Új privát üzeneted érkezett!

Húha, úgy látom itt az előrehaladott állapotokból, hogy itt hamarosan elkezdenek potyogni a babák :)

boruska

mostmár megvettem mindent...végülis mind1 :D
meg itt hallottam töletek a mosódióról és vettem is!
holnap az első próba
mosodio után öbilítő??
hypoallergén babaöblítőt vettem egy kicsit, kipróbálni.
vagy azt se??
nagyon büdi a mosodio

(amugy voltam a mini mano-ba nagylajos kir. utja, na ott rohadt drága volt minden , pedig nem márkaüzlet, de ott aztán minden van, ezért nem gondoltam, h. a brandon olyan tul drága lenne.
ez a kezdő elsögyerekes kismama tanulopénze)
pcd1985

ezek a mai gyárékek csak beszélő micimackora indulnak el, ugy vigyázzatok,
a mi anyáink mit szenvedhettek, mire elindultunk....
pcd1985

A minimanó sem olcsó. Nagyjából egy kategória. De pl. a Brendon a Baby Fehn cuccok kizárólagos forgalmazója, és sajna nagyon drága - ráadásul a kedvenc figurámat már nem is forgalmazzák itthon (csak kint, a németeknél). :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nem értettem, hogy milyen Micimackós hangokon problémáztok napok óta. :roll: Aztán rájöttem, hogy én a Firefox-on Flashblock-ot használok, így minden Flash animáció (video) csak akkor töltődik be és indul el, ha rákattintok. Így sokkal nyugisabb a netezés :D
Ha valakit érdekel: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433
zuzmooo

Katica: jobbulást neked és Borinak is!

Boruska: én ugyan nem értek ezekhez a hordozókhoz, de amennyire utánaolvastam, arra jutottam, hogy más korú babáknál tudod igazán használni. Ez a Liliputi oldalán volt:
Kép
Én végül azért döntöttem a mei-tai mellett, mert egyszerűbb kötözgetni mint a kendőket, a nyári kánikulában nem kell magadratekerni 5 méter anyagot és ezt talán Apaci is hajlandó lesz magára venni :) (hozzáértők: ha hülyeséget írtam, javítsatok i!)

Reni: csini babasarok és szép nagy poci ;) Úgy látom, még más nem csinálta meg, mindjárt felteszem a képeket a többi közé. ;)

Nekem az a legnagyobb bajom ezekkel az interaktív játékokkal, hogy megpróbálja teljesen kiölni a gyerekből a fantáziát. És amennyire látom az unokahugaimon, nem is ezt igénylik. A múltkor a szülinapjukra mindenféle játékkal elhalmozta őket a család, mégis a legjobban az ajándék-papírtáskával játszottak. A fejükre tették és úgy rohangáltak le-fel :lol:
zuzmooo

Másnak is sokat csuklik a bébije?
Szegényt kezdem sajnálni.
Tegnap vagy 5-6x csuklott és most is. Ma mondjuk először.

Fasza lesz holnap elsétálnom a kórházba NST-re...
"Csak" 6 troli megálló :roll: és nincs garantálva, hogy egyáltalán az ott dolgozók beérnek a sztrájk miatt, úgyhogy lehet, hogy potyára megyek.
Ugye a telefont csesztek felvenni.:evil: :evil: :evil:
Bakhe, esküszöm, ha lenne most rollerem simán elgurgulásznék vele. :)

Nekem is működik a Flashblock :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

én "gyereklaptopot" láttam a 3 éves unoka-hug és -öcsémnél.
se az ábrák, se a "kijelző" se a hang nem volt érthető, csunya volt, primitív és színes és szar. :twisted: :twisted:
és a gyerek is csak nézte, és foggalma nem volt, mit kezdjen vele..
pcd1985

katkatt:
amikor elmaradt a felkészítőtanfolyamunk, akkor egy sorstársam napközbe 2x felhívta öket, h. lesz e fel is vették.,és mondták is h. lesz
aztán elmaradt
pcd1985

