Új privát üzeneted érkezett!

Emma üdv köztünk...elmondom én is parás vok:)...de szerintem mindenki:)

Edi...hála égnek minden OK! örülök:)

Nyílt nálunk egy kínai étterem, elmentünk, és annyira jókat ettünk.....babócának is nagyon izlett:)...accem, mert volt, amiből repetát kért.....de a babó is accem anyja gyereke, mert a csipósre sem reagál, anya meg szereti a sírósra csipőset:)....és hát itt volt:)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Csak beköszönni jöttem... indulok lassan a Margitba, megcsapolnak a kombináltra.
Jól esett, hogy így aggódtatok értünk :oops: Jöttem volna előbb, csak kissé sokáááááig várattak... :D de sebaj, a fő, hogy manófej jól van, barna/rózsaszín meg sehol... :)

Pocak
Nagyon drukkolok ma Neked, hogy szépen terpesszen a kis manófiad:)

Puszi
Vendég

Edi
jó csapolást kivánok :oops: :oops: :oops:

Pocak
drukk az uh-hoz,de jó neked :lol: :lol:

tegnap mintha én is éreztem volna valami féle mozgást,de még annyira halovány volt hogy nem merem azt mondnai a baba volt,majd ha ma is érzem akkor már igen :wink: :wink: olyan jó lenne :wink: jaj már csak 2 nap a biopszia,már kezdek tükön ülni :oops: :oops:
ma megyek a kisfiamnak szülinapi ajándékot venni,a Guliver játék nagykerbe,annyira imádok ott bogarászni :lol: :lol:

bibar

Koszonjuk Lanyok a drukkokat, remeljuk ma mar feny derul az igazsagra :lol: :lol: :lol: :lol: , ha mas nem a kivancsisagunk vegett.

Bibar: lehet nalad is a kicsi mocorgott mar. En tegnap 2 x ereztem, mind a ketszer olyan volt mintha tele lenne szensavval a pocim, pezsgett. Asszem a kincsem volt az. Guliver: en is en is..... :P :P :P

Edi: jo csapolast, ez legyen a legkevesebb, annyira megnyugodtam, hogy minden jol alakult nalatok. :wink: Hala az egnek!

Fokamoka: az lesz az, szerintem mar nalad is a kicsi feszkelodik, csak meg nem nagyon erezzuk, ugy epp, hogy csak.

Szep napot mindenkinek Lanykak es Babak! :wink: :wink: :wink:
pocaklako

No, meg is jöttünk... 7-re beértem a Margitba, azonnal le is vették a vért. 2hét múlva lesz eredmény :)

Most meg szieszta van egész nap.... vagyis majdnem, mert ma le kell mennem a munkahelyemre 1 órára, míg megy egy ügyfél, mert szegény kolléganőm egyedül van, és nem tud két felé szakadni...
De utána go haza és pihi tovább....

Mi jól vagyunk nagyon, remélem Ti is:D:D:D

Szép napot Csajok és Manók a pocakban:D
Vendég

Jó reggelt!!
Edi: Örülök, hogy minden rendben! :)

Poci: Drukk az UH-hoz!!!:wink:

Én 11-re megyek védőnöcihez...:( Nagyon nincs kedvem:(
Aztán gyalogolhatok haza... Tegnap azt hittem besz*arok, annyira fájt a forgóm...már több hete kezdte, legtöbbször a jobb forgóm. De tegnap tényleg borzalmas volt. Alig aludtam, mert amikor fordulni akartam, annyira fájt, hogy felébredtem rá...:( Reggel meg negyed órát csak ültem az ágy szélén, mire eljutottam odáig, hogy rá tudtam állni. De akkor is majd összeestem.:( Lehet hogy erre a nedves, hideg időre lett érzékeny a forgóm? A nődoki azt mondja, hogy ez még nem a terhességtől van...ugyhogy nem tudom mitől lehet! De már vagy 2-3 hete fáj. Valami tippetek, hogy mitől lehet??

Gyerekszoba: Mi úgy tervezzük, hogy az első 6hónapban velünk lesz egy szobában a gyerkőc éjjel. Napközben amikor alszik, akkor majd igyekszem (persze tőle is függ), de a saját szobájában altatni, hogy szokja. Aztán mikor a gyerekágyas időszaknak vége, akkor szeretném éjszakára is a saját szobájában altatni. Aztán hogy mi lesz belőle...majd a urfi/kisasszony majd szabályozza:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!
Én az augusztusiba szoktam írni.
Viszont lenne egy kérdésem, szerintem ti tudjátok a választ.
Holnap megyek genetikai uh-ra és kombinált tesztre.
Viszont nem emlékszem, hogy mit mondott a doki, a kombináltnál éhgyomorra kell menni?
Nagyon köszi, előre is a választ.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok,
gondoltam bekukkantok kicsit...

Helyzetjelentés:
Sajnos ma is úgy ébredtem, hogy elég ramatyul érzem magam :oops: .
Iszonyat náthás vagyok, még anyukám sem ismerte fel szinte a hangomat a telefonban :oops: . Este 11 től reggel 8-ig úgy aludtam, mint a bunda, de még most is fáradtnak érzem magam, szóval legyengített ez a nyavaja. Nagyon szeretnék már túl lenni rajta! Szedem az Osci-t, iszom a sok folyadékot, pihenek…
A legjobban az bosszant ebben a náthában, hogy direkt nem megyek sehova már 2 hónapja, és itthon a férjemtől kapom el...szóval kicsit vicces.
Mindegy, a lényeg, hogy lázam nincs, egyszer meg csak túl leszek rajta.

