Sziasztok!
Ma probaltam ravenni magam a vasalasra, hat eleg silany lett a termes….. valahogy mindig elkulsztam a vasaloalvany mellol valami uruggyel….
Voltunk setalni is, a pocsek ido ellenre itt az utcakban, ismet megcsipte az arcomat a nap (borus idoben hogyan, nemtom!) es megint faj. A gyerek arca is piros, meleg. Tehat telen leegtunk ismet. Csodas.
Mar csak a furdoszoba kisikalasa van hatra, de mar klotyora is lopva megyek be, nehogy ramugorjon valami a falrol, ko alol, akkora a kosz es sehogy sem tudom ravenni magam a vizkooldo hasznalatara……..
Brigi: VEGRE !!!!
De jo hogy irtal!!!
Dolli: Hat alom ugyben tullottel meg rajtam is, pedig en aztan cifrakat tudok osszealmodni! A narancssarga haloinget bevizualtam. (Szerintem nagy valoszinuseggel rajtam lehetett, mert imadom az ilyesmiket, csak sosem volt nekem.)
Lezbi show: no comment
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
TE KOMOLYAN MONDOD HOGY BKV-zni FOGSZ PESTEN???????????????????? Te lany, ott szulsz meg a megalloban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komolyan mondom, nagyon gaz a helyzet, negyed orankent jarnak a buszok es oriasi tomeg van! Veszelyes odamenni igy gyalog!
Para: szerintem nem parazas, en is igy eltem meg terhesseg alatt a dolgokat. Anyu hiaba lakott velunk, mindent megfozott megcsinalt, megis sokszor elfaradtam csak attol hogy utana pakolgattam el ha fozott. O meg mindig mondta hogy menjek vissza a szobamba mert fekudni kell.
Gabi: De jo “latni” teged.
Orsi: aham, zold a hamvas arnyalat miatt lett, mert a leszivott haj (a festett resze) mindig voroses. Figyi, a boltban kaphato cuccok is tartalmaznak CINK-et, ha veszel akkor ne hamvasat semmikeppen, annak sokkal magasabb a cink tartalma. (Tapasztalat!!!!!!!) En hosszu-hosszu evekig festettem a hajam mindenfele szoke es vilagos voroses arnyalatra, parszor jol megjartam, voltam en is zold……… olyan olajzold-szeru! A Loreal-ok egesz jok ebben az ertelemben es meg otthon is lehet jol szokiteni veluk! Egyebkent most mar, hogy a fodrasz leszivatta jol a feketet, elvileg otthon is neki lehet latni legkozelebb (szinten tapasztalat!!!)
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaj en is ugy festetnem mar a hajam, de amig igy hullik (marokszam minden fesulsekor!!!) addig nem merem. Lassan fesulni sem, vagy ranezni mert mar attol is hullik.
Casting: Utananetem, elvileg jonak kell lennie !! (olvasok tovabb es megtudom jo volt-e. REMELEM!)
Vorosbor: elvileg tenyleg jo mert oldja a cinket!!!! Ez jo otlet!!!
Nah, eljutottam a hajszinhez, sikerult!!!!! Ez a lenyeg!!!! En is a csokibarnara ahitozom!!! …. Ah nekem nem kell mar, hiszen hamarosan kopasz leszek, max egy sapkat a fejembe nyomok oszt’ jonapot!
Szilvi: igen, ha minden honapban vilagosabbat veszel akkor vilagosodik szep lassan. En is ugy csinaltam anno amikor szineket valtottam. (Regen akar 3 havonta is megorultem es szineztem uj szinre mint allat.)
Brigi: Dorci felos, visszahuzodo??? Hat en nem ugy vettem eszre amikor nalunk jartatok.
:D:D:D:D Edes kis csivitelos, jatekos, jopofa, baratkozos kislany.
Es milyen helyes az uj kabatkajaban!!! (Melyik turiban voltal?)
Lanyok: en majd akarok szervezni egy budapesti HADA-s turis napot. Akkora a bolt hogy siman 2-3 orat el lehet nezelodni benne es kiraly cuccok vannak, nem is horror draga. (Blaha es Keleti kozott feluton van bal oldalt egyik sarkon.)
Szoval azt gondoltam hogy amikor mar jobb ido lesz el kene menni !!! zsAndinak mar emlitettem, o benne lenne……… egyutt kene mennunk minel tobben, egy csapatos turizasra. Na mit szoltok? Transzportot megoldjuk valahogy. Hozzam befer 2 ember, vagy meg 3 is.
Orsi: most ertem a fotohoz. Tenyleg gyonyoru a szine!!!!!!
Olyan tuti hogy legszivesebben leennem a fejedrol
CSOKIIIIIIII!!!!!
Tenyleg Kriszti: Nem gondoltatok meg ra hogy epittettek egyet? Mi tavasszal kezdjuk a mienket, mar keszen vannak a tervek. A mellettunk levo 2 telek meg elado!!! (Bagoly utca 96 koruli mert csak helyrajzi szam van egyenlore, egy oriasi lovarda volt, azt parcellazzak most fel. Kozel a kozponthoz, megis 1 percre az oriasi ret! Nyugis, NINCS kutya a kozelben! 1100 nm kb, 20x60 es 7.2 milla
Jo kornyek es szomszedok lehetnenk!!!
Raadasul igy OLCSOBB a haz mintha vennenk! (Addig meg bereljuk ezt a lakast.) Bar en itt is szivesen maradnek annyira szeretem ezt a lakast.
(Biztos sosem lesz ilyen szep kertem mint ami itt van…. Gondozott nagyon! De a haz is kivulrol-belulrol!)
A haz epitese kulcsrakeszen meg 25 milla (AFA ebben benne van) Persze nekunk marha nagy hazunk lesz, 170 nm!!! Ha megelegszetek kisebbel akar 12 millaert is megepitik. Garantaltan jol dolgoznak, regi ceg, lattuk tobb munkajukat, van amit “fu alatt” magunktol kerestunk meg es beszeltunk a tulaj hazasparral, nagyon meg vannak elegedve.
Szoval en az epittetes mellett vagyok mindenkeppen!!!
Lini: elkepzeltem a csikokat, szerintem nagyon feldobja majd a hajadat!!! Vilagosabbat vagy sotettebbet zeretnel tonus szempontjabol? Hideg vagy meleg arnyalatu csikokat? (nekem egyszer volt a hajam tobb fele csikozassal csinalva! Huh az tuti volt…….. be kene tenni azt a fotot ide, az jo szin volt. (Csak a fejemet kellett volna kicserelni, hehee)
Mimiiiiiiiiiiiiiiiii! Naaaaaaaaaaaaaa, meselj milyenre vagattad vegul is!!!!!!!!!!
:D:D:D:D
Na szpatty nekem most! JOEJT!!!