Én holnap megyek laborba. Remélem lesz sztájk itt is! Én kocsival mennék, de talán így nem lesz ott annyi ember! :twisted: Tudom, dög vagyok!
Vendég

Köszi még egyszer a szoba dicséreteket. Ha nektek is tetszik, akkor biztos tényleg szép lett.

juci: Én a babás cuccokra úgy gondoltam, hogy beteszem a hordozóba és majd behozza apa. Egyenlőre két méretet pakoltam össze, de lehet hogy az 50-es fog inkább kelleni. A laptopot tudom hogy el lehet nálunk zárni, de nem biztos hogy beviszem, csak ha már hamarabb befektetnek. Akkor megint feltöltöm a netet.

edit: Ez a szeméremcsontom nekem is szokott fájni. Meg tegnap óta a bokám görcsöl folyamatosan, amiben a részleges szakadás volt. Biztos valami front. Én legutóbb a meleg zuhanyt folyattam a hasamra és a derekamra, az elmulasztotta.

bellerreni: Ez a séta is elég furcsa dolog. Nekem is azt mondta a dokim, hogy azért lehet sétálni naponta, hogy ne tespedjek el. A kolléganőmet annak idején még azért is letolták, mert a kórházban felkelt mosogatni. Én annyit sétáltam az elején, hogy lementem a párom elé és vele haza. 10 perc maximum. Ennyi belefért. De eleinte nekem is mindig fájt a hasam alja és csak nagyon lassan tudtam közlekedni. Majd jobb lesz. Ne erőltesd meg magad, csak annyit kelj fel, amennyit bírsz. Szép a babasarok, tetszik ez a bordűr-szerű. Ez tapéta?

kakti: 8-szor??? Én egyszer megyek ki hajnalban és ez sincs minden nap. Alig tudok utána visszaaludni. A Jánosban elég meleg volt, szóval lehet hogy tényleg jobb a hálóing.

monyo: Szia újra itt is. Én nem emlékszem mikor ment e a nyákdugóm, de a doki azt mondta hogy már rég nincs meg.

nóri: Nekem is a 37.hetet mondja a dokim a koraszülöttségi határnak. Tehát ha már a 37.héten leszek, akkor nem lesz korababa. Ha leállok a diétával, akkor hamarabb öregszik a lepény. Sajnos valami középutat kell találni. Ehetek többet, de nem szénhidrátból.

beneildi: Ma beszélgettem a dokinkkal és megint kisfiuk lesz. Azt mondta ő csak fiút tud. Szóval ha egyszer fiút akarnánk... :D

szana: Én is hétfőn délelőttönként megyek ctg-re. Ma volt az első. Gyerek le akarta rúgni a fejet. :)

zsizell: Egyenlőre én is a 2-4 kilósból vettem a 28 darabosat. ennek talán elégnek kell lennie.

zuzmoo: Mi is az mp3 lejátszót visszük, mert nem biztos hogy a szobában lesz hifi.

kattkat: Nekem naponta többször is szokott csuklani a kislányom.

Papucs: Nekem is ilyen papucsom van, abban jártam fürödni a patológián. Nekem kék.

Köntös: Én az anyósomtól kapott bordó frottír szerűt vittem most is. Minden máshol van a kórházon belül és én sem mentem volna szívesen pizsiben vagy hálóingben.

Zene: Apa ipodján elég sok zene van, de főként rock. Az én telefonomon meg csak Rammstein. :D

Pia: Én sörözni szoktam, de csak a citromos radler jön most be. Azt viszont ittam augmentin alatt is. Nem is jutott eszembe, hogy ne lehetne. Szerencsém lehet hogy nem lett tőle baj. Tényleg nem a legjobb kombináció.

Vérvétel: Nekem is ezeket írta ki a doki, meg még egyet amit az epidurál miatt nézetnek. Ennek nem tudom a nevét.

Varratszedés: Én úgy tudom, hogy 10 nappal szülés után hívnak vissza.