Csipetnyusza,
az én pocakom is pár napja összébb ment, és fájdogál is, és én voltam az, aki a cickók miatt is aggódott :oops: . Úgy vagyok, ahogy te is, hogy bárcsak péntek lenne, mert mi is akkor megyünk a kombi tesztes genetikai UH-ra! Nagyon remélem, minden rendben lesz nálatok és nálunk is!

Bibar,
akkor ezek szerint csüt-ön mész a biopsziára? Abszolút megértelek, hogy te főleg túl akarsz már lenni rajta. Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen, és legyen!!!
Mára pedig jó vásárolgatást, addig is terelgetheted a gondolataidat :) !

Mercy, Manorka
Hogy van a fejetek? Remélem már sokkal jobban!

Fóka,
De jó, hogy már érzed a babuci mocorgását! Már úgy szeretnék én is ott tartani!
Amúgy a tarkóredő alacsony értéke miatt Moki aggódott, én csak próbáltam nyugtatni, hogy alsó határ szerintem nincs. Amúgy a miénk még az övénél is alacsonyabb volt: 1,3 mm. (Valószínűleg korban is kisebb volt nálunk a poronty).

Pocak,
Nagyon várunk majd a hírekkel! Reméljük kiderül, hogy milyen színű lesz a te sorod a táblában! Olyan izgi :D !

Szép napot mindenkinek!

u.i.: Woody, szerintem tuti nem éhgyomorra kell menni, az csak a cukor miatt szokott kelleni! (Pl.én este 18.30-ra megyek majd :) )

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok, köszi minden üdvözlést! Mondta a férjem, hogy szerinte nyugodtan írjak nektek, de tegnapig valamiért szégyellősködtem...

Edi, ez a tegnapi 8 óra várakozás, ez több, mint durva... Persze ha arról van szó, hogy megnyugtassák az embert, az bármit megér...

Ennyi idősen már lehet (lehet, hogy lehet) látni a nemét? Nekem azt mondták, a 18. hét előtt biztos nem...

Kálciumot ti szedtek külön? Vagy isztok tejet, vagy valami? Most olvastam, hogy a második trimeszterben ez fontos, a vitaminomban nincs (Femibion), a tejet meg utálom...

Woody, erről nekem sem mondtak semmit.

Mindenki kombináltat kért, integráltra csak engem lehetett bepalizni?!

Szép napot,
Emma

Kép
emma.zunz

Sziasztok! Csatlakozhatok én is még hozzátok? nemrég találtam Rátok, én épp ma vagyok 14 hetes, de eddig nagyon nem is tudtam volna netezni, mert majdnem hét hete fekszem egy hülye hematóma miatt, ami most már úgy tűnik, hogy felszívódóban van. (Barbuss, azt hiszem, nálad olvastam, hogy neked is hematómád volt, Te fekszel még?)

A tegnapi uh alapján már végre felkelhetek, járkálhatok kicsit :lol: annyira boldog vagyok ettől, bár azért még mindig paramami vagyok ! :lol: Egyébként már van egy kisfiam, aki három éves lesz nemsokára.

Azt szeretném kérdezni, hogy van valakinek tapasztalata a szívhang-hallgató készülékkel? igaz, hogy már 12 hetes kortól használható? Én az Angel Sounds márkájút néztem ki.

Hmeme, olvastam, hogy Te is metformint szedsz, én is, Merckformint 500-t, most nap 2 és fél szemet (reggel-este egyet, és délben felet). Ez már csökkentett adag és a doki velem abba akarja már hagyatni, Te szeded még és meddig?

Szóval köszönöm, ha még befogadtok :lol:

Kép

Kép
bébike4

Mamaki, sajnálom a náthát, rossz lehet :cry: Nálunk is 1,3 lett a tarkóredő, én úgy tudom, hogy 1és 3 között jó az érték, de legjobb 1 és 2 között.

Woody, nem kell éhgyomorra menni, én is megkérdeztem!

Kép

Kép
bébike4

Szia Bébike,
akkor most már nem én vagyok a legújabb! :)

A szívhang-hallgatót már én is kinéztem...de csak a neten...

Kép
emma.zunz

Szia Emma,

én pont emiatt hagytam abba a Femibion szedését:
semmilyen nyomelem, ásványi anyag nincs benne, csak folsav és vitaminok, és abból sem minden. Szóval szerintem a folsavra ment rá a Femibion (legalább is a 800, amit én szedtem),
Most Elevitet szedek, abban legalább van kalcium és sok más nyomelem is!
És még így is gondolkodom azon, hogy naponta megiszom egy fél Calcium Sandoz pezsgőtablettát, de majd lehet, rákérdezek én is a dokinál.
Egyébként a tejet én sem szeretem :( , csak szökőévben egyszer iszom egy pohárral. Amúgy kalcium van a joghurtokban, sajtokban is. Reméljük az is valami :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Szia Maki,

én lassan átállok a Femibion 400-ra, bár kálcium abban sincs... Ezt mondta az orvosom, én meg szedem, de lehet, hogy neked van igazad.

Igen, olvastam, hogy a joghurtban, sajtban, sötétzöld zöldságekben és halban is van kálcium, de nem tudom, mennyi az az 1200 mg/nap...

A pezsgőtabletta jó ötlet, én nem merem ilyesmivel zargatni a dokimat.

Kép
emma.zunz

Meme: tuti bebi drukker vagy! Koszi elore is!

Woody: nekem sem kellett ehgyomorra menni, de. 10-re mentem, igy siman volt reggeli. De szerintem ha ketsegeid vannak egy telefont meger.

