Új privát üzeneted érkezett!

Lini:
Kép :lol: :lol:

Volt tegnap Brigi. :lol: De olyan jó hangulatban volt, hogy nem volt bátorságom megkérdezni mi a baj. :oops: Előtte már telcsin elmondta, hogy nincs kedve ide jönni. :shock: :( De jön pénteken is ( remélem!) és akkor majd bátrabb leszek. :lol: :lol:

Orsi: most még olyan furi a színed....meg kell szokni. :lol: De tudod mi az érdekes? Az arcod karaktere egyáltalán nem változott. Szerintem. Most is ugyan olyan szép vagy! :lol: :lol: :lol: A fazon meg nagyon tuti! :lol:

Mimi: pár dolog ami rögtön eszembe jutott, de cáfolj meg ha tévedek:
1., Az az anyaság értékmérője, hogy milyen ajándékot veszel????? Ha toronyórát lánccal ( ami szintén tök haszontalan dolog) akkor jó anya vagy???
2., Fanni már elég nagy lány ahhoz, hogy reggelit tudjon csinálni magának, nem?
3., Szegény biztos kicsit háttérbe szorulva érzi magát így, hogy megérkezett Regi is és az Apja úgy tűnik ezt ki is használja.
NEm nagyon tudok annál aljasabb dolgot, mint ebben a korban az egyébként is összezavarodott kamaszt még jobban megzavarni. :evil:
Szóval annyira nevetségessek ezek az indokok, hogy szerintem abszólút nyerő vagy. Csak hát ez a felesleges hercehúrca... :evil:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

[quote]N írta:a ki találja ki mi a mai ebédem?????

Hát ez sajnos már nem a Te ebéded. :twisted: Kinyitottam az ablakot, küldheted! :lol: :lol: :lol:
Egyébként mi ez? Baromi jól néz ki!!!!!! Nyálcsorgatós smiley. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

http://babanet.hu/album/video.php?video=59440
Lili rájött, hogy tudja kinyitni a szekrényt. :lol:
Szar a felbontás mert telcsivel csináltam de a lényeg látszik. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok Lányok! :-)

Jöttem megnézni Orsi haját! Szuper! Milyen végleges hajszínt szeretnél? Ez a fazon szerintem nagyon jól áll neked!
Én pár hónapja mondtam férjecskémnek, hogy levágatnám a hajam... meglepődtem, de elkezdett tiltakozni. Pedig régen párszor megemlítette, hogy rövid hajjal is megnézne. Szóval most maradok úgy ahogy vagyok... majd talán egyszer:-)

Tekiroll! De szép az a falvédő!!!!!!

Marcsi! Nagyon édes Peti bébi! :-)

Veronikának boldog névnapot! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szijasztok Csajok!

Ide kukk!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/s ... zTPkUbk1xP

A minőség nem a legjobb, mert csak így tudtam feltölteni!
Vendég

Szaszok!

Hajni, nem mondod, hogy már így kavar Lili?! :shock: Hűűűű, a mindenit! Nagyon kis ügyes!!!! Én még arra emlékszem, ahogy üldögélt az öledben....

Dolli, köszi, egész jól vagyok, már csak néha trombitálok... :wink:
Jó a falvédős kép! :wink: :lol: Letölthetem a munkáim közé? (fenn vannak a neten)
Kari elött egy kicsit igen, de gondolm ez a két hét itthon..... most újra be kell szoknia..... remélem tavaszra már jobb lesz! Sajnálom szegénykét!

Mimi, Lilinél "csak" reggel van gond, szépen alszik is, vidáman jön ki mikor megyek érte, mondja a mondókákat amit ott tanul.... csak ez a reggeli elengedés.... ez nem megy, ja meg a kaja, azóta sem eszik, max. zöldséget s gyümit, vagy babakekszet.... :wink:

Veronikának nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!
Kép
sylph

Sziasztok!

Mia, köszi a sok dícséretet, de Csajok, azért nem kell ám mindent hinni neki :D Nem is látott Marciból még semmit, de ez a csaj beleszeretett a szájába :D:D:D
Patrik is nagyon édi volt, ugyan ténylgeg kicsit nyűglődős volt, de ki ne lenne az, ha már két napja nem alkotott nagydolgot :D Olyan kis vasgyúró, kerek fejű tünci baba :D

Mia, a péntek nekünk sajna nem jó, mert dokihoz megyünk. A Heim Pálba kell menni a kardiológiára a műtét előtt EKG-t csináltatni Marcinak, holnap meg okmányirodába megyünk délután 1-re (nem is tudom hogy hogy lesz az etetés, mert pont akkorra esne... :( majd még ki kell agyaljam :D )
Ma ha túl leszünk az etetésen, amit próbálok kihúzni még, mert újabban megint nyammogva eszik MArci és így tök hamar éhes lesz, akkor lemegyünk a DM-be meg a Kati Mama pékségbe (nagyon jóóóóó, fincsi hamik vannak ott ám :) :)
Na, azzal meg nem vagy egyedül, hogy takarítani kellene, csak valahogy nem tud elkezdődni :D Inkább babaázom meg netezem :D

Orsi, a videó szuper (már ami látszik belőle), sajnálom hogy nem voltam :( Már bánom... :( De majd legközelebb!!! El is határoztam, hogy megmondom apának, hogy egy hónapban minimum egy szabad délután/este nekem is jár és punk tum! Csak még nem volt alkalmam rá, mert alig taliztunk az utóbbi két napban :(
Ebéd: a paradicsomot meg az uborkát felismertem :D Meg van még benne tejöl, sajt meg rizs :D De hogy egybe mi az... de nagyon guszta!!! Én még ma is a hétvégi maradékokat pusztítottam :D

Dolli, azért próbálj pihenni, még ha jól emlékszem két hetet azért ki kellene húznotok egyben, nem??? :D De inkább hajts a márc 1-re!!!

