Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok, jó reggelt!

Tegnap már írni akartam, de a gépem egyszer csak gondolt egyet, és közben kikapcsolt. Nem volt kedvem újra leírni.
Tehát tegnap voltam uh-on. Egy ellenszenves dokinő volt, aki megmérte: 68 mm és ennyi. Nézegett, huzigálta a hasamon a bigyót, aztán befejezte. Láttam, megvan keze, lába, és egyfolytában mocorgott.:) Két hét múlva megyek magánba a dokimhoz, ő majd rendesen megnézi.

A hányingerem tegnap nem volt, remélem már elő sem jön, igaz az édességet és az émelygős édeset kerülöm is. Csak eszem jó kis magyaros kajákat. Attól bezzeg nem vagyok rosszul.:)

A 4D-s uh a legutóbbi fiamnál kiesett a prixisből, mert 90%-ra lányt mondtak ott, és anyukám rohant is megvenni a rózsaszín cuccokat, és a szülés előtt pár héttel derült ki, egy sima uh-on, hogy kukija van.....:))) Ajándékozhattam el a rózsaszín rucikat!:) Úgyhogy én most csak tényleg a végén vásárolok, igaz sok ruha megmaradt a legkisebb után......Hamarosan a kiságyat is elkobzom a fiamtól, mire megszületik a tesó, szokja meg, hogy ágyikóban alszik.:)

Heni
Kép
henriett74

Jó reggelt!!

Poci: Hatalmas gratula itt is!!!!!:) Már tegnap este bekékítettelek:)

Emi: drukkok mennek az UH-hoz!:) Mikorra mész?

Akit még nem üdvözöltem az újak körül, azoknak nagy nagy ÜDV, és gratula a babyhez!!!:)

Köszi mindenkinek az együttérzést a forgóm miatt....a helyzet annyiban változott, hogy ma már fel sem tudtam kelni reggel. Fél órába telt, meg pityergésbe, mire felvonszolt apa az ágyból. Ja, és ma reggelizés közben elkezdte a másik forgóm is....hurrá!!!! :( A calcimuskot kérdeztem, de vényköteles. Sajna Pécsett nem adják ki recept néélkül. :( Ugyhogy...sztem holnap kimegyek a házidokihoz, kérek receptet, meg beutalót ortopédiára. Már minden hülyeség belemászott az agyamba. Ilyenek, hogy biztos izomsorvadásom van, meg hasonlók. Ugyhogy inkább elmegyek és szakemberrel megnézetem. Biztos ami biztos!

25-én nekem is szorítsatok ilyen jól, mint Pocinak tegnap! Hátha minden féle naptár téved, és mégiscsak kisfiúnk lesz! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jóóó reggelt :)

Emma
kérlek ne legyél parás... NEM az időtől függ, hogy lesz-e baj vagy sem... Én már csak tudom... :(
Én igenis megveszek mindent ami jól esik, és nem vagyok hajlandó attól rettegni, hogy jajj mi van, ha elmegy a baba. Próbálok pozitívan hozzáállni, és ha ezt azzal is erőssítem, hogy veszek neki dolgokat, hát megveszem, és nem rontom el azzal, hogy remegek, hogy jesszus de nincs-e túl korán...
Ne érts félre, ne lehurrogni akartalak, csak a véleményem mondtam el :)

Mia
ez a hordozó nagyon klassz, szeretni fogod. Nekünk ilyen volt Bálinttal, imádtuk. Cabriofix verzióban meg külön jó, mert nem kell kötögetni, hanem csak bekötöd az alját, és ki be emeled a hordozót.
Én most nem akartam ilyet, emlék okok miatt....

Maki
persze, hogy beköthető. Ezek közül mind beköthető autósülésnek, az összes hordozó ami csak létezik.
A fiamnak olyan Maxi Cosi Cabriofix volt, amit a Quinny babakocsikar rá lehet tenni. Nagyon klassz ülés az is :) De most másmilyet szerettem volna. Meg én egyébként is inkább mózes párti vagyok míg kicsi, csak autóba akarom bekötni a hordozót, meg persze, ha vásárolunk, de akkor hordozókendőbe fogom tenni :)

Fókamóka
Köszi:) Na igen, mert ott a pici törpéd akiről elég sok mindent örököl a tesó:D De biztos fogsz venni egy csomó cuccot, mert nem fogod bírni otthagyni :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocak a picifiús kismami :)
hess fejfájás... szegénykém:( Borzasztó lehet, el sem tudom képzelni, de mondjuk nem is szeretném... koppkopp soha nem voltam fejfájós, így nem tudom milyen, de Anyukám annál inkább, tegnap nagyon kivolt, mert hideg front van és attól kikészül. Én a meleg frontot érzem, akkor fáj picit a fejem, de éppen hogy....
Küldök Neked, hess fejfájás energiát:)
Vendég

Meme
szegénykém :cry: Biztosan nincs izomsorvadásod, de én is jó ötletnek tartom, hogy menj és nézze meg szakember is.
Ha nem megy a Calcimusc, szivesen küldök Neked bubis boritékban, 1 nap alatt ott van....
...és természetesen Neked is megy majod a nagy nagy drukk, hogy mégis fütyitek legyen:)

Én is nagyon várom már, február első hetében fogok menni 4D-re, annyira izgulok, remélem nem növesztette vissza azt a fütyikezdeményt :lol:
Vendég

Edi: Köszi, nagyon kedves vagy, de azt hiszem megvárom, hogy mit mondd a dokker. Leht hogy tornáztatni kell, vagy a fene tudja...:( De tényleg nagyon aranyos vagy!!