Mamaki: annyira sajnalom, hogy meg mindig ilyen beteg vagy. Probaltad a kamillas inhalalot? Nekem ez mindig nagyon bejon. Tehetsz bele par csepp eukaliptus olajat is, csodakat tesz. A kamilla felszaggatja a szaraz kohogest, kidugitja az orrod, torokfajasra is nagyon jo. De eukaliptusszal meg jobb.Javulgassatok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Jo lenne mar ha ma tudnam Memenek mondani milyen szinure csikozzon a tablicskun. (kekekekekekekekek.... :lol: :lol: :lol: :lol: )

Emma: en nem szedek kulon kalciumot (meg mindig csak elevitet) Tenyleg ki tudja, hogy azt meddig kell szedni??? Viszont tejet minden nap iszok. Eddig mindig bolti sovany tejet (vizet :lol: ) vettunk, de miota Babocank lesz atalltunk a hazi tejre. De elmondanam, hogy igy is nagy gyorsan kilyukadt vagy 4 fogam. :?

Bebike: udv koztunk. Nagyon jo, hogy bovul a csapat! Vettunk egy paran Angel Sound hallgatot, asszem Moki es Mercy is vett. Csak sajat tapasztalatrol tudok irni. Szerintem nagyon jo, bar karacsony elott amikor megerkezett meg nem hallottam, csak a sajatomat, ezert is voltam nyugodt,m mert azt hittem az az ove.
Aztan a csajok segitettek, hogy hol is keressem pontosan, ugy a 14. hettol pedig hallottam rendesen. Szinte minden nap eloveszem, a zselet amit adtak hozza egy nap alatt elhasznaltam, most mar csak testapolot teszek a keszulek ala, de tokeletesen mukodik. Nekem nagyon megnyugtato erzes, hogy tudom hogy jol van. Most kezdjuk erezni a mocorgast, de az meg nem olyan intenziv, igy mindig jo, ha ven egy megerosites a szivhanggal.
Nagyon sajnalom, hogy ilyen sokaig kellett fekudnod, de a lenyeg, hogy mar jobban vagy!

:) :) :) :) :) :)
pocaklako

Hellóóóka:D

Woody
Én ma voltam, én éhgyomorra mentem, de nekem azt is mondták, hogy úgy menjek, mert minden vérvétel jobb éhgyomorra.... szerintem meg nem fontos, látod a lányok sem mentek úgy.

Bébike
Hellóka...persze csatlakozz csak:D Anges Soundot használunk itt páran, személy szerint én még nem vettem elő, de 1-2 hét és előveszem....
Pocak többet tud majd mesélni Neked róla....

Emma
ha a baba is úgy akarja, akkor már a 15. héttől megmondható a baba neme... csak beszélni kell a kis buksijával, hogy legyen együttműködő :)
Én nem szedek Calciumot külön, néha megiszon egy calcium pezsgőtablettát.... de mondjuk én imádom a hideg tejet :roll: és a kakaót sem szereted????

Meme
eeez nem hangzik túl jól :( Szerintem kéredezz rá a védőnőnél...bár már ott vagy amúgy is.... remélem tud Neked valamit mondani rá, mert én sajnos nem. Nekem a derekam fáj nagyon.....
Vendég

Maki
Sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy :( Küldök sok gyógyítóenergiát, hátha :wink: Egyébként , ha szereted a citromot, akkor hajrá, mert a nyers citrom isteni hatással bír.... :)

Én az Elevit-től híztam mint a fene... :roll: nah és a nagywc kimaradt az életemből tőle teljesen.... :roll: Most Femibion 400-at szedek...

Pocak
Az elsővel Elevitet szedtem, és szülésig. Sőt van aki szoptatás alatt is szedi. Jah és a riogatásokkal ellentétben, nem lett óriás babám tőle, 3700g és 54cm volt:)
Mikor mész??? mááááááár úgy izgulok :D:D:D:D:D
Vendég

Maki
Sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy :( Küldök sok gyógyítóenergiát, hátha :wink: Egyébként , ha szereted a citromot, akkor hajrá, mert a nyers citrom isteni hatással bír.... :)

Én az Elevit-től híztam mint a fene... :roll: nah és a nagywc kimaradt az életemből tőle teljesen.... :roll: Most Femibion 400-at szedek...

Pocak
Az elsővel Elevitet szedtem, és szülésig. Sőt van aki szoptatás alatt is szedi. Jah és a riogatásokkal ellentétben, nem lett óriás babám tőle, 3700g és 54cm volt:)
Mikor mész??? mááááááár úgy izgulok :D:D:D:D:D
Vendég

De jó, hogy mondjátok az Angel Soundot, ha tényleg ilyen jól működik, akkor nekem is kell!!! Rendeltétek, vagy üzletben vettétek? Most néztem, hogy meg lehet rendelni a forgalmazótól, úgy a legolcsóbb, de nem tudom, mennyi idő, mire kihozzák.

Köszi a tippeket, akkor kakaó és pezsgőtabletta... :)

Bár nekem teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány, de azért olyan jó lenne tudni, na akkor megpróbálom rábeszélni, hogy ha hazamentünk, mutassa meg! Addigra 15 hét 3 napos lesz, mert az a tervem, hogy csütörtök este megérkezünk, és pénteken már megyek is ultrahangra, mert megőrülök, hogy nem tudom, mi zajlik odabent!
emma.zunz

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam, hogy kivel mi újság, mert éppen rohanóban vagyok, mert talim van valakivel.

Bibar: nem sokára túl vagy a biopszián, drukk Neked
Hogy mi mennyire egy rugóra járunk???? Mi is nem régen voltunk a Guliverbe ajándék után böngészni, pont írtam valamelyik nap. Ha jól emlékszem, vasárnap. Na, ott aztán el lehet tölteni egy kis időt. :lol: Mi minden mást megvettünk, csak azt nem, amiért mentünk :lol: Nálatok 14.-én van szülinap, nálunk meg holnap. Te készítesz valami tortát? Én még mindig nem tudom, milyen legyen. Rendelni majd akkor szeretnék tortát cukiból, ha majd jön a család, mert akkor úgysem lesz elég egy. Majd mesélj, mit kap a nagy fiú! :)

Edi: ügyi vagy, hogy már a csapolást is elintézted ma. De azért jó lenne, ha pihiznél sokat, nem mászkálnál. Irgum-burgum! Azért az az 1 óra, míg beszaladsz, meg ügyfelezel, az nem pihizés. Ezt a két napot ki kell bírni.
Ja?! Megérkezett a next (azaz az én rendelésem tuti, mert kaptam róla infót, de szerintem a Tiéd is most jött). Tudod, a bababszobás rendelés :lol: Jupiiiiiiiiii!