Mimi, mi lenne, ha pár hétre átköltözne Fanni az apjához, meglátná hogy ott milyen "élni" és kiderülne, hogy a hétköznap ott sem fenékig tejfel. De azért azt nem értem, hogy miért is lehetne egy ennyi idős gyerkőnek korlátlanul estig neteznie??? Akkor hogy piheni ki magát??? Na brrrrrrrr!!! Én is csak idegesítem magam, hogy lehet alaki ilyen korlátolt, mint az exanyósod...

Szilvi, sajnálom hogy megint sírós lett Lili... előbb (de inkább utóbb) csak megszokja... De gondolom neked meg nem lehet egyszerű...:(

Orsi, egy kis pörgésre pezsdítő energiát küldhetnél parkváros fölé is :D Annyira punnyadtnak érzem magam. Reggelente elig bírok 8-9 körül kikecmeregni az ágyból és egész nap nincs is kedvem semmihez, ami házimunka lenne :D:D:D És ez már napok óta rajtam van :D Mondjuk a tegnapi séta Miával jót tett, de valahogy úgy szétfolynak a napjaim... valamit biztos rosszul csinálok... úgy érzem nem tudok semmivel sem haladni és mégis hulla fáradt vagyok estére... ki érti ezt???

Mangora

Kép
mangora

Ja, Hajni, még neked akartam írni, hogy most már pakolhatsz ki a szekrényekből is, mielőtt Lili pakolja ki őket :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Kriszta!
Szabad láthatás van a gyerek igényeinek megfelelően.A Fanni így is sokat van az apjával.A hétvégéket már a barátja miatt nem akarja itthon tölteni,úgy kell könyörögni,hogy jöjjön velünk valahová.
Nem szeretném ha ott lenne iskolaidőben 1-2-3hetet egyhuzamban.Nem lenne neki rossz,mert az apja dolgozik reggeltől estik,és nincs felügyelet alatt.Úgy jön megy ahogyan ő akar.Bár az apja itt is hívogatja óránként,de nem lát át a telefonon.Vagyis ha az apjánál van,akkor sem látja munka közben az apja,hogy mit csinál a gyerek....
AZ ottani szomszédok már figyelmeztettek,hogy ne hagyjam annyit hogy ott legyen,mert nincs felügyelve..mellesleg azt is látják,hogy míg a szomszéd pasi dolgozik addig asszony és az exem..izé.khm..lehet csak jó haverok :lol:
Na szóval..nem olyan egyszerű ez..

Hajni!
A Fanni az apjától minimum 20ezres ajándékokat kap.Sony digi fényképező MP4 mobiltelefon 30ezres csizma,10ezres gatyák stb..
Én ezzel nem tudok és nem is akarok versenyezni..de ők gondolom ezt nézik..
Amúgy állt ruhaneműt veszek ajándékba,de az le lett Kínai szarozva :cry:

mimi12

Veronika!
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Mimi: most már nagyon kiváncsi vagyok mit fog mondani az ügyvéded. :?

Orsi: mikor megyünk Brigihez énekelni? :lol: Holnap megyek Linihez akkor skálázunk. :lol: Pénteken jön ide Brigi itt is meglephetjük. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mimi! Hú, de nem semmi! Meg vagy áldva! :evil:
Én is gondoltam rá,hogy Fanni próbálja ki a hétköznapokat is apjánál, de pár napig/hétig mindenki tudja magát moderálni, szóval ez sem vezetne célra. Meg ugye a kamasz lázadás, örül, ha nincs felügyelet alatt.
Én 16 évesen maradtam Pesten nővéremmel, anyuék lementek Kecskemétre. Örültem, mint majom a farkincájának, csináltam is olyat, amit a saját gyerekemnek nem engednék. :D :oops: Nővérem meg szerencsére hallgatott anyuék előtt, csak néha fenyegetett be, hogy kitálal. :lol:
Amikor én még fiatal és bohó voltam. :lol: Férjhez is mentem érettségi után, hogy a tesóm se tudjon felügyelni! :roll:

Edina! Köszi! A falvédő Szilvi keze munkáját dicséri! :D

Szilvi! Persze, hogy felrakhatod a munkáidhoz! :D Olyan lüke vagyok, múltkor, mikor itt voltatok, elfelejtettem mutatni, milyen felszerelve! :oops:

Kriszti! Hajtok én, ha nem is márc 1-re, de február közepére nagyon! No akkor mindent el fogok követni, hogy kicsalogassam a kiscsajt! :D
Akartam már írni, olyan jó olvasni a hsz-idet, mindent tök optimistán fogsz fel! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mia

Aapjáraton nem egy szörnyű, lassan 13 éve szaggatjuk egymás idegeit a főnökömmel, de közel 1 hónapja valami szörnyű. De a mai leülős beszélgetés után kiderült , hogy EVA-s volt tavaly és valami 3 millát kellett neki befizetnie úgy, hogy nem is tudott róla. (elhiszem mivel a könyvelési dolgokhoz fogalma sincs) :oops:
Mivel nem volt meg a teljes összeg így tiszta ideg és ezért az idegzsábáskodás !!!Így már más, de akkor szóljon, hogy mi van !
Tudom semmi közöm hozzá, de azért csak ott ülök vele szembe 13 éve és többek közt őmiatta költöztünk fel Szegedről, mert felajánlotta a munkát !!!!

