Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányok, lehet az is jóslófájás, ha nem éppen rendszeresen fájdogál a hasam? Főleg a hasam alja, de olykor olyan, mintha a gyomortájékról indulna, és fáj az egész. És a derekam is fájdogál.

Ajánljon valaki egy jó kis megnyugtatós netes oldalt, ahol lelkileg készülhetek a szülésre!!! Értitek?! :D Lehet, hogy lükén hangzik, de úgy érzem, nekem most erre van a legnagyobb szükségem.

Nóri, hát ez a fizetős vérvétel azért elég durva... 3 pecsét??? Nekem mindig 2 van rajta... Na, de ez lehet, hogy lényegtelen.

Mára terveztem, hogy felkeresem a gyermekorvost, de nekem sincs semmi kedvem lemászni a 4.-ről. Azaz, az még hagyján, de majd feljönni lesz elég vicces, mert kb. minden egyes lépcsőfokon meg kell majd állnom... Húú, de utálom!

Na, leállítom magam, mert kezdek nagyon pipa lenni! :?

Kép
erusverus

Nekem a vérvételes papíron mindig csak egy pecsét van. A dokié. Igaz, kórházon belül csinálják, de hát akkor is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bori, köszi! Csak laknánk már ott! :lol:

Sztem egyáltalán nem vagy nagydarab. Csak Neked azért rossz mert a nagy cici miatt optikailag más a szitu. Nekem a mellem kb 20cm-rel beljebb van a hasamnál. Sőt a combjaim meg a seggem kisebbnek tűnik a nagy krumpli has miatt.

Anita!

Azért kell fizetni, mert kell! Ezzel az erővel nem is kell beutaló, csak simán odamegyek és kérek egy vérképet! Valóban, az nem világos, hogy ha az én adataim rajta vannak és én fizetem a tb-t és az oep utánam fizeti ki a vizsgálatot, akkor mi a fene közöm van ahhoz, hogy milyen pecsét van rajta!!!!! :shock:
Vendég

Nóri, de király a lakás! ;)

Kép
erusverus

kakti, nekem csak fekvés közben szokott zsibbadni , ha elnyomok vmi ideget. Próbáld átmozgatni, meg felnyújtani a kezed magasra!

boruska

Hú Nóri, nem csodálom hogy beleszerettél ebbe a lakásba :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri: sajnálom, hogy így jártál, de a káposztás paszuly biztos jó lesz! ;)
A képek fantasztikusak! Csudajó szobájuk lesz! (irigy smiley)

Kattkat, Ildi: elküldtem a privit, de majd felteszem gmailre is.
zuzmooo

Mi történt hölgyeim? Ma reggel mindenki csalánba pisilt? Én is felhúztam magam kora reggel, annyi, hogy a bankok balfaszságain. Nóri, számomra ez érthetetlen, amit írtál, én azért elraknám a számlát/nyugtát amit adtak, és rákérdeznék a dokira. Nem a pénz miatt (ok, az se semmi) hanem az elv miatt. Ilyen elvek miatt habzó szájjal tudom bárki torkát keresztül harapni.

zarja

Nóri: irigy-irigy....igazi csajos szoba lesz, mint a filmekben....megyek én is hozzátok lakni :lol: :lol: hallod, lesz mit takaritani, rendbe tartani :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Hát nálunk ilyen lett Bulcsi szobasarka:

Kép

Az érdekesség, hogy a képeket, a falvédőt, a fejvédőt, a zsebes tárolót mind én varrtam. Az ágyneműt nem, mert olcsóbban jutottam hozzá, mintha magam varrtam volna.

Érdekes, mert uniszexet akartam, ehhez képest nagyon fiús lett (de olyan édes az a kék anyag).

Ja és a legegyszerűbb, hogy a kórházi pakkot a kiságyban tároljuk :D

zarja

No, megyek hajat mosni...

Azzal vigasztalom magam, hogy odafelé vagy visszafelé benézek a Kerek Perecbe és kifosztom őket a csokis-mogyorós kuglófjaikból. :)

Kép
erusverus

Én is a kiságyba gyűjtöm a kórházi motyót. (Még sehol nem vagyok, kb. a harmada van odakészítve.)

