Szisztok!
Hettuli: szia!!! De rég voltál! Kérünk ám képet Száva babáról, és persze Vencusról is!
Jobbulást nektek, remélem hamar rendbejöttök!
betti: szerencse, hogy nem fizettetett veled, még az kellett volna.....
remélem megtaláljátok az ideális kocsit.
babakocsi: Nekünk egy használt Pierre Carden kocsink volt, nem mostani design-os, de a célnak megfelelt, és később vettünk egy esernyőre csukhatót(giraffe club-ost), mikor már nem akart feküdni a kocsiban. Szerintem nem érdemes nagyon drága kocsit venni, mert nem nem olyan nagyon sokáig használja az ember, mondjuk ha kiszolgál 2-3 gyereket is.....
De azt néztem némelyik vetekszik egy használt személyautó árával...durva!!!
szosz: nekem is csak utána volt mensi, miután Dorka már egyáltalán nem szopizott, de ez tényleg egyénenként változó, ha te még napi 2-3-szor szoptatsz, akkor ne aggódj ezen. Azért ha dokit felhívod, vagy elmész biztos tud okosat mondani.
Nálunk is így van, apa reggel fél 5-kor megy, és 6-7 óra mire hazaér....
lara: gyógypuszik mennek Hannusnak! Remélem hamar rendbejön!
any: ez a rezsi nagyon durva!!!!! Mi is családiba lakunk, de azért nincs ennyi a rezsink.
Most december felétől kályhával fűtünk, nagyon bevált, befűti az egész lakást. Nem szép, mert régi, de a melege az tuti jó.
(Jövő hónapban lecseréljük egy kandallóra) Konyhában 30 fok, szobákban 25-26 fok van, reggel is még 22-23. Csak dél körül gyújtok be, akkor van kb 21 fok. A tüzifa 20 ezerből kijön, a gázzal meg 30-40-et fizettünk egy hónapba, és csak 22 fok volt, úgyhogy most míg itthon vagyok Dorcsival így fűtünk. Ma pl. már ablakot kellett nyitnom, mert nagyon meleg lett, és leizzadtunk mindketten.
tünci: akkor elég korrekt a dokid, és rendes is, lehet rádbízza, hogy mennyit szánsz neki, nem?