A védőnéni ma 74 kilót mért. Most értem el nála a kezdő súlyomat, de itthon csak 71-et mértem tegnap. Nem zavar, csak nem értem ezt a nagy különbséget, mikor nem vagyok vizes. Ennyi lenne a ruha?
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem megvolt ma a 2. jóslófájás. Mosogattam, egyszer csak rám törtek a menstruációs görcsök. Annyira igazi volt, hogy már vártam a vérzést is. Épp azon filóztam, hogy mosogatás után keresek egy tampont mielőtt eláztatok mindent, mire realizáltam, hogy ez valszeg nem az, aminek én gondolom. :lol:
Elmentem meleg fürdőt venni, és elmúlt.

Beindult nálunk a narancsboom. Zsolti ma este 6 óta másodszor megy narancsot venni. Semmilyen mennyiség nem elég. Azt mondta, hogy vagy 5 kilót, hogy holnapig kihúzzuk. :lol: De nem csak én eszem ám!

:oops: Izé, ugye a narancstól nem fogok hízni? :oops:

zarja

No, egy fél évre kivasaltam magamat... Majdnem szó szerint, ugyanis az összes textilpelust, a pólyát, az ágyneműt, a kifogókat, fürdőlepedőket, anyunak/anyósomnak ágyneműt, konyharuhát és még tuti pár dolgot. Na, milyen vagyok?! :) És még hátra vannak a babaruhák, meg nekem egy-két dolog. Ja, és Kakti, most, hogy emlegeted, valahogy nekem ez le sem esett, hogy a hordozót és a mózest is át kell még tisztogatni... Csak ugye még zsákban vannak a babakocsi részei, így egy ideje az élményhorizontomon kívülre estek... Nem is töröm a fejem tovább, mert még tuti, van egy csomó dolog, amit nem csináltam meg.

Móni, ugye leírtam kb. elég részletesen, hogy nálam hogyan nézett ki a mensi. No de azt se felejtsük el, hogy a 28 nap és a 38 nap között azért elég nagy a különbség, tehát a peteérésem valószínűleg folyton változott, így akár egy-két héttel korábban is megfoganhatott Boti. No meg aztán, hogy kinek mikor is van pontosan a peteérése... Passz. Én sosem néztem a hőmet stb., csak kb. tudtam/ráéreztem, hogy pár nap és meg fog jönni. Na, de nem panaszkodom ám Botondkám méretei miatt (apjuk is elég termetes, a mi családunkban sem kicsik az emberkék). Jómagam 3800 g-os voltam, mikor megszülettem, férjem meg, ha jól emlékszem 3200 g-t emlegetett.

Apa ma éjjel is dolgozik..., nekem meg olyan pakolhatnékom van.

Ja, holnap valószínű, hogy megyek a védőnőm által ajánlott gyermekorvoshoz, remélem, nem csak beszélgetni, hanem akkor már a recepteket is felírja!

Mára ennyi voltam, megyek tívízni.

Kép
erusverus

Szerintem az ipod/mp3 lejátszó, stb. nem biztos, hogy jó ötlet... Én legalábbis nem bírnám elviselni, hogy a fülembe van dugva az a bigyó... :) Még az is lehet, hogy a zenét sem fogom tudni elviselni... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki!

Igen, ennyi a ruha...
37. hét úgy a koraszülés határa, ahogy kimondod. Tehát a 37. hét eleje. Juttatások szempontjából tuti, mert utánanéztem. Illetve kivétel a 2500g alatti súly, mert ha a 40. héten születik ezalatt, akkoris koraszülöttként lesz számon tartva. Ez emelt családi pótlék, ingyen oltóanyag miatt lehet fontos!

Ok, hogy öregszik a lepény, de ha úgysem húzod a végéig, nem mindegy? Illetve nem jobb egy nagyon súlyú bébi? Hú de nehéz kérdés ez. Vagy akár szedhetnél vmi vitamint (már ha most nem szedsz). Óriásbébi tuti nem lesz, ártani meg csak nem árt!

