál már a szövetek, izmok már tágabban, jobban engedi a hordósodást!
Az első terhességemnél nekem sem volt nagy pocóm a 4. hónapban. Meg fog indulni, a végén meg majd az lesz a baj, meglátod, hogy nem is látsz már tőle lefelé.

Ma sokat ügyintéztem, így megyek szunyókálni egyet nem sokára.

Jó éjt Lányok,
Puszi.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jo reggelt Lanyok!
Meg sehol senki, mindenki alszik. Csak gondoltam bekoszonok, igazabol nalam semmi ujsag. 8)
Mamaki: asszem Te vagy uh-os ma, meg lehet Fokamoka is??? de nem tudom pontosan, szoval aki ma megy annak egy drukk!
Szep napot mindenkinek :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Jó reggelt!!!!
Bűnbánó képpel megérkeztem. :oops: :oops: Igyekszem felvenni újra a fonalat, de visszaolvasni nem fog menni.
Remélem mindenki ok!!!! Mi jól vagyunk. Szenvedek, mint a kutya,mert csak kb. 2,5 hét múlva kell mennem uh-ra, és kb. ugyanennyi ideje voltam legutóbb.Ez most olyan hosszú idő!!! El akartam menni közben 4D-re, de a férjem keményen lebeszélt, hogy majd a 18. hét körül. Phhhffffff!!! Pedig én annyira kiváncsi vagyok ki lakik odabent. Az Angel Soundsal sem hallok még mindig semmit. :( Biztos megint elöl tapadt meg a lepény és elnyomja a hangot. A fejfájásom elmúlt, szóval kezdek emberien lenni. :lol:
Riki is jól van, éppen szeparációs szorong most. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztoook, jó reggelt :)

Pocak
Én nem alszom, már dolgozom fél8-óta. 6:30-kor keltem :D:D:D:D

Bibar
Hogy vagy???
Vendég

Edi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nezegettem a neten a babakocsikat, de sajna elfelejtettem, hogy Te milyen tipusut neztel is ki? Gyujom a tapasztalatokat.
Meg azt szerettem volna toletek kerdezni, hogy mennyira tartjatok fontosnak a babakocsi mozesreszet, egyaltalan erdemes-e megvenni, vagy eleg ha veszek egy olyan babakocsit ami teljesen dontheto.
Igy nezve az arakat indul 50.000 -tol es a peg peregobol (a brandon oldalan) a legdragabb a 220.000 ft-os, ez a trio.
Nagyon tanacstalan vagyok...bar amar kezd letisztazodni benne, hogy igazabol milyen felelne meg nekunk. de pl. a markakat sem ismerem, nem tudom mi a jo es mi a kevesbe jo. A neten mindenki mast ajanl, mindenkinek mas jott be..Hat nem gondoltam volna, hogy ilyen nehez lesz a valasztas...

Meg egy kerdes Lanyok: kezdenek kenyelmetlenne valni a melltartoim, letezik olyan, hogy terhes melltarto vagy csak szopis? En eddig mindig fem merevitoset hasznaltam, de mar iszonyu kenyelmetlen es vennek inkabb masikat. Otlet??? Ciki lenne mar most szopisat hordani (vizsgalatokra gondolok meg ilyesmire)
:oops: :oops: :oops:
pocaklako

Niki: bunbano kep :lol: :lol: :lol: :lol:, szinte magam elott latlak...ne aggodj, gyere amikor tudsz, bar mindig orulunk ha tobben vagyunk

Bibar: minden okes veletek?
pocaklako

Pocak
Babakocsi:
Szerintem a mózes jó dolog, mert kényelmesen fekszik benne a törpe, de ugyanakkor nem használja túl sokáig, tehát ha sokkal drágább úgy a kocsi, akkor nem érdemes.
Én a Titi Triton-t néztem ki magunknak, mert jók a kerekei és elfogadható árban van.

