Sziasztok!
Gyorsan beugrottam, hogy kivel mi újság, mert éppen rohanóban vagyok, mert talim van valakivel.
Bibar: nem sokára túl vagy a biopszián, drukk Neked
Hogy mi mennyire egy rugóra járunk???? Mi is nem régen voltunk a Guliverbe ajándék után böngészni, pont írtam valamelyik nap. Ha jól emlékszem, vasárnap. Na, ott aztán el lehet tölteni egy kis időt.
Mi minden mást megvettünk, csak azt nem, amiért mentünk
Nálatok 14.-én van szülinap, nálunk meg holnap. Te készítesz valami tortát? Én még mindig nem tudom, milyen legyen. Rendelni majd akkor szeretnék tortát cukiból, ha majd jön a család, mert akkor úgysem lesz elég egy. Majd mesélj, mit kap a nagy fiú!
Edi: ügyi vagy, hogy már a csapolást is elintézted ma. De azért jó lenne, ha pihiznél sokat, nem mászkálnál. Irgum-burgum! Azért az az 1 óra, míg beszaladsz, meg ügyfelezel, az nem pihizés. Ezt a két napot ki kell bírni.
Ja?! Megérkezett a next (azaz az én rendelésem tuti, mert kaptam róla infót, de szerintem a Tiéd is most jött). Tudod, a bababszobás rendelés
Jupiiiiiiiiii!
Meme: azért a forgód megérzi szerintem a testedben lévő változást, így szerintem akár a terhességtől is lehet. Nekem is szokott recsegni-ropogni a derekam és a térdem. Ami fontos valóban, hogy a kálciumot valamilyen módon pótolni kell.
És kényelmes cipő kell, ha sokat jössz-mész, illetve az éjszaki fekvésmód (párnák láb közé) is tud segíteni. De erről korábban már beszéltünk. Sajna, több ötletem nincs, de én a terhességet nem zárnám ki, pláne ha korábban nem volt.
Maki: köszönöm kérdésed, mára elmúlt a fejfájás, megint 2 napos volt
Te viszont gyógyulj meg mielőbb! Az nagyon jó, hogy nincs lázad. Talán 1-2 nap és kifelé mész belőle. Küldök gyógypuszát!
Emma: ne is szégyenlősködj! Itt olyan jó kis csapat van!
18.hét előtt nem tudják 100%-ban kimondani a baba nemét, de jobb UH-os gépeken már a 14.héttől látható, ha a bébike is megmutatja magát. Szóval még akkor nem tuti, de ha minden jól megy, akkor 50%-osan már ki merik mondani, van akinél totál egyértelmű. Általában a fiúkat hamarabb fel lehet ismerni
Kálciumot én a tejtermékekből próbálom meg pótolni, tej, joghurt, sajtok. Fontos.
Bébike4: üdv köztünk! Reméljük teljesen eltünik már a hematóma. Mesélj majd magadról.
Manorka