Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, mit akartam még mesélni.... Zigi volt oltáson a minap, és mig vártak, képzeld nekiment egy vizslának!!!!! Azt mondta István ennyire harcosnak még nem is látta! :roll: Az állatorvos, meg mondta, hogy az Árminháziak, ilyenek, védik a gazdit, ők akarnak az urak lenni más kutyákkal szemben, és ha kifejlődik lenyomja majd Yodit is :shock: na,jól kifogtuk ezt a kutyát is, bár én kétlem, hogy Yodit lenyomná, azért itthon ő az úr, és el sem tudom képzelni, hogy balhéznának ugy igazán, mert szeretik egymást! Majd meglátjuk :wink:
sylph

Orsi! Pedig a képen szerintem nagyon jól néz ki! Mára lett zöldes?
Holnap nekem is jó napom lesz! :wink:

Szilvi! Lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de nem szabad kivenni Lilit! Legalábbis ezt gondolom. Ha most kiveszed, lehet, hogy az oviban is lesznek gondok, onnan meg már hogy veszed ki, ha visszamész dolgozni?
Nekem volt olyan ovisom, akit kari szünet után pár nap után kivettek (természetesen az óvónőkre fogták a dolgot, hogy nem figyelünk a kislányra). Pedig egész nap jól el volt, játszott mindenkivel, de hát nyilván otthon sokkal jobb volt neki, ezért reggelente ment a sírás/könyörgés. Szeptemberben folytatta az ovit másik csoportban, ahová a tesója is járt, úgyhogy ott könnyebb volt a beszokás, de persze a szülők igazolva érezték magukat, hogy a másik csoportban mennyivel jobban érzi magát a gyerkőc. Szerintem ha tesó nem abba a csoportba járt volna, ott is gondok lettek volna, pláne, hogy az ovi legrosszabb csoportja volt! :roll:

Gabi! Kérdés, hogy Judy vagy én szülök előbb! Vagy egyszerre két topicbaba is lesz! :D

Zsandi! Látod, mennyi téves eredmény van az afp-n? Drukk a mai uh-hoz, gondolunk Rátok! Jelentkezz mihamarabb!

Judy! Néha belekukkolok a februári topicba. :oops: nem tudom, ott vagy itt írtad-e, hogy a fiúk elhelyezése szülés alatt hogy lesz megoldva. Én most fogtam fel, hogy ez nálunk sincs megoldva. :roll: És nem is tudom, hogy lesz.
Tegnap este fél 8-kor felhívott anyósom, hát már nagyon nehezen forgott a nyelve. :( Úgyhogy hiába vannak közel, rájuk nem számíthatok. Asszem beszélek apummal, bár hozzá meg be kell vinni csibét, az meg éjjel... Háááááááááát! Jajjjj! Asszem megint kezdek begolyózni! :twisted:

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! A kis harcias ebecske! :D

Mimi! Drukkolok, hogy sikerüljön megegyezni peren kívül, mert szerintem exed sem gondolhatja komolyan ezt az elhelyezést. Jó, hogy így tudsz azért beszélni Fannival! Okos csajszi ő, szerintem meggyőzhető a saját érdekeiről! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Orsi, ezt találtam Neked!

"Elsősegély zöldes és sárgás árnyalat esetén
Ha a szőke haj a klóros víznek köszönhetően vagy a rézcsőben folyó víz hatására zöldes árnyalatú lesz, meggyógyítja az Aszpirin. 2 pezsgőtablettát oldj fel 1 l vízben, és ezzel öblítsd ki a szőke hajat! A benne lévő aszkorbinsav (C-vitamin) semlegesíti a zöldes színt. Ha a szőkített haj a nem megfelelő kezelés hatására besárgul, az őszhajra való samponnal eltüntethető a rikító sárga szín."

"- A kókusz- és olivaolajat tartalmazó termékek vékony filmréteggel vonják be a hajszálakat, így bezárják a színt!"

http://www.figyuzz.hu/index.php?apps=cikk&cikk=29628 itt találtam
sylph

Dolli, én sem akarom kivenni, (csak megfordult a fejembe, de nem lenne célszerű :cry: ) mert ő is jól elvan egész nap, igaz enni nem eszik, de itthon bepótolja :wink: csak ez a reggeli dolog.... :cry: de remélem, Bubóval jobb lesz, feltéve ha felveszik oda, és egy csoportba kerülnek :wink:
sylph

Kriszti, megt a google-os meghívó! Látom a másikra sikerült!!!!!!! :lol:
sylph

megt :arrow: ment
sylph

Szijasztok!

Szilvike! Köszi a segítséget a zöld ellen, de már szerencsére barna lett Kérdés meddig marad ilyen! :roll:
Pont most csacsogtam Andikával fél órát és neki ecseteltem, hogy nem megyek vissza most a fodrsázhoz, hanem ezzel a szép csokibarnával fogom festeni, ha kell 3 hetenként és pár hónap múlva rakatok bele melír csíkokat, hogy világosabb legyen egy kicsit, de most ez nagyon tecc, igaz még átüt alóla a vöröses szín.

Igi ilyen harcias????? :shock: Nem is gondoltam volna!

Dolli én nagyon szívesen vigyázok Gézura ha éppen szülsz! Csak meg kéne próbálni, hogy ellenne-e velem! :roll:

Ja és nem fog hiányozni Gézu a kórházban akár hiszed akár nem, csak akkor car mikor látogatni mennek! :wink: Annyira elvarázsolja az embert az újszülött kisbabája, hogy nincs időd azon aggódni, hogy mi van otthon! :wink:
Én genyó módon azt kértem Bogi születésekor, hogy ne hozza be Api a nagyokat, mert az a car, mikor látom őket eljönni! :oops: :cry:
Mi úgy csináltuk, hogy mikor beindulsz a szülés szaladt át anyósom, Ő volt a csimókkal míg a szüleim ide nem értek! Aztán amíg a kórházban voltunk Mami maradt itthon a nagyokkal, hogy Apinak ne fogyjon a szabija, hogy amikor hazajöttünk és velünk volt, tudjon kerítést hegeszteni! :wink: :lol:

Mimi! Igen Fanni annyira jó gyerek, segítőkész,kedves, udvarias, bájos......ezért csodálkoztam mikor írtad ezeket! :shock:
De akkor nincs gond, csak meg akarod előzni a gondot! :wink:
Remélem minnél hamarabb zöldágra vergődtök!(ez milyen hülye szólás, elképzeltem, ahogy Te+Fanni+Fanni apu egy zöld ágon vergődtök! :roll: :lol: )
De ez akkor is egy Kép húzás volt anyósodtól, hogy mielőtt megbeszélnétek beperel! :evil:
Vendég

Nagyon fáááááj a nyakam, már zsibbad az egész karom! :cry:
Vendég

Dolli
anno nekem sem hozták be Gergőt látogatni, mivel anyukám elvitte magával Sopronba. mire hazajöttünk Gellérttel a kórházból, ők is itt voltak már.
Hát ha máshogy nem akkor nálunk is úgy lesz, hogy visszük magunkkal őket a kórházba éjszaka, aztán apa haza jön velük. bár mondom a szomszédainkkal jóban vagyunk és felajánlották, csak kinek van kedve éjszaka felverni őket...de azért jó lenne ha apa bent lehetne a szülésen.
egyik ismerősőm azt mesélte, hogy ők bevitték a nagyot a kórházba éjszaka és odarendelték az ismerőseiket, akik közel laknak, illetve elindították a nagyszülőket is a kórházhoz és amíg meg nem érkeztek az ismerősök szórakoztatták a nagyot a kórházban.

ááá, jó kis logisztika lesz ez....

más....
Tudtok Érden jó ovit? nálunk ugye most úgy van, hogy Gergő ide jár suliba, a kicsit meg behordja az apja oviba Bp-re. ez így elég gáz. viszonzót szeret oda járni és már csak 1,5 éve van, nem tudom érdemes-e még ilyenkor váltani, meg fel se vennék itt sehová szerintem, max magánoviba.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Lini: Kép
Jaj annyira akartam menni Linieékhez.. :( Erre Lili reggel későn kelt, elment a busz. Most meg bealudt és elment a busz. Kelés után ebédidő aztán meg csak 1 óra körül jön busz az meg már késő. :cry:
Viszont holnap: Kép
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Orsi, szuper, hogy akkor sikerült a dolog!!! De ha mindig egy kicsit világosabb barnát veszel akkor is műxik nem?
Én sem gondoltam volna Zigiről, hogy ilyen veszedelmes kis eb.... :lol:

Judy, jó ovi, itt érden????? :lol: :lol: :lol: Hááát.... ha találsz is, nem biztos hogy felveszik annyi a túljelentkezés!!!!! Ami ovink, (gyula utcai) nagyon jó, nekem tetszik, örülök, hogy végül felvették oda Bubót! Mindenhonnan elutasítottak, fellebezéskor is elküldek, úgy! hogy volt papírom, hogy mennék, dolgozni, és a Lili is fel volt véve a bölcsibe! Aztán szeptemberben körbetelefonáltam egy két ovit, elhajtottak, egyedül ez az ovi mondta, hogy menjek be, írjunk egy felvételi papírt és ha esetleg netalántán üresedés lesz szólnak... 21en vártunk arra a helyre, de szerencsére lett üresedés és minket választottak, megmég egy kislányt!

Hajni, anya tervez, gyerek végez... :wink: ilyen kis álomszuszék ma Lili? Ez a hugom egyik kedvenc filmje!
sylph

Hajni: én is nagyon sajnálom, hogy nem jöttetek! Vettem friss pomelot is:lol: :lol: Na sebaj, holnapig kihúzza! :P
Mikor , hogy legyen holnap??? Azt már semilyen indokkal nem lehet lemondani!!!!!! :lol: :oops: :lol: :lol:

Orsi: épp akartam mondani, hogy tök jó az a szín amit feltettél, a barcsinőmnek zöld lett, de ezt nem mertem írni nehogy beparáztassalak!!!

Lili 4től 6ig nem aludt :? Igaz, hogy elhatároztam, hogy idén szorgalmasak leszünk, frissek és fittek. No de nem ennyire!!! :lol: :lol:
Délelőtt sem aludt :cry: Sírdogál szegény, jön az 5. foga! Már nem lesz megállás látom! :shock:

JA és annyira lusta Lili, hogy el sem hiszem, ha 2m-nél többet kell kúsznia, inkább ordít, hogy segítsek neki! :oops: Hogy fog így mászni???? És az ordításról, hogy lehet leszoktatni egy babát? Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, annyira ordít, hogy megsüketülök!!!! De ez nem vicc!!!!! Nagyon durva és egyben iszonyú rossz!!!!!!!!!!! Na ordít, megyek....

Lini
Kép
kicsi lini

Köszi még a köszöntéseket.

Lini,
Nekem is Zsombor ilyen kis lusta. Most már simán tudna jönni a lépcsőn felfelé de inkább nyüszög hogy vegyem fel, lecövekel a földszinten és meg sem mozdul. De majd belejön Lili is a kúszásba, ha majd megerősödik.

Dolli,
Nagyon jó a memóriád :D Producereket nézzük meg a Madáchban, a szereposztás szerint Szerednyey, Hujber, Kökényessy Ági lesz benne. Jó lett volna ha a Gálvölgyi van benne de az nem a holnapiban van. :? Nálunk Robi öccse jött ki Pestről amikor elindult a szülés, és itt maradt hajnalig amíg Robi visszajött a kórházból. Utána meg munka után minden nap jöttek be hozzám a kórházba, manó mindig meg akarta simogatni a tesóját és legalább látott engem, tudta hogy nem vesztem el. Persze ő már nagyobb volt Gézunál. Úgy emlékszem hogy 72 órát kell bent lenni a kórházban.

Szilvi,
Ezek szerint már eldöntötted hogy visszamész? 6 órában? Az nagyon jó lenne nekem is, reggel nem kéne kapkodni és délután még normál időben lehetne értük menni. Én is parázok hogy Zsombort felveszik-e a bölcsibe ősztől.