Nóriiiiiii!
Ez a szoba zsíííííííííííííííííííír! :) Csak már lehetne költözni, igaz? :D
És mennyi minden frankó dekort lehet majd a gerendákra akasztani! Na meg hintát is! :) Nagyot tévedek, ha azt mondom: ez a Dunakanyar pesti oldala? Esetleg Vác? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.01.12 10:18-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Olyan szépen a bababirodalmak :)
Nálunk kb a kiságya lesz, rajta a pelenkázólap, néhány polc a szekrényben, aztán slussz. Nem fér el több dolog. Falat dekorálni meg nem nagyon szeretnék, nemrég volt festve, és az egész szobához nem illik a csík meg ilyenek. Max képeket rakok majd fel.
Remélem, ettől még jól érzi magát a baba ott. Úgyis belakja majd az egész lakást :)
Gyerekszoba kérdésben nagyon új lakásra gyúrok - 1-2 éven belül el szeretnék költözni nagyobba, és akkor lesz rendes gyerekszoba.

boruska

erusverus: a lépcsőmászással én is így vagyok. Fél-emeletenként megállok pihegni (gőzpingvin)
Nem tudom, hogy ez neked jósló fájás volt-e. Nekem tipikusan menstruáció-szerű görcs és derékfájás volt.
zuzmooo

nekem a hasam még sosenem görcsölt...csak feszült alul. nálam a derékfájás nagyon durva, sugárzik le a lábamba, egész a bokámig...ahogy fekszek, és próbálom a lábam arébb rakni, belenyilal a derekamba minden kicsi mozdulatnál...fujtatok és nyögök. kemény.
zarja: nagyoon édes!!!!!ügyes vagy 8)
mindenkinek szép a bababirodalma
boruska: a baba attól lesz boldog hogy szeretik :P

Edit

Kép
ézsóné

nóri:
én is a dunakanyar pesti oldalára tippelek,vác-nagymaros... :roll:
pcd1985

zarja:
szép a szobád, főleg, h. te csináltad a varrós cuccokat, gratula hozzá
És az ikea kád,az az igazii, nekem is olyan van
pcd1985

Vicky. Az a falon nem tapéta, hanem festék és le van lakkozva. Nem tudom hogy csinálták, de szerintem is jól néz ki :lol:

Nóri! Nekem ez a szoba is elég lenne :lol: Nagyon szép lehet a lakás ebből a szobából ítélve.

Uhh, elmentünk a bankba befizetni pénzt meg vettünk a tecsóba 1-2 dolgot és úgy elfáradtam, hogy megyek pihenni. Ne írjatok sokat :roll: , mert mindig olyan sokáig tart visszaolvasni, elfelejtem mire akartam reagáni mire a végére érek. :oops:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

nóri: Nem semmi azért ez a vérvételes sztori. Mondjuk még júliusban a margitban (amikor nekem is nagy kálvária után vették csak le a vért) nekem is azt mondták, hogy a 36 hetes vérvétel is ilyen macerás lehet. Szerencsére sikerül ezt is megcsináltatni a mávban. Még a végén kiderül, hogy jól járok azzal, ha cukros vagyok. Emiatt nem kell a honvédban kolbászolnom. A diabos dokinénim asszisztensnője meg leveszi a vért és még várnom sem kell, mert itthon reggelizek és utána van 1 órám beérni. Szóval megpróbál max. 10 percet várakoztatni, nehogy nagyon kicsússzunk az időből. Nagyon jól néz ki ez a lakás. És a kilátás is gyönyörű!

beneildi: Mi majd később szeretnénk egy kisfiút, de csak talán és akkor is inkább apától. Ciki lenne, ha a dokink szép kék szemét örökölné, bár nekem tetszene. :D Meddőségi kezelésekhez nem szivesen fordulnánk újra. Azért nem szeretnélek sokkal beelőzni. A jövő hét még olyan korainak tűnik. Vettem egyenlőre én is egy 2 dl-es baracklét, de nem tudom mikor lehet ezt meginni. Majd tőled is várjuk a babaszobás képeket, ha kész lesztek.

zarja: Nagyon szép lett Bulcsi babasarka. Nagyon ügyes vagy ezekkel a varrásos dolgokkal. Jól néznek ki.