Csütörtökön megyek dokihoz és mivel nagyjából egyformán vagyunk kiírva, rákérdezek Noémi méreteire is!

Zene: én nem vágyom zenére. Én arra vágyom, hogy beérkezéskor mondják, hogy épp annyi idő van, amennyi kedves barátnőmnek, Edának kell. És már szülünk is! Megelégszem azzal is, ha nem kell bent ennem. Majd eszem a szép, egyágyas szobámban. És felébredek, hogy belelóg a kezem a bilibe! :lol:
Vendég

Eszter!

A narancstól nem hízni, hanem fosni fogsz. És esetleg égni fog a gyomrod. Nálam napi 3elfogy. Vagy egy fej nagyságú pomelo, vagy 2grapefruit. Vagy mindez egyszerre! :lol:
Vendég

Most komolyan ki kell mosni a babakocsit? :oops: :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kattkat, enyimgyerek is sokat csuklik. A fiúk is érzik a hasamon és röhögnek. Én meg sajnálom. Kis mohó.

Reni, klassz a babasarok, Viki a Ti babaszobátok is nagyon tecc.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Ők sztem használtat vettek... Az újat Isten ments!!!! :lol:
Vendég

Akkó jó. Összerakni is külön tudomány volt, de ember nem hagyott békén. Közben jókat röhögtünk hogy miket bénázunk. :lol:
De nagyon fasza, az egyszer biztos.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Te végül mennyiért vetted meg?
Vendég

Én nem mostam ki a babakocsit. Csak miután szeptember óta fent volt a padláson (igaz, le volt takarva fóliával), inkább áttörölgettem. Jobb így, tisztán. :)

Nóri!
Pomelot akarok! :) Én is imádom (Apa szerint semmi íze - szerintem ez hülyeség)! Asszem, holnap veszek is egyet. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

120 volt a KenguruKidnél, ami marha jó árnak mondható a többi üzlethez képest. Fostam is, hogy mégsem jön össze, mert december 10-én rendeltem meg és múlt csütörtökön hozták ki.
Van a hordozóhoz autofixes talp is, meg esővédő és lábzsák. A mózes ugye jár alapból.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Akkor most borzolom a kedélyeket?
http://bababolt.echt.hu/akcio/bkoakcio
Vendég

Ja, és én voltam az aki azt mondta, hogy 50 ezernél drágábban nem vesz babakocsit. :oops:
Mentségemül szolgáljon hogy a hordozót úgyis meg kellett volna még venni hozzá, szintén majdnem ennyiért, illetve hogy apa ragaszkodott a narancssárgához. Ha kéket veszünk, az 30-al olcsóbb, de egyikünknek sem tetszett a színe. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nem, mert a sportot vettük és ez a ronda kék szín. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

nóri: Nem csak a lepény miatt nem jó, ha felmegy a cukrom. Ma azt mondta a védőnő, hogyha jó szinten tudom a szülésig tartani, akkor a babának sem az lesz az alap cukorszintje (magasabb) és akkor kisebb az esélye, hogy cukros görcs vagy ilyesmi előfordul nála. Akkor talán nem kell cukros vizet vagy infúziót sem kapnia születése után. Vitamint még szedem két naponta, de mivel magas volt a kálciumom ezért nem szedhetem minden nap. Remélem azért nőni fog még a kiscsaj.