Poci:
Sajnálom a buksifájást!!Remélem hamar elmúlik!!!És tovább tudsz felhőtlenük örülni a kis kukisnak!!
Képet nem kaptatok??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lányok:)

Megvan a Babakocsi ami végre tetszik, és a kerekei is jók. Ahogy ismerem magam, 1-2 héten belül megveszem :D Ismeri valaki?

Titi Triton 2in1 verzió. Van 3in1 is amihez hordozó is van, de nekünk az már nem kell:) Nagyon klassz, jó kis terep gumikkal. Még a színt nem tudom, de a babakocsi már tuti :)
Vagy Narancs, Piros, vagy Türkiz ami tetszik... de megnézem élőben őket :)

Ez az:
Kép

ezen jól látszik a kereke...
Kép
Vendég

Gyorsan elugrottam a háziorvosomhoz és beadattam a H1N1-elleni oltást. Ezzel most már mindenki be van oltva nálunk.:)

Ma kefíres lángost fogok sütni, már tegnap legyúrtam és éjjel állt a hűtőben. Nagyon kapós nálunk. És tényleg egyszerű:

1kg liszt
2 tojás
1 cs. élesztő
1 nagy kefír
1 kicsi tejföl

Ezt összegyurmázni, és ha összeállt, berakni egy nejlonzacsiba és éjjelre a hűtőbe rakni. Másnap lisztezett kézzel kivenni mindig egy kicsit, és kinyujtogatni kézzel és bele a bő olajba. Szerintem fincsi!

Heni
Kép
henriett74

Pocak
én is fejfájással ébredtem ma :cry: :cry:

Heni
imádom a lángost,de megsütni nem akarom :lol: :lol: nekem ez macerás :wink: esetleg fénypostával küldenél egyet?? :wink:

Edi
nagyon szupi a kocsi,kék szinben nnem jön be de az alsó az király :lol: :lol: bizti a piros és a narancs is jó.
nekem is nagykerekűm van,majd dobok képet róla ha elővesszük :lol: :lol:

Meme
ez már nagyon durva :cry: :cry: nem is halottam még ilyen erős fájdalomról,mármint forgó fájdalomról :oops: :oops:

bibar

Bibar: megy a lángos, kapd el!:)))))

Kép Pocakom ma

Kép Pocak mami

A mosolygós fejet saját magam gyártottam a bandázsra, nem olyan uncsi.:)

Heni
Kép
henriett74

Hűűűűűű, jó nagy a pocid Heni! :)
Az én pocim nem ekkora, na de ez egyénenként változó. :)

Ma este 3/4 8-ra megyek nődokihoz...

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi: azért is nagy a pocim, mert már a negyedik baba lesz. Az elsőnél ilyenkor nekem még nem is látszott. A második már jobban....stb. Most meg már a teszt megcsinálása előtt tudtam, hogy az vagyok, mert a hasamon látszott. Anyunál is úgy buktam le. :oops:

Jó későn mész dokihoz. Én olyankor már kezdek kómásodni.:)

Most azon agyalok, hogy tudnék kartonpapírból Verdát készíteni a farsangra a középső fiamnak....... :shock:

Heni
Kép
henriett74

Heni
szép pocak :wink: :wink: olyan furi valahogy nem nézel ki 3 gyermekes anyukának :lol: :lol:

Emi
de jó neked,drukk estére :lol: :lol:

Manorka
na ma is jöttem boldog szülinapot kivánni a manódnak :lol: :lol: :lol: mikor ünnepeltek???

lányok holnap ilyenkor már túl leszek a biopszián,gondoljatok rám és drukkoljatok hogy minden oké legyen :oops: :oops:

Pocak
elmúlt már a fejfájásod??nekem igen :wink: :wink: bevettem egy algot mert nem birtam már :oops: :oops:

Luna
hahóó,te is holnap mész,majd gondolok rád :oops: :oops: én már izgulok ,pedig már volt benne részem :wink: mostanában nem irsz ide,tessék jönni :wink: :wink:

bibar

Bibar!
Megy a drukk 1000-rel!!! Hányra mész??

apával fejtegetjük a forgófájás titkát. Apa szerint lehet nem is a forgóm, csak izomláz, mert máshogy állok a babó miatt, és lehet jobban terhelem a jobb felem...mondjuk ma délután már nem ott fáj, ahol eddig, hanem felfelé és hátrafelé halad a derekam felé...most mintha a csípőm fájna...

Heni: szép pocak!:) Megkérdezhetem, hogy ilyen bandázst hol lehet venni? Az az ami olyan funkciót tölz be, mint a kismamanacikon a széles gumi?? Ez tépőzáras? Lefotóznád nekem? Ilyet szeretnék, csak eddig még sosem láttam:) Köszike!!