Orsi

Kb. közel (februárban lesz) 2 éve, hogy visszamentem dolgozni, Tomika egy éves korában , apuka volt itthon utána következő évben GYED-en mivel neki nagyon jó fizuja volt. :oops:
Ő nagyon élvezte én meg szomorkodtam a munkahelyemen. :cry:
De hát sajna ez a világ van. éves korában Tomika bölcsis lett azóta apuka ismét dolgozik. :wink: (bocsika lehet túl bonyolítottam) :cry:

Koleganő sajna nagyon nagy képű, ápolatlan, beképzelt, azt hiszi ő találta fel a spanyolviaszt !!! Akire támogatást kap a munkaügyi kp.-tól a főnököm így főnyeremény. :twisted:

Jó lenne a te jó lelkedből egy kicsi hátha zöldágra tudnék vele vergőni !!!! :wink:

Apa óráját 3 napig vizsgálták a szervizbe majd kijelentették, hogy semmi baja, de mikor apa mondta, hogy akkor állítsák be a napot azt nem tudták, így megint ott maradt az óra !!!Azóta még nem telefonáltak miatta !! : :twisted: :evil: :oops: :x :shock:

Dolli

Igen ugyan ilyen Tomika ágya !!!!Leírnád, hogy milyen tipusú a leesésgátló, mert az Ikeában a csajszi azt mondta, hogy nincs ehhez az ágyhoz leesésgátlójuk !!!! :wink:

Gyönyörű a falvédő !!!! :wink:

Ma éjjel megint leesett az ágyról, de szerencsére a plédre. Felébredt-Juj édesanya legurultam-felkiáltással !!!
:wink: :oops: :shock:

Bölcsiszoktatásról csak annyit, hogy Tomika effektíve 6 hétig folymatosan ordított az apja után beszoktatási időben én is pont ezt mondtam, hogy sosem fog beszokni, talán a 7. héten nem sírt már nnyira !!!!Tomi bennt sírt apja kinnt én meg a munkahelyemen mikor apuka telefonált, hogy miként zajlik a beszoktatás. A gondozók csak úgy hívták a gyereket, hogy -édesapát akarom - !!!! :wink: :oops:

Mimi

Nem lesz egyszerű dolgod így ezeket olvasva Fannival !!! :cry: :oops:

Kép
kditke

Hali

Noémi
sajnálom ezt a hercehurcát....pereskedés, hát az tényleg nem jó, van a családban bíró, ügyvéd....hallani sztorikat.
igen, babuka tegnap is kiscsajnak mutatta magát...

Andi
Veronikának boldog névnapot:)

video:) jó lehetett a buli.

Kriszta
ez a hét nekem is szétfolyós...múlt héten bezzeg pörögtem mint a cemotoxos légy. ki érti ezt?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy! Grat a szép gyarapodáshoz! :D Nekem most nem mérte a doki, febr 12-én lesz utolsó uh.

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

LevendulaOrsi!

Nagyon jó lett a videó. Annyira rossz kedvem van tegnap óta és ez egy kicsit feldobott.

Lányok!
Én hazudtam Nektek, nem lett jó az AFP eredményem és holnap mennem kell genetikai tanácsadásra, de tegnap még nem tudtam ezt leírni, ma is csak sírva.
Holnap megyek a Bajcsyba majd akor okosabbak leszünk.
Sziasztok
Vendég

Edit!
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30099293
Lehet, hogy nem kifejezetten erre az ágyra való, de használható.

Kép
Kép
tekiroll

Jaj, Zsandika! :(
Mit jelent az a rossz eredmény? Tudod, ugye, hogy az AFP-t már sok országban nem használják, mert nem megbízható, csak a kismamák paráztatására jó... Ha nem pont jó időben van levéve, akkor máris fals az eredmény...
Kombinált tesztet nem akarsz csináltatni? Akkor most vagy 18 hetes? Akkor lehet, hogy integráltat csinálnak már csak, de az pontosabb eredményt ad.
Drukkolok nagyon! És majd írj, hogy mit mondtak! Délelőtt mész Bajcsiba?

Kép
Kép
tekiroll

sünciboglya

Dolli
köszi:)

Zsandi
magas lett vagy alacsony? nekem most 2,0 lett ami felső határ. de a genetikai uh szerint nincs gond...
drukkolok hogy rendben legyen!!!

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hajni! De édes Lili! :D Azért ha nem találod, akkor az első hely, ahol keresed a szekrény legyen! :lol:
Hogy megnőtt! Legutóbb még ölbebaba volt. :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Huh, nem semmi mennyiseget rittyentettetek ide tegnap ejfel ota…. Alig gyozom ovasni!
Ma egesz delutan a lakast probaltam emberlakta kornyezette varazsolni. (Mar nem osemberre vagy hegyi yeti-re gondolok hanem kulture lenyre….) Szoval mar jobb a helyzet. Holnap meg van egy oracskanyi melo, de a nagyja meg van. :D:D:D

Orsi: aham, tenyleg jot tett nekem a kiruccanas, meg mindig zizegek ezerrel. Gyerek is zizi volt tegnap este es ma is olyan kis jo kedvu. Hiaba, a jo levegonek nincs parja! (agglevego?) ;)
Jo fejek ezek a szmajlik, foleg a step aerobic-os, ahogy kimelegedve fujtat a piros tornacsukajaban. :D Kb ilyen nellek 3 perc edzes utan :mrgreen:

Noemi: nem olvastal feluletesen, te aznap vasarolni mentel Budaorsre (illetve azt terveztetek es nem voltal online del korul.) Viszont a kovetkezo setat mar egyutt szervezhetjuk!!!
Nekem holnap van csinalni valom delutanra, visoznt pentek jo! Neked milyen a pentek delutan? (2 utan)
Kriszti: te is raersz penteken? Akkor elmehetnenk mindketten Mimiekhez. Ha kengurusan jossz ismet akkor mehetunk egy autoval. Ha babakocsis verzio akkor kulon kell mennunk. Mit szolsz?
Folyt kov, most elrohanok kicsit! Majd jovok!!!

sünciboglya

Zsandi!
Mi az a nem jó eredmény???
Itt Érden szar eredményt produkálnak.
AZ enyém sem volt jó a Regivel.Engem szó szerint meghurcoltak..vagyis akkor én így éreztem.

mimi12

Csajok!
Ma mentem a Fanniért meg ügyintézés vásárlás stb...
Hazafelé beszélgettünk.Úgy látom a Fanni az apjával beszélgethetett mert ma már másképp állt a dolgokhoz.Azt mondta,hogy az apja már hajlik a peren kívüli egyezkedésre...
Én mondtam,hogy nekem ez a célom,hogy peren kívül menjen a cécó én nem akarom a gyerekemet tönkre tenni,nem akarom kitenni minden szemét dolognak.
Hát remélem sikerül megegyezni .Ja és elfecsegte a Fanni,hogy a nagymama a fő hangadó,az ex anyós...hogy az a..
Bár ezt sejtettem,de akkor is!!!40éves a fiacskája.A FAnni most sokat panaszkodott a nagyanyjára.majd elmesélem,most lépek..

mimi12

Dolli: Mindjart 39 leszel???? Azt hittem max 30 vagy!!!
Tenyleg, a tabliba be kene irni ki mennyi idos, hany gyermeke van, o/ok hany evesek, nevuket, stb. :)
Egyebkent szerintem akkor is en vagyok a legvenebb ebben a topic-ban, bebebeeee :D Hivjatok csak lazan nagyinak kedveskeim…
Hajni: Liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D Nagyyyyyyon ott van a video!!!!!!!!! :D:D:D:D A szekreny nyitogatas utana pedig laposkuszas, pledet magaval hurcibalva :D Edes!!! (tenyleg, hova teszed majd a sok cuccot a szekrenybol hogy biztonsagban legyen a lelemenyes csemeted elol? ;) :D
Edina: elhiszem hogy parod hianyolna a hajad! Szep hosszu es gyonyoru szoke!!!
Veronikanak boldog nevnapot kivanok en is!!! Soxeretettel :D
Orsi: Kesz a videoooo! Jaj de szupi lett!!!!!Most mar tenyleg komoly forum lettunk, hagyomanyokkal (majd kitalalom meg hogy milyennel, ez csak jol hangzott ide, a hagyomanyorzesrol jutott ezembe.)
:mrgreen:
Ma extra hulye vagyok asszem. ;)
Noemi: asszem Fanni beleszagolt a nagy betus szabadsagba, apja meg jofej apa akar lenni es gondolja majd o megad mindent a gyereknek……….csak hogy nem biztos hogy az a jo a gyereknek. Szerintem is elveszitik a pert mint rigalanc a fogaskereket!!! A biro azonnal latni fogja hogy mire megy itt ki a jatek!
Edit: vegyel fonokodnek egy szelet finom sutit, dugd az orra ala es mondd neki hogy ezzel potolja a jokedvet. :D Szerintem hatni fog ra!
Jaj zsAndi!!!!!!! Nagyon szoritok a holnaphoz!!!!!!!!! Biztosan minden rendben van! (Anno nekem olyan erteket adott az AFP (rtozatosan magas volt) hogy az orvos csak nezte es utana felretette, azt mondta hogy “na ezt most akkor nem vesszuk figyelembe” hanem megcsinaljuk a genetikai UH-t. (Az meg jo lett!)

sünciboglya

zsAndi: az en kis aranyos AFP-m majdnem 3 volt !!!! Errol ennyit.....

Viszont az Istenhegyi Klinikan megnyugtattak hogy a genetikai UH jo lett a 18. heten.

Szoval NO para! Szoritunk mindannyian neked!!!!

sünciboglya

Dolli, aranyos vagy, bár tudnám néha érezni én is azt az optimizmust ?D

Zsand, nem csodálom, hogy nem írtad meg tegnap, de tudod, hogy nekünk bármikor bármit, mi veled vagyunk!!! Jó, hogy végre kiírtad magadból! Remélem minden rendben lesz, de a lényeg úgyis az uh, az afp csak tájékoztató jellegő és tényleg sok helyen már nem is nézik...!!! Tutira minden rendben lesz!

Mia, Patrik önetető cukimanó :)
Nem jó a péntek, írtam hogy dokihoz megyünk, de a holnapi okmányiroda ugrott, api nem nyomtatta ki a biztosításról az igazolást (neten kötöttük), anélkül meg nem lehet, marad a jövő hétre az átírás! A kuty a ment meg tőle, hogy holnap takarítsak :D Pedig neeeeeeem akarok :D:D:D

Edit, remélem a beszélgetést követően jobb lesz a helyzet a főnököddel, kolleganőrt részvétem :(

Mangora

Kép
mangora

Mielőtt elfelejtem, holnaptól lesz a LIDL-ben pár jó babás cucc akcióban:

http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/SID-7E1 ... rdate=8121

Mangora

Kép
mangora

Andi! Szorítok holnap!!!!!! Biztos nem lesz semmi baj... jajj annyira tudom, hogy mit érzel :( Holnap írd meg, hogy mi volt!!!!!
A végeredmény csakis jó lehet!!!!!!!!!! (Nekem is az volt, pedig mi már előrébb tarottunk... nem csak egy AFP-nél. :) )

Edina
Kép
Kép
csszedina

Pár kép Marciról:

Kép Mi van a karácsonyfa alatt?