Melltartó
Én sem bírom már a merevítőset, ráadásul már a fél cicim sem fér bele :roll: Nő mint a gomba, egy számmal nagyobb melltartó kellett most már... de nem baj, legyen csak jóóó nagy és legyen benne sok sok tejcsi....
Én normál pamut melltartót hordok, aminek nem fém merevítője van. Részemről Skiny-t. Nem szopisat még, mert szülésig még nő 1 méretet minimum a cici, és addígra kinővöd:)
Vendég

Pocak
Nem írod bele a vonalzóba, hogy Riccardo ???? Megcsináljam Neked ??? :D:D:D:D
Vendég

Pocak,Edi ,Manorka
nagyon aranyosak vagytok hogy kérdeztek felőlem :wink: :wink: jól vagyok,csak izgulok hogy minden oké -e/bár nem érzem feleslegesnek gyerekveszélyeztetésnek amit csináltam/nem értek egyet Memével,ha rossz az afp akkor el kell menni amnióra mert nagyon sok komoly bajt nem mutathat ki az uh.
de persze mások vagyunk,én nem szeretnék egy beteg babát az egészséges kisfiam mellé.Nagyon sok nő volt most ott akinek 3 fölött volt a nyakiredője ,hááát nem tudom ki kockáztat egy down kort....
Meme
irása után kicsit ugy érzem magam mint egy nagyon rossz anya aki veszélkyezteti ezzel a vizsgálattal a gyereke életét :oops: :oops: na mindegy csak kijött belőlem :oops: :oops:

nagyon szépek a pocakok,ilyenkor mindig elszégyellem magam mert én még nem csináltam csak karácsonykor,Olivérrel meg állandóan pocakfotóztunk :oops:

bibar

Bibar
Ne érezd magad rossz anyának. Senki nem tart annak, dehogy :!: :!:
Én azért nem mennék magzatvízvételre, mert az uh-n szűrnek nagyon jól, ill. az AFP nem a legmegbízhatóbb vizsgálat, pláne, hgy elég sok minden befolyásolja. Nekem mondjuk még nem volt soha rossz eredményem, koppkopp ne is legyen.... És, (bár ez Én vagyok, és ahogy írtad nem vagyunk egyformák) úgy gondolom, hogy a baba fél attól a nagy tűtől, és retteg, és a kockázata is elég nagy, tudnék mesélni, hogy a tágabb családi körben mik voltak sajnos tőle :( de nem akarok riogatni senkit. Szerintem mindenki úgy csinálja a legjobban, ahogy érzi. Magas AFP érték után egyébként nem egyből van magzatvízvizsgálat, hanem van egy ismétlés előtte :)
Szerintem jól döntöttél, és nem azért mert én azt mondom, hanem azért mert a Te döntésed volt. Szerintem a saját döntésünk mindig a legjobb :D:D:D:D Neked nem volt 3mm felett a nyakiredőd.. :) Tehát úgy gondolom azért túl sok okod az aggodalomra nincsen :) Az már egy intő jel az tény.... :)
Szólottam :lol:
Vendég

Edi
én láttam a babát amig a tűvel vették az anyagot és ugyanolyan békésen szundizott végig,szóval nem úgy nézett ki mint aki fél :wink: nekem ugyan nem volt 3 mm nyakiredőm de 35 elmúltam és lombik baba,ami egyébként is ad okot az amnióra.
köszi a biztatást :lol: :lol: szerintem is jól döntöttem,csak le kellett irnom erről a véleményemet :lol: :lol: én soha nem tudom magamban tartani,ez néha jó néha rossz :oops: :oops:
ja és rossz anyának sem szoktam érezni magam csak ahogy Meme megfogalmazta azt a baba veszélyeztetését........nálam többet kevesen küzdöttek a gyerekért,tehát valószinű én sem kockáztatnám az életét :oops: :oops:

bibar

Edi: koszi, elfogadom, ha megcsinalod nekem. Nem vagyok tul jo vonalzo teren. Assze en is akkor veszek majd egy nem merevitos melltartot, bar van is nekem olyan most jut eszembe. Na majd elokotrom, nem hordtam, mert nem tart annyit mint a merevitos.