POCI!!
Hogy van a buksi?? Remélem már elmúlt, és a nagyfiadnak vásárolsz klassz pasis cuccokat, azért nem vagy!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

sziasztok,

úúgy megkívántam a lángost, hogy csak naaaa....

mindjárt megyek dokihoz.....ott csak vizsgálat, UH szerintem nekem a jövő hó végéig nem lesz...én fogom legkésőbb megtudni, hogy kék, vagy rózsaszín:)

ma vettünk: bébihordozót a győri brendonba, illetve nekem biztonságiöv-lehúzót.

pápá

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sziasztok!

Poci: jobbulást!

Heni: a lényeg, hogy minden rendben volt az UH-n! Jól hangzik a kefires lángos, ezt assszem mi is kipróbáljuk :D

Edi: na igen, betévedtem ma a H&M-be. Még jó, hogy nem volt nálam különösebben pénz. Jól néz ki a babakocsi. Nekem a babkocsik a gyenge pontom, nincs kizárva, hogy eladom majd Zalán sportkocsiját, és a kicsi kap egy új babakocsit, pedig van még itthon kettő.

Heni: csinos a pocakod!

Emi: drukk az esti doki látogatáshoz!

Bibar: gondolok majd rád holnap, és természetesen mennek a drukkok!

Szombaton 4D-s UH, már csak 3 nap!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok Lanyok!

vagyok vagyok en is. A fejem szerencsere elmult, reggel nem sokkal, hogy irtam nektek, szerencsere nem kellett semmit bevenni.

Meme: jo lenne szerintem kiprobalnod ejszakara, hogy kiparnazod magad, ha segit erdemes lenne venned egy szopiparnat. Remeljuk hamar jobban leszel...annyiszor elmondom itthom, amikor itt faj ott fajom van, hogy mar ugy szeretnek megszulni :lol: :lol: :lol: Te nem szoktad mondani?

Bibar: orulok, hogy elmult a fejfajas nalad is, huuuu nagy nagy drukk lesz holnapra.

Neni: nagyon szep a pocod en sem mondtam volna, hogy a 4. babad lakik bent. gratula :) :) :)

Emi: este gyere a hirekkel varunk, es megy a drukk neked is

Edi: merre jarsz?

Mamaki: jobban vagy mar?

Csajok nem akarom megint az unalmast, de ma valtozatossag kedveert a pocakom faj, es alul is :oops: A tegnapi vizsgalat ota, remelem hamar elmulik, ha nem holnap fel kell hivjam a dokinom. Apro szurkakat erzek alul, lehet a mehszajsebem gyulladt be me jobban....na igen ez az a barcsak megszulnek mar..igy ma inkabb az agyban maradtam bizos ami bizos pihizek, abbol baj nem lehet.
pocaklako

Meme: ezt a bandázst még a C&A-ban vettem. 2000 körül volt. Két oldalt gumis, és a nadrágra, szoknyához húzod fel, mint egy övet, a has közepéig ér és nő a pocival mert rugalmas. Így, ha rövidebb a felsőd, akkor ez pótolja.:)

Sokan mondták, hogy nem nézek ki 3 gyerekesnek.

:oops: :D Pedig néha éveket öregszem, amikor a két nagyobbik fiam kiakaszt itthon. Persze később már jókat nevetek rajtuk. Pl, múltkor a rádióban volt egy hír, napközben, hogy a 28 évesek jobban szeretik a szexet, mint a 35 éven felüliek......ami alapból hülyeség szerintem, de a nagyobbik fiam is hallotta és rohant hozzám, hogy: Anya, te még szereted a szexet? Én meg csak néztem rá.......mondom, igen. Erre: de hiszen te már 35 vagy!!!!Én meg kérdeztem, tudod mit jelent egyáltalán? Erre ő, nem, de biztos jó lehet. Főleg, hogy te is szereted!

:D :D :oops: Mit lehet erre mondani? :shock: Azt hiszem gondba leszek még a madarak és méhek beadásánál. :D

Heni
Kép
henriett74

Sziasztok,

a fejfájás nálam landolt, de örülök, hogy nektek elmúlt. Azt olvastam, hogy ez gyakori, és a hormonok miatt van (persze ez csak részben vigasztal)...

Edi, nyugodtan hurrogj le (amúgy nem vettem annak), teljesen igazad van, a rosszra úgysem lehet felkészülni igazán, és inkább a jót kell erősíteni. Igyekszem én is mindig erre gondolni, de ez alkati kérdés valószínűleg, hogy ki mennyire tud bízni és átadni magát az örömnek... De megpróbálom én is, és a héten megveszem azt a nagyon cuki nyuszis ruhácskát, amit tegnap láttam :)

A kakaó nem jött be kálciumügyben, este megittam egy pohárral és úgy felpuffadtam tőle, olyan érzés volt, mintha egy egész tehén lenne a gyomromban...úgyhogy vettem egyszerűen kálciumtablettát, remélem, az is jó.

Ezek a sportos babakocsik nagyon jól néznek ki!

Heni ez igen, tényleg nehéz elhinni, hogy negyedik gyerkőc!

Pocak, Meme, jobbulást...