Kép Kukucs

Kép Figyelek

Kép Mosoly

Kép Pihi

Mangora

Kép
mangora

Mangora! Gyönyörű Marci babád van!!! :-) Kis vigyori:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Jaja csajok, ezer éve meg akartam kérdezni: szoptatós anyukák miért nem mehetnek szoliba?

Dolli: ne mond, hogy 39 éves vagy, mert mindjárt szívrohamot kapok! :shock: 30nak sem nézel ki, és ezt teljesen komolyan mondom!!!!!!
A héten nem tudtam menni anyuékhoz, de kövi héten kedden vagy csütörtökön megyünk. Csak még le kell egyeztetnem anyuékkal. 10-11 körül indulnék és 5-6 körül jönnék vissza.
Bögrés receptet, majd holnap kimásolom.

Szilvi: feltettem a mns-t és mégsem indul el. Ki érti ezt?!!! :evil: Na majd még próbálkozom vele. Milyen telcsid van? Egyszer láttam és nagyon tetszett.

Hajni: jaj de édes Lilid! Apa is el van ájulva, milyen drága!!!!!!
Holnap várlak! :D

Zsand: remélem minden rendben lesz!! Én is hallottam, hogy az AFP már nem megbízható! Tuti kiderül, hogy minden rendben lesz!!!

Figyeljetek vettem baba kaját, mert Lili az almát nem szereti, de körtét meg nem ehet állandóan. No vettem Kecskeméti kaját, de most olvasom, hogy van benne cukor. Szerintetek oda adjam Lilinek vagy egyem meg inkább én. Úgy nézem csak az Univerben nincs cukor. Lehet el kéne mennem a Tescoba, mert a DMben nem sok választék volt!

Lini
Kép
kicsi lini

Szijasztok!

Ma nem nagyon jöttem, mert háziasszonyok gyöngyét játszottam, de olyan jól esik most lehuppani, hogy egy csomó mindennel haladtam! Nagyon kis vidám napom volt!
Ma rengetegen hívtak, hogy jönnének masszázsra! :shock: :D
Annyira jótesz a lelkemnek, hogy úgy "fontosnak" rezhetem magam! Ez most elég hülyén hangzik! :oops:
Remélem értitek!

Jaaaaaaaaaj Drága Zsandika! De miééért nem mondtad Te kis bolond! :cry: Nekem Bubuval volt car eredményem!
Szerintemsimán rosszjor vették le, neked amúgy is volt valami keverés a hetekkel napokkal, nem?Holnap legalább megnyugtatnak!

Hajnika! Annyira édes aranyos ügyes Lili babád van! Számomra döbbenetes mikor lett ilyen negy! :shock:
Kaja:reszelt répa, káposzta párolva, hozzá 2 tojás amit muffin formába sütöttem ki és egy szelet sonkát kockáztam bele ami belemerült a tojásfehérjébe és úgy sült meg! Isteni volt! :D
Neked is ízlett? :lol:
Beszéltem Brigivel, nagyon elkeserített! :cry: :cry: :cry: :cry:
Azt ígérte, hogy ír!
BRIGI NAGYON SZERETÜNK ÉS KÖZÉNK TARTOZOL!NÉLKÜLED NEM IGAZI A CSAPAT!!!!!!
Haj: nagyon car szín,finoman fogalmaztál a furival! :lol: :lol: :lol:
Ez még hosszú menet lesz, most csak azon imádkozom, hogy legyen bennen annyi kitartás, hogy hetekig mészkáljak ezzel a fejjel és ne sokaljak be és fessem be magamnak valami sötétebb színre! :wink:

Mimi! Annyit gondolok Rád! Úgy megölelgetnélek, ez az egész annyira szívaszaggató! :cry: :cry: :cry: Én már belepusztúltam volna az önsajnálatba! :oops: Nemrég még egy pici kis Fanni babád volt akinek Te voltál a mindene, most meg menni akar! :cry:
Nem lehetne, hogy megbeszélitek Apjával, hogy költözzön hozzá próbaidőre és lefektetni a feltételeket!
Fanninak is megadni a baizalmat, mindaddig amíg vissza nem él a dologgal! Amennyiben csavarog és ellenőrízhetetlen és romlik a tanulmánya azonnal sipirc vissza hozzátok!
Én beülnék az autóba és elmennék Apukához és exanyóssal beszélni, békejobbot nyújtani és közösen kitalálni mi a legjobb a gyereknek és mi a legjobb Nektek!
Apukának elmondani a félelmeidet, és hogy Fanninak szüksége van mindkettőtökre, ami csak úgy működik, ha mindketten belátjátok hogy nincs értelme harcolni, hisz mindketten ugyanazt akarjátok!

Mia! Nagyon édes Patrik a cumisüveggel!
Jövőhéten meglátogathatunk Benneteket valamelyik délelőtt?
Vagyis a szerda nem jó, mert a barátnőmhöz megyünk Bogikával.
De Ti is átjöhetnétek csak nekem sajna a délelőttök a jók!