Meme: azért a forgód megérzi szerintem a testedben lévő változást, így szerintem akár a terhességtől is lehet. Nekem is szokott recsegni-ropogni a derekam és a térdem. Ami fontos valóban, hogy a kálciumot valamilyen módon pótolni kell.
És kényelmes cipő kell, ha sokat jössz-mész, illetve az éjszaki fekvésmód (párnák láb közé) is tud segíteni. De erről korábban már beszéltünk. Sajna, több ötletem nincs, de én a terhességet nem zárnám ki, pláne ha korábban nem volt.

Maki: köszönöm kérdésed, mára elmúlt a fejfájás, megint 2 napos volt :( Te viszont gyógyulj meg mielőbb! Az nagyon jó, hogy nincs lázad. Talán 1-2 nap és kifelé mész belőle. Küldök gyógypuszát! :D

Emma: ne is szégyenlősködj! Itt olyan jó kis csapat van!
18.hét előtt nem tudják 100%-ban kimondani a baba nemét, de jobb UH-os gépeken már a 14.héttől látható, ha a bébike is megmutatja magát. Szóval még akkor nem tuti, de ha minden jól megy, akkor 50%-osan már ki merik mondani, van akinél totál egyértelmű. Általában a fiúkat hamarabb fel lehet ismerni :D
Kálciumot én a tejtermékekből próbálom meg pótolni, tej, joghurt, sajtok. Fontos.

Bébike4: üdv köztünk! Reméljük teljesen eltünik már a hematóma. Mesélj majd magadról.

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

sziasztok,
örülök, h mindenki jól van, a betegeknek jobbulást!

tegnap jelentkeztem integráltra, jövhéten megyek..én úgy tudom, h nem kell éhgyomorra, fura is lenne, délután 2-re kaptam időpontot, de Edinek igaza lehet, h minden vérvétel éhgyomira jó..

én osztozom az aggodalmakban, nekem is annyira fura, h olyan mintha nem is lennék terhes (leszámítva a gömbölyödő pocakomat)..semmi bajom, ez azért lehet, mert az előző terhességen egy merő pánik volt, vérezgetéssel, hasifeszüléssel..
de örülök, h most jól vagyok, a rókák is elmúltak és már nem szédelgek.

sztem a forgós fájdalma igen is lehet a terhességtől..a babának kell a hely, minden átrendeződik odabent, a súlyelosztás is felborul..de ha nem múlik, nézesd meg mindenképp..én meg annyira viszketek..annnnyira száraz a bőröm..brrr...

a csíkokkal kapcs, nekem szerencsém volt, a bőröm nem maradt a hasamon se csíkos, se lógos, de a cicim igen :? :?
most nemtom, h mi lesz..nem szeretnék lógókat.. de lényeg, h legyen elég tejem megint.. én kenegettem, de inkább azért, mert akkor is nagyon száraz volt a bőröm, és viszkettem cefetül..

na lépek, jók leygetek, és üdv az újaknak!

¤mia¤
Vendég

Edi: du. 16-ra megyek, csak kozben sajan becsuszott egy temetes is, de csak a ferjem megy. Engem leparkol anyoseknal, igy ok kisernek el, aztan siet vissza a ferjem is. Igy mindjart mar indulnom is kell, mert masik varosban van a temetes.

Emma: az Angel Soundot Angliabol vettem, ebayrol, kevesebb, mint egy het es megerkezett (karacsony heteben volt) este elkuldom az elado nevet es az arat, de most rohannom kell.

Szoritsatok nekunk Csajszik!!!

Pusza mindenkinek, sietek haza!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

sziasztok,

még mindig fájogat a fejem...most meg főleg, h egyik kedves "rokonomnak" megint sikerült úgy felidegesítenie, hogy 1 órán keresztül sírógörcsöm volt.....még szerencse hogy ennyire várja a babát, ha nem várná, akkor minden órában tenne valamit ellenem....

én is femibiont szedek elvileg, a 12 hétig 800ast, amit talán 3 naponta ettem, 12 után pedig 400ast, ezt ezidáig 1szer vettem be....
én napi 1-2 liter tejet alapból megiszok, illetve rengetek brokkolit eszek, mert szeretem. tehát a fosav, Ca tuti mindig kerül belém....meg gondolom a többi kajávl más is...mégiscsak sportember voltam ezidáig, és nem olt gondom semmi hiányával. én plusz vitamint nem ennék az tuti, semmi szükségem 4 kg-os újszülöttre, nőjön meg kinn:) . szerencsére a dokim is hasonló véleményen van...nem szereti az elevitet, mert óriásbébik születnek tőle....

Mercy

mercedes79
Győr

sajan: sajnos (de hulyeseget irtam a nagy siettsegben)
pocaklako

Bébike,
isten hozott nálunk! Butus vagy, miért ne fogadnánk be :D !
Hála az égnek, hogy úgy tűnik te is (Barbussal együtt) túl vagy a haematómán! Biztos nem volt egy leányálom :oops: ...