Képzeljétek, órák óta nem volt elérhető az oldal, legalábbis itt északon.
emma.zunz

Poci:
Örülök, hogy adtál életjelet magadról!!:) Annak meg pláne, hogy a buksival minden oké:) Már 2 napja ugy alszom, hogy párna van a lábam között, és ki vagyok ékelve kispárnákkal:) Sajna nem használ.:( Én apát cseszem le mindig:) Mondom neki, ha nagyon nem jó valami, hogy : Ezt mind te tetted velem!!:) Persze viccesen!:)
Szopispárnán gondolkodom, de azt hiszem olcsóbb ha megvarrom itthon. Néztem, de 8000 alatt nem nagyon van:(

Ma csináltam spenótot tüksitojcsival:) IMÁDOM!! Apa nem annyira, de ma még neki is jólesett.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Lanyok!

Szine elejetol fogva olvaslak Titeket, mert en is ide irtam volna, ha decemberben nem tortenik tragedia. Valami megis visszahiv mindig, es neha be-benezek.

Most csak azert irok, hogy Edi-t biztassam a babakocsival kapcsolatban!!! Mi ilyent hasznalunk 10 honapja es nagyon bevalt. Pont a turkiz szinut, az azert tetszett, mert annak fekete mintas a huzata helyenkent a pirosnak, meg keknek pedig egyszinu.
Sajnos mi a vazat kicsereltettuk egyszer, mert kicsomagolas utan derult ki, hogy a tolokarnak az egyik oldala nem kattan be kihuzaskor.
Nagyon szeretem, mert a sportreszt lehet menet kozben is kiemelni es forgani, hogy kifele, vagy anya fele nezzen a baba. A kosara alul jo nagy, sokszor irtora megpakolom es meg birja. Nyaron naponta ketszer is hasznaltuk, telen hoban, esoben.. Szoval szuper kis babakocsi!

Ennyit akartam mondani.. De ha van kerdesetek ezzel kapcsolatban szivesen leirom a tapasztalataimat..:)

Udv.
Tavaszka
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tavaszka 2010.01.13 18:01-kor.
tavaszka

emma: itt középen sem:(
De azt hittem megint nálam szarakodik a net.

Heni: köszi a bandázs-infot!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Bibar: megy Neked a hatalmas drukk holnapra!!
Köszönjük szépen a köszöntést! Aranyos vagy!! Este ünnepelünk, ha Apa hazaért, akkor lesz ajándékozás, torta. Már Nóri eléggé tűkön ül miatta, hogy mikor ehet már tortát, pedig nem is tortás. Csak hát ilyenkor nagy az izgalom.
Aztán a családdal, nagyszülőkkel majd a hétvégén folyt.köv.
Gyümitortát készítettem, már csak össze kellene rámolnom a konyhában magam után. De szusszannom kellett egyet.
Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok Olivérnek holnapra!!!
Majd ha lesz időd mesélj, mit sikerült venni a Guliverbe neki és hogy mit szólt hozzá.

Poci: pihizz sokat és akkor elmúlik a pocifájás!

Heni: szép a pocód.
A lángos pedig jól hangzik, de sütögetni azt nem szeretem én sem.
Ha lángost szeretnénk enni, mindig átugrunk Szentendrére. Nekünk ott a legfinomabb. Edi vagy aki ismeri Szentendrét, biztos tudja melyikre gonolok, amelyik a templomnál van és kis szűk utcácskán lehet eljutni oda.
Nyami!

Edi: szupi a kocsi! Kényelmes lesz nagyon biztosan. Én is mózespárti vagyok.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Meme
reggel 7 re megyek,de csak délután jöhetek haza mert feküdni kell utána :oops: :oops:

köszi a drukkokat,elraktározom holnapra :oops: :oops:

Manorka
köszi :wink: bizti finom lesz a torta,ilyenkor annyira felpörögnek a gyerekek ,olyan cukik :lol: :lol: az én beszámolóm majd vasárnap,mert mi akkor ünnepelünk mert ugye 3 nap fekvés jön most.

Pocak
pihizz ezerrel!!!!

na ma már nem jövök,pusszantalak titeket,holnap este ideülök és megirom az "élményeimet" :wink: :wink:

bibar

Hú Csajok, én is eltűntem, dolgozódtam (mértékkel, tanulva a múlt hétből), de nagyon fájt a fejem több napig.

Pooociii: gratula a legénykéhez!!!!

Bibar: drukk-drukk!!!!

Mercy: az a brokkolis recept tuti, minden, ami brokkoli, tutiiii!!!!

Cicim nekem se annyira feszülős most, poci megint van, és már 3 napja nem voltam rosszul, amikor újra jött egy gyengébb nap, remélem ez azt jelenti minden OK. De azért már határozottan jobb a közérzetem. Mikor lesz már péntek??? -> Nekem is azt mondták nem kell éhgyomorra menni a kombináltra, nem is tudnék, mert nem bírok kilépni kaja nélkül baba nélkül se, múltkor is megvolt az eredménye, és az üres gyomrom minimális tartalma a labor kukájában végezte. Én még nem szedek rendszeresen magne B-t, B6ot csak ha rosszul vagyok, Gravidát 2-3-4 naponta (amikor eszembe jut), de le lettem szidva, hogy álljak át Femibionra. De nem álltam. Ezek szerint nem is érdemes. Folsavat brokkoliban, vagy tabi. Calcium-források engem is érdekelnének, tejet nem mindig bírom, de szeretem. Múltkor a pezsgőtabival visszajött az egész reggeli, azóra nem próbálkoztam.