Kriszti! Az energia nem vész elcsak átalakul! :wink:
Ha most ilyen lötyögős napjaid vannak akkor ilyenek! :wink:
Nem sietsz sehová, nem kell folyton pörögni, és mindent jól csinász, nem lehetünk mindig max.-ra állítva!
Szerintem ez a január amúgy is ilyen car hónap!Túlvagyunk az ünnepeken és igazából ilyenkor már elkezdjük várni a tavaszt és rájövünk, hogy qva messze van! :cry:
Én már annyira szeretnék kertészkedni, kirándulni, olyan jó lenne már nyugágyban olvasgatni, közben a csimókat nézni ahogy hintáznak, csúszdáznak, homokoznak!
Lehetne megint játszós talikat csinálni, jobban kimozdulni!
Viszont én azt vettem észre, hogy egyre később sötétedik! :lol:
16h-kor még világos van! :D

Edit! Nem is tudtam, hogy már dolgozol! :shock:
Akkor nem egyszerű a kolléganő! Azt hittem helyedre vették fel!
Ápolatlan????? :shock: Jaaaaaaaaaaaj!Na azzel én sem tudok mit kezdeni! :oops:
Főnökkel beszélj, most kell egy kicsit kedveskedni Neki! :wink:

Jaaaaaaaaaaaaj Kriszti de édesek a Marciképek!!!!!!
Vendég

Dolli!

Jobb egy kicsit a kedved???? Tudod hogy itt lehet panaszkodni! :wink:
Na és én végképp megértelek, annyit szenvedek a Tesókám miatt! :cry: :cry: :cry:
Pénteken hányra mehetek Értetek???
Már nagyon várom, hogy beszélgessünk!

Szilvike! Mi volt Lilikével bölcsiben? Gondolom felemészt Téged ez a dolog! :cry:

Lini! Mááá miért ne lehetne szoliba menni?Max lebarnúl a tejcid és kakaót kap Lilike! :lol:
http://www.kismama.hu/baba/mit_szabad_mit_nem/3088/
Vendég

Andi!

Végül hova mentél?
Én kihagyom a jövő szerdai tornát is, mert beiratta magát előre a vendégem!
Vendég

akkor megyek szoliba :P Már kezdek egy jól szituált vámpírhoz hasonlítani. :lol: :lol:

Mi van Brigivel????????????????????

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi,
Tettem egy wellness sétát :D Már megint gondolat olvasó vagy, pont ma akartam írni én is nektek hogy már fél 5-kor is világos van még. Nagyon guszta volt a muffinod.

Veronika köszöni szépen a köszöntéseket, itt örömködött hogy milyen jó képeket tettetek fel neki.

Kép[
Kép[
kostyika

Kriszti: Oooooooooooooh, az a kis husimusi kisfiu! :D De edi. (Es az a kis edi szajacskaja!Keeeeesz vagyok tole. :D Es ahogy teli szajjal vigyorog!!! Annyira szep gyerek! Szoke lesz ugye? Ugy latom a kis szempilujan. Parod is szoke mint te?

Orsi: en ertelek teljesen! Hogyne lenne fontos hogy fontos legy. (ez most kicsit hulyen nez ki leirva. De a lenyeg a lenyeg: jol nyomod a maszit igy szeretnek is a kedves kuncsaftok! Megjegyzem hogy kormoncezni is jo lenne menni hozzad, en teljesen odavagyok amit a mancsommal veghez vittel. Tenyleg, lehet mancsozni menni hozzad meg ebben az evben vagy annyira elcsakliztak a kedves masszirra va’gyo’k ;)

BRIGI: nekem is hianyzol!!! Kerlek szepen gyere es irjal nekunk! Lanyok, menjunk el Brigihez!!!! Szerintem jot tenne neki. Vigyunk neki sok-sok Milkat!!!!! (Az meg atomtamadaskor is hasznos vedoeszkoz!!!)

Orsi: most olvasom hogy eljonnetek hozzank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D hat persze hogy iGEEEEEEEEEEEEEEEEEN! GYERTEEEEEEEEEEEEEEEEEK! :D:D:D
Mit vegyek itthonra Bogikanak es neked? Kaja, pia? Nalunk alapbol nincs semmi itthon, a csotanyok is ehenhaltak, a hangyak is csak par napig rajzottak nalunk, meguntak az ehezest :( Szoval barmikor gyertek. :) Csak szoljatok ide elotte. Jaj dejooooooooooooo:D

Tel: Nekem meg olyan fura. Ugy tunik hogy tegnap meg szeptember volt a marha nagy meleggel es elrepult az ido nagyon!!! Mar most siratom a babakort! En nem birom ezt. Annyira gyorsan megnonek a babok! En meg nagyon sokaig babazni szeretnek, de tudom hogy nem lehet. JAJ!!!
Viszont a tavasz csoda lesz, tudom, mert mindannyian ossze tudunk majd jarni. (Ugye tavaly en nem tudtam menni, de nagyon akartam!) Mar varom a jo idot!

Lini: jol szitualt vampir :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (gurulva rohogok!)