Kép[
Kép[
kostyika

Mangora,
Ha tudnád én is hányszor vagyok így. Alapból én sem tudok elaludni éjfél előtt. Legalább 9 óra kéne egyben hogy kialudjam magam de olyan fél 8 felé fel kellene kelnem mert manót viszi az apja oviba de mindig van valami. Szóval már eleve morcosan indul a reggelem, utána Zsomborral reggelizünk de szerintem kb olyan 9 óra mire én teljesen magamhoz térek. Aztán rájövök hogy mennyi mindent meg kéne csinálni és sose elég a délelőtt az összes dologra. Folyton túlszervezem magam és aztán meg folyton fáradt vagyok :oops:

Pont ezért most el is húzok aludni :D

Kép[
Kép[
kostyika

Halihó!
Vagyogatok,csak vásárolni voltunk.Szombat vasárnap szülinapozunk és készülök ezerrel.
Holnap sütök egy nagy tortát szombatra,vasárnap anyum hoz.
2részletben lesz szülinap,mert nem férünk el a kecóban annyian:lol:
Viszont már most eldöntöttem.A Regi szülinapját veletek együtt ünnepeljük,csinálunk majd egy jó kerti bulit :lol:
Szegény Szabi ebből kimaradt,mármint a kertipartis ünneplésből.
Húú csajszik,ma jön a fodrász..tök kivi vagyok milyen lesz a fejem?

mimi12

Halihó!

Brigi, végre életjel :) Gyereeeee!!!!

Na, ma végre sikerült nekilódulnom a takarításnak, már csak a nappali van hátra, arra már nem volt idő délelőtt, mert jött a kajaidő :) Most meg nyűglődik Marci, mert nem kakilt és fájdogál a pocija...:( Lehet kiteszem a teraszra, hátha elalszik és akkor folyt.köv.

Orsi, zöldség "mondjon le" :D

Mimi, még jó hogy így tudod kezelni Fanni dolgát! Ebből is látszik hogy szuper anyuka vagy, meg a hétvégi szülinapozás!!! De jó lesz nektek :)

Na, megyek próbálkozom az altatással :)

Mangora

Kép
mangora

Ja, még Szilvi, köszi a meghívót, nézem majd!
Zigi véreb :D
A műtét februál elején lesz, pontosat jövő pénteken tudunk majd, akkor megyünk be a kórházba a sebésszel meg altatós dokival megbeszélni! Tényleg, van tapasztalatotok a Bethesdáról? Ott lesz a műtét!

Mangora

Kép
mangora

És még annyi, hogy hétvégén voltunkEtyeken barátoknűl. Hát én beleszerettem. Ott olyan nyugi van hogy csuda! Úgyhogy a házikó nézést kiterjesztettük Biatorbágy-Etyek vonalra is. Szombaton megyünkis megnézni egy házat!

Mangora

Kép
mangora

Lini: mond meg hányra menjek haza meg majd hazadobsz jó? :lol:

Ma meg megünnepeljük Apósom szülinapját. Elmentem tüzijátékért és még tegnap csináltam neki citromos álmot. Ez az egyetlen amiből mindig repetázik. :lol: :lol:
Ja Apa meg rohan haza mert felhívtam, hogy ma pizzát vacsizunk és már meg is rendeltem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi: hívtalak. Elhozod holnap az Újholdat? :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Kriszta!
Milyen házat néztek?El akartok költözni?
Valamiről megint lemaradtam :lol:
Bethesda...a barátnőm gyerekét kezelték ott sokáig...jó kórház.

Húú Hajni pizza..csorog a nyálam.
No sebaj,majd hétvégén kajálok.Lesz majonézes krumpli és egybe fasírt,meg sütök tortát.
Most,hogy már érzem a fogyi eredményét,most majd eszem egy jót hétvégén. :lol:
Hajni!A könyvért cseszegessél mert elfelejtettem :oops:

mimi12

Sziasztok!

Vagyok! :oops:

Ma voltunk baba-mamán.Mondták,hogy Dorci megváltozott.Nehezen oldódott,sírt,félős lett. :( De aztán feloldódott.Azért látszik,hogy nincs társasága. :? Valamelyik nap játszóházba mentünk,míg Apa Tescoban volt.Persze ott sem volt egy gyerek se. :? Már arra is gondoltam,hogy beíratom bölcsibe.Na,de mindjárt itt a tavasz,van már hóvirág!És akkor megint lehet menni csavarogni! :lol: Tegnap meg elmentem a turiba,ezt a kabit vettem.Olyan csajos benne Dorcim.
Kép

Marcsi!Üdv köztünk!Jó helyre jöttél!Itt nem lehet unatkozni!És csöndben lelépni se...na,meg depizni sem! :) :wink: Aranyos nagyon Peti babád!De rég is volt már Dorcim ekkora! :roll:

Orsi!Nem voltál ma anyósodnál?Arra jártam ma.Szerintem is jó a hajad.Nekem tetszik az a vörös is benne.Bezöldült? :shock: És ennek így kell lennie?Mármint természetes,ha bezöldül?A Belgát szeretem. :wink:

Hajni!Mire előkotortam a telót,leraktad,kimenőm még mindig nincs.. :roll: Azt hittem azért hívsz,hogy holnap ne menjünk.Az újholdat online néztük meg.Múltkor tartottam is tőle,hogy faggatni fogsz,pakoltam is be zsepit. :lol: Lili és a szekrényajtó:Édi :lol: ,csak nehogy odacsukja a kezét!Dorci tegnap járt úgy.Be dagadt,meg bepirosodott az ujja.De kemény csaj,nem sírt.Kitaláltam a gyógykrém terápiát,az erőt ad neki. :wink:

Mangóra!Bethesdába dolgozott a barátnőm.

Mimi!Neked tök jól áll a rövid haj!Remélem meg tudtok egyezni exeddel.Nem tudom megérteni,miért csinálja.Majd írok Neked a dühöngőbe,mintha a mi esetünket olvastam volna.

Zsand!Mi van veled?Nekem se lett jó az AFP-m,nekem alacsony lett.Ráadásul unokatesóm DS,féltem is kicsit.De Dorci egészséges,mint a makk! :lol:

Judy!Én ovis voltam még,mikor Érdre költöztünk.Nem írattak át ide.De jól is tették,mert én is szerettem oda járni,ott voltak a barátok,szerettem az ovónőket is,stb.

Bocsi,ha valakit kihagytam,majd folyt.köv.

