juti: a bogyó még mindig nincs meg, már kezdek nagyon pipa lenni, de amit keresek
az
ARNICA 15ch szülés utáni vérzéscsillapító, fájdalomcsillapító
STAPHYSAGRIA 30 ch:gátmetszés, vagy császármetszés sebgyógyulását serkenti, fájdalomcsillapító
Zarja: nagyon szép lesz Bulcsi helye, végre látok egy fiús sarkot is. Engem az bosszant a legjobban, hogy én előtte nem kezdhetek bele, majd csak arra hagyatkozhatok amit apa a szülés utáni 3 napban összehoz, mert akkor fogja csak szétszedni az ágyunkat és kerül a helyére a kiságy
Nóri: szuperül néz ki a lakás, szép, tágas, napos biztos jó lesz belakni, a kilátás meg magárét beszél
Érdekesek ezek az apai érzések. Szerintem amit otthonról hoz az is számít, de hála istennek alakítani is lehet rajtuk. Ráadásul a gyerekek is másképp reagálnak pl Eszter nagyon vágyik a szeretetre, de csak akkor "rohan le" ha úgy érzi, hogy nem zavar, vagy látja, hogy jó a hangulat. Szerintem ő többet igényelné az ölelést, de nem panaszkodik, mert rajtam behajt mindent
Szandi meg egyszerűen lerohanja Imit, akár akarja, akár nem és akkor látom, hogy feloldódik a játékban. Néha azt kívánom bárcsak Eszter is ilyen bátor lenne, de ő fél a visszautasítástól ("most nem érek rá, javítok, had pihenjek..." típusú megnyilvánulásoktól)