Babakocsi: Én is használtan vettem a babakocsit, de nem nagyon használták. Én azt nem szándékoztam kimosni. Talán csak a betétet, ami a gyerek alatt van. A kocsiban és a hordozóban. De nem biztos hogy lesz rá időm és utoljára hagyom.
vicky79
Budapest III. kerület

Mi 65-ért vettük. Vaterán, az igaz, de semmi használat nem látszott rajta. Tök újnak tűnt az egész... :) És full tartozékokkal lett ennyi.(pelenkázótáska, két esővédő, lábzsák, autofix-talp)
És a mienken rajta van az órás-hőmérős mamatálca is.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én használtat nem akartam, az van a padláson is, és nálunk kikötés volt a narancssárga szín. Próbáltam apát lebeszélni, de nem hagyta magát. Nekem mondjuk a baba-mama tálca kifejezetten nem tetszett a másikon, de hát az én vagyok.
Ez persze nem azt jelenti hogy leszólom a használt kocsikat, de ennyi év után úgy gondoltam, kijár egy új járgány. Félretettem a gyerekcuccokra egy nagyobb összeget, így igazából 30 ezer volt a plusz a babakocsi árában. De anyósomék adnak bele egy 50-est, tehát máris beljebb vagyunk. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, aztán megpróbálok tényleg aludni is egy kicsit.

Ahogy most gyorsan végigszaladtam az oldalakon, látom még mindenki egyben. :)

4-én voltam dokinál, egy picit romlott a helyzet. cx:3110
BPD: 87 Haskörfogatot is mért, de nem tudom mennyi volt. Most szerdán lesz CTG-m. Ajánlott egy szülésznőt, úgy gondoltam lehet szükségem lesz rá. Remélem a sztrájk ellenére sikerül eljutnom a ctg-re. :twisted:

Szépek a babaszobák, sarkok. Ügyik vagytok.

Nálunk még csak most alakul. Most per pillanat dobozokban és zsákokban élünk/élek. (Mivel a párom csak a hétvégén "élvezi" ezeket a kaotikus állapotokat.) Azért annyit haladtunk, hogy a a két szoba és a folyosó burkolása megvan. Villany félig átvezetékelve... Festés ma megkezdve. Minden csupa por és kosz. Minden szanaszét, még a hajléktalanszállón is jobb a helyzet mint nálunk. Én meg nem tudok igazán semmit csinálni, csak "rohangálni" (mint egy pingvin) egyik helyről a másikra ezt-azt elintézni. De pihenés nuku. :twisted: Na meg hol???? Mindegy legalább anyum most itt van és takarít helyettem is. Majd öcsém is fog megint jönni pakolászni. De talán a hétvégén kész lesz a babaszoba (legalábbis a nagyja). Ma speciel utáltam a helyzetet, amiben vagyok. :evil: :evil: Bútorunk is mikor lesz? 4 hét múlva... Grrrr...

Na nem panaszkodom tovább, ez van, ezt kell szeretni.

Akik a finisben vannak, azoknak megy a drukk, hogy minden rendben történjen. Akiknek még kell idő, azért drukkolok, hogy babó benn maradjon még 2-3 hétig. (Mint ahogy nekem is jó lenne még két hét, aztán már szülnék is.)

Nem tudom mikor fogok jelentkezni újra, addig is vigyázzatok Magatokra és a babákra!

Kép
Kép
molmar

Sziasztok!!!

Hát bocsi a fals infoért az olcsó pelenkáról!! Nekem olcsónak tünt.Valószínüleg még nem néztem a Dm-ben! :lol: Nem értek hozzá, de ez látszik is, úgy gondolom.
Tegnap tornáztam a Rubint Rékával, tök jól esett, ma sokkal fittebb vagyok..na de mikor mondja a torna közben, hogy Hűűű-haaaa! az nagyon szörnyű! Tisztára röhöghetnék leszek tőle!
Mostmár kezd érdekelni engem is a méhszájam állapota..mármint, hogy az enyém megállt a 2100-nál, vagy az enyém is kicsit tovább nyílt-e!
Kakti! Én éjjel minimum négyszer megyek pisilni, de én ezt minden éjjel megejtem..minimum 2óránként megyek, ugyhogy én ettől szoktam fáradt lenni, na meg attól, ha 2után nem tudok vissza aludni.
Most megyek pancsolni, aztán alszok/remélem/mert holnap vizsgáztatok reggel 8tól.
Jó éjt mindenkinek!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2010.01.11 22:20-kor.

