Hello Csajok, hát nem könnyű veletek lépést tartani
!
Mindenkinek köszi a pocakfájásos nyugtatást
! Ma már nem fáj olyan erősen, és nincs bekeményedve, mint tegnap, hála az égnek
! Csak akkor érzem kicsit erősebben, ha pl. leülök, felállok, lehajolok. Végre így ma már jobban mozgolódhattam! Amúgy most egy darabig én is minden nap szedni fogom tényleg az erősebb magnéziumot.
Olyan szurkálásokat én is érzek néha alul, elől és hátul is
. Ma egyszer már fel is szisszentem, úgy nyilalt!
Szegény Mia, nagyon drukkolok, hogy ne ismétlődjön meg az, ami az előző babudnál
!
A baba neme tesztek:
Jókat mosolyogtam azon, amit Edi küldött, az angolt pedig a cérna és tű lógatásnál abbahagytam
, majd talán később megcsinálom.
A spanyol szerint lányom lesz
. Amúgy jó lenne, ha Edi korábbi terhességéből kiindulva lehetne következtetni, mert én pont így vagyok: nem bírom az édességet, a savanyút meg faltam
! Szóval, bárcsak fiam lenne
!
Edi, bár már szinte mindenki reagált az apa témára, de szerintem is jól döntöttél
! Így tudtok minden lehetséges jövőbeni konfliktust kizárni a legrövidebb úton! Persze, kíváncsi leszek, hétvégén mit reagál apa
!
Őszinte leszek: én a múltkor azt tartottam furcsának, hogy a történtek után még a névválasztásba is be akartad vonni
... gondolom végül nem tetted...
Emma, ha megnyugtat, holnap este megírom, mennyi lett a nyaki redőnk, holnap megyünk újra UH-ra. 11+2 hétnél volt nekünk 1,3 mm, most gondolom jóval nagyobb lesz persze. Amúgy ezeknél a vizsgálatoknál figyelembe veszik a korodat, és a vérlelet eredményét is, és abból állapítanak meg egy lehetséges kockázatot.
Bibar,
ha tudsz, gyere, nagyon várunk
!!! Drukkoltunk neked nagyon!!!
Ja, pocakfotót én is teszek fel ma, vagy holnap
! Bár az enyém még tényleg pici-poci
.