Mimi: Pentek delutan seta? Hm? ;)

Na menek ejjeli lustizni! JOEJT!

sünciboglya

BRIGI!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=IxbaVBpPg8c

Vállalom a kockázatot, hogy soha le nem mosom magamról, hogy leszbi vagyok! :wink: :lol:

DE TÉNYLEG SZÜKSÉGEM VAN RÁD!!!!!!!
Vendég

Mia!
Persze jöhetsz mancsozni! :lol:

Nekünk ne vegyél semmit, mert mi nem iszunk, nem eszünk csak babát nézni szeretnénk! És még össze sem kell pakolni miattunk!
Vendég

kivasaltam :P
Már 3 napja tartom a rendet! Jeeeeeeeeeeeee

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi! Az a muffinos tojás! Nagyon ott van! Ki kell próbálnom, mindenképp! :D
Tudom, hogy jöhetek kiírni magamból mindent, de ez most nem ment. Kicsit megzakkantam na! :wink: 3 napja vagyok idegbeteg, ma még szegény páromnak is nekiugrottam. :( Szerintem a görcsik sem véletlenül vannak, ideg, plusz hogy nem bírtam nyugton ülni a senekemen, mert akkor még jobban őrlöm magam.
No de azért jól vagyok ám! :D
Csőstül jönnek a hülyeségek, én meg itt állok, hogy 4-5 hét múlva szülni akarok! :roll: :wink:
És szeretnék már kicsit Rékával foglalkozni, nem mások hülyeségeivel. Nu! Hát kb ennyi.

Jaj, még csak 35 leszek, de az már majdnem 39... :lol:

Mia nagyi! :lol: Cuki Cumis Patrik! :D

Lini! Köszi! Szólok, ha mennem kell valamelyik nap be. :D

Andi! Mit néztek pénteken színházban?

Na most megyek, holnap írok!

Kép
Kép
tekiroll

Jó éjt!
Bocsi,ma már nem írok,késő van...délután akartam jönni,de nem tudtam a fórumra belépni.

Veronikának boldog névnapot kívánok!

Kép
tierno

Jóreg!

Brigi! Végre egy kis életjel! :) Hiányzol! Rólad (is) álmodtam ma éjjel, de már nem emlékszem, mit... Illetve annyira emlékszem, hogy sütöttem Neked kuglófot! :D

Egyébként "leszbi show-sat" álmodtam. Valami összejövetelünk volt és tánciztunk egymásnak, aztán megszólalt a lambada, és senki nem tudta, hogy kell táncolni rajtam kívül, mert mindannyian annyira fiatalok voltatok hozzám képest! :D Aztán valaki megpróbálta megtanulni tőlem, de már nem emlékszem, hogy ki volt, csak arra, hogy az új kínai narancssárga hálóingemben "nyomult" az illető. :lol:

Orsi4 Tényleg! Szülés után mennyivel lehet menni masszírra? Már iszonyat car mindenem. :(
Jöhettek bármikor értünk, elkészülünk, ahogy Nektek útba esünk. Már én is nagyon várom. :D

Mia! Legalább nincs bogárinvázió Nálatok! :D
Apósom ha tudná, hogy nem főzök már november óta, hanem rendelünk, asszem totál kibukna. :twisted:

Lini! Ezt a szolis tiltást én sem hallottam még, bár nagyon nem is érint, mert sosem szoliztam... :oops:

No pár dolog: Anyuval kiválogattuk, kimostuk, kivasaltuk a babarucikat, konyhát rendezgettük, még egy szekrény van hátra, de azt még nem álmodtam meg, mi legyen vele. Nagyjából a helyét is megtaláltam mindennek.
Visszakaptuk múlt héten a babakocsinkat, elég gáz állapotban, én szégyellném így visszaadni. :evil: Úgyhogy azt is kapásból mostuk.
Ma jön após 3-ra, bevisz Pestre minket, Gézu fölmegy hozzájuk, én a Délinél kipattanok és megyek pajzsmirigyre. Nem tudom, milyen lesz a közlekedés, elméletileg csak metró és földalatti, de esély van a tömegre. :evil: Utána Mexikóin találkozunk párommal, az szintén csak földalatti. Kicsit fázom ettől az utazástól. :?
Anyósék bactatnak az ágy miatt, hogy mikor vesszük már meg? De arra nem gondolnak, hogy mikor van egyáltalán időnk nézni valamit? Most hétvégét mondtuk, hogy családmentes, már most hápognak rá... Szombaton így is valszeg be kell mennie Gézának dolgozni, marad a vasárnapunk. És még sehol sem állunk Réka fogadására. :? :roll: :oops:
Az a baj, hogy őket nem lehet úgy kihívni, hogy 4-6-ig vigyázzanak Gézura, amíg mi elmegyünk bútort venni, mert akkor előtte már 11-től itt tobzódnának és ki kell szolgálni őket, még akkor is, ha ők hozzák az ebédet, körbe kell ugrálni a családot. :(
Asszem nagyon para lettem! :(

Kriszti! Nagyon cuki Marci baba! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Veronikának mi is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!

Zsandi
Megértem mit érzel, nekem is magas volt anno és most van egy gyönyörű, egészséges kisfiam. Biztos nem lesz semmi baj és az uh-n megnyugtatnak! Nem is értem miért tartanak meg egy ilyen elavult vizsgálatatot, ami ilyen magas hibaszázalékkal dolgozik. :shock:

Brigi
Én is sokat gondolok Rád, hogy mi lehet. Gyere és írd ki magadból mi történt.

Dolli
húhh tényleg nagyon izgi, néhány hét és lesz egy újabb "fórumbaba" :D

Kriszti
Gyönyörű Marci baba! :D Jó mosolyogtam a képeiden, mert ugyanilyen pihiszékünk volt, vagyis van csak most már nem használjuk. Én nagyon szerettem, mert vihettem magammal a lakásban oda ahol épp voltam, az első falat kajcsikat is abban kapta.