Pocak,
Aranyos vagy, köszi a jótanácsokat! Az eukaliptusz jó ötlet! Úgysem fogod elhinni, de a kamillára is allergiás vagyok (a mézen túl), úgyhogy ha valaki meg akar fullasztani, csak főznie kell nekem egy jó kis mézes kamillateát :wink: .
Ja és akkor drukkolok: kékékékékékékékékékékékékékékékékékékékékékékékékékékék…
:D :D :D
Amúgy olyan jókat írtál az Angel Sounds-ról, hogy én is elgondolkodom a beszerzésén. Tudom, korábban még csak „sötétben” tapogatóztatok ti is vele, de végül is a 14.héttől tutira használható, úgy látom.

Lányok, Ti mennyiért vettétek? Remélem, nem tolakodó a kérdés…

Edi, Manorka
Drágák vagytok, köszi a gyógyenergiát és a gyógypuszit, igyekszem őket mielőbb hasznosítani (a citrommal együtt) :D !

Meme,
sajnálom a forgófájdalmadat, de én sem zárnám ki a terhesség miatti okot. Persze, ha korábban is volt ilyened, akkor meg fokozódik :( . Sajnos túl jó tanácsot én sem tudok adni, de ha nagyon fáj, dokival is vitasd meg!

Mercy,
sajnálom az "együttérző" családtagod miatti rossz kedvet :( , sajnos én is tegnap este bőgtem kicsit... Lelkileg is érzékenyebbek vagyunk még mostanság. Próbálj te is megnyugodni!!!
Amúgy, ahogy Edi is írta, szerintem is tévhit az "óriásbébi" az Elevit-től, hiszen neki sem volt az :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok láááányok!!!!

nahát úgy tünik hogy mindenki eltünik ha én elkezdek írogatni....tegnap senki...ma meg tolongáááááás!!!! :D

Edi:
nagyon örülök hogy minden rendben...tegnap mááár úgy megijedtem..... :D

Poci:
drukk-drukk mára!!!!!!ééééés szorííííítááááááááááás!!!!!!!!!!!

üdv bébike :) mi vettünk még Kari előtt és nagyon jóóóó csak dicsérni tudom!!!!! :D

Jajj lányok ez a hasfájás egyre elviselhetetlenebb!!!!! :evil:
annyira fáááááj és már annyi hülyeséget olvastam a neten róla,hogy én már többet utána sem nézek semminek!!!!!!!

Viszont hétfön megyünk UH-ra :D :D terrorista náci dokibácsihoz
máááár elöre rosszul vagyok töööööööle

És amúgy már én is érzem néha a babócát.....de semmi örömkönny és eufória.....olyan mintha mindig is itt lett volna és mintha mindig is tudtam volna hogy milyen a babamozgáááááás....sőőőt mintha minig is terhes lettem volna :D :D Mondjuk én ilyen vagyok ....hamar beleszokok a dolgokba,de azért ez durva....na nem baj majd ha egy erősebbet rúg biztos máááás lesz....remélem

éééééés holnap már 16 hetes leszekkkkkkkk :D :D :D

Lilypie Pregnancy tickers

mokibuci

Maki:
mi 9990 ft-ért vettük otthon a Brendonba :D

Lilypie Pregnancy tickers

mokibuci

mi is a brendonban vettü, ennyiért...jah, de győri a forgalmazó cég, ők ebben az árban állják a postaköltséget is.

elevit:
tiszteet a kivételnek, akinek nem növeszti meg a babóját, de én akor sem enném. mondjuk nem ennék semmit, de a folsavért könyörgött a dokim, szinte, meg a magne B6-ért...azt is csak akkor szedem, ha rosszabbul vok:)

Mercy

mercedes79
Győr

Manorka
Olivérnek turó tortát csinálok,anyuék majd csokit készitenek :wink: :wink: most kezdődött nálunk a legó örület igy azt kap most szülinapjára majd :wink:

Moki
örülök hogy már te is érzed a babókádat :wink:

szerintem is hülyeség hogy az elevittől óriás bébik születnek,majdnem minden lombikos barátnőm végig szedte és 3500 nél nem volt nagyobb a gyerekük :wink: :wink: én gravidát szedek,mondjuk nem nagy volt Olivér de nem a vitamintól,családi volnás :lol: :lol: férjem majdnem 2 méter,én meg 180 vagyok,apukám annó 5 kg-val született és nem volt még vitamin :wink: :wink:

Merci
brokkoli,hú de megkivántam a krémlevest :lol: :lol: te mit szoktál késziteni belőle?

Mia
a mellem nekem is érdekes lett a szopi után :shock: :shock: sajna ezt kevesen ússzák meg :wink: csikjaim nem lettek nekem sem

Üdv az újaknak :lol: :lol:

Pocak
ezer millió drukk :lol: :lol:

Mamaki
szegénykém,ez elég bosszantó,bezártság és még el is kapod a náthát :evil: jobbulást neked :wink:

bibar

brokkoli ale mercy kedvence:

1. vegetás vízben főzd meg a brokkolit
2. szűrd le
3. tegyél rá tejfölt (ízlés szerint)
4. tegyél rá reszelt sajtot (ízlés szerint)
5. keverd össze
6. fogyszd egészséggel

ui: nyáron minden nap csak ezt eszem, annyira szeretem:)

Mercy

mercedes79
Győr

Halihó!

Megkérdeztem a forgóm, aztán kiderült, hogy nem is a forgóm:) Hanem valószínű, hogy a terhesség miatt fellágyultak a csontjaim, és azért fáj a combcsontom teteje...hm. Hát a fene se tudja.:) Nem kell csináljak vele semmit, annyit mondott a védőnő, hogy ne aggódjak, lesz még ez rosszabb is....hát valahogy nem nyugtatott meg:)
Amugy a védőnőcinél minden negatív, pedig a cuki miatt nagyon féltem! Már egy hete nem szedem a merckformint, ugyhogy parázok ezerrel.
Bébike: Igen, és szedtem a Merckformint, csak kicsit többet mint te. Én 2X 850mg-ot. Te is PCO miatt szeded, vagy cukorbeteg vagy? Én a 14.hétig szedtem, akkor mondta a doki, hogy próbáljuk meg elhagyni, aztán meglátjuk, hogy mi lesz! Ugyhogy reménykedem, hogy nem leszek cukkeros a terhesség alatt.

