Csajok, én már napközben nem tudok ide ülni a gép elé. Lotti nem hagyja. Rajzolni kell neki, imádja! Van egy mágneses táblája és hozza és mondja, hogy mit rajzoljak, gágá, akkor a libát, vauvau, akkor kutyát, gyigyi, akkor lovat, ilyeneket mond, kész vagyok tőle, olyan okos
Van egy videóm is róla, csak még nem tettem fel, de tervezem.
A napi 2 alvása megvan, de a másodiknál én is alszok vele, mert este sokáig fent vagyunk Zolival, úgyhogy napközben nagyon fáradt vagyok, az időjárás is olyan szundizós. Az első alvása meg kb. 40-50 perc, bár ma lent voltunk sétálni 2 órát és aludt 1 órát belőle, el se hittem, én meg majdnem megfagytam
Szóval csak pár gyors reagálás...
Hiszti, szerintem már most szólni kell érte, ha nem szabad, mondani kell neki, ha valami olyan van a kezében, amivel nem játszhat, el kell venni és persze ha hiszti van, adni kell valami mást, amiből megérti, hogy azt lehet, a másikat nem. Én nem ütök rá a kezére és máshová se, szerintem meghülyülnék utána a bűntudattól. Amúgy pedig nem hiszem, hogy érti, hogy miért kapta. Persze mindenki másképp kezeli a helyzetet, én ált. erélyesen odaszólok, ha újra csinálja, még erélyesebben, aztán ha folytatja, akkor hangosan mondom, és szigorú fejet vágok. Ez általában hatásos. De ha nagyon túlzásba viszi, beteszem az ágyba egy picit, bár ez talán 3 alkalommal fordult elő. Mondtam neki, hogy ha nem hallgat anyára, megy az ágyba, és ez bejön
Macianyu, tüneményes a kisbabád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tök jó, hogy van tejed, de gondolom időd nem sok, de ha tudsz, írj majd, hogy mi újság, milyen volt a szülés, a kórház, és egyáltalán mit szól a nővérke a hugihoz?????? Gratulálok!!!!!!!!!
Diéta, sok sikert mindenkinek, aki belekezdett!!!
Én tartom még elseje óta, hogy 18 után nem eszek semmit, remélem hatni fog!
Zsuzsu, köszi az oltás-infót!!! És nem mondták, hogy lehet-e védezeni ellene, pl. amit írtam, hogy vitaminnal feltölteni a gyereket egy-két héttel előtte vagy akármi??? Remélem nálunk (és persze senkinél) nem lesz semmi gond, jövő héten megyünk csütörtökön.
Szöszke, képzeld, főleg a te írásod miatt etetőszékbe tettem Lottit tegnap és juhé, evett benne, nem akart kijönni. Persze hozzá kell tennem, hogy odaadtam neki a Fakopáncsból származó ajtótámaszt, ami tabu volt eddig, de úgy örült neki, hogy simán elvolt és közben tátotta a száját szorgalmasan
Most úgy csinálom, hogy a tízórai, ebéd és uzsi van székben, a reggeli és az esti tejecske itt a nappaliban. De legalább szokja a széket.
Vikcy, kitartást ehhez a 90 napos diétához, bár én sem hiszek ebben, mármint hogy tartós lenne, nálunk csinálta anno kolléganőm, nem is egy, mind visszahízott
Szerintem a legfontosabb, hogy este már ne egyél, ha bírod, akár 6 után (mint most én) vagy 7 után és a mozgás. Heti 2-3 alkalom sokat segít.
Nekem Béres Alexandra jött be ilyen szempontból, szuper a dvd-je, mind (nekem megvan az összes) és nagyon bíztat végig, nagyon aranyos és HATÁSOS, ha csinálja az ember. Sajna én is abbahagytam egy idő után, de kb. fél évig nyomtam és nagyon szuper volt a testem, de tényleg, izmos, feszes, nulla narancsbőr. Bezzeg most
Jaj, még annyit írnék, de szegény Zoli bealudt itt mellettem, úgyhogy keltem, hogy nézzünk filmet, jövök ha tudok, de fene se tudja, mikor tudok