Sziasztok
Kismamik hogy vagytok?
Twist gyere és mesélj!!
Nagyon édes a kiscsajod!!
Küldesz majd képet a Kaáliba is róla??
Röpcsike?Ditke? Rena?Franci? Mmzsó? Mizu nálatok??
Tegnap felhívtam a háziorvosomat, hogy szeretnék IR vizsgálatot. Erre azt mondta, ő nem kérheti, csak diabetológus, vagy endokrinológus, de nagyon szívesen segít, hogy eljussak oda. Azt javasolta, először nézzünk egy terheléses vércukrot, mert abból már következtethető hogy működik nálam az inzulin dolog. Mondta hogy tegnap, vagy ma ugorjak be és akkor megbeszéljük. Sajna a héten délutános vagyok, így mondtam neki, csak jövőhéten megyek. Akkor meg délelőttös leszek, úgyhogy keddnél előbb nem tudok menni hozzá. Vérvételre meg majd csak az utáni héten tudok menni. Halad a dolog, csak lassan.
Végre elfogyott Férjem vitaminja. Remélem használt valamicskét.
Képzeljétek, tegnap annyira rosszul voltam este. Hirtelen rámjött a szédülés, és vagy 3/4 órán keresztül szédelegtem. Kinyitottam az ablakot, de sokat nem segített. Ittam cukros kólát, előtte meg natúr gyümölcsvelőt (olyan mint a sió őszibarack leve). Végül 2 tiktaktól jobban lettem. :S
Hangulatom se túl rózsás, de ezt betudom annak, hogy közeledik a havibaj, meg túl sokáig vagyok ébren esténként.
Most megyek, végre kiolvadt a csirkemell, édes-savanyúnak csinálom meg rizzsel, meg még lekvárt főzök a megmaradt gyümölcsvelőből. Délután még bekukk.