Mimi
Remélem sikerül peren kívül megegyeznetek, mindenkinek az lenne a legjobb.

Marcsi
Üdv közöttünk! Mi majdnem szomszédok vagyunk :D , Fenyőfa utca.

A fiam még mindig alszik :shock: , de jó, mert ilyenkor legalább tudok egy kicsit írni.

Szép napot!

Gabi

Kép
gabusz

Szasztok!

Ma reggel is volt üvöltés.... :cry: az utca elején is hallottam.... :cry:
Tegnap beszéltem Évanénivel, mondta, hogy ez csak reggel van, amúgy szépen eljátszik egész nap, néha néha eltörik a mécses (mikor a kaját hozzák) de amúgy jó kislány. Ma reggel meg Évinenivel beszéltem ő is ezt mondta, kb.9ig sír, aszondja' egy rémálom, ( :evil: rendes, mi?! ) de utána elvan.... mindegy, csak sajnálom, gondoltam, hogy kiveszem, de nem lenne jó, mert vissza akarok menni dolgozni és ha kivenném az sem biztos, hogy az oviba felvennék.... :cry: szóval, megszakad a szívem, de marad :cry: Ma reggel beszéltem vele, oviba meg menne :wink: remélem felveszik majd ide Bubó ovijába és járhatnának egy csoportba, hátha az könnyebb lesz neki....

Kriszti, mikor műtik Marcit? Én is punynadt voltam, biztos a Hold(0%on van), minnyá' elkezd dagadni és felpörgünk :wink: Tünemény Marci!!!!! annyira édes!!!!

Lini, nem tudom mért nem sikerül?! :cry: Próbálgasd! Hátha!
Motorolám van.

Mimi, ez így tényleg nem egyszerű.... :cry: ha az exed éjjelnappal dolgozik minek akarja a lányát? Nem tud rá vigyázni..... Remélem azért sikerül peren kívül megegyezni!
Ajándék: hááát, szerintem nem attól lesz valaki jó szülő, hogy nagy ajndékokat ad, sőőőőt!

Dolli, majd legközelebb megnézem a falvédőt! :wink:

Brigiiiiii, szijjjjjjaaaaa! Gyere mesélni!!!!!! Hiányzol! A csapat tagja vagy!!!!

Zsand, :cry: szorítok, hogy minden oké legyen! Ez egy megbízhatatlan vizsgálat! Lilinél nekem is eltért a normálistól, genetikai uhára kellett mennem, és ott minden rendben volt! De addig az az izgalom.... :cry:

Mia, ez jó ötlet!!! Lányok, ha gondoljátok, küldjétek el pü-ben, a szül időtöket, gyerekek nevét, szül időt.... :wink: és akkor beírogatom!!!
sylph

Szijasztok, Jó reggelt!

Ma van a car napom! :( (a tegnapi jó után kell egy kis hullámvölgy, hogy a holnap jó legyen! :wink: )
Éjszaka elaludtam a nyakamat, mert valami kretén(egyértelmű, hogy csak én lehettem :lol: ) kicserélte a fejem alól a fekvőpárnámat az ölelőpárnámra!
Felkeltem 2-kor és fél 4-ig masszíroztam magam! :shock:
Reggel bbelenéztem a tükörbe és elsírtam magam a hajam miatt! :cry:
Nem szeretnék már fekete lenni, de zöld sem! :shock: Baccus zöldes árnyalata lett a hajamnak, ahol szőkére lett leszívva! :roll:
Most felkentem egy tartós hajszinezőt a Casting 530-as barnáját!
Remélem lesz avalmi változás, mert már 12 ezremben van ez a haj ügy(na jó ebben benne van egy 2000-es hajápoló)
Szóval remélem lesz valami, mert már nem merek kimennei az utcára!
Tegnap meglátott Veronika és hatalmas felkiáltással így üdvözölt: "HÁÁÁÁT TE MEG HOGY NÉZEL KI????" :shock: :? :cry:
Legalább Ő őszinte! :wink:

Na megyek lemosom, drukkoljatok! :shock:
Vendég

Szia Gabi! Mi újság felétek! Rég voltál!
sylph

Jó reggelt sziasztok!

Húú,mire ide értem ,elfelejtettem mit akartam írni...

A párom olvassa a híreket folyamatosan.Teljesen kivan a földrengés miatt.Most mondja,hogy a hírek azt írja,még mentő egység sincs ott,az emberek a saját rokonaikat próbálják a romok alól kikaparni.
Bakker!!!Ilyenkor hol van az a sok mentőegység???Már rég ott kéne,hogy legyenek..

Orsi!
Azért ez a Fanni sztori nem olyan egyszerű.
A Fanni azért nem olyan rossz gyerek.Lehet ez jön le az írásomból,de nem rossz ő nem züllik csak nagyon kamasz.
Pont most van abban a korban,hogy mindenhol jó csak ne itthon legyen :lol:
No azért én nem fogom fel tragikusan a dolgot.Elég laza vagyok...
Senkinek nem érdeke,hogy idegeljük ezen magunkat.
Én bízom benne,hogy meg tudjuk beszélni a dolgokat.Viszont ügyvédet bevonok,ne csesszenek át.

mimi12

Szasztok!

Orsi, na milyen hajad???? Kpzeld én meg nyújtózkodtam reggel és akkorát roppant a nyakam.... úgyhogy nekem is fáj most :cry:
Zöld haj... asszem akkor vörösborral kell átmosni! Ha jól emlékszem..... az kioltja a zöldes árnyalatot!

Lini, motorola krzr (k1) a telóm
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?