Kép
tierno

Hatodszor próbálok belépni a cunami néven! :?
Ennél hülyébb már nem leszek! :wink: Vagy igen? :roll:

Brigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Kép

De jóóóó, hogy itt vagy!Gondoltam addig nem is írok amíg nem jösz! :wink:
Ma nem voltam anyósnál, sehol nem voltam úgy fájt a nyakam!
Hajam zűdje eltünt szerencsére, szép csoki lettem! :D
Azt nem tudom, hogy normális-e, gondolom ahogy leszíttyózta a feketét és mindeféle sárgás, vöröses színben pompáztam, azt a szerencsétlen színt így fogta be a barna festék elősre!( vagy a mensi zavart be! :roll: )
Nagggggyin dögös Dórci ebben a kabiban? Next? Baromi jól néz ki!

Már van hóvirág? Ma már fél 5-ig világos volt, ki tudtam pórszívózni a kocsit!
Tényleg jöhetne a tavasz, mennénk az új játszóra! :wink:
Házikótok hogy áll?

Mikor kell menned dokihoz?

Zsandika mi vóóóóót az uhun???? :shock: Gyere és írjál!

Mimi! Júúúúj Szabika mindjárt 4 éves? :shock:
Milyen lett a hajad? Ugye mutizol képet!

Szilvike hogy van a Te nyakicád? Mindketten nyakban selejtesek vagyunk Hugi! :wink: :lol:
Enyim lüke büdös szőrős dög, ma megint megszökött! :evil:
Persze mikor? Reggel indulás előtt! Előtte meg becart a lakásba! Annyira IMÁDOM! :wink:
Ha jön a tavasz, akkor rögtön csináltatjuk a kerítést mert már az összes t....öm tele, hogy átmegy a szomszéd dzsuvás kertjébe és a fél kertet áthozza a bundájában!Kb fél óra mire kitépem belőle a sok cart! :? Ma annyira mérges voltam rá, hogy kikötöttem a kutyaház lábához a pórázzal!Persze 10 perc után megsajnáltam, pedig tök jó meleg van a házában! :wink:

Hajnika! De jó kis napod van ma! Apósod biztosan örülni fog! Mi van a nőjével? Költözik hozzá?
Kriszti! Te milyen ügyi voltál ma, átkülted hozzám a fáradtságot???? :lol:
Mostanában nem írsz Nagyiról, minden rendben?
Jaaaaaaaaaaj ne mááááááá, olyan messze akartok költözni????? :cry:
Tényleg szép Etyek! :wink:
Edittel szomszédok lesztek! :wink:

Edit! Mi a helyzet a kollegínával????? Elviselhetőbb a dolog?Vegyél neki egy tisztasági csomagot! :wink:

Lini! Szerintem nem lehet leszoktatni ordításról! :( Enyimek is iszonyat hangosak voltak......... :roll: vannak.......lesznek... :?
Bogika olyan hangerővel rendelkezik, hogy mindenki azt hiszi éppen öljük a gyereket, pedig csak nem tudja begombolni a baba ruhájának a gombját! :wink:
Egy idő után megszokod! :lol:
Lustaság: szerintem nem lusta csak leleményes! :lol:
Egyszerűbb ha Te cipeled!
Köszi hogy nem mondtad züdet, mert tényleg csak beparáztam volna! :wink:
Amúgy Fionának jó lettem volna, lehet Shrack belém is szeretet volna!

Judy!

Már paraázom a szánkótábor miatt! :shock: bakker 2 overált kell vinni?Akkor vennünk kell gyorsan egy másikat! :? Mondjuk téli bakancsból sincs kettőnk! :roll:
Te nem tudod hány tanárral mennek????Ez komoly hogy éjszaka mennek az erdő szellemével találkozni????Bakker és ha eltéved a gyerekem????
Na jó befejezem!Az a car, hogy még telefont sem lehet vinniük!
Lehet adok a gyereknek egy Rambo készletet és akkor ha eltéved haza tud majd jönni egyedül!

Na megyek teszek veszek, este még vendégem is lesz, kicsit takarítok!
Vendég

Kép

Ilyen lett, de a vaku miatt vörösebb mint igazából!
Most csokibarna vörös fénnyel.
Tegnap meg hátul répa, felül zöld, oldalt mahagóni!
Vendég

Hajni:
[quote]L írta:ini: mond meg hányra menjek haza meg majd hazadobsz jó?

hüm? Hányra menj haza? Mikor jösz? Ha nem mész haza engem az sem zavar :lol: Csak akkor Lilikédet is hozni kell :P Hátha megtanítja te Lilid enyimet mászni :wink: Úgy szeretném!
Amennyiben este nézzük gyerkők nélkül, akkor szerintem 21 órától lenne jó. Jó úgy?

Gyermekes találka is kéne valamikor, hátha tényleg kedvet kap Lilim a mászáshoz, úgy örülnék!!!

Orsi: a körmöd is szép :wink:
Képzeld a múltkor én is csoki barna festéket vettem, csak nekem még a szekrényben figyel. :lol: :lol:

Lili mindössze 2szer fél órát aludt ma! :cry: :cry: :cry:
Semmit nem tudtam ma tőle csinálni!!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Brigi, nézegettünk már házikókat itt a környéken is, mert
1. szabadulni szeretnénk az ikerszomszédoktól
2. olyan trehány kivitelezésű a ház, hogy :twisted: :twisted: :twisted: de pssszt, nehogy olvassa a leendő vevő :D:D
de itt a környéken csak uilyen gagyi kivitelezésű (cigány építettőcég) házikók vannak és naon drágák :(

Orsi, ez olyan mint fodrász után sztem!

Edit, te merre laksz?

Mangora

Kép
mangora

Lini!

2x fél órát???????? :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez a horror kategória!

Te ne legyél csoki, annyira tetszik a hajad!!!!!!!!!!!!!Csak Neked a szemed színe is megy a világoshoz, meg a bőröd is, nekem meg az túl világos lenne, pedig nagyon bejönne a Te színed!