POCI!!! már nem egyész 2 óra, éééésssss eldől, hogy látszik e a fütykös, vagy sem!:) Én nagyon drukkolok:) Tudod!! Riccardo io sono un fan!:) (remélem jól írtam :D)

Ma voltam bent a városban, vettem magamnak egy melegítőnacit. Jóóóó nagyot, hogy majd a pocak beleférjen:) Annyi klassz kisrucit láttam, de apa letiltott a vásárolgatásról a gyereknek! Azt mondta, hogy majd ha megszületett, és ami nincs még neki! Igaza van, de.... olyan szép rucikák vannak!!!:)

Nem lehet kapni valami olyan dolgot, hogy....na hogy is írjam??? Szóval ami ilyen jó széles, és pocakra lehet tenni, mint ahogy a kismamanaciknál az a széles gumi, csak a rendes ruci alá? Értitek mire gondolok, vagy nagyon ortopédul magyaráztam el???:)

Az elevitre nekem is mondta a dokim, hogy LEHET hogy nagyobb lesz tőle a gyerek. Mondjuk nálam ugye a túlsúly miatt alapból sanszos a nagy gyerek...ugyhogy nem kockáztatok. Az elsőnél szedtem elevitet, és híztam tőle 11 hét alatt 9 kg...meg kissé bekattantam tőle. Agresszív bunkó lettem. Valószínű attól, hogy szintetikus cucc az egész, én meg a szintetikus gyogyókra is allergiás vagyok....csak elfelejtették feltüntetni a papírján... Ugyhogy most nem szedek semmi bogyót:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Drága Bibar,
köszi a jókívánságot!

A bezártságból tényleg nagyon elegem van, de eldöntöttem, hogy a 14.hét után bátrabb leszek, és véget vetek ennek a - már - nyomasztó itthonlétnek! H1N1 ide vagy oda!
Ti olyan bátrak vagytok, jöttök-mentek, olyan jó nektek :) !
Már lehet, hogy kérdeztem, de nem féltek, hogy elkaptok valami jó kis influenza vírust :oops: ?
Valaki már írta, hogy moziba sem mennek, hát mi is így vagyunk ezzel, és még a karácsonyozást és szilveszterezést is mellőztük :( .

A másik dolog pedig az, hogy én itthonról olyan könnyű szerrel nem is tudok sajnos elmenni: hegyoldalban lakunk :? . Szóval, ha még le is gyalogolnék a kb.20-30 percenként közlekedő buszhoz, ami bevisz Bp-re, akkor is valahogy haza kellene jönnöm. Hegymászást meg nem nagyon merek bevállalni mostanság :) .
Tervezünk már régóta nekem is egy használt kisautót, de nem tudom, hogy meg tudjuk-e valósítani, max. talán egy kis családi segítséggel, és még úgy is részletre.
Úgyhogy mindent a férjem intéz, mióta tudjuk, hogy sikerrel jártunk a lombikon.

Beszúrok egy linket nektek, ez is nagyon finom és egyszerű, én már csináltam ilyet: csőben sült brokkoli

http://www.mindmegette.hu/csoben-sult-brokkoli.recept

Anikó

Kép
mamaki73

Hmeme: szóval Te is abbahagytad már a Met-et? én is annyit szedtem, mint Te, de a 12. héttől ez csökkentett adag már most. Én voltam a 12. héten cukorterhelésen, az éhgyomri tökéletes, 4,2 lett, de a 120 perces terheléses elég xar lett 3,8 - tudom, ez jobb, mintha magas lenne, de az alacsony terheléses cukor meg a magas inzulinra utal. Szóval a diétát azért próbálom tartani. Ja és igen, én is a PCO miatt szedem. Ne parázz ezen, én úgy tudom, a 12. héten után mindenkit leállítanak a gyogyiról. Te dolgozol még egyébként?
Engem a dokim nem enged már vissza dolgozni, ezt picit sajnálom, mert nagyon hirtelen jöttem el és nem így terveztem, de hát a babáért mindent :lol: Szokatlan most itthon a semmittevés, Beni bölcsibe jár, így fura itthon a csend és hogy nincs sok dolgom.

Képzeljétek, a Párom ebédidőben hazajött és megvette a szívhanghallgatót :D :D 8900 ft volt, nemsokára kipróbálom! :D NAgyon örülök, hogy ilyen jókat írtok róla!!

A túró torta receptjét nem írod le, bibar? Nálunk február 6-án lesz a szülinap és a kisfiam is imádja a túrótortát :)

Kép

Kép
bébike4

Mamaki:
Én ezzel a h1n1, meg influenzával ugy vagyok, mint bármi mással. Minnél jobban félek tőle, annál tutibb, hogy elkapom. Ugyhogy inkább kimegyek a friss levegőre, jóóóó sokat szellőztetek, aztán lesz ami lesz. Igaz, azért a zsúfolt buszt kerülöm, de a bevásárló kp, vagy tesco már jöhet:) És sajnos látod..a bezártság sem ment meg a baciktól. Mert ha jön a postás, ajtót nyitsz...hopp a fluci már bent is van...csak bent kuksolva még jobban legyengül az immunrendszered, és a sokkal kisebb bacik, vírusok előbb kifognak a szervezeteden.:( Én a legnagyobb hóesésben, akartam mindig sétálni menni. Jól felöltöztem, a hideg kicsípte az arcom, de olan jó érzés volt a szabadban! Mint mikor gyerek voltam!:) Persze apa annyira nem örvendezett, mert majd megfagyott, de nekem olyan jó volt!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bébike,
tök jó :D ! Kíváncsi leszek mit mondasz, hogy te már hallod-e a picurkádat! Kb. zakatoló vonat, vagy lóvágta hangot kellene hallanod :D ! Mert hogy kb. 160 a babók pulzusa ilyenkor még...
Szuper áron vette a párod, megkérdezhetem, hogy hol?