boruska: Szerintem is az a lényeg hogy nagyon szeretni fogjátok az a purgyét. :D

A micimackós kislány nekem nagyon tetszett az elején, de én is letiltottam már mert sok volt.
vicky79
Budapest III. kerület

bellerreni: Nekem is tetszett ez a sáv a falon. Tök jól mutat.
vicky79
Budapest III. kerület

Én nem csináltam babasarkot.Az én szobám az ő szobája is, elleszünk ott ketten...
Van cuki kiságy, meg egy konyhaasztal :) , ami a pelenkázó funkcioját tölti majd be...
Ja és vannak játékai, 3 db plüss ikeás és 3db fürdős, de ugy gondolom, így is sokat kell majd "várnom" amire ezekre szüksége lesz.
De van akváriumunk is :)
Meg hatalmas ágyunk
Meg színes szőnyegeink..[/img]
pcd1985

Nálatok apjuk hogyan 'viseli' a terhesség végét?
Első babásoknál: készül az apaságra? Az enyémre tegnap lefekvés után rájött a beszélhetnék, hogy azért foglalkoztatja, hogy lesz a baba születése után. Hogy nem is azon izgul, hogy sírás, meg felkelés, meg etetés, meg pelenkázás (naná, mert ezt én csinálom :)), hanem hogy hogyan fogjuk majd 'jó irányba terelgetni' a gyereket, hogy jó ember legyen, Hát, majd megettem :)

boruska

Szabinak a múltkor részegen volt egy ilyen "kibeszélős-rohama". Egyébként ő szokott engem nyugtatgatni ha parázok, de ilyenkor tényleg ennivalóak a pasik ;)
zuzmooo

Hahó

Megjöttem a dokkertől. Minden oké:) méhszáj zárt 3100. buksi még nincs beilleszkedve. kiscsaj kb 2200 gramm.
adatok:

BPD: 83 mm
THQ: 83 mm
FL: 66 mm.

koponyavégű fekvés, magzatvíz átlagos.

Babszobák, sarkok szépek:) nálunk a fiúknak van szép szobája, Blankának egyelőre babasarok a hálónkban, aztán majd átadjuk neki a szobát. egyelőre minden beszórva a kiságyba, amiről mellesleg még hiányzik az egyik oldalrács (Gellért sokáig így használta, mert nagy az ágy, 140 cm.) szóval még össze kell szerelni.
pelenkázókomód maradt a fiúknál sima komódként mert abban van egy csomó cuccuk. blankának csak asztal plusz pelenkázólap lesz.
és még semmi sincs kimosva.
na de nem is izgulok ilyen vizsgálati eredményyel:)

Nóri
naon szép a lakás:) kilátás:)
6000 Ft :roll: :roll: költség gyógyszerre :!: :!:

Anita
ennek a két bogyónak a nevét majd leírnád ha megtalálod? én már nem emlékszem pontosan. vagyis az egyik nekem Arnica Montana C30 volt talán.

Boruska
szerintem nagyon jó fej a párod. mert tényleg ez a lényeg, hogy milyen embert faragunk belőlük.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

apa szerint apai érzések nincsenek is-szerintem sincsenek
én nme tudom, mire számítsak
mindent megkapok töle, mindent megvesz, amit kérek....
de mélyenszántó gondolatai nincsenek a gyermekvállalásról
talán azért, mert ö már végigasszisztálta a növére gyerekeit terhességtől kamaszkorig plusz még 1 "elözö" gyermeke is van
tul képpen 16 éves korátol 5-6 évente gyermek születik náluk, ez a következő már nem olyan nagy buli.. :?
pcd1985

ezzel nem értek egyet.
biztos hogy vannak apai érzések, nálunk legalábbis.
és fontos az apai, vagy valamilyen férfiúi minta.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Na, majd én is teszek fel képet a babaszobánkról - ha elkészül. :) Tesómmal hétvégén dekoráljuk a falat. Aztán már csak a pelenkázó fog belőle hiányozni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Nóri! Szép lesz a szoba a lakásban (házban?), amit kinéztetek. irigy szmájli Miféle dolog ez, hogy fizetni a vérvételért?! :shock:

Egyre szebb és szebb babaszobák és sarkok... :D :D :D

Na, ez a BKV-szrájk egy kicsit beijesztett. Úgy gondoltam, hogy a héten mégsem megyek Pestre. Beszéltem is a dokinővel, hogy a akkor a jövő héten nem-e lehetne a ctg. Végül megegyeztünk, hogy ctg legyen a héten is, de itt Szolnokon. A jövő héten lesz még egy ultrahang a ctg mellett. Hát remélem addigra már felköltözök Pestre és a szobák nagyjából rendben lesznek. Még kell rohangálni egy sor dologért. Pl. ma jön az asztalos is megbeszélni a beépített szekrényeket. Jaj, annyira tele van a fejem mindenféle marhasággal, hogy mit kell elintézni a szülés előtt...

Megyek, intézkedni kell... :wink:

Kép
Kép
molmar

:)
judy

én szeretném ha néha neki is könnybelábadna a szeme, hogy hú, gyerekünk lesz, de ö egyszerüen szerintem nem ilyen
és sokat számít, hogy ő milyen mintát hozott otthonról, hát nem sok minden jót, ez is látszik
kicsit attol félek, h. ez akkor sem fog "javulni" amikor megszületik a baba.
ő az én zsákbamacskám.vagy-vagy
pcd1985

Zsófi, az én párom sem hozott klassz mintát otthonról, de szerintem amikor a szalagavatón könnybe lábadt a szeme a nagyfia láttán, az mindent elmond.
Persze kicsinek is imádta és ugyan nem mindig mondogatja, de mindkét terhesség alatt féltett, simogatott, az pedig ugye nem csak nekem szól.
Mire Benivel anno hazavitt a kórházból, felragasztgatta mindkettőnk kiskori képeit a falra, azt hittem megzabálom, olyan édes volt.
Mindennap írt nekem néhány sort, hogy telt a napja, látogatás után is mindent leírt. A mai napig őrzöm az azóta salátává lett papírt.
Ráadásul tegnap babakocsit szerelt, ami nála -antiműszakiként- hatalmas szó. :lol:

Ja, és ma 20 éve hogy összejöttünk. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csilla:
gratulálok :)
talán ez is:mi 1 éve és 4 honapja ismerkedtünk meg, azota nekem ez a 3. hely ahova költöztem, és amire ő is költözött volna velem, addígra kiment dolgozni ausztriába. :?
nem vagyunk úgy összeszokva..
ugy vagyok vele, h. majd kiderül, ha meglesz a gyermek, hogy szeretni fogja e, vagy nem annyira...ahogy én azt gondolnám, hogy mennyire kéne...
jaj már belezavarodtam az agyalásba
:oops:
pcd1985

juti: a bogyó még mindig nincs meg, már kezdek nagyon pipa lenni, de amit keresek :) az
ARNICA 15ch szülés utáni vérzéscsillapító, fájdalomcsillapító
STAPHYSAGRIA 30 ch:gátmetszés, vagy császármetszés sebgyógyulását serkenti, fájdalomcsillapító

Zarja: nagyon szép lesz Bulcsi helye, végre látok egy fiús sarkot is. Engem az bosszant a legjobban, hogy én előtte nem kezdhetek bele, majd csak arra hagyatkozhatok amit apa a szülés utáni 3 napban összehoz, mert akkor fogja csak szétszedni az ágyunkat és kerül a helyére a kiságy :(

Nóri: szuperül néz ki a lakás, szép, tágas, napos biztos jó lesz belakni, a kilátás meg magárét beszél

Érdekesek ezek az apai érzések. Szerintem amit otthonról hoz az is számít, de hála istennek alakítani is lehet rajtuk. Ráadásul a gyerekek is másképp reagálnak pl Eszter nagyon vágyik a szeretetre, de csak akkor "rohan le" ha úgy érzi, hogy nem zavar, vagy látja, hogy jó a hangulat. Szerintem ő többet igényelné az ölelést, de nem panaszkodik, mert rajtam behajt mindent :)
Szandi meg egyszerűen lerohanja Imit, akár akarja, akár nem és akkor látom, hogy feloldódik a játékban. Néha azt kívánom bárcsak Eszter is ilyen bátor lenne, de ő fél a visszautasítástól ("most nem érek rá, javítok, had pihenjek..." típusú megnyilvánulásoktól)
stephie

