Szijasztok!
Ma nem nagyon jöttem, mert háziasszonyok gyöngyét játszottam, de olyan jól esik most lehuppani, hogy egy csomó mindennel haladtam! Nagyon kis vidám napom volt!
Ma rengetegen hívtak, hogy jönnének masszázsra!
Annyira jótesz a lelkemnek, hogy úgy "fontosnak" rezhetem magam! Ez most elég hülyén hangzik!
Remélem értitek!
Jaaaaaaaaaj Drága Zsandika! De miééért nem mondtad Te kis bolond!
Nekem Bubuval volt car eredményem!
Szerintemsimán rosszjor vették le, neked amúgy is volt valami keverés a hetekkel napokkal, nem?Holnap legalább megnyugtatnak!
Hajnika! Annyira édes aranyos ügyes Lili babád van! Számomra döbbenetes mikor lett ilyen negy!
Kaja:reszelt répa, káposzta párolva, hozzá 2 tojás amit muffin formába sütöttem ki és egy szelet sonkát kockáztam bele ami belemerült a tojásfehérjébe és úgy sült meg! Isteni volt!
Neked is ízlett?
Beszéltem Brigivel, nagyon elkeserített!
Azt ígérte, hogy ír!
BRIGI NAGYON SZERETÜNK ÉS KÖZÉNK TARTOZOL!NÉLKÜLED NEM IGAZI A CSAPAT!!!!!!
Haj: nagyon car szín,finoman fogalmaztál a furival!
Ez még hosszú menet lesz, most csak azon imádkozom, hogy legyen bennen annyi kitartás, hogy hetekig mészkáljak ezzel a fejjel és ne sokaljak be és fessem be magamnak valami sötétebb színre!
Mimi! Annyit gondolok Rád! Úgy megölelgetnélek, ez az egész annyira szívaszaggató!
Én már belepusztúltam volna az önsajnálatba!
Nemrég még egy pici kis Fanni babád volt akinek Te voltál a mindene, most meg menni akar!
Nem lehetne, hogy megbeszélitek Apjával, hogy költözzön hozzá próbaidőre és lefektetni a feltételeket!
Fanninak is megadni a baizalmat, mindaddig amíg vissza nem él a dologgal! Amennyiben csavarog és ellenőrízhetetlen és romlik a tanulmánya azonnal sipirc vissza hozzátok!
Én beülnék az autóba és elmennék Apukához és exanyóssal beszélni, békejobbot nyújtani és közösen kitalálni mi a legjobb a gyereknek és mi a legjobb Nektek!
Apukának elmondani a félelmeidet, és hogy Fanninak szüksége van mindkettőtökre, ami csak úgy működik, ha mindketten belátjátok hogy nincs értelme harcolni, hisz mindketten ugyanazt akarjátok!
Mia! Nagyon édes Patrik a cumisüveggel!
Jövőhéten meglátogathatunk Benneteket valamelyik délelőtt?
Vagyis a szerda nem jó, mert a barátnőmhöz megyünk Bogikával.
De Ti is átjöhetnétek csak nekem sajna a délelőttök a jók!
Kriszti! Az energia nem vész elcsak átalakul!
Ha most ilyen lötyögős napjaid vannak akkor ilyenek!
Nem sietsz sehová, nem kell folyton pörögni, és mindent jól csinász, nem lehetünk mindig max.-ra állítva!
Szerintem ez a január amúgy is ilyen car hónap!Túlvagyunk az ünnepeken és igazából ilyenkor már elkezdjük várni a tavaszt és rájövünk, hogy qva messze van!
Én már annyira szeretnék kertészkedni, kirándulni, olyan jó lenne már nyugágyban olvasgatni, közben a csimókat nézni ahogy hintáznak, csúszdáznak, homokoznak!
Lehetne megint játszós talikat csinálni, jobban kimozdulni!
Viszont én azt vettem észre, hogy egyre később sötétedik!
16h-kor még világos van!
Edit! Nem is tudtam, hogy már dolgozol!
Akkor nem egyszerű a kolléganő! Azt hittem helyedre vették fel!
Ápolatlan?????
Jaaaaaaaaaaaj!Na azzel én sem tudok mit kezdeni!
Főnökkel beszélj, most kell egy kicsit kedveskedni Neki!
Jaaaaaaaaaaaaj Kriszti de édesek a Marciképek!!!!!!