Hajnit én sem igazán értettem! :lol: Azt hittem titkos kóddal beszélgettek! :wink:

Mai vendégem, (aki el szokta felejteni, hogy bejelentkezett egy nappal előtte :wink: ) küldött sms-t hogy késik. Akartam válaszolni, hogy rendben, várom, de ez a car telcsi kiírta magától azt hogy PEDIG, ki akartam törölni erre elküldte! :?
Felhívtam, mire kiderült szegényfelszált egy vonatra és Gárdonyban van, vonat busz nuku, szóval tutira nem jön ma.
Áttette holnapra.
Igaz dechatlonba akartunk menni, de most így legalább van időm, hogy büntetésből csináljak Dolliéknak egy meggyes sütit! Jó kis nyáridézőset! :wink:
Csinálok Gézunak diómentes részt! :wink:
Fruzsinak meggy menteset, magamnak meg piskóta menteset, Andinak meg minden menteset! :lol: Andika vicc vóóót, csini vagy Rád fér egy kis süti!

Körmöm, ha látnád! :lol: Mindegyik másra van festve!Bogival ma csajos délelőttünk volt a szalonban! :wink:

Szilvike mikor jösz mááááááán???? Postás volt ma????
Vendég

Kriszti nem olyan, csak vakus kép nem adja vissza! :wink:
Tegnap úgy néztem ki mint egy római! :wink: Hátul totál répaszín volt! :wink:
Vendég

Kriszti! Szerintem csak akkor lehettek biztosak a ház dolgaiban ha magatoknak építitek! :?
Mi a társasház után fogadtuk meg, hogy csak sajátba költözünk!
Vendég

jaj egy nyamvadt vessző ( pontosabban annak hiánya) milyen galibához vezet. :oops: :lol:
Szóval: mond meg hányra menjek, haza meg majd hazadobsz jó? :lol: :lol:
Én is 21 óra utánra gondoltam, Lilitől képtelenség filmet nézni.

Orsi: Linivel nem kell közös nyelv, olvasunk egymás gondolataiban. :lol: :lol:

Brigi: holnap 11-re várlak. De most maradjatok tovább jó? :lol: :lol: Nem kell zsepi, nem faggatlak. Ha akarod majd mesélsz. :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni: ok, ok :lol: :lol: :lol: :lol: Szuuuuuper. Megkérem ma apát keresgéljen, hátha meg lesz az alkonyat2.

Orsi: csak csíkok lesznek a hajamban, nem tudom milyen lesz, hogy fog állni. De a mostani már nadon uncsi!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Vendég

Orsi
ne izgassál ilyen éjszakai kalandokkal, én erről nem tudok :!: :!: nem is mondom el Gergőnek, mert tuti itthon marad....már most tiszta para, hogy hogy lesz, hányat kell aludni, milyen messze van, hogy fér fel a cucca a buszra, mégsem akar szánkózni, csak sétálni :roll: :roll: igen két cucc kell mindenből. egy sígatyí, vastag dzseki és egy overall, nálunk így fogja vinni.

ovi: szóval nem változott semmi. anno próbáltuk Gergőt beírtani, sehová nem vették fel. ő végig Bp-re járt. Gelli és már lehúzott 2,5 évet, úgyhogy szerintem hanaygoljuk a dolgot. csak néha sajnálom, hogy annyit utazik.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Orsi!
Jó a hajad!
Az enyém a kukában hever :lol:
Majd mutatok képet,ha 1x sikerül feltölteni.És hozta a barátnőm megőrzésre a kis picike szőrmók kutyusát is..Olyan kis édes..

mimi12

Judy!

Tényleg car az ovihelyzet Érden! :cry:
Én is remegek, hogy felvegyék Bogit áprilisban! :shock:

Apa vett Bubunak egy másik overált a dechatlonbam, le volt árazva 5000-re! :D
Színre nem a legszebb,(piros :? , de legalább észreveszik a gyereket) max jó lesz váltónak!

Nekünk Éva néni mondta az éjszai túrát(amúgy nyilván nem éjszaka hanem este 6 -kor amikor sötét van, de mondta, hogy vihetnek elemlámpát!
Én múltkor leteszteltem a gyereket! Lekapcsoltam az összes lámpát a házban és ijesztgettem Őket! Elbújtam a pincelejáró ajtaja mögé és onnan kiabáltam! Kinyitották az ajtót(már ez is egy jel, hogy annyira nem parák :wink: ) majd jól megijesztettem Őket!
Bubu úgy megijedt, hogy összeesett! Mondom neki: "Ha Te megijedsz az anyádtól, mit csinálsz majd az Erdő Szellemével???Kérj kölcsön egy pár váltás pelut a Bogitól! :wink: :lol: "
De annyira élvezték, hogy azóta lakapcsolgatják a lámpákat és ijesztgetik egymást! :shock:
Vendég

Kriszti!
Itt mellettünk van egy eladó telek.Nem nagy nem is kicsi.Kb 200-250n-öles.Már 10alatt adja az emberke,annyira menne az országból.

mimi12

Baccus mi is mindig ijesztgettük egymást Tesómmal! :D
Vendég

Orsi,
Nagyon állat ez a macskás :D Nekem akkor csak meggyet adjál.

Hajni,
Hol vettél tüzijátékot?

Mimi,
Mi is vasárnap szülinapozunk, névnapozunk egybe, manóét utólag, Robiét előrehozva mert anyóséknak nem fér bele hogy egy hónapban kétszer feljöjjenek (nem is tudom ide most vigyori vagy szomorú smiley-t tegyek)

Judy,
Én pedig pont azt olvastam hogy jobb a lakhely közeli ovi mert ha esetleg a férjed beteg akkor is el kell vinni vagy hátha lesz olyan barátja akivel együtt menne suliba.

Kép[
Kép[
kostyika

Hú, nincs erőm visszaolvasni. :oops: Pocim nagyon kész van. :(
Orsi! Mikorra jöttök?

