…én is itt vagyok!
A mai napunk hajnalban indult azzal, hogy 4.15-kor pipiltem és nem bírtam visszaaludni, de sok értelme már nem is lett volna, mert tegnap este eldöntöttük, hogy ma reggel elmegyünk engem is megcsapoltatni. Ez csak az a teljes vérkép,vizelet, EKG, amit elméletileg a 10.héten kellett volna megcsináltatnom, hasonlóan Edihez.
Szóval náthailag már alakulok, de még nem százas a közérzetem. Viszont a mai kiruccanás alatt valamiért elkezdett beerősödi a hasfájásom, olyan „mindjárt megjön” érzéssel, és befeszüléssel
.
Alig vártam, hogy hazaérjünk, egyből bedőltem az ágyba az álmosság és a görcsközeli állapot miatt is. Bevettem egy Magnesium 500 tablettát (azt hiszem Manorka ajánlotta), és el is aludtam. Felkeltem, ebédeltem egy kicsit, és visszafeküdtem, így szinte egész nap pihiztem. A pocakom kicsit jobb lett, de még mindig fáj, csak már nem olyan erősen. Szóval ma megijedtem rendesen… Csak tényleg nem értem, mostmár ez lesz nálam végig
? Kb. 1 hete folyamatosan fáj a hasam, de hát múlt kedden voltunk UH-n, így azzal nyugtatom magam, hogy nagy baj nem lehet. Péntek este meg úgyis megyünk a genetikai UH-ra, addig meg csak kibírom, és remélem nem jön vissza az erősebb fájdalom. Ott meg megkérdezem majd a dokit, mit mond erre.
Pocak,
Aranyos vagy, köszi én is a jókívánságot!
Sajnálom, hogy nektek is ilyen sokat kellett várnotok a családi boldogságra…
Ez a fránya hasfájás nem kímél minket. Miért nem lehetünk végre egy hétig teljesen nyugodtak? Mielőbbi jobbulást, pihenj te is!
Pocak, Bibar
Jajj, de jó, hogy elszállt a fejfájásotok! Szerencsére ez gyors menet volt!
Edi,
Köszi a hordozós infókat! Tudod, én még kezdő vagyok a témában, úgyhogy előre is bocs, ha hülyeségeket kérdezek
! Csak hát tudom, hogy te is rutinosabb vagy nálam.
Irigyellek, hogy nem szokott erősen fájni a fejed! Jobb is, hogy nem tudod milyen az…
Heni,
Tényleg szépen gömbölyödsz! Valóban jól „titkolod”, hogy nagycsaládos vagy
!
Bibar,
Nemrég beleolvastam a júniusi topikba, és ha jól emlékszem Luna beteg
! Talán azért nem jön mostanában...
Drukkolok ezerrel, hogy minden OK legyen holnap a biopszián!!!
Emma,
Jobbulást a fejfájás miatt, te sem úsztad meg…
Mercy,
Ne izgulj! Ha megnézed az én vonalzómat, akkor tuti nem mondod azt, hogy te tudod meg legutoljára a babó nemét
!
Fókus,
De jó! Akkor lehet, hogy nemsokára te is megtudod a babuci nemét
!!!
Csipetnyusza,
Igen, mi is pénteken megyünk! Már izgulok, remélem minden OK lesz mindkettőnknél!
Manorka, Edi,
Húúúúú, az a finom szentendrei lángos! Én is ismerem
!
Kicsit hosszúra sikeredtem, bocs, de legalább bepótoltam a mai napot
!
Szép álmokat nektek!