Kép
Kép
ronci

Meglett a böjtje,h hagytam Lucát aludni reggel. Még mindig a fejemen ugrál. Meg hülye kifogásokat talál ki!
Vendég

Szegény Nóri... :)
Az én gyerekeim (a zebek) már alszanak. Vagyis még csak szundikálás van a tévé előtt, de legalább nincs nagy hancúrozás. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nna, már megint itt vagyok...
én zártam az estét és én nyitom a napot is... :?
Beparáztam, és nem bírtam tovább aludni: 5 körül arra ébredtem, hogy pisilni kell, ami nem újdonság. Viszont átfutott egy rémkép az agyamon, hogy nem mozog Lili, és kb. 6-ig próbáltam ébresztgetni, meg gondolati síkon ráhatni, hogy csak egy picit mozogjon, hogy érezzem, minden OK. Aztán nagy nehezen megmozdult, és most azóta sem áll le - de bánom is én! Csak legyen minden rendben!
Na, most eldőlök a tévé előtt, és megpróbálok még szunyálni kicsit.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szép jó reggelt!

Nagyon szépek a babaszobák/sarkok!!!
Hétvégén mi is átrendeztük a háló/nappalinkat, hogy beférjen a kiságy. Minó új szekrénye pedig elvileg csütörtökön érkezik, esetleg pénteken. Alig várom már, hogy végre a babruháknak is legyen helyük, mert hétvégén kimostam/vasaltam egy csomó mindent - úgy beijesztett a doki - csak épp nem tudtam hová rakni…egyelőre a galérián pihen minden zacsikban.

Kattkat,
Remélem olvastad, hogy rendesen járnak a trolik! Nem kell gyalogolnod

Kakti,
Az én manóm is nagyon passzív volt tegnap egész nap, már kezdtem megijedni, egyszerűen semmi nem hatott rá, se csoki, se simi, semmi. Aztán este felélénkült, én pedig fellélegeztem. Szerintem most piheni ki az elmúlt hetet, amikor viszont megállás nélkül ficergett.

Nóri,
Együttérzek teljesen, néha Minó is pörög 11-ig, pedig legkésőbb 6.30-kor kel reggel és már jó ideje nem alszik délután sem. Én egyszerűen nem értem honnan veszi a sok-sok energiát.

Azt hiszem mi is veszünk babakocsit mégis, nézek majd valami használtat szerintem az első félévre, mert a sportkocsinkhoz ragaszkodom, amint lehet azt fogom használni. Rájöttem, hogy a játszótéren sokkal praktikusabb lesz, mint a kendő – ez eddig eszembe sem jutott. De gőzöm sincs milyet vegyünk, a Graco Quattro nálam is kedvenc, már Jázminnál is az volt. A lényeg, hogy hordozó nem kell, csak mózes legyen hozzá.

Kép
Kép
szana80

Jó reggelt!

Tegnap nálunk sem volt nagy baba-mozgás. De máskor is volt már ilyen kis lusta, úgyhogy nem ijesztett meg. Ma reggel csak átfordultam a másik oldalamra, hogy alszok még egy kicsit, de olyan fickándozásba kezdett, hogy inkább felkeltem.

Gremese írt nekem privit a különböző mei-tai-okról. Ha valakit érdekel, szívesen átküldöm.

Mennem kellene ma a városba vásárolgatni, de semmi kedvem kimozdulni. Ronda idő van, apró szemű, szúrós hóeséssel, amiből csak latyak lesz :(
zuzmooo

Hú, de nincs még forgalom...

Szerintetek a férjemnek odaadják a Felicitas csomagot? Én még csak pénteken kunyiztam a védőnőtől kupont, s nincs sok kedvem útnak indulni...