Kép
Kép
tekiroll

Dollika! 9-re jó? Még előtte be kéne szaladni a Nagyihoz!
Vendég

Orsi! Tökély! Be vagyok mán sózva! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok! :)
Ma probaltam ravenni magam a vasalasra, hat eleg silany lett a termes….. valahogy mindig elkulsztam a vasaloalvany mellol valami uruggyel….
Voltunk setalni is, a pocsek ido ellenre itt az utcakban, ismet megcsipte az arcomat a nap (borus idoben hogyan, nemtom!) es megint faj. A gyerek arca is piros, meleg. Tehat telen leegtunk ismet. Csodas.
Mar csak a furdoszoba kisikalasa van hatra, de mar klotyora is lopva megyek be, nehogy ramugorjon valami a falrol, ko alol, akkora a kosz es sehogy sem tudom ravenni magam a vizkooldo hasznalatara…….. :mrgreen:
Brigi: VEGRE !!!! :D De jo hogy irtal!!!

Dolli: Hat alom ugyben tullottel meg rajtam is, pedig en aztan cifrakat tudok osszealmodni! A narancssarga haloinget bevizualtam. (Szerintem nagy valoszinuseggel rajtam lehetett, mert imadom az ilyesmiket, csak sosem volt nekem.) :(
Lezbi show: no comment :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
TE KOMOLYAN MONDOD HOGY BKV-zni FOGSZ PESTEN???????????????????? Te lany, ott szulsz meg a megalloban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komolyan mondom, nagyon gaz a helyzet, negyed orankent jarnak a buszok es oriasi tomeg van! Veszelyes odamenni igy gyalog!
Para: szerintem nem parazas, en is igy eltem meg terhesseg alatt a dolgokat. Anyu hiaba lakott velunk, mindent megfozott megcsinalt, megis sokszor elfaradtam csak attol hogy utana pakolgattam el ha fozott. O meg mindig mondta hogy menjek vissza a szobamba mert fekudni kell. :(

Gabi: De jo “latni” teged. :) :D
Orsi: aham, zold a hamvas arnyalat miatt lett, mert a leszivott haj (a festett resze) mindig voroses. Figyi, a boltban kaphato cuccok is tartalmaznak CINK-et, ha veszel akkor ne hamvasat semmikeppen, annak sokkal magasabb a cink tartalma. (Tapasztalat!!!!!!!) En hosszu-hosszu evekig festettem a hajam mindenfele szoke es vilagos voroses arnyalatra, parszor jol megjartam, voltam en is zold……… olyan olajzold-szeru! A Loreal-ok egesz jok ebben az ertelemben es meg otthon is lehet jol szokiteni veluk! Egyebkent most mar, hogy a fodrasz leszivatta jol a feketet, elvileg otthon is neki lehet latni legkozelebb (szinten tapasztalat!!!)
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaj en is ugy festetnem mar a hajam, de amig igy hullik (marokszam minden fesulsekor!!!) addig nem merem. Lassan fesulni sem, vagy ranezni mert mar attol is hullik. :evil:

Casting: Utananetem, elvileg jonak kell lennie !! (olvasok tovabb es megtudom jo volt-e. REMELEM!)
Vorosbor: elvileg tenyleg jo mert oldja a cinket!!!! Ez jo otlet!!!
Nah, eljutottam a hajszinhez, sikerult!!!!! Ez a lenyeg!!!! En is a csokibarnara ahitozom!!! …. Ah nekem nem kell mar, hiszen hamarosan kopasz leszek, max egy sapkat a fejembe nyomok oszt’ jonapot!

Szilvi: igen, ha minden honapban vilagosabbat veszel akkor vilagosodik szep lassan. En is ugy csinaltam anno amikor szineket valtottam. (Regen akar 3 havonta is megorultem es szineztem uj szinre mint allat.) :D

Brigi: Dorci felos, visszahuzodo??? Hat en nem ugy vettem eszre amikor nalunk jartatok. :D:D:D:D:D Edes kis csivitelos, jatekos, jopofa, baratkozos kislany.
Es milyen helyes az uj kabatkajaban!!! (Melyik turiban voltal?)

Lanyok: en majd akarok szervezni egy budapesti HADA-s turis napot. Akkora a bolt hogy siman 2-3 orat el lehet nezelodni benne es kiraly cuccok vannak, nem is horror draga. (Blaha es Keleti kozott feluton van bal oldalt egyik sarkon.)
Szoval azt gondoltam hogy amikor mar jobb ido lesz el kene menni !!! zsAndinak mar emlitettem, o benne lenne……… egyutt kene mennunk minel tobben, egy csapatos turizasra. Na mit szoltok? Transzportot megoldjuk valahogy. Hozzam befer 2 ember, vagy meg 3 is.:D

Orsi: most ertem a fotohoz. Tenyleg gyonyoru a szine!!!!!!
Olyan tuti hogy legszivesebben leennem a fejedrol :D CSOKIIIIIIII!!!!!

Tenyleg Kriszti: Nem gondoltatok meg ra hogy epittettek egyet? Mi tavasszal kezdjuk a mienket, mar keszen vannak a tervek. A mellettunk levo 2 telek meg elado!!! (Bagoly utca 96 koruli mert csak helyrajzi szam van egyenlore, egy oriasi lovarda volt, azt parcellazzak most fel. Kozel a kozponthoz, megis 1 percre az oriasi ret! Nyugis, NINCS kutya a kozelben! 1100 nm kb, 20x60 es 7.2 milla :D Jo kornyek es szomszedok lehetnenk!!! :D Raadasul igy OLCSOBB a haz mintha vennenk! (Addig meg bereljuk ezt a lakast.) Bar en itt is szivesen maradnek annyira szeretem ezt a lakast. :D (Biztos sosem lesz ilyen szep kertem mint ami itt van…. Gondozott nagyon! De a haz is kivulrol-belulrol!)
A haz epitese kulcsrakeszen meg 25 milla (AFA ebben benne van) Persze nekunk marha nagy hazunk lesz, 170 nm!!! Ha megelegszetek kisebbel akar 12 millaert is megepitik. Garantaltan jol dolgoznak, regi ceg, lattuk tobb munkajukat, van amit “fu alatt” magunktol kerestunk meg es beszeltunk a tulaj hazasparral, nagyon meg vannak elegedve. :D Szoval en az epittetes mellett vagyok mindenkeppen!!!