Zsófi, ne agyalj ezen előre! Majd alakul magától. Ha az anyai érzések sem jönnek mindig elsőre, hogyan várhatnánk el apától? :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reggelente eszembe szokott jutni, hogy pár hónapja még arról beszéltünk, hogy estére mindenkinek megnő a hasa, reggelre meg lapos lesz...hát ez már igencsak a múlté :D

Zsizell, én tegnap vettem meg a Tena betétet, abból is a normál méretűt. Azt mondták a gyógyszertárban, hogy a normál méretet szokták vinni szülés utánra. Én meg elhittem nekik :D

Edit, dehát a szoptatás alatt sem lehet rágyújtani...

Kendő vs. Mei Tai: nekem már van kendőm. Ám ha nem lenne, akkor én Mei Tait vennék, pont amiatt amit Zuzmoo is irt, hogy nem kellene 5 m anyagot magamra tekerni, nyáron ez kifejezetten előnytelen...
lara

Na ledoktoráltam kendőből!! :lol:

Tök helyes csaj volt egy kétéves Bercel nevű poronttyal. NAgyon cuki volt. Moshatóznak is! Rájöttem, hogy nekem nem kell! Bár neki olcsóbb pelenkái vannak (Bambino Mio) és azt mondta, hogy nagyon megszenvedett vele, mert áteresztett az összes, meg kicsípte a baba popsiját. És nehezen szárad télen. És plusz betét kellett mindegyikbe. Már ugyan megszokta, de nem biztos, hogy belevágna még egyszer. Illetve csakis jobb pelussal! Csak már nem volt képe kérni még egy garnitúrát a férjétől. És mivel a kissrác 2éves, azt sem mondhatom, hogy hamarabb lett szobatiszta...

Bulcsi szoba nagyon helyes lett!!!!

Lakás: pénteken nyilatkozom...
Vendég

Apai érzések: ahogy a neve is mondja, csak egy apából jön ki érzelem. Amíg nem apa, csak férj és nincs kint a gyerek, addig az érzelmi kötődés sem olyan erős. Sztem az a különbség, hogy egy nő anya lesz a megtermékenyülés pillanatában. Én legalábbis tudom, hogy szeretem az első perctől.

Apa viszont csak akkor fogja igazán, ha kint lesz. Még most is kétségei vannak, hogy lehet-e két gyereket szeretni! :lol: Ő nem simizi a hasam meg ilyenek. Bár a múltkor mesélte, hogy éjjel nézte ahogy alszom és nagyon sajnált, hogy akkora helyet foglalok az ágyon, biztos nem jó nekem. És megsimizett. De tőle ennyi. Viszont havonta tuti elsírja magát valamin, amit a lánya produkál! Imádja!
Vendég

Vagy hogy kevesebb hely jut neki, mert Te foglalod a nagyját. :lol: :twisted:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Szegény ő! 190cm és 100kg. És az ágy meg 180széles. Minnyá sírok, úgy sajnálom! Amúgy akkora helyen alszom amúgy, mint egy egér. Hát most nem!
Mi amúgy is bazi szerelmesen alszunk: ő az egyik szélen, én a másikon. Szeretne kifliben szunyálni, de ő azt úgy képzeli, hogy én öleljem őt. Csak neki akkora a háta, mint egy hegy és kimegy a vér a kezemből! :lol:
Vendég

:lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Anita! Az én babasarkom nem elég fiús? :shock:

Lara! Érdekes amit a hasról írsz, mert én reggel mindig könnyebbnek, kissebbnek érzem magam, az ágyban is könnyebben fordulok, mint mikor bekajálok :roll:

Nekem szerencsém van, mert tudom, hogy jó apa lesz a páromból. Tud bánni a gyerekekkel és imádják a gyerekek is. (Az üzlettársának a 3 éves fia úgy hívja, hogy Zsolti apu, az üzlettársát meg majd megeszi a méreg emiatt...)