Kép
Kép
szana80

jo reggelt,

szana: szerintem odaadják, azt hiszem itt írta valaki, hogy ő is a férjével váltatta ki :P

Edit

Kép
ézsóné

hűűű, vazze, a vonlzóm nagyon a végéhez közelít :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Kivételesen szétb@sz az ideg. Reggel 7-re mentem vérvételre. Rohadt nagy sor... :shock: Persze kiírva semmi a kismamákról, magától meg senki nem enged előre. Éhes vagyok és fáradt...
Fél óra után a sor közepén észreveszem, h nincs itt a beutaló. Ottmaradt az asztalon. Apa utánam hozza, így Luca lekési a reggelit a bölcsiben. De rendesek, mert adnak neki enni!
Újabb fél óra sorbanállás. Odaesek az ablakhoz a dokim által lepecsételt beutalóval. Kiderül, hogy ez nem felel meg, mert csak 1pecsét van rajta a 3helyett. :roll: Mivaaaaan? Ki kell fizetnem! 6000Ft.
Eddig mindig adott beutalót a dokim, de a védőnő is és azzal mentem a laborra. De most a védőnőm szabin van (volt is december közepétől) és nem kaphattam tőle.
Még a pofámba is vágták, hogy ha "magánorvosra van pénzem, mit rinyálok hogy a vérvételért fizetni kell"
Persze mondtam én, hogy ott legalább nem kell sorbanállni 36 hetes kismamáknak órákat és mosolyogva fogadnak! Kapja be!

Nem tudok mit csinálni, ki kellett fizetnem, mert mennem kell a héten az aneszteshez és addigra kell az eredmény. Ami a gáz, hogy a 6000Ft-ból a vércsoport meghatározás volt 3000Ft. Amit ugye pont 40.szer néznek a terhesség alatt!!!

Most odatettem egy nagy lavór káposztás bablevest az idegességre. Lehet sütök túrós buktát is! Meg megyek kendős tanfolyamra!
Vendég

Nóri: szuszáááááááááááááááááááááá :roll: :roll: bablevesből küldhetnél :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Jó reggelt!

Szana, köszi a trolis infót. :wink:
Eszméletlen, mit össze tudok vakarózni indulás előtt..
Már rég ott kéne lennem, ehelyett itt ülök az ágyban vizes fejjel. :)
Ja, és nekem az anyu váltotta ki a várandós csomagot, úgyhogy add oda bátran apának!

Zuzmooo, nekem küld át légyszi a Gremesés pü-t! Köszi!

Nóri, no comment...
Elhiszem, hogy szétcsesz az ideg.

Kattkat

Kép
kattkat

Á tegnap én is bepánikoltam és elkezdtem aggódni, hogy nem mozog Léni eleget :oops:

Vicky,
Te így be fogsz előzni :wink: mondjuk tanulság is, hogy összekapom magam a készüléssel, mert csak egy héttel vagy előrébb, mint én... ja és ugye ez cukor téma nálam is játszik.
Nekem a dokinő azt mondta, hogy szülés megindulásakor vagy annak érzetekor kezdjek el enni vagy legalább gyümölcslevet inni, mert akkor az lenne a cél, hogy ezt az alacsony cukromat felnyomjuk kicsit. De addig Nóri engem sem engednek enni :lol:

Vicky, én maradok Apánál, gyanús lenne egy csak lány alomba fiút hozni 8) Ja és nem mellesleg mi egyelőre megállunk szerintem kettőnél.

Nagyon szépek a szobák, kicsit jó első gyerekesnek is lenni :lol: Másodiknál fene ráérős leszel, plusz nálunk Lilla is segít pakolni a babadolgokat, úgyhogy mi ilyen szép rendezett képet nem fogunk felrakni... de a kiságyat apa tegnap összerakta, ma jön a pelenkázó.

Nóri minden elismerésem a Tiéd, hova teszed Luca cókmokjait a baba cuccok mellett, én nagyobb nm is teljesen kétségbeestem ma ennyi kacattal, ami nekünk van. Nem csodálom, hogy várod a költözést.

Ja valaki írta a napokban, nem tudja mibe tegye a cumit? Avent pohárban tartok minden ilyen kis kütyüt. Egyszerre kifertőtleníted aztán táskába be :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

jó reggelt!