Lini: elkepzeltem a csikokat, szerintem nagyon feldobja majd a hajadat!!! Vilagosabbat vagy sotettebbet zeretnel tonus szempontjabol? Hideg vagy meleg arnyalatu csikokat? (nekem egyszer volt a hajam tobb fele csikozassal csinalva! Huh az tuti volt…….. be kene tenni azt a fotot ide, az jo szin volt. (Csak a fejemet kellett volna kicserelni, hehee)

Mimiiiiiiiiiiiiiiiii! Naaaaaaaaaaaaaa, meselj milyenre vagattad vegul is!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Na szpatty nekem most! JOEJT!!!

sünciboglya

HOLNAP DELUTAN SETA? Mimi? Esetleg meg valaki? :) Irjatok ha aktualis!

sünciboglya

Orsii

Hajad szerintem tök jó !!!!! :wink:
Koleginának ma szólt a főnököm finoman és dvariasan az ápolatlansággal kapcsolatban !!!!! :oops:

Mi hétvégén voltunk dechatlon nagy kiárusitásán csak Tomikának vettünk szokásos banános müzliszeletet, mert semmi okosat nem találtunk pedig apukának cipőt és nacit ,Tomikának cipőt akartunk !!!

Apuka óráját hazahozta, de most ismét nem mutatja a napot !!!
Azt mondták ez normális ha nem süt a nap akkor nem megy ez a rész, mivel napelemes !!!Ez vicc ugye ???
A te férjed órája mutatja a napot éjjel ???Ha megnéznéd megköszönném !!!Hi-Hi-Hi !!!!Komolyan !! :wink:
Azt is mondták, hogy 36 órát tölteni kell lámpafény alatt ti töltöttétek ?????????????????????????????????????????

Ha nem megy akkor valahova továbblépek, mert azért egy ilyen kaliberű órának azért nem hiszem, hogy így kell működnie !!!!

Dolli

Pihenjél, hogy puha legyen a poci !!!!!!!!

Mangora

Mi Bián az Iharosban lakunk , ez a város közepén levő zöldövezet, szembe velünk egy tájvédelmi körzet van gyönyörű idejárnak a gyerekek az oviból és isiből kirándulni !!!! :lol:

A telkek sajna itt is drágák, válság előtt kelt el hasonló, mint a miénk 200-as hegyoldali telek csak közmű volt rajta 20 Millió. Most biztosan itt is lejjebb ment, de nem hiszem, hogy nagyon sokkal !!! :wink:

Bennt a városban vannak nagyon szép állapotban levő eladó magánházak, régi felújítás előtt álló házak, sok eladó táblás ház van a városban, árakat sajna nem tudok !!! :oops:

Mimi

Úgy értettem az első olvasatra, hogy az egész hajad a kukában van, csak többszöri olvasatra értetttem meg !!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

No hátha Fanni apukának csak több esze lesz, mint anyukájának !!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sylph

Szóval hidd el mi is 6 hét össznépi sírás után beszoktunk a bölibe Lili is meg fogja szokni !!!Tudom szívszaggató, de majd elmúlik !!!
Tudom könnyű ezt mondani !!!

Kostyika

Veronikának így utólag is Boldog Névnapot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma újrakötöötem Pannonéknál az internetelőfizetésem, mire közölték, hogy ugye tudom, hogy a KORLÁTLAN az NEM korlátlant JELENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????

Kép
kditke

Orsi!Nem tudom milyen a kabát,de nem Next.
22én megyek CT-re,25én vissza a dokihoz.A házban most a fürdőszobát fugázza a párom.(na,nem pont most,érted?)De nekem már nincs kedvem oda menni. :? A családdal közösködni.Hallgatni a beszólásokat,megjegyzéseket.Brrr.Szeretnénk egy saját kuckót,ami csak a mienk.De arra meg nem látok esélyt. :(
Anyósod melyik turiban is dolgozik?Ami a varrodánál van,a Diósdi úton és van bent játszósarok?Ma mentem el előtte.Azt hittem már bezárt,tegnap azért nem is vettem arra az irányt.
Általánosban a táborban nekünk is volt bátorságpróba.Kb 9 éves voltam.Akkora marhaság volt.Valaki elbújt egy fa mögé és ha elment egy gyerek előtte,ráijesztett.Az egyik csaj félelmében meg elszaladt,mentek keresni a sötétben.Azt hiszem egy tanárnak a lánya volt.Utána nem is ijesztegetett senki,csak végig kellett sétálni a sötét erdőn.A párom is mindig ijesztegette a tesóját a sötétben,azóta is parás. :roll:

Lini!Dorina nagyon sokáig csak fél órát aludt napközben.Mostanában akár kettőt is.Szóval lesz ez még így se. :wink: Ne legyél türelmetlen!Fog mászni a Te Lilid is nem sokára. :wink:

Mia!Én is meglepődtem,hogy ezt mondta a nő Dorciról,de mikor mentem érte,egyből láttam rajta,hogy volt valami. :( És mesélte is,hogy sírt,meg megijedt az ajtótól.De azt nem értettem,mi volt az ajtóval.Szerintem az lehetett,hogy nem voltam Vele.Nagyon összenőttünk az elmúlt hónapokban. :?Na,meg nem sok gyerekkel találkozott.Nem is tudom,hova lehetne menni télen társaságba.
Erről jut eszembe:Csajok!Februárban,nem megyünk el játszóházba?????
Angexban voltam,a Spar mellett.Nem tudom meg van-e még ez a hely,de ez se lehet rossz:
http://www.budapest23.eu/?p=3162

Jó éjt!

Kép
tierno

Szép jó reggelt!

Andi, igen visszamegyek 6 órába.... de cak júliustól tudnak visszavenni, mert a helyemen van egy csaj. Most küldtem el az önéletrajzomat a Börsi játékszínbe, hátha kellenék oda, mert az közelebb lenne.... Te szeptembertől kezdessz majd?

Mimi, hűűűű Szabi is már 4 éves lesz :shock:
Regi szülinapozás tök jó ötlet!!!!!!! :lol: Hajad milyen lett? Fotó? :wink:

Kriszti, a kórházról nem tudok semmit... Szivi a meghívót!!!!
Jajj, de szeretnénk mi is szabadulni ebből a társasházból..... de nem tudom mennyi esély van rá :roll: nem sok :cry:

Hajni, jól telt a szülinapozás?

Brigiiiii, örülök, hogy visszatértél közénk!!!!! Nagyon csini kabija van Dorcinak!!! Hogy vagytok?