Megyek eszem valamit, mert idő van, pedig éhes az nem vagyok, de a sok bogyó miatt amit szedek nem akarom, hogy megfájduljon a gyomrom. Valamelyik nap is fájt a gyomrom és csak a bogyókra tudok gondolni...

bellerreni
Eger

http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=8425&page=2

Gremese MT 5eFt-ért kell valakinek?
Vendég

Csilla, gratula az évfordulóhoz!

lementem sétálni, kb fél órát bírtam, nem is azért, mert kimerített a kemény 3 km/órás sebesség, hanem keménykedett a pocim :(

Most kotyvasztok egy kis tepsis tésztát, aztán ebédelek. Ki mit eszik?

boruska

Nóri! Mi is így alszunk :lol: Néha átölel hátulról, de akkor meg a fülembe hortyog úgyhogy átgurítom a másik oldalra :lol:

bellerreni
Eger

Bori! Én mustáros husit, sültkrumplit meg egy kis csalamádét hozzá :roll:

bellerreni
Eger

Tarhonyás hús ubival és Cserpes Sajtműhelyes túrórudival. Vacsira meg káposztás bableves nyammmm.
Vendég

Nóri, Reni!
Csatlakozom! :)
Mi úgy kezdjük, hogy kiskifli-nagykifli, de ez csak addig tart, amíg kezdünk totál beájulni. Akkor egy jóéjt puszi, és irány az ágy két oldala! :lol: És a mienk is 180x200-as, de a szopipárnával együtt erősen kitöltöm az oldalamat. Sőt. Néha át is nyúlok Apához. :) És - most többen megbotránkoznak majd - velünk még ott alszik a két kutya is. :D

Reni!
Én a te babasarkodra (vagyis Zsubiéra) inkább azt mondanám, hogy uniszex. Lehet fiús is, lányos is. Nekem tetszik! :wink: De ha Bulcsi szobáját és a tieteket összehasonlítom, az fiúsabb nekem. És bár mi uniszexet akartunk, de majd meglátod: szerintem tök lányos lett. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Most nézem:
35. hét, 35 nap. :)

Amúgy nálunk bolognai volt az ebéd.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tényleg unisexnek tűnik? :oops: Hát pedig a kiságyban kék minden. :D Jah és még a fali bigyók amiket csináltam nincsenek fent, félek, hogy a kétoldalú ragasztó elengedi magát úgyhogy azzal még várok :lol:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Tegnap megvolt az első ctg, kenet, és szülésznéni találka.
(tegnap ismét nagyüzem volt a szülészeten - lehet csak én fogom ki mindig ezeket a napok )A nagy jövés menésben összefutottam doki bácsival is. Most már eléggé komolyan - vagy csak rám most hatott igazán - rámparancsolt a szigorú fekvésre.

Férjecském meg is ilyedt. Igy a hétre elintézte a szigorú felügyeletemet és aki játszik, figyel a lánykámra.

1,5 nap után unom a fekvés. le a kalappal azok előtt akik már hónapok óta csinálják.

Kriszti
36
bchris

Lányok! Olyan pipa vagyok. Sose töltsetek után szopis párnát! :twisted: Még a kád alatt is tele lett golyókkal és még nem is végeztem. Már akkor tele volt vele a lakás, mikor még csak a dobozt bontottam ki. Most megpihentem.

boruska: Az én párom tök nyugodt. Legalábbis annak mutatja magát. Nincs benne semmi kétség, hogy jó szülők leszünk pedig neki ugye nem is volt apukája. Mondjuk a nevelőapja mondható annak, hiszen 3 éves kora óta éltek együtt. Én a maradék kínai tésztát ettem.

csilla: Szép évforduló. Gratulálok.

nóri: Mi is így alszunk, de azért mert a párom nem tud aludni ha hozzáér valami. Mondtam is neki, hogy majd megszokja ha kiscsaj közénk kúszik és rátapad. :) Én jobban irigyelném az összebújós alvást.

bellerreni: Az én párom is imádja a gyerekeket és azok is őt. Nekem is minden két oldalas ragasztóval lett feltéve. Még nem engedte el, remélem nem is fogja.

bchris: Én az én fekvésemet inkább hempergésnek nevezném. :D Nem fekszem egész nap. Lehet hogy kellett volna, de már mindegy.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?