Sziasztok!
Nóci,ez a tárkeresés elég rizikós mert sokan vissza élnek vele és sokat hazudnak az emberek csak azért hogy jobb színbe tüntessék fel magukat.Viszont volt akinek így sikerült párt találnia,próba szerencse,tudod szokták mondani
Szegény Regi
Ha már jól van akkor az jó!
Nagyon szemetek ezek a villanyosok,ha nem úgy ugrálsz ahogy ők akarják akkor fenyegetőznek.Nálunk a gázzal nem szarakodnak csak kirakom az ajtóra a cetlit oszt annyi.
Mit ne mondjak elég sok helyre kell vinned ezt a kis lányt még vizsgálatra
Bridget,jaj de hülye vagyok hiszen már mondtad miért kell bogyót szedned
Hát ahogy olvastam mi történt veled,hát tudod az ember így legyen vallásos?Sokkal egyszerűbb lenne minden ha házasok lennétek,de úgy látom párodnak így kényelmesebb.Ne haragudj hogy ezt mondom,de nem lenne jobb neki is ha nem kellene annyi pénzt fizetni ha ott lenne az a papír?Persze őt nem zavarja hogy te milyen kellemetlen helyzetekbe kerülsz ez miatt és nem az ő arca ég ilyenkor.Nem teszi könnyebbé a helyzeted de elvárná azt hogy kezdj magaddal valamit.Jó őt nem érdekli a pénz de akkor is mennyivel több pénzt megspórolhatna ha végre oltár elé vezetne.Meg hát az országok közötti utazgatás is egyszerűbb lenne.De erre neki kéne rájönnie,szerintem.Bocsáss meg hogy ilyen őszinte vagyok de csak a véleményem írtam le
Továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Fürti,szegény Marci
De látom ő nem ijedt meg annyira mint te
Így megvolt az első púpja
Sajnos lesz még egy pár de ez vele jár amint elindulnak te meg csak kaphatod az infarktusokat,legalább is én így voltam vele
Na azt jól tetted hogy beszéltél dokiddal!Reméljük nincs semmi baj veletek!
Kati,jaj de szépe volt a szentestétek
Nagyon édes lehetett Levi ahogy örült az ajándéknak el is hiszem hogy elsírtad magad
Elég szép ajándékokat kaptak a gyerekek
Hogy milyen szemét emberek vannak
Még szerencse lementettétek a képeket
Na szép apósod van
Ilyen ajándékot nem lett volna pofám adni,ja és tiszteletlenség is
Tudod mindig az nem szeret adni akinek van,persze vannak kivételek,de ez nem az apósodék.
Hát azért sikerül majd forrást találni,anyu már szólt hogy ő is beszáll a ballagási vacsiba.Ajándék az nem lesz akkor mert most kapott egy pöpec telefont ami előfizetéses és hát persze hogy én fizetem,meg hát pont Áprilisban megy megint koncertre mivel jön egy Japán rock banda ide Mo-ra és ők pont a kedvencei.Neki más kívánsága nincs is,szerencsére
Kitty,köszi a drukkot
Remélem sikerül neki és azt tanulhatja ami igazán érdekli és amiben dolgozni is szeretne.Ezzel ha elvégzi lehet tolmács,fordító,idegenvezető meg még valami de az most nem jut eszembe
Tényleg nálad volt valami vizsgálat hogy miért késik a menzid folyton?Volt hogy ki is maradt ugye?Remélem azért minél hamarabb beköszönt hozzátok is a kis gólya
Beze,igazán tündéri ez a lány
Jé ti is neten keresztül jöttetek össze?Ez tök jó akkor ti azok a kivételek közé tartoztok akiknek sikerült így találni párt
Enis,Hát nem irigyellek téged,szinte minden barátnődnek van valami problémája.Egy valamit azért ne felejts el nem oldhatod meg mindenki baját!Ne vedd magadra mások gondját mert azzal a saját életedet fogod tönkre tenni!Ilyen voltam én is és megtanultam azt hogy nem élhetem mások életét hanem a sajátomat kell hogy éljem és nem hordhatom a hátamon mások baját is a sajátoméval együtt.Meghallgathatod őket de ne te érezd magad ettől rosszul,az az ő bajuk nem a tiéd.Támogathatod őket abban hogy ott vagy mellettük amikor szükségük van valakire akinek a vállán kisírhatják magukat de ne te cipeld az ő keresztjüket!
Ne haragudj belekotyogtam de neked is csak a véleményem írtam le mert látom hogy össze vagy zavarodva rendesen
Mindenkit puszilok!