Orsi, a nyakam..... hát még érzem, bizonyos mozdulatoknál belenyilall a hátam közepébe... és a Tiéd?
Marci, minek szökdös? Már nem tüzel?! Nem?! Vagy csak csavaroghatnéka van? Kutyaház: képzeld, tegnap megyek ki az udvarra és a Yodi a házból jött ki!!! Használja! :lol: Úgy örülök neki!!!! Van egy overálunk, Bubó most kapta karira, nagy rá még, megnézheted, hogy jó e Bubura és ha igen kölcsön adom, ne vegyél!!!! Szép színe lett a hajadnak!!! Kellene egy kt barnás sminszer nem?
Postás? Az meg mi, felénk nem jár.... legalább is órát nem hoz :evil: :evil: Mos ott tartunk, hogy visszautalja a pénzt... majd meglátjuk, ha nem István elmegy és kiveri belőle :wink:
Most olvasom, hogy már vettetek overállt.... :(

Dolli, :( pocid megint rendetlenkedik?

Mia, 3havonta új szín? Az nem semmi, bár hogom is sűrűn váltogatta, én csak néha szineztem be barackosra... ráérek még festeni majd ha őszülök... :wink:

Lini, enyim Lii most is hangosan ordít ha hisztizik.... :wink:
sylph

Szijasztok!

5-kor keltem, megsütöttem a meggyest(az a baj, hogy az illatra felébredtek a csimók és azóta itt nyávognak, hogy SÜTIIIIIIIT! :lol:
Kitakarítottam, még a szalon van hátra.
Olyan röhejes, hogy néha 2 óra alat megcsinálom ez egész napos teendőmet! :shock:
Monjuk ebbeőla két órából 1 gyerekmentes volt így égett a kezem alatt a munka!

Szilvike, köszii Apa tegnap megvette az overált, pont olyan amilyet a Fruzsinak vettem decemberben 12 ezerért! :D Tök állat színe van piros, fehér, narancs, Bubu olyan benne mint egy helikopteres mentős! :wink: :lol:

Barna smink: teli vagyok vele! :wink: Rúzst kéne vennem!
Hűűűűű banyek elfelejtettem megkérdezni anyóst hétfő miatt! :shock:
Na majd ma! :wink: Nem hiszem, hogy gond lenne! Szerinted vége lesz délre????

Brigi! Nem csodállom, hogy unod már a rokonokat! :cry:
Játszóházban benne vagyok, de csinálhatnánk egy talit itt is!
A keddi napokon napközis Bubu, otalvós Fruzsi akkor betervezhetünk valamit! Itt elférünk, csak ugye az idejövetel a problémás! :cry:
Egy kis szervezést igényel! :wink:
Igen anyósom a játszósarkosban dolgozott, úgy volt eladta a csaj az üzletet, már be is zárt kari után, aztán utcsó pillanatban visszamondta a faci, így kinyitottak!
Ha megy még anyósom dolgozni(csak besegítő, mert a tulaj csajszi jóga oktató és ha dolgozik anyós helyettesíti)
megyek és feltúrom az egészet!Rá lehet erre kattanni, főleg úgy hogy úgymond nincs ott eladó és gyerjkők is eljátszogatnak én meg kedvemre turizok! :wink:

ÁÁÁÁ ennyi az idő, mennem kell!

Dollika ott vagyok Érted 9-re!
Szilvike ma is várod postást??????Azt hittem Te is át jössz ma megnézni Dollikát, szerintem most látjuk utoljára Réka pocisan! :wink:
Amúgy ha jön postás úgyis bedobja a papírt max lesz egy utad a postára és nem dekkolsz egész nap otthon! :wink:

Manikűr: nem jöttök át szombat v. vasárnap délután a Zuraddal együtt???Mi meg jóóóól itthagynánk Őket és lelógnánk a szalonba! :wink: Hmmmm?
Vendég

Jóreg! Hú, Orsi! Én még csak most ébredezek! Te meg már kipörögted magad. :D
Megyek keltem csibét, du meg majd olvasok meg írok, mert ahogy látom, nagyon termékeny volt a tegnapi nap. :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Képzeljétek! Lili ma vitte a rózsaszín autóját a bölibe... sírt az öltözőbe, de miközben araszoltunk be a szobába, mondta, hogy nem akar játszani(gyerekekkel), mondtam neki akkor játszon az autóval, azt mondta: jó. És egy nyikkanás nélkül bement :shock: Évinéni egyből érdeklődött az autója iránt, ott mutogatta neki! :lol: Hát, ha ez kell, hogy ne sírjon :wink: vigye minden nap! :lol: :lol:
Bubó is tök cuki volt, ott mutogatta ki a barátja, bent még beszélgettem Heninénivel, a fiúk rögtön körbezsongták, mert mindennap új autót visz be, egyből nézte mindenki, ő meg vigyorgott mint a tejbetök, az egyik fiú átkarolva(mint egy haver :wink: ) terelgette a szoba közepére, aztán észrevette, hogy indulok és jött volna utánam, de Heninéni elkapta :wink:
De úgy örülök, hogy szeretik a gyerek Bubót!!!!!
Múltkor mentem be, ült az asztalnál a Levivel és Cobra11 et játszottak.... összeütköztették az autókat! :lol: :lol: :lol:

Orsi, már így pörögsz? Ügyes vagy! Nem várom én már aztata postást! Elegem van, de ma jön apu, kb 10körül, aztán István is és mennek Jinkre bulizni....(és csak szombat délután jönnek haza) Utána ráérek, de gondolom akkor már késő....
Szombat az nem jó nekünk mert itt alszanak anyuék, de a vasnap, az lehet hogy jó!!! Megkérdezem azuramat, olyan jó lenne már dumcsizni!!!!!!!!
Az jó, hogy van barnás sminked, mert lágyabbak lesznek a vonásaid! Rúzs.... tudod, hétfőn ki lehet próbálgatni és 35%kedvezménnyel lehet venni! :wink:

Dolli, remélem azért látlak még "egyben" Titeket! :wink:
sylph

sziasztok!

gyors bekukk. hatha valakit erdekelt a mai seta egyutt....

Mivel nincs eredmeny most en L!

Puszka!

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?