Köszi még egyszer a szoba dicséreteket. Ha nektek is tetszik, akkor biztos tényleg szép lett.
juci: Én a babás cuccokra úgy gondoltam, hogy beteszem a hordozóba és majd behozza apa. Egyenlőre két méretet pakoltam össze, de lehet hogy az 50-es fog inkább kelleni. A laptopot tudom hogy el lehet nálunk zárni, de nem biztos hogy beviszem, csak ha már hamarabb befektetnek. Akkor megint feltöltöm a netet.
edit: Ez a szeméremcsontom nekem is szokott fájni. Meg tegnap óta a bokám görcsöl folyamatosan, amiben a részleges szakadás volt. Biztos valami front. Én legutóbb a meleg zuhanyt folyattam a hasamra és a derekamra, az elmulasztotta.
bellerreni: Ez a séta is elég furcsa dolog. Nekem is azt mondta a dokim, hogy azért lehet sétálni naponta, hogy ne tespedjek el. A kolléganőmet annak idején még azért is letolták, mert a kórházban felkelt mosogatni. Én annyit sétáltam az elején, hogy lementem a párom elé és vele haza. 10 perc maximum. Ennyi belefért. De eleinte nekem is mindig fájt a hasam alja és csak nagyon lassan tudtam közlekedni. Majd jobb lesz. Ne erőltesd meg magad, csak annyit kelj fel, amennyit bírsz. Szép a babasarok, tetszik ez a bordűr-szerű. Ez tapéta?
kakti: 8-szor??? Én egyszer megyek ki hajnalban és ez sincs minden nap. Alig tudok utána visszaaludni. A Jánosban elég meleg volt, szóval lehet hogy tényleg jobb a hálóing.
monyo: Szia újra itt is. Én nem emlékszem mikor ment e a nyákdugóm, de a doki azt mondta hogy már rég nincs meg.
nóri: Nekem is a 37.hetet mondja a dokim a koraszülöttségi határnak. Tehát ha már a 37.héten leszek, akkor nem lesz korababa. Ha leállok a diétával, akkor hamarabb öregszik a lepény. Sajnos valami középutat kell találni. Ehetek többet, de nem szénhidrátból.
beneildi: Ma beszélgettem a dokinkkal és megint kisfiuk lesz. Azt mondta ő csak fiút tud. Szóval ha egyszer fiút akarnánk...
szana: Én is hétfőn délelőttönként megyek ctg-re. Ma volt az első. Gyerek le akarta rúgni a fejet.
zsizell: Egyenlőre én is a 2-4 kilósból vettem a 28 darabosat. ennek talán elégnek kell lennie.
zuzmoo: Mi is az mp3 lejátszót visszük, mert nem biztos hogy a szobában lesz hifi.
kattkat: Nekem naponta többször is szokott csuklani a kislányom.
Papucs: Nekem is ilyen papucsom van, abban jártam fürödni a patológián. Nekem kék.
Köntös: Én az anyósomtól kapott bordó frottír szerűt vittem most is. Minden máshol van a kórházon belül és én sem mentem volna szívesen pizsiben vagy hálóingben.
Zene: Apa ipodján elég sok zene van, de főként rock. Az én telefonomon meg csak Rammstein.
Pia: Én sörözni szoktam, de csak a citromos radler jön most be. Azt viszont ittam augmentin alatt is. Nem is jutott eszembe, hogy ne lehetne. Szerencsém lehet hogy nem lett tőle baj. Tényleg nem a legjobb kombináció.
Vérvétel: Nekem is ezeket írta ki a doki, meg még egyet amit az epidurál miatt nézetnek. Ennek nem tudom a nevét.
Varratszedés: Én úgy tudom, hogy 10 nappal szülés után hívnak vissza.
A védőnéni ma 74 kilót mért. Most értem el nála a kezdő súlyomat, de itthon csak 71-et mértem tegnap. Nem zavar, csak nem értem ezt a nagy különbséget, mikor nem vagyok vizes. Ennyi lenne a ruha?