Anikó

Kép
mamaki73

Bébike:
Nem, sajna aug. óta munkanélküli vagyok. De a doki mondta a 14 hetes UH-n, hogy szóljak, és kiír innentől kezdve bármikor...aztán mondtam, hogy köszi, de ez a szitu, nem dolgozom. Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy? Mióta tudod a PCO-t? Régóta próbálkoztatok a babyvel? Spontán baba?
Nekem az éhgyomri vércukrom a béka segge alatt...1,9 és 2,9 között. Akkor neked az inzulinod sok. Nekem kevés. Adj egy kicsit, és mindkettőnknek jó lesz! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme,
persze, egyetértek, levegőzni kell! Azt nem is mondtam, hogy mi nem megyünk el sétálni a párommal :D ! Hétvégén mi is egy jó órát kiruccantunk a szabadba!
Csak a társasági helyeket mellőzöm teljesen...
Auchanban egyszer voltam: maszkban :D !

Anikó

Kép
mamaki73

...ja és persze már én is szertnék lassan kismama és babarucikat nézegetni "élőben", mert pillanatnyilag egyetlen utcai nadrágomat tudom már csak begombolni, pedig még egy kilót sem híztam :D . Szabadidő gatyóban meg csak nem flangálnék az utcán :D !
Szóval ideje lesz lassan majd visszazökkennem a rendes kerékvágásba...
Úgyis jön már állítólag a "Duracell nyuszis" energikus időszakunk :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Maki, merrefelé laktok? egy kis séta biztosan nem árt, főleg ha szép idő van, de megértem, hogy nagyon félted magad és a babát, főleg, ha hegyoldalban laktok (azért biztosan szép hely lehet :) )
Mi másfél évet vártunk most a második babára, nálam a PCOS volt a ludas, de ez több,m int egy év után derült csak ki, de három inszemen mi is túl vagyunk. Ne aggódj, biztos, hogy minden rendben lesz most már! :D

Kép

Kép
bébike4

Meme, én 31 vagyok és írtam is, hogy egy év próbálkozás után derült ki a PCOS, illetve már Beni fogantatása előtt is volt egy doki, aki PCO gyanúsnak mondta a petefészkem, de akkor szerencsére nem volt már idő ezt tovább vizsgálgatni. Most pedig két év korkülönbséget szerettünk volna és hát három és fél lesz. Én április óta szedem a met-et, de nem sokat segített, majd augusztusban váltottunk avandamet-re, és az már azonnal bevált, volt egy korai terhességem szeptemberben is, majd utána októberben fogant meg a bébike. Remélem , hgoy az inzulin nem kavar be most már, azért én is aggódom miatta!
Nagyon sajnálom, hogy nincs munkád most, :cry: nem lehet könnyű, de látod, a baba kárpótol mindenért!! :D

Maki: mi a 11. kerben lakunk, itt vette az Elefáni bababoltban, a Bocskai úton.

Kép

Kép
bébike4

Bébike: Nekem volt már egy terhességem, spontán. 11 hetesen valószínűleg sárgatest elégtelenség következtében elvetéltem. Aztán 2,5 év próbálkozás után (fél év kimaradt menses után),és 4 nőgyógyász után rátaláltam a mostani dokimra. Júliusban. Ő mondta ránézésre, hogy PCO. Azt sem tudtam hogy mi az. Aztán a progi vérvétel kimutatta, hogy szinte 0-ra le vannak állva a petefészkeim. Augusztus 14-én elkezdtem a merckformint, és closty-t. Aztán láss csodát...okt. 28-án (28 napos ciklus után) pozitívat teszteltem. Spontán!! Ugyhogy szerencsére nálunk inszem nem volt, és a met is nagyon gyorsan hatott. És eddig 12kg ment le diéta nélkül:)A doki is csodálkozott, mert 3-6 hónapot jósolt, mire beáll a ciklus, és lesz peteérés, ha egyáltalán fel lehet még turbózni a petefészkem...mi nem vártuk meg, csak másfél hónapot.:) Ugyhogy Utróztunk is 14. hétig. Te is kaptál utrot?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mamaki: Mondjuk MINTHA...kicsit több energy-m lenne. Már nem kényszerít ágyba délutánonként az álmosság:) És...teszek veszek itthon:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bébike
Ürömön lakunk, a Pilisi tájvédelmi körzet közelében. Imádunk itt lakni, jó levegő, csend, és valóban szép a kilátás tőlünk :) ! Pont a gyerekekre is gondolva jöttünk ide lakni.
A probléma az, hogy minden közlekedést egyelőre a férjemmel -autóval- oldok meg...

Amúgy köszi a biztatást, én is nagyon remélem, hogy a nehezén túl vagyunk! (Sajnos mi már 11 éve várunk a kis kincsünkre :oops: )

Tegyél fel te is vonalzót a bébidről, hogy lássuk mindig, hogy ti is hol tartotok :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Látod Meme,
nálad már el is kezdődött a "nyuszis" időszak :D ! Tök jó!
Egyébként én is kb. 1 hete nem alszom már napközben :wink: !
Remélem, nem korai ez még nálam, de a rossz szájízt sem érzem tegnap óta, de az is lehet, hogy csak az erős nátha miatt :? .