Hát Nóri azért nem semmi ami történt, de hogy a csudába kell fizetni a vérvételért? :twisted:

én is itt vagyok ám, olvaslak titeket, de reggel óta pakolok 1000-el.
Tegnap összeírtam, hogy elvileg mi van becsomagolva. ma meg elkezdtem lecsekkolni, erre pont hiányzik a homeos vérzéscsillapítós bogyó szülés alatt/utánra, illetve a gátseb hamarabbi gyógyulására való. Pedig tuti hogy betettem a neszeszerembe, de ott nincs. Egyszer emlékszem, hogy megkértem apát amikor nagyon véreztem a nőgyogyi vizsgálat után, hogy hozza ki a fürdőből és ettem belőle pár szemet, de már mindenhol megnéztem.... Mindjárt gutaütést kapok, de komolyan... :twisted:

Nóri én meg jó fokhagymás padlizsánkrémet fogok enni pirítóssal és a ki cseszegetni mer, arra úgy rálehelek, hogy nem lesz benne köszönet :D
stephie

Zuzmoo, én is kérem szépen azt a mei tais üzenetet :lol:

Nóri, én is ideges lettem volna nyugi és ki is fizettem volna azt a hülye pénzt is, szóval ne edd magad :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és ez a micimackó nálunk külön idegesítő, mert Lillának tetszik és már kért Léninek :oops: pedig én is Firefoxot használok, de úgy látszik nem elég blokkolóval :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Hahó!

Uram végre elment dolgozni, kíváncsi vagyok mennyit fog késni a sztrájk miatt... :(

Én ma itthon lapítok, ill. ha szép idő lesz, talán lemegyek kicsit sétálni a parkba, hogy ne legyek olyan szobanövény :) Messzebbre nem merek elindulni, hogy összenyomjanak a buszon, ha jön egyáltalán :(

Nincs kedvem semmihez, tök herének érzem magam :(

Apja csinált rólam pocakfotót, hát, egy undorító hatalmas tehén vagyok rajta. Másnak csak a pocija nő, nekem kb mindenem :(
Felrakom a picasara, de utalom :(

Nóri, ez gáz :(

boruska

Ildi!

Kb 12nm a lányok szobája, de a gipszkarton val miatt csak 10,5lett.
Van benne egy nagy ágy Lucának, egy éjjeliszekrény ami a mienk volt még, abban rajzolós dolgokat és papírt tartok. Mellette a bölcső Noncsinak. Egy kis polcos szekrény, amin 1polc a könyveké, 2meg dobozban tárolt játékoké. Van egy hatalmas sarokszekrény Luca cuccainak, de a mi hosszabb vállfás cuccaink is abban vannak, meg a csizmáim, mert nem fér el máshol.
Lucának van egy 3fiókos komódja, abban vannak a zoknik, harisnyák, sapkák. Pizsik, ágynemű és törölköző.
Noncsinak a pelenkázószekrény van csak. Abban vannak a ruhái és középen a 20cm-es nyitott polcon a pelenkázós motyó és a textil pelus.
Lucának van egy kis asztala székkel. És a szoba közepén még így is van egy kis tér játszani. Na ezt nevezem művészetnek! :lol:

Az új lakásban ilyen szobájuk lesz, csak persze a miénk át lesz alakítva meg kifestve:
Kép
Kép
Vendég

Nóri, gyönyörű lesz ez a lakás!

boruska

Lányok!
Mit csináljak? Zsibbad a jobb kezem! Már attól is, hogy fogom az egeret! :?

Zuzmooo:
szerintem a mei-tai-os üzit tedd fel a gmailre.

Nóri:
nyaljanak sünt a laborban! :evil:
milyen alapon fizettetnek ilyenért??? anyukám azt szokta mondani az ilyenre, hogy "b@ssza meg három talicska aprómajom". Hát most ezt mondom én is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?