Mamaki: te is pénteken mész UH-ra?

Edi: nagyon jónak tűnik a hordozó és a bkocsi, mi még nem vettünk semmit, gyűjtöm az ötleteket, és akkor majd körtúrázunk. Mivel májusban költözünk, és a jelenlegi albiban nem sok minden fér, majd beütemezzük vhogy. A babának egyelőre csak egy kisvakondja és egy kispólója van Prágából (kimentünk sziesztázni, aztán 1 hét múlva fogant a Pici).

Mindenki vigyázzon magára, a bkv meg jó lenne, ha abbahagyná, mert szeretnék időben eljutni a pénteki vizsgálatra!

Kép
Kép
csipetnyusza

Helló helló:)

Pocak
itten vagyok már, de természetesen ma is le kellett mennem a munkahelyemre, mert vizsga volt, és a utolsó nap ma volt.... grrrr ez meg így jól kettétörte a napom.
Ami a pocidat illeti, nem feltétlenül lehet nagy a baj. Lehet szimplán csak a vizsgálat miatt lett kicsit érzékenyebb, bár a szúrkálás az a növekedéstől van, elképzelhető, hogy még a combodba is fog nyílalni egy idő után.
Remélem semmi baj nincsen...

Heni
Én is 4 babót szeretnék, és nagggggyon szeretnék így kinézni a 4. terhességemnél, mint most Te :)
68mm órisábébid van, aaaz szép:D Mi 62mm-ek voltunk hétfőn, azóta tuti nőttünk még:)
hááát igen, lassan készülj a történettel, hogy mikor a méhecske beporozza a bibét :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Meme
hmmmm izomláz??? Ha már tippelni kell, akkor inkább az, hogy szélesedik ki a csípőcsontod. Nekem Bálinttal a 15. héttől fájt nagyon a csípőmnél és a derekam. De szerencsére időszakos az egész, így hamarosan elmúlik, aztán persze megint előjön...

Bibar
Naná, hogy óriásidrukk megy majd holnapra Neked.... szorítunk nagyon majd.

Emi
gyere majd a hírekkel :)

Fókamóka
H&M na igen.... láttál szépségeket????

Emma
Örülök, hogy nem bántottalak meg:) Nem volt ilyen szándékom... de annak örülök, hogy mostantól erőssíted a pozitív hozzáállást:D Hajrá kisrucik:D:D:D

Mercy
Milyen hordozót vettetek???

Tavaszka
Igazán sajnálom ami történt.
Köszönöm az infót a kocsiról. Megnézem majd élőben is őket, nagyon tetszik a türkiz, de kérdés, hogy mennyire élénk élőben:D

Manorka
Lángosos... nanáááá, hogy ismerem. Az egyik kedvencem :D:D:D
Vendég

…én is itt vagyok!

A mai napunk hajnalban indult azzal, hogy 4.15-kor pipiltem és nem bírtam visszaaludni, de sok értelme már nem is lett volna, mert tegnap este eldöntöttük, hogy ma reggel elmegyünk engem is megcsapoltatni. Ez csak az a teljes vérkép,vizelet, EKG, amit elméletileg a 10.héten kellett volna megcsináltatnom, hasonlóan Edihez.
Szóval náthailag már alakulok, de még nem százas a közérzetem. Viszont a mai kiruccanás alatt valamiért elkezdett beerősödi a hasfájásom, olyan „mindjárt megjön” érzéssel, és befeszüléssel :oops: .
Alig vártam, hogy hazaérjünk, egyből bedőltem az ágyba az álmosság és a görcsközeli állapot miatt is. Bevettem egy Magnesium 500 tablettát (azt hiszem Manorka ajánlotta), és el is aludtam. Felkeltem, ebédeltem egy kicsit, és visszafeküdtem, így szinte egész nap pihiztem. A pocakom kicsit jobb lett, de még mindig fáj, csak már nem olyan erősen. Szóval ma megijedtem rendesen… Csak tényleg nem értem, mostmár ez lesz nálam végig :oops: ? Kb. 1 hete folyamatosan fáj a hasam, de hát múlt kedden voltunk UH-n, így azzal nyugtatom magam, hogy nagy baj nem lehet. Péntek este meg úgyis megyünk a genetikai UH-ra, addig meg csak kibírom, és remélem nem jön vissza az erősebb fájdalom. Ott meg megkérdezem majd a dokit, mit mond erre.

Pocak,
Aranyos vagy, köszi én is a jókívánságot!
Sajnálom, hogy nektek is ilyen sokat kellett várnotok a családi boldogságra…
Ez a fránya hasfájás nem kímél minket. Miért nem lehetünk végre egy hétig teljesen nyugodtak? Mielőbbi jobbulást, pihenj te is!

Pocak, Bibar
Jajj, de jó, hogy elszállt a fejfájásotok! Szerencsére ez gyors menet volt!