Anikó

Kép
mamaki73

Meme, nagyon sajnálom, ami történt :( :cry: Persze, én is kaptam progeszteront, telenyomtak rendesen, először utro és duphaston, majd, amikor kiderült a hematóma, akkor jött még hozzá az először napi egy, majd két progeszteron injekció :shock: Ma vettem be az utolsó szem utrot, most már szerencsére nekem sem kell.

Maki, nagyon szép helyen laktok, Üröm annyira jó hely! Hú, Ti tényleg sokat vártatok a babóra (hányadik lombik sikerült, ha megkérdezhetem), de most már csak a szépre gondolj és arra, hogy milyen boldog időszak következik!! :D

Lányok,kipróbáltam a szívhangfigyelőt, honnan tudom, hgoy nem a saját szívhangomat hallom? hallok zajokat, olyan mintha a víz alól jönnének :D és szívhangot is, elég gyors, de nem annyira erősen hallom, nem tudom, hogy ez tényleg a babáé-e. Holnap megyek a védőnőhöz, talán elviszemneki, hogy mutassa meg a helyes használatot.

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!

Pocaklakó: Drukkolok nagyon, hogy kisfiúcska legyen! :)

Látom, hogy szépen gyülekezünk itt a júliusi babások között.
Jó látni nagyon!
AngelSoundom nekem is van, viszont nem mindig hallom vele, illetve olyan, mintha a sajátomat hallanám.
Ti hol találjátok meg babut általában?
Hallottam már zakatolást (az tuti ő volt), de pl. ma csak nagyon halkan valamit.
Egyébként már eléggé izgatott vagyok a holnap esti UH miatt...remélem minden rendben van.
Tünetem már szinte semmi...kivéve, hogy a méhem feszül rendesen.
Nálatok is előfordul? Valamikor csak az egyik oldalon érzek szurkálást...

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok Lányok!

Barbuss: nagyon aranyos a kisfiad, nagyon tetszik ahogy integet!

bibar: Barnus apukája más, mint a mostani babóca apukája :lol: Csak azért lepődtek meg sokan, hogy a párom a párom, mert nem tudták, hogy már nem vagyok együtt az Barnuskám apjával (de ők nem közvetlen kollégák, mi csak ketten vagyunk az irodában apával).

meme: elfelejtettem a múltkor, nagyon klasz a táblázat, megnyugtató hogy nem csak én vagyok ilyen ,,öreg" :oops: ha kész leszel a festegetéssel, mindenképpen tegyél fel fotót, a múltkori is nagyon szuper lett!

Emma: üdv. köztünk. Én is megyek integráltra jövő hétfőn, a kombinált eredményem már megérkezett, az rendben volt.

manorka: nálunk van két fél szoba és egy nappali, úgyhogy egy ideig babóka a nagyszobában lesz elszállásolva, hogy ne zavarja apát és a tesót éjszaka, aztán ha már kicsi nagyobb lesz kapnak egy emeletes ágyat a kisszobába és annak az aljára szerelünk rácsot

Edi: nagyon örülök hogy már jobban vagy! Mindig le vagyok maradva az olvasással és ilyenkor majd kiesik a szemem hogy végigolvassam az írásokat, hogy megtudjam a ,,végeredményt", de így legalább nem izgulok annyit mint a többiek, akik várnak rád órákat :lol:

Sajnos nekem is fáj a fejem tegnap óta, ma reggel nézte a védőnő a vérnyomásomat 90/60. Ittam egy kávét, de semmit nem ér.
Nekem is baromira fájt a derekam, de most már behoztam egy pokrocot a munkahelyemre és a hátam mögé gyömöszöltem, így egész elviselhető.

Írtátok egy páran, edike is, hogy magánorvosotok van, de mentek máshova is UH-ra. Ha magándokim van, de ő elég drága, akkor én elmehetek akár az SZTK-ba is UH-ra, ha nagyon kíváncsi vagyok a babára, vagy kiutálnak onnan?

Írtátok a mellfeszülést, szerencsére már nekem sem olyan érzékeny, viszont jó nagy lett (mármint magamhoz képest). Olyan jó!!!Csakhát az a pocika nem túl szexi :oops:

Hihetetlen hogy hogy megy az idő, poci már 16 hetes! Olyan jó érzés együtt pocakosodni veletek! A párom nem is érti igazán, hogy miért vagyok elkeseredve, ha nem jutok nethez pár napig. Mert amúgy nem vagyok egy fórumozós típus, de ez most olyan más!

Lassan megyek haza, betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Bébike,
biztos nem haragszol meg, ha nem nagyon megyek bele a részletekbe, csak röviden az elmúlt 11 év mérlege: 2 spontán terhesség, 1 inszem. terhesség, ezekből 4 elvesztett angyalka...
Összesen 8 inszem., és ezek után várjuk most az első sikeres lombikunk gyümölcsét. És nem szeretném sajnáltatni magam, tudom, mindenkinek meg van a saját baja...
Sajnos itt a topikon is látom, hogy szinte senkinek sem egyszerű a helyzete, meglepő milyen sokunknak :( ...

De nem akarok tovább keseregni, nézzünk a jövőbe, vár ránk egy csodálatos időszak :D !

Amúgy köszi a címet, ahol vettétek az AS-t :) !

Anikó

Kép
mamaki73

na, elvileg Poci lehet hogy tudja már hogy fiú e vagy kislány a pocaklakó:)

Saku: amit most festegetek, az a multkorinak a többi része:) Csak kissé belassultam vele. Most is elég lassan megy, mert mióta terhes vagyok, ha sokat nézek felfelé, akkor elszédülök, és káprázni kezd a szemem. :( De ha elkészül mindenképp teszek fel képet!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?