A babakocsidat megnezem mindenkepp. Te veszel hozza mozest? Mi ebben a trioben gondolkodunk, amiben benne van minden. Nagyon tetszik a peg perego, de a kerekei tenyleg kicsik, nalunk viszont eleg sok a macskako. :?

Bibar: ne hibaztasd magad, mindenki ugy dont ahogy a legjobbnak latja. Reszemrol annyi, hogy en irtora felnek egy ilyen vizsgalattol, es orulok, hogy meg nem kellett kotelezoen mennem, de ha a 12 hetesen azt mondtak volna, hogy szuksegesnek latjak az ertekek alapjan nem gondolkodtam volna, hogy felek-e vagy sem, elmentem volna es kesz, meg akkoris ha a kisbabamrol kiderul, hogy nem egeszseges. De ez egyeni velemeny, talan kicsit onzo reszemrol, de talan ha a kicsi beteg lenne tudnam "szokni a gondolatot", de mindenkeppen megtartanam en is. Ja amugy a kovetkezo babanal mar tuti en is beleesek, a kor miatt.
De ne is beszeljunk butasagokat, hiszen juliusban gyonyoru es makk egeszseges babocak fognak potyogni.
(Edi, jo volt a pozitiv gondolkodasom??? :oops: :oops: :oops: )
pocaklako

Bibar
Én láttam sajnos az ellenkezőjét is a nagynénémnél 1éve... :( de hagyjuk is, mert mindenkinél más valószínű, és szerintem teljesen jól döntöttél. Két ok is adott volt rá, úgyhogy megértelek.
Az eredmény meg egészen biztos, hogy jó lesz... mert nem volt előtte semmi olyan adatot ami okot adna a félelemre, sőt.... most legalább pont lesz az i-re, és megnyugszol teljesen :wink:
Vendég

Pocak
Igen, jó voltál :D:D:D eeezt már szeretem :wink: :wink:
Június végétől az egész topikban makk egészséges, gyönyörűséges babák fognak a világra bújni :D

Vonalzó ment priviben... :)

Ebből a Titi Triton-ból van olyan is ami 3in1, de nekem hordozó már nem kell, így a 2in1-t veszem. Igen, veszek mózest, mert nyáron a jó melegben, kényelmesen fog benne csicsizni, és én amúgy is szeretem a mózeskosaras babakocsikat :)
Vannak Bergon-ból is klasszak amik teljesen dönthetőek és van hozzájuk nem merev mózes is. Vagy a TAKO-nak is van, és a RETRUS-nak is azt hiszem :)
Vendég

Hello Csajszik!

Pocak, köszi a drukkot a mai UH-hoz, aranyos vagy :) ! Izgulok kicsit, remélem minden okés lesz, és tényleg ez egy jóval komolyabb szűrés lesz a kórházinál!
Lehet, hogy emlékeztek, de feltettem egyszer egy linket egy magánklinika oldalról, ahol levezetik, összehasonlítják a különböző down szűrések minden előnyét és hátrányát szövegesen, aztán a végén egy táblába foglalva. Akit esetleg érdekel még ez a téma, érdemes legalább a táblára egy pillantást vetni. Itt is lehúzzák rendesen az AFP-t, nem is javasolják. Ma hozzájuk megyek, az FMF UH-s kombi szűrésre, ahol a nyaki redőn kívül mérnek orrcsontot, néznek magzati ér áramlást, és szívbillentyű működést is. A korom miatt én is fontosnak tartom, hogy mégis ne csak egy kórházi kombi teszt legyen, de nem vagyok olyan bátor mint Bibar :oops: ...

http://www.medical-center.hu/article.aspx?a=88

Pocak, ha gondolod ma rákérdezek a morfológiai szűrésre, ha érdekel, ők elég profinak tűnnek, lehet, hogy vállalják más szervek vizsgálatát is. Amúgy pontosan mit szeretnél nézetni?

Ma rajtam kívül asszem Csipetnyusza, Aprooka és talán Fóka megy még UH-ra. Én sajnos csak 18.30-ra megyek majd, de jelentkezem este, vagy reggel legkésőbb az eredménnyel.

Bibar, azért továbbra is drukkolok, egy hős vagy :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?