Edi,
Köszi a hordozós infókat! Tudod, én még kezdő vagyok a témában, úgyhogy előre is bocs, ha hülyeségeket kérdezek :wink: ! Csak hát tudom, hogy te is rutinosabb vagy nálam.
Irigyellek, hogy nem szokott erősen fájni a fejed! Jobb is, hogy nem tudod milyen az…

Heni,
Tényleg szépen gömbölyödsz! Valóban jól „titkolod”, hogy nagycsaládos vagy :wink: :wink: :wink: !

Bibar,
Nemrég beleolvastam a júniusi topikba, és ha jól emlékszem Luna beteg :( ! Talán azért nem jön mostanában...
Drukkolok ezerrel, hogy minden OK legyen holnap a biopszián!!!

Emma,
Jobbulást a fejfájás miatt, te sem úsztad meg…

Mercy,
Ne izgulj! Ha megnézed az én vonalzómat, akkor tuti nem mondod azt, hogy te tudod meg legutoljára a babó nemét :D !

Fókus,
De jó! Akkor lehet, hogy nemsokára te is megtudod a babuci nemét :D !!!

Csipetnyusza,
Igen, mi is pénteken megyünk! Már izgulok, remélem minden OK lesz mindkettőnknél!

Manorka, Edi,
Húúúúú, az a finom szentendrei lángos! Én is ismerem :D !

Kicsit hosszúra sikeredtem, bocs, de legalább bepótoltam a mai napot :wink: !

Szép álmokat nektek!

Anikó

Kép
mamaki73

Poci: nekem is voltak mostanában szurkálások, nem lehet, hogy nő megint a méhünk? Én ebben bizakodok :)

Heni :D:D:D:D Fiad és a szex témaköre :D

Emma: jobbulást a fejfájásból! Nekem se ment ma az oldal nagyon sokáig. :?

Manorka: Én csak most vettem észre, Boldog Születésnapot Nórinak!

Nyusza: kitartás péntekig!

Edi: hát, ott tudtam volna hagyni egy nagyobb összeget :D

Mamaki: kitartás a pénteki UHig! De nem hiszem, hogy bármi gond lenne :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok!

Épp nem régen érkeztünk haza a nőgyógyásztól, ma volt a 16-dik heti ultrahang-vizsgálaton (UH).
Eredetileg még csak 15 hetes és 5 napos a mai napon a terhességem, viszont az UH alapján 16 hetes és 2 napos.
Tökéletes helyen van a méhlepény, elegendő a magzatvíz mennyisége is.
Babu rendben van, szépen mozog, jó a szívverése, megvan mindene.
Szép kerek a fejecskéje, s a doki elmondása alapján szép hosszú a combcsontja.
Ha felállna, akkor kb. 16-17cm hosszú lenne.
Az UH vizsgálat alatt vett egy teljes fordulatot is, de még nem érzem a mozgását.
A doki szerint ez teljesen normális...első terhességnél majd kb. 3 hét múlva fogom érezni, addig NO para.
Láttuk babu mindkét kezét, és lábát, a popóját, éééééééés megtudtuk, hogy valószínűleg kislány. :)
Nagyon boldogok vagyunk, hiszen a férjemmel mindketten kislányt szerettünk volna (na de ha kiderülne, hogy mégis kisfiú akkor sem hagyjuk a kórházban!!!), és nem tudom ismeritek-e a mondást, miszerint:

"A fiúk fiút csinálnak, a férfiak kislányt!"

A férjem most ezt hangoztatja úton, útfélen. :))

Egyébként meg nekem is szurkál, nyilal a méhem oldalt.
Tuti azért van, mert növekszik, nyúlnak a méhszalagok.
Ha fáj, akkor lefekszem...és elmúlik.
Legközelebb febr.10-én megyünk UH-ra, addig vár rám jövő hét hétfőn egy vérvétel, egy védőnéni, és egy háziorvos. :)

Annyira boldog vagyok!!!
Kívánom továbbra is, hogy mindenkinek olyan nemű babut rejtegessen a pocakja, amilyet csak kíván!
Eddig szerintem bejött!!! :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Emi

Emi

email4
Budapest

Hűűűűűű, a sztárfotók lemaradtak! :D

Kép

Kép

Jó éjt mégegyszer!!!

Emi[/img]

Emi

email4
Budapest

Vegre ugy ebredtem, hogy nem faj semmim...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Emi: gratula a szep nagy babahoz, mivel nekem nem mondtak hossz meretet igy megsaccolni sem tudom, hogy az enyem milyen hosszu lehet. Gratula a rozsaszin csikhoz.

Fokamoka: valoszinu, hogy igazad lehet a gyors novekedessel kapcsolatban, hiszen hamarosan felidosek leszunk. Csak akinek elso terhessege nem tudja, hogy melyik a pozitiv es melyik a negativ jel.

Maki: pihenj nagyon sokat, az a legjobb gyogymodja mindennek. Kulonben en is eleg kemenyedos lettem, matol fogom is szedni a magneziumot. Az amugy arra is jo, hogy ha faj a pocak akkor azt elmulasztja, vagy csak a kemenyedes ellen?

Edi: ma mar dolgozol? Ja, amugy hivatalosan meddig gondoltad, hogy leszel? Olyan megnyugtato amiket irsz, mindig elfelejtkezem, hogy olyan pozitivan is lehet gondolkodni, mint ahogy te gondolkodsz :oops: :oops:

Bibar: megy a nagy drukk mara..nem irigyellek :( , este amint egy picit fel tudsz kelni az agybol azert gyere es ird meg, hogy mi volt ok?

Meme: remelem ma reggel nem volt fajdalmas a felkeles, nincs mese, alakulunk es ez fajdalommal jar...tudod az itt faj ott fajjal :lol: :lol: :lol: Probald ki a kremet amit irtam.

Puszi mindenkinek, szep napot! :) :) :) :) :)
pocaklako

Sziasztok!

Bibar: Boldog szülinapot Olivérnek!:)
Remélem minden okés és szorítok én is a biopsziához.

Éjjel nem sokat aludtam, de nem magam miatt, a kicsi fiam volt fenn éjféltől 3-ig. Ha kivettem a kiságyból nem ordított, ivott egyet, utána ismét ordított. Biztos jön valamelyik hátsó rágója. Tiszta nyomi vagyok.
Érdekes, a tegnapi oltás helye most kezdett fájdogálni. Na csak maradjon nyugton!:)

Emi: gratula a jó eredményekhez és a kislányhoz. Reméljük az is marad.

Azt mondjátok óriás babám lesz? -remélem nem.....legutóbb 10 perc alatt megszültem 3 kg-s Atikámat, most is valahogy így szeretném.:)

Heni
Kép
henriett74

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:33-kor.
Vendég

Mercy: az a brokkolis recept tuti, minden, ami brokkoli, tutiiii!!!!

megcsináltad????

szijjasztok,

tegnap voltam dokinál, jövő 7en AFP. nekem még nem jött meg a down kor eredményem....múlt7 kedden voltam...ez normális????

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
Milyen hordozót vettetek???

Ugyanúgy concodot, csak a miénk piros-fekete, és a brandonban volt leárazva:)

Mercy

mercedes79
Győr

Merci
2 hét az eredmény.... legalábbis nekem azt mondták kedden mikor voltam....
Vendég

Merci
Az jó :D Igen, láttam, hogy levannak most árazva. Most kell megvenni őket :D:D:D Én is néztem a pirosat, de végül a türkiz nyert:P
Vendég

türkisz nem volt:(....
maradt ez, de legalább jó áron:)

Mercy

mercedes79
Győr

jah, képzeljétek, most megyek az első kismamatornámra:)

jár valamelyikőtök???

Mercy

mercedes79
Győr

Emi, neked is szívből gratulálok a vágyatok teljesüléséhez :D ! Bárcsak igazad lenne, és valóban olyan nemű csöppség lenne mindenki pocakjában, amilyet szeretett volna :D !
Már azt hiszem írtam: mi kisfiút szeretnénk nagyon, de ha kislány lesz, akkor is mérhetetlenül boldogok leszünk! Valamiért most az az érzésem, hogy talán kislány lakik odabent, aztán majd kiderül kb. 3 hét múlva – talán.

Csajok, ti hogy tudjátok: a 16. heti AFP-vel együtt van kötelező UH-is? Talán nem, ugye?
Azt hiszem csak az integrált teszteseknek van UH újra.

Pocak, tök jó, hogy nem fáj semmid, végre :D ! Nekem még kapargat kicsit a torkom, és a nátha is itt van még kicsit. Persze, pihenek, csak az bánt, hogy kb. 1 óra séta és álldogálás után ½ nap fekvés jön… Alapjában a magnézium szerintem görcsoldó hatású, csak hát az is több óra mire kifejti a hatását, és nálam úgy néz ki nem tart ki egész napra. De eldöntöttem, hogy most a Magne B6 (3x2) helyett átállok a napi 1 Magnesii Citricii tablettára, az sokkal több magnéziumot tartalmaz. Aztán majd meglátom.

Heni, nem lehet könnyű ennyi csöppség mellet újra babát várni, gondolom nem sok pihenőidőd marad mellettük :oops: ! Le a kalappal! 10 perces szülés: hát tényleg egy csoda lenne, nem bánnám :D !

Edi, köszi a biztatást, én is remélem, hogy a növekedés miatt fáj a pocak, de tudod az zavar, hogy szinte egyfolytában. Nekem sajna tegnap 1 óra talponlét elég volt ahhoz, hogy beerősödjön, és csak estére lett jobb, úgy hogy a magnézium mellett még feküdtem is.
Persze, igyekszem nyugodt maradni! Csak már úgy élnék én is egy kicsit pörgősebb életet, szinte egyfolytában pihenek, mert mindig adódik valami…
Edi, én megnéztem a kis Bálintodat…valóban büszke lehetsz, mert nagyon édes baba volt…kicsit szívszorongató látni őt :cry: , a te érzéseidre pedig gondolni sem merek, főleg így január 10-e környékén…
És most pedig tényleg gondolj arra, hogy kb. fél év múlva, ismét egy gyönyörű kisbaba édesanyja leszel :) !

Edi, Mercy : ezzel a hordozó leárazással jól beoltottatok, tényleg érdemes lenne most venni!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok,

a fejfájás továbbállt, remélem, ma nem landol senkinél a csapatból...

Maki, én "integráltas" vagyok, és még nekem is azt mondták, a második (a 16. heti) már csak vérvétel, nem kell UH. (Pedig az UH sokkal izgalmasabb, mint a vérvétel...) Viszont ha azután is még két hét az eredmény, akkor tényleg nagyon fogom bánni, hogy hagytam magam rábeszélni az integráltra...

Edi, én is megnéztem Bálintot, tényleg nagyon szép, már a múltkor visszaolvastam, amikor írtál valamit, amiből kiderült, hogy történt valami, nagyon nagy dolog, hogy tudsz róla beszélni, még ha nem is részleteiben és szomorúan.

Bibarnak miért kell biopszia? Én is drukkolok neki nagyon...

Mercy, majd mesélsz a tornáról? Én a jógát néztem ki, majd ha otthon leszek, de a torna is érdekel, hogy milyen. Jógára megy valaki?

Szép napot mindekinek,
Emma

Kép
emma.zunz

Ezt még el kell mesélnem gyorsan -aztán megyek dolgozni, mert ma van egy munkám határideje és még sehol nem tartok vele-, képzeljétek, a jövő héten csütörtökön este érünk majd haza Helsinkiből, és az előbb bejelentkeztem péntek estére 4D ultrahangra! Azt mondta a néni, akivel beszéltem, amit már itt is mondtatok többen, hogy valószínűleg meg fogják tudni mondani, hogy fiú-e vagy lány! Bár nekem teljesen mindegy, csak egészséges legyen, de ez annyira izgalmas! Mondjuk szegénykémet be kell drogozni előtte, azt mondták, fekete teával meg étcsokival (ez normális szerintetek?)... Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira várom!

Kép
emma.zunz

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:34-kor.
Vendég

Edi, köszönöm, hogy elmondtad nekem is, nem is kell részletezni, egyelőre az a fontos, hogy ki tudod mondani és így tudod megélni ezt a babát, aki most a pocakodban nődögél... Sokat lehet tanulni a hozzáállásodból, komolyan... :)
emma.zunz

Edi,
köszi, drága vagy :D ! Igyekszem "szót fogadni" :D !
Amúgy most látom, hogy már beírtad a vonalzódba a neveket, ez már végleleges :D ???

Pussz

Anikó

Kép
mamaki73

Edi: meg megneztem rogton akkor a kicsi Balint fotoit, csak (ne haragudj) de nem tudtam rogton ra reagalni. Azt gondolom, ha letezik tokeletes kisbaba, akkor o az volt, es tenyleg milyen szep volt rogton a szuletese utan is.
Kivanom, hogy a picurkad a pocidban probalja karpotolni mindazt amit elszenvedtel. :cry:

Latod nekunk kellene hogy adjuk neked a + energiakat, es mindig te adsz nekunk a tiedbol...csodapok... :lol: :lol: :lol: :lol:

Emma: nagyon jo, hogy mar nem faj a fejed, hihetetlen milyen jo erzes tud lenni, amikor epp nem faj semmid.

Maki: turelem es nyugi, vannak akik meg sem erzik a terhesseget es van akinek mar egy ora jarkalastol majd kiszakad mindene, en is ilyen vagyok, ha ez vigasztal.
Pont ma mondtam a ferjemnek, hogy en ki sem birnam, ha minden reggel dolgoznom kellene jarni, ha epp ott jon ram valami fajas, hova fekszek le???? :shock: :shock: :shock:
Jol van ez igy ahogy van, a melot meghagyjuk a strapabirobbaknak :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:35-kor.
Vendég

Vegulis jol dontottel Edi, szerintem, bizonyitsa be , hogy melto arra, hogy a kicsi az o nevet viselje. Elobb tegyen le valamit az asztalra, aztan apaskodjon. Nem tudom pontosan, de igy hogy a te nevedet fogja viselni is vannak eloirt jogai lathatas vagy ilyesmi, vagy ilyenkor mar csak kozosen kell megegyeznetek, ha az apa latni akarja a kicsit. Tenyleg azota se mutatott semmi megbanast??? Szaralak :evil: :evil: :evil: :evil:
pocaklako

Edi, én lehet, hogy még túl friss vagyok ahhoz, hogy véleményt mondjak, meg nem is tudom pontosan, mi a helyzet az apukával, de ha nem biztos, hogy 100%-os apuka lesz, vagy akar lenni, én is a saját nevemre venném a helyedben, és nem szórakoznék az apaságival (amúgy is elég bonyolult, egy barátnőm most csinálta végig...). Te leszel a biztos pont az életében, és ahogy mondod, ha mégis úgy lesz, hogy rendes apuka lesz, akkor még lehet változtatni ezen. Fordítva talán nehezebb, meg fájdalmasabb is...

Én mondjuk elég emancipáció-párti vagyok amúgy is, én férjjel együtt nem tudtam elviselni a gondolatot, hogy az én nevemből ne kapjon semmit a gyerkőc (már akkor, amikor még csak távoli terv volt), így mindkettőnk vezetéknevét megkapja. Igaz, egymásét is felvettük, amikor összeházasodtunk, de elsősorban éppen emiatt.

Kép
emma.zunz

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